Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Common method of firing (Csanády Márton és Pupek Emese kirúgási technikája)

Posted by jhnnsclvn - március 31, 2015

pupek emese

Míg meg nem kaptuk ezt az olvasói levelet, azt gondoltuk, hogy a Károlin végrehajtott hírhedten aljas, szemét kirúgások a félvilági gengszter, Kovács Barnabás egyéni leleményei. Az alábbi írás azonban kétségeket támaszt az ügyben, hogy a feltűnően keresztényietlen módszerekkel irányító páros, Csanády Márton és Kovács Barnabás közül nem inkább az előbbi volt-e a kezdeményező. Ők ugyanis Pupek Emesével közösen a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán kidolgoztak olyan kirúgási technikát, amit Csanády egyszerűen importált a Károlira. Kovács Barnabás a wistmanwoodos bűnöző barátaival legfeljebb még cizellálta a sátáni ötleteket. A Károli akár meg is könnyebbülhetne, hogy ez a két gazember már nem ül ott a Rektori Hivatalban, ha cinkosuk, Balla Péter velük együtt repült volna. De őt sötét tetteiknek patkányszürke árnyékaként hátrahagyták. Várjuk Csanády Emese levelében beígért további leleplező posztjait a MAB-os machinációkról. – A szerkesztőség

 

Szerző: Csanády Emese

Az új felsőoktatási törvény szerint a MAB mellett az Oktatási Hivatalnak is van bizonyos, bár elég minimális jogköre az intézmények és doktori iskolák akkreditációjában. A hivatalt jelenleg mb. elnökként Csanády Márton kedves ismerőse, volt munkatársa, Pupek Emese vezeti. Az elmúlt időszak akkreditációihoz Csanády bizonyára nem vetette meg munkatársának, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola volt rektor-helyettesének baráti segítségét. Pupek szerepéről a Csanády által megálmodott károlis büfé szakok akkreditálásában még további cikkeinkben lesz szó. De bevezetésként, annak érdekében, hogy teljesebb képet alkothassunk Pupek Emese emberi nagyságáról, és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola belő viszonyairól, amelyeket Kovács Barnabás és Csanády Márton hatékonyan importált a Károlira, és amelyek kettejük nem éppen keresztyén vezetési módszereit meghatározták, álljon itt egy internetről hozzáférhető;, nyilvános beszámoló a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola egyik volt tanárától. Azt hiszem, a módszerek magukért beszélnek, nemkülönben a Kovácsék vezette Károlival való hasonlóság.

Forrás: www.efp.hu/files/cikkpdf/bkf.pdf

Ezúton kollektíven válaszolnék arra a sok nagyon kedves e-mailre, facebook üzenetre és telefonos érdeklődésre, hogy hogyan történt a munkaviszonyom megszűnése. Az ugyebár már régóta köztudott, hogy nem értettem egyet azzal a főiskolai menedzsment-szemlélettel amelynek eredményeként a tanulmányi osztály gyakorlatilag szét lett verve és képtelen lett a hallgatói ügyek intézésére, valamint amelynek eredményeképpen folyamatosan háttérbe szorulnak a főikolán az emberi kapcsolatok, az együttműködés érzése és az empátia.
Természetesen, volt egy konkrét kiváltó ok is. A mikro és makro csoportjaimmal ebben a félévbenis (ahogy korábban mindig) megszavaztunk időpontokat arra vonatkozóan, hogy mikor tartsunk a ZH előtt pót konzultációkat, amely elősegíti a felkészülést. Pár nap múlva kapok egy e-mailt az intézetvezetőtől, aki elmondta, hogy ő azt a tájékoztatást kapta, hogy a főiskola „fizetős korrepetálást” szervez (amelyért tehát a hallgatónak majd fizetnie kell), és határozottan arra kért, hogy ezt „a hivatalos szervezést ne lépjem át egyéni manőverekkel”, azaz hogy ne tartsam meg a mikroökonómia konzultációkat. Ezután, hiába írtam több levelet a vezetőségnek két hét elteltével sem érkezett válasz azokra a kérdéseimre, hogy pl.  mit csináljak a már rögzített konzultációs időpontokkal?   mondjam le őket?   milyen indokkal?   ki tartja majd helyettem a fizetős korrepetálást?   ha én állítom össze a ZH-sorokat, akkor az a másik tanár hogy tudná a felkészítő órát ZH-orientáltan megtartani?  stb.

 

Mivel nem kaptam gyakorlatilag semmilyen útmutatást a továbbiakról, a hallgatóknak megírtam az igazságot, melynek röviden a lényege: a főiskola új, profitorientált politikája megtiltotta az oktatók számára, hogy ingyenesen,  szívesség alapon  szervezzen pótórákat, és engem személy szerint is határozottan megkért a vezetőség arra, hogy tartózkodjak az efféle  manőverektől. Ez a levél ezután gépről gépre járt a hallgatóság körében, valaki feltette a facebookra, majd két hétre rá eljutott Pupek Emese rektor-helyettes asszonyhoz is, aki feldúltan rögtön felhívott és berendelt magához.Három nap múlva a megbeszélésen (ahol jelen volt a HR-vezető is) közölte, hogy a levelemmel jelentősen rontottam a főiskola jó hírnevét (azzal, hogy leírtam, hogy a főiskola profitorientált és hogy a vezetőség megtiltotta az ingyenes konzultáció megtartását), továbbá elmondta azt is, hogy beszélt a jogászával, akinek az volt az álláspontja, hogy ez jogot formál az azonnali felmondásra. Letett elém az asztalra két már korábban elkészített jogi dokumentumot, és azt mondta, hogy választanom kell a kettő közül: az egyik egyoldalú felmondás volt, a másik pedig egy kölcsönös megegyezéssel történő szerződésbontás. Az utóbbit írtam alá.

 

 

69 hozzászólás to “Common method of firing (Csanády Márton és Pupek Emese kirúgási technikája)”

 1. no para said

  Ha itt esetleg arról a Kertész Krisztiánról lenne szó aki az MSZP Ésszerűség és Felelősség Platformjának elnöke (is), akkor kirakhatjátok a dátumot is (2010), tehát ez egy majdnem 5 éves történet.

  • Csanády Emese said

   Ugye te se gondolod komolyan, hogy megmondom kiről van szó? Csak találgass nyugodtan.

   • réti pipitér said

    A nő tök horror a ritkás fogaival, a szeme körül a tűzhelykarikákkal, a bávatag nézésével meg azzal a szörnyű
    gúnyával. Ez egy rektorhelyettes???

   • Petra said

    Mindenki tudja h azér rugta ki a Krisztiánt mer nem jött be neki 🙂

   • B Kuf said

    Nem róla van szó, ne keverjétek bele csak azért mert egy troll bedobta.

   • no para said

    Pedig ez az ő levele volt kedves CSE és fogalma sincs arról hogy hogyan került ki az efp.hu-ra. Illetve most már van, és le is szedette.

  • Van Para said

   2010-es kirúgás és 5 éves történet? És az régi? Tudtommal Hima Gabriellát is 2010-ben rúgták ki, és ez olyannyira nemrégi történet, hogy az akkor megindított munkaügyi perében a felek még mindig az első fokon járnak tárgyalásokra. De Hima ügye téged is máig foglalkoztathat, hiszen különféle álneveken hozzászólva még mindig rá célozgatsz.

  • Csanády Emese said

   Miért kellett nyilvánosan nevesíteni, nem értem. Neked nem elég, hogy tudod, kiről van szó? Mit vártál? Hogy majd én kimondom azt a nevet, amit hallani akarsz? Minek nehezíteni egy nehézsorsú kolléga életét? Mindenki tudja, hogy az ő eltávolítása politikai kirúgás volt.

 2. nőstény pupák said

  Igazán fantasztikus ez a technika, a Károlihoz méltó! Éljen dr. Pupák Emese és Csanády Márton!

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ez a kirúgási technika a mienkhez képest gyermeteg. A wistmanwoodos megfigyeltetés és kandikameráztatás illetve poloskáztatás mindent visz. Láttátok már a Bíró Máriáról és FB-ről készült videót? Nem? Na ugye!

   • Csanády Emese said

    Iga Marci is mondta hogy van még mit tanulnunk a Károlitól. A csuhások besúgók voltak, jó kapcsolataik vannak a titkosszolgálattal. A III/I-es NBH-s műveleti igazgató, Földi László cége, a Wistmanwood bármikor ráugrik egy egyetemi vagy főiskolai oktatóra. A legközelebbi kirúgáshoz kérni fogjuk a kálvinista papok segítségét.

 3. református orvos said

  Velkey úrnak teljesen igaza van: az egészségügy nem lehet a politika játékszere.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6362/
  Orbánék kiveszik a pénzt az egészségügyből, Nagy István zürichi nagykövet segítségével arab országokba iszik ki.
  Ti meg betegek és potenciális betegek, rohadjatok meg és dögöljetek meg nyugodtan!

 4. Tarajos Peti tarsolya said

  Peti tudta, de mégse tudta
  http://hvg.hu/kkv/20150330_Orban_Nemsokara_kozoljuk_milyen_allami_in

 5. A kis machiavellista said

  Ludvig van Petrőczi Évike azért ennyire idióta, illetve azért épül le ilyen rohamosan, mivel az undorító, hájas és idióta férje, a Szabó elvtárs immár három éve, minden héten csalja őt a VIII. kerületi román kurvákkal. Sokan ott látják a hitelből vett új autóját a Práter utca-Illés utca, Kálvária utca környékén. Nem megy fel lakásra, nem akarja, hogy valamelyik ribi lefilmezze és ezzel zsarolja. Mások pedig az egykori panellakásuk környékén látják Pesterzsébeten, igaz, kicsit másfelé: a hármas villamos végállomásán szólítgatja le a prostikat, a Szabadkai úton! Hiába mondta neki az Évike, hogy használjon gumit.. Egyszer elfelejtette, és elkapta a szifiliszt. Egyszer Évikét is elhozta anonym szűrésre a Karolina útra- azóta próbálják kezelni magukat, de kevés sikerrel.. Évike egyre jobban hülyül, Szabó már azon dolgozik, hogyan tudja kisemmizni: szabadidejében (amikor nem a névtelen feljelentésein dolgozik) szanatóriumot keres az Évinek. A csúnya Gyúccstsány bezáratta a Lipótmezőt, ezért nem tudja oda bedugni. Nem is baj neki, mivel túl közel lenne hozzá. Manapság a Mátraházán lévő elmegyógyintézetet hívogatja, hogy azonnal szabadítsanak fel egy helyet az Évikének. Szabó már nagyon összeköltözne az Eszter kurvájával/tanítványával/barátnőjével. (Mindenki döntse el maga.) Szabó ebből is jól szeretne anyagilag nyerészkedni, ezért azzal a kéréssel fordult az intézet igazgatójához, hogy ingyen zárják be az ön/közveszélyes feleségét. Az igazgató amikor megtudta, hogy az egy főre jutó jövedelem a Szabóéknál kb. 750.000 forint egy hónapban, azonnal elzavarta. Azóta mérgezi a Ludvigot- illetve használja a ‘családi csatornákat’. Manapság pedig a felesége ellen akar egy olyan bírósági eljárást lefolytatni, ahol kimondják Évike cselekvőképtelenségét. Így a lakás, az autó, a zabrált ingóságok mind az övéi maradnak!
  Honti pedig megtehetné a 2* professzori fizetésből, hogy kicsit többet szánjon a fiatalnak egyáltalán nem nevezhető feleségére, a Mártira! Manapság lehet hajhagymákat beültetni- igaz, nem olcsó dolog, de a Márvány utcai luxuslakáshoz képest sehol sincs! Így talán Mártikának is maradna haja..!

  • Mihályi Rozika said

   Ludvigon tényleg egyre jobban látszik a hülyülés. Kérdés, hogy a szenilitástól hülyül vagy a szifilisztől, amivel Szabó megfertőzte?

 6. ghost cat said

  Ez az én bosszúm a macskatúlvilágról, miután a rohadt Szabó arzénnal megmérgezett.
  Rajtam próbálta ki, hogy a Ludvigra tuti hasson.

  • Versuchskaninchen said

   Szóval mégiscsak Szabó mérgezte meg a Ritoókék macskáját. Szegény cicus volt a kísérleti nyúl!

   • ridicule said

    Világos. Szalay Ági sír, mint a záporeső, Ritoók professzor pedig elhatározta, hogy mindenki előtt leleplezi Szabó mélységes aljasságait. Tud ő róla eleget.

 7. lujzika said

  Mi is sírunk a gazdival a Cirmi miatt. A gazdim is mondta, hogy a Szabó egy gyilkos fenevad.

 8. poltpéteri ügyészség said

  Polt Péter a bűnöző főügyész
  http://444.hu/2015/03/30/tarsoly-csabat-emberi-jogai-miatt-nem-hallgattak-ki-ket-hetig-miutan-borult-a-quaestor/

 9. zelóta said

  Vértes Lászlónak tökéletesen igaza van, Köntös defetista, önhitt firkálmányaira semmi szükség nincs.
  http://reposzt.hu/comment/6494#comment-6494

 10. ulan bátor said

  A presbiterek szenteskednek, közben Ábrahám Tibor debreceni presbitert elítélték holokamuzás miatt.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6366/

 11. ejaculatio praecox said

  Polt Péter emberjogi mkokból nem hallgatja ki Tarsolyt,
  Mészáros és Mészárosné Nurszultan Nazarbajevvel barátkozik.
  http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/nyilvanos-tarsoly-a-miniszterelnoknek-irt-segelykero-szerelmes-levele-tobb-az-antiszemita-budapesten-94368

  • Mélyszarosok said

   Orbánék Kazahsztánnal “mély együttműködést” alakítanának ki. Mélyet és szorost. Mélyszaros Lőrinccel és Szájtátó Petikével. Tuti sok milliárdos beruházást fognak idehozni

  • Édes otthon said

   Orbán Viktor ma kijelentette Kazahsztánban, hogy teljesen idegenül érzi magát Európában, de teljesen otthon érzi magát Kazahsztánban.

   Néhány tény Kazahsztánról: a kazah parlament törvénybe iktatta, hogy Nazarbajev élete végéig gyakorolhatja a köztársasági elnök minden jogosítványát, joga van kijelölni utódját, mentelmi joga van és befolyása alatt áll a teljes bel- és külpolitika. Nazarbajev cenzúrázta a sajtót, blokkoltatta az ellenzéki weboldalakat és önkényesen betiltott több ellenzéki csoportosulást.Tartományi kormányzóit személyesen nevezi ki. Az Amnesty International kritikája szerint Kazahsztánban elterjedt gyakorlat a statáriális tárgyalás, a halálos ítélet, a politikai gyilkosságok és rendkívül rossz, embertelen körülmények uralkodnak a büntetés-végrehajtási intézményekben is.

   Hát csoda, hogy a zakkant felcsúti diktátor otthon érzi ott magát?

   • Kazah testvéreink said

    Nurszultan Nazarbajev a Kazah Szovjet Szocialista Köztársaság Kommunista Pártja Központi Bizottságának volt az első titkára, ahogy kell, nem stadiont épített a jurtája mellé, hanem egy egészen új fővárost, és amikor kissé leharcoltnak érezte a lévaianikóját beújította mellé Miss Kazahsztánt. Még szép, hogy testvéri kötődést érez iránta Orbán.

  • Orbán megint hazudik said

   ” Amikor Brüsszelbe utazunk, nincsenek ott rokonaink. ”

   Ezt is csípőből cáfolhatom….

   index.hu/kultur/2013/06/04/orban_viktor_unokatestvere_lesz_a_a_brusszeli_magyar_intezet_vezetoje/

 12. watchdog said

  Egyre több az öngyilkos politikaközelben. Most Bezzegh Tibor Vazul, a félkezű, erkölcstelen, fideszbérenc Szili tanácsadója halt meg.
  https://kuruc.info/r/2/141416/

 13. Bagdy nyanya az Operában said

  Tegnap az Operában kínos feltűnést keltett Bagdy nyanya egy ezüstlamé köntösben. Úgy nézett ki, mint egy túldimenzionált szaloncukor.

 14. red rat said

  Orbánék össze-vissza hazudnak, közben rendületlenül lopnak.
  http://hvg.hu/kkv/20150331_GiroSzasz_Orban_rosszul_emlekezett_a_bro

 15. zsófi hóhérleányka said

  Bugriskáim a reposzton bárgyú giccseket reklámoznak.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-04-01/nagycsutortok-elott-csokkal-vagy-csok-nelkul

 16. Habony Uszikovája said

  Habony Árpi megint játssza az eszét
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/04/01/ismet-szabalytalankodott-habony-arpad-feljelentettek/

 17. Április 1. said

  Vida Ildikó lemondott végre! Utolsó hivatalos nyilatkozatában kijelentette, hogy angoltanárként szeretne tevékenykedni a továbbiakban.

 18. ludvig inkontinenciája said

  Ludvigból alól, felül ömlik a mocsok. Az alsó mocsokra való Tena Ladyt szociális rászorultság alapján igényli.
  A felül, agyának beleiből áradó mocskot verseknek nevezi és undorító kötetekben zúdítja az emberiségre.

 19. szabó the cat killer said

  Szabó annyira fellelkesült attól, hogy sikerült MEGGYILKOLNIA RITOÓKÉK MACSKÁJÁT, A CIRMIT, hogy FOLYTATJA A GHYILKOLÁST. A Mátyás utcában és a Rádayban arzénes húscsomagokat helyez el a kapualjak sarkában.
  VIGYÁZZATOK!!!!

 20. journalist said

  TGM-nek igaza van: Orbán a hóhérja Magyarországnak.
  És az évtized képe: Tarsoly koccint bűntársával, Erdő Péter bíborossal.
  http://hvg.hu/velemeny/20150330_TGM_Az_evtized_kepe

 21. A kis machiavellista said

  Az erkölcstelenség iskolapéldája, hogy a Károli magyar tanszékén (az irodalmon és a nyelvészeten is) tanítanak olyan oktatók, akik romának vallották magukat csak azért, hogy félévente 500.000 forint támogatást kapjanak az EMMI-től! Jelenleg Balogh Zoltánnak és Farkas Flóriánnak írok, hogy hozzák nyilvánosságra az ösztöndíjcsalók neveit, beosztásukat a nyelvészeti tanszéken..!

  • Horváth Pista said

   Gondolom, a kopaszodó H. Varga Márta és a Horváth Csabi biztos benne van eme körben. Mindkettőben van nem egy, hanem több vonóval..!

  • szkizo dad said

   Mondd meg, kik azok!!!!

  • Rajkó Csabi said

   Horváth Csaba, Szávai János ELTE professzor veje nem cigány ugyan, de többször is mondta, hogy ő, ha akarja, bármikor ki tudja játszani a cigánykártyát. Vett már fel így többféle állami támogatást életében, már az egyetemre is így jutott be. Amikor Szávai lányának udvarolt, akkor olasz származásúnak vallotta magát. 🙂

   • Engels said

    Ha ez bebizonyosodik, akkor mindenképpen lépni kell. Igaz, ma mindenki “bevallás” szerint fut, tehát ha bárki romaként tekint magára- hiába szőke és kék a szeme, világos a bőre- akkor ugyanazok a támogatások illetik meg, mint a valóban roma kinézetű embereket! Ezzel így nem lehet mit kezdeni, ma mindenki olyan identitást tehet magáévá, amit csak szeretne! Az jogos felvetés, hogy vannak olyan oktatók/diákok a Károlin, akik élnek ezzel a “cigánykérdéssel” és így jutnak kemény támogatáshoz. Erkölcsileg elítélendő, hiszen így a valóban roma diákok/oktatók kevesebb támogatást kapnak. Nem hinném, hogy pl. a H.Csaba rászorulna az 500.000 forintra- ez kb. egyetlen havi fizetése. H. Varga Márta pedig végképp nem! De ha vannak oktatók, akik így érvényesültek, azt ki kell nyomozni! Szerintem NE a Flóriánnak írj, most a lenyúlása miatt támadják minden oldalon. Szerencsére Szabó tuti nem cigány- bánhatja is, mivel akkor többet tudott volna harácsolni..

   • Romaszex said

    Ezt nem Horváth Csaba terjesztette magáról, hanem Petrőczi róla. Állandóan dörgölőzött hozzá és enyelgett vele. Ő emlegette többször, hogy szexuálisan milyen izgalmas lehet egy cigánnyal. De nem valami büdös bantu bunkóval, hanem egy kimosdatott kikupált kulturált romával mint a Csabi.

   • Rajkó Csabi said

    Mondjuk inkább, hogy egyetlen havi fizetésének a fele. Mert több állása is van, mindig is volt, apósa benyomta a PIM-be, ahonnan kezdettől és töretlenül kapja az apanázsát, és még az ELTÉn is kijárt neki Szávai órákat. Hogy az tart-e még, nem tudom.

   • Régi Kolléga said

    Volt a Károlin egy valóban cigány származású oktató, Szitár Katalin. Ő átigazolt Veszprémbe. Most, hogy öregszik és hízik, még inkább látszanak rajta a rasszjegyek. Ő nagyon jóban volt Horváth Csabával anno. Lehet, hogy Csabi neki is előjött a cigánykártyával?

   • veszprémi tanár said

    Szitár egy horror hájas romnyi, a Kovács Árpád babája.
    Hogy miket terjeszt a károlisokról, fantasztikus! Rágalmaz, ami a csövön kifér!

   • Ó miszter alkohol said

    Így igaz: horror hájas roma asszonyság és a tetejébe még alkesz is. Másfelől viszont: lehet a Károliról jót mondani? Lehet, hogy a rágalmak fele igaz?

 22. a nősténypupák said

  Ez a horror P..a ma az Oktatási Hivatal vezetője!

 23. unortodox lelkipásztor said

  A refik levették az iskoláról József Attila nevét, a görögkatolikusok meg Ady Endréét.
  http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/9148_adyt_is_leszedtek_egy_iskolarol

 24. őrült nők ketrece said

  Mér nem marad az Orbán haverjánál, Nurszultan Nazarbajenél? Pont olyan mocskos gazember, mint az!
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2015/04/01/kazahsztanban-erzi-magat-otthon/

  • Charity said

   Orbán Viktorra olyan mély hatást gyakorolt a kazah diktatúrában tett látogatása, hogy a fideszes pártalkotmányban rögzíteni szeretné, hogy haláláig, illetve még azt követően 50 évig is ő maradna Magyarország miniszterelnöke. Szijjártó Péter szerint ez csodás ötlet, csak azt sajnálja egy kicsit, hogy előbb nem jutott a nagy és bölcs felcsúti vezér eszébe. Szerintem pedig a halála után tutira jobb miniszterelnök lenne a zakkant felcsúti geci, mint addig volt. Amúgy nem lehetne annyit fizetni a kazah népnek, hogy végleg ott tartsák ezt a felfuvalkodott zsebdiktátort? Érdemes lenne talán gyűjteni erre…

  • Borat said

   Állítólag Orbán Viktor már annyira otthon érzi magát a baráti Kazahsztánban, hogy nem is akar visszatérni Magyarországra. A kazah nép nagy BORAT-ja végre hazatalált az ázsiai pusztákon. Ez ennek a nyomorult félázsiai diktátornak a szintje. Ez való ennek a hitvány tolvaj besúgónak. Egy ázsiai, félfeudális diktatúra.

 25. jakab a pap said

  Pirimitív szenteskedés a reposzton az életről meg az Istenről.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-04-02/egy-genetikus-az-ateizmustol-napok-halajaig
  Az lenne az igazi csoda, ha Jakab, a pap megtanulná a magyar helyesírást és némi stilisztikai pallérozottságot is magára szedne, de ő csak ír, ami a csövön kifér és ahogy kifér..

 26. hermeneutikai lángész said

  Itt van a VIII. Lelkiségtörténeti konferencia műsora
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/Reprezent%C3%A1ci%C3%B3s_konferencia2015.pdf
  Egyetlen károlis sincs az előadók között!
  Ott van viszont az a Hubert Ildikó, akit Szabó András és Petrőczi Éva kirugatott a Károliról és a legocsmányabb rágalmakkal illetett.
  Például, hogy rendkívül BUTA.
  A KÁROLISOK MIND BUTÁK, AZÉRT NEM HÍJÁK MEG ŐKET SEHOVA.

 27. svabra said

  Elítélték rágalmazásért Pestyt.
  Mégse lehet mindent.
  http://www.origo.hu/itthon/20111109-elsofokon-bunosnek-talaltak-a-bajnai-gordont-ragalmazo-ujsagirot.html

 28. kálomista ökrök said

  Horrorgiccs a parokia.hun
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6361/

 29. dunántúli igazmondó said

  Semmitmondó szenteskedő körlevél
  http://reformatus.hu/mutat/10698/

 30. Puzsér Róbert fan said

  Robi jókat röhög a posztokon és hiányolja Ribike verseit!

 31. Szabó the cat killer said

  Szabó úgy gondolja, átalkakitja egy kicsit a húsvétot. A házakba is beoson arzénos húsgolyókkal gyilkolni a cicákat.

 32. SZTE-BTK said

  Ágota nagyon bánja, hogy nem tud Szegeden érvényesülni. Állítólag nagyon féltékeny (szakmai és magánéleti tekintetben) a Sándor Klárára. Pedig Agáta nagyon szeretné magát valódi nyelvészekhez mérni! Remélem, Szegedre sose teszi be a lábát! A Nyelvtudományi Tanszék elég jó itt Szegeden, az ilyen flúgos Fórisok abba is belekakilnának…!

  • Szegedi Kolléga said

   Jó lesz vigyázni vele. Miután Hansági de Kulcsárszabó és Mészáros Marci de Pista a szegedi irodalomtudományba nemcsak belekakilt, hanem kifejezetten elszarta.

  • vidéki kolléga said

   Ágota semmilyen tekintetben nem mérhető Sándor Klárához. Klára egy igazi egyetem tanszékvezetője valódi tudással, Fóris egy kamu lószar tanszékvezetője kamu tudással. Sándor K.boldogan elvált, Fóris egy kilencven felé ballagó öreg ápolója.

  • SZTE-BTK said

   Ez így van! A kolléganő semmilyen tekintetben sem mérhető Sándor Klárához! Azt hiszi, hogy ő a legjobb magyar nyelvészek egyike. Fel kell világosítani őt: sehol sincsen jegyezve a neve a szakmában! A Károli Egyetemen (?) terminológiát és nyelvtudomány bevezető előadást tart. Ha már nyelvtudomány, akkor a Kálmán László! Miért nem hívja meg pl őt, esetleg a Sándor Klárát a Károlira vendégoktatónak?! Több értelme lenne, mint másodvonalú doktoranduszokkal foglalkozni..!

   • az Após bűnei said

    Na jó. Én nagyon sajnálom a Kálmán Lacit- nagyon rondán elbántak vele, a kormány strómanja, Dezső Tamás csúnyán eltávolíttatta. Igazán tehetséges nyelvész a Laci, sokan nem értettük a dékán döntését. Hamar rájöttünk, hogy a dékán politikai alapon rúgta ki a neves oktatókat. A Nádasdy Ádám mondta nekünk, hogy akkor nem került fel a kirúgottak táborába, de nem csodálkozna azon sem, ha valamikor elküldenék őt is! Radnóti Sándorral is elbántak.. Dezső Tamás 2006 óta vezeti a bölcsészkart. A szoclib kormány alatt semmi baj nem volt vele, pedig az idióta félhülye Szabó és dilettáns bandája mutatott neki példát, hogy miképp kell sorsokat, életet tönkretenni… Most viszont Balogh vagy Orbán utasítására politikai tisztogatásokat hajt végre az ELTE-BTK-n! Így senki se csodálkozzon, hogy ilyen Fórishoz hasonló törtető, ámde tehetségtelen akárkik kapnak jó pozíciókat!

   • vidéki kolléga said

    Sándor Klárát meghivták már régen, ő körülnézett és azt mondta, ilyen bunkók közé nem jön.

 33. Lázár tisztessége said

  Lázár János szerint nem lehet megbuktatni Orbán Viktort a QUAESTOR-ügy miatt. Ebben talán igaza is van. Szerintem pedig egy tisztességes miniszterelnök magától is lemondana ilyenkor. (Elnézést kérek Lázártól, de a “tisztesség” szó jelentésének elmagyarázására most nincsen se időm, se kedvem.)

 34. MAB Illetékes said

  Nagyon fontos cikk Csanády Márton és Pupek Emese összefonódása miatt. Előbbi benn van a MAB-ban, utóbbi az Oktatási Hivatal elnöke… El lehet képzelni, mit manipulálnak és intrikálnak ezek ketten a háttérben, annál is inkább, mert Csanádyt csak látszólag rúgták ki a Károliról. Bölcskei jobbkezeként továbbra is jelen van és dirigál Ballának.

 35. jó barát aktái said

  Kálmán Lacinak csak fél állása volt az ELTÉ-n, főállásban a Nyelvtudományiban van ma is. Ő nagyon keményen ellenzéki, lásd Klubrádió, Dezső meg a jobbikos HÖK-ösök kezében van. Nem ő nevezte ki a Szávai Jánost a Doktori Hivatal élére? (A Pistának jó lesz testvérét.) Igaz, már nincs ott, most a Jobbik vezérkarában dolgozik.

 36. Peszach said

  Hag Peszach Szameach!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: