Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Flight ahead (Menekülés előre)

Posted by jhnnsclvn - május 2, 2015

A wistmanwoodos bankár-rokon: Kovács Barnabás

a nagytermészetű vőlegény

a terrorizált menyasszony

a terrorizált menyasszony

Korán lélegeztek fel a Református Egyházban és a Károlin, hogy megszabadultak a legelvetemültebb gengsztertől, Kovács Barnabás stratégiai igazgatótól. A poszt megszűnt ugyan, de Kovács Barnabás csak látszólag távozott a Károliról. Valójában még mindig terrorizálja Balla Pétert, aki összecsinálja magát tőle félelmében, és vakon teljesíti a parancsait. Az alábbi cikkből az is kiderül, hogy Kovács Barnabás egy pillanatig sem az egyetem érdekeit képviselte, hanem végig a saját pecsenyéjét sütögette. Állásokat osztogatott a Károlin, főleg az ÁJK-n, befolyásos politikai szereplőknek vaskos viszontszívességekért. Így gründolt magának főkonzuli állást Barcelonában Bába Iván volt külügyminisztériumi közigazgatási államtitkár révén, akinek a Károlin busás fizetést biztosított. Kovács Barnabás Balla Pétert távirányítással terrorizálja. Balla még mindig Kovács Barnabás parancsára nevez ki oktatókat, aki ezért csereszívességeket kasszíroz. Amíg a Balla-Kovács páros kormányozza a Károlit, az új lelkészi elnök nem fogja tudni érvényesíteni fenntartói elképzeléseit. – A szerkesztőség

Szerző: Csanády Emese

Kovács Barnabás menekülő útvonala

Egy ilyen gátlástalan, hírhedt gazembernek, mint Kovács Barnabás mindig azon jár az esze, hogyan lehetne egy állásból a maga számára minél több pénzt és egyéb előnyt kicsikarni. Így volt ez akkor is, amikor Bölcskei Gusztáv megbízásából stratégiai igazgató volt. Ne áltassunk magunkat azzal, hogy Kovács a közegyház javára dolgozott volna. Magánbiznisz volt ez a javából, amire az egyház jól ráfizetett!

Nem titok, hogy 2010 és 2015 között, amikor Bölcskei Gusztáv illetve az MRE volt a Károli fenntartója, az egyetem ügyeit Bölcskei lényegében Kovács Barnabás kezébe engedte át. Bölcskei engedélyével lényegében azt csinált, amit akart, oktatókat rúgott ki és vett fel, Csanádyval együtt pedig saját haverjukat ültették a dékáni székbe, annak adtak a fizetésen felül jutalmat, aki nekik azt meghálálta, sőt egyes bennfenteseknek a fizetésért még dolgozniuk sem kellett, legfeljebb csak papiron.

Kovács számított arra, hogy kirúgják, de hogy ezt még Bölcskei teszi meg az utolsó hetében, arra ő sem gondolt. Most sem bánkódik, jelenleg a Magyar Köztársaság barcelonai főkonzulja és mellesleg Balla Péter rektori főtanácsadója távmunkában, de gondolom, nem ingyen, mert arra még nem volt példa, hogy Kovács Barnabás ne kérje meg a munkájának az árát, ha egyáltalán munkának lehet nevezni azt, amit eddig csinált. A diplomáciai mentesség jól jön a feljelentett Kovácsnak, valószínűleg sohasem vonhatják felelősségre.

Most már csak arra kell válaszolni, hogyan lett Kovácsból barcelonai főkonzul. Ehhez Bába Iván, volt külügyminisztériumi közigazgatási államtitkár segítségét vette igénybe, aki azért a kis szívességért, hogy Kovács Barnabás felvette őt a Károlira egyetemi oktatónak, hajlandó volt még megmaradt külügyes kapcsolatait latba vetni.

Bába Iván, amellett, hogy az elmúlt két évtizedben végigjárta gyakorlatilag az összes jobboldali pártot, most, miután Szijjártó Péter futsalcsapat-társaival töltötte fel a Külügyminisztériumot, s őt a berlini követség helyett az utcára tessékelték, feltűnt a Szakály-féle Veritas Történetkutató Intézetben is kutatóként. Bába Iván további, egyébként inkább elhallgatni való életrajzi adatairól pedig itt olvashatnak az olvasók. Bába egyébként egy időben járt Szabó Andrással az ELTÉ-re, kapcsolatuk jellegéről nem sokat tudunk.

Bába mellett persze Törő Csaba, a Magyar Külügyi Intézet volt főmunkatársa, a Károli ÁJK jelenlegi, Kovács Barnabás által kijelölt dékánja is latba vetette magát, hogy hű fegyvertársa, Kovács Barnabás barcelonai főkonzul lehessen. Törő Csaba jutalma nem is maradt el, Kovács Barnabás javaslatára Balla Péter ki is nevezte őt dékánnak. Ez is azt bizonyítja, hogy jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskoláról irányítják a Károli Gáspár Református Egyetemet, hiszen Törő Csaba egyúttal  a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola főiskolai tanára is, vagyis Kovács és Csanády befolyása még mindig tart, mert Balla falaz nekik.

Mindebből világos, hogy a külügyek terén, diplomáciai körökben is ügyködő emberek használják ki a Károli egyetemi köpenyét, hogy furcsa tevékenységüknek legitimitást szerezzenek. Hasonlóképpen járt el Fráter Olivér – Bábához hasonlóan “külhoni” magyar, volt károlis hallgató és jelenleg az ottani Történettudományi Doktori Iskolában doktorandusz -, aki Kövér környezetében végez nehezen definiálható munkákat, legutóbb Nyirő József hamvait cipelte egy Tesco-szatyorban Kövér után. Legfőbb ideje a Károlinak megszabadulnia ezektől.

122 hozzászólás to “Flight ahead (Menekülés előre)”

 1. Inspector Barnaby said

  Szép. Bába Ivánnak is ugyanolyan 6-os kartonja van, mint Bölcskei/ Butykos / Bátori Gusztávnak.Kovács Barnabás nemcsak befolyásos politikai ágenseket gyűjtött be a Károli ÁJK-ra, hanem olyanokat, akiknek vaj van a fejükön, tehát zsarolhatók. Ezek után már nem volt nehéz rugdosni Bábát a főkonzuli állásért.

 2. Éljen május 1. said

  Május 1-én Orbánék tovább hazudoztak, a műellenzék demagóg, igénytelen politikai kabarét tartott, a jobbikos társulat viszont felfedte végre veszélyes lapjai egyikét. Azt, amelyik értelmében a halálbüntetés visszaállításával akarják kivezetni Magyarországot az Európai Unióból. A megfáradt, sokadszorra becsapott és kiábrándult magyar nép pedig közönyösen asszisztált ehhez a szánalmas cirkuszhoz is. A magyar munkás álmában szebb jövőt remél, ingyen áramot és vizet kap, miközben csepegő nyállal nézi a 2 ezer forintos, immár elérhetetlen sült kolbászokat és söröket a Városligetben…

 3. Álláshalmozó said

  Kovács Barnabást le kell választani a Károliról. Érje be főkonzuli fizetésével és a Károlit hagyja békén.

 4. kengyelfuto gyalogkakukk said

  Fráter Olivért már Romániában beszervezték. Kettős ügynök.

 5. Szabó a böszme gazember said

  Szabónak jelentett a társairól, mikor itt volt. Áprilistól októberig ugyanis Franciaországban tartózkodott, azt mondta, dolgozik.Pedig egy ügynökképzőn vett részt

 6. ludvig a valag said

  Ludvig odavolt Fráter Olivérért. “Jegenyetermetű erdélyi legénynek” nevezte és simogatta a mondjuk igy, bicepszét.

 7. köntös köntöse alatt said

  Köntös moralizál Orbán mellett.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-05-02/politikai-moralizmusrol
  Mintha lenne hozzá bármi erkölcsi alapja.
  Amikor Amerikában egy egyházellenes szekta aktiv tagja volt.

 8. református identitás said

  Sok érv van a mellett, hogy BALLÁTÓL MEG KELL SZABADULNI.
  A legfontosabbat emliti a poszt, a zsarolhatóság.
  Emellett még: becstelenség, tudatlanság, aljasság és a kultúra tökéletes hiánya.

 9. law and order said

  Az evangélikusok tiltakoznak a halálbüntetés ellen.
  Fabiny Tamás is aláírta.
  http://xn--evanglikus-f7a.hu/cikk/magyarorsz%C3%A1gi-evang%C3%A9likus-egyh%C3%A1z-eln%C3%B6ks%C3%A9ge-elutas%C3%ADtja-hal%C3%A1lb%C3%BCntet%C3%A9st
  A refik viszont változatlanul TÁMOGATJÁK ORBÁN TESTVÉRT, HADD GYILKOLJON AZ ÁLLAM!!!!

 10. A reformátusok a latrot választják said

  A MRE vezetői elvtelenül nyalják Orbán és a Fidesz talpát. Bölcskei vitorlafújása, Bogárdi stadionmegáldása mind ezt mutatják.
  De hogy még a tízparancsolatot is feláldozzák ennek a mocskos akarnoknak?
  Tapsikoltok a halálbüntetésnek?
  Morális senkik vagytok, nulla hiteletek van!

 11. orbán az undorító görény said

  Mindenki látja Orbán mocskos tetteit,
  kivéve a refiket.
  Vagy van az a pénz?….
  http://nyugatifeny.blog.hu/2015/03/31/kifulladt_a_visszamutogatas_orban_a_hibas

 12. kálomista hazugságok said

  Ezeket a mocskos tolvajokat támogatja a magyar reformátusok vezetősége
  (amíg el nem kergetjük őket a jó anyjukba..)
  http://gepnarancs.hu/2015/05/igy-szerezz-szaz-milliot/

 13. Besúgókarrier said

  Már rég szerettem volna tudni, hogy csinált ez a nagyon sötét tehetségtelen figura ekkora karriert. Nos, rá nagyon jellemző módon. Megzsarolt egy másik nagyn sötét figurát, egy volt III/III-ast. A Károlira is így így került be ugyanis. Akkor is egy III/III-ast zsarolt meg: Bátori / Bölcskeit.

 14. szabó a böszme gazember said

  A tehetségtelenség kötelező belépő a Károlin. Lásd a seggtehetségtelen Szabó András fényes karrierjét!

 15. add a pénzt és kuss said

  Közeledik május 20-a, a refik vezetősége egyre hangosabban és ordenárébban óbégat a lóvéért.,
  Aki azt akarja, hogy Balla elwistmanwoodozza a pénzét, Szabó András elrabolja, Bölcskei eligya, és amúgyis
  AGYILAG ZOKNI, AZ ADJA ADÓJA 1 SZÁZALÉKÁT A REFIKNEK!

 16. éljen a halálbüntetés a refik szerint said

  A püspökök meg támogatják Orbánt a rabló gazembert a törvényes (?) népirtásban.
  Leszarják a tízparancsolatot!

 17. Kövi Dinka said

  Förtelmes módon dicsekszik a giccsőr papné
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-05-04/buszkeseg-az

 18. túladagolva said

  Természetesen nem a derék paci, Overdose, hanem a gazdája, meg a mocskos üzletfelei, a lószállítással és cukros áfacsalással foglalkozó Fidesz közeli kiskőrösi “vállalkozók”.

 19. HVG said

  A Károlin addig nem lehet béke és nyugalom, ameddig a BTK-n a fél oktatói gárdát nem cserélik le. A váltást az Irodalomtudományi és Nyelvtudományi tanszéken kell megkezdeni. Itt az ideje, hogy a büdös disznó Szabó, az aljas Bene, a titkosszolgálati kiképzésben részesült Hermann (IMO), az akadémikus após befolyásával üzérkedő HansÁgi, az aljas módon megalkuvó Nyilasy, a Fóris, aki végzettség nélkül uralkodik a nyelvtud. tanszéken végre repüljenek! Ezt a hat ember azonnal ki kell tenni az egyetemről! Hiába látszik fönt a megtisztulás folyamata, ameddig ezek a jelentéktelen alakok a Károlin keverik a trutyit, béke itt nem lesz..!

  • Modern magyar said

   Igen, ezek a szemét alakok húzzanak a Károliról! Szerencsére van pár normális is. Ilyen például a Papp Ági is, akinek a nagyságához sem a Kulcsár-Szabó, sem a Fóris sosem fog felnőni. Meg ott a Bertha Zoli is, aki majdnem belehalt az idióta Szabó és a rikácsolós Hansági hatalmi játékaiba.

  • Rezeda Kázmér said

   Nyilasy előbb-utóbb repülni fog, mert nyugdíjkorú. Ámbár attól eltekintve, hogy őt kivétel nélkül mindenki utálja, nem követett el semmit, nem rúgatott ki senkit. Sőt: őt is brutálisan üldözte Hansági és hallgatói sleppje. Mért vagy ennyire kiakadva tőle?

   • Ki az a Papp Ági? said

    Papp Ági? Olyan jelentéktelen, mint a neve. Akkor már Hansági tanárnő fejében sokkal több van.

   • Kultúratudomány said

    Hát.. Sokkal nagyobb a tudása, mint annak a HansÁginak, akit a szakma sehol sem jegyez. Az apósa befolyása miatt alkalmazzák a Károlin, anno azért is vette föl a büdös görény Szabó! Annak a nőnek semmilyen önsúlya sincsen, az após miatt tartanak tőle. Amúgy pedig egy 50-felé járó rikácsolós bányarém.

   • Ki az a Papp Ági? said

    Papp Ági egy nulla. Az anyja valahogy beprotezsálta a Pázmányra, de kirúgták. Aztán az anyja kijárt neki a Balassi Inézetben egy kolozsvári állást, onnan is kirugták. Munkanélküli volt és az is maradt volna, ha nem lenne Tepsi barátnője aki szintén egy nulla. Ketten együtt: 00.

   • Kultúratudomány said

    Igen, Agáta és HansÁgi -0.2*2 :-)))

   • Ki az a Papp Ági? said

    Papági egy tehetségtelen protekciós. Kolozsvárra nem a részeges és diliflepnis anyja protezsálta be, hanem az apjára való tekintettel vették fel, aki tényleg kolozsvári születésű volt és Kolozsvári Papp László néven a futottak még kategóriában versenyzett az írók között. Egyszóval Papági tényleg egy nulla. Csak Tepsinek köszönheti a károlis állást, aki csak saját volt egyetemi csoporttársaiban bízik.

   • Provokátor said

    “Ki Az A Papp Ági?”: Téged ki fizet? A Fóris, a Hansági, vagy mindkettő? Túlórát nem fizetnek!

   • Kolléga said

    Ki az a Papp Ági! Elárultad magad a tanárnő szó használatával! Szóval te is egy megfélemlített bérkommentelő vagy, akit a ‘tanárnőék’ fizetnek, vagy bérelnek fel azért, hogy itt rontsad a levegőt! Elhisszük, hogy diákként nagy a megfelelési vágy /kényszer az irányukba, de Gondolkodj, mielőtt ilyen zagyvaságokat írsz! És mi van a ‘tanárnőd’ fejében??!! Azt inkább nem szeretném részletezni, így mindenki jobban jár!

   • Ágnesasszony said

    Hansági készül a hatalomátvételre. Beizzította a trolljait Tepsi jobbkeze ellen.

   • Nyelvész Kolléga said

    Kedves Kolléga!

    Az, hogy mi jár a szeretett Hansági Kulcsár-Szabó Ágnesünk fejében, az könnyen leírható, eléggé visszafogott stílusban:

    1. Lassan betöltöm az ötvenet..Miért nincsen még gyermekem?! Lehetséges, hogy látens leszbikus vagyok?
    2. Lassan félszáz éves leszek, de még mindig itt ücsörgöm egy kicsi tanszéki szobában, ami inkább egy pszichiáter rendelőjére emlékeztet- mert sajnos voltak korábban nehezebb időszakaim, amikor orvosi segítséget vettem igénybe. Ahelyett, hogy itt ülnék, szívesen lennék professzor, vagy dékán… Kár, hogy az Ernő nem akarja elintézni..
    3. Mi lehet a Zolival? Már 2 éve nem nyúl hozzám!
    4. Ez a sumák Mészáros még mindig azt hiszi, hogy bejön nekem.. Így ötven felé jöttem rá, hogy sosem szerettem a kopasz férfiakat.. És még azt akartam, hogy ő csináljon nekem gyereket?!
    5. A Szabó Bandi mostanság nagyon csöndben van… Nekem nagyon gyanús a dolog, lehet, hogy készül valamire?? Jobb lesz szólni az Ernőnek, hogy András megint kavar a háttérben.
    6. Jó lenne megegyezni az Ágotával, hogy kifúrjuk innen a Sepsit és a Papp Ágit. Majd sorsot húzunk, hogy ki legyen a dékán. Itt a második helyezett sem lehet vesztes, az lesz a helyettese.
    7. Hány DIÁKOT KELL MEGZSAROLNOM, MEGVESZTEGETNEM AZÉRT, HOGY A SZENNYBLOGOT HITELTELENÍTSE? MENNYI LEGYEN AZ ÓRABÉRÜK? ÁHH.. SOSEM SZERETTEM SZÁMOLNI!

   • Lektor said

    Nyelvész kolléga! Ez jól sikerült, lehetne folytatni a sort! HansÁgi és a Fóris két jelentéktelen ember. Azok is voltak, azok is maradnak!

   • Freud said

    Szerintem Sepsi nem csinált akkora hülyeséget, amikor a maga szavait használva: benyomta a munkanélküli Papp Ágnest intézetvezetőnek. Maga nem tudja, hogy milyen összevisszaság, milyen állapotok uralkodtak akkor az Irodalomtudományi Tanszéken. Kellett, aki felderíti a Szabó-Hansági bűnbanda disznóságait. Mindenki tudja, hogy Hansági féltékeny a Papp Ágira- minden kavarásának a féltékenység az alapja. Hogy miért? Mert Áginak gyönyörű gyerekei vannak, harmonikus családi életet él! Na ez az, ami nem tetszik a rikácsolós Kulcsár-Szabónak! Hiába van ott az Ernő, a Zoli, a pénz és a külsőségek, ha nem lehet azért boldog, mert meddő!

   • Pszichiáter said

    Nyelvész Kolléga, ez az elemzés Hansági fejének tartalmáról óriási! De igazán Freud hozzászólásával teljes. Hát igen, ami a 7 ponton túl még Hansági fejében jár, az a kibaszott nagy féltékenység Papp Ágnesre. Még ezek emésztik őt belülről:
    1. Papp Ágnes szép, sajnos, szebb, mint én, legalábbis a férfiaknak jobban tetszik.
    2. Papp Ágnes jobbakat ír, mint én, sajnos, vagy legalábbis népszerűbb és fogyaszthatóbb szövegeket.
    3. Papp Ágnes pofátlanul termékeny, egyre-másra bassza a világra jólsikerült gyermekeit, én meg mint egy aszott kóró vagy mint egy szikkadt kút csak hervadozom és öregszem és áhítozom egy kisbabára a Zolitól vagy az Ernőtől vagy már mindegy kitől…

   • Kerekes Elek said

    Hansági nem látens, hanem explicit leszbikus. Hetero párkapcsolatra alkalmatlan, a nők pedig nem állnak vele össze. Pedig buzgón próbálkozik. Szemezget magának a hallgatónők közül, kikapkodja közülük a legszexibbeket. Félzsidó létére vonzódik az egész zsidó lányokhoz. Első nagy szerelme a zsidó Elekes Dóra volt. Epekedett utána, segítette a karrierjét, és aztán Dóra undorral, de hálából na szóval a többit már nem mondom el, elég ha elképzelitek …

   • Ki az a Papp Ági? said

    Még hogy a Hansági tanárnő ezekre a buta libákra mint a Tepsi és a Papp Ágnes féltékeny lenne? Röhej. A Tepsinek sincs kölyke és ronda. Mit irigyelne tőle? A Papp Ágnes helyett pedig az anyja írja az agyonpszichologizált elemzésnek nevezett agyszüleményeket delírium tremensben. Szépnek se szép, nem tudom ki tartja annak. Nekem speciel Hansági tanárnő arca sokkal jobban tetszik. Amikor mosolyog bájos gödröcskék jelennek meg az arcán. A Tepsi és a Papp Ágnes pedig még mosolyogni se tudnak természetesen csak kényszervigyorogni.

   • Kulcsárszabók said

    ‘Ki Az a Papp Ági??’: Láthatod, hogy rossz helyen próbálkozol, amikor itt írsz laudációkat a rikácsolós banyáról! Nagyon rossz terepen véded őt! Ha nem tudnád, a blog az ő történeteivel indult, aztán jött a büdösgörény hájas állat Szabó és a BabiloniKapu ritkaszép felesége, a Petrőczi, aki már sírva mutatja be a könyvét, amiben azt írja, hogy fogadják el őt annak, amilyen! Aztán Szabó Gézának már nagyon elege van abból, hogy az Éva mindenütt azt híreszteli, hogy tőle van a lányuk. Sok az apajelölt.. Ott a Szabó, a Szentmártoni, a Tolcsvai.. lehetne még sorolni, hogy az a vén luvnya kiket hoz kellemetlen helyzetbe ezekkel a híresztelésekkel. Az tuti, hogy nem a ‘büdösgörény’ az apja, mivel az Évike eléggé csinos teremtés, ezért ki van zárva, hogy a görény csinálta volna! A lány ugyanolyan erkölcstelen életet él, mint anno az anyukája, akit az erkölcsrendőrség tiltott ki az egyetemi kollégiumból! Na mindegy, visszatérve Hozzád, ne itt magasztald a félszáz esztendős HansÁgit! Ő a legaljasabb ember az egyetemen. A hallgatóit állandóan a főnökség ellen hangolja! A szeánszain kibeszélték Hima professzort és a Papp Ágit! Szóval, ha mindezek ellenére dicsőíteni akarod a nőt, akkor azt ne itt tegyed! Csinálj egy ellenblogot, ott osszad a lapokat! Aztán írj a Fórisnak, meg a HansÁgidnak, hogy támogassanak meg pénzzel, mert a blogolás eléggé költséges dolog!

   • In Horatium said

    Igazad van, Kulcsárszabó! Azt azonban elfelejtetted, hogy a Szabó (András) még büszke is arra, hogy a Ludvig ilyen dolgokat híresztel mindenütt. Eléggé undorító dolog tőle, hogy a Petrőczi Kata Szidóniát ráállította a fiatalkori legjobb barátra, a Szabó Gézára! TNG-nak pedig sokkal jobb az ízlése, minthogy ilyen állatokkal kezdjen! Lehet, hogy csalja/csalta az öreg Szathmári lányát, de ő ad magára, és nem fog ilyen idióta sleppel foglalkozni!

  • Allianz said

   Nem véletlen, hogy Hansági leginkább Hermannal szövetkezik. Vele se szívesen, csak szükségből. De Hermannban nincs semmi, amit irigyelne. Szerencsétlen hormonzavaros torzszülött, közepes képességű, a házassága rossz, a felesége kezdettől csalta és csalja, a gyereke hozzá hasonló pocsék monstrum, a feleséget se kúrja már senki, mert hozzájuk csúnyult. Őt elfogadja Hansági – Papp Ágira viszont eszeveszetten féltékeny.

  • Ágnes asszony a patakban said

   Szegény-szegény Ágnesasszony, nagyon elszámította magát. Ha minden a tervei szerint alakult volna, már rég dékán lenne és professzor… De Bölcskei lépett egy paraszttal a sakktáblán: a tenyeres-talpas tősgyökeres paraszt Enikővel, aki új királynőt hozott Ágnesasszony helyére: egy másik Ágnesasszonyt, egy igazit, egy háromszoros anyát. És a szegény cezaromán Ágnesasszony tervei füstbe mentek… Jaj de sajnáljuk szegényt: kis szoba, kis rang, gyerekből pedig még egy pirinyó se jött össze…

  • Simicska effektus said

   Nem Bölcskei köpött a (Kulcsár)Szabók hatalmi álmai kellős közepébe, hanem Hima Gabriella. Vele kapcsolatban számították el magukat nemcsak a Kulcsárszabók, nemcsak Szabó és Petrőci, hanem mindenki: balla, Tarr, Bölcskey. Nem mindenki hagyja magát simán félreállítani. Van, aki meglepően reagál egy puccsra. Azt is mondhatnám, Hima a Károli Simicskája. 🙂

   • law and order said

    Csak annyi a különbség, hogy Simicska a félreállítás előtt gennyesre kereste magát, Hima meg nem.

  • Erkölcsi0 said

   Az lehet, hogy TNG-nak sokkal jobb az ízlése, ez igaz! Az, hogy HansÁgi két berúgás és begyógyszerezés között rámászott a cigány Elekes Dórira… Ez a viselkedés tökéletesen Hanságira jellemző!

   • anonymanalyst said

    Hansagirol köztudott h egy szexuálisan aberrált pszichopata.

   • Ágnesasszony a patakban said

    Szánalmas ez a szexuális kiéhezettség. A férfiak undorodnak tőle, ezért már a nőkre beti rá magát ez a rikácsoló hiéna.

   • Lucretia Borgia said

    Rámászik a szerencsétlen kiszolgáltatott hallgatónőkre ez a kancsal majom, akik félelemből tűrik és nyikkanni se mernek.

   • Felvilágosodás said

    És még csodálkozik, hogy nincs gyereke? Ez a szerencsétlen már közel fél évszázada fennáll és még nem hallott róla, hogy leszbikus kapcsolattól nem lehet teherbe esni?

 20. Kósa a sámántámogató said

  Nocsak, Kósa, az ősmagyar sámán!
  http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/9428_kosa_lajost_koszonto_osmagyarok_samandobbal

 21. Lombroso said

  Két rossz arc. Lerí róluk a nűnöző hajlam.

 22. Jobb mint a fater said

  A Fideszben már az Orbán-család tagjai sem hisznek. Orbán Gáspár a Jobbik tagja. https://www.facebook.com/pages/dr-D%C3%A1niel-P%C3%A9ter/290966617585779?fref=nf

 23. korrektúra said

  Miért nem tanulnak meg a reposztos “lelkészek” helyesen írni?
  Hogyan tiszteljek egy olyan “nagytiszteletű” urat, aki nagy kezdőbetűvel írja mondat közepén azt, hogy: kecskeméti?
  http://reposzt.hu/blog/szakacs-gergely/2015-05-05/hajra-kecskemet-avagy-videki-civil-kurazsi

  • Javasolom az úrnak a legnagyobb tisztelettel a Helyesírási szabályzat tanulmányozását. Abból megtudhatná, hogy a tulajdonnevek, pl. Kecskemét, nagy kezdőbetűvel írandók, a belőlük képzett melléknevek és köznevek, pl. kecskeméti, kis kezdőbetűvel.
   Általános iskola negyedik osztályos tananyag.
   A Teremtő által “elhívottak” nem jártak általános iskolába?

 24. orbán gazsi trónörökös said

  Kiderült, hogy Orbán Gazsi, a trónörökös nem marad el Rasi nővérétől primitív arroganciában.
  Íme így viccelődik a komcsikkal, a ruszkikkal meg az Erasmusszal.
  Mert ő – mér is? – ezt is megengedheti magának, ahogy a világbajnoksági VIP páholyban üldögélést is.
  http://nol.hu/belfold/csak-viccelodott-orban-gaspar-1531897

 25. hívjuk vissza a habsburgokat said

  Hívjuk vissza a Habsburgokat!
  Jólnevelt, művelt emberek, tudnak enni késsel, villával, sőt halkéssel és desszertvillával is.
  Nem szotyoláznak, nem pofátlankodnak.

 26. hücpe said

  És nem rabolnak, valamint nem is jelentgetnek, mint ez az Igazság(???)ügyi miniszternek kinevezett fasz Trócsányi.
  http://hvg.hu/kkv/20150504_Tovabb_gyozkodi_a_kormany_Brusszelt_hogy

 27. kálomista brigantik said

  Nemcsak a püspökök bohóckodnak a felcsúti stadionban, hanem az omegások is.
  De őket ugye nem hívta el a Teremtő, Vagy az Orbán, vagy mit tudom én.
  Egyforma színvonaltalan, pénzéhes, seggnyaló bumburnyákok vAgytok ti is!
  http://www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/05/05/karafiath-orsolya-az-omega-husegeskut-tett-orbannak/

 28. add a pénzt és kuss said

  Leszarják a refi egyház vezetői, mit gondolunk róluk, nekik nem a lelkünk, csak a lóvénk kell.
  A faszom nem kéne, tisztelt püspök urak és lelkipásztorok?
  Egy rühös birkát nem bíznék rátok!

 29. esztétikai szempont said

  A Károlira csak kivételesen visszataszító külsővel lehet bejutni:
  Nézzük meg ezt a két Lombroso-pofát, vagy a pikkelysömörös pókhasú póklábú aljadék Szabót, a rühes vénqurvát Ludvigot, Hanságit, Fórist, Mészárost:
  Mondjatok már egy jó külsejű károlis oktatót!

  • no para said

   Most hirtelen nem jut eszembe egy se, de a hajlott hátú vörös (és fekete) törpillák sem semmik; igaz nekik lehet egész más a viszonyuk az egyetemhez!

   • károlis bugrisok said

    Na megvan a egy jó hosszú hétvége után a mi cuncimókusunk. Huncutkodtunk cicabogár?
    Olyan szívesen huncutkodnék én is veled, egyem azt a csókos szád!

   • Van para said

    Bár No para láthatóan már a blogon is elélvez, néha kell egy kicsit igazából is kufitcolnia. Pláne hétvégenként amikor a trollkodást nem fizetik. 🙂

   • Zores said

    Csak nem a zsidókra célzol, te rasszista?

 30. Irány Etelköz said

  Az undorító rablógyilkos Orbán família
  http://fsp.nolblog.hu/archives/2015/05/05/A_Gazsi_csak_viccelt/

 31. károlis bugrisok said

  Bugriskáim megint úgy tesznek, mintha értenének valamihez, pedig kibaszottul semmihez.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Vallas_es_muveszet_konferencia_program.pdf

 32. Tiborcz dühbe jön said

  Tiborcznak nem elég ez a kis ország, Brazíliát is ő akarja bevilágítani.
  Az Orbán család idióta lakájaiként működő külügyesek intézik a dolgot.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150505_Braziliaban_kaszalhat_hatalmasat_Orban_ve

 33. Harrach mocskos ügyei said

  A vén barom KDNP-s tetves családja is rabol, ahol tud.
  Mondjuk, a vén fasz is fölveszi a nyugdíját, meg a képviyselői fizetését, mert rá nem vonatkoznak a törvények.
  A rohadék családjára se.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150506_nepszabadsag_harrach_peter_fia_trafik

 34. a munltifunkcionális Siraz said

  Ali bácsinak nemcsak Szabóval van üzleti kapcsolata, hanem egy egészen más jellegű Balla sógorával, aki az öt emeletnyi kriptában elég sokféle dolgot rejt el a holtak pora között.

 35. jakab a pap said

  Jakab Bálint, a kövi dinka férje Orbán mellett csápol halálbüntetés ügyben.
  Igazi keresztyéni szemlélet, nagytiszteletű (?) úr(?)
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-05-07/orok-tema

 36. Ludvig a valag said

  Petrőczi valamit pöszmögött reggel a Kossuth Rádióban egy könyvről.
  Megfontolhatnák, hogy a rengeteg pénzükből, a Szabó kétszeres professzori fizetéséből, a 20 %-okból valamennyit egy fogorvosra áldoznak.
  Mert így fogatlanul nem sokat érteni a Mátyás utcai kukásasszony beszédéből.

 37. református hírmondó said

  Bárgyú szenteskedés az élet áldásáról.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6431/
  Tevékeny segítség a rászorulóknak? AZT AZTÁN NEM!
  Pénzbe kerülne.
  Fosni a szót, ahhoz értenek a refis hülyék.

 38. Tiborcz dühbe jön said

  Orbán veje Martonyi vejével a borbizniszben
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/05/borkereskedo-ceget-vett-orban-viktor-veje/

 39. Fasiszták a Károlin said

  Nemcsak Balla a Hegedűsök beházasodott rokona neonáci a Károlin.
  Tanka Endre professzor és az eszelős Bogár László is.
  http://hvg.hu/itthon/20150507_jobbik_nem_baj_hogy_nincsenek_nagy_nevek

  • Földmutyiellenes Liga said

   Tanka és Ángyán a legtisztességesebb magyar emberek, akik mindig minden körülmények között kiállnak a véleményükért és a magyar emberek érdekeiért. És ezt nemcsak mondják, mint a fideszesek, hanem teszik is, saját egzisztenciájuk kockáztatásával.

   • ÁJK Illetékes said

    Tanka mellett szól, hogy Balla és Szabó András annyira gyűlölte, hogy kitették őt az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanácsból, aminek az okirathamisító doktorandusztolvaj Szabó András volt az elnöke, Balla pedig akkor már a megbízott rektor.

  • Tankátlanítás said

   Tanka abszolút becsületességét bizonyítja, hogy 2009-ben a Zsengellér bizottság jogász tagjaként feltárta Szabó András és Kőfalusi Krisztina összes okirathamisítását és hivatali hatalommal történt visszaélését. Ha rajta múlt volna, Szabó András börtönbe kerül. Ezért dobta őt ki Szabó András az EDHT-ból annak elnökeként.

  • Zsengellér-jelentés said

   Tanka Endre tisztességét és bátorságát bizonyítja, hogy az Irodalomtudományi Doktori Iskola visszaéléseiről szóló jelentést végül nem írta alá, mert Zsengellér a Szabó Andrást terhelő tényeket meghamisította. Zsengellér és Madarászné eleget tettek Balla parancsának, hogy Szabó Andrást mossák ki az okirathamisításokból, és Hima Gabriellát tegyék felelőssé a Doktori Iskola betiltásáért. Zsengellér parancsra készült hamis jelentésén hiányzik Tanka prof kézjegye, ez jól látható a jelentés utolsó oldalán: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/

 40. szegedi halászlé said

  Újabb disznóság derült ki a szegedi HÖK-ösökről
  http://oktatas.atlatszo.hu/2015/05/06/titkos-testulet-a-szegedi-hok-ben/

 41. fokancellar said

  Hát gusztustalan amit a Diktátor művel Kancellária címén, egy csomó ostoba élősködő rokonnal együtt rabolják ki az Államkasszát!
  Egyik állami egyetemen is kinevezték a Kancellárt, a következő héten a Kancellár helyettest, majd szereztek titkárt is (ez 3 élősködő rokon) a Kancellár másnap 1 millió forint értékben kapott Laptopokat és mobiltelefont.
  Közben az iskolának nincs pénze fénymásoló papírra és lefűzőtasakra, ugyanis ezek a gusztustalan f..gek nem engedélyezik a vásárlást, és persze akkor ne beszéljünk az ócska számítógépekről amiken meg sem lehet nyitni azokat az állományokat amit ezek a mocskok átküldenek. Vajon a stratégiai igazgatói tisztségről másolták a kancellári állást….

 42. református hírmondó said

  Megtárgyalták a zsinati költségvetést.
  http://reformatus.hu/mutat/10853/
  Bogárdi bejelentette, hogy a halálbüntetés és a migráció ügyében a Zsinat testületileg nyilatkozik, ha úgy gondolja.
  Eddig nem gondolta úgy.
  Ezzel a MRE szentesíti a kormány idegenellenes és az emberi életet semmibe veő cinikus politikáját.

  • igaz keresztyén said

   Ideje Fabiny püspök rehabilitálásának. Ő nem fekszik a Fidesz alá:

   A kormány szembemegy a Bibliával, amikor napirendre tűzi a halálbüntetést és a nemzeti konzultációval idegenellenes hangulatot szít – vélekedett Fabiny Tamás, az Északi Evangélikus Egyházkerület püspöke a Mandinernek adott interjúban.

   Stumpf András először a halálbüntetésről kérdezte Fabinyt, aki szerint a keresztény tanítás igenis felülírja a szemet szemért, fogat fogért elvet:

   „Az Ószövetség a keresztyének számára Krisztus felől értelmezendő, hiszen az ott leírtakat sok esetben kifejezetten meghaladja az Újszövetség. Jézus maga közli például: megmondatott a régieknek, hogy szemet szemért, fogat fogért; de én azt mondom, szeresd felebarátodat. Felülírja a korábbi törvényt.”

   A püspök gyakorlati érvet is felsorakoztat a halálbüntetéssel szemben:

   „A megtérés lehetőségét mindenkinek meg kell adni. Ezt a kivégzés értelemszerűen lerövidítheti, kizárhatja. Az olyan példák, amilyen a móri gyilkosság, jól mutatják ezt. Az elítéltek már halottak lennének, mi meg tördelhetnénk a kezünket, hogy hát mégsem ők voltak.”
   http://valasz.hu/itthon/nekimegy-a-fideszes-gozhenger-nek-a-magyar-puspok-112414

 43. lutheránus said

  Bezzeg az evangélikusok világosan kifejtették tiltakozásukat. Aláírta az a Fabiny püspök is, akit itt a blogon gúnyosan kommentálgattak.

 44. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog ragaszkodik ordas hazugságához
  http://444.hu/2014/08/04/balog-zoltan-szerint-magyarorszagrol-nem-deportaltak-ciganyokat-a-masodik-vilaghaboru-alatt/

 45. Tarajos Peti tarsolya said

  A tarajos balfasz semmire se ment a románokkal.
  Tömjén a háttérben kavarja a szart.
  http://vs.hu/kozelet/osszes/varatlan-kudarccal-vegzodott-szijjartoek-targyalasa-0507?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

 46. pupák said

  Tessék mondani, Csanády Márton szakmai és tudománypolitikai főtanácsadó havi fizetése mennyi most a Károlin? Ez is be lett tervezve a zsinati költségvetésbe, vagy csak Bölcskei szerette volna?

  • ZsoltCsaba said

   Ez az, amit mi is szeretnénk tudni. De azt még inkább, hogy ez a kretén retardált Balla mennyit csúsztat havonta Kovács Barnabás zsebébe a rektori tanácsaiért.

 47. Zsolt Csabát már kirugtak said

  Aki nagyon tudni akarja Csanády fizetését, nyújtson be egy közérdekű adatigénylést a Dunamelléki Püspöki Hivatalba.

 48. Dr. Faustus said

  Hihetetlenül bután, primitíven szólnak hozzá a reposzt kiválasztottjai bonyolult kérdésekhez.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-05-08/kereszttelen
  Butaságuknál csak dölyfös önhittségük a nagyobb.
  Nem érik fel ésszel, hogy szénné égetik magukat

 49. Orbán a primitív kártékony állat said

  Ez a kormányfő! Ez kell nektek, agyatlan birkák?
  http://nol.hu/velemeny/a-paciens-neve-orban-viktor-1502889

 50. reposztos barmok said

  Székely Attila Orbánnak fuolázik egy mélyértelmű gyurcsányozással
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-05-09/nem-nyert

 51. Orbán zürichi bankárja said

  Sikertörténet ez a huszonöt év a mocskos Orsósnak, a tetves bandájának, akik KIRABOLTAK BENNÜNKET!

 52. lubovicsi rebe said

  A KSZE banda teljes hatalomátvételre készül a Károlin.
  Sepsi ellen készítettek egy olyan kompromittáló videót, hogy az országban sem maradhat, nemhogy a Károlin.
  IMO-s Hermann bevetette a legádázabb KGB-s trükköket.

  • KGB-s video said

   Szó szerint KGB-s trükköt alkalmaztak. A videon ugyanis az látható, amint KGB (alias Kovács Gergely Botond) épp kúrja a Tepsit a tanszéki dolgozószobában. IMO-s Hermann állította fel a csapdát, a Wistmanwood pedig videóra vette a jelenetet. KGB természetesen be voltavatva. Beígérték neki a Kommédiás tanszékvezetést, ha lépre csalja Tepsit. KGB arcát persze kitakarták. A farkát pedig sok hallgatólány ismeri ugyan, de őket aligha kérik fel azonosításra.

   • Tepsiskrumpli said

    KGB egy jellemtelen alak. Ő nyomta fel a főnökét Vass Csabát, akit miatta kirugtak de előtte lenyúlták tőle a 200 millás HEFOP pályázatot, amit a Guszti és a Tarr kétszer is zsebretettek. KGB ezen kívül arról nevezetes hogy a legyet is röptében… Egyre másra fekteti végig az iróasztalán a halgatólányokat. Mignem gondolt egyet. Mi segitené elő a karierjét jobban mint egy viszony a dékánasszonnyal akinek szintén nem kell kétszer ajánlatot tenni. Aztán mikor a wistmanwood megzsarolta KGB-t a halgatólányos videókkal könnyen ráált hogy Tepsivel is forgassanak egyet. De gondosan ügyelt rá hogy ne az ő burája látszon a filmen hanem a Tepsié. 🙂

   • Nomen est omen said

    KGB egy született ügynök. Annakidején Vas Csabát nyomta fel Szabó Andrásnak, aki dékánként ezért állással jutalmazta. Aztán Tepsit meg is nyomta és fel is nyomta hogy a helyébe léphessen, majd ha visszajönnek a hatalomba a Kulcsárszabók.

   • Moncsicsi said

    A kágébé nem ember. Egy gusztustalan állat. Én aztán tényleg ismerem.

 53. Öleb Flóri said

  Orsós fő díszcigánya lop, akárcsak a főnöke
  http://index.hu/belfold/2015/05/07/oro_emmi_farkas_florian_balog_zoltan/

 54. Ritoók professzor bánata said

  Ma reggel Ritoók professzor arról panaszkodott az akadémiai könyvtárban a felesége volt kolléganőjének, hogy elviselhetetlenné teszi az életüket a Szabóékkal való kényszerű szomszédság.
  “A legszörnyűbb az” – mondta a professzor -, “hogy én hívtam fel a figyelmüket arra, hogy alattunk nagyon olcsón eladó egy 140 négyzetméteres lakás. Aztán megjöttek a Szabóék, s velük maga a pokol, az ordenáré piszok és rendetlenség a lépcsőházban, az eszelős ordítozás és üvöltözés, ami a lakásukból áthallatszik.
  És azok a gyilkos rágalmak, amelyeket ez a bomlott elméjű Petrőczi rám és szegény feleségemre zúdít.
  Azt pedig, hogy gyanús ázsiai figurák járnak a házunkba ki és be, ládákat cipelve, már a rendőrségnek is jelentettem.”

 55. dunantúli igazmondó said

  Ez a hülye Szabó Gyuri nyálzik a parókián.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6435/
  Ez olyan böszme, hogy hagyta, hogy a Nagy Lajos felcsinálja a feleségét, most meg neveli a fattyú kölyköt.

  • dumb and dumber said

   És felkötötte magát a csillárra öngyilkossági célból, de az leszakadt alatta. (Nem kéne annyit zabálni, Gyuri!)
   És mivel előtte palacsintát sütött és nem zárta el a gázt, kigyulladt az olaj. A tűzoltók törték fel a lakást és mentették meg a nyomorult életét.
   Ekkora idióta a mi Szabó Gyurink.

 56. Kirugott Zsolt Csaba said

  A kimittud.atlatszo.hu-n lehetőség van közérdekű adatigénylésre. Az állami egyetemek kancellárjainak már elküldték az adatigénylést, van, ahol már válaszoltak. Jól fizető állás kancellárként lopni az államkasszából. Ennél már csak a stratégiai igazgatói állás lehet jövedelmezőbb.

 57. Más f...ával verni a csalánt said

  A kérdés már csak az, ki kérdezze meg. Közülünk senki sem léphet mindaddig a nyilvánosság elé, amíg Ballát és társait be nem csukatjuk. Úgy látom, te sem vágysz a rivaldafényre, csak bujtogató célzásokat teszel.

  • Bodoky dolga said

   Ez egyértelműen Bodoky dolga. Hogy miért? Több okból is:
   1. Övé az átlátszó blog, ami ilyeneket firtat.
   2. Bodoky is a Károli alkalmazottja, tehát joga van tudni, mennyit kapnak a főnökei.
   3. Csanády Márton unokatestvére Bodokynak, így aztán neki még több joga van tudni.

 58. Kokó árulása said

  Kovács „Koko” István kijelentette, hogy ő soha nem volt fideszes: http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/09/koko-szakitott-a-fidesszel/#sl Na most kezdenék el komolyan aggódni Orbánék helyében… Ha ugyanis ez a gerinctelen, ősfideszes seggnyaló is menekül már a narancsos hajóról, akkor az tényleg süllyedőben van. Szerintem lassan Bayer Zsolt is belép inkább a betiltott, újnyilas gárdába és elhajítja az 5-ös számú, fideszes tagkönyvecskéjét. Az állatokat élvezettel öldöklő Semjén Zsolt pedig lányos zavarában elindul majd kiskutyákat simogatni, együtt a cuki Vona Gáborral.

 59. kanalratten said

  A rohadt patkányok hosszú tömött sorban elindulnak..
  A tetves Szabó és a rémkép Petrőczi hova megy?
  Persze ott a Siraz közelében megvan az esély, hogy rövid úton a pokolra kerülnek.
  Ritoókékat azért sajnálnám.

 60. Köntös Orbán lakája said

  Köntös ravaszul védi Orbánt a halálbüntetés felvetése miatti botrányban
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-05-09/az-uj-dogmatizmusrol

 61. Kirúgnak bennünket az EU-ból Orbán miatt said

  Nagyon komoly figyelmeztetés ez Barrosotól
  http://nepszava.hu/cikk/1056721
  Csak szólok: MINDANNYIUNKAT RÚGNAK KI a korrupt eszelős csúti idióta miatt.
  Megéri?

 62. Orbán a csodatevő said

  Orbán közpénzek milliárdjait öli abba, hogy egy max. érettségizett arrogáns krakéler (Habony) segítségével idióta baromként mutasson be bennünket az egész világnak.
  http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/gal_j_zoltan_szamitas
  N. B. az úgynevezett “néplélektan” egy tizenkilencedik századi, azóta mélységesen elavult fogalom.

 63. prudens said

  A patfürdői református akadémiai napok az Európai Protestáns Szabadegyetem rendezésében.
  A Károliról mindössze Zsengellért hívták meg.
  Egyetlen Károli BTK-s sincs ott.
  http://www.quartz.moose.co.uk/EPMSZ/docs/2015patfurdopg_hu.pdf
  Ott van viszont Iványi Gábor

  • egy igazi református said

   Az Európai Protestáns Szabadegyetem vezetői mélyen lenézik a bunkó, fundamentalista, ne meg bűnöző hajlamú károlisokat.

 64. Orbán leépülése riasztó said

  Orbán annyi aljas baromságot képes összebeszélni, hogy ellépnek mellőle Kokó, Pokorni meg az erdélyi forradalom állócsillaga a gané Tőkés püspök is.
  http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/orban-unnepelteti-magat-es-egyre-vadabb-hulyesegeket-hord-ossze-94896

 65. Kirúgnak bennünket az EU-ból Orbán miatt said

  Barroso világosan beszél, ha halálbüntetés, kikrúgnak bennünket az Unióból.
  De ki akar itt itt gyilkolni? A pszichopata Orbán meg a bűnöző bandája.
  Mi európaiak vagyunk.
  Orbán a adember, adjuk ki őt Azerbajdzsánnak!

  • Orsós Viktor said

   José Manuel Barroso kijelentette, hogy annak a tagállamnak, amelyik be akarja vezetni a halálbüntetést, sajnos távoznia kell az Európai Unióból. Remélem, hogy ezt a mentálisan sérült, félázsiai, felcsúti zsebdiktátor is felfogta. Meg az elvakult, hülye hívei is. Azt tanácsolom tehát a magyar népnek, hogy mutassák meg végre Orbán Viktor nevezetű köztörvényes bűnözőnek: Van élet a miniszterelnökségen kívül is. Mielőtt Orbán mutatná meg a magyar társadalomnak, hogy van élet az Európai Unión kívül is…

 66. Orbán elmebeteg said

  Orbán nyilvánosan őrjöng.
  http://gepnarancs.hu/2015/05/orban-beteg/
  Meddig tűrjük ezt?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: