Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Szabó’s new business (Szabó András új biznisze)

Posted by jhnnsclvn - március 15, 2015

Szabó András vízipipája

Szabó András vízipipái

Szerző: Shiraz rózsája

Miután Tepsi Enikő Szabó Andrást nemcsak a dékáni székből szorította ki, hanem a Mikszáth téri drogpiacról is, Szabó András új biznisz után nézett. Ideje bőven volt rá. Heti egy nappal letudja komáromi egyetemi állását, a Károliról pedig csak a fizetését veszi fel, mióta parkolópályára tették, órát tartani a Reviczky utcában nemigen látta senki. A Dózsa György úton még kevésbé. Kábé 5 éve alkotói szabadságon vagy affélén lehet, ami azt jelenti, hogy a Károlira nem jár be, de alkotja azt, amit ilyenkor és egyébként is szokott: névtelen leveleket, (fel)jelentéseket, célzatos e-maileket, intrikus facebook-bejegyzéseket. Mindenekelőtt Balog EMMI-minisztert próbálta informálni és irányítani, a Botond nevű rokona segítségével belepancsolgatott a debreceni ügyekbe, Éva testvére révén pedig  Szajúzt próbálta szuggerálni.

Közben családilag új kapcsolatokat is szőttek. Itt van mindjárt a Shiraz étterem a Ráday és a Mátyás utca sarkán. A helyre először Ludvig figyelt fel, s miután a Ráday Könyvtárból kitiltották tetemes mennyiségű könyvlopásai miatt és a sánta könyvtárosok is felsikoltottak, ha meglátták, áttette székhelyét a Shirazba. Ott az öreg Ali bácsit próbálta bűvölni, mert azt olvasta a Kiskegyedben, hogy a perzsák még öregkorukban is röptében a legyet… Szabó meg már fiatal korában is nehezen találta el az elefántot, öregségére pedig teljesen lelankadt és rejszolásra is csak bizonyos Eszter nevű bimbózó lányokkal folytatott csetelés után ragadtatta magát.

Ludvig rástartolt Ali bácsira és hosszan beszélgetett vele. A beszélgetést nem zavarta az öreg perzsa radikálisan szűk szókincse, és az sem, hogy alig látott, mert neki is szürkehályog volt mind a két szemén, akár Ludvignak. Hogy Ludvigról nem tudott pontos vizuális benyomásokat nyerni, annak még örülhetett is. Jól jött tehát a “szürkeháj”, ahogy Ali bácsi mondta. Ludvig meg annyira belelkesült, hogy kötetcímnek tette meg Ali bácsi nyelvi leleményét. Kapcsolatuk azonban erotikus szinten csak nem akart elmozdulni a holtpontról, Ali bácsi hű maradt házi háreméhez.

Szabó közben megunta otthon a játékkonzolokat, olvasni világéletében utált, így maga is törzsvendég lett a Shirazban. Még a vízipipát is kipróbálta, egyszer-kétszer ottmaradt a csak törzsvendégeknek rendezett hastánc-partin, de nem ez vonzotta a helyhez, hanem valami egészen más. Feltűnt vaksi szemeinek egy s más a vöröslő félhomályban, a vízipipák illatos füstjében. Volt valami a levegőben, ami édes emlékeket ébresztett elkérgesedett lelkében. Csak egy gondolat foglalkoztatta: húsz százalék! Hogy hiányzott ez az életéből! Nem is csak a lóvé, hanem a kapcsolatok izgató szövevénye, amelyet tetszése szerint bogoz, hurkol és elszakít.

És megtörtént a csoda, alig kellett célozgatnia a nagyon is ismerős illatú füstben: az irániak bámulatosan gyorsan vették a lapot. És azóta: business as usual – minden megy a maga útján. Szabó felvette a kapcsolatot a régi elosztókkal: ők ugyan nem sietnek elvégezni minden egyetem leggagyibbját, maradnak, sem az ösztöndíj, sem az utóvizsga díja nem érdekli őket. Megkeresték ők azt már százszorosan. Szóval minden a régiben, de valahogy mégsem.

A Shirazban ugyanis nemcsak a vízipipák füstölnek. Ha Szabó és Ludvig nem lenne annyira ostoba és nárcisztikus, már rég észrevette volna a lokál hátsó helyiségében tartott gyűléseket, s a betévedő vendégek között az ismerős arcokat. Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események: jönnek a vendégek Párizsból és más európai nagyvárosokból, de a Közel-Keletről is. Ami pedig ennek az étteremnek a (boszorkány)konyháján fő, az nem rózsaszirmos mandulás süti. Ami ott fortyog, az előbb-utóbb hatalmas durranással explodálni is fog. Ha csak Ludvig és Szabó lesz a közelben – legyen meg Allah akarata! A többieknek pedig azt tanácsoljuk: kerüljék a környéket is!

 

 

186 hozzászólás to “Szabó’s new business (Szabó András új biznisze)”

 1. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szükségszerű, hogy Szabó a maga féktelen gonoszságában ide jutott. Logikus.

 2. kaganovics said

  Azért remélem, a Shirazt nem az IÁ működteti.
  http://444.hu/2015/03/14/mi-ez-az-iszlam-allam-ami-ellen-most-mar-mi-magyarok-is-hadba-szallhatunk/
  Persze a Szabó meg a valag Ludvig azt se venné észre.

 3. szabó a gyilkos fasiszta said

  A közmédia többszázezret fizet a blogolóinak.
  http://magyarnarancs.hu/elso_valtozat/az-mtva-valaszol-94140
  Ezt a cikket az a Kálmán C. György írta, akit Szabó gyilkos szemmeregetéssel mocskos libsi gnómnak szokott nevezni.

 4. Sarolta said

  ……a lokál hátsó helyiségében tartott gyűléseken te is részt veszel? Te beépült tégla, gazdag az infód. Ne tartsd magadban, nagyon érdekes, mutatja az egyéniséged. Eszméletlen mocskos és aljas írás ez, kilóg a lóláb! Ilyen durván csak az tud írni a másikról, akinek a lealázását megrendelte az, aki a megkívánt szék tulajdonosának erkölcsi és tán fizikai halálát mindenek felett akarja. Nekem semmi közöm a két megtaposotthoz és az egyetemhez. De e blog írója borzalmasabb állapotban van, mint a volt Lipót zártosztályának egyik-másik lakója. Kíváncsi vagyok, mi lesz a célbadobás végeredménye !!!

  • no para said

   Pedig az elején még nem voltak ilyen őrültek, és a mostani őrjöngők is szolidabban politizáltak. Szégyen hogy a blog ide jutott. Persze biztos van még józanság valahol, de az vagy folyamatosan fogy, vagy passzivizálódnak azok az emberek akikben még maradt. Nagyon találó ere nézve egy a karoligaspar nick mögül feladott komment: “Kérem a hozzászólókat, hogy illó erkölcsi komolysággal és a Szentháromság Istenhez méltó stilusban tegyék meg észrevételeiket.” https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/07/17/from-blog-to-book-a-blog-konyvve-valasa/#comment-19357

   A sors fintorából bekerülő elütést megfogadva, azóta is folyamatosan illó erkölcsi komolysággal folynak itt a mindennapjaik.

   • teamworker said

    No para nagyon közel jutott a leleplezéshez, Kodácsy és Jakab Attila saját néven vállalt bejegyzése erre utal. De ne fékezd magad, barátom, csináld, amit akarsz.

   • Wistmanwoodos Balla said

    Az “illó erkölcs” lapsus linguae elsősorban Ballára találó, aki a félvilági nehézfiú Kovács Barnabással rúgatta ki a kollégáit, és akikkel még a zsivány Kovács se boldogult, arra ráküldte a III/I-es operatív igazgató Földi László sötét bűnözőit. Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni. Pláne palástban…

   • Wistmanwoodos Balla said

    Balla, a szenteskedő pap, nem észrevételeket tesz a Szentháromság Isten nevéhez méltó módon, hanem a Szentháromság Isten nevében követ el aljasságokat. Most akkor ki süllyedt kinél mélyebbre?

   • Kedves No Para!

    Nem lehetséges, hogy Te vagy a korábbi “Negyedtudású” (https://jhnnsclvn.wordpress.com/2014/01/01/new-years-thoughts-2014-ujevi-gondolatok-2014/)? Ki tudja? Ahogy elnézem az eseményeket/rendezvényeket, a jövő héten még akár össze is szaladhatunk.
    Lehet hogy újra új nevet kell választanod?!
    Barátsággal
    Jakab Attila

   • anonymanalyst said

    Like!

   • no para said

    De igen, használtam azt a nicket is. Nem kötődöm egyikhez sem, így változtatni sincs mire. Nem fogom felsorolni hogy miket használtam, a stílusom és a témáim nagyjából állandóak (mint itt mindenkié). Ha alkalmanként fontosnak tartja rákérdezni tegye meg és visszajelzek. Ha érdeklik az okok, lásd itt: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2015/03/15/szabos-new-business-szabo-andras-uj-biznisze/#comment-42054

    Ha legközelebb találkozna azzal akire gondol hogy vagyok, nyugodtan jöjjön oda és kérdezzen rá. Nem hinném hogy a szemébe hazudna, ha mégis azt észrevenné.

    (Jaigen: Ha megjelölöm hogy kitől kap pénzt tanulmányírásra vagy kivel ismerik egymást és vannak eszmeközösségben, az mitől is aljasság?)

   • grey rat said

    Az mindenesetre megnyugtató, hogy no para álarca mögül nem Balla patkánypofája bukkan elő.

   • álarcosbál said

    Hanem egy másik rágcsálópofa?

  • Hajrá Sári! said

   Ne osztogasd gigantikus tudásod ingyen, Sári!
   Távolról diagnosztizál vadidegen embereket, és pontosan tudod, mi történik, hol lóg ki, és főleg, mi a lóláb!
   Ha lottóznál, sárikám, tönkre menne a vállalat!
   Várunk vissza, sári, imádjuk a szövegeidet!

  • Andrew said

   Kapaszkodj meg Sarolt! Robitól tudom, hogy Szabó most tényleg a Shirazban terít. Nehogy azt hidd hogy felatta a zsiros bizniszt. Csak most Enikő húz le bennünket a Mixáttéren, Szabónak innen ki kellet farolnia. De nem ment tul meszire.

  • Cassandra said

   Az, hogy egyszer végre kilövik ezt az aljas görény Szabót. 🙂

   • Saca said

    jolene minnél előb kilöni a Bandibácsit mer az Évanénit halálra kinoza már nagyon sovany és sáppat szegényke félek hogy valami balya esik inkáb a gonosz Bandibácsi patkojjon el mint az aranyos Évanéni aki a kedvenc tanárom volt a károlin

  • Tepsi offenzíva said

   Sarolta, kinek a székét kívánta meg ki? Szabó András székét? Ki? Olyan már nincs neki. Sepsi volt, aki megkívánta, de már el is vette tőle. Gondolod, hogy ő a megrendelő? Az persze lehetséges, merthogy most épp Szabó kívánta meg Sepsiét, azaz a volt saját székét, vissza akarja venni Encitől. Most hogy a sógor püspök és lelkészi elnök lett, Szabó András erőre kapott. Lehet, hogy Srpsi így védekezik? Mondasz valamit.

   • korrektúra said

    Szerintem Sepsi hőzöng Sarolt szerepében (István, a király, a Királydombon)

   • zimmezum said

    Sarolt áriája a szemétdombon.

   • Tepsi offenzíva said

    Nem, Tepsi nem Sarolt szerepében hőzöng, hanem most épp Károli Gáspáréban. Nyilvánvaló, hogy ő rendelte meg a posztot. Ki más azonosítja magát az egyetemmel, ha nem a dékán? Ki másnak van félnivalója Szabó András comingbackjétől, ha nem neki? Inog a széke és vagdalkozik. Igaza van Saroltnak, ez a poszt már túlmegy minden határon, Szabó végleges kicsinálása a cél!

   • Hastáncos Tégla said

    Tepsi beépült a Shirázba mint hastáncos. Persze le van fátyolozva, hogy ne ismerjék fel. Onnan figyeli a házaspárt és a gyanús üzleteiket. Mit gondoltok, mér hagyja Tepsi az egyetem udavarában a kocsiját napközben, amiért csak éjfél után megy vissza? És ezt rendszeresen. Mindig, amikor ő van műsoron. 🙂

   • Nem értem said

    Nem értem, miért hagyják a bloggazdák, hogy Tepsi kisajátítsa a Károligáspár nicket és ilyen aljas támadást indítson Szabó András ellen.

   • Fifika said

    Hagyják??? Szerintem ők keresztelték át a poszt szerzőjét a károligáspár nickre, hogy összezavarják vele a troll No Parát 🙂

   • Irma said

    Kutatócsoport tagjaként én is megfigyeltem, hogy egy bizonyos nick ezen a blogon (pl. régi kolléga, theologina) nyelvileg, habitusilag különböző személyeket takar. Mintha váltakozva használnának többen azonos nicket.

   • Matrix D'amour said

    Balla szívszerelme, Sáron rózsája, egy egész kutatócsoporttal vizsgálja a bloggerek nyelvi sajátosságait? Aztán az eredményeket megbeszélik Ballával kettesben a rektoriban?

   • curious said

    Lehet, h No Para mögött Ágota rejlik?

   • politológus said

    Nem személyében azonos vele. Ágota fizeti a NO NAME NO PARÁT.
    Akinek nincs neve, személyisége, az megvásárolható.
    Olcsón, nincs neki mit vesztenie.
    Se teljesítmény, se tudás, se jellem, se semmi nincs mögötte.
    Csak a szokásos károlis mélységes becstelenség.

   • no para said

    Szerintem már elmondtam, hogy a nevem azért nincs kint, mert esélyesnek tartom, hogy a hülyébbje elkezd rágalmazni vagy fiktív sztorikat költeni rólam, mint ahogy erre számos példát láttam már ezen a blogon. Arra pedig csak úgy tudnék reagálni, hogy élek a vonatkozó jogaimmal. Inkább örülhetne tehát hogy anoniman szólok hozzá.

   • cuncimókus said

    Perelj drágám úgy szeretném látni azt a huncut kis pofikádat!

  • Warrenné mestersége said

   Milyen szép, hogy No Para és Sarolta ezen a blogon ilyen romantikusan egymásra találtak! Tisztára olyan ez a blog, mint egy kupleráj. 🙂

  • Kirúgottak Klubja said

   Ki itt a megtaposott? Csak nem Szabó András? Ha ismernéd a Károli bölcsészkarának történetét, tudnád, hogy Szabó az, aki több tucat kollégát nem megtaposott, hanem egyenesen eltaposott. De őt még mindmáig nem taposta el senki. Legalább megtaposva legyen, ha eltaposni eddig még nem sikerült, pedig azt érdemelné.

   • szabó fan klub said

    Szabó 1997-től kezdve kirúgatta a kollégáit. Hamis tanúvallomásokat tett ellenük. A Huszár Ágnes munkaügyi perében tette hazug tanúvallomása (a bírósági végzés nevezte hazugnak!) fent van az interneten.
    Szabó Szigethy Lajost öngyilkosságba üldözte, Király Gyulát, Bolyki Jánost halálra alázta!
    Egy temetői parcellát töltenek meg a Szabó által meggyilkoltak.

   • Szabó, a gyilkoló alattom said

    Folytassuk a sort: Szilágyi Ferencet, Györke Ildikót halálba kergette. 5 konkrét gyilkosság szárad a lelkén.

   • Hátulról lesből támadó said

    Ennél is sokkal hosszabb a Szabó által lekaraktergyilkoltak sora. Bicskanyitogató, ahogy a sógorát elárulta, rohant Bölcskeihez és Tarrhoz jelenteni sógora bizalmi embereiről: Kulinról, Szűcsről, Böszörményiről. Rágalmazta őket, ellenük uszította a Bölcskei-Tarr hóhérpárost.

   • Zsinati illetékes said

    A sógora embereiről? Nem csak! A sógoráról is jelentett. Mindent, amit a húgából kiszedett. És ha az nem volt elég érdekes, kiszínezte, hozzáköltött. Mesélt Szajuz házasságáról, sanda célzásokat tett szexuális szokásaira, amiket aztán Bölcskei csámcsogva mesélt tovább…

   • szabó a cinikus ateista said

    Ez azt mutatja, hogy Szabó ateista. Azért követ el karaktergyilkosságokat, azért rabol, mert nem fél az isteni igazságszolgáltatástól.
    Röhög rajta a mocskos disznópofájával.

  • Sarolta a sarki Ludvig said

   Sarolta, aki annyira felhúzza magát egy poszton, pedig egyik érintett embert sem ismeri, az egyetemet meg pláne.
   Felismerünk, te vagy, a mi nagy kedvencünk, Ludvig, a kleptomániás és íráskényszeres valag!
   Mi fogunk győzni, semmi kétség.
   Te meg teljesen megtébolyodni, ahogy látom, nem kell már sok hozzá!

 5. orbán megtébolyodott said

  Tudom, nem először, de: Főnixpillanat… nagyhatalmak között megvédjük…
  http://index.hu/belfold/2015/03/15/orban_viktor_szerint_amerika_is_tolunk_tanulta_a_demokraciat/

  • Orbánnak elgurult a gyógyszere said

   Orbán mei beszédében felülmúlta eddigi zagyvaságait. Minimális történelmi ismeretei sincsenek. Amikor 1848 környékén Konstantinápoly helyett Sztambult mondtak, még nem Moszkva volt az orosz birodalom fővárosa, hanem Szent Pétervár. De Berlin se volt Németország fővárosa, mert Németország se létezett, a német egység születése 1871. január 18. És hogy a II. világháború muszka-labanc konfliktus volt…

   • prudens said

    Hát persze. Valószínűleg a károlis “történészek” írták beszédének “szaktudományos” részét. Szabó András már 1997-ben elkezdte a Károli szaktudományos szempontból megbízható és református tagjainak irtását. Kezdte Szilágyi Ferenccel, Erdélyi Istvánnal, Huszár Ágnessel.
    Nincs semmi csodálni való abban, hogy a károlis oktatók alig tudnak többet a hallgatóknál. (Tiszta szerencse, hogy a hallgatók zöme nem tudást, hanem legitimáló fecnit akar.)

 6. zimmezum said

  Nyolc óráig bírta a Nemzeti Hírcsatorna, aztán elsötétült a képernyő. A csókosok még Áder nevét sem bírták helyesen leírni.
  Az Orbán diktatúra a tökéletesen idiótákra épít.
  Ez az eredmény.
  http://www.origo.hu/itthon/20150315-bedolt-a-nemzeti-hircsatorna.htmlg
  Mér nem a Károliról kértek szakembereket?

 7. pecking order said

  Az egyházi törvény elbukott az Európai Bíróság előtt, de nem sieti el a javítást. Leghamarabb ősszel kerülhet a parlament elé.
  Abban reménykednek, addig bedől Iványi egyháza.
  http://reformatus.hu/mutat/10619/

 8. istenhegyi fogadó said

  Gyopár, aki giccsgyártásban le akarja dönteni a valag Ludvigot a trónjáról, most a köztévé színvonalán fanyalog.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-03-16/nagyon-nincs-ott
  Nem a fidesz AZ ÉLET, AZ IGAZSÁG, A SZÍNVONAL?
  Ejnye, gyopár!

 9. független blogoló said

  Ezt tette Orbán a sajtószabadsággal
  http://atlatszo.hu/2015/03/15/kivanjuk-a-sajto-szabadsagat-igy-torli-bele-a-labat-magyarorszag-kormanya/
  Csak a blogok maradnak az igazság kimondására

 10. Dr. Faustus said

  A szégyentelen bakkecskék és nőstényszamarak szenteskednek!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6319/

  • Szenteskedő pipiskedők said

   Erről van szó. Hit helyett szenteskedés folyik a református egyházban. Csak rá kell nézni a bukott püspökjelöltre, Ballára, az álszent, üdvözült patkánypofájára. Mi köze van ennek a wistmanwoodos gazembernek a hithez? Semmi. Jámborkodik, szenteskedik, közben a titkosszolgálattal figyelteti a kollégáit. Ő testesíti meg az egyház álszent szellemét.

   • szabó fan klub said

    A rohadék szabó már ezzel se fárasztja magát. A fb-on zaklatja szexuálisan a nőket.
    Szegény Eszternek is mit kellett elviselnie+

 11. Fuck Norris és a köztévé said

  Chuck Norris és az új köztévé:

  http://cifrakaloda.blog.hu/2015/03/16/chuck_norris_vs_hungarian_bbc

 12. reposztos bölcsek said

  Ma megint megmondta valaki a tutit a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/palfi-zsuzsanna/2015-03-17/politikai-szakertok-es-szagertok
  Pálfi Zsuzsát amúgy kedveljük, nem olyan szörnyeteg nárcisztikus, mint a Kövesi Gyopár, de mi az ördögnek szól hozzá olyasmihez, amihez annyira nem ért???
  Több szerénységet, Zsuzsa!

 13. dunántúli teológus said

  Na itt van egy önhitt kis figura, aki azt hirdeti magáról, hogy ő aztán mindent tud a lelkészi hivatásról.
  http://www.parokia.hu/kozosseg/cikk/1445/

 14. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné a Károli mélységes züllöttségének és tudatlanságának emblematikus figurája megint nyilatkozott egyet a fasiszta lapnak
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=451263:4001994-lapszemle-czunyine-vizsgaljak-a-tanarok-leterheltseget&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=184
  Ő a példa rá, hogy ordenáré külsővel is lehet valaki orbitális qrva és hogy a politikus férfiak semmitől nem undorodnak

 15. balla a jobbikos püspökjelölt said

  Balla abban bízik, hogy a Jobbik megdönti a Fideszt, ő meg Bogárdit.
  http://hvg.hu/itthon/20150317_Ipsos_Mar_csak_3_szazalekponttal_vezet_a

 16. a félelem és gáncs nélküli lovagok said

  A “máltai lovag” mocskos keze benne a Buda-Cash kasszájában.
  http://valasz.hu/uzlet/buda-cash-diplomata-keveredett-a-botranyba-szijjarto-lepett-110561

 17. Szajúz nem érti said

  Szajúz akar rendet tenni a luxusórákkal és luxuskurvákkal pöffeszkedő Lázár és a zsidó férje örökségéből milliárdos kancsal kurva Schmidt Mária között.
  http://valasz.hu/itthon/reformatus-puspok-szolalt-meg-lazar-es-schmidt-viszalyaban-110501

 18. Cosa Nostra said

  Ez így ahogy van, kicsit sok! Szabóból kinézem, hogy a legalattomosabb módon fúrja az ellenségeit, hogy rengeteg emberen átgázol, hogy lophatott is azokból a pénzekből, amit a Hiller Pistától, kedves kollégájától kért, amikor az még oktatási miniszter volt. Az viszont, hogy belépett a maffiába, kábítószerekkel és kurvákkal kereskedik, az kicsit sok, gyerekek! Én szintén utálom a pápaszemes, idióta hájgombóc pofájával, hatalmas potrohával.. nem részletezem, az az alak egy förmedvény- mind külsőre, mind viselkedésre. Egy mexikói szappanopera főszereplője is lehetne, az intrikus. Viszont túl gyáva hozzá, hogy beleköpjön a Cosa Nostra ügyeibe. Meghúzza magát csendesen, közbe felveszi a kétszeres professzori fizetését, a kb. 1 millió nettót, megírja a névtelen (fel)jelentéseit. Közben együtt él egy szellemileg és fizikálisan teljesen leépült feleséggel, aki a hétköznapjait megkeserítheti. Szerintem ez a drogbárós dolog városi legenda csupán, a drogügylet nem az ő világa!

  • Andrew said

   Szabó gyáva és a mafiába se valoszinü h belépett. De a lóvét imádja. Amikor dékán volt az ő halgatólagos engedélyével teritettek a revickiben a Robiék. Ez tuti mer láttam és hallottam. Amikor gáz volt mer valaki rosszúl lett pl én akkor ugy tett mintha semmi köze nem lene az egészhez, engem is elpaterolt a következö uccasarkig. Sztem sose közvetlenül avatkozott ezekbe az ügyletekbe. Voltak strómanjai a halgatók és a dolgozók között. A Köfalusi nevü ribanc biztosan neki dolgozott, helyette intézte az ügyeket. És volt pár hökös, akikre kapásból rá lehetne huzni 20 évet mint pl a Lászlómarci. Az is neki dolgozott. Szabó sose tolta elötérbe a hájfejét a drogpiacon de ö volt aki kaszált.

   • Szabóék védelmében said

    Ezek igazán mocskos vádak, ÉN MEG első kézből tudom, hogy az Andrisék türelme is véges, már a blog szerkesztői és a trágár kommenteket író egyének feljelentésén gondolkodik.

   • Erünniszek said

    Folyton azon gondolkodik. De már többször is elhajtotta a bíróság. Ő sem talál ellenünk védelmet, ahogy az ő áldozatai se találtak se Bölcskeinél, se Tarrnál, se Szabó Istvánnál…

   • Paplanaláfingó said

    Szabó gyáva és soha nem kockáztat semmit. De ettől függetlenül lenyúlta a 157 millá ösztöndíjcsalás nagy részét, és szép hasznot húzott a Mixát téri drogpiacból is. A kettő nem mond egymásnak ellent. Szabó legnagyobb tehetsége más nyakát dugni a hurokba a magáé helyett. Világéletébe ezt csinálta, és ő mindig megúszta. Másra kenni a saját sarát – ez az ő igazi műfaja. Ebben világbajnok.

   • Alibaba said

    Most se kockáztat semmit. A bejáratott csatornákon viteti a füvet Robiékkal Ali bácsi vizipipáiba. Merthogy Enikő birodalmába nem teheti be a lábát. Meg a Shiráz amúgy is közelebb van hozzá. Szinte a háza alatt.

  • Ginger Cat said

   Biztosan állíthatom, hogy Szabó kurvákkal nem kereskedik. Érett nőkre nem gerjed. Inkább a gyerekpornó. Ahogy annak idején a nevelt lányait is molesztálta. Gerekpornókat szokott nézni éjszakánként a házimoziján – azt látom innen azablakpárkányról. Egyszer régebben úgy tíz év ezelőtt vagy még régebben majdnem bekasznizták mer a zsaruk kiszálltak hozzá éjszaka és lefoglalták a computerét, a lemezeit a sok kis gyerekpopóval…

   • irish coffee said

    Van annak már tizenöt ée is, amikor Szabó összes számítógépét lefoglalták.
    Végül feljelentés mégsem lett a dologból.
    Szerintünk azóta Szabó rendőrspicli is.

   • Elte-Btk said

    Így van! A Szabóhoz hasonló undorító férgek Minden rendszerben jól tudnak mozgolódni. Petrôczivel 30 éve azért mehetett ki Amerikába, mert a 3\3-nak jelentettek, többek között Szabó Gézáról. Akkor spiclik voltak. Lehet némi igazság abban, hogy a gyerekekre hajt. A 15-23 közötti lányokat szereti. Ludwignak pedig ideje lenne felfednie, hogy ki a valódi apa a közös gyereknek: Idáig elhangzott Szabó Géza és Tolcsvai Nagy Gábor neve.. Hol lehet AZ igazság?!

   • violenza sessuale said

    Hát ki tudja a TELJES IGAZSÁGOT????
    Az viszont igaz, hogy Ludvignak mint költőnek (???) kiutaltak egy panelt Erzsébeten, amikor nem volt még annyira rozoga, mint ma. Hogy kivel feküdt le érte: Pozsgai Imrével, és/vagy Aczéllal?
    Nagy kérdés.
    Tplcsvai sokkal finnyásabb, hogy egy ilyen parasztproli szörnyetegre rámásszon.
    Csalja az a Szathmári lányát szorgalmasan, de kultúrformájú kolléganőkkel.

  • Bűzbomba said

   Milyen pontosan leírtad ezt a förtelmes jelenséget! Pont így néz ki Szabóbandi bácsi rettenetes pofája, potroha. Csak a szagélmény hiányzik belőle. A bűzös bélgázok, amiket maga körül ereget a rossz emésztése folytán, amiktől úgy fel van fúvódva mint egy gázlufi.

   • az igazság ODAÁT van! said

    Kedves ELTE-BTK! Nem tudom, hogy Szentmártoni Géza mit mondott a Szabóhoz fûzôdô viszonyáról. AZT tudnod kell, hogy AZ alávaló exdékánt fiatalon a barátságába fogadta, lakótársak is voltak! Aztán jött a Petrôczi, aki jobb lehetôséget látott a jóval elismertebb Szentmártoniban. Ludvig annak ellenére le akart feküdni vele, hogy AZ exdékán barátnôje volt. Szabó Gézának pedig nem volt gyomra AZ Évikéhez, ráadásul butának is tartotta. Bosszúból pedig AZT mondja mindenhol, hogy a közösnek hitt leánygyermek APJA a Szentmártoni. Olykor-olykor AZTmondja, hogy Tolcsvai Nagy Gábor AZ apa. Annyi eszük sincsen hogy DNS vizsgálatot végezzenek. Ludvig eléggé feslett teremtés volt fiatalon, AZ akkori erkölcsrendôrség kitiltotta AZ egyetemrôl…

   • szabó fan klub said

    Tolcsvai kizárva – egyetértek Violenzával.
    Szabó Géza? Régebben a Géza igazán csinos fickó volt és hosszúcombú szőkeségekkel futott.
    De csúnyán öregszik, olyan, mint egy hisztis vénasszony. A modora is olyan Mióta megtudtuk, hogy R. Ritát kefélgeti a Lengyel József emléklakásban, azóta minden tiszteletünk elillant irányába.
    A kérdésre konkrétan: Nagyon be lehetett rúgva a Géza, hogy rámásszon a babiloni kapura és ott nemzze az Évikét.
    Ludvig mindenesetre ezt állítja, a Géza elég dühös is érte.
    Nem tudunk dönteni, hogy igaz-e, amit a Ludvig állít. Egy biztos: az Évike ugyanolyan bárcás, mint a Ludvig volt, és cseppet sem hasonlít a Szabóra. Aminek csak örülhet persze.

   • Idióta Bertha kitüntetése said

    Az egész szakma röhög azon, hogy Balogh miniszter kitüntette az idióta Berthát! A díjnak csak politikai okai vannak: Bertha támogatja a kormányzat politikáját, szakmailag 0. Ejnye-ejnye Zolikám.. Akkor lett volna ekkora a szád, amikor a doktoranduszaidat csinálta ki hivatalból, családi megrendelésre a Kulcsárszabó, hansági pereputty!

   • régi magyaros said

    Bertha nem rossz gyerek, de nem bírja a stresszt, elkezd rögtön tikkelni tőle.
    Nem annyira jellemtelen, mint inkább gyáva.
    A végeredmény persze ugyanaz.
    Gyűlöli Szabót és Ludvigot, de fél tőlük.
    Gyáva patkány.

   • Bertha védelmében said

    Bertha nem idióta és nem tisztességtelen. Nem egy hős, de nem is gyáva. Majdnem belehalt a btk-s hatalmi harcokba, az intenzívre is került. A doktoranduszokat pedig nem csinálta ki, csak nem tudta megvédeni a Kulcsárszabó-banda plusz a Szabó-Petrőczi páros ellen. De volt, akinek titokban segített, bár nagyon-nagyon óvatosan. Az illető doktorált, nem is akárhogy. Bertha erkölcsileg toronymagasan a Szabók és Kulcsárszabók fölött áll. Szerintem szakmailag is.

   • BeneIgaziArca said

    Régi magyaros! Te nem a Bene Sanyi vagy véletlenül? Ha igen, miért fordultál szembe a Kulcsár-Szabó klánnal?! A TE bűneidet sem fogjuk elfelejteni! Egy szép napon- amikor kirúgnak az egyetemről, majd az Akadémiáról- Mi ott leszünk és röhögni fogunk Rajtad! Elegünk van Belőled is!

   • Kis Machiavelli said

    Én mindig is ravaszul kevertem a kártyákat. Kijátszottam egymás ellen a kulcsárszabók ellenségeit, és mindegyiknek tettem a megjegyzéseket a családi csatornák bűzére. A Kulcsárszabókat pedig szembe nyaltam. Így mindenki bízott bennem. Legjobb barátaim, Hermann és Mészáros ismerik az igazi véleményemet a Kulcsárszabókról. Én is az övéket. Mészáros se a hívük, csak kihasználja őket.

   • bene sanyi tisztessége said

    Mit vártok a Sanyitól, aki a saját nagybátyját, Heltai Jánost is megfúrta abban a bizonyos levelezésben Hanságival, amikor figyelmeztette, hogy használják a “családi csatornákat”?!

   • BeneIgaziArca said

    Na, éppen ezért sem szabad megbocsájtani Bene Sanyinak soha! Addig nem szabad leszállni róla, ameddig Szabóval együtt nem repülnek!

   • anonymanalyst said

    Like 🙂

 19. Condolence said

  Őszinte részvétem Kun Miklós professzornak:

  Életének 68. évében elhunyt Gereben Ágnes irodalomtörténész, műfordító, kritikus.

  1947. szeptember 21-én született Budapesten. 1966–1970 között a Szegedi Tanárképző Főiskola orosz–magyar szakos hallgatójaként tanult, 1972-ben orosztanár szakon végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (ELTE BTK), s még ebben az évben házasságot kötött Kun Miklós történésszel.

  http://www.atv.hu/belfold/20150317-meghalt-gereben-agnes

  Még 67 és fél sem volt…

 20. Nincsen szívem félelmére said

  Mit szólsz, Szabó?
  “Nincsen szíved félelmére nézni sírod fenekére”?
  Nincs már messze, készülhetsz.
  Mi is készülünk és ott leszünk a temetéseden.
  Életünk legboldogabb napja lesz.

  • Henry Garnet atya said

   Nem kívánom Szabó halálát, ellenkezőleg: hosszú életet kívánok neki, és azt, hogy minden nap jelenjenek meg neki Banquo véres árnyaként az áldozatai…

  • Özvegy Karnyó said

   De igen, Szabó retteg. Egyelőre nem a saját halálától, mert a legjobb egészségnek örvend. Attól fél, hogy úgy jár, mint Kun Miklós, Pálóczi Horváth András…

   • a gyilkos keze said

    Retteg?
    Akkor ki eteti szegény némbert azokkal a furi multivitamin tablettákkal?
    Ugye, hogy a férje…

   • Lenkey tabletta said

    Szabó rafináltan mérgezi Petrőcit. Étrendkiegészítőként adagolja be neki a mérget. Már látszik a hatása. Titokban tartja a kapcsolatot Eszterrel és már csak Petrőci halálára várnak hogy összebútorozzanak.

   • Male Erruption said

    Normális dolog. Ludvig fűvel fával csalta. Szegény Andrisnak úgy telt el a legszebb férfikora, hogy rá se mert nézni más nőre. Ki ítéli el azért, hogy végre ő is élni akar? Hogy nem akar úgy meghalni, hogy nem dug egy jót? Ludviggal kezdettől végig rossz volt a szex. Azért lett impotens. Egy jó csajjal ez még helyrehozható. Hát persze hogy ezen dolgozik.

   • Csabi egyetért Andrissal said

    Hende Csaba magyar honvédelmi miniszter az elmúlt években Európa több fővárosában is megdugta a titkárnőjét, Szajlai Mónikát. Ez persze még a legszentebb magánügye volna és én nem is írnék róla a nyilvánosság előtt, ha nem lenne egy apró bökkenő. De van… Nevezetesen az, hogy a magyar adófizetők pénzét is elkefélte közben Hende, ugyanis hivatalos utakon, közpénzből fizette a több millió forintos luxushotel számlákat és minden egyéb költséget. Innentől kezdve viszont már közügy Csaba szexuális élete, hiszen nemcsak a titkárnője, de a magyar nép is szívott. Mivel pedig közpénzen nem illik kurvázni, Hende Csabának le kell mondania.

  • Vesszőfutás said

   Nagyobb büntetés Szabónak, ha sokáig él és vesszőfutás lesz minden hátralévő napja, mintha meghalna. Én se lennék boldog a temetésén, ellenkezőleg, frusztrált lennék: ennyivel megúszta?

   • Bokacsattogtató úrifiú said

    Petrőczi tanárnőt sajnálom. Főleg azért, hogy ilyen aljas férje van, aki még meg is csalja, kihasználja, tönkreteszi. Szabón nincs mit szeretni, nincs mit sajnálni. Kapja meg, amit megérdemel.

 21. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog kitüntetett néhány refist, Albert Gábor, a giccsíró Kossuth díjat kapott, Bertha Zoltán is kapott valamit.
  Szegény többször is majdnem infarktust kapott a rohadt Szabótól.
  http://reformatus.hu/mutat/10646/

 22. Tiborcz kaszál said

  Orbán Ráhel férje a múlt héten egymilliárd forintot nyert a Magyar Állam által kiírt közbeszerzési pályázatokon. Ritka tehetséges és szerencsés ember lehet Orbán Viktor kedves veje. Biztosan azért nyer minden egyes pályázaton, amelyiken csak elindul a Szlovákiában bejegyzett csodálatos fantomcégeivel. Nem pedig azért, mert a felcsúti geci leányát kefélgeti. Aki, mint azt tudjuk a saját lábán áll… vagy inkább a szerencsétlen, kifosztott magyar adófizetők tyúkszemén. Itt lenne már az ideje egy hangulatos forradalomnak…

 23. hermeneutikai lángész said

  Micsoda mocsok idiótákat tüntetett ki Orbán!
  http://magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-viktor-megalazza-a-magyar-muveszeket-nem-baj-94170

 24. reposztos barmok said

  Megint szenteskedik az önelégült balfasz
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-03-18/szomoru-vasarnap
  Mi tartunk el Soós, meg a többi idióta palástos naplopót!
  De már nem sokáig!

 25. fideszes gyilkosok said

  A Hortobágyon beledöglenek a birkák és a tehenek a fideszes gazemberségekbe
  http://index.hu/belfold/2015/03/17/biologiai_katasztrofa_a_hortobagyon/

 26. álszent dögök said

  Március 25-én Ravasz László Hoimiletikájáról tartanak konferenciát. Először Bogárdi, mögötte Fekete, a végén meg Steinbach.
  http://reformatus.hu/mutat/10636/

 27. law and order said

  A fideszes alkotmánybírák elérték Visinszkij (Sztálin főügyésze) erkölcsi és intellektuális színvonalát.
  http://444.hu/2015/03/18/het-elkepeszto-pelda-a-kormanykozeli-alkotmanybirok-szakmai-munkajarol/

 28. hende csaba közpénzből mulat said

  Hende Csaba a ….ű honvédelmi miniszter a ……ú …….val költi a pénzünket Párizsban és Brüsszelben.
  Neki ezt is szabad?
  http://444.hu/2015/03/18/brusszelben-is-luxyturazott-hende-csaba/

  • Már többedszer kérem, hogy
   1. ne használjatok trágár szavakat,
   2. csak a MRE-re és a Károlira vonatkozó személyekről írjatok!

   • lézer jani szeretője said

    Szóval csak a református presbiter Lázár János ….zhat közpénzből a közmédiás Demcsákjával, ezzel a köztudottan mindenre képes …….val?
    Csak Lázárnak jár a Rolex aranyóra? Biztos a birkapásztor nagyapjától örökölte.
    Lázár, a johannita lovag a mai reformátusság dísze-virága.
    Kipontoztam, hogy ne fáradj vele.

 29. fideszes kommunikáció said

  A k..zó Hende minisztériuma gyűjtött be diákokat Orbán tapsoncának.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=451571:6007234-dk-egy-diak-sem-volt-az-orszagban-aki-tapsolt-volna-orban-viktornak&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=184

 30. kaján halász said

  A baltiak jól látják az orosz veszélyt, miközben Orbán, a korrupt futóbolond Putyin …ben dorombol.
  http://index.hu/kulfold/2015/03/16/baltikum_oroszorszag_orosz_valsag_hadero_mozgositas_nato_putyin_harckeszultseg/

 31. provokátorfigyelő said

  Nagyon helyes, kedves fidelitásosok!
  http://444.hu/2015/03/18/provokatorfigyelofidelitas-hu/
  Mi itt már régen figyeljük a provokátorokat, lebuktattunk jónéhányat, még többet figyelünk.
  Ha egy nicknév eltűnik, mi tüntettük el, nemcsak a nevet, a figyelőjét is.
  Így próbáljatok velünk szórakozni!
  Jobb ha beparáztok és húztok a trágyás birkaakolba.

 32. Agáta said

  Van egy eléggé elkeserítő hírem! Ágota néni minden egyes nap nézi ezt a blogot, próbálja kikövetkeztetni, hogy kik írhatják róla ezeket a bejegyzéseket. Ágota jó módszert alkalmaz a nyomozásra: a kollégáknak és a hallgatóknak minden tanszéki ügyben írásos kérelmeket kell beadni. Ez annyit jelent, hogy Ágota és a tanszék összeveti a gyanús egyetemi polgárok írásos kérvényeit, ezekből von le következtetéseket. Az a véleményem róla, hogy túl sokat képzel magáról. Azt hiszi, hogy körülötte forog minden. Törtető karrierista, akinek nincsenek elvei. HansÁgihoz hasonlóan meddő. Ági annyival választott szerencsésen, hogy a Zoli kb. az ő korosztálya. Megnézem majd, hogy Ágota 80 éves férje hogyan fog neki gyereket csinálni.. De ennyi nyomulás, szemétkedés és furkálódás miatt biztosan nincsen kapacitása egy gyermekre…

  • Matrix D'amour said

   Nézi ő naponta többször is, és nemcsak ő, hanem vagy két tucat hallgató, akiket rállított. Már 5 éve elemeznek, de nem derítettek ki semmit. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy a blog ürügyén bejár Ballához a rektoriba, és szövődik köztük valami. Balla már abszolút az ő korosztálya, nem úgy, mint a 84 éves férj. Ha a bloggal nem is haladnak előre, egymással igen…

  • Agáta mondd szívem said

   Elég rosszul informált vagy, ha még azt se tudod, h Ágotának VAN 2 GYEREKE az öreg férjétől.

   • TisztánLátó said

    Kedves Agáta Mondd Szívem!

    A mai világban mi sem gondolhatjuk komolyan, ha van is gyereke, az a 84 éves férjtől van.. Ezt gondolja át újra, mert Ön sem gondolhatja komolyan, hogy egy 60-70-80 éves férfi majd gyereket akar csinálni egy 50 évvel fiatalabb nőnek!!!!

   • Agáta mondd szívem said

    Fogalmam sincs, kitől van Fóris két gyereke, tény, hogy van neki egy lánya és egy fia. Egyebekben pedig érvényes az apaság vélelme: ha egy házasságban élő nő gyereket szül, a vélelem szerint a férj az apa, egészen addig, amíg a férj nem indít jogi eljárást a biológiai apaság tisztázására. Erről ebben az esetben nem tudunk.

   • Ágnesasszony, a lúzer said

    Ágotának legalább sikerült egy donort találnia. Hansági még ebben is melléfogott. Ő MarciPistát szemelte ki, aki biszex, de inkább meleg. Ágnesasszonnyal ő se kompatibilis 🙂

  • zaviszty said

   Akkor ezért gyűlöli őt annyira Hansági.

   • Ágnesasszony a kút mélyén said

    Ha valaki kettejük közül rossz házasságot kötött, az Hansági. Hiába vigyorog a facebook-profilján, mint aki megtalálta a mennyei boldogságát, még a földit sem sikerült. Se geyerek, se professzorság, se dékánság, de még egy nyomorult tanszékvezetés se… Olvashatatlan halandzsa tanulmányok, diákok terrorizálása, intézményi intrikák, kínzó féltékenység a jóval fiatalabb férj miatt… Hát ezt érted el, te számító, intrikus MENY közel ötven évesen!

   • Aki másnak vermet ás said

    Ágnesasszony finoman szólva elszámította magát. Addig fúrt mindenkit, hogy ő legyen a dékán, míg tanszékvezető se lett. És professzor se. És ami a legfájóbb neki, anya se. A férje csalja, MarciPista buzi, nagyon-nagyon magányos. És rohamosan öregszik…

   • Estikérdés said

    Czeizel ma azt mondta, a természet elintézi, hogy hulljon a férgese arra vonatkozóan, miért nem sikerül gyereket összehozni bizonyos pároknak. Vonatkoztathatjuk ezt Hanságira és a férjére?

 33. Ráchel saját lába said

  Megszületett az elkerülhetetlen Hitlervideo az új hírtv-ről:

  • Ráchel saját valaga said

   Ráchel és Tiborcz ugyan nem a saját lábukon állnak, hanam a nép tyúkszemén, de majd ha a fideszes birkák észbekapnak, akkor a saját valagukon fognak ülni.

   • Wishful thinking said

    Tömegek szeretnék már látni azt a saját valagat, amin ezek a hétpróbás gazemberek ülnek, de nemcsak Récsölét és csődöréét, hanem Bölcskei kövér és Tarr sovány valagát is a sitten.

 34. dunántúli igazmondó said

  Az aktuális szenteskedő, Jakab nagytiszteletű (???) úr most Belgiumon szörnyülködik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-03-19/sem-hit-sem-erkolcs
  FÚÚÚÚJ becstelen erkölcstelen belgák!
  Nekünk itt Orbán testér országában a vízcsapból is ERKÖLCS FOLYIK.
  Igaz, Köntös, Jakab, Bogi, na és az alulmúlhatatlan Gyopár?

 35. a szentlélek szele said

  Elmegy néhány intellektuálisan pehelysúlyú figura külföldre és mindenféle hülyeséget beszél a Szentlélek szeléről meg hogy ők abban vitorláznak!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6327/
  Nem a Bölcskei itt az inspiráció, aki a Fidesz vitorláját fújta (megérte a görénynek, kapott érte 10 milliárdot, amit üstöllést el is lopott)

 36. fideszes haramiák said

  A Fidesz cselédországot csinált belőlünk!
  http://www.vg.hu/gazdasag/adozas/egyre-tobb-folyik-be-a-cseledadobol-havonta-ezren-regisztralnak-446441

 37. keresztény júdások said

  Rétvári a szennyes görény az MTA-ra hivatkozik
  http://magyarnarancs.hu/belpol/egy-akademikusnak-nem-tetszik-hogy-retvuri-bence-az-mta-tekintelyevel-takarozik-94232

  • Károlis tréning said

   Rétvári a görénységet a Károlin tanulhatta. Katolikus létére egy darabig a Károli főtitkára volt, amikor Prekker elment szülni. Ő helyettesítette, de aztán bejött neki a politikai karrier, amin közben dolgozott, Orbán és a kereszténydemokrata karrierlovagok valagát nyalva.

 38. Forogjatok, lebuktatok said

  Mészáros MarciPista kedvenc csasztuskájával üzenem a provokátorfigyelőknek:

  Ha szerintem Orbán Viktor csak egy ex-spicli geci diktátor, akkor én is provokátor vagyok a fidelitas szemében? Vagy ez azért még belefér?

 39. red rat said

  Bogi a reposzton a Csárdáskirálynőről lelkendezik.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-03-20/magyar-operacska
  Ennyire igénytelenek.

 40. dunántúli teológus said

  Ballagi Mór Pápán tért át a református vallásra és kezdte meg kiváló munkáját teológusként és nyelvészként, szótáríróként, szólásgyűjtőként.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6329/
  A Rádayban a kiállítás megnyitóján ott látható a MÉLTATLAN REKTOR BALLA (nem Ballagi!!!) a maga förtelmes csúfságában!

 41. ludvig a valag said

  Ludvigot nem zavarja, h a Szabó fiúkkal is kamatyol?

  • Őrült nők ketrece said

   Ludvigot már semmi nem zavarja. A férje kavarásai és intrikái közepette szép csendesen megőrült. Ahogy itt egyszer egy kommentelő mondta valakiről: önmagába zárt mentális világban él. Férje ügyei el se jutnak a tudatáig. Kábé az Eszter-affér óta. Már csak van. Vegetál.

   • Kognitív Pszicho said

    Sajnálom Petrőczit. Ő Szabó András hatalmi ámokfutásának be nem kalkulált áldozata. Szabó biztos nem úgy tervezte eredetileg, hogy kinyírja a feleségét is.

 42. Baszódjál meg KDNP said

  A mocsok KDNP kiverte az embereknél a biztosítékot. Ez a dal percek alatt karriert csinált, betiltották, majd amikor megsokszorozódva jelent meg a neten, visszarakták. Semjénre van kihegyezve meg a nemzet Rózsájára, de nyuodtan gondolhatunk közben Balogra is:

 43. Forogjatok, lebuktatok said

  Szeret feljelentgetni? A Fidelitas segít Önnek!
  A Fidelitas új találmányát Szabó Andrásnak ajánljuk, akinek ez a fő műfaja, életművét feljelentgetések teszik ki, igaz, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetéhez kicsit öreg.

  • Fideszjugend said

   Tapasztalt túlkorosokat is tárt karokkal várunk. 🙂

  • Szegény kis beteg said

   A fidelitasnak van igaza. Mindenki provokátor, aki támadja szegény Orbán Viktort. Miért kell bántani??? Na jó, az igaz, hogy egy köztörvényes tolvaj, aki sok százmilliárd forintot lopott eddig a magyar néptől. Az is igaz, hogy egy gerinctelen szarházi, aki már volt komcsi, liberális, konzervatív…volt ez már minden a pénzért és a hatalomért, csak akasztott ember nem volt még. (Majd lesz az is…) Na jó, az is igaz, hogy egy hazug, erőszakos bunkó, aki a saját feleségét is rendszeresen veri és még életében nem mondott igazat. Most már azt is pontosan tudjuk, hogy egy ócska spicli volt a szocialista korszak végén. Na jó, az is igaz, hogy egy mentálisan sérült diktátor, aki úgy kéthavonta rohangál a grazi idegklinikára kezelésért és közben eladta a saját hazáját a ruszkiknak. De miért kell bántani szegényt???

 44. Szabó a böszme gazember said

  Szabó mérgezett húsgolyókat helyezett el a házban. MEGÖLTE Ritoókék kedvenc cicáját, a Cirmit. Ági a szemét is kisirta, a professzor úr letargiába esett. Szabó és Petrőczi röhög, majd kidől a valaguk és ezt éneklik: “Megdöglött a macska, legközelebb a gazdája!”

  • Mindig is tudtuk, Szabó milyen feneketlenül gyűlöli Ritoók professzort, de hogy ide süllyedjen, hogy meggyilkolja a macskáját, ezt nem gondoltuk. Szabó minden képzeletet felülmúlóan gonosz, igazi sátáni figura.

   • Szabó iráni kapcsolata said

    Iráni barátaitól kapta a mérget,amivel meggyilkolta a macskát. Nem habozik embernek is adni.

   • Perzsa varázsszer said

    Petrőczit is az iráni kotyvalékkal mérgezi. Csak lassan adagolja, hogy ne legyen olyan feltűnő, mint Ritoókék macskájánál…

   • Szabó iráni kapcsolata said

    Már látszik Ludvigon a demencia és a tébolyultmság, hatékony a varázsszer, amit szabó ad neki.

 45. korrektúra said

  Székely úr csontig benyal Bogárdinak és egyszerre – igazi papi fürgeséggel – a kormánynak is.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-03-21/kozos-haza-kozos-remenyseg
  Merhogy azt mondta a Bogárdi a Magyar Nemzetnek, hogy az egyház kapcsolata olyan a kormánnyal, hoigy egy szerenvényen ülünk. Nagyszerű szókép, együtt haladunk a szakadék felé. Székely úr úgy látja, a kormány tetteit áthatja a keresztény értékrend.
  Mire gondol vajon? Orbán rablásaira, a felcsúti stadionra, amit megáldott Bogárdi is? Tiborcz milliárdos gazdagodására?

 46. grammaticus said

  Igaza van Hontinak
  :http://www.nytud.hu/archiv/nyelvrok_tankonyv.html

 47. politológus said

  Kiváncsi lennék, mit szólnak a jobbikosok, hogy Balla, a vérszomjas neonáci megtűr az egyetemén egy ilyen finnugor buzit, mint a Honti?

 48. Illiberális said

  Sajnos ma már nem Magyarországnak van egy kormánya, hanem az Orbán-kormánynak van egy országa. Na ennyi a különbség az illiberális és a liberális politika között… Annyi, mint a potencia és az impotencia között.

 49. Felhívás said

  Kedves CÖF birkák!

  Veszélyben Tapolca!
  Ezért hétfőn Sümegre közös bégetést szervezünk. Lebuszoztatunk egy raklapnyi felhevült fővárosi Orbán-fétises nyugdíjast, de a hitelesség kedvéért kellenek a helyi nyáj birkái is. Sümegi bégetők csatlakozzatok!
  Fenyvesi Zoltán mellett felszólal Csizmadia László, Bayer Zsolt, ifjabb Lomnici Zoltán és Fricz Tamás politológus is.
  Meg kell akadályoznunk a tetovált náci Rig Lajos nyomulását.

  Zsolt és Gábor főkolomposok

  • Másik Lajos said

   Amit hallani pletyka szinten ezek a nyomorék fidelitas köcsögök nagyon neki mennek a JObbik jelöltnek, és elég gusztustalanul. Készüljöna Jobbik mert mocskos lesz mint amilyen ez a moslék fidesz fidelitas moslék banda.

   • Hegedűs a háztetőn said

    Ez az eredménye annak hogy nem mi szereztük meg a református egyházat, hanem a fideszbuzi Szabó István. Bölcskei már átállt. Ő minket támogatott. A sógort akarta hatalomra juttatni, de ez a fideszköcsög beizzította a pátját ellenünk.

   • Siíta kapcsolat said

    Szabó püspök nem sokáig fogja tartani magát. Ahogy a fidesz összeomlik, neki vége. Már most is be van kerítve. A Zsinatban ott van Tarr, Fekete, Balla, a családban pedig Szabó András és Petrőci. Ők a mi embereink. Mit gondolsz mért ülnek annyit a Shirázban? A fű miatt? Dehogy. Az csak kamuflázs.

   • Magyar gárda said

    Mit gondolsz mit tárolnak Hegedűsék a Szabadság téri katakombájukban? Nem füvet, az hétszentség.

   • Magyar Hajnal said

    Valami komolyabbat. Fegyvert, lőszert, ilyesmit…

 50. Üzleti érzék said

  Hegedűs tiszteletes – nem feltétlenül megbízható információim szerint – valamit árul nagyon sok pénzért, és az nem hasis.
  És, tudtommal, a templomban teszi.
  Ez szimónia. Halálos bűn.

  • MOSZAD said

   Nem véletlenül épült be a Károliba az izraeli hátterű Wistmanwood. Figyeljük minden lépésüket.

  • Wistmanwood said

   Figyeljük őket éjjelnappal. Ó, sok kütyü nem lehet: vagy fegyver, vagy lőszer. Ezek a gárdista bunkók a droghoz hülyék – tényleg azok – ezek szalonnával és Kalasnyikovval dolgoznak.

 51. Andi a szoláriumból said

  די אידישע פרויען אָנהייבן צו ווענדן געל און
  סזéטפאָנניאַדני די הויט, ווי אויב עפּעס פונגאַל קרענק פאַרבינדן מיט דיכיידריישאַן איבער 40 “- דער נאָמען פון דער קרענק: מעקאַנע 🙂 בייַ דער עלטער פון 50 שוין פאַרלאָזנ האָלאָטúלéלéסרע … אַז ס פֿאַר זיכער, עס איז נישט די אַרבעט פון פילע ווענולעס עס!

 52. politológus said

  Hát az hétszentség, hogy van a katakombában valami. Ha kell, előveszik és közibénk dobják.

  • Shagane said

   Iránból jönnek a fegyverek. Ali bácsiék hátsó szobájában tárgyalják le ezeket. A szállítás egyenesen a katakombába megy.

  • Siíta kapcsolat said

   Az Iszlám Államnál is van veszélyesebb: a siíták.
   http://kitekinto.hu/iszlam/2015/03/21/az_iszlam_allamnal_is_van_veszelyesebb/#.VQ4N1hA8550

  • Szabó üzelmei said

   Hogy Szabó iráni fegyverekkel kereskedne? Akkor már inkább drogdíler. Az simán belefér az alapján amiket tudok a Reviczkis bulikról Szabó dékánsága idején.

   • Szabadság téri katakomba said

    Lórikából simán kinézem. Gyanús kinézetű sötét ügyfelekkel vonul le a Hazatérés templomának katekombájába, ami valami raktár féle. A Szabó Dezső színház is csak ürügy.

  • Siíta Kapcsolat said

   Ne forgassátok ki a szavaimat. Senki se állította, hogy Szabó András direktbe fegyverekkel kereskedik. Mindenki tudja róla hogy gyáva szar azon túl hogy gyárilag jellemhibás. Közvetítő szerepe van Ali bácsi iráni szállítói és a magyar gárdista árufogadók között. Nem kis pénzről van ebben a buliban szó. Szabót nem a hasis és a lőpor szaga csapta meg, hanem a lóvéé. Azt megérzi mindenütt. Dékánként a Reviczkyben, most pedig a Shirázban. Valószínűleg azt se tudja, milyen buliban van benne. Ilyen mértékig nem avatják be. Kapcsolatot tart mindkét oldalon bizonyos személyekkel és kaszál. Ezért törzsvendég a Shirázban ahol ingyen szivhatja a vizipipát. A potya neki egy bónusz akárcsak Ludvignak.

   • Fegyverbe! said

    Hegedűs Lóri viszont se nem gyáva, se nem épeszű. Tőle kitelik, hogy ott a Szabadság téren, a Belváros kellős közepén, a Parlament közelében kirobbant egy fegyveres felkelést. A Jobbik erős, az iráni fegyverek és lőszerek készenlétben állnak a Hazatérés templomának alagsorában és a Szabó Dezső színházban. Soha senki nem megy be egy templomba házkutatási paranccsal.

 53. szerető hitves said

  Rágalom, hogy Andrisom mérgezte meg a Ritoókék kandúrját. Egyszerűen megdöglött, “felvette a néhai nevet”, ahogy egy költőtárs irja. A Ritoókék utálnak bennünket, ők jelentettek fel a rendőrségnél is. Andrisom ugyan a Takaró Misire gyanakszik, de én tudom, hogy a Ritoók volt. Mert irigyek a tehetségünkre, azért.l

 54. dubonnet said

  Köntös megirja a reposztban, hogy neki az új köztévé “nem jön be”. Nekünk meg az ilyen primitiv, önhitt fickó, aki legjobban tenné, ha venne magának egy idegen szavak szótárát, ha már mindenképpen röfögni támad kedve. Vagy legalább kivenne abból a könyvtárból egyet, melyben ő a messze LEGMŰVELETLENEBB DOLGOZÓ, a portást is beleértve.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-03-21/eszmeiseg-es-partpolitika
  Merhogy még véletlenül se találja el a műveltségszók jelentését.

 55. ludvig a valag said

  Ludvigot már a RefLapba se engedik be. Helyette Váradi Ferencet, akit “irodalomtudósnak” neveznek. Őt doktori szigorlatán Ludvig megbuktatta. Szép ez a helycsere: Váradi a mennyben, Ludvig a pokolban.

 56. petrőczi aq down-kóros said

  De firkált valami okádékot a tévés mellékletbe Műhely és fészek cimmel. Érdemes elolvasni. Ludvig teljesen demens.

 57. Dr. Rétvári Bence said

  Rétvári Bence, a Károli volt főtitkára, jelenleg az idióta KDNP egyik legidiótább politikusa, közzétett néhány éjszakás részmunkaidős álláshirdetési fotót a fb-on ezzel a megjegyzéssel:

  Egy kép többet mond ezer szónál.
  A kereskedelmi alkalmazottak szabad vasárnapjáról szóló törvény hatálybalépése utáni első szombaton ezeket a friss álláshirdetéseket fotózta le egy ismerősöm az egyik hipermarket előterében. A hirdetés nem leépítésekről hanem új munkaerők felvételéről szól. Ez is a higgadt előrejelzéseket támasztja alá, miszerint a forgalom nem csökken, csak átrendeződik, így munkahelyek nem kerülnek veszélybe, a jogos pihenés viszont több munkavállaló számára garantált.

  A kommentelők válasza röviden összefoglalva: a cinikus k…a anyádat!

  • Válaszok Rétvári Bencének said

   A hosszabb válaszokat alább közöljük, mielőtt Bencus a vasárnapi templomból hazatérve, vallásos révületéből ocsúdva, törölné őket:

   Köszönet a KDNP-nek a vasárnapi zárva tartásért. Ennek örömréme a párom hétköznap kénytelen többet dolgozni és mivel vasárnap az egyik részlegük zárva lesz a másik pedig nem, ezért minden vasárnap bent kell legyen áprilisban. Köszönöm tényleg, hogy nem többet hanem kevesebbet lesz együtt a család.

   Köszönöm a “családi vasárnapot”! A keresztlányom a vasárnapi TESCO-s munkával tudta kiegészíteni a főiskolás költségeit! Kérdésem a következő: Kihez fordulhat önök közül, a hiányzó havi 53 ezer forintjáért, mert a családjához nem tud!

   Ez a magyarázom a bizonyitványom tipikus esete.Örülnék ha a KDNP merné önálloan megmérettetni magát a választáson…..

   Namost itt vasárnap éjszakára keresnek rabszolgát… logikailag nemértem…
   Múlt héten mondtak fel a teljes munkaidős dolgozóknak, a pék nem vállalata, hogy hétközben két órával tovább kell bentmaradnia, mert a gyerekért oda kell érnie ötre. Ezt is lefotózod?

   Hopsz, és mit látok? Vasárnap éjjel… mert az a boldog családi élet, hogy vasárnap reggel elugrik a család a templomba, majd gyorsan haza, mert a szülőnek aludnia kell délután, hogy éjjelre dolgozni tudjon menni. De csak részidőben, az pedig nem egész fizetés. De biztat minket a tudat Rétvári úr, hogy kormányunk és pártunk megmondta Meglehet élni 47000 Ft-ból is. Ön próbálta már? Majd elfelejtettem. Nem naponta, hanem havonta 47 000 Ft.

   Na igen…és hol van az,hogy mennyi teljes munkaidős dolgozót küldtek el,hogy felvegyenek néhány órás,részmunkaidős alkalmazottat??tetű,álkeresztény senki..

   El sem hiszem, hogy ezt valaki tényleg komolyan gondolhatja… Menjél te árufeltölteni 40 ezerért b’zmeg

   A Nyomorult k***a a***d te szerencsetlen f**fej! Azert reszmunkaidoset vesznek fel mert a teljes munkaidoset kirugtak a g**be!

   Nem tudom, hogy ez az ember ennyire primitív, vagy csak provokálni, heccelni akarja az embereket egy ilyen bejegyzéssel?

  • Baszódjál meg, KDNP said

   Miután mindhárom barátja és az anyósa is rászavazott, szoros versenyben ismét Semjén Zsolt lett a KDNP elnöke. Semjén a megválasztása után kijelentette, hogy nem várhatóak nagyobb változások a párt életében. Továbbra is Orbán seggét nyalják és időnként védett állatokra vadásznak majd. Pedig pont fordítva kellene…

  • Traitor said

   Megpróbálom higgadtan és finoman leírni a véleményemet Szili Katalinról, erről az ex-MSZP-s és jelenlegi fideszes seggnyaló, aljas áruló ribancról. Szerintem Szili Katalin egy olyan gusztustalan, hazug, gerinctelen ringyó, hogy hozzá képest az átlagos útszéli kurvák (mint például szerencsétlen, hányatott sorsú Wittner Maris vagy Ludvig-Petrőczi) decens úrihölgyek és zászlóanyák. Katalin az emberi faj és a női nem szégyene, egy hitvány, szarházi megélhetési gumigerinc, egy repedtsarkú, kétszínű műtyúk.

   • szkizo dad said

    Tökéletesen egyetértek!!!

   • Öszödi szivárgás said

    Az árulást nem most kezdte. Öszödön is Szili csinálta a felvételeket és ő vitte el a Fidesznek. Azért olyan jó a hangminőség, mert ő ült legközelebb Fletóhóz.

  • Szegedi Kolléga said

   Még egy megélhetési “hittudós”, régi ismerősünk, a féltudós, de egész szélhámos Máté-Tóth András nyilatkozik a Szeged mának az iszlámról vagy mifenéről. Ne a cikket olvassátok el, hanem a kommenteket róla: http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/03/meg-kell-ismernunk-a-masikat-mate-toth-andras-es-fodor-istvan-a-charlie-hebdo-rol-fotok.html
   Van utalás ránk és Gálferencesékre is.

   • svabra said

    Tényleg, mi az a lajbi rajta? Erdőkerülő civilben a faszi vagy csak az iszlám szent zöld színét viseli hájas potrohán?

   • Gálferences barátja said

    Máté Tóth urat ismerik már elegen, cifra járásáról, gyanús pedigréjéről, hamisított PhD-járól.

   • Megélhetési teológus said

    Vagyis köpönyegforgatásáról, ügyeskedéseiről, árulásairól, mint amikor Pálinkás és a Fidesz kérésére segített kinyírni a kisegyházakat.

   • Zsírfoltos lajbi said

    Olyan a múltja és a lelke, mint a koszlott zsírpecsétes lajbija.

 58. Szabó a böszme gazember said

  Szabó nagyon szeretne már özvegy lenni. Most is folyton az Eszterénél van, Ludvigot meg cukkolja, hoigy milyen gusztustalan vén trotty.

 59. Puzsér Róbert fan said

  Robi a csúcs
  http://napivizio.reblog.hu/elso-fokon-nyert-puzser-majd-nekiment-havas-henriknek
  Kérdezzük meg, mit gondol Szabóról!

 60. balog zoltán egy katasztrófa said

  Az önhitt idióta balfasz emberminiszter Balog a parokia.hun nyekereg és hazudozik.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6326/

 61. keresztyén barista said

  Balog Zoltán láttán azonnal kitérek a hitemből!
  És betérek a sátánistákhoz, bazdmeg!

 62. petrőczi de genere ludvig said

  Nézzétek meg Ludvig pofáját!
  Súlyos demencia!
  És mi van rajta?
  Egy otthonka gyógycipővel és mackónadrággal:

 63. Petrőczi a pöcegödör said

  Ott olvasgatja fel az Ali bácsi által inspirált szürkehájas versét a vén bugris!

 64. hencidai úrasztala said

  A hencidai úrasztalon ma ünnepi fogás díszeleg: huszárrostélyos, zsírban sült kenyér, ahogy csak a ház asszonya tudja elkészíteni. Vöröshagymasaláta illik hozzá a legjobban. De mintha a ház ura mísz kedvében lenne ma reggel.
  Szabó: Mi a franc ez már megint?
  Petrőczi: Huszárrostélyos. Huszár Gálra emlékeztet, életem virága, akiről egy pompás műben mutattad ki, hogy egy gyáva idióta volt. Meg a leszármazottjára, Huszár Ágnesre, akit olyan briliánsan megfúrtál. És arra a tanúvallomásodra, amit ellene írtál. Az interneten az a legnépszerűbb opuszod, Andrisom.
  Szabó: Kár, hogy azt a bíró kurvát nem győztem meg, pedig világosan leírtam, hogy azért rúgtuk ki a Huszárt, mert 95%-ban újradififiniáltuk a nyelvészetet.
  Petrőczi: Ne erőlködj az idegen szavakkal, Andrisom. Értem én, a Huszár megnyerte a pert, sajnos.
  Szabó: És még meg se döglött, pedig olyan szívesen látnám valamelyik temetői parcellában a Király, Szilágyi, Györke, Szigeti társaságában. Mindnek a neve most eszembe se jut, ja, a Bolyki, persze.
  Petrőczi: Te vagy a legnagyobb, Andrisom! Ahogy írtam is a málnaízű csókjaidról szóló költeményemben…
  Szabó: A költeményedről jut eszembe, a múltkor az írótalálkozón azt mondta az egyik nő, hogy milyen borzasztó, hogy egy József Attila díjasnak csak otthonkára, mackónadrágra meg gyógycipőre telik. Mert ez volt a toaleted, szívem királynője.
  Petrőczi: Kit érdekel ez, amikor lakunkban a jóízű beszélgetés, az együttmuzsikálás és a tea meg a huszárrostélyos minden hozzánk betérőnek magától értetődő jussa?
  Szabó: Most nem a RefLap tévéműsor-mellékletébe rajongsz, hanem itt a Mátyás utcában. Már attól dühbe jöttem, hogy miket mondott a Ritoók a lépcsőházban ma reggel. Tehetek én arról, hogy a hülye macskájuk pont a kísérletileg kikészített húsgombócot zabálta meg?
  Petrőczi: És mi volt a kísérlet célja, drágagyöngyöm?
  Szabó: Hogy megdöglik-e. Hipotézisem szerint meg kellett döglenie. És hipotézisem fényesen beigazolódott: feldobta mind a négy talpát az ótvaros dög.
  Petrőczi: Hogy csodállak ezért a kristálytiszta tudományos gondolkodásodért! És mi a kísérlet végső célja?
  Szabó: Meg fogsz még vele ismerkedni behatóan, lelkem Poetesszája. Nagyon behatóan.
  Petrőczi: Miért nem kóstolod meg a finom reggelit, Andrisom?
  Szabó gyanakodva nézi a zsírtól csöpögő kenyércafatokat, aztán beleharap.
  (Folyt. köv.)

  • Méregkeverők said

   Isteni! Két méregkeverő titokban öli egymást, mert más nem engedi őket a közelükbe, így ők ketten egymás potenciális gyilkosai és áldozatai.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: