Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Easter Monday (Húsvét hétfő)

Posted by jhnnsclvn - április 6, 2015

locsolóvers

 

Szerző: Fűzfapoetessza műhelye

Egyik olvasónk küldte be ezt a húsvéti locsolóverset. Még károlis hallgatóként Petrőczihez járt költészet spec.koll-ra, tőle tanulta a rímfaragást. Az eredmény mesterére vall. – A szerkesztőség

 

Húsvéti locsolóvers

 

Itt a Húsvét, itt a Nyúl,

Enikőnek alkonyul.

 

Piros tojás, fehér nyuszi,

Szabó András nagyon sunyi.

Zöld erdőben búbos vöcsök,

Balla Péter de nagy köcsög.

 

Füstölt sonka, erős torma,

Koncz Bettykét vegyék vissza.

Csokinyuszi, kölnivíz,

Tarr Zoltánban sose bízz.

 

 

80 hozzászólás to “Easter Monday (Húsvét hétfő)”

 1. ribike verse said

  Zöld erdőben jártam
  Pirostojást találtam
  Büdös volt és bunkó
  akárcsak nagyanyó.

 2. Puzsér Róbert fan said

  Köszönjük a verset, Ribike, eljuttatjuk Robi bácsinak!

 3. Szabó áldozatainak kórusa said

  Sötét az Acheron homokja,
  itt meg kell halnod, aljasom.
  Mi leples árnyak csontkezünkkel tépjük, szaggatjuk, morzsoljuk tönkre
  Szabót és Lady Machbetjét, a fűzfapoetesszát.

 4. kövi dinka said

  A Gyopár egyre közelebb kerül Ludvighoz az ótvaros giccsek előállitásában
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-04-06/tavasz

 5. petrőczi a pöcegödör said

  Itt van egy eredeti a fűzfapoetesszától!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/04/husvetkoszonto.html
  Undoritóbb, mint valaha!

  • ludvig a valag said

   Ludvig azt hiszi, nagyon népszerű a blogja. Pedig mi csináljuk neki a reklámot. A bulimiások járnak oda okádni, főleg mióta a vén idióta némber a saját képeit is felbassza. Sugárban okádnak tőle!

 6. Tepsit a kukába said

  Tepsi dékán asszonynak tényleg alkonyul. 10 körömmel kapaszkodik a dékáni székébe, ami már a levegőbe lóg. Bölcskei kidőlt, Tarr meggyengült, Balla maga is félig már lapáton. Tepsi szavatossága lejárt, hamarosan megy a kukába.

  • ZsoltCsaba said

   Nem lesz az olyan egyszerű. Tepsi egy nagyon erős szerződéssel levédte magát illetve Bölcskei levédte őt az utódja ellen. Ki lehet őt rúgni, de nem lesz olcsó. Nem biztos hogy megéri.

   • Hátulról lesből támadó said

    Dehogynem! Bízzuk csak Szabó Andrásra. Ha ígéretet kap arra, hogy ő lesz megint a dékán, seperc alatt megrágalmazza és kipiszkálja onnan Tepsit.

 7. Kovács Barna said

  A Revickibe jártam,
  A Petrőcit láttam,
  El akart hervadni,
  Szabad-e kidobni?

  • Btk-s kolléga said

   Szabad. De még jobb, ha a Szabó Andrást baszod ki onnan. Ahhoz a mocsokhoz senki nem mer hozzányúlni.

   • Szabó a böszme gazember said

    Szabó egy mongoloid idióta, nem látszik? Ezzel a böszmével nem birtok?

   • Wistmanwood said

    Figyelem!
    Vállaljuk bárkinek a kibaszását a Károliról. Nagy gyakorlatunk van benne.
    Referenciamunkáink:
    Györgyiné Koncz Judit rektorhelyettes
    Bíró Mária dékánhelyettes
    Hima Gabriella professzor, Doktori Iskola elnöke
    Árban megegyezünk.

 8. KREáld a jövőd! said

  Itt lakom a Szabóékkal szemben- csak úgy járkáltak ki és be a vendégek… Annyira megöntözték a vén szipirtyót, hogy a Fővám térig érezhető a szaga. Kár, hogy nem fürdették meg (még) a formalinban! Úszhatna vele a drága férje is! Tiszta röhej, hogy idén az 5. legnépszerűbb szak volt a felvételizők köreiben a KRE-BTK… Fórissal, Szabóval, az Apóssal, a Hanságival, a Benével, az IMO-s besúgóval és a többi topronggyal együtt…!

  • Palotanegyed said

   Én nem csodálkozom. A Belvárosban van a BTK a drogpiac kellős közepén. Tanulni nem kell, a papírt mindenkinek kiállítják. Pár év kellemes lébecolás Budapest szívében. Diploma hülyéknek is garantált. Hogy kik és milyenek a tanárok olyan mindegy, ha amúgy se a tudás megszerzése motivál.

   • ELTÉs srác said

    Egy gagyi egyetem a mienk mellett. Míg nálunk orrvérzésig tanulni kell, ezeknek nem kell csinálniuk semmit. Öt éven át a lábukat lógatják. A Károlit mindig is úgy hívtuk, hogy az ELTE gyogyós tagozata.

   • KREáld a jövőd! said

    Az ELTE és a Károli bölcsészkarát teljesen felesleges összehasonlítani. Az ELTE tömegegyetem, minden negatívumával együtt. A KRE családiasabb, egy szeminárium hangulata teljesen más. A Károlin a történelem alap- és mesterszak sokkal nívósabb, a többi szak a Károlin tényleg elfekvő! Az ELTE a Pázmánnyal jól összehasonlítható. A sorrend a következő: második helyre került a PPKE-BTK- ez korábban az ELTE helye volt. Az ELTE-BTK a negyedik, a KRE-BTK az ötödik helyen szerepelt. Igaz, sok a támogatás, amit a bekerülő hallgatók kapnak, talán emiatt ugrott meg a Károli népszerűsége.

  • Rektori Hivatal said

   Hülyeség a Szabót és az Ágotát szövetségesként feltüntetni! Mindenki tudja, hogy az Andris úgy utálja az Ágotát, mint a trágyát! Minden törtető zsidafkának elhordja. Szabó potenciális veszélyforrást lát az Ágotában! Okos nő, aki tudja, hogy mit akar elérni és milyen eszközökkel. Kissé machiavellista – de nem jobban, mint a Bene! Ágota úgy számolt, ha a Ballát választották volna püspökké, akkor hatalmas erőfölényben lehetett volna Szabóval szemben. Ágota mindent elkövetett, hogy Balla a bizalmába fogadja. Sikerült elérnie, hogy Balla lett legfőbb védelmezője. Ha Balla püspök lett volna, akkor már régen az Ágota lenne a BTK dékánja, Szabó pedig már nem dolgozna a Károlin! Mint ismeretes, Balla elbukott, Szajuz lett a püspök. Így a rokon megerősödve jött ki a küzdelemből. Szabó a Szajuz befolyásával üzérkedik, senki nem meri kitenni őt a Károliról. Szajuz viszont gyűlöli a senkiházi Szabót! Balla győzelmének egy pozitív hozadéka biztosan lett volna: A Bandi már régen nem intrikálna a Károlin!

   • TisztánLátó said

    …így sikerült Szabó helyét újabb 6 esztendőre bebetonozni a Károlin.. Szerintem Szabó vissza fog térni dékánként, esetleg rektorként, csak idő kérdése! Azzal, hogy Balla és szövetségesei (Bölcskei, Fóris, stb.) ilyen ocsmányul elbuktak, a visszatérés esélyét növelik!

   • Szabadság tér- Hazatérés temploma said

    Szabó visszatérése sajnos reális veszély. Azzal, hogy Balla elbukott, a Szabó visszatérési esélyei növekednek. Ballát ráadásul az egész Hegedűs família gyűlöli. Nem ment el saját apósa temetésére- a misén pedig fülét-farkánt összehúzva duzzogott. Ballát utálta a fiatalabb Hegedűs Lóri is. Ő rájött, hogy mekkora sumák alak ez a Balla, aki mára eljutott arra a pontra, hogy csak érdekből marad a Hegedűsék látókörében! Az Ágotába szerelmes, románcukról pedig a Hegedűs-klán is tud, akiknek óriási szégyen, hogy a Balla egy férjezett, zsidó (!!!!) nővel kavarna.. Már az esküvőt tervezgetik- igaz, előbb meg kell halnia a férjnek. Balla azonban az érdekei miatt sosem fog beinteni a Hegedűséknek!

   • Nem terjesztünk valótlanságokat!
    Balla igenis ott volt az apósa temetésén, saját szemünkkel láttuk, mi is ott voltunk ugyanis.
    Igaz, hogy a család elhúzódott tőle, ő pedig igyekezett egy rododendron vagy mi mögé bújni.
    Az, hogy misét emlegetsz egy református püspökkel kapcsolatban, nos, ez aztán MINDENNEK AZ ALJA!
    Kis provokátor, legyél ennél kicsit okosabb, ha azt akarod, hogy komolyan vegyünk.

   • agáta mondd szivem said

    Akkor egy zsidrák lenne a jobbikos fasiszta károli dékánja???

   • BérKommentelőkAkcióban said

    András és Ágota próbál hitelteleníteni minket! Már megfigyeltem, hogy pár kommentet direkt ilyen stílusban, a bloggereket lejárató színvonalon írnak! Nem idióták ezek ennyire, direkt írnak ilyeneket ilyen stílusban!

   • az egész egy nagy f.s said

    Nem durva a Hazatérés temploma hozzászólása! Nekem elegem van a jobbikos Hegedűs családból, az idősebb Lórántból- aki hasonló nézeteket vallott, mint a fia! Summa summarum, elég gyenge a felhozatal. A blog nem szól másról, hogy a Fityisz és a Rosszabbik hogyan marakodik a Károlin és a református egyházban! Igen, néha kicsit Szabóztok és Balláztok is- de a lényeg minden tekintetben ugyanaz! A blog hol a fidesz, hol a jobbik oldalán foglal állást. Állampolgári jogom, hogy valakiről mit gondolok életében és a halála után! A Hegedűséket, a Jobbikosokat, a Fideszeseket mindig utáltam- lehetnek élők vagy holtak! Károligáspár pedig egy olyan volt püspököt védelmez, akiről inkább nem mondok semmit! Remélem, hogy a blogon mindenki rádöbben valamikor, hogy a fidesz-jobbik harchoz használják fel a sztorikat, a városi legendákat, aminek 0.2 a valóságalapja!

   • Nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat. A reformátusoknál NINCSEN MISE, ahogy a Hazatérés temploma írta, hanem ISTENTISZTELET. Hazugság, hogy Balla nem vett részt az apósa temetésén, OTT VOLT, LÁTTUK SAJÁT SZEMÜNKKEL.
    Ez nem egy politikai blog, a Károliról és és a MRE-ről. Ha ezt nem látod be, rossz helyen jársz.

   • Nazi raus! said

    Nazi raus!!!

   • Helyesen így lenne többes számban: Nazis raus!
    Ne fáraszd magad a többféle nickname-mel, más módon jól tudunk azonosítani.

   • Nazi raus! said

    Nem durva a Hazatérés temploma hozzászólása! Nekem elegem van a jobbikos Hegedűs családból, az idősebb Lórántból- aki hasonló nézeteket vallott, mint a fia! Summa summarum, elég gyenge a felhozatal. A blog nem szól másról, hogy a Fityisz és a Rosszabbik hogyan marakodik a Károlin és a református egyházban! Igen, néha kicsit Szabóztok és Balláztok is- de a lényeg minden tekintetben ugyanaz! A blog hol a fidesz, hol a jobbik oldalán foglal állást. Állampolgári jogom, hogy valakiről mit gondolok életében és a halála után! A Hegedűséket, a Jobbikosokat, a Fideszeseket mindig utáltam- lehetnek élők vagy holtak! Károligáspár pedig egy olyan volt püspököt védelmez, akiről inkább nem mondok semmit! Remélem, hogy a blogon mindenki rádöbben valamikor, hogy a fidesz-jobbik harchoz használják fel a sztorikat, a városi legendákat, aminek 0.2 a valóságalapja!

   • no para said

    A polimotiváltakat egyszer kell beengedni egy blogra/fb csoportba, semmi nem tántorítja el őket attól hogy ennek vagy annak minden eszközzel rosszhírét keltsék (bár itt nem kell olyan sokat radikalizálódni ehhez).

   • Germanista said

    Az egyes szám is helyes lehet, ha egy nácira gondol. Pl. Ballára. Ez esetben a “NAZI RAUS!” így fordítható le: Balla, húzz már a picsába.

   • Agáta mondd szívem said

    Lehet, hogy Fóris és Szabó ma már utálják egymást, de 5 évvel ezelőtt, mikor még Szabó volt a dékán, Fóris szilárd és erős szövetségese volt Szabónak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Szabó dékánsága alatt lett Ágotánk tanszékvezető egy olyan szak tanszékén, amelyből diplomája sincs…

   • Johannes said

    Gáspár, “Az egész egy nagy F.s” húz téged, nem látod? Ne dőlj be neki. Amúgy az illetőnek van humora. Azzal pedig ne ijeszd el őt, hogy be tudod azonosítani, hiszen ez részedről egy geg. Az egyetlen, akit valóban be tudunk azonosítani, “No para” stb. Ő valóban sok nicket használ-

   • KT said

    Agáta igazat mond. Szabó dékánként azért csinált Fórisból tanszékvezetőt, hogy mellette szavazzon a Kari Tanácsban. Fórissal nyomta ki a vele szemben kritikus és tisztességes Császit. Császi sosem volt tkv. de a 3 helyen haknizó Tolcsvait ő helyettesítette rendszeresen a KT-ban. Tehát Fóris és Szabó szövetségesek voltak. Nincs ebben semmi csodálkozni való. Szabó és Hansági is szövetségesek voltak, most pedig jobban utálják egymást, mint Fórissal.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó és Ágota mindketten annyira aljasak és jellemtelenek, hogy ha úgy látják, érdekeiknek még ez is megfelel, egymással is szövetkeznek.
    Szabó közben tele pofával ordítozza, hogy mit keres ez a zsidónő egy református egyetemen?
    VÁLASZ: NEM REFORMÁTUS ÉS NEM EGYETEM.

   • Szabó az üzér said

    Rektori Hivatalnak igaza van. Szabó a sógora befolyásával üzérkedik. Már régóta ezt teszi, miközben fúrja a sógort és intrikál ellene ezerrel. Ez is mutatja, mekkora mocsok. Gyilkolássza a sógort, miközben belőle él.

   • Hátulról lesből támadó said

    Sajnos, tényleg reális a veszély, hogy a sógor megválasztásával ez a sunyi intrikus gazember újabb 6 évre bebetonozza a helyét. 😦

   • Matrix D'Amour said

    Hazatérés templomának igaza van. Én is ott voltam Hegedűs püspök temetésén, és én se láttam Ballát. Másoktól hallottam, hogy állítólag ott volt, de úgy tett, mintha nem lett volna ott. Bujkált hol a rododendronok, hol a nála magasabb fiai háta mögött. Ennyi erővel akár ott se lett volna. Az apósa szoboravatásáról Szatmárnémetiben pedig elkésett, mert nem a családdal ment, hanem külön, csak a saját anyját vitte a kocsijában. Azaz a lényegben igaza van Hazatérés templomának, Balla és a Hegedűsök rühellik egymást. Balla Fórissal jobban érzi magát, mint otthon.

   • Katolikus kommentelő said

    Károli Gáspárt asszem sikerült beazonosítani. Egy szemellenzős, intoleráns, fundamentalista kálvinista, aki fennakad azon, hogy az egyik kommentelő misézik. Nem mindegy hogy mise vagy istentisztelet? Tán katolikusok nem kommentelhetnek ezen a blogon? Ha én misének akarom nevezni az istentiszteleteteket, akkor annak nevezem. Csakazértis MISE!

   • Nazi raus!
    Valójában igazad van, elég sokat politizálnak itt a blogon, és a Károlit a jobbik-fidesz harc terepének tekintik. Szerintem az is. Természetesen bármikor leírhatod a véleményedet. Amiben nem értek veled egyet, azok az arányok. Elsősorban Szabózunk és Ballázunk, és csak úgy mellékesen politizálunk, ha az egyház a politikában érintve van. Márpedig vastagon érintve van.
    Várom a további kommentjeidet, nem foglak fikázni többet. És az egyes számot sem teszem szóvá a németben. 🙂

  • ZsoltCsaba said

   Ez nem olyan nagy biznisz, mert a legtöbb hallgató önköltséges. A nagy biznisz most a FOKSZ. Itt sokkal több az állami támogatás. Erre indultak be Balláék.

 9. Tapolcai locsolkodó said

  Ma Tapolcán jartam,
  Orban Viktort lattam,
  azt sugta a fulembe ,
  hogy szavazzak a FIDESZRE….

 10. Felcsúti Fanyúl said

  Orbán: Tomikám, akkor most ezt a fanyulat betoljuk a Simicskához.
  Deutsch: Minek főnök?
  Orbán: Nyugi, a Vidaildi már elbújt benne.

 11. dunántúli igazmondó said

  Már megint egy hájasra hízott ” keresztyén” szörnyűlködik, hát nem borzasztó!
  http://reposzt.hu/blog/szakacs-gergely/2015-04-07/je-suis-christian
  Miközben áldott Orbán testér országában annyit loptok, hazudtok, kurvázhtok, amennyit bírtok?
  Igaz, Butykos, Igaz, Balla, Tarr, Szabó András???
  Okádok tőletek.

 12. Balla a fasiszta said

  Nemcsak a Balla egy fura rektor, másutt is vannak rabló rektorok!!!
  http://vs.hu/kozelet/osszes/havi-masfel-milliot-is-kereshetett-a-visszafoglalkozatott-rektor-0404
  De nekünk a vérfasiszta Balla a kedvencünk!

 13. Acid party a Károlin said

  Ma este óriási buli lesz a Dózsa Gy. 25-ben: ACID PARTY SZABAD DROGFOGYASZTÁSSAL
  Mindenki azt szív, azt szúr, azt szippant, amit akar
  Isten és a fasiszta rektor Balla áldásáal.
  Aki siet, a Mátyás utcai keresztpapánál kap friss iráni anyagot!

 14. hücpe said

  Nagy szenteskedés és rablás a tóraszekrény körül
  http://www.szombat.org/szombat-magazin/megjelent-a-szombat-aprilisi-szama-5
  Ott van Lázár a református presbiter is.

 15. zsinati levéltár said

  Bogárdi Ravasz püspökről
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6382/
  Nem veszik észre, mennyire méltatlanok hozzá?

 16. fideszes kommunikáció said

  Érdemes elolvasni.
  Nagyszerűen leírja, mennyire MOCSKOSAK, ZÜLLÖTTEK AZ EGYHÁZAK!
  http://hvg.hu/w/20150407_Magyar_feltamadas

 17. dumb and dumber said

  A reposztosok szednek valamit intellektus ellen. Soós úr túlfüvezte magát.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-04-08/de-miert-kell-vallasszabadsag-ellen-tiltakozni

 18. ejaculatio praecox said

  Hazudnak, ami a csövön kifér!
  http://index.hu/belfold/2015/04/07/tarsoly_telefonalt_szijjartonak_de_a_miniszternek_nem_volt_ideje_talalkozni/

 19. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Ludvig a bugris vén picsa nem nyugszik. Már megint blogolt
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/04/meglepetes.html
  és odabaszarintotta egy förtelmes versét is: Ősanyámhoz”
  Ludvig még a nevét is lopta Petrőczi Kata Szidóniától, akihez természetesen semmi köze nincsen.
  Ki a te ősanyád, te parasztbugris női nemiszerv?
  Az utcasarkok rongya, az.

 20. Ludvig keletre nyit - botrány a Sirazban said

  Gyönyörű jelenetre került sor a Ráday és Mátyás utca sarkán levő Siraz étteremben.
  Betántorgott egy büdös öreg kukásnéni – a rendőrség később dr. Szabó Andrásné dr. Ludvig Éva Alice néven azonosította , rávetette magát az étteremvezető Ali bácsira és azt sipította: Szeretlek Ali, Tégy magadévá!
  Erre Ali bácsi fiai kivezették és értesítették a rendőrséget.
  Ludvig ki lett tiltva a Sirazból nemi erőszak kísérlete miatt.

 21. szürke hájas vénkurva said

  Ludvig koncerten lép fel pénteken.
  Köszönetet mond legújabb szerelmének, a siraztos Ali bácsinak.
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/2813/

 22. Ludvig a valag said

  Íme, nézzétek az okádék pofáját
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2015/04/02/VelibejEst_jotekonysag_v03-2.pdf

  • Sógorok said

   Még hogy nincs jóban Szabó István püspök és Szabó András tömény alattom? Dehogynem! Különben nem hirdetné Szabó püspök az idióta sógornőjét a saját fórumán!

  • sakál vokál kan dúrban said

   Évi, ott leszünk és KÍSÉRÜNK a legszebb hangunkon!!!!

 23. Johannes said

  Kedves Anonymous olvasónk és további segítőink!

  Harci kedvünk töretlen, és az általatok említett témákkal szívesen foglalkozunk. Azonban pont ezekről kevés az infónk. Küldjétek el, amitek van, és föltesszük. A blöffölő kommentekkel ne törődjetek, senkinek a kilétét nem nyomozzuk ki, fogalmunk sincs, kik vagytok. De még ha tudnánk, sem hoznánk nyilvánosságra. Sőt, még a trollokat sem leplezzük le. A szólás- és véleményszabadság teljes. A biztonságotokat minden körülmények között szavatoljuk.

  Károli Gáspár meggondolatlan heveskedései se riasszanak el senkit, eszében sincs ártani senkinek (kivéve Szabó Andrást, Ballát, Tarrt, Kovács Barnabást és társaikat, vagyis a hóhérokat, akik erre rászolgáltak).
  Bátran kommenteljetek, és nyomozzatok a jelzett témákban.

  Üdvözlettel:

  Johannes

  • no para said

   A felelősség vállalása, és hogy nem bújunk ki a felelősségre vonhatóság alól, egyébként keresztény alapelv is.

   • Dark Tangent said

    És a saját fejünket ne vágjuk le, ne tegyük fel egy tálcára és adjuk át neked, hogy továbbíthasd a gazdáidnak? Dolgozz meg a pénzedért, te troll. Kapj el bennünket, ha tudsz. 🙂

   • no para said

    Megelégednék azzal is hogy nem rágalmaznak vétlen embereket és nem hazudoznak az olyanokról sem akiket gyűlölnek. Te kis mókázós emberke te.

   • hajnalka said

    Egész megkedveltük egymást, igaz, kispofám?
    Csak az érdekelne, kiket kedvelsz, a lányokat, a fiúkat vagy mindegy is?

   • Kirúgottak Klubja said

    Szimpatikus program No Paráé, magunkévá tudjuk tenni. Tkp mi is megelégedtünk volna azzal, ha az egyetemi vezetés nem rágalmaz meg és nem hurcol meg bennünket ártatlanul. De enmcsak megtették, hanem megfosztottak egzisztenciánktól, jópárunkat életüktől, egészségüktől, és eszük ágában sincs rehabilitálni bennünket. Úgyhogy már nem elégszünk meg azzal, amit amúgy se teljesítenek önszántukból. Azt akarjuk, hogy szenvedjék el ugyanazt, amit velünk tettek.

   • Poltpéteri Ügyészség said

    Jól hangzik a felelősség vállalása és a felelősségre vonhatóság, csak az a baj ezzel, hogy kellene hozzá egy jogállam, és egy működőképes igazságszolgáltatás, de legalább jogszolgáltatás. Nem pedig olyan poltpéteri és lajtáristváni joggyakorlat, amelyik a bűnözőknek falaz, és az áldozatokat üldözi.

   • Justice for victims said

    Erkölcstelen, visszatetsző és képmutató, hogy No para olyasmit kér számon rajtunk, amit épp velünk tettek meg azok, akiket itt leleplezünk. Mi vagyunk a vétlen emberek, mi vagyunk azok, akiket megrágalmaztak, üldöztek stb. Csak nem képzeli No Para, hogy hagyjuk magunkat tovább rágalmazni és mocskolni, és még csak nem is védekezünk ellene? Ez az egész blog egy védekezés, az elmaradt rehabilitáció pótlása!

   • kálomista brigantik said

    Nyugi, ki a faszomat érdekel, mit gondol no para?

 24. kaganovics said

  Vicces dolgok áldott Orbán testvér országában
  http://index.hu/belfold/2015/04/08/orgovan_fantaziat_latott_a_quaestorban/

 25. Agáta mondd szívem said

  Tudjátok, mit vett széderestére Ballának a szép szeretője?
  Egy aranyozott mezüzét!
  Pompásan áll a Balla lankadt farkán.

 26. irish coffee said

  Orbán nemsokára megbukik!!!
  És minden patkány vinnyogva menekül, hallod, Balog, hallod, Butykos!!!!
  http://index.hu/video/2015/04/09/orban_hazudik_visszaszolt/

  • PolitikaiLogika said

   Megbukni már megbukott. De az még elég sokára lesz, hogy átadja a hatalmat. Pontosabban soha. El kell tőle venni.

 27. szürke hájas vénkurva said

  A vén proliparaszt picsa képét kiállították a bűnügyi nyilvántartóban:
  WANTED DEAD OR ALIVE felirattal
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/04/arcok.html

 28. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig már megint fölbaszott valami fost a blogjára.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/04/szurkehaj-es-mas-mesek.html
  Szerelmi üzenet Ali bácsinak a Sirazba!

 29. Ludvig keletre nyit - botrány a Sirazban said

  Ali bácsi fiai kitiltották a vén ki.aszott kurva Ludvigot a Sirazból.
  De az nem hagyja magát, a távolból üzenget!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: