Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Holy Bishops within themselves (Szentfazekak egymás közt)

Posted by karoligaspar - május 11, 2015

tokes-laszlo

putyini helycserés támadás

Úgy felel, hogy nem felel

Írta: Kanalratte

 

Tőkés Lászlót, Orbán erdélyi és uniós nyaloncát nyugdíjazták, ő inkább úgy érzi, lapátra tették. Pedig mindent megkapott a romániai forradalom állítólagos kirobbantója, kitüntetéseket, brüsszeli mandátumot, Andrássy úti irodát, rengeteg pénzt.

 

Az Orbánt posványosi kinyilatkoztatásain fekete öltönyben, fehér frottírzokniban és fröccsöntött szandálban kísérgető volt püspök közben erkölcsileg teljesen amortizálódott. Kiderült róla, hogy családját terrorizálja, gyermekeitől megvonja a pénzt, feleségét lépten-nyomon alázza. Az időközben elhunyt Andrassew Iván könyvében leveleket és iratokat olvashatunk, amelyek mind Edit asszony igazát bizonyítják, akitől közben a romániai forradalom viharmadara, a református egyház eme tündöklő oszlopa el is vált. Hatvan fölött új házasságra lépett, új neje kb. 30 évvel fiatalabb nála. A feleség a házasságkötés után két hónappal már szült is, ami arra utal, hogy meg kell fontolni a szeplőtelen fogantatás dogmájának bevezetését a református teológiába is. Hiszen másként hogyan is jöhetett volna létre ez a kisded ennyire időnek előtte? Püspöki közreműködéssel? Ezt nem tudjuk elhinni.

 

Amúgy pedig Tőkés nem egy bűzös erdélyi csatornafedél alól mászott a világba, hanem egy nagyszerű teológus, professzor gyermeke volt. Sikerült neki elég messzire rugaszkodnia az atyai fától. Lehetséges, hogy ebben segített nekik sajátos kapcsolatrendszere. Andrassew könyvében találunk néhány dokumentumnak látszó iratot, amelyek arra látszanak utalni, hogy Tőkés lelkész annak idején a szeku fizetett provokátora volt. A viharmadarak és a provokátorok is kiöregszenek a szolgálatból, de sokszor nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Tőkés pompásan élhetne európai parlamenti nyugdíjából, nevelhetné unokájának látszó gyermekét, de nem. Megkeseredett ember lett belőle. Ő ugyanis elhitte azt, amit eleinte másokkal akart elhitetni, hogy ő hírnök, a forradalom hírhozója, az új idők fárosza, a kormányfő lelki atyja és szellemi irányítója. Az Erdélyi Magyar Néppárt, amelyet az RMDSZ legyőzőjeként gründolt, és irtózatos mennyiségű magyar közpénzt nyomatott bele, a választásokon alig ért el kimutatható eredményt. Orbánnak elege lett a fröccsöntött szandálos fároszból, így az automata üzemmódra kapcsolva fröcsögi magából sötét agya és tisztátalan lelke izzadmányát. Mindenekelőtt az RMDSZ-t próbálja hitelteleníteni most éppen azzal, hogy erdélyi MSZP-nek nevezi. Így fúrja azt az erdélyi erőt, amelyet most éppen Orbán kilóra vesz meg szintén irtózatos mennyiségű magyar közpénz beáldozásával.

 

Tőkés ezzel a kirohanásával  azt az évtizedes kútmérgező tevékenységet folytatja, amivel több kárt okozott az erdélyi magyarságnak, mint a román neokommunisták és a szekusok együttvéve.

 

Van azonban nyilatkozatának egy figyelemre méltó új eleme.

 

Hogy ő nem tudta megakadályozni, hogy Erdélyből áttelepült szekusok Magyarországon zsíros állásokhoz jussanak. Sőt: szekus papok tömegei települtek át az úgynevezett anyaországba és itt tovább folytatják átkozott tevékenységüket. Pedig ő, Tőkés, megküldte a listát róluk Bölcskei püspöknek, aki még csak nem is válaszolt. Ahogy a Magyar Nemzetnek sem nyilatkozott a Butykos, ahonnan Tőkés nyilatkozata után próbáltak nála érdeklődni. Nos, a  mi szavunk itt állt el először. Tőkés ne tudta volna, hogy Bölcskei a magyar egypártrendszer spiclije volt, akit hajdani főnöke, Kocsis Elemér – legyen neki nehéz a föld! – személyesen szervezett be? Aki a nyolcvanas évek végétől dalolt, mint egy kanári , hívekről, paptársairól, egyszerűen mindenkiről? Aki saját utasítással próbált megsemmisíttetni iratokat, aki lefizette a saját tartótisztjét, Szabó Bélát, hogy hamisan tanúskodjék őmellette a bíróságon? Aki még egymilliót is megítéltetett a semmire nem való magyar bíróságtól a soha nem létező BECSÜLETE MEGSÉRTÉSÉÉRT? Aki besúgókkal és azok gyerekeivel vette körül magát – Kocsis Elemér lányával és Tarr Kálmán fiával – és volt spiclitársaival népesítette be a Károli Gáspár Református Egyetemet, mint pl. Kovács Árpád, Popély Gyula, Bába Iván, Samu Mihály?

 

Nos, holló a hollónak, spicli a spiclinek mégiscsak kivájja a szemét. Tőkés nyilván nagyon jól ismerte Bölcskei besúgó múltját, és tettetett naivitással épp az egyházi főbesúgónál nyomta fel az áttelepült kisbesúgókat, tudván tudva, mekkora kínba hozza ezzel az egykor Bátori fedőnéven jelentgető, súlyosan érintett Bölcskeit. Mint ahogy a Magyar Nemzetnek is van humorérzéke, hogy épp erről a témáról akarja meginterjúvolni a mi Bátor(i) Bölcskei Butykosunkat, tudván tudva, hogy a levitézlett főpap a besúgótémától akár a föld alá is elbujdokolna, de legalábbis a föld alatti kanálisba a hasonszőrű patkányok közé, még a csatornafedelet is magára húzva, nehogy szembe kelljen néznie dicstelen múltjával.

80 hozzászólás to “Holy Bishops within themselves (Szentfazekak egymás közt)”

 1. károlis hallgató said

  A Károli is tele volt spiclikkel. Nemcsak Szabó András, aki Gáborjáni Szabó Botondon keresztül Bölcskeinek jelentgetett a sógoráról, Bogárdi Szabóról.
  A hallgatók között is voltak sötét figurák, mindenekelőtt az erdélyi Fráter Olivér, aki most Kövér környezetében végzi munkáját fedett ügynökként. Történésznek álcázzák.

  • anonymanalyst said

   A Karolin most is jelen van, történész doktorandusznak álcázva nem kutat, hanem inkabb kutakodik csoppet sem tudományos témákat.

   • fucking bitch said

    Ez a hitvány fráter cipelte Kövér után Nyirő József hamvait egy tescos szatyorban.
    Fráter nemcsak kutakodik, hanem az eredménnyel megzsarolja azt, akinek a családja múltjában talált valami foltot.
    Luktratívabb üzlet ez, mint történésznek lenni.

  • no para said

   de legalább ő is jellemtelen besúgó, becstelen gyilkos és alávaló tehetségetelen provokátor, vagy csak spóroltok a jelzőkkel?

  • spiclik a Károlin said

   Raffay Ernő is jelentett szegedi adjunktus korában a kollégáiról és hallgatóiról. Ennek ellenére MIÉP alelnök volt, na persze, Csurka elnök úr is besúgó volt.
   Raffay szervezett be bizonyos hallgatókat, neveket is tudok, de most még nem mondok.

   • károlis hallgató said

    Ha nem mondasz, mondok én: Kékessy Rajmund, Tasnádi András. Mindketten a MIÉP, aztán a Jobbik zsoldjában voltak.

 2. Kövi Dinka said

  A dologtalan és tehetségtelen papné most éppen a pedagógusokat osztja ki.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-05-11/iskola-iskola-ki-csoda-jar-oda

 3. Nyilsy bűnei said

  Valaki az előző posztban azt kérdezte, hogy miért utálják a kommentelők és a bloggerek a Nyilasy Balázst. Én a kollégája vagyok, tudnék róla olyan személyes dolgokat mondani, amelyek eléggé lerombolnák a maradék tekintélyét. Nyilasy hajlandó lett volna a hatalom miatt összefogni a pápaszemes ördöggel- az exdékánnal- annak érdekében, hogy Ludvig professzor legyen. Szabó azért kereste meg a Balázst, mert tudta, hogy az Akadémián jelentős befolyása van. A Kulcsár-Szabó Ernőnek hála Petrőczi-Ludvig Éva Katalinból (ahogyan önmagát nevezi) nem lett professzor. Manapság a IX. kerületi televízió készít vele egyre több riportot. Van, hogy sírva kelt szánalmat a nézőben, hogy fogadják el őt annak, amilyen. Éva! Mi elfogadnánk Téged! Tudjuk, hogy a Szabónak csak addig kellettél, ameddig be nem erőszakolta magát mindenhova. Tudjuk, hogy Általad lett fedél a feje fölött, amikor a munkásságodért lakást kapTÁL Pesterzsébeten! Szabó téged tönkretéve kapaszkodott föl, nőtt a fejedre. Igaz, hogy tönkrementél a házasságodban, ez sajnálatos dolog. De értsed meg végre, hogy ellenségeket szerzel magadnak akkor, amikor ismert és elismert professzorokat hozol kellemetlen helyzetbe! Ne híresztelj olyan hülyeségeket, hogy a lányod apja valójában a Szabó Géza! Ezzel csak ellenségeket szerzel magadnak! Remélem, belátod, hogy ebben a dologban igazam van! Remélhetőleg olvasod eme bejegyzésemet!

  Tisztelettel, Barátsággal:

  Volt kollégád- KRE-BTK, Irodalomtudomány

  • nyilasi ügyvédje said

   Nyilasit nem a bloggerek utálják hanem a kollégái. Az hogy Szabóval szövetkezett elítélendő de menthető. Professzor akart lenni a kulcsarszabok ellenére. De akkor mit szóljunk a mocsok Szabóhoz aki a Kulcsárszabok szövetségeseként és támogatottjakent fogott össze a Kulcsárszabok ellenségével Nyilasival?

  • Benes said

   Az, hogy Nyilasyt utálják a kollégái- rendben. Én sajnálom azért, hogy a Hansági majdnem a sírba vitte- ez történt majdnem a szerencsétlen Bertha Zolival. Bertha azonban sokkal jobban megérdemli az őszinte, mélyről jövő sajnálatot. Ő már kikötött az intenzíven, szívrohamot kapott. Azóta nem bírja a stresszt, ugrál és el akar dőlni. Ezt tették vele a Kulcsár-Szabók és az exdékán. A hallgatók, a kollégái szeretik őt, egy egyéniség. Nyilasyra pedig okkal lehetett rámászva a Hansági. A Balázs próbált mindenhova megfelelni. Egyrészt próbálta a jó viszony látszatát mutatni a Hanságiék felé, ugyanakkor keményen szövetkezett a Szabóval azért, hogy a Petrőczi prof. legyen. Persze, amikor kiderültek a dolgok – előbb-utóbb minden aljas dolog kiderül- akkor az Ági jogosan lépett fel a Balázs ellen. A másik, hogy Balázs mindenhol azt terjeszti, hogy ő a Kulcsár-Szabók áldozata, mindenki őt akarja eltenni láb alól. Ugyanakkor képes volt a sátánnal, a Szabóval szövetkezni. A valóság az, hogy minden olyan személy, aki a történet aktív szereplője- mindössze ugródeszkaként tekint az apósra. Mihelyt helyzetbe kerülnek, őt akarják fúrni. Nem tudom, hogy milyen lehet pl. a Bene családi élete azután hogy a blog megszerezte Bene levelét, hogy a családi csatornákat használva akadályozzák meg, hogy az idős professzor a Károlin tanítson- ez az ember pedig a saját családjának tagja. Bene a legsunyibb mindegyik közül! Nekem ez volt a véleményem mindig is. Meghúzódik a háttérben, egymás ellen hangolja az embereket. Szerintem Szabónak is ő sugallta a szemétségeket. Ezt a trutyikavarási hajlamot a többiek is felismerték Benében. Ha jól emlékszem, akkor az IMO-s Hermann írt úgy a Benéről a Hanságinak, hogy jól kombinál, jó lesz vele vigyázni!

   • Okamoto Mari said

    Bertha sose bírta a stresszt. Ha meglátta a folyosó végén feltűnni Ludvig agy Szabó sötét árnyát, összeszarta magát.

   • filológus said

    Alapjában helyes, de vannak pontatlanságok.
    Heltai János nem olyan idős, 1950-ben született, együtt voltak a Ménesi úton Szabóval, Bába Ivánnal, Szabó Gézával.
    http://magyarszak.uni-miskolc.hu/oktatok/heltai_janos.pdf
    Bene a Heltai testvérek (János bátyja, Pál nyelvész, professzor emeritus Gödöllőn, a Pannon Egyetemen stb.) unokaöccse, lánytestvérük fia.
    Nagyon aljas volt Benétől, hogy megfúrta Heltai János károlis alkalmazását, Erkel utcai lakásukból 5 perc alatt oda tudott volna ballagni. Miskolc valamivel messzebb van.
    Most viszont bekerült a Károli Magyar Nyelvtudományi Tanszékére Heltai János Imre, János és Erzsike fia. Ami abszolút helyes, felkészült fiatalember (1978-as születésű).

   • bene sanyi tisztessége said

    Bene egy önhitt figura, forog a saját farka körül, mint egy erotomán pávián.
    Mérhetetlenül okosnak képzeli magát, aztán leleplezik.
    A bugris kispályás károlis machiavellista

   • Nyilasi ügyvédje said

    Nyilasi nemcsak “mindenhol azt terjeszti, hogy ő a Kulcsár-Szabók áldozata”, hanem ténylegesen az. A Kulcsárszabók minden mamelukjuknak parancsba adták, hogy ne engedjék őt állásba egyetlen magyarországi intézményben sem. Kolozsváron dekkolt, mígnem valaki segített neki bejutni a Károlira. Csoda-e, ha ezek után felvette a kesztyűt a Kulcsárszabók ellen? Szerintem ez természetes. Az már nehezebben védhető, hogy pont Szabó Andrással szövetkezett a Kulcsárok ellen. Valószínűleg úgy gondolhatta, hogy ketten könnyebb nyomulni, és Szabót Petrőczi professzorrá tételének kecsegtetésével állíthatta a maga oldalára. Szabóval az oldalán aztán elég erősnek érezhette magát – katolikusként – református közegben. Az ő szempontjából ya Szabóval kötött paktum logikusnak látszhatott, de kívülről és a következmények felől nézve ez bűn, sőt, hiba volt.

   • Törpe Machiavelli said

    Benesnek igaza van. Szabó András ugyan sokkal aljasabb, mint Bene, viszont Bene sokkal okosabb, mint Szabó. Persze nem egy Machiavelli, aminek képzelgi magát, inkább annak paródiája. Valószínű, hogy Bene tanácsokat adott Szabónak. Nem hiszem, hogy az összes szemétséget ő sugallta volna Szabónak, inkább azt, hogyan hajthatná végre ezeket. A szemétségek eszméje szerintem Szabó saját szemétdombján termett.

   • Informátor said

    Bene a sz.rkavarásból simán megszerezhetné a nagydoktorit. Ez a személyiségzavaros, hormonzavaros pali megfúrta Heltai János irodalomtörténészt a Károlin. Heltai régi magyaros, egyedül többet ér, mint Bene, Pénzes, Szabó, Bánki, Géher együtt. Bene volt beszarva, amikor felvetődött, hogy a Heltait is a Károlin kellene alkalmazni. (A felesége a Heltainé, aki eléggé neves nyelvész és mostanság eléggé rosszul érzi magát a menórás középiskolai tanár terminológiai szeánszai miatt.) Igen, a fiuk a Heltai János Imre az anyuka mellett dolgozik, eléggé szép karrier állhat előtte- ha Fóris nem avatkozik bele. Jelen állás szerint a 65 éves prof. utazik heti szinten 2-300 km-t. Igaz, jól megfizetik. Persze Heltai azonnal rájött, hogy Benének köszönheti, hogy megfúrták őt! Ezért a mai napig utálja őt a Heltai, a Heltainé. Heltai nem mutatkozik együtt a Benével, pedig ő indította el a pályafutását még régen.
    Benének a vérében van mások megfúrása: az ő nevéhez kapcsolhatjuk Tüskés Gábor irodalomtörténész alkalmazásának megfúrását is. A Bene pofátlanságát jellemzi, hogy az e-mail üzenetben- melyet a Hermannak írt- leírja, hogy éppen azért laudálta a Tüskést az egyik tanulmányában, amiért mégsem javasolja, hogy a Károlin alkalmazzák. Sanyi, miért vagy ennyire alattomos?!

   • Gloryhole said

    Ezt a hormonzavaros pali a délszláv feleségén keresztül intézte el, hogy Szabó az Adriai tenger mellett építhetett magának egy luxuskastélyt a természetvédelmi terület kellős közepén. Szabónak így tett szívességet a Bene, pusztán ezért maradhat a tanszéken. Ja, a mi Andrisunk pedig nagyon büszke arra, hogy az építkezési költségeket úgy minimalizálta, hogy 500 forintos napidíjért foglalkoztatott bevándorlókat, menekülteket. Ez a Szabó egy modern kori rabszolgahajcsár!

   • ELTE Prof.Emer. said

    Az előttem szólóknak mindenben igazuk van Sándor megítélésével kapcsolatosan! Bene viselkedéséről, gyenge jelleméről mindent elárul az az eset, amikor 4 évvel ezelőtt köszöntöttük Szentmártoni Szabó Gézát hatvanadik születésnapja apropóján az MTA-ban. Az mellékes, hogy az eseményen megjelent a Szabó házaspár teljes pompájában. Több dolog nem tetszett nekem akkor. Az egyik, hogy ott volt az Éva is, akiről azt lehetett tudni, hogy büszkén híreszteli, hogy leánya édesapja a Szabó Géza. Szabónak pedig végig kellett asszisztálnia mindezt. A köszöntő végén a személyes gratulációk következtek. Ekkor lépett oda a Bene a Gézához, maga elé tolta az alig 5 éves kislányát és egy betanult, erőltetett szöveget mondatott el vele. Nagyon kínos volt nekünk az eset- emlékszem, hogy Géza annyira ideges volt, hogy dőlt róla a víz, miközben ezt a dühöt mosollyal próbálta elleplezni a kislány előtt. Szabó Géza ebben a kellemetlen helyzetben úriemberhez méltóan viselkedett. Egy vendég sem hozott magával kisgyermeket azért, hogy az elismert irodalomtörténészt felköszöntse. De Bene ezt is megtette. Ráadásul kitolta maga elé a gyermeket, végig rajta tartotta a kezét. Számomra eléggé erőltetettnek tűnt az eset. Ezzel azt szeretném reprezentálni, hogy nem szabad meglepődnünk, hogy képes volt saját nagybátyját, a nagyszerű kollégámat, Heltai Jánost megfúrni az Ernőéknél. Bene sajnos tárgyként tekint azokra, akik őt körülveszik. Nem érzi az emberi kapcsolatok jelentőségét, mindenkit addig használ, ameddig érdeke, azután aljas módon támadja hátba. Mindent bevet azért, hogy célját elérje. Aztán ki tudja, hogy milyen valótlanságokat terjeszt manapság a Szabó Gézáról.. Az a személy egy sátáni figura, mindenki vigyázzon vele!

    Szerencsére megtaláltam az akkori köszöntésről készült fotóanyagot az interneten, még mielőtt bárki azt írná, hogy a kislány nem is volt ott, illetve, hogy nincs is lánya:

    http://www.iti.mta.hu/2010_1001_SzaboGeza60.html

    A sokunkból felháborodást keltő esemény:

    És ezzel szeretném lezárni a gondolataimat, többet nem akarok Benéről beszélni, hiszen önmagában ezt a 20 mondatot sem érdemelte volna meg. Én várom azt a pillanatot- és lehetséges, hogy koromból adódóan már nem fogom megélni, hogy valakik őt fúrják ki mindenhonnan!

    Nyugodalmas jó éjszakát!

   • Régimagyaros said

    Undorító Bene vigyora és ahogy a kislányát a nyálas álgratulációjához felhasználja. Osztom emeritus kolléga felháborodását.

   • Galsztuk said

    Mi van a kislányon? csak nem Bene gyerekkori úttörőnyakkendője?

   • Diák said

    Azért Bene tanár úr is elég kellemetlenül érezhette magát, mivel ő is izzadt elég rendesen. Én a Bene egyik diákja vagyok, ebben a félévben világirodalom szemináriumot tart a csoportnak. Amióta megszülettek a Benés hozzászólások (2-3 napja) Bene tanár úr senkinek sem néz a szemébe, nagyon ingerült, még többet késik az órákról, szünetben pedig lehetetlen vele beszélni akár 2 percet a folyosón. Úgy szaladgál, mint a mérgezett egér. Legtöbbször Hansági tanárnőhöz megy be a tanszéki szobába.

  • Justice for victims said

   Petrőcit még én is elfogadnám, de csak ha megtagadná Szabót. Azt az aljas férget soha!

   • régi kolléga said

    Én ugyan nem! Engem a legkevésbé se szórakoztatott az az eszement nárcizmus, ami folyt belőle, mint lukas slagból a víz. “Évikém gyönyörű és tehetséges, tisztára, mintha magamat látnám!” Meghogy “nem tehetek róla, de minden férfi belém szerelmes”.
    Ez a blog sokat tesz Ludvig tisztánlátásáért.
    Ő a leghűségesebb olvasónk.
    És Ludvig a valag meg Petrőczi a pöcegödör minden kommentje a szívébe fúródik, mint a kés.

   • freemail said

    Régi Kollégának igaza van! Petrőczi pöcegödör és Ludvig valag kommentjei, kritikái igen erősen hatnak a bipoláris depresszióban élő, a demencia tüneteit mutató Petrőczire. Valaki azt fejtegette a régi posztokban, hogy Szabó szeret mérgezni is. Arzénnel mérgezte meg állítólag az egyik haragosa macskáját. Aztán valaki felvetette, hogy nem-e mérgezi az Évát is, mivel némely irodalmi esten úgy nézett ki, mint egy kéthetes hulla. Komoly dolgok ezek! Aztán az sem világos, hogy a Szabó tartja-e a kapcsolatot az Esztivel.

   • no para said

    Talán ha elhinnétek hogy Petrőcziék pont telibe, hogy itt ki mit ír róla, akkor azt sem hinnétek hogy ezzel ártani tudtok nekik. A nickek mögötti egy darab nő csak magának árt azzal, hogy a gyűlöletkiéléséről elhiszi, hogy megvalósítja azt a célt amire szánja, és így újra és újra elköveti. Bár mostanában mintha kicsit nyugiba lett volna.

   • Bexanaxozva... said

    Hahaha. Ezek szerint egy liba vagy. Eddig azt hittem pasi. De most elárultad magad. Egyvalami viszont tény. Az utóbbi időbe mintha nyugiba lennél. Főként hétvégeken nyugszol le. Elszámitottad magad szivi? Nem kapsz annyi lóvét amennyit beigértek? Vagy nem kaptad meg Nyilasy állását amire annyira hajtasz?

 4. fideszes haramiák said

  Deutschtomi engedélyével a bénák pénzéből rendezte tartozását ez a Gömöri nevű fideszes haramia.
  http://borsonline.hu/20150509_fizetesemeles_helyett_rendeztek_gomori_hitelet
  Hogy törne el mindkét karod és lábad, gazember!
  A deutschtominak dettó, de neki még külön is kívánunk egyet s mást!

 5. hermeneutikai lángész said

  A kurucinfo gyalázza Fabinyt.
  https://kuruc.info/r/7/143016/

 6. orbán az undorító görény said

  Érdemes elolvasni,
  Orbán teljesen becsavarodott
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-legyen-a-magyar-emberek-peldakepe-a-kinai-munkas-94894

 7. Köntös köntöse alatt said

  Köntös elszámította magát, amikor cinikusan védte Orbán eszelősségét, “mért is ne lehetne beszélni a halálbüntetésről” és egy lóugrással a posztmodernet tette felelőssé az erkölcsi relatiizálásról. Ez még a híveit is elborzasztotta.
  http://reposzt.hu/comment/6608#comment-6608
  Köntös túlbecsüli magát, de vannak vele néhányan a blog kedvenc figurái közül.

  • Bogárdi a világszellem said

   Bogárdi is hozzászólt. Ő is Orbán érdekében.
   Az eutanáziát mint gyilkolást veti Európa szemére, mondván, mikor betiltották a halálbüntetést, bevezették az eutanáziát.
   ÜGYES! Más szóval: aljas módon cinikus, hipokrita.
   Bogárdi Orbán stadionja után Orbán halálbüntetési őrjöngését is megáldja.
   http://reposzt.hu/comment/6610#comment-6610

 8. balog zoltán egy katasztrófa said

  Így bassza szét Balog és haverjainak köre a magyar felsőoktatást.
  http://hvg.hu/itthon/20150508_Ismerkedjen_a_felsooktatasi_torvenyt_modo

 9. A Károli lábbal tiporja a jogokat said

  Tíz éves az Egyenlő Bánásmód Hatóság, tudományos pályázatot írtak ki.
  A Károli felszólítja hallgatóit, oktatóit, hogy vegyenek részt a pályázaton.
  http://www.egyenlobanasmod.hu/
  Inspirációt kaphatnak a pályázók a Károli eljárásaiból az 1998-as kirúgásoktól kezdve a mai napig.
  Tenke Sándor, Szabó András és Balla Péter munkásságát csakugyan érdemes jogi szempontból feldolgozni.
  Bizonyára fontos következtetéseket lehet levonni jogdogmatikai, jogszociológiai és egyéb szempontból a Károlin keresztül csorgatott orosz és iráni pénzek útjáról.
  Fontos tanulsággal szolgál az, ahogy Balla Péter rektorként felhasználja a Wistmanwoodot kollégái megfélemlítésére.
  Hogyan egyeztethető össze az EGYENLŐ BÁNÁSMÓDDAL, hogy egyes OKTATÓK LAKÁSÁBAN TITKOSSZOLGÁLATI FELVÉTELEK KÉSZÜLNEK?
  Hogyan szolgálja az egyenlő bánásmódot, hogy Balla Péter rektor és lelkipásztor ORDAS HAZUGSÁGOKKAL VEZETI FÉLRE A BÍRÓSÁGOT?
  A hamis tanúbizonyságot tiltja a tízparancsolat és BÜNTETI AZ ÉRVÉNYES BTK.
  Balla Péter felette áll minden erkölcsnek és jognak?
  Rá nem vonatkozik az EGYENLŐ BÁNÁSMÓD?
  Hogyan fogja elbírálni a Mindenható ennek az aljas bűnöző gazembernek az életét, ha ott áll előtte?
  A Mindenható szellemében jár el a MRE, amikor hagyja Balla bűnözését?

 10. fideszes haramiák said

  Helyesen po(n)gózik a felcsúti Ági
  http://vs.hu/kozelet/osszes/ismeretlen-csaladi-vallalkozasra-bizta-az-mnv-a-milliardos-cegeit-0511#!s11

 11. kálomista hazugságok said

  Így az 1+1%-unkra hajtva nagyon belelendül ordas hazugságokba az esperes Takaró, Bogárdi, és főleg a Hold utcai mindenható Balog
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6443/
  Azt akarják elhitetni velünk, hogy mindannyian olyan becsületesen járnak el, mint ez a gyülekezet.
  De mi ismerjük Bölcskei, Tarr, Kocsis Márta, a Hegedűsök gaztetteit és szarunk nekik 1%-ot adni!

 12. ordas hazug református propaganda said

  A Columbia Egyetem teológushallgatóit traktálja bődületes hazugságokkal az amúgy kitűnő (nyelvtudású) Ódor Balázs.
  http://reformatus.hu/mutat/10871/
  Nem fognak hinni nektek, hazug agitproposok!

  • A testvérek valósággal megtáltosodnak így áldozócsütörtök táján.

  • köszönöm az elismerést, még ha idiótákól jött is. Szűkös időkben kevéssel is beéri az ember,

  • Bocsánat, nem “idiótákól”, hanem idiótáktól. Ha van, akit ez a komoly beszélgetés érdekel, annak elmondom, csak hívjon itt: +36 30 638 6649

   • Van Para said

    De gyorsan jött a válasz! Vajon ki informálta Ódor profot az aprócska bejegyzésről az internet dzsungelében? Csak nem a bloggal szemben teljesen közönyös sőt apatikus Petrőczi ahogy őt a “pont bele a közepébe” kifejezéssel No Para jellemzi? Ezt megint pont úgy eltaláltad para barátom mint az összes többit: szarva közt a tőgyit. 😀

   • no para said

    Azzal remélem egyetértesz, hogy mindenkinek kell, hogy legyen lehetősége arra, hogy válaszoljon olyan vádakra, amelyek ha nem valósak, akkor kimerítik a nagy nyilvánosság előtti becsületsértés vagy a rágalmazás esetét. Felfoghatjátok ingyenreklámnak (és esetleg tartózkodhatnátok az alaptalan vádaskodásoktól, mocskolódásoktól a jövőben).

   • ordas hazug református propaganda said

    Idióták lehetünk, de tudatlanok nem. Azt is tudjuk, hogy ÓB nyelvtudását úgy szerezte, hogy apuka magyar lektor olt különböző országok fővárosaiban. Még könyvet is írt B. nyelvtanulásáról. Aztán apuka behízelegte magát Antallnál és svájci nagykövet lett, ahol emlékezetes faux pas-kal írta be magát a diplomáciatörténetbe. A szervilizmus családi hagyomány Ódoréknál.

   • anonymanalyst said

    Ja vagy úgy. Ez ÓdorLászló fia? Apukának volt egy dicstelen károlis múltja is. A német tszről rúgták ki. Sikkasztás gyanúja miatt.

   • ordas hazug református propaganda said

    Igen, ő a kedves papa. Más helyen is tett hasonlót, pl. a Fasori Gimnázium igazgatójaként is sikított egy kicsit.

   • Max Weber said

    A pénz imádata régi kálvinista hagyomány. Ódor papa végigsikkasztotta a református oktatási intézményeket a középiskoláktól az egyetemig. 🙂

   • Justice for victims said

    No Para végre kezdi kapisgálni azt a sérelmet, ami miatt ez a blog létrejött: “mindenkinek kell, hogy legyen lehetősége arra, hogy válaszoljon olyan vádakra, amelyek ha nem valósak, akkor kimerítik a nagy nyilvánosság előtti becsületsértés vagy a rágalmazás esetét”. Erről van szó. Mindnyájunkat olyan vádak miatt rúgtak ki, amelyek nem valósak, és nemhogy lehetőséget nem kaptunk a védekezésre, de szóba se álltak velünk. Ha valakit valótlan vádak alapján rúgnak ki egy egyházi egyetemről, az “kimeríti a nagy nyilvánosság előtti becsületsértés vagy a rágalmazás esetét”, mert rossz hírünk lesz: még ezeknek a végtelen türelmű jóságos keresztyéneknek se feleltünk meg.

    No Para, ha eddig nem láttad mozgalmunk okát és célját, itt az ideje, hogy a nekünk szegezett vádakat gazdáidra alkalmazd. Miattuk jött létre ez a blog. Ha nem adtak lehetősléget arra, hogy az egyetemi nyilvánosság előtt védekezzünk, megtesszük egy jóval nagyobb nyilvánosság előtt.

    Ti akartátok – hát legyen!

   • Kirúgottak klubja said

    A károlis mocsok álkeresztyének Isten nevében rúgtak ki bennünket, és azt terjesztették ezek a képmutató istentelenek, hogy Isten ítéletének végrehajtói. A blogon emlegetett ellenségeink legalább tudhatják, mivel vádoljuk őket, de mi még azt se. Csak hirtelen elvesztettük az egzisztenciánkat, az arcunkat, a becsületünket, mert Szabó András sunyi pletykái alapján száműztek bennünket a keresztyén közösségből. Volt kollégáink, hallgatóink elfordítják a fejüket az utcán, ha véletlenül szembejönnek, átmennek az út túloldalára, kiköpnek előttünk, és még örülhetünk, ha le nem köpnek.

    A legkevesebb, hogy visszaszerezzük az arcunkat, és mi is nyilvánosan leköpjük a rágalmazóinkat. Elsősorban Szabó Andrást, és azokat, akiket ellnünk felbujtott, akik hittek álnok szavának. Senki sem került fel érdemtelenül erre a blogra.

    Mi is a bajod ezzel, Para? Tökéletesen illik a koncepciódba, amit Justice előttem eggyel idézett. Nem értem, akkor miért nem a mi oldalunkon állsz, miért a rágalmazókén. Vagy ha megfizetnek, már nem tudsz különbséget tenni gyilkos és áldozat között? Pont a meghurcolt áldozatokat vádolod karaktergyilkossággal? Hajítsd el a Júdáspénzt, és visszanyered a tisztánlátásodat.

   • Kár egy fizetett ügynököt győzködni, neki a becsülete (???) is megvásárolható.
    Egyébként én úgy látom, hogy a megrágalmazottak és kirúgottak nem vesztették el az arcukat, csak átmenetileg bemocskolták ezt az arcot. Az a Szabó András például, aki levelet írt MINDEN SZAKIRÁNYÚ EGYETEMI TANSZÉKNEK, amiben közölte, hogy XY TUDATLAN BAJKEVERŐ, ÉS JAVASOLTA, HOGY NE ALKALMAZZÁK.
    Ugyanezt tette később Balla Péter is.
    De milyen hitele van Szabónak és Ballának, ennek a két cégéres gazembernek?
    Ha ők valakiről rosszat mondanak, az felér egy kitüntetéssel. Én ezt így látom. De természetesen HARCOLUNK TOVÁBB vállvetve, amíg nem SZOLGÁLTATNAK IGAZSÁGOT A KIRUGOTTAKNAK.
    Ehhez első lépésként távolítsák el a Károliról a gonosztevőket, Szabót, Ballát és a többit!

   • Balos keresztyének said

    Milyen jóságosak ezek a keresztény testvérek! Sőt, már nemcsak erkölcsösek, hanem Semjén Zsolt szerint baloldali is a pártjuk, a KDNP! Na erre varrjatok gombot!

   • Balpénisz said

    Megpróbálom. Tán úgy érti hogy balosak, hogy balfaszok. Ez pl. Balog EMMIniszter nevében benne is van. 🙂

   • Balos KDNP? said

    Hacsak úgy nem… 🙂

   • no para said

    JfV: ez természetesen rátok is igaz, ha bármi sérelmetek van lehet nyilvánosan elégtételt keresni, azt is csináljátok. De nem úgy, hogy közben ti is rágalmaztok és mocskolódtok, vagy helyet engedtek ilyesminek (t.i. hiába a “felhasználói tartalomnak számít” kitételetek, végső soron a hazai jogrend szerint úgy tudom, az üzemeltetők felelnek a hozzászólásokért. Hogy a konkrét blogbejegyzésekről ne is beszéljünk.) Az utóbbi 5 évben számos, az ügyetekben teljesen kívülálló vagy marginálisan érintett embert vontatok be az elégtételkeresésetekbe, amivel annak tettétek ki magatokat, hogy ezek az emberek elkezdhetnek élni a meglévő jogaikkal akár olyan formában is,ami nektek hátrányos lesz.

    Nem tudom elégszer elmondani, hogy nem állok senkinek az “alkalmazásában” azért, hogy titeket lekövesselek és erre a blogra írjak. (a le “fizetett ügynöközésem” egyébként szintén rágalmazás és becsületsértés is, az az egyetlenegy szerencsétek, hogy “no para” nickre ez az egész nem értelmezhető).

    Nagyon egyszerű oka van annak, amiért elsősorban az általatok méltatlanul idekevertek érdekeit nézem, ez pedig az, hogy ők névvel rendelkező valós személyek, akik közül jó néhányat itt és most személyesen ismerek. Ti pedig nicknevek vagytok, akiket nem lehet megsérteni, megbántani, rágalmazni, meghurcolni stb., a hábetűsök meg akkor történtek, amikor én még sehol nem voltam, velük soha nem beszéltem és így megbízható információim sincsenek róluk. Egyébként ha feltűnt, bármilyen kétséges esetben csak a nyilvánvaló hazugságok vagy egészen hihetetlen és dokumentálatlan állítások kapcsán szólaltam fel pl. Szabó mellett (pl. drogpiac üzemeltetése, megmérgezik Ritoókék macskáját és hasonló abszurdumok). Továbbá nem küldtem el. sem Szabónak, sem Kovácsnak meg még pár embernek azokat az anyagokat amikkel valószínűleg tudnának mit kezdeni (ez egészen Egykettőháromig nyúlik vissza a képelemzésekkel, ha esetleg emlékeztek arra a 2 vagy 3 évvel ezelőtti nyárra), ezt tényleg csak azért mondom, hogy jobban rálássatok arra, hogy milyen kódex alapján csinálom amit csinálok.

   • desewffy ottília said

    Van abban igazság, amit no para ír.

   • Justice for victims said

    Nem sok. Olvasd el figyelmesen: “Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.” Ezt meg is tették. Emlékszem, hogy Domokos Andrea hosszú törlési kérelmeit nagy türelemmel teljesítették, holott az illető erre egyáltalán nem szolgált rá. Mindenki hozzászólhat, véleményezheti a róla írottakat és kérheti a törlésüket, ha az sérelmes. Ellenben a Károli áldozatait senki nem hallgatta meg, nem védekezhettek, megrágalmazták, majd eltávolították őket, majd eltávolításuk után tovább mocskolták önigazolásul a kirúgottakat, akik annyira nem védekezhettek a vádak ellen, hogy azokról nem is tudtak, csak egykori kollégáik sanda pillantásaiból sejthették, hogy a kirúgásukat még jópár alattomos utánrúgás követte.

    Míg egy fórum nyilvános, mindenki hozzászólhat. Hogy lehet egyáltalán ezt a két helyzetet összehasonlítani? Hogy lehet a védekezést a támadással összetéveszteni?

   • Poltpéteri Ügyészség said

    No Para viccel. Nyilvánosan elégtételt szerezni egy politikailag irányított rendőrségtől és ügyészségtől, kézivezérelt bíráktól? NEM! Egyetlen lehetőség van: a nylvánosság. Kapják vissza a tettesek azt, amit áldozataik ellen elkövettek.

   • Ferinari Kunigunda said

    Bennünket nagyon érdekelnek az Egykettőháromig visszanyúló képelemzések. Megadjuk érte azt az árat, amit kérsz. Ezen nem spórolunk. A rágalmazókat el akarjuk kapni -élve vagy halva.

   • Conrad Vietor said

    Mi is volt azon a 2 vagy 3 évvel ezelőtti nyáron? Nem értjük pontosan, mire gondolsz? A Máltai Lovag akciójára? Rájöttél, ki lehetett az?

   • Barby girl said

    “bármilyen kétséges esetben csak a nyilvánvaló hazugságok vagy egészen hihetetlen és dokumentálatlan állítások kapcsán szólaltam fel pl. Szabó mellett (pl. drogpiac üzemeltetése, megmérgezik Ritoókék macskáját”

    Tessék mondani Para bácsi hogy lehet azt dokumentálni, hogy a Szabóbandi bácsi megmérgezte a Ritoókék macskáját? Talán halottkémi és rendőrségi jegyzőkönyvekkel? Vagy azt hogy drogot árul? Talán nyilatkozott róla írásban és kitette a Reviczkybe a faliujságra? Én elhiszem róla mindkettőt ilyen valószínűtlen doksik nélkül is. A macskáról ugyan nem tudok semmit, de amit Andrew és Cica a szipózásokról meséltek…

 13. orbán az undorító görény said

  Ki mennyivel támogatja Orbánt és bandáját?
  http://blog.atlatszo.hu/2015/05/ki-mennyiert-erositette-a-kormanyt/

  • Fekete Nővér said

   Több ezer egészségügyi dolgozó, orvosok, nővérek és ápolók tüntettek ma Budapesten az orbáni diktatúra egészségügy romboló, aljas és felelőtlen politikája ellen, illetve a magyar egészségügy, az ott dolgozók és a betegek érdekében. Újabb és újabb társadalmi csoportok döbbennek rá végre, hogy az Orbán-kormány a valódi ellenségük és elnyomójuk.

  • Bojkott said

   Bartus Lászlónak teljesen igaza van. Az álellenzék lassan tényleg kifáradhatna a magyar parlamentből. Ugyanis ezzel az értelmetlen, langyos, megélhetési ücsörgésükkel legitimálnak sajnos egy gátlástalan, elmebeteg diktátort és egy Európa-ellenes és múltba forduló diktatúrát. Ennyit pedig nem érhet a képviselői fizetésük. Már ha maradt még bennük némi felelősség és tisztesség…

 14. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Ezt a mocskos kurvát a Károlit nevelte.
  http://nepszava.hu/cikk/1056919-bla-bla

 15. igaza van karácsonynak said

  Támogassuk a transzparenciát!
  http://blog.atlatszo.hu/2015/05/foallasban-oknyomozunk-radi-antonia-tamogatasi-felhivasa/

  • régi kolléga said

   Tisztességes emberek is jártak a Károlira – alig bírták a légkört.
   A legkülönbek közül ketgtő: Karácsony Gergely, Puzsér Róbert.

 16. reposztos barmok said

  Nincs lejjebb???
  De van!
  A reposztos Soós megmutatja!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-05-13/pisilo-tolcser

 17. régi kolléga said

  Megszületett a könyvtár a Hittudományin!
  Fantasztikus. Eddig nem volt?
  Erre a szegény agyonhízott Szabó Erikára kellett várni?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6450/

  • réti pipitér said

   Ez a szegény elhájasodott Szabó Erika volt az egyetlen, aki önzetlenül szerette Szabó Andrást és ennek megfelelően utálta Ludvigot.
   Mit tett vele Szabó András?
   Megtaposta, lealázta, megsemmisítette.

  • HTKilletékes said

   Erika a súlyáról nem tehet. Viszont érti a szakmáját. Miután a BTK-ról kiebrudalták az általa alapított könyvtárból, alapított még egyet a HTK-n. Köszönet érte. Így van, eddig itt még nem volt. Pedig állítólag egyetemi Kar vagyunk.

 18. Irány Etelköz said

  Igaza van Bokrosnak, börtönbe velük!
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/03/25/bokros-bortonbe-kuldene-szijjartot/

 19. Szabó a vérfertőző said

  Szabó adriai luxusvillája az idén korán megnyitotta kapuit a törzsközönség előtt.
  Ők idősebb urak, akik szívesen kényeztetik kis barátaikat.
  Az aktuális kis barátok beszerzésében Szabó segít kinti ügynökhálózata segítségével.

  • petrőczi a botránykő said

   A pedofilia villában Ludvig végre megtalálta a tehetségéhez méltó munkát.
   Ő a szobaasszony, cseréli a lepedőket és árulja a sikosítót.

 20. no cats on the blog said

  Orbán milliárdos közpénzt juttat Vajna ordasqurva feleségének. A megapi..a a köztévében szerepel
  http://comment.blog.hu/2015/05/12/a_koztevenel_vajna_timeat_is_nagyon_szeretik?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_05_12&utm_campaign=index

 21. károlis bugrisok said

  Pénteken “mesterkonferencia” lesz a Károlin, Papp Ágnes, az IMO-s Hermann, az erotomán ártány és a kétszeres doktorcsaló Mészáros közreműködésével.

 22. jövőkép nélkül said

  Orbánt mindenki mélységesen megveti és teljes joggal.
  http://hu.budapestbeacon.com/politika/jose-manuel-barroso-nagyon-kemeny-nyilvanos-kritikat-fogalmazott-meg-orban-viktorral-szemben/

 23. Tiborcz dühbe jön said

  És beszáll a pálinkabizniszbe is
  http://propeller.hu/itthon/3102910-orban-veje-beszallt-alkoholiparba

 24. Dr.Ódor László said

  Max Weber nevéhez méltatlan lény förmedvényére az alábbi tény-közlemény:

  Is­ko­lánk hely­ze­té­rõl egye­sü­le­tünk az igaz­ga­tó­ta­nács­tól és dr. Tár­nok De­zsõ igaz­ga­tó­tól éve­ken át sor­ra meg­nyug­ta­tó je­len­té­se­ket ka­pott, a bel­sõ egy­há­zi el­len­õr­zés az el­szá­mo­lá­so­kat rend­ben ta­lál­ta. A 2004-ben el­ha­lasz­tott, de 2005-ben na­gyon is in­do­kolt igaz­ga­tó­vál­tás kö­vet­kez­té­ben ki­de­rült a va­ló­ság: több éve fo­lyó sok­mil­li­ós sik­kasz­tás. Két gaz­da­sá­gi mun­ka­társ évek óta ha­mi­sí­tot­ta a köny­ve­lést. Dr. Ódor Lász­ló, a meg­bí­zott új igaz­ga­tó ezt ész­re­vet­te, je­len­tést tett, és a vét­ke­sek­nek föl­mon­dott. Az egy­ház mint fenn­tar­tó tes­tü­let kény­te­len volt nyil­vá­nos­ság­ra hoz­ni a tör­tén­te­ket.

  Hi­va­ta­los je­len­tés­ként az Evan­gé­li­kus Élet 2006. már­ci­us 26-i szá­má­ban kö­vet­ke­zõ szö­veg je­lent meg: „Köz­le­mény a fa­so­ri gim­ná­zi­um­ban le­foly­ta­tott vizs­gá­lat­ról. Ne­héz kö­te­les­sé­günk­nek – és ko­ráb­ban adott ígé­re­tünk­nek – te­szünk ele­get, mi­kor ezek­kel a so­rok­kal tá­jé­koz­tat­juk egy­há­zunk köz­vé­le­mé­nyét an­nak a vizs­gá­lat­nak az ered­mé­nyé­rõl, ame­lyet az or­szá­gos egy­há­zi el­nök­ség a Bu­da­pest-Fa­so­ri Evan­gé­li­kus Gim­ná­zi­um­ban vé­gez­te­tett a kö­zel­múlt­ban.

  A most fo­lyó tan­év ele­jén új igaz­ga­tó ke­rült a gim­ná­zi­um élé­re, aki hi­va­tal­ba lé­pé­se után rö­vi­de­sen je­lez­te, hogy az in­téz­mény gaz­dál­ko­dá­sá­ban sú­lyos sza­bály­ta­lan­sá­go­kat fe­de­zett fel. Az or­szá­gos el­nök­ség ez­után adott meg­bí­zást egy füg­get­len szak­em­ber­nek vizs­gá­lat le­foly­ta­tá­sá­ra. Meg­döb­be­nés­sel kel­lett szem­be­sül­nünk az­zal a ténnyel, hogy a könyv­vizs­gá­lat iga­zol­ta, sõt fe­lül is múl­ta a gya­nút. A ko­ráb­bi igaz­ga­tó és gaz­da­sá­gi ve­ze­tés hi­va­ta­li ide­je utol­só öt évé­nek el­len­õr­zé­se igen je­len­tõs, 27 mil­lió Ft-os hi­ányt tárt fel. A ko­ráb­bi gaz­da­sá­gi ve­ze­tõk el­is­mer­ték fe­le­lõs­sé­gü­ket, és az is­ko­lá­nak, va­la­mint az ala­pít­vány­nak oko­zott kár tel­jes meg­té­rí­té­sé­re vál­lal­tak kö­te­le­zett­sé­get. Ezt a kö­te­le­zett­sé­gü­ket az ere­de­ti­leg meg­ál­la­pí­tott ha­tár­idõ­ig tel­je­sí­tet­ték. Ez­zel az or­szá­gos egy­há­zi el­nök­ség az ügy gaz­da­sá­gi ré­szét le­zárt­nak te­kin­ti, de el­ha­tá­roz­ta a sze­mé­lyi fe­le­lõs­ség fel­tá­rá­sá­nak és a ha­son­ló ese­tek meg­elõ­zé­sé­nek ér­de­ké­ben szük­sé­ges lé­pé­sek meg­té­te­lét.

  Jól tud­juk, hogy az a mo­rá­lis kár, ame­lyet ez az eset nem­csak a Fa­sor­nak, ha­nem egész egy­há­zunk­nak oko­zott, pénz­ben nem mér­he­tõ. Még­is re­mél­jük, hogy a »kár­men­te­sí­tés« hosszú, ki­tar­tó mun­ká­val ezen a té­ren is meg­tör­tén­het. El­tö­kélt szán­dé­kunk, hogy min­den esz­köz­zel meg­elõz­zük a ha­son­ló ese­te­ket. Azt pe­dig õszin­tén re­mél­jük, hogy az egy­há­zunk ok­ta­tó-ne­ve­lõ szol­gá­la­tán esett sú­lyos se­bet las­san be­gyó­gyít­ja majd oda­adó­an és el­kö­te­le­zet­ten szol­gá­ló is­ko­lá­ink pe­da­gó­gu­sa­i­nak mun­ká­ja. A ránk bí­zot­ta­kért Is­ten elõtt hor­do­zott fe­le­lõs­ség er­re kö­te­lez mind­annyi­un­kat.

  Bu­da­pest–Gyõr, 2006. már­ci­us 16. Gáncs Pé­ter, a Dé­li Egy­ház­ke­rü­let püs­pö­ke, Itt­zés Já­nos, a MEE el­nök-püs­pö­ke”

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: