Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The 100 years of Musa Dagh (Musza Dagh 100 éve)

Posted by karoligaspar - április 17, 2015

ormenyirtasfelakasztott örményekarmenska_genocida

 

Írta: Soli Dei Gloria

 

Orbán szívesen fejezi be ezzel a három szóval megnyilatkozásait, ezzel véli rájuk ütni az isteni pecsétet. Pedig amit ő és kormánya művel, az a legvisszataszítóbb és legprimitívebb álszenteskedés, és a legkevésbé sem alkalmas arra, hogy eltakarja a kétharmad pofátlan rablásait. A kúpfejű külügyminiszter, aki a dunakeszi footsal csapattal együtt költözött be a külügyminisztériumba, s rögtön kihajított onnan minden tényleges szakmai tudással rendelkezőt, most kifejtette külügyminiszteri ars poeticáját, melynek lényege, ahogy ő mondja, a kereszténység.

Amit a magyar kormány lényegében képvisel, az egy deklarált kereszténység – valódi keresztény szellem nélkül. Egy keresztények nélküli kereszténység.

Mivel Tarajos Peti Győrben a bencéseknél végzett, rutinosan veti a keresztet, és ha megkérdezik, gyorsan felsorolja a hét főbűnt is. Könnyű neki: ezeket apuka már mind elkövette, így jutott a mi kicsit gyagya Petink a 175 milliós villához. Apukát már jogerősen elítélték kartellezésért, most pedig éppen a Simicska cégcsoport fölött köröz dögkeselyűként, már két milliárdos állami pályázatot el is csípett. Tehát Szijjártó Peti akkor is qrva gazdag lenne, ha nem követne el személyesen semmiféle gazságot. Nagy terhet vesz le az ilyesmi az ember válláról. De Szijjártó saját jogán is be kíván vonulni a bűnügyi panoptikumba, szorgosan munkálkodik tehát, és csak a negatív tartományban mérhető IQ-ja akadályozza abban, hogy igazán nagyformátumú gazember legyen belőle. Egyébként nem a kezdeményezője, hanem folytatója az Orbán kormány “keresztény” külpolitikájának. Ennek egy szép epizódját idézzük most fel.

2004 február 19-ének hajnalán az örmény Gurgen Magarjan hadnagyot rendkívüli kegyetlenséggel, tizenhat baltacsapással megölte Ramil Safarov, az azerbajdzsán hadsereg hadnagya. Éppen indulóban volt, hogy egy másik örmény tiszt életét is kioltsa, amikor elkapták a kiérkező magyar rendőrök. Történt mindez a „NATO partnerség a békéért” nemzetközi program keretében, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen szervezett angol nyelvtanfolyamnak helyet adó kollégiumban.

Safarovot 2006 tavaszán előre kitervelt, különös kegyetlenséggel és aljas indokból elkövetett gyilkosságban mondta ki bűnösnek a magyar bíróság és 30 év múlva felülvizsgálható életfogytiglani börtönre ítélte. Az azeri hatóságok az évek során többször kérték Safarov kiadatását, a magyar hatóságok azonban nem engedtek a kérésnek 2012. augusztus 31-ig. Ekkor, a második Orbán kormány a “keresztény külpolitika” nevében kiadta őt az azerieknek. A Bakuba érkező Safarov még azon a napon szabad ember lett, elnöki kegyelmet kapott, őrnaggyá léptették elő és hősként ünnepelték. Az örmény elnök – Szerzs Szargszjan – viszont népe felháborodását fejezte ki, és az ENSZ-tagállamok nagykövetei előtt bejelentette, hogy megszakítja Magyarországgal a diplomáciai kapcsolatot. Magyarország lépését, a gyilkos Safarov hazájának való kiadását nemzetközi rosszallás fogadta.

Az örményeké az egyik legrégebbi keresztény egyház, a harmadik században hozták létre.  Aki járt már Jeruzsálemben, a Születés Templomában, az tudja, hogy a születés kápolnájában óránként három pap tart istentiszteletet, az ortodox, a római katolikus és az örmény egyház képviselője. Nos, ezzel a nagy múltú és sokat szenvedett keresztény néppel sikerült a “keresztény külpolitika” bajnokainak végleg elrontani a viszonyt úgy, hogy szívességet tettek a (keresztény???) azeri népnek némi baksis reményében. Amit azok ki se fizettek, így országunk vezetői tök ingyen csináltak magukból és belőlünk bohócot. Szijjártó és Orbán Alijevhez és Nazarbajevhez dörgölődzik, a mongolokkal és a tatárokkal épít kapcsolatokat, Közép-Amerikában és Közép-Afrikában keresi nem a Teremtő, hanem Putyin kegyeit.

 Az örményekkel – akik hétszáz évvel korábban vették fel a kereszténységet, mint mi – összeveszni merőben pragmatikus alapon sem tűnik jó üzletnek. Ennek a népnek a kétharmada diaszpórában él és nagyon hatékony lobbicsoportjai vannak az USÁ-ban és Franciaországban. Nem lehetetlen, hogy az amerikai kapcsolat megromlásában is szerepe van az ottani örmény lobbinak. Ami megint azt mutatja, hogy Orbánék külpolitikája nemcsak nem keresztényi, hanem elvtelen, ostoba és fölöttébb kártékony is.

Az, hogy Orbán mintaországnak tekinti Törökországot és Erdogánnal parolázik, mutatja, hogy fogalma sincs arról, milyen ennek az egyre pofátlanabb diktátornak a megítélése világszerte. Abban, hogy az EU elzárkózik a törökök belépésétől, nagy szerepe van annak, hogy Erdogán mind a mai napig tagadja az örmény genocídium tényét. Hazug gazemberekre pedig nincs szükség az EU-ban, és ennek tekintik teljes joggal Orbánt és futsaal indíttatású külügyi csapatát.

Szijjártónak, a hajdani bencés diáknak egyébként feltűnhetett volna, hogy Ferenc pápa április 12-én misét mondott az örmény genocídium századik évfordulója tiszteletére és a Musza Dagh negyven napját a huszadik század első nagy népirtásának nevezte. Nos, a fideszes “kereszténység” nem igazodik Ferenc pápához sem, csak a saját rosszul felismert, aljas és önző céljait követi. Mondhatnánk úgy is, hogy Orbán és Szijjártó külpolitikája sátáni és nemzetvesztő. Orbán és Szijjártó nem Jézust, a Megváltót, hanem Safarovot, a latrot választotta.

85 hozzászólás to “The 100 years of Musa Dagh (Musza Dagh 100 éve)”

 1. pressburger said

  Igazi Tartuffe-ök valami alpári, bunkó, felcsúti kivitelben.
  És ott áll mögöttük a Tarsollyal mutyizó Erdő Péter, Bölcskei, a mindn rendszert gyalázatosan kiszolgáló spicli és rabló, a stadionokat megáldó püspökök.
  Tökéletesen hiteltelenek.

 2. dunántúli igazmondó said

  Székely úr azt javasolja, hogy szeressük egymást. Közben aljas célzásokat tesz Gyurcsányra és Kálmán Olgára, akiket nyilán nem, és Orbánra, a rabló gazemberre, akit viszont igen.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-04-18/egy-megveretes-kapcsan-az-indulat-okairol
  Rosseb szeret benneteket, talpnyaló fideszesek, spiclik és rablók.

 3. kálomista brigantik said

  Már megint követelik az adományainkat, azok, akik mindent ellopnak.
  http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/

 4. dumb and dumber said

  Lőrincze emlékév
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/15745/
  Lőrincze egy minden politikai hatalommal aljasul lepatkoló, méltatlan figura volt.

 5. református tudósok said

  Hogy mersz így beszélni erről az istenáldotta hatalmas tudósról, Lőrincze mesterről, aki kristálytiszta jellemmel vette fel a harcot a nyelrontó zsidók és ballibek ellen?

 6. Petrőczi a pöcegödör said

  Már hiányzott nekem a Ludvig, de VAN, sőt VOLT ÉS LESZ!
  Jövő héten is okádhattok tőle!
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/2841/

 7. makovecz a giccsőr said

  Még erre a förtelemre költ a fideszes bagázs!
  http://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/46118-felujitjak-a-csiksomlyoi-harmashalom-oltart

 8. korrektúra said

  Egy rendőr megölt egy szegény cigány embert.
  http://nepszava.hu/cikk/1054455
  Iványi Gábor temette, akinek egyházát az álszent kétharmad megfosztotta az egyházi jogoktól.

  • Egy igaz keresztény said

   Nem meglepő, hogy Iványi Gábor nem feledkezett meg az örmény népirtásról.

   „…feljött a halál a mi ablakainkra, bejött a mi palotáinkba, hogy kipusztítsa a gyermekeket az utakról, az ifjakat az utcákról.” (Jeremiás 9,21)

   A Wesley János Lelkészképző Főiskola, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség a civil társadalom képviselőivel közösen az örmény genocídium 100. évfordulója kapcsán emlékülést szervez a Budapest, VIII. kerület, Dankó u. 11. szám alatt, a főiskola Kline termében.

   • WJLF said

    Mindjárt meg is ragadjuk az alkalmat, hogy meghívjuk az érdeklődőket jövő péntekre, azaz április 24-re a Dankó utcába:

    PROGRAM
    10.00 Örmény himnusz
    Magyar himnusz
    10.05 Köszöntő – Iványi Gábor, rektor
    10.10 Örmény Diaszpóra Minisztérium üzenete/Örmény Önkormányzat felszólása
    10.15 Artem Ohanjanian professzor előadása
    10.45 Kérdések, hozzászólások
    11.00 Konferencia állásfoglalásának ismertetése
    11.05 Szakértői hozzászólások:
    Dr. Balázs Péter, a Magyar Köztársaság volt külügyminisztere
    Dr. Bárándy Péter, a Magyar Köztársaság volt igazságügy minisztere
    Dr. Mink Júlia, főiskolai docens
    Dr. Valki László, nemzetközi jogász, egyetemi tanár
    12.05 Meghívott társadalmi és politikai szervezetek képviselőinek felszólalása
    13.00 Koszorúzás a Főiskola udvarán található örmény emléktáblánál
    13.15 Fogadás
    14.00 Filmvetítés. Megtekinthető Atom Egojan: Ararát, illetve a Taviani fivérek: Pacsirtavár c. filmje.
    A filmek vetítése várhatóan 15.30-ig tart.

   • Fb said

    Létrehoztak egy fb oldalt is az örmény genocídium emléknapjának: https://www.facebook.com/events/395361163985269/

 9. filológus said

  Olvassátok, fideszesek, KDNP-sek,bár nem rovásírással van
  http://huppa.hu/mennyit-eszik-egy-ember/

 10. MiEz? said

  Mik ezek a cikkek?! Hiányoljuk a Szabós, a Ludvigos, a Fórisos és Ballás leleplező írásokat!!

  • Che cosa? said

   Én is ezt kérdezem. Mi köze Szabónak, Ballának, Hanságinak az örmény holokauszthoz? Tán Ludvig nagyanyja örmény volt és nem zsidó?

  • Jaj de unom a politikát said

   Már megint az a fránya politika. Orbánozás, szíjjártózás, fideszezés… Sajnálom szegény örményeket, sokkal jobban mint az agyondédelgetett zsidókat de hát ez a blog tudtommal a Károliról kéne szóljon.

  • Pharisée said

   Félreértitek. Politikának politika, de szerintem ez most nem a Fideszről, hanem a kisebbik kormánypártról, a KDNP-ről, a papokról, az elkurvult keresztéy egyházakról szól szól. A keresztény kurzusról, amelyből hiányoznak a keresztények. A KDNP-sek képmutatásáról, hatalomvágyáról, karrierizmusáról és hogy valójában leszarják a keresztény értékeket, szellemiséget, mártíriumot. Nagyon áttételesen kapcsolódik a Károlihoz, mert az is ezt a képmutatást testesíti meg. Különösen a szenteskedő rektor, aki a Wistmanwooddal üldözteti a kollégáit és a hallgatóit. Balla nem az üldözött keresztényt, hanem az üldöző inkvizítort képviseli. A poszt metaforikájával nem a mártíriumot elszenvedett örményt, hanem a baltás gyilkost. Balla = Safarov.

   • Jaj de unom a politikát said

    Jaj de nyakatekert hajánál fogva előráncigált magyarázat ez. Komolyan mondom, hogy ennél az unalmas fideszezésnél még Szabó András pszoriázisos nemiszerve is érdekesebb.

   • Babiloni parázna said

    A fideszezéstől már én is herótot kapok. De Szabó András pörsenéses pöcsénél unalmasabb témát el se tudok képzelni. Mit akarsz erről a használhatatlan gusztustalan szerszámról hallani? Akkor már inkább Ludvig sokat látott hatalmas babiloni kapujáról! Ott legalább volt forgalom. 🙂

  • Agáta mondd szívem said

   Ugye Ágota te írtad ezt a posztot? Nyilván ezzel akartad finoman jelezni, hogy te egy másik kiválasztott néphez tartozol, nem zsidók voltak az őseid, hanem örmények. Milyen finom, milyen elegáns válasz a rágalmakra!

  • Bagradian Gabriel said

   Franz Werfel csodálatos könyve, A Musza Dagh negyven napja egyik kedvenc olvasmányom. Igaz, hogy egy zsidó állít benne emléket az örményeknek, és az is igaz, hogy nem nekik akart, hanem saját népének, a zsidóságnak. De a könyv mégis óriási. Azóta szeretem és csodálom az örményeket, azóta vagyok velük szolidáris. Kicsit offtopic a poszt, de engem az örmények szenvedése és hősiessége ma is szíven üt.

  • Kettős mérce said

   Komolyan mondom nem értelek benneteket. Mennyit foglalkozott ez a blog a Szabadság téri emlékmű elleni tüntetésekkel és akkor senki se hördült fel. A zsidó áldozatokról nonstop meg szabad emlékezni, az örményekről száz évenként egyszer sem? Mitől akadtatok így ki? Tényleg attól, hogy most kivételesen nem a zsidók miatt jajveszékelnek itt, hanem az örmények miatt?

 11. filológus said

  Arról van szó, hogy ez a kétharmad és ez a kormány úgy állítja be, hogy kvázi spirituális felhatalmazása van az Istentől arra, hogy “keresztény” politikát folytasson.
  Amit csinál, rabol, csal, az tökéletesen az ellentéte.
  A mélységesen korrupt egyházak pedig kiszolgálják ebben.

  • Nem értem said

   Mi köze Bölcskeynek vagy Ballának az örményekhez? Mi köze Orbánnak a Károlihoz? Az egy dolog, hogy Bölcskey keze valószínűleg nem tiszta pénzügyekben, de azt még senki se állította róla, hogy öl is. Pláne nem örményeket. Azt még a kormány se teszi, csak megjutalmazta a baltás örménygyilkost. Ez önmagában elég durva, de semmilyen körmönfont érveléssel nem tudjátok beadni nekem, hogy ez károlis vagy akárcsak református ügy. Nem látok semmilyen érintkezést és semmilyen indokot arra, hogy ez a poszt itt megjelenjen.

   • no para said

    Legközelebb:

    Több száz menekült veszett a Földközi-tengerbe – megtorpedózták őket miközben külföldi kiköldetésben voltak (amőgy is arra jöttek volna haza hogy kirúgták őket a Károliról)
    Felmondott a fekete ruhás nővér – Szabó zaklatta a szerelmével és elmenekült. Azért előtte még feltörte az email címét is.
    Összeraktuk, miről fog szólni a Star Wars 7 – Petróczi hájas segge és áfonyadombi öklendezései váltakoznak a 115 millió sikkasztott pénzen trónoló Bülcskeivel

   • Aradi vértanúk said

    Nem sok empátia szorult belétek, ti álkeresztények. Pedig a keresztény örmények gazdagították a magyar történelmet, kultúrát. Lázár Vilmos és Kiss Ernő aradi vértanúk örmény származásúak voltak, mint ahogy Csiky Gergely színműszerző és Agárdy Gábor színművész is.

   • Az örmények kétharmada diaszpórában él, olyanok tartoznak közéjük, mint Cher, az énekesnő, Aznavour(jan), a színész és énekes. Ők terjesztik a magyar politika rossz hírét a világban és teljes joggal.

   • ELTÉ-s kolléga said

    Meg Tarján Tamás és Alexa Károly is. Ők mondták!

   • Ökörfej said

    Na és a híres Kabdebó Lóránt, akit mindenki zsidónak néz, pedig nem az, hanem örmény.

   • ELTÉ-s kolléga said

    Örmény nevek a Kabdebó mellett a Gajzágó, a Gáborján(i) stb.

   • Che cosa? said

    Na és? A Károliról kirúgottak talán mind örmények?

   • Project Manager said

    Para, Petrőczi babiloni kapujánál és áfonyahegyi öklendezéseinél sokkal jobb prodzsektjeink vannak. A 115 milkóba beletrafáltál, az még nincs kimerítve egyházi emberek szerint se. Szabó Andrásról is lesz még érdemi mondanivalónk, és Bölcskeit se löktük még a sutba. És itt van még az egész Wistmanwood-ügy, vagy mindenki kedvence, Kovács Barnabás.

    Csak figyelj Fearless Freddy!

   • Fun Factory said

    Könyörgöm Petrőcit ne hanyagoljátok. A pasim imádja a Petrőci posztokat, együtt fetrengünk a röhögéstől. Az a tehén egy viccgyár anélkül hogy ezt tudná magáról. Neki a legmagasabb a szórakoztató faktora. 😀

  • Szentpáli Atanáz said

   Arról van szó, hogy ezek a bloggerek fúrják a történelmi egyházakat. Nemcsak a reformátust, amelyik, valljuk be, ad erre némi okot, de sajnos, a mi katolikus anyaszentegyházunkat is. És erre mindenféle ürügyet felhasználnak, még szerencsétlen örményeket is.

   • unortodox lelkipásztor said

    Semmi baj nincs a katolikus egyházzal Ferenc pápa április 12.én örmény szertartású misét mondott és szép szavakkal emlékezett meg a népirtás áldozatairól.
    A törökök diplomáciai úton tiltakoztak (!!!!) a mise ellen.
    Nekünk Orbán ellen van kifogásunk, aki magát nagy reformátusnak mutatja, meg Kövér és Balog ellen, akik nem keresztyének, hanem cinikus bitangok és természetesen Bölcskei, Tarr, Szabó és az MRE más gazemberei ellen, akik “áldott Orbán testvér” szekerét tolják és gazdagodnak a közpénzből, amit júdáspénzként Orbán vet oda nekik.

  • Katniss Everdeen said

   Filológus mellébeszél. Papol itt spirituális felhatalmazásról meg egyébről pedig szerintem pofonegyszerű a magyarázat. Valaki a szerkesztők vagy a gyakori bedolgozók közül ragaszkodott a témához, talán azért mert örmény származású, és a többiek nem akarták megsérteni az érzékenységét. Ezt persze nem mondhatják el, mert esetleg megtalálnák az illetőt. És ha egy megvan akkor már fel lehet göngyölíteni a blogmozgalmat…

   • Afrikai keresztények said

    Ez akkor is off-topic, ha az egyik szerkesztő történetesen örmény. Ennyi erővel az egyiptomi koptok vagy az etiópiai keresztények mai mártíriumáról is posztolhatnátok. Ha lenne köztetek Észak-Afrikából származó keresztény akkor az ő sorsuk iránt is empátiával viseltetnétek. A zsidóknak csak az ő holokasuztjuk fáj, az örményeknek az örményeké, de mi van a ma legyilkolt és a holnap legyilkolandó keresztényekkel? És mi van az elevenen elégetett muzulmánokkal, akiket saját hittestvéreik kínoznak halálra? Ők nem emberek? Nekik nem fáj ugyanúgy a kínzás? Mindenről persze nem lehet posztolni, ezért ennek a blognak mégiscsak a saját témájával, a Károlin és a Református Egyházban folyó visszaélésekkel kellene foglalkoznia.

   • Bagradian Gabriel said

    És ha igen, akkor mi van? Egy örmény származású blogger ne emlékezhetne meg saját népe áldozatairól? Nekem tetszik a poszt. Egy keresztényt álmában baltával lefejező gyilkos szabadon bocsátása nemcsak keresztényietlen, nemcsak embertelen, hanem felháborító, önmagát minősítő tett. Ha az egyházak képesek egy ilyenhez asszisztálni, akkor ne tetszelegjenek a keresztényi szerepben. De pont ezzel a maszlaggal hülyítik a népet. Persze hogy le kell őket leplezni. Különösen a reformátust, amelyik nemcsak asszisztált sok mocsokhoz, hanem ezeknek kimondott kezdeményezője volt.

   • Ond vezér unokája said

    Nekem is tetszik a poszt. Nemcsak a zsidóknak van joguk saját áldozataikat siratni. Őket speciel nem szeretem és az állandó holokausztozásukat már túlzásnak tartom. Viszont az örményekkel semmi bajom. Ők százévenként teszik azt, amit a zsidók naponta. Az álmában baltával lefejezett fiatal örmény tiszt iránt kifejezett részvétet érzek. Együttérzésem a poszt örmény származású szerzőjének is.

   • Katniss Everdeen said

    Gábrielnek persze hogy tetszik, mert nyilvánvalóan ő írta – álnéven. Már csak az a kérdés, mi az igazi neved. Ezek után már pofonegyszerű lesz felderíteni a kapcsolataidat. 🙂

   • anonymanalyst said

    A tied viszont nem kérdés Katniss – mert persze ez is álnév. Az igazi: Fóris Ágota. És a kapcsolatod sem titok mármint Ballával.:)

   • no para said

    Sz*rkeverésen kívül mihez tetszenek még érteni?

   • NincstelenHansÁgi, idióta Fóris! said

    Látom, Agáta is akciózik a Sobieski utcai lakásában- Everdeen hozzászóló nyilván Agátát fedi. Ne aggódj, Rólad is elmondom a véleményemet, de előtted még más is kap.. Elegem van a két kollégámból, akikkel egy tanszéken oktatunk. Az egyik az Ági, a Másik pedig az Agáta! Ági mostanság nagyvilági nőnek képzeli magát. Úgy öltözködik, ahogy egy huszonéves hallgató, aki ismeri az tudja, hogy pár éven belül tölti az ötvenet.. Azt hiszi, hogy körülötte forog minden, illetve azt, hogy mindenkit úgy ugráltat, ahogy akar. Érzelmi kitörésein egyre nehezebben tud uralkodni, rinyálása pedig a nyelvészekig hallatszik. Azt hiszi, hogy ő csinálta a spanyolviaszt, nagyképű. Ezzel a viselkedésével depresszióját és csalódottságát leplezi! Gyereke már sose lesz, házassága romokban, karrierje megtorpant, Mészáros kolléga pedig nem hajlandó lefeküdni vele. Eléggé nyomasztja a tudat, hogy bármit tesz és mond- ő egy nincstelen tatabányai proli marad, aki az APÓS és a ZOLI által tud valamit felmutatni. A szakma nem értékeli, ezért a Károli mindennapjait keseríti puszta létezésével.

    Agáta pedig középiskolai tanárként vezeti a nyelvészeket, a magyar BA végzettséget gyorstalpalón szerezte. Már évek óta azt meséli nekünk, hogy milyen jól halad a nyomozásával a bloggerek ellen. A “korpusznyelvészünk” nagyon gyengén teljesít- már 4 éve “készíti” a listát a bloggerekről. Mi azt látjuk, hogy szánalmasan kapaszkodik a székébe. Pedig ha tudná, hogy a rektoriban már az utódját keresik…:) Aztán pályázik ő a dékáni posztra. Nem jut el a tudatáig, hogy nincsen akkora hátszele, mint a MENYnek vagy Sepsinek. Valószínű, hogy Sepsi marad a dékán, Ágota helyét pedig a Papp Ági veszi majd át. Papp Ági mindenképpen nyerő választás lesz: őt a szakma ELISMERI. Neve vidéken is ismert. Agátát maximum a százéves férje által ismerik.

    NAGYON BÍZOM BENNE, HOGY MIND A KÉT “SZÉPSÉG” VÉGLEG ELTŰNIK AZ EGYETEMRŐL!

   • Veritas said

    Nincstelennek mindenben igaza van! A kívánságának pusztán a fele fog teljesülni. Mindenki tudja, hogy mekkora káosz lenne a nyelvészeten, ha tényleg az Ágota vezetné a tanszéket. A valóság az, hogy a nyelvészetet Honti és felesége, valamint Heltainé vezeti. Hanságival kapcsolatban annyit, hogy az APÓS végett sosem fogják kitenni. Kettejük közül az Ágota fog előbb repülni. Neki nincs semmi hátországa, illetve van egy agg férje, aki lassan meghal. Emlékezzünk arra, hogy repült innen a Bíró Marika, amikor Szabó bukta a dékánságot! Őt és HansÁgit senki sem merte kitenni, így minden a szerencsétlen Bíró Marikán csattant, akinek annyi volt a bűne, hogy kikezdett az akkori tanítványával, a Fehér Bencével- aki ma egyetemi docensként tanít az Ókortud. Tanszéken.. A történelem megismétli önmagát. Ha váltás lesz, Agáta fog repülni azonnal!

   • Kirúgottak klubja said

    Szarkeverésből nem élne meg az blog immár 6 éve. Van itt olyan oknyomozás és olyan dokumentáció, amit más nem tudott volna elvégezni, csak ez a csapat.

   • Van para said

    Sz*rkeverés? Hogy tetszik ezt érteni Félelemnélküli? Meg vagy kavarodva? Megkavart ez a blog? Vagy felkavart? Mert te bizony még trollnak is sz*r vagy. Így kicsillagozva, szemérmesen, hogy meg ne sértődj. 🙂

   • no para said

    Nem a blogra mondtam. Tényleg hogy áll Jakab Éva feljelentése, sikerülte tisztázni hogy ki élt vissza a nevével?

   • Lustige Witwe said

    Ugyan! Nyilván ő volt. Csak azért tett feljelentést, mert beijedt Páljóskától.

   • Szegedi Kolléga said

    Biztosan nem ő volt, mert nem merte volna saját címéről a blogra beküldeni. Valóban tartott akkoriban Páltól. (Ez már múltidő, Pál sikeresen le lett járatva, ma már nem tart tőle senki. Ő az, aki fél.) De mivel mondott ilyeneket, a szöveg elég hitelesnek tűnik. Alighanem valamelyik túlbuzgó ismerőse (barát, tanítvány, kolléga) küldhette be a nevében a blogra. Biztos forrásból tudom, hogy az itteni rendőrség ejtette az ügyet, nem foglalkozik vele senki. Erledigt. 🙂

   • Szép város Kolozsvár said

    Hanságit az nyomasztja, hogy Papp Ági sokkal szebb és okosabb, mint ő, ráadásul 3 gyereke van!

   • Hermeneuta said

    Katniss túlkombinálja a dolgot. Nem hiszem hogy a szerkesztők zöme örmény származásu, lehet hogy egy se. Az örmény népirtás szimbólum. Helyettesítsük be az örményeket a Károli áldozataival, a törököket Bölcskeivel, Ballával, Tarral, Kovács Barnabással és megkapjuk a Károli történetét.

   • Katniss Everdeen said

    Szerintem az a volt doktorandusz, a Farkastorok örmény. Ő még mindig ott sertepertélhet a blog körül. Csak közben nicket váltott. Nem Farkastorok, mert az e-mail-címével lebukott. Ő lehet a Dark Tangent. Ért az informatikához, ebben utazik most is.

   • Kurd kisebbség said

    A Peti? Ő is egy üldözött kisebbséghez tartozik, de nem az örményekhez. Benne van a nevében, hogy melyikhez. 🙂

 12. vidéki kolléga said

  A kormány megszünteti a nemzetközi tanulmányokat az ELTÉ-n, a Pázmányon, a Corvinuson, csak saját alapítású egyetemén tűri meg.
  http://kettosmerce.blog.hu/2015/04/18/megszunnek_a_tarsadalomtudomanyi_karok_az_elte-n_a_corvinuson_es_a_pazmanyon

 13. dunántúli igazmondó said

  Köntös a maga lapidáris stílusában a holokausztról meg a keresztényüldözésről. Miért gondolja magát ez az ember értelmiséginek, fel nem foghatom.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-04-18/fajdalomverseny

 14. rogán a simlis csirkefogó said

  Ezt olvassátok:
  http://estiujsag.hu/belugy/rogant-feljelentette-a-szomszedja

 15. jakab a pap said

  Ma székelygiccs a soron.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-04-20/ungurii-taci

 16. giccsőrök a Károlin said

  Petrőczi a szürke hájas nyilatkozgat Sisi (!) teológiai (?) portréjáról, amit Békési festett fel, aztán fordítva.
  Két gyagya giccs nevetséges szerzője egy párban.
  Legyetek ott, ha okádni akartok!
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/2841/

 17. lord peter wimsey said

  Miből lesz a fasiszta és mi lesz a fasisztából?
  Érdekes olvasmány Lórikának, Ballának és a többi sárkányfogveteménynek:
  http://hvg.hu/vilag/20150420_Jelenleg_egy_intellektualis_fasizmus_tan?s=hk

 18. politológus said

  Újabb Orbán köréhez tartozó vidéki gengszter részesül a közpénzesőből
  http://atlatszo.hu/2015/04/17/a-bekes-dren-kft-felemelkedese-omlik-a-kozpenz-barkasz-sandor-vallalkozasahoz/

 19. szegénypárti said

  Ilyen mérhetetlen szegénység és elkeseredettség van ebben az országban, ahol Orbán, családja és haverjai MILLIÁRDOKAT RABOLNAK.
  http://nol.hu/belfold/20091009-koltsegkimelo_temetes-376901?fb_action_ids=10204176622801317&fb_action_types=og.recommends
  A refik meg asszisztálnak Orbán testvér bűnözéséhez.
  Ma délután ötkor a Deák téri gyülekezeti teremben lesz egy beszélgetés a “szegények egyházáról” – mármint olyan ideálról, amely felé egyik “történelmi” egyház sem törekszik.
  Rendezők: Protestáns Szabadegyetem, Pax Romana.
  EGYETLEN REFORMÁTUS PAP, SEM PÜSPÖK SEM VÁLLALTA A BESZÉLGETÉSEN VALÓ RÉSZVÉTELT!
  A katolikusokat Beer Miklós képviseli.

  • szegénypárti said

   Ott voltam, nagyszerű volt! Kiderül, hogy mind a katolikusok, mind az evangélikusok tartanak fel hajléktalanellátást
   A reformátusok NEM TÖRŐDNEK A HAJLÉKTALANOKKAL!
   MAGUKNAK LOPNAK!

 20. kálomista hazugságok said

  Ifjúsági idióták az Abonyi utcában.
  http://reformatus.hu/mutat/10775/

 21. Puzsér Róbert fan said

  Éljen a ROBI! Jól visszaszólt TG?-nek!
  http://mno.hu/jegyzet/no-de-jo-puzserom-1282634

 22. hücpe said

  A Tarajos balfasz meg a lecsúti bunkó megint valami orbitális baromságot tett
  http://www.szombat.org/hirek-lapszemle/szijjartoek-tiltakozo-jegyzeket-adtak-at-az-fbi-igazgato-holokausztrol-szolo-beszede-miatt

 23. Lázár lovag said

  Lázár a birkapásztor unokája megint valami iszonyatos blődséget mondott. A johannita lovag és refi presbiter!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/lazar-gyurcsany-sertodott-allapotban-szennyezi-a-magyar-kozeletet/176526

 24. Habony Uszikovája said

  Orbán médiabirodalmának tulajdonosa EGY BUGRIS KÖZÖNSÉGES SZÉLHÁMOS
  http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2015/02/19/botrany-orban-tanacsadoja-egy-szimpla-szelhamos

 25. Cöf birka said

  Végre egy jó hír: Megszűnik a CÖF Facebook-oldala. Úgy tűnik, hogy lassan elfogynak a bárgyún menetelő fideszes birkák.

 26. filológus said

  Fellázadtak a diákok, persze nem a károlis birkák, hanem az intelligens ELTÉ-sek.
  http://kettosmerce.blog.hu/2015/04/20/minden_adott_ahhoz_hogy_megismetlodjenek_a_2012-es_diaktuntetesek_es_gyozelemmel_erjenek_veget

 27. hermeneutikai lángész said

  Bogárdi jól kioktatja Balaványt.
  Honnan ez a feneketlen önhittség, ez a rideg messiástudat?
  http://reposzt.hu/comment/6551#comment-6551

 28. dunántúli igazmondó said

  Egy Bella nevű hülye megnézett egy filmet, tetszik neki, és most arról röfög, hogy bárcsak a magyar politika is ilyen jó lenne. Áldott Orbán testvér nem elég jó neked, te eretnek birka?
  http://reposzt.hu/blog/bella-peter/2015-04-21/utolso-irasom-magyar-politikarol

 29. tilos az á said

  Solymosi akadémikus is elküldi Orbánt a rehabba.
  http://nol.hu/velemeny/mi-tortent-veled-kedves-viktor-1529259

 30. unortodox lelkipásztor said

  Fekete Zsuzsa tiszta életű reformátust keres, akivel interjúzhatna és példaképként állíthatná, na ki elé is?
  Kit javasoljunk? Bölcskei/Butykost, Szabót, Tarrt?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6403/
  A negatív példakép is az.
  Próbáljatok NEM HASONLÍTANI EZEKRE A CÉGÉRES GAZEMBEREKRE!

 31. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Szerdán a zsinat kiadott egy közleményt az örmény népirtás emlékezetére.
  http://reformatus.hu/mutat/10789/
  Akkor még nem tudták, hogy áldott Orbán testér kormánya szerint nem is volt népirtás
  Áldott Orbán testvér kiadta egy örmény baltás gyilkosát a na milyen is TESTVÉRI AZERI NÉPNEK.

  • Detachment said

   Szerintem ez nem volt szempont. A közlemény már az Orbántól való elszakadás része. Ilyen értelemben nyilatkozgatott Szajuz már korábban is.

   • Stadionavató said

    Szajuz egy ideje kompromittálónak érzi Orbán társaságát. Talán már szégyelli a stadion megáldását is.

   • Egyházi körökben nagyon szégyenletesnek tartják a stadionáldást és körözik a képet, amint kisrigó és Szajúz… mondjuk így, blaszfémiát követ el politikai megbízásra vagy mire is.

 32. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér Orbánt zseninek tartja, nem akar a helyére lépni.
  http://hir.ma/belfold/veszprem-megyei-naplo-kover-laszlo-a-rendszervaltozas-hianyossagai-ellenere-nincs-szukseg-rendszerszintu-atalakitasokra/512982

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: