Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The screening of the Károli University (A Károli átvilágítása)

Posted by karoligaspar - június 4, 2015

 

A Károli leszerepelt vezérkara

A Károli leszerepelt vezérkara

Balla, a székéhez ragadt bábrektor

Balla, a székéhez ragadt bábrektor

Írta: Sola scriptura

 

A legutóbbi választások megmutatták, mennyire hajlandók betartani a kormánypártok az általuk hozott és a parlamenten villámsebességgel átnyomott törvényeket. Ha direkt magukra illetve családtagjaikra, üzletfeleikre (Habony, Tiborcz, a felcsúti Mészáros) kivételező, kedvező bánásmódot szuszakoltak bele a törvénybe, akkor persze boldogan, hiszen ami nekik kedvez, az hátrányos a többinek. A többi törvényt, azon belül a kampányfinanszírozásra vonatkozót pedig betartatják másokkal, de maguk nem tartják be, eszükbe se jut.

A kampányköltségek egy párt esetében 1 milliárd (egészen pontosan 995 millió) forintot tehettek ki az előírások szerint. Nos, mint a Transparency International Magyarország által végzett civil  kampánymonitor kimutatta, a kormánypártok NÉGYSZER TÖBBET költöttek a megengedettnél. Úgy, hogy a közpénzből egyszerűen “átcsoportosítottak” kampánycélokra komoly összegeket, úgy, hogy megzsaroltak vállalkozókat, akik tudták, ha nem tejelnek, holnap vállalkozásaik nem kapnak megrendelést, és még szerencsésnek mondhatják magukat, ha csak egy “visszautasíthatatlan ajánlat”-ot elfogadva kell megválniuk jóval áron alul cégüktől. Van ennél rosszabb lehetőség is, tudja azt mindenki jól, senki nem kíván utcai baleset áldozatává válni, vagy szívrohamot kapni egy rendőrautóban.

A közpénzek kreatív felhasználásának egy viszonylag új trükkje a pénz kihelyezése látszólag civil intézményekhez vagy egyesületekhez. Miből van a Civil Összefogás Fórumnak (CÖF) körülbelül egymilliárd forintja kampányolásra? Összeadták a civilek, no persze. Még jobb, ha a pénzeket nem utcán handabandázó, kiszámíthatatlan gyülevész hordának utalják át, hanem egy komoly, sőt magasztos nevű intézménynek, amely rendelkezik alapító okirattal, sőt: “hitvallással”, költségvetése van és gazdasági osztálya, kifizetéseket eszközöl és adományokat fogad el.

Nos, a Károli Gáspár Református Egyetem valósággal ideális helye az állami pénzek pártpénzzé mosásának, szigorúan “testvéri” alapon, természetesen. “Áldott Orbán testvérünk”, ahogy a RefLap szokta őt nevezni, már első uralkodási periódusában juttatott 2 milliárdot a Károlinak a bölcskar új épületére. Tudjuk, ház nem épült, a pénz mégis eltűnt szőrén-szálán, Szabó András dékán és Tenke Sándor rektor áldatlan közreműködésével. Ami azonban mostanában folyik, ahhoz képest az a kétmilliárd, amiből Szabó villát vett az Adrián magának, Tenke pedig autókat a szeretőinek, a saját sötét feje fölé pedig kristálycsillárt, puszta apróságnak tűnik.

A Károliba ömlik a közpénz. Ez a következő tényekből világosan kikövetkeztethető:

1. Az országban itt a legalacsonyabb az oktató/hallgatói arány, tehát itt jut a legtöbb oktató egy hallgatóra. Márpedig az oktatókat ki is kell fizetni, minél magasabb fokú minősítéssel rendelkeznek, annál drágábbak. A Károlinak ez annyira meg se kottyan, hogy olyan embereknek is tud fizetni éveken keresztül professzori, sőt intézetvezetői fizetést, akik nem is oktatnak, pl. Kun Miklós, Szabó András, vagy az Orbán szobatársából, Hermann Róbertből meg hasonló csókosokból összegányolt Történettudományi Doktori Iskola tagjai.

2. A Károli rengeteget költ tökéletesen fölösleges dolgokra, pl. a bűnrossz színvonalú kárpátalji Rákóczi Ferenc Főiskolával kiépített kapcsolatokra, könyvkiadásra, kultúrrendezvényekre, ahol a helyiséget a Károli, a kultúrát a meghívottak biztosítják. De a legkirívóbb fölösleges pénzköltés a moszados Wistmanwood alkalmazása. Ezt a gyanús hátterű, megfigyelési engedéllyel nem rendelkező céget fizeti Balla Péter rektor, hittudományi professzor azért, hogy különféle ürügyekkel magánlakásokba bejutva ott titkosszolgálati módszerekkel adatokat gyűjtsön a Károli jelenlegi és volt alkalmazottairól.

3. Minden más egyetem bezárja, sőt eladja épületeit, kikapcsolja a liftet és a fűtést, hogy megtakarítson valahogy, csak a Károli vásárol. Megvette vagy ajándékba kapta a Dózsa György út 25-27. hatalmas iskolaépületet, fejedelmi módon felújíttatta, ősszel már a második emeletet is belakják, oda költözik az angol tanszék. A Károlinak még arra is futja, hogy fegyveres őrökkel biztosítsa a Dózsa György utcai épületet. Vajon mi lehet ott, hogy marcona securitys figurák védik a nap huszonnégy órájában? Mennyibe kerül ez, és főleg, miből kerül erre pénz?

A Károli éves elszámolása, amíg fent volt a honlapon, egy A4-es papírra ráfért. Pont nullára sikerült  mindig kihozni a mérleget, itt egy kicsi plusz, ott egy kicsi mínusz, a végeredmény egál. Az utóbbi években a Károli már a honlapjára sem teszi ki a Balla és gazdaságis lakájai által hamisított primitívséget.

A Political Capital, a Transparency International Magyarország, a K-Monitor és az Átlátszó felszólította a magyar országgyűlési képviselőket, hogy törvényi szabályokat dolgozzanak ki az elszámoltatásra, hogy “végre megtisztuljon a korrupciótól” a magyar közélet.

Ezt kívánjuk mi is a Károlitól. Tegye ki a honlapjára, kiktől, milyen szervezetektől származó forrásokból gazdálkodik és MIRE KÖLTI A KÖZPÉNZT és azokat a milliókat, sőt milliárdokat, mi még ezen felül befolyik az egyetem kasszájába sötét csatornákon keresztül.

Felszólítjuk a Zsinatot, KÖVETELJE A KÁROLI ÁTVILÁGÍTÁSÁT. Bízzon meg független céget az egyetemi pénzmozgások ellenőrzésével. Ha ez nem történik meg, komoly esélyük van arra, hogy a reformáció félévezredes jubileumát orbitális botránnyal “ünnepelhessék”. Beláthatnák végre: Orbán testvér nem örökkévaló, és a magyarországi korrupcióra, főleg ha ezek EU-s pénzeket is érintenek, már a külföld is felfigyelt. A protestáns világ, sőt Európa megrökönyödéssel és undorral figyeli a magyarországi bűncselekményeket, köztük a református egyház bizonyos figurái által elkövetetteket. Most még nincs késő: ELLENŐRIZZÉTEK A KÁROLI PÉNZÜGYEIT!

Ha nem teszik meg, sanszos, hogy megteszik mások, és kiderül, hogy a magyar maffiacsalád feje, Orbán testvér parkoltatja ott vagyona egy részét, hogy milyen ellenszolgáltatások fejében, ennek a kitalálására még a mi fantáziánk is szegény. Közeledik a vihar és elsodor mindent: Orbán testvért, a Fideszt, a korrupt nyomorultakat, a tönkretett magyar egészségügyet és az egész gazdaságot, talán az egész országot.

Ha nem vigyáztok, a magyar reformátusság becsületét is. Mert ti eladtátok a becsületeteket, NA, MENNYIÉRT IS? Ez sem lesz már sokáig titok. Az utolsó percben vagytok: világítsátok át magatokat és szabaduljatok meg a mocsoktól.

FIAT LUX.

115 hozzászólás to “The screening of the Károli University (A Károli átvilágítása)”

 1. szabó a böszme gazember said

  Aki meg akarja hallgatni, milyen szánalmasan makog Szabó németül, menjen el ma 16 órakor az MTA Könyvtárába!
  http://konyvtar.mta.hu/index.php?name=h_3_1

 2. állami lehallgatás said

  Az állami szervek tanultak Ballától és a Wistamnwoodtól. LEHALLGATJÁK AZ ÜGYVÉDI IRODÁKAT.
  http://index.hu/belfold/2015/06/03/panikban_az_ugyvedek_a_magyar_allam_lehallgatasatol_felnek/

 3. petruska said

  Deutsch, a Fidesz Tompikája megint rá.aszott.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150603_A_poharat_keresi_Deutsch_hogy_megtalalja?s=hk

 4. jakab a pap said

  Jakab már megint osztja azt a rengeteg eszét.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-06-04/miert-felelos-trianon

 5. komáromi csipkés györgy said

  Ballának és Szabó Andrásnak a pofájuk alapján kinézne 15 év szigorított. Meg az eszelős némber Hanságinak is.

 6. orbán az undorító görény said

  Megítélték a kártérítést a soproni trafikosnak
  http://444.hu/2015/06/03/jogeros-21-ezer-euros-karteritest-kell-fizetnie-az-allamnak-amiert-elvette-a-soproni-vekony-laszlo-trafikjat/
  Vegyétek észre: Orbán TÖRVÉNYSÉRTÉSÉÉRT MI FIZETÜNK!!!

 7. Bagaméri said

  Na, ez tényleg sok így reggel! Szabó látványa rendkívül lehangoló, HansÁgin pedig az látszik, hogy azt sem tudja: hol van. Sugárzik az értelem az arcáról. Kár, hogy az Após nem volt közöttük az IMO-s Hermannal, Benével és a többivel! Én csak Kuruczot sajnálom, ő nagyon nem illik bele ebbe a züllött, elcseszett társulatba, igaz, Bognár Zalán és Makkai Béla sem!

  • RE:Bagaméri said

   Félelmetes, de Szabó tényleg úgy néz ki ezen a képen, mint az ördög, a sátán! A rengeteg gonoszság megcsúfította- igaz, sose volt szép gyerek, fiatalon is a Szabó Gézára volt irigy, mert ő megtehette, hogy minden nap más nővel randizzon… A Dózsa György úti épületet román őrökkel védetik, nincsenek lőfegyverek, ilyen biztonsági őrök.

   • L'ombroso said

    Pedig akkor még 5 évvel fiatalabb volt. Most még fehérebb és még kevesebb haja van, és a pofája még csúfabb.

   • Bloggerkaresz said

    Bisztos félnek a bloggerektől. Tőlünk. 🙂

   • zsófi hóhérleányka said

    Hát igen, némelyeknek arcukra van írva a jellemük, az évek sokasodásával egyre jobban.
    Érdemes megnézni Szabó fiatalkori képeit a blogján, a legtöbbet a legtöbbször elárult egykori barát, Szabó Géza készítette. Akkor még egy bumfordi, alapjában véve jóindulati vidéki kamasznak látszott.
    Démoni dimenziói Ludvig mellett bontakoztak ki igazán.
    Balla is szép példány, Lugosi Béla egy mikulás mellette.
    Ahogy így ácsorognak, kitelne belőlük egy kis költségvetésű horror egész szereplőgárdája.

   • Curious said

    Biztos hogy a biztonsági őrök echte románok? Nem románnak öltözött wistmanwoodosok?

 8. Szerkesztőség said

  Breaking!

  Június, a kegyetlent és No parát egyelőre letiltottuk spamelésért. Egymással versengve ontják a hülyeségeket 4 kezű rablókról és 3 kezű drogcsempészekről. Vagy egyszerre ment el az eszük, vagy szövetkeztek egymással arra, hogy hülye és offtopic bejegyzésekkel lejárassák és olvashatatlanná tegyék az oldalt.

 9. Szerkesztőség said

  Para és Június, ne reklamáljatok, hanem kommenteljetek normálisan. Egyikőtökhöz sincs semmi közünk. Para te pedig ne vádaskodj alaptalanul! Június Para legutóbb megjelent kommentjére reagált, mire Para hajmeresztő hülyeségeket írt, Június pedig ettől függetlenül egy durvát. Nem a hülyeségre válaszolt, azt nem is ismerhette, hanem teljesen más tartalommal. Egyelőre mindketten tiltólistán vagytok.

  Erről nem nyitunk vitát, és nem is rugózunk tovább rajta.

 10. ask jerves said

  Ezt a levelet kapták az országgyűlési képviselők.
  Kiváncsi vagyok, hogyan reagálnak.
  http://atlatszo.hu/2015/06/03/nyilt-level-az-orszaggyules-kepviseloinek-a-kampanyfinanszirozasrol/

 11. Okamoto Mari said

  Legfelsőbb körökben bűnözők működnek
  https://veol.hu/belfold/tobb-mint-nyolcvan-ember-ellen-emelt-vadat-az-ugyeszseg-unios-tamogatasokkal-kapcsolatos-csalasok-miatt-1703877

 12. Károlis börtönválogatott said

  Rettenetes pofák! és ezek még mind ott vannak. Amelyiket sikerült onnan kirúgni (Domokos az első sorban a sátáni Szabó mellett), az is visszakerült Lajtár jóvoltából. Továbbra is teljes létszámban működik a bűnbanda.

  • Tartalékos troll said

   Ne túlozzatok. Valaki már itt megjegyezte, hogy vannak köztük kevésbé rovott múltúak is, mint Kurucz, Bognár és Makkai. Nekik tán mégsincs még börtönben a helyük?

   • Medievalista said

    Ott van Csoma Zsigmond professzor és a három történész docens: Makkai, Bognár és Kurucz. A szakma a futottak kategóriába sorolja őket, Bognárról pedig az a fáma, hogy azért taníthat nálunk, mivel a veritas Szakály Sándor volt a témavezetője a doktori képzésen. Tény ami tény: lehet, hogy nem a történész szakma krémjéről beszélünk, ugyanakkor emberileg és erkölcsileg sokkal magasabb szinten vannak, mint a levitézlett magyaros-nyelvészetes Hanságis, Szabós banda!

   • In vino veritas said

    Csoma? Ő még az egyéb kategóriába se tartozik. Egyszerűen nem történész. Borász. Egy borosgazda. Agráregyetemet végzett. Semmi máshoz nem ért, csak a borokhoz. Mit keres egyáltalán a bölcsészkaron?

   • Konkolyné said

    Nem kéne a külső alapján pálcát törni felettük. Lelkészek, tehát jó emberek. Tőlük csak jót fog tanulmi a gyermekem.

   • Tartalékos troll said

    Egyetértek Konkolynéval. Azért mert a Szabónak állítólag rablózsivány ördögi pofája van, még lehet angyali jó lelke. A kövérek állítólag jóemberek. És ő kétségkívül kövér.

   • Saca said

    Akkó az Évinéni is jo ember ugye mer ő is kövér?

   • Andrew said

    Nem jó emberek. Szabó pont olyan gonosz, amilyennek látszik. Pontosan tudom mer ahogy velem viselkedet az ördögi volt. Amikor a Revicki pinceklubjába betéptem attól a drogtól amit ő szerzet be egy stromanon keresztül a buliba betuszkolt a kocsijába. Aszittem orvoshoz akar vinni. Egy francot. Csak egy sarokkal odéb vitt hogy ne a Revickibe dögöljek meg hanem a Horányiba a pápisták kapuja előt.

   • Lafferton fodrászat said

    A Károlin mindenki lehet történész. Nemcsak a borász Csoma, hanem a zongorista Szilasi Alex is.

 13. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Orbán ősszel szétüt az övéi között.
  http://www.hirado.hu/2015/06/02/gyurcsany-szerint-politikai-fordulat-elott-all-az-orszag/
  Elbocsátja vajon az ordas qrva Czunyinét, a Károlis dögvész legszörnyűbb szülöttjét?

 14. Várdi Anti said

  “Az országban itt a legalacsonyabb az oktató/hallgatói arány, tehát itt jut a legtöbb oktató egy hallgatóra.”
  Ezekből a figurákból egy is sok! Szegény kölyök, kár volt ide iratni. Tucatjával kell néznie a bűnöző pofákat.

 15. ZsoltCsaba said

  “A Károlinak még arra is futja, hogy fegyveres őrökkel biztosítsa a Dózsa György utcai épületet. Vajon mi lehet ott, hogy marcona securitys figurák védik a nap huszonnégy órájában?”

  Megmondom én: hamis okiratok és bizonyítékok százmilliók lenyúlására, pl. a 157 milliós ösztöndíjcsalásra. És még sok száz sikkasztásos ügy.

 16. Ágnesasszony said

  HansÁginak milyen savanyu a képe mint aki citromba harapott. Pedig akkor még föl se tűnt a színen se Tepsi se a líblingje, Pap Ági, aki kiszorította őt a tanszékvezetésből és Szabót az intézetvezetésből. Mintha érezné a vesztét.

  • BüdösMENY said

   HansÁgi pont úgy ül ott, mint aki épp beszart.

  • Bukóban said

   Az egész banda olyan, mint aki a vesztét érzi. A levitézlett vezérkar alternatív címe lehetne: Egy perccel a bukás előtt.

  • Kakukktojás said

   Mér hogy ülne ott a szerencsétlen? Mindenki látja, hogy köze nincs a református egyházhoz, kiültetik talárban a díszhelyre, és mindenki látja, hogy nem tudja a zsoltárokat, csak tátog, mint a partra vetett hal, próbál úgy tenni, mintha megérdemelné a díszruhát és a díszhelyet. Koncz Betty legalább megtanulta a református énekeket, pedig ő is katolikus volt.

  • Kaáli Intézet said

   Papp Ági egyik gyereke már nagykorú. Maholnap családot alapít. Papp Ági nemsokára nagymama lesz. HansÁgi pedig még az anyasági projekten dolgozik kétségbeesetten, titokban, hiábavalóan. Pedig teljesen egykorúak, azonos évjárat. Csodálkozol, hogy a szerencsétlen lúzer úgy ül ott, mint aki beszart?

   • FosÁgi said

    Nem úgy ül ott, hanem tényleg beszart. És minden oka megvan rá. Bűzlik ez a kancsal majom kívül-belül.

   • Szümbül Aga said

    Nem ő tehet róla, hanem az alkalmatlan apajelöltek. A Zoli impotens, a MarciPista buzi, a fogatlan, társkás szemű parókás vén APÓS pedig még az ifjú feleségének se birt gyereket csinálni. Ott sertepertélt az unokaöcs a kis nő körül abból lett a bébi. Mit tehet szegény Ági ha eunuchok veszik körül?

 17. Orbán háborúban said

  Orbán Viktorék ellenségei: a kommunisták, a liberálisok, az Európai Unió, Kertész Ákos, a Klubrádió, a panelprolik, az internetező demokraták, a romkocsmázó diákok, André Goodfriend, a független újságírók, a hajléktalanok, a multik, a melegek, az ateisták, a vasárnapi vásárlók, a szabadkőművesek, Alföldi Róbert, a bankok, az RTL Klub, a civilek, a rokkantak, a nyuggerek, a gazdasági bevándorlók és a trafikosok. No meg persze a józan ész és a tisztesség…

  • Saját lábon said

   A magyar állampolgároktól nem a bevándorlók veszik el a jó és értelmes munkát, hanem a saját, köztörvényes bűnözőkből álló, pofátlanul mutyizó kormányuk. No meg a gátlástalan fideszes politikusbűnözők “saját lábukon álló” rokonai és haverjai.

 18. zelóta said

  De most, hogy óriásplakáton tegezve magyarul felszólítják a pakisztániAkat meg irakikat, hogy “tiszteld a magyar kultúrát”, és “ne vedd el a munkát a magyaroktól, minden gyökerestől meg fog Változni.

 19. református = szégyentelen rabló said

  Félmilliárd forintot tapsolhatnak el a refi iskolák.
  http://reformatus.hu/mutat/10995/
  A gyakorlott rablóknak ez nem nagy feladat

  • Károli a pénzmosoda said

   Ha pedig mégis, baráti segítséget kérhetnek és kaphatnak a károlis pénzmosoda ügyvezető igazgatójától, Balla Péter főgengsztertől és a mindnre elszánt becstelen gazembertől, Szabó Andrástól.

 20. már a hullaház se működik said

  Már egy hete nem hűt a hűtőkamra a János Kórházban.
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/06/05/elromlott-a-korhaz-hullahazanak-hutese/
  A fidesz mindent ellopott, stadionra költött.
  HULLASZAG VAN AZ ORSZÁGBAN!

 21. ghost writer said

  Törvényt hoz a Fidesz, hadd szedjenek össze közpénzből az eddig is milliárdos haverjai, Nyerges, Garancsi.
  http://blog.atlatszo.hu/2015/06/a-lex-simicska-es-a-lex-garancsi-a-magyar-allam-letorolhetetlen-szegyenei/

 22. pecking order said

  Fideszes mocskos trükkök
  http://444.hu/2015/06/05/jaszbereny-fideszes-polgarmestere-kiirt-egy-lakaspalyazatot-elindult-rajta-es-nyert/

 23. pápista gazemberek said

  Nem kell a kötelező holokausztoktatás a pázmányosoknak
  Beindult a jobbik
  http://alfahir.hu/kotelezo_holokausztoktatas_nem_hagyjak_magukat_a_pazmany_hallgatoi

  • I beg to differ said

   Miért is lenne ez kötelező? És a többi népirtás miért nem?
   Az hiányzik, hogy a Károlin is előjöjjenek ezzel az agyrémmel.

 24. Curious said

  A szenátusi határozatok és a költségvetés már 6 éve nincs kinn az egyetem honlapján. A Károli szereti a sötétet, a zavarost, az átláthatatlant. Miért nincsenek kint a közérdekű infók a honlapon, hiszen a Károli is közpénzből gazdálkodik, a költségvetés mindenkire tartozik.

 25. ElcseszettTársulat said

  Ahogy ezt a fotót nézem, drága, megboldogult, akadémikus édesapám mondása jut eszembe: “Attól még, hogy a Váci utcán egy hegedűtokkal sétálgatsz, nem jelenti azt, hogy hegedűművész vagy! Én ezt mondom a gyermekemnek: “Attól még, hogy egy Dosztojevszkij kötettel sétálsz, nem vagy irodalmár. Kár, hogy ezt a két bölcsességet a fotón lévő idiótáknak senki sem mondta! Hiába veszik föl a professzori öltözéket, nem jelenti azt, hogy okosabb is, mint egy alapszakos. Ez a megállapítás főleg Szabóra és Hanságira vonatkozik! Van a fotón szerintem olyan docens, aki egymaga többet tud, mint a Bandi és az Ági együtt!

 26. marci a placcon said

  Ma nagy performansznak, Mészáros könyvbemutatójának lehettünk tanúi a Vörösmarty téren. Mészáros Márton (István) “könyve” abból a nevezetes 13 oldalból lombosodott ki, amelyet Pista, akarom mondani Marci Korner Veronikával együtt “alkotott”. Kornert kifizették, kiment Amerikába és ráhagyta Marcira a részét, aki ebből először a Károlin védett Szabó, Petrőczi és Eisemann becstelen segítségével. Majd miután ezzel lebuktak, a MAB visszavonta a PhD fokozatot, egy éven belül Szegeden próbálkozott a Marci, ezúttal Pista néven és lőn. Pál Jóska és mások segítségével sikerült.
  A történetet a blogon részletesen olvashatja mindenki.
  Ebből az áldatlan firkálmányból most “könyvet” állított elő a kétszeres doktorcsaló Marci, akivel pénteken 5 órakor egy Borbáth Péter nevű beszédhibás idióta beszélgetett a kis színpadon.
  Marci megjelenése lenyűgöző volt: fekete trikó, farmer bermuda, amely látni engedte szőrös lábszárát egészen az elegáns fekete kínai fröccsöntött sportcipőig. Fejének alsó részén több volt a szőr, mint a felsőn. Vizuális szempontból grandiózus performanszot láthattunk: Marci egyik kezével a mikrofont tartotta, másikkal feje tetejét vakarászta, bajuszát stuccolta, néha benyúlt a trikója alá. Közben keresztbe tett bal lába is ütemesen mozgott a kérdező fickó irányába. A közönség izgatottan várta, mikor rúgja szét a kérdező tökét vagy legalább a térdkalácsát.
  A beszélgetés tartalma nem kevésbé volt imponáló.
  Borbáth Péter megkérdezte, hogy “Te Marci, mondd hogy izé ööööö hát hogy is van az hogy te izé aaaa szóval leleplezed, hogy a Luther szóval… nem is szögezte ki ahogy az iskolákban tanítják szóval hogy is van ez?”
  Mészáros professzor tudományos pontossággal válaszolt: “Én nem állítok semmit….Luther egy potens médiatudatos személyiség volt…Melanchthon találta ki, hogy legitimálja Luthert..”
  A beszélgetés ebben a mederben csordogált, majd áttértek a “könyv” második részére, amely posztmodern hirtelenséggel a huszadik század harmincas éveiben játszódik. Mészáros váratlan hevességgel kezdi ostorozni Ravasz püspök antiszemitizmusát, amelyet, mint mondta, személyesen is szégyell.
  A beszélgetés végén a vörös trikós Borbáth, aki Mészároshoz hasonló elokvenciával (ööö, aaaa, izé) vezette el a témát, megmondta pontosan, hol vehetjük meg a Marci könyvét, ami nem unalmas, sőt, “sztorikkal teletűzdelt”.
  Erre mindenki rohant a könyvet megvenni.

  • anonymanalyst said

   Óriási. Ez az idióta maradt,aki volt: Egy vakaródzó majom. És a könyve is maradt, ami volt: Patchwork.

   • butcher said

    Nem is vártunk mást.
    Bár megadtuk az esélyt Mészárosnak: 6 év alatt meg is okosodhatott volna, a kulturált viselkedés alapelemeit is elsajátíthatta volna, de nem.
    Mészáros marad a kőbunkó csaló állat, aki volt.

  • Köszönjünk, kedves barátunk, hogy kimentél ebben a szörnyű melegben a Vörösmarty térre és kitetted magadat ennek a brutális kultúrsokknak. Így már tisztán látunk, hála Neked.

  • Június, a kegyetlen said

   Nem hiszem, hogy Marci a placcon valóban ott volt. Gyakorlatilag lefedtük az egész területet, mindenkit figyeltünk. Azt, aki előttünk állt, és azt is, aki mögöttünk. Nem volt idegen köztünk. Blöffölsz.

   • barbarossa said

    De bizony ott volt. Féltettük is, hogy ráront a színpadról egyenesen MarciPista alias No Para. 🙂

   • Vörös Marty said

    Pontos leírást adott a ruhájáról, a viselkedéséről, tudta a moderátor nevét, felidézte a dadogását. Ha nem lett volna ott, honnan tudná?

   • Június, a kegyetlen said

    A ruhára ráhibázott. Ez Marci kedvence, ebben posztolta ki magát a facebookra is: https://www.facebook.com/meszaros.marton.1?fref=ts
    A viselkedéséről pedig mindig ezt írjátok, akármilyen kulturáltan szerepel, nálatok folyton az jön le, hogy fetreng és a tökét vakarja.
    A moderátorról pedig olyasmiket írtatok, hogy ööö… izé… hát ezt mindegyikre rá lehet fogni.
    Szerintem nem voltatok ott, mert akkor láttunk volna benneteket. Ilyen tartalom nélküli beszámolót bármikor lehet írni.
    Szóval már megint hazudtatok.

   • Curious said

    Te nem vagy letiltva?

   • Június, a kegyetlen said

    Úgy látszik, már nem. 🙂 Tegnap még hiába próbálkoztam.

   • Marci a placcon said

    Tudod, én voltam az, aki nem rohant el a könyvet megvenni. Ti csak a rohangáló birkákra figyeltetek. Én viszont titeket figyeltelek.
    De azt nem mondom meg, hogy én mibe voltam öltözve, nem baj?

   • Június, a kegyetlen said

    Én sem rohantam el, és figyeltem azokat is, akik állva maradtak. Egyébként videóra vettem az egész közönséget és a környéket is, majd lassítva és kinagyítva megnézem. De én nem emlékszem, hogy ismeretlen arcot láttam volna. A felvétel tüzetes vizsgálata után majd nyilatkozom.

   • lutheránus said

    Én bizalmat szavazok Marcinak.
    A tikkjeiről (kényszeres vakarózás, láblengetés) nem tud leszokni (bár arra is volna terápia), de hátha megokosodott, olvasott egyetmást.
    Én felteszek neki egy kérdést, ha jól válaszol, leveszem a kalapom előtte,
    Mivel magyarázható, hogy Luther korai írásaiban kifejezetten rokonszenvvel írt a zsidókról, késői írásaiban durván gyalázta őket?

   • Jó kérdés, várjuk parázás nélkül a helyes választ.
    Arra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, mit szólnak Ravasz László leszármazottai ahhoz, hogy Mészáros ilyen gyalázatosan beszélt Ravasz püspökről. A Ravasz László Baráti Kör reakcióját is várom.

   • Nem értem said

    Ezt most nem értem. Júniust visszaengedtétek, Parát nem?

   • Szerkesztőség said

    Dehogy egyikük sincs már letiltva. A spamelést 24 órás szilenciummal szankcionáltuk. Ennyi. Már letelt. De Para hétvégén sosincs itt, péntektől vasárnap estig mindig paramentes a levegő. 🙂

   • Június, a kegyetlen said

    Na megnéztem a videót. Nem volt nehéz dolgom, mert az az igazság, hogy alig volt közönség. Nem Marci riasztotta el őket, hanem a hőság. Az első sorokban nem is ült senki. Leszámítva bennünket csak egy-két öreg néne ült le Marci előadása alatt kicsit pihegni. Marci a placcon, ha egyáltalán ott volt, a vásárlók közé vegyülhetett el.

   • Spy mami said

    Lehet hogy az egyik járókeretes fogatlan alzheimeres mami a kém? 😀

   • Maccabi Games said

    Barátunk fogatlan, alzheimeres, járókeretes néninek álcázta magát. Zseniálisan, mint látjuk. Jól megvezettünk benneteket, hülyék.

   • Marci a placcon said

    Dehogy a hőség! Kit érdekel egy ócska csaló plagizált, négerekkel íratott doktorija, ami annyira nem volt kész, hogy csak 6 év után jelent meg kiadható formában? Ez is mutatja, milyen stádiumban volt a szöveg 2009-ben, mikor Eisemann, Bednanics, Petrőczi stb. 100%-ot adott rá.

   • Humboldtianer said

    No Para nem fog már visszajönni, miután jól beégettem. Nem ismer ő egyetlen volt humboldtost az egy Balla Péteren kívül. A humboldtos kommunikációról pedig fogalma sincs. Csak a száját jártatta.

   • 13oldal said

    Már előbb is lebukott. Amikor a 13 oldaltól majdnem elájult. Mintha az oldalszám lenne a léyneg, nem a rengeteg törvénysértés a Mészáros-védésekben. Nem tudta türtőztetni magát, kiderült, hogy No Para = Mészáros MarciPista.

  • filológus said

   Azt, hogy Luther NEM SZÖGEZETT KI TÉTELEKET,
   nem Marci Pista bizonyította (????) be, hanem Erwin Iserloh. De Mészáros, ez a selejt bunkó úgy tett, mintha övé lenne a dicsőség. Jellemző.

 27. régi kolléga said

  A Károli pónemje a vakarózós, kínai sportcipőben és bermudában fellépő brutális kőbunkó Mészáros!
  Ezek vagytok ti, ennyit értek, szarszagú senkik!

 28. svabra said

  Polt Péter felesége több mint havi ötmilliót keres!
  http://444.hu/2015/06/05/rtl-polt-peter-felesege-havi-negymilliot-keres-az-mnb-nel/

 29. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Rési qrvára megmondta a tutit Demcsáknbak, a Lézer szeretőjének
  http://www.hir24.hu/bulvar/2015/06/05/orban-rahel-nekiment-a-tv2-nek/

 30. dumb and dumber said

  Megint egy okoskodó pap, aki nem bírja ki, hogy ne osszon igazságot.
  Már ennyitől kitérnék a hitemből.
  Hogy egy ilyen balfasz miket prédikálhat…
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-06-06/ez-szamomra-nem-elfogadhato-trianonrol

 31. Ludvig a valag said

  Petrőczi megint posztolt!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/06/unnepi-konyvhet-2015.html
  Néhány képet is felbaszott magáról: spagetti vállpántos trikójából folynak ki a hájak.
  Aztán katicamintás piros kalapjában mutogatja magát a szürkehájas kötettel a nemzet kuplerájosnője
  Jó okádást, emberek!

 32. law and order said

  A károlis jogi kar bugriskái Brüsszelbe kirándultak. Ott találkoztak Szájer Józseffel, aki személyes példaadással mutatja meg, hogy mire mehet egy tehetségtelen, ámde aljas buzi a fideszérában.
  http://www.kre.hu/ajk/index.php/rendezvenyek/61-esemenyek/2015/241-tanulmanyi-kirandulas-a-nato-fohadiszallason.html

 33. butcher said

  Mészáros könyvének akár társszerzője is lehetne az a személy, aki kikereste, elolvasta, kijegyzetelte a német szakirodalmat. Mer ugye azt tudjuk, hogy Marcipista NIXDAJCS.
  Ő olvasta volna Iserloht és Faulstichet, röhögnöm kell.

  • Co-Authors said

   MarciPista doktorijának társszerzői vagy inkább szerzői Korner Vetronika és Bodrogi Csongor, két zsidó származású PhD- ösztöndíjas. Ők tudtak idegen nyelveket. Korner angolul, Bodrogi németül. Az ösztöndíjat hallgatólagosan azért kapták, hogy lemondjanak a munkájukról MarciPista javára. Korner ezt a pénzt már az USÁ-ban költötte el, ahol Business Administrationt tanult, aztán hazajött a Fidesz valagát nyalni. Kulcsár-Szabó szerzett neki egy zsíros tanácsadói állást kormányközelben. Bodrogi pedig ebből a pénzből vészelte át a munkanélküli éveit, míg Kulcsár-Szabó a hóna alá nyúlt…

   • Meleg barátság said

    Bodrogi talán nemcsak az ösztöndíjért csinálta. Talán igaz vonzalomból. A srác nem igazán tehetséges, de érzékeny lélek. És meleg. Mészárostól sem áll távol a fiúszerelem, de nem feltétlenül Csongort választotta volna, hacsak nem köszönetképpen: http://www.muut.hu/?p=3689

 34. Petrőczi a pöcegödör said

  Itt van Marci könyvének első része, a vén kuruc szülinapos könyvében.
  http://www.academia.edu/2501360/Septempunctata_Tanulm%C3%A1nyok_Petr%C5%91czi_%C3%89va_hatvanadik_sz%C3%BClet%C3%A9snapj%C3%A1ra
  A nagy nemzeti vagina megérdemelte az ajándékot, ő volt Marci első opponense.
  Opponensi véleményt ugyan nem írt – ezt mondta a rendőrségnek – de neki a valagából is tudomány folyik.

 35. animus said

  Nem tudom, mit rugóztok annyit a Mészároson, a könyvhétre több másnak is megjelent könyve:
  IMO-s Herrmann: A boldogtalanság iskolája (szentimentalizmus, romantika) IMO-snak mindenről a p.. jut eszébe
  Hansági Ágnes Tárca -regény – nyilvánosság (Jókai újratöltve)
  Kulcsár-Szabó Zoltán: A gondolkodás háborúi (tartalma megállapíthatatlan, posztmodern blabla)
  Szilágyi Márton A költő mint társadalmi jelenség (Csokonairól)

 36. Gutenberg galaxy said

  Nem fogja ezeket az uncsi blablákat elolvasni senki, csak azok a szerencsétlen hallgatók, akiknek kiadják kötelező olvasmányként.

  • animus said

   Nem az a lényeg, hanem az, hogy MEGJELENTETTÉK. Ez jelzi azt, hogy ők VANNAK, TAGJAI A TUDOMÁNYOS MEZŐNEK.

   • KSZE Workshop said

    Világos. Ők minden szart megjelentethetnek. Közpénzen gyárthatják a szemetet. Elnyerik azokat a pályázatokat, amiket táskás szemű, fogatlan APÓS ítél oda.

   • Június, a kegyetlen said

    Van erre bizonyítékotok vagy megint csak vádaskodtok? Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus úr tudtommal nem elnöke egyetlen pályázatot odaítélő bizottságnak sem.

   • KSZE és a húsosfazék said

    Te is tudod, hogy ő osztja a pénzt, csak vigyáz arra, hogy ez ne legyen ilyen direkt szembetűnő. Ezt is strómanokon keresztül intézi, mint az egyetemi tanszékek, intézetek és a kar vezetését.

 37. ZsoltCsaba said

  Nem vitás, hogy a Károli és az egész egyház pénzügyi átvilágítását az új fenntartónak el kell végeztetnie, mert különben cinkos lesz Bölcskei és Tarr összes sikkasztásában.

  • 115milla said

   Kérdés, hogy meg meri-e tenni Szajuz. Kis Csongor gyalázatos felmentő vizsgálati eredményét a 115 mllióról, ami felért egy beismerő vallomással, Szajuz is megszavazta, sőt, Steinbach is. Csomósról már nem is beszélve… Az összes püspök falazott a sikkasztó Gusztinak és Tarrnak.

 38. református identitás said

  Bárgyú szenteskedés.
  Celeb oszt ételt vagy mit, Bogárdi áldást mond.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6510/

 39. dunántúli igazmondó said

  Köntös, a morális és intellektuális senki kiosztja Csányi Vilmost.
  Ő ugyanis jobban ért hozzá, mihez is? Egyszerűen mindenhez.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-06-07/ember-es-allat

 40. MAB illetékes said

  Balog miniszter szétveri a Corvinust és a BME-t, az ELTE mehet a levesbe.
  http://hvg.hu/itthon/20150605_Palkovics_felvetette_a_Corvinus_es_a_BME
  Nemsokára csak két egyetem (???) marad Magyarországon: a Pázmány és a Károli.
  A legújabbak és leggagyibbak.

 41. református nevelés said

  Ma van pedagógusnap.
  Ünnepelhetjük a református oktatás nagyjait:
  Czunyiné Bertalan Juditot, aki az altestével dolgozta fel magát a Károlin az államtitkárságig.
  Szabó Andrást az ösztöndíj- és kormánytartalékrabló doktori iskolabedöntő hamistanúzó aljas gazembert.
  Petrőczi Évát, a tudatlan, beszédhibás, korrupt némbert, aki belenyúlt a férfihallgatók nadrágjába.
  Az IMO-s Hermannt, az erotomán alvóügynököt.
  Kun Miklóst, Kun Béla becstelen unokáját.
  Hanságit, KSZE förtelmesen gonosz és buta menyét.
  A Károli pónemjét, a kétszeres doktorcsaló Mészáros Mártont.
  És a többi idióta mocskos hülyét a Károlin.

 42. fideszes haramiák said

  Pintér lánya is érintett az Eclipse botrányban
  http://fn.hir24.hu/penzugy/2015/06/04/eclipse-ugy-ujraindult-a-nyomozas-pinter-lanya-is-erintett/

 43. csillagpont said

  Felrobbant a beszélő szobor chipje.
  http://nol.hu/belfold/felrobbant-az-egri-wass-albert-szobor-beszelo-chipje-1538531
  Csoda történt Egerben.

 44. nem kéne annyit vedelni, Balog nagytiszteletű (???) úr! said

  Most megint valami orbitális baromságot csináltak a felsőoktatásban
  http://hvg.hu/velemeny.publicisztika/20150604_Allamtudomany

 45. orbán az undorító görény said

  Orbán Berlinben szotyolázik a Bajnokok Ligája döntőjén.
  http://gepnarancs.hu/2015/06/orban-kiugrott-a-bl-dontore

 46. fideszes kommunikáció said

  A Fidesz üzent!
  http://444.hu/2015/06/07/a-fidesz-felszolitja-a-baloldalt-hogy-fejezzek-be-az-eroszakos-akcioikat/

 47. üzenjük a Fidesznek said

  Súlyos választási vereség Erdogannak!
  Nem tud elnöki rendszert csinálni, nincs meg a kétharmada.
  Ti is buktok, ahogy a ezéretek példaképe, Erdogan
  https://www.tt.com/politik/weltpolitik/10118462-91/schwere-niederlage-f%C3%BCr-erdogan-akp-vor-verlust-der-absoluten.csp

 48. a selejt bosszúja said

  Bedöglött a beszélő Wass Albert szobor!
  http://www.pupublogja.hu/2015/06/a-kertitorpe-kertitorpei.html

  • Takaró Mihály fan said

   Misi bácsi megmondta hogy Wass Albert a nemzet géniusza!!
   Ti meg liberális pöcsök vagytok, mint a Szabó! Ezt is megmondta a Misi bácsi!

 49. Kövi Dinka said

  Dinka Karl Maytól tanult emberi értékeket.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-06-08/winnetou-hos
  Hitler is Karl May rajongó olt, tudtad, gyopár?

 50. Wistman Woody said

  Követeljük, hogy mutassa be Balla Péter SZÁMLÁKKAL, HOGY MIT FIZET A WISTMANWOODNAK?
  A Zsinattól pedig arra várjuk a választ, miért tűri ezt!!!
  Bogárdi úr, Öntől kérdezzük!

 51. szerkesztőség said

  Gratulálunk nagy blogtársunknak, az Átlátszónak!!!!
  http://blog.atlatszo.hu/2015/06/nincs-tovabb-a-kuria-elutasitotta-a-tek-helyreigazitasi-kerelmet/

 52. jobbikos said

  A mi drága Marcipistánk zsidónyaló cikkeket ír a népszavába.
  http://nepszava.hu/cikk/1052597-emlekezes-es-emlekeztetes

  • butcher said

   Kétlelkű gyerek ez a Mészáros.
   Egyik oldalon be van házasodva a gyilkos antiszemita Hegedűs klánba, másik oldalon Vári Gyurival jár alternatív zsidó helyekre.

  • MarciPista said

   Mészáros a Népszavában! A széljobbtól a szélbalig terjed a politikai tolerancia. Ebbe éppúgy belefér minden, mint a semmiről se szóló “disszertációjába”. Nemcsak tehetségtelen ez a csókos, hanem elvtelen is. Készül a baloldali fordulatra.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: