Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Case of the Crippled Bishop (Isteni lesántulás)

Posted by karoligaspar - április 26, 2015

fabiny tamás püspökcripple

Írta: Della Street

Bár a cím olyan, mint egy Perry Mason krimié, ezt a történetet nem Erle Stanley Gardner írta, hanem maga az élet, s mivel püspök a hőse, bizonyára maga a Teremtő bogozta a történet fonalát.

Történt egyszer, hogy egy csakugyan kiváló felkészültségű és jellemes püspök – nevezzük egyszerűen Fabiny Tamásnak, mert ez a neve – komoly erkölcsi dilemmába keveredett. A Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) felkérése alapján látogatást kell tennie a Károli Gáspár Református (?) Egyetemen (?) és ügydöntő véleményt formálnia arról, hogy érdemes-e ez az intézmény arra, hogy közpénzből fenntartva fiatalokat készítsen fel az értelmiségi életre, s érvényes jogi, bölcsész és hittudományi diplomákat osztogasson.

Konfliktusokat okozott a derék püspöknek ez a megbízás, de tudta, hogy végre kell hajtania a feladatot, hiszen “nincs mód nem menni, ahova Te küldtél”. Küldeni ugyan nem a Teremtő, hanem a MAB elnöksége küldte, de ez nem is annyira fontos. Fabiny Tamás szívesen segített volna a református testvéreknek, habár azok vezetői nem mindig beszéltek róla/vele atyafiságos hangon. A jelenlegi református főpásztor például tavaly decemberben galádul gúnyolódott azon, hogy ő éppen a Népszabadságnak nyilatkozott egy olyan könyvről, amelyben az evangélikusok közreadták a titkosszolgálatok által beszervezett vezetőikről napfényre került aktákat. Fabiny püspök akkor arról is beszélt a Népszabi újságírójának, mit érzett, amikor megtudta, hogy akit mentorának és atyai barátjának nevezett, Káldy Zoltán püspök az egyik legfőbb besúgó. Ez a beismerés alpári gúnyolódásra adott alkalmat refi körökben, amely köztudomásúan a maszületett bárányok közössége és soha nem tették nyilvánossá a beépített papok titkosszolgálati aktáit, amiből logikusan következik, hogy ebben az egyházban soha nem is voltak ilyenek.

Tudjuk, persze, több hiteles forrásból is, hogy amikor Káldy püspök meghalt, valóságos autodafét rendeztek papok és püspökök titkosszolgálati irataiból, úgy, hogy majdnem leégett az Egyházügyi Hivatalnak helyet adó Groedel-palota (VI. Lendvay u. 1., ma Fidesz székház). A református egyház vezetői hótiszta főnixként születtek újra a Fidesz székház kandallójának kormos kürtőjéből. Aki meg nem, annak mindig van a háttérben egy hazudni kész tartótisztje.

A MAB-megbízatás sajátos helyzetbe hozta Fabiny püspököt, hiszen a Károli a munkahelye testvérének, Fabiny Tibornak. Ők pedig csakugyan jó testvérek. Nem arról van szó, ha elbukik a Károli a MAB-os vizsgálatán, Fabiny Tibor utcára kerülne. Annyi munkahelye van neki, hogy minden munkanapra jut egy. De Fabiny Tibor kitűnő tudós, magyar és angol nyelven kivételes gazdagságú életművet tudhat magának. Tanárként is csak jót mondhatunk róla. Neki személyesen tehát nincs félnivalója. De az édestestvér munkahelyét akkreditálni, nos, ez Luther nyelvén szólva peinlich, sőt, oberpeinlich.

De most mintha valami felső hatóság nyúlt volna bele a történetbe: Fabiny püspököt nem viszi a lába, komoly operáción esett túl, most éppen rehabilitáción van. Ezért nem tudott részt venni 2015. április 20-án a Protestáns Szabadegyetem és a Pax Romana a “A harangozó és körmenetelő egyháztól a szegények egyháza felé” című rendezvényén. Maga helyett a kitűnő Laborczi Gézát küldte. A beszélgetést Kamarás István vezette, részt vett rajta Beer Miklós váci püspök és Deák Dániel, mindhárman a honi katolikusságot képviselték.

Egyetlen református pap vagy püspök sem fogadta el a meghívást, így a beszélgetés nélkülük folyt, de azért szóba kerültek, nem is egyszer. Mindenekelőtt kiderült, hogy míg a katolikusok és az evangélikusok fenntartanak hajléktalanokat segítő helyeket, a hazai reformátusoknak ez eszükbe sem jut. A hazai refik minden közpénzt magukra fordítanak, megszokhattuk ezt Bölcskei tizennyolc éves (rabló)ga(rá)zdálkodása alatt. A másik alkalommal akkor kerültek szóba, amikor egy volt államtitkár résztvevő gúnyosan megemlítette, hogy némely püspök odáig alacsonyodik, hogy nem átall megáldani egy futballstadiont. A résztvevők hangos hahotájából világos volt, kire gondolt az államtitkár: Kiss-Rigóra és Bogárdi Szabóra.

A történetnek még nincsen vége. Kedden, szerdán megtudhatjuk, hogy Fabiny Tamás püspök bottal, járókerettel mégis ellátogat a Reviczky utcába, vagy felhasználja a Teremtő által küldött lábsérülését és tiszta marad. Mi ezt kívánjuk neki, valamint gyors, de azért ne túl gyors felépülést.

Irányítsa lépéseit a Mindenható!

 

141 hozzászólás to “The Case of the Crippled Bishop (Isteni lesántulás)”

 1. a kormány emberei said

  A kormány az anatómus végzettségű Kupper Andrást nevezte ki kancellárnak a Zeneakadémiára.
  Vissza is vonta az egész vezetőség megbízását.
  Jó, hogy nem boncolta fel őket.
  http://444.hu/2015/04/26/a-zeneakademia-kancellarja-visszavonta-az-intezmeny-vezetoinek-megbizatasat/

 2. Deus ex machina said

  Ez tényleg isteni lesántulásnak tűnik. A teremtő megszánhatta a tépelődő püspököt…

 3. ghost writer said

  Pedig a MAB-ba beférkőzött sátáni Szabó András olyan jól eltervezte.

 4. Ali Mohamed said

  Szabó most nem a MAB-ban ügyködik, hanem a Sirazban.
  Megérkezett a friss áru!
  Teríteni kelll.

 5. lutheránus said

  Az evangélikus püspökök erkölcsileg mindig is magas szinten állnak.
  Harmati püspök az idei antirasszista díj jutalmazottja.
  http://www.168ora.hu/itthon/evangelikus-puspok-radnoti-dijasok-kozott-124944.html

 6. szabó a gyilkos fasiszta said

  Ezzel szemben a Károliban és a MAB-ban ott van a reformátusok legnagyobb bűnözője, a vérszomjas fasiszta Szabó András

 7. fideszes haramiák said

  Fidesz Magyarország Balog Zoltán a miniszter, az agyatlan gazember Orbán szétlopja az országot,
  már hogy egyetemnek meri nevezni magát egy ilyen Károli szerű mocskos kupleráj, mutatja, milyen mélyen süllyedt az ország a szarba.
  http://nol.hu/velemeny/lefagyas-1530157

 8. A liberális Kontra menti meg a fasiszta Károlit? said

  Mikor jön rá Kontra, kik közé keveredett?
  Hagyja, hogy egy ilyen mocskos, aljas fasiszta, mint a Balla, rászedje?
  Vagy a babája, a menórás rüfke?

 9. Kövi Dinka said

  Köves gyopár ludvigot felülmúló baromságokat ugat a nyelvről a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-04-27/edes-savanyu-anyanyelv

 10. ELTÉ-s kolléga said

  A magyar mint idegen nyelv szak megszüntetése a károlit is érinti.
  A vicclapfigura Nádor Orsolya ezt működteti a Károlin.
  http://444.hu/2015/04/25/egy-tanar-elmagyarazza-a-kormanynak-miert-nem-kellene-megszuntetni-a-magyar-mint-idegen-nyelv-szakot/

 11. no para said

  A károli semmivel sem rosszabb egyetem mint a hazai átlag. Az egyetemi rangsorban még a felső harmadban is szerepel. Véleményem szerint semmi “szükség” nincs arra, hogy Fabiny vezesse a látogató bizottságot, noha biztos vagyok abban, hogy ha az ő LB vezetése mellett akkreditálják akkor az nem azért fog történni, mert Fabiny felfelé kozmetikázza az eredményeket.

  A MAB nyilván válaszolt a bejelentésetekre, közzétehetnétek (a nem válasz is válasz). Érdemes lenne látni, hogy a kifogásotok bemutatása után a MAB hogy ítéli meg a helyzetet és hogy a bejelentők elfogadják-e.

  • szkizo dad said

   Hétvégén nem fizetnek a trollkodásért, Mókuskám?

  • mély torok said

   Qrvára bejössz nekem te kis mocsok. Jössz huncutkodni????

  • RLBK said

   No Para!
   No Válasz!
   Ez a MAB válasza, ezt szívesen közzétesszük. 🙂

   • MAB Illetékes said

    Lehet, hogy a MAB az RLBK-nak nem válaszolt, de Fabiny püspöknek a levél hatására azt tanácsolta, hogy jelentsen beteget, műttesse meg sürgősen valamijét, amivel el lehet hetekig lábadozni. 🙂

  • Impostors said

   Hogy nem rosszabb? Doktori iskolákat csak csalással és protekcióval tudnak gründolni, a karrierek csalásokra és családi kapcsolatokra épülnek, a kirúgások pedig itt a legocsmányabbak az egész országban. A hallgatói-oktatói arányok statisztikájában vannak elöl, nem a színvonalban.

   • no para said

    10. az oktatói kiválóságban és 11. a hallgatói kiválóságban. 10. a összesítettben a 43 vizsgált intézményből 2015ben. Nemhogy nem rosszabb, hanem jobb az átlagnál, az első harmadban van. Ez nem az én magánvéleményem: http://eduline.hu/rangsor

   • Vidéki Kolléga said

    Ismerjük a statisztikát és az okokat. Csalással szerzett fokozatok, csalással és lobbizással szerzett OTDK-helyezések (Hansági és a Kulcsárszabók műve). Bőven dokumentált ezen a blogon.

   • károlis bugrisok said

    A kiválósági sorrend, istenem,
    Ahol még a trollok is negatív IQ-al büszkélkednek, igaz, kispofám?

   • no para said

    bocs tényleg, a jhnnsclvn blog hivatalos kommentelői rangsorát kellett volna néznem: A károli a legalja!

   • Abraksaz said

    Nem, nem a Johannesblog “hivatalos” (ez mit jelent? kik azok?) kommentelőinek rangsorát kellett volna nézned, hanem a blogon publikált hivatalos dokumentumokat. Egyetlen egyetem ellen sem látsz ennyi bizonyítékot a csalásra, visszaélésre, bűncselekményre. Egyetlen egyetem rektora sem bérli fel a volt komcsi titkosszolgálatot a kollégái kirúgatására.

   • no para said

    Bocs de ennek semmi köze ahhoz hogy milyen az egyetem szakmai színvonala, a rangsorolás ezt szándékszik mutatni és nem valami transzparencia- vagy morálskála.

    Magánnyomozót bárki, ismétlem: bárki felbérelhet, akár te is vagy én is. Van egy külön kategória erre a szolgáltatásra, amit úgy hívnak, hogy munkaügyi magánnyomozás. Létezne ilyen ha ámblokk törvénytelen volna, vagy nem lenne piaca? Természetesen ezt is a törvények betartásával kell folytatni és ha a magánnyomozó vagy az iroda ezeket a kereteket túllépi azért felelősségre vonható, és én úgy tudom, hogy pont ez történt ill. történik. Nem kell ezt túlmisztifikálni.

   • Impostors said

    Minek nincs köze az egyetem szakmai színvonalához?

    1. Annak, hogy Pethő Sándor meghamisított CV-vel és publikációs jegyzékkel lett a Károlira professzornak kinevezve? https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/08/19/university-of-impostors-1-the-vice-dean-sandor-petho-csalok-egyeteme-1-petho-sandor-dekanhelyettes/
    2. Hogy Szabó András egy gyatra mű másodközlésére kapott nagydoktori fokozatot? https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/08/26/university-of-impostors-2-the-dean-andras-szabo-csalok-egyeteme-2-szabo-andras-dekan/
    3. Hogy Mészáros Márton 13 oldalas társszerzővel írt patchworkkel lett 100%-os doktor? https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/09/17/university-of-impostors-3-a-bit-short-csalok-egyeteme-3-meszarose-picit-rovid/
    Mindezek a csalások a Károlin történtek, ami azt bizonyítja, hogy a Károlin hamisítják a minősítési mutatókat.

    Hansági és családi klikkje csalással juttatta OTDK-helyezésekhez a károlis hallgatókat. Vagyis nemcsak az oktatói, hanem a hallgatói teljesítményeket is hamisítják, manipulálják: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/28/student-pow-wows-otdk-s-manipulaciok/

    És ezekkel az eredményekkel dicsekszik a troll?

   • Magántitok said

    Mi köze a munkaügyi magánnyomozáshoz annak, hogy Bíró Mária dékánhelyettes asszony kivel szexel a saját lakásában?

   • Hajrá Para said

    Igenis van. Mert B.M. dékánhelyettes asszony azzal szexel akivel akar kivéve a saját (fiatal) beosztottjait. Ezt a törvénytelenséget és erkölcstelenséget Balla Péter rektor munkáltatónak joga volt minden lehetséges eszközzel leleplezni!

   • no para said

    A Bíró Máriás sztoriról a Himással ellentétben semmiféle dokumentációt nem sikerült felmutatnotok. Hacsak nem maguk az érintettek írták ezeket a posztokat, engedtessék meg hogy kételkedjek, főleg hogy nagyon is jól tudom, hogy más esetekben mennyi valóságalapja volt egy-egy bejegyzéseteknek és ahhoz képest milyen sztorit kerítettetek belőle.

    Impostors említ 3 esetet mikor csak a KRE BTK-n 154 teljes munkaidős oktató/kutató van (+ÁJK, HTK, TFK) akik teljesítményét alapul véve kijönnek a számok a rangsorban.. http://www.mab.hu/web/images/tir/jelentesek/KRE_131206_jelentesH.pdf 4. old

    A 3 eset közül egyedül Pethő hamisított publistája valós, MM nem 13 oldalra kapott PhD-t (szerintem a Károlin sem, de ha mégis, azt visszavonták és Szegeden normál terjedelmű disszertációval szerzett fokozatot) azt pedig hogy Szabó (szerintetek) milyen színvonalú munkára kapott nagydoktorit az MTA-val kellene megvitatnotok, különösen az illetékes minősítő bizottsággal ami ezt elbírálta. De még ha mind3 esetet leszámítanánk akkor sem változhatna érdemben a Károli helyezése a rangsor számítási módszere szerint.

   • paranormal activity said

    Mészáros dolgozatát mindenki elolvashatja a Septempunctata (Ludvig dicsőségére készült) kötetben. Belefért még mellé 20 másik írás is. Lehet egy írást puffasztgatni mástól lopott lábjegyzettel, ábrák, életrajzok közlésével – Szabó is ezt tette úgynevezett doktori disszertációjában.
    Igen, lehet így-úgy fokozatot szerezni, Mészáros esetében KSZE beígért páljóskának egy akadémikusságot, amit aztán nem kapott meg, Szabó nagydoktorijában is ott volt KSZE keze.
    Más dolog a szakmai megítélés. Szabót, Mészárost, Hanságit SZARBA VESZIK A KOLLÉGÁI. Ezt mutatja a kongresszusi meghívások, opponensi felkérések kimaradása.
    Szabót már 3 éve kooptálta Balog a MAB-ba, mostanra sikerült neki EGYETLEN VÉGZETT DOKTORANDUSZT ÖSSZEKAPARNIA. Az is egy “külhoni” gyagyás.

   • szkizo dad said

    No parának a szellemi horizontja a Szabó, Balla ánusza.

   • Keresztyén Erkölcs said

    Ez nem statisztikai, hanem erkölcsi kérdés. A Károlit akkor is be kellene zárni, ha egyetlen csalót foglalkoztat, egyedül Pethő miatt is. Már ez az egy eset is jelzi azt az erköcsi mélységet és cinizmust, ami erre az intézményre jellemző. A Mészáros féle csalás alaposan dokumentált, Szabó ún. “nagydoktorija” pedig mindenki számára olvasható. A mutatók mögött ennél jóval több esetben sem áll valós teljesítmény. Ha nem minden esetben kifejezett csalás, akkor protekció, lobbizás, kivételezés, nepotizmus… Egy ilyen velejéig rohadt intézményt le kell rombolni, a helyét fel kell szántani és sóval behinteni.

   • Puzsér Róbert fan said

    Kérdezzétek meg a Robit, majdnem beledöglött, annyit csesztette a mocskos Szabó meg a fehérmájú felesége és a többi pondró.

   • no para said

    Keresztény Erkölcs: Igazából én nem gondolom hogy ezt te komolyan gondolod. Mármint hogy a Károlit be kellene záratni azt nyilván igen, de az indoklást nem. Esetleg valami nagyon durva kettős mércével ami a Károlit külön univerzumba helyezi.

    Mert ha ez amit mondasz így valósulna meg a gyakorlatban, akkor egyetlen felsőoktatási intézmény, sőt egyetlen intézmény nem maradna Mo-on, de talán a világban sem. Minden kollektívának vannak bűnös és korrupt tagjai, mindenhol felüti a fejét a bűn mégsem oszlatják fel ezeket izibe érte vagy vágják le a kezét minden tolvajnak vagy a nyelvét minden hazugnak stb. De tegyük fel hogy ezt érdemli a Károli, Mondd meg, melyik egyetem nem érdemelné ezt ugyanilyen alapon?

    Ezeket természetesen szinte felesleges is elmondanom. Ha ismered a gnosztikus eretnekségek történetét figyelmedbe ajánlom azokat amelyek a test és az anyagi világ teljes elvetéséig és démonizálásáig jutottak el abból a tapasztalatból, hogy a legtöbb közvetlenül felismerhető kísértés és így megesés, bukás ezen keresztül valósul meg. A legszélsőségesebb puristákból azért válnak eretnekek, mert elfelejtik, hogy a gyűlölet egyetlen legitim tágya a Sátán, a bűn, és nem annak az egésze amit megront.

   • Keresztyén Erkölcs said

    De bizony komolyan gondolom. És nem a bűnös, korrupt stb. tagok miatt, hanem a bűnös, korrupt, cinikus intézményvezetés miatt. A Károli az egyetlen intézmény, amely a lebukás után is ugyanúgy foglalkoztatja a házi bűnözőit. A többiek legkésőbb a lebukáskor megszabadulnak tőlük. Ez azt bizonyítja, hogy a Károli egész szelleme leprás. Pustuljon!

   • paranormal activity said

    Bizony, pusztul és akkor téged ki fizet, kispofám?

   • Rector said

    Keresztyén erkölcsnek igaza van. A Károli esetében pont nem arról van szó, hogy egyes oktatói csalók és korruptak, hanem arról, hogy az intézmény vezetésének stratégiai irányelve a csalás, lobbizás, kiskapuk, sikkasztások,félrevezetések, és aki ellenáll, azt előbb meghurcolják, majd kivégzik. A Károlin a Gonosz, a Bűn intézményi szintre emelkedett. Ezért kell felszántani és sóval behinteni.

  • Wistmanwoodos Balla said

   A Wistmanwood alkalmazására kifejezetten büszke vagyok. Ez a mi találmányunk Kovács Barnabással. Szabadalmaztatni akarjuk közösen.

  • Arszamasz said

   Erről van szó!
   Miben is tüntette ki magát a Károli?
   1. A hallgatók drogfogyasztásának mennyiségében.
   2.Hamis okmányok kiadásában: Sárosdyné által kiállított nyelvvizsga-bizonyítványok (600-800 ezer forint darabja)
   3.A hallgatókra eső oktatók számában, itt van a legtöbb minősítés nélküli hülye az oktatók között, pl. Szilasi Alex, a zongorista.

   • zsuzsa néni said

    Szegény Sárosdy Eszter nem győz mentegetőzni a sajtó előtt az anyja bűncselekményei miatt.
    Sárosdy Eszter a Károlin végzett – most már szívesen tagadja, az idióta, bűnöző anyja, Sárosdyné Judit pedig docens az angol tanszéken.
    Rendben van ez, refik?
    Vagy ti direkt kedvelitek a bűnözőket???

  • Wistmanwoodos Balla said

   Bíró Mária esete nem lehet dokumentált. Ha a hálószobájában videót készítenek róla és a fiatal kollégájáról, azt nyilván nem teszik közszemlére és nem nyomják fel a netre. Nagy valószínűséggel a cél elérése után azonnal megsemmisítették. Nyilván ezt tették volna a Hima-videókkal is, ha őt is sikerült volna megzsarolni. Bíró Máriának aligha adták a videókat a kezébe. Csak megmutatták – egyszer. És azonnal célt értek…

 12. Fabiny püspök úrnak said

  Szépen kérjük, püspök úr, ne hagyja magát megvezetni a károlis gazemberek által!

 13. Puzsér Róbert fan said

  Robit kéne megkérdezni, milyen a Károli! Szabó András aljasságairól órákig tudna mesélni. Ahogy büdös zsidónak nevezte őt és fúrta, ahol tudta.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/puzser-hajdu-peternek-nincs-helye-a-kepernyon/177893

 14. unortodox lelkipásztor said

  Bárgyú szenteskedés primitív pofákkal
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6414/

 15. értéket a Károlira! said

  Egyelőre még Balla nem erősítette meg azt a hírt, hogy Vajna Timike lesz a kommunikációs tanszék vezetője. Timike azt nyilatkozta, hogy tudásban felülmúlja Fórist és másokat.
  Így akarja megakadályozni a Károlin, hogy megszüntessék a kommunikációs oktatást.
  http://sztarklikk.hu/bulvar/vajna-timi-musorvezeto-lesz/177986

 16. Kövér a református pápa(i) said

  Áldott Kövér testvér szóla hozzánk:
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/tananyagga-tenne-az-alaptorvenyt-a-hazelnok

 17. orbán az undorító görény said

  Nagyon jó!
  http://huppa.hu/kegyelmes-uram-passzol/

 18. szabó fan klub said

  Szabó azt mondta, beleszar a MAB döntésébe, ha nem lesz igen, akkor ő mint felülizsgálati bizottság megváltoztatja, ahogy neki tetszik. A Fabiny család meg tehet egy szívességet, mindig is utálta a Tibort.

 19. károlis bugrisok said

  Logikus, hogy akkreditálni is családdal mennek.
  Az egész károli egy kibaszott családi maffia

 20. NO vallás NO művészet said

  Bugrisok, akiknek se hitük, se tudásuk, most megint valami látszattevékenységgel próbálkoznak.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Vallas_es_muveszet_konferencia_program.pdf
  Aki nem fért bele még ebbe se: IMO-s Hermann, Hansági, Szabó András, Ludvig, sőt Bene.

 21. Ludvig a valag said

  Nagy kár, hogy Ludvig nem diszíti már a Károlit. A Fabiny család annyira szereti és becsüli őt!

 22. saca said

  Mámegin báncsátok az évikenénit pedik ugy sirr mer a bandibácsi megin ojjan gorommba hozzá és asztat mongya hoty elmegy az eszternénihez mer neki eből elegge vann

 23. MAB vizsgálata said

  Eközben a Károlin vizsgálódik a MAB. Úgy tűnik, a Ravasz László Baráti Kör levele a MAB elnökének -Balázs Ervinnek- célba talált. A MAB komolyan veszi a blogot és azt tervezik, hogy a leleplezett turpisságokat mind kivizsgálják. Szabó és Fóris hiába akarja valamivel lekenyerezni a látogatókat- ez már nem fog sikerülni nekik. Mára egyre több jel utal arra, hogy az egyetem elindult a tisztulás útján:

  1. Tovább fog tartani a Bandi alkotói szabadsága
  2. Kontra Miklós megjelenése sorsfordító változást fog hozni a Nyelvtudományi Tanszék életébe. Végre sikerül Fóris rémuralmát felszámolni, Kontra lesz a tanszékvezető.
  3. A Kulcsár-Szabók egyre kisebb teret kapnak.
  4. Érzékelhetően, napról napra csökken a jobbikos rektor, Balla Péter befolyása- ez a gyors visszaszorulás akkor kezdődött, amikor elbukta a püspökséget és a Szajuz lett a befutó. Ez indítja el a belső megújulást. Balla sose hívta volna meg pl. Kontrát a tanszékre, hiszen a szeretője, Ágota befolyását kérdőjelezi meg. Kontra utálja, ha más diktál neki. Ágota pedig nem fogja kibírni, hogy ne marjon belé (is), így az összetűzés előbb-utóbb bekövetkezik. Ebből pedig Ágota jön ki vesztesen.

  • zimmezum said

   Semmi kétség, Kontra fog győzni, ez a két méteres ember a maga sötét pillantásával. A Nyelvtudományiban, ahol osztályvezető volt, Botos Miklósnak nevezték. (Ez I. Miklós cár beceneve volt.)
   Egyébként örülök neki. Egy református (?) egyetemen ne egy tudatlan zsidó luvnya uralkodjon.

   • Ágnes asszony said

    Zimmezum!

    Én lennék a legboldogabb, ha a mi Agátánk végleg eltűnne az egyetemről! Viszont a MAB hozzászólónak egyetlen dologban nincsen igaza: abban, hogy a Kulcsár-Szabó banda egyre kevesebb mozgásteret kap. Innen jelezném a Múzeum körútról, hogy az Ernő érdektelensége a Károli iránt pusztán addig tart, ameddig nem sikerül a saját strómanját kineveztetni dékánnak. Ha az ELTE bölcsészkart megszerezte, újra akcióba lendül a Károli ellen…

   • zimmezum said

    Én nem azt mondom, hogy eltűnik az Agáta. Hova is tűnne? Az egész országban rossz híre van. Én csak azt valószínűsítem, ha Kontra marad, átrendezi a terepasztalt és Agátának a kávé szervírozása marad, ami meg is felel a tehetségének.
    KSZE szerintem se hagyja a Károlit. Ami furcsa, hogy Hansági mennyire visszavette magát, sehol sincs róla szó, nem szerepel konferenciákon stb.

   • Lombikbébi said

    Hansági vészesen közeledve az 50-hez gőzerővel koncentrál a bébi projektre. A férj nem vált be, a félig buzi Mészáros se. Új szeretőt keres magának, ami az ő korában, az ő külsejével és főleg az ő hangjával bizony nem könnyű. Csoda-e ha semmi másra nem futja az idejéből?

   • Ag(g)áta said

    Hogy hova menne az Agáta? Elmehet az egyetemről, a százéves férjét ápolgatni (fürdetni, pelenkát kicserélni, stb.)

   • zimmezum said

    Igen, ez egy megoldás lehet.

   • vidéki kolléga said

    Agátának egy dologhoz van tehetsége, hogy meggyűlöltesse magát. Érdemes megkérdezni róla a pécsieket. Sok barátot szerzett magának, amikor hihetetlen pökhendiséggel minden tapasztalat nélkül megpályázta a romanisztikai (francia, spanyol, olasz, portugál) tanszékcsoport (????) vezetését.
    Arcátlan, arrogáns.

  • HVG said

   Igen, és elkaszálják a KRE Multidiszciplináris Bölcsészettudományi Doktori Iskolát…

   • Okamoto Mari said

    Azt el se kell kaszálni, kimúlik végelgyengülésben. Popély, az élemedett szlovák spicli, a Kun Béla unokája, az IMO-s? Ne röhögtessetek má.

   • HVG said

    Neem, hát a Popély és a Kun Miklós a Történettudományi Doktori Iskolában mozognak. De a TDI-t legalább akkreditálta a MAB. Ez a Multidiszciplináris akármi a Szabó által tönkrerett Irodalomtudományi Doktori Iskola (IDI) pótlására jött létre.

    http://www.mbdi.kre.hu/index.php/doktori-iskola-oktatoi

    Az oktatók között találjuk: Szabót, Benét, Hermannt, Berthát, Fórist, Hontit meg a többit. A tudományos élet sleppjei mind összegyűltek. Ezt a sz.rt senki sem fogja akkreditálni!

   • korrektúra said

    Igen, ez a vegyes savanyúság koncepció alapján konstruált DI.
    3 darab az oktatók között felelt meg a törzstagsági követelményeknek.
    Honti ősöreg, Fóris, Hermann stb. tudományosan NULLA!

   • Karrierista said

    Ki az abszolút karrierista?
    Kun Miklós, aki még a felesége temetését is a karrierje építésére használta. Odacsődítette a Kormánytagokat és vezető Fidesz politikusokat, hogy előttük tarthasson egy olyan beszédet, amit akár egy idegen temetésén is elmondhatott volna. Aki azt írta, hogy láthatóan megrendült volt, az elég vaksi. A megrendültség jeleit nem nagyon lehetett látni rajta.

   • Tűz és víz said

    Karrieristának igaza van. Én ott voltam a temetésen. Már az is meglepett, hogy beszédet mondott, de az még jobban, amit mondott. Ilyeneket pl.
    “43 évig éltünk a feleségemmel egymás mellett, mint tűz és víz”. Nem együtt, nem szoros összetartozásban, hanem mint ellentétek és ellenségek, egymás mellett, mint két idegen. Mondjuk, ez igaz volt, mert fűvel fával csalta a feleségét, az ELTÉN majdnem minden tanítványát megb….ta, a Károlin már be se engedték az oktatásba, nehogy molesztálja a hallgatókat. Tudósnak nulla, abból élt, hogy mást nem engedett annak a forrásnak a közelébe, amit politikai kapcsolatai alapján kisajátított. Az ELTÉn sose lehetett volna professzor, ezért ment át a Károlira, ahol minden csalót kineveznek egyetemi tanárnak: Pethőt, Szabó Andrást és majdnem a feleségét is, ha a MAB az utolsó pillanatban el nem kaszálja, hogy mindent azér mégse… És persze a kéjsóvár kiskaliberű Kunbéla-unokát is. A felesége azért egy fokkal emberibb volt. Ha nem is épp tűz és víz ellentéte, de azért más minőség.

   • journalist said

    Csalta, mint a répát. De a szörnyű hangú Gerebent se kell sajnálni, a Miki feleségeként bejutott a Leninka legeldugottabb zugába, a legtitkosabb iratokhoz is.

   • Gereben temetése said

    Balog Zoltán búcsúztatójában Gereben Ágnest “anonim kereszténynek” nevezte. Ráadásul a 39-es parcellába temették. Akkor fordítsuk le: anonim keresztény = kikeresztelkedett zsidó. 39-es parcella = kőkomcsik nyugvóhelye

   • Karrierista said

    Kövér László megpróbálta beilleszteni a zsidó komcsi ruszista elhunytat az ősmagyar hagyományokba. Olyan koszorút készíttetett neki, amelyik egy elágazó nyírfából készült és az ősmagyar fegyvert, a parittyát formázta. A két ág közti területet pedig virágokkal töltötte ki. Átgondolt, személyre szóló búcsúajándék…

   • Tűz és víz said

    Ez legalább szép volt és eredeti. Kun Miklós koszorújának feliratától viszont lehidaltam: “Kedves Ágnes, nemsokára találkozunk.” A szöveg haggyán, na de a megszólítás: “kedves”? Semmi szeretett, drága, egyetlen stb. Így hogy kedves idegeneket szólít meg az ember hivatalos levelekben, nem a közel fél évtizedet vele együtt töltött házastársát! Bocsánat: nem együtt, hanem egymásmellett éltek. Pontosan így fogalmazott a férj.

 24. kálomista brigantik said

  Már nyüszítenek a lóvénkér.
  http://reformatus.hu/mutat/10793/
  A faszom nem kéne???

 25. Vincent örül said

  Ez az első nemzeti konzultációs kérdőív, amit szívesen kitöltenék: http://orulunkvincent.blog.hu/2015/04/25/az_orulunk_vincent_blog_nemzeti_konzultacioja

  • Orbán WC-papírja said

   Orbán Viktor újabb egymilliárd forintért küld “konzultációs levelet” a magyar népnek. Ennél drágább és feleslegesebb wc papírt nem nagyon készítettek még az emberiség történelme során.

 26. Dr. Faustus said

  Egy tisztességes vélemény a reposzton Orbán uszító kérdéseiről.
  http://reposzt.hu/blog/bella-peter/2015-04-28/konzultaciom-bevandorlasrol

 27. dubonnet said

  A kormánykommunikációs milliárdos
  http://huppa.hu/a-mocsok/

 28. fideszes haramiák said

  Így löknek oda 25 milliárd közpénzt az érettségivel sem rendelkező Habonynak.
  http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/akkor_itt_van_minden_idok_legnagyobb_kommunikacios_kozbeszerzese
  Persze ha kell egy diploma, a Károliban seperc alatt kiállítanak neki egyet.
  Ahogy Mészárosnak a doktorit, hamistanúzásban, hamis okirat készítésében a Károli VERHETETLEN!!!

 29. Ludvig a valag said

  Könyvbemutató Ludvig nélkül?
  Igen! Az egyik loboncos vén kurva még hasonlít is rá.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6417/
  A fiatal meg mutogatja a p..áját.
  Bibliás? Bugris!

 30. Tarajos az ELTÉ-n said

  Szijjártó KÜKÜM miniszter Dezső dékán meghívására az ELTÉ-n osztja meg tudományos nézeteit a lelkesült hallgatósággal
  http://www.btk.elte.hu/hir?id=NW-2191

 31. orbán az undorító görény said

  A vén hülye omegások bebújtak Orbán valagába
  http://hu.blastingnews.com/szorakozas/2015/04/rock-legendak-a-meztelen-kiraly-udvaraban-00368205.html

  • Optimista said

   Az Európai Uniónak és a NATO-nak is hamarosan a kellő határozottsággal kell reagálniuk a szomorú magyarországi fejleményekre. Azaz az orbáni diktatúra kiteljesedésére és egyre nyíltabb jogtiprásaira. Az európai demokráciák közösségének nem lehet már sokáig a tagja egy félfeudális, mind jobban fasizálódó diktatúra.

  • Fóliás agyak said

   Szerintem érdemes lenne leszedni a sötétítő fóliát nemcsak a magyar nemzeti dohányboltokról, hanem a fideszes szavazók agyáról is. A fiatal trafikos lány a trafikmutyi tövény áldozata. Ha még ez sem nyitja fel a sok birka szemét…

 32. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 33. Orbán takarodj! said

  Mocskos fasiszta
  http://egyenlito.blog.hu/2015/04/28/orban_kotele_az_utolso_esely

 34. dunántúli teológus said

  Tisztességes, kritikus hangok a reposzton.
  Hogyhogy nem irtotta ki őket a Köntös?
  http://reposzt.hu/comment/6578#comment-6578

 35. Bogárdi a világszellem said

  Bogárdi megvédi áldott Orbán testvér fasiszta uszítását
  http://reposzt.hu/comment/6579#comment-6579

 36. református hírmondó said

  Végre megszabadultak Kocsis Elemér, az aljas spicli lányától
  Itt az új jogtanácsos
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6416/

 37. Geigenspieler said

  Érdemes meghallgatni. Beszélgetés Kodácsyval!
  http://reformatus.hu/mutat/10802/

 38. doktor de szád said

  A Doktorok Kollégiuma július 5-én Pápán találkozik.
  Ennek a szarnak még mindig Bölcskei a vezetője.
  A tagjai között meg olyan hétpróbás gazember idióták, mint Szabó András, Petrőczi, Mészáros.
  http://reformatus.hu/mutat/10812/

 39. Dr. Faustus said

  A Károlin tűzönjáró mágusok és egyéb eszelősök
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/plakatmoksa.pdf

 40. journalist said

  A Károli ÁJK megint bemutatta, hogy ők vannak a morális és intellektuális mocsár alján.
  http://ataszjelenti.blog.hu/2015/04/29/meglepetesek_az_emberi_jogi_konferenciakon_is_erhetik_az_embert

  • károlis jogcsavarók said

   Nem bírják megállni, hogy ne égessék szénné magukat.
   Aztán itt van Czine Ágnes alkotmánybíró, akinek a fiacskája Sárosdynétől vette a nyelvvizsgapapírját
   Testvéri, református áron, gondolom.

 41. ohranka said

  Keresztény szellemiségű párválasztás
  CSUHAJJA!
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/05/26/balhe-az-allami-parvalaszton/

  • Stelianu said

   Apropó: keresztyén szellemű párválasztás.
   Balla Péter párválasztása kísértetiesen emlékeztet a kolozsvári keresztény Barta Tibor párválasztására.
   Dr. Barta Tibor, köztiszteletben álló ortopéd orvos, a Szekuritáte „Stelian” fedőnevű ügynöke Kolozsváron 1985-ben feleségül veszi Tőkés Eszter fogorvost, Tőkés László nővérét, hogy rajta keresztül állandó információkat adjon az ellenzéki magatartású Tőkés családról és a kolozsvári értelmiségről. Eszter első házassága után két kisgyermekévek támaszt talál benne és bizalmasan osztja meg vele legbensőbb titkait. „Stelian” már esküvőjükről is pontosan jelent, majd a tengerre viszi feleségét a két gyerekkel, hogy távollétükben a Szekuritáte a lakásukba beépíthesse a lehallgató készülékeket.
   Balla Péter a Hegedűs-családnak ugyanilyen belső árulója…

   • Wistmanwoodos Balla said

    Wistmanwoodos Balla Péter tavaly előreküldte a Hegedűs-családot Szatmárnémetibe az öreg püspök emléktábla avatójára. Ő csak később csatlakozott hozzájuk. Közben ugyanis poloskákat és kandikamerákat szereltetett be a Wistmanwooddal Lórika és Zsu lakásaiba.

   • Fabiny Tesók said

    Komolyan nem értem, miért kell a Fabinyiknak Balla szekerét tolni, ahelyett hogy Szajuzt segítenék ennek a nyomorult áruló patkánynak az eltávolításában. Egy bebukott akkreditáció ezt nagyban megkönnyítené. 🙂

 42. orbán csahosai a reposzton said

  Tovább gyepálják Bella Pétert a reposzton, mert kritizálni merte a mocskos kormány uszító, manipulatív 1 milliárdos levelezését.
  http://reposzt.hu/comment/6584#comment-6584

 43. volt károlisok a szennyben said

  Rácz Jenő intézetében volt károlisok is dolgoznak. Főleg a Fráter Olivér nevű sötét figura. Under cover agent.
  http://hvg.hu/itthon/20150429_Orban_fantomintezete_torvenyt_szeretne_ar

 44. Orbán takarodj! said

  Orbán megveszi nekünk a kurva drága orosz erőművet
  http://444.hu/2015/04/29/ha-igy-haladunk-az-uj-paksi-reaktorokat-be-sem-kell-majd-kapcsolni-mert-nem-tudnak-majd-gazdasagosan-termelni/

 45. jakab a pap said

  Kövi Dinka férje már megint sértődötten pöszmög
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-04-30/hitetik-tan

 46. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig ünnepli a használt vécépapírjait kiadó bárgyú bandát
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/04/25-eves-fekete-sas-kiado.html

 47. Ludvig a valag said

  Bulimiások öröme, KÖLTS, KÖLTS!
  ALI BÁCSI HÓDOLÓJA, Szabó eperszagú csókjainak megéneklője, ne hagyd abba!
  Haldokló hattyú, Ludvig, dallj tovább!!!

 48. tarján magánszáma said

  Tarján Tamás vitriolos paródiákban teszi csúffá Ludvigot, a fűzfapoetesszát.
  Ludvig meg a valag agyával azt hiszi, hogy Tarján tiszteli, szereti, sőt csodálja őt.
  Az idióta.

 49. ribike said

  Ludvig és Szabó unokája örökölte nagyszülei tehetségét.
  Legújabb verse őszinte gyönyörűséget keltett bennünk:
  “Halihó, halihó,
  mér nem döglesz meg,
  nagyanyó?”

 50. károlis bugrisok said

  Az állami egyetemeket elnyomorították, a károli virágzik, mint a gaz
  http://hvg.hu/itthon/20150429_Az_ELTE_adjunktusa_szerint_a

 51. petrőczi de genere ludvig said

  Nem véletlen, hogy Ludviggal éppen a bolondok napján, április elsején nyittatták meg azt a giccses kiállítást.
  ÁPRILIS BOLONDJA, MÁJUS SZAMARA!

 52. Pink George said

  Pintér a rókaképű milliárdos olajszőkítő piaci verőlegénykommandós ezt nyilatkozta
  http://mno.hu/ahirtvhirei/pinter-nincs-osszefugges-a-trafikfolia-es-a-dohanybolti-gyilkossag-kozott-1283748

 53. Lázár lovag said

  Lázár johannita lovag és református presbiter feljelentő levele
  http://www.haveaniceday.hu/itthon/1-1/26301-koezzetettek-a-leveleket-melyeket-lazar-janos-irt-bruesszelnek-az-altus-megbizas-miatt.html#addcomments

 54. hencidai úrasztala said

  Teritve az úrasztala a Mátyás u. 20. első emeletén. Vajas, töpörtyüs pogácsa, túrósbéles, egész diótorta, krémes, rigójancsi és aprósütemény. A ház asszonya tegnap hűtőtáskával ment egy szeretetvendégségre és begyűjtött mindent.
  Petrőczi: Rengetegen kattintanak a blogomra!
  Szabó: Mer azon a bizonyos blogon állandóan emlegetnek téged meg a babiloni kapudat, amibe megpróbáltad belecsábitani a Szabó Gézát, a Puzsért és az öreg Alit a Sirazból. Egész háremforradalom lett belőle!
  Petrőczi: A Puzsér is elbűvölten bámulta a dekoltázsomat!
  Szabó: A dekoltázson a két köldöködig, nem is, már a térdedig érő két üres bőrlebeny közti helyet érted?
  Petrőczi: Amikor fiatalok voltunk, másként nyilatkoztál róla! Különben is, ezt az egészet azér mondod, mert irigyelsz a tehetségemér. Tarján is mondta mindig.
  Szabó:Miközben a hátad mögött kiröhögött és azt mondta, ha ezer f..a lenne, akkor se mártana beléd egyet se.
  Petrőczi: Ugyan, a Szabó Géza mindig is epedő pillantásokkal üldöz. És irt a Septempunctataba is.
  Szabó: Mer megigérted neki, hogy nem terjeszted, hogy az Évike tőle van.
  Petrőczi: A Géza olyan bátortalan…
  Szabó: A R. Ritával bezzeg vidáman kufircolt a L. J. lakásmúzeumában! Pedig a Rita se egy Angelina Jolie!
  Petrőczi: Ezt csak bánatában tehette és mindig rám gondolt közbe!
  Szabó: Ha meglát téged, sugárban hány, azt mondta.
  Petrőczi: Mondhatsz,amit akarsz, én akkor is költőfejedelemasszony vagyok, ahogy az a kiváló kritikus is megmondta! A neve hirtelen nem jut az eszembe…

  • Bloggerkaresz said

   Petrőczit mi tettük naggyá, mármint a Jhnnsclvn blog írói és olvasói. Ha nem lenne ez a blog, a kutya se kattintana rá.

 55. Cesare Beccaria said

  Orbánék első jó ötlete, hogy még a jobbik hatalomra kerülése előtt be akarják vezetni a halálbüntetést. Hiszen így Vonáéknak még kellő jogi alapja is lesz a fideszes hazaárulók kivégzésére. Végül Kövér László hírhedt, köteles próféciája is valóra válhat talán… csak egy kicsit másképpen.

 56. Van Para said

  Lesz egy nyugodt hosszú hétvégénk. Házitrollunk szabadságon van. Mint tudjuk, ilyenkor nem kap fizetést, ezért nem is dolgozik. Se ner olvas, se nem ír. 🙂

 57. Kettős mérce said

  Az Operaház volt főigazgatóját és gazdasági helyettesét hűtlen kezeléssel gyanúsítják: http://mno.hu/belfold/hutlen-kezelessel-gyanusitjak-operahaz-volt-foigazgatojat-1284347
  Bölcskeit és Tarrt a 115 miska lenyúlásáért pedig nem. A sikkasztásuk nagyon alaposan dokumentált ezen a blogon. Mégse jönnek értük a rendőrök.

  • Lassan őrölnek azok a bizonyos malmok. De nem mindig a fideszes Polt Péter lesz a törvényesség őre, és a milliárdokat rabló Orbánt is utoléri a büntetése. A feleségét is, aki MUNKA NÉLKÜL lett 38 INGATLAN TULAJDONOSA.
   A vejét is, aki több milliárdot6 zsebelt be az utóbbi két évben és természetesen a felülmúlhatatlanul tudatlan,aljas, arrogáns és ignoráns Ráhel hercegnőt. Isten nem ver bottal.

   • Lázár a kapu előtt said

    Lázár betartott Orbán vejének, visszavonatta a jászberényi pályázatot. Nemsokára Orbánnak is betart. Már nagyon miniszterelnök szeretne lenni.

  • Poltpéteri Ügyészség said

   Szerintem ebben is benne van Bölcskei keze. Mert ki is volt a gazdasági igazgató az Operában akkoriban? Az a Böszörményi Jenő, akit a 115 millió számláinak át nem engedése miatt Böpcskei és Tarr kirúgott a Károliról. Böszörményi óriási szerencsével és baráti támogatással az Operában talált menedéket. Nem volt ott az égvilágon semmi gazdasági szabálytalanság. Ez is politikai ügy. Két legyet ütnek egycsapásra: Gyurcsány államtitkárát és a Károli üldözött gazdasági igazgatóját. Ráadásul ügy sincs. Egy 8 milliós megbízásról állítják azt a fideszes ügyészek, hogy esetleg 7 millióért is meg lehetett volna csinálni. Ezért emeltek vádat! Miközben Orbán veje milliárdokat lop!

 58. ohranka said

  Majd rábasznak előbb-utóbb.

 59. Szabó a böszme gazember said

  Mi lesz Szabóból a közeljövőben bekövetkező halála után:
  1. vámpir
  2.zombi
  3. vérfarkas?

 60. Gáborjáni Szabó a kapcsolat said

  Én Szajúz helyében figyelnék Gáborjánira. Neki jelentett Szabó az egyetemről és róla is. Igy tudott Butykos minden tényt, amit Szabó az oktatókról és a sógoráról tudott.

 61. cziczkamaczka said

  Szabó az egyik hallgatóját elküldte Bogárdi templomába és részletes jelentést kért tőle. Az adatokat aztán Gáborjánin keresztül eljuttatta Bölcskeihez.

 62. régi kolléga said

  Nem kóser a macska, mindig tudtam

 63. dunántúli igazmondó said

  Meg kell dicsérnem a Bogit.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-05-01/az-onkentessegrol-munka-unnepen
  Először is nem felejtkezik meg a munka ünnepéről, másodszor egy csakugyan példamutató holland testvér kitüntetése kapcsán ejt néhány szót az önkéntes, másért végzett munkáért.
  Teszi ezt akkor, amikor a ref. egyház vezetősége Orbán stadionját áldja meg és a teremtő helyett ezt a felcsúti bugris gonosztevőt imádja. Bogárdi önhitten kioktatja azt a Bellát, aki nagyon helyesen birálja Orbán milliárdos gyilkos manipulációját.
  Van még bennetek valami tisztesség?
  Alig hiszem.
  Boglárkában van, köszönöm!

 64. szennyes ügyek Pápán said

  Pápán visszaállitották a refit, és sokan úgy vélték, ez most egy újjászületés nemcsak iskolaügyi, hanem morális tekintetben is. DE NEM! Korsós Bálint, akit a reposzton is ünnepeltek és búcsúztattak, egy éve halt meg, alkoholizmus következtében.
  Mondjuk, erkölcsileg ez se valami csúcsteljesitmény, de éppen most irjia le a kolléganője, hogy minden osztályban másként tanitotta a westfáliai béke időpontját. Mert ilyen szivacsos agyú alkesz volt.
  De miért is kezdett el ilyen brutálisan inni?
  Mert a felesége, szintén a refi tanára, szexuális kapcsolatra lépett egy kiskorúval, a refi tanulójával. Mikor aztán a kiskorú végzett,
  Korsós tanárnő lelépett vele, közös gyermekeiket hagyta az apjukra, a Korsós Bálintra, akmi rövid alkoholizálás után elpatkolt.
  Érdemes volt ezért újra inditani a pápai refit, Jókai, Petőfi, Eötvös Károly iskoláját? Szerintem rohadtul nem.

 65. orbán takarodj said

  Orbán a büdös bunkó lejáratta magát az egész világ előtt.
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/fecnikre_tepik_orban_kerdoivet_ft_.597146.html

 66. Szabó áldozatainak kórusa said

  Szabó kijelentette, hogy a blog mögött Soros által fizetett zsidók vannak, akik nem birják elviselni az ő becsületes keresztyén arcát!

  • Wistmanwoodos Balla said

   Milyen érdekes egybeesés, hogy Balla, a tót paraszt, a moszados Wistmanwood megbízója, ugyanezt állítja: a mocsokblog üzemeltetői és kommentelői egytől egyig mocskos zsidók. És akkor az izraeli MOSZAD, amelyik a Wistmanwoodot fizeti, kikből áll?

 67. dunántúli igazmondó said

  Megint eltalálták a szarva közt a tőgyét.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-05-02/kepmutatas-kepmutatok
  Székely szerint a moslék tévéműsorok a felelősök a gyilkosságokért.

 68. szürke hájas ludvig said

  Ludvig Ali bácsi iránti szerelmének kötetet szán: Siráz rózsája: én cimmel.

 69. Szabó iráni kapcsolata said

  Nagyon jó, hogy a vénséges fehérmájú Ludvig meg a drogkeresztapa érdekei igy egybeesnek. Igazi házsapár!

  • Siráz rózsája said

   Talán mégse mindenben, mert Ludvig Ali bá’ra hajt. Drogkeresztapának Ali bá’ igazi konkurencia: még elszereti előle a szürkehájas, szürkeloboncos boszorkányt.

 70. Szabó the cat killer said

  Az direkt jól jönne a tetves görény Szabónak, visszaszaladhatna az Eszterkéjéhez, szivesen lemond a vén picsáról Ali baba javára.

 71. Deus ex machina said

  A deus ex machina megoldotta a Fabiny-tesók problémáját, a Károli problémáját azonban nem oldotta meg. Ez a mocskos fertő, amely Szabó András, Balla Péter, majd Kovács Barnabás ténykedése nyomán alakult ilyenné, nem tisztulhat meg, amíg ezek mindnyájan nem tisztulnak el onnan.

  • DMREK said

   A MAB akkor tenne jót a Károlival, ha nem Ballával és a mögötte álló Kovács Barnabással akkreditálná, hanem a Szabó püspök által kinevezendő új vezetéssel. A wistmanwoodos Ballának nem lehet helye ezen az egyetemen. Balla eltávolítása azért is szükséges, mert a sátáni Kovács Barnabás befolyása rajta keresztül továbbra is érvényesül.

   • MAB illetékes said

    Balla, Kovács Barnabás és a MAB-ban lobbizó Csanády és Szabó András természetesen a saját sikerükként könyvelik el az akkreditációt, ha megkapják. Márpedig ebben a szenteskedő kurzusban nehéz lenne pont Orbán és Kövér felekezetének egyetemét nem akkreditálni.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: