Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Cosa Nostra (Maffia-jog)

Posted by karoligaspar - június 28, 2015

torocsaba

Irta: Law and Order
Megdöbbenve olvastuk a RefLap 2015. június 21-i számában az interjút Törő Csabával, a KRE ÁJK- dékánjával. Az első sokk akkor ért bennünket, amikor megpillantottuk dr. Törő Csaba dékán pónemjét. Ez a bonhommiát, hogy azt ne mondjuk, primitív bárgyúságot tükröző arc inkább illik egy népies dalmű komikus figurájához, mint egy jogi kar dékánjához. Ami pedig az arckép melletti szöveget illeti, az bizony brutális: “Az oktatás során a tananyagban felmerülő erkölcsi kérdések megközelitése és értelmezése a református értékrendet tükrözi.” Dékán úr ezt arra a kérdésre válaszolta: “Bár a jogász szak világi képzés, mégis, hogyan tud egy református egyetem jogi karán megjelenni az egyházi látásmód?”

A beszélgetés kiindulópontja az volt, hogy “azt elmúlt hetekben több, neves előadók részvételével megrendezett konferenciának volt házigazdája a Károli jogi kara. Mi volt a jelentősége ezeknek a tanácskozásoknak?”

Mit válaszol erre Törő Csaba, az ÁJK dékánja? “Lehetőségünk van arra is, hogy ápoljuk azokat a szélesebb kapcsolatokat, amelyek a KRE jogi karát – az oktatóinkon keresztül is – a legkülönbözőbb állami intézményekhez, szakmai testületekhez kötik: például az Alkotmánybirósághoz, a Legfőbb Ügyészséghez vagy éppen a Kúriához.”

Ez aztán a tiszta beszéd! Törő dékán ritka nyíltsággal ismeri be, hogy a Károli jogi karának működése a legszemérmetlenebb korrupción alapul. A kar legfőbb értékének ugyanis azt tartja, hogy “kapcsolatok kötik” ide is meg oda is. Magyarul: A KÁROLI LEFIZETI A KÜLÖNBÖZŐ INTÉZMÉNYEK, Ab, Kúria, Legfőbb Ügyészség képviselőit. Ők adott esetben természetesen a Károli javára döntenek, hiszen le vannak neki kötelezve. Másféle hasznuk is van belőle: ezen intézmények fidesznyik idióta jogászai úgy tesznek, mintha tudományos tevékenységet végeznének a Károlin. Miközben jogi tanulmányaikat anno a permanens delirium tremens határán végezték, és legfőbb  orientációs pontjuk a megfelelő VALAG megtalálása volt.

Hogy most az Ab, a Kúria és a Legfőbb Ügyészség állományában vannak, bizonyitja, hogy sikerült megtalálniuk szellemi horizontjukat, a megfelelő VALAGAT.  A cikk szerzője – T. Németh – idézi Balla Pétert, aki azt mondta az emberi jogokról szóló konferencián: “a rendezvény azt példázza, hogy az egyetem gyakorlatias és sokoldalú jogi képzést nyújt.”

Ez nagyon igaz. A Wistmanwoodot saját kollégáira uszító Balla csak tudja, mik azok az emberi jogok, amiket ő olyan szívesen és gyakran tapos a sárba. Hogy ezt a törvénysértést napi gyakorisággal elkövethesse, azért alkalmazza azt a “számtalan oktatót, akik magas szinten ismerik a különböző jogi területek gyakorlatát. Ezért az elmélet oktatása mellett ők közvetlenül át tudják adni azt a tapasztalatot és tudást, amit az általuk is ismert és művelt jogterület jelent – legyen szó például büntető-, verseny- vagy alkotmányos jogról” – mondja Törő Csaba ÁJK-s dékán.

Miért is jobb a KÁROLIS ÁJK-s képzés minden más jogi képzésnél? Ezt Törő igy indokolja: “mert számtalan olyan oktatóval dolgozunk, akik magas szinten ismerik a különböző jogi területek gyakorlatát. Ezért az elmélet oktatása mellett ők közvetlenül át tudják adni azt a tapasztalatot és tudást, amit az általuk ismert és művelt jogterület jelent.”

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a Károli másod- (harmad- stb.) állásban foglalkoztat gyakorló bírókat, ügyészeket, alkotmányjogászokat, akik lekötelezettjei lesznek a Református Egyetemnek, konkrétan Ballának. Ezáltal Balla és a károlis team abszolút büntetlenséget élvez. Az ügyészség leállít minden nyomozást velük kapcsolatban, az alkotmánybíróság átírja a Btk-t miattuk (pl. a közérdekű bejelentő üldözését, amelyet már nem lehetett eltussolni, kiemeli a Btk-ból), a bíróság olyan ítéletet hirdet, amilyent a Károli megrendel tőle mint saját alkalmazottjától. Kb. ezt jelenti “a református értékrend”, amelyet Törő Csaba szerint “az oktatás során a tananyagban felmerülő erkölcsi kérdések megközelítése és értelmezése tükröz”. A Károli joghallgatóinak konkrétan azt oktatják, hogy minden bűncselekményre van felmentés, ha az ember jó (politikai) kapcsolatokkal és – főleg – elegendő pénzzel rendelkezik. Még ha az a pénz nem saját forrás, hanem közpénz, amit a Károli vezetése előszeretettel fektet be olyan korrupt jogászok megvásárlásába, mint Törő Csaba.

Balláék közpénzen, vesztegetéssel vásárolják ki magukat a börtönből. Ez a református erkölcs és joggyakorlás kapcsolata, ahogyan az a Károlin megvalósul.


107 hozzászólás to “Cosa Nostra (Maffia-jog)”

 1. advocatus dei said

  És ha biróságra kell mégis menni, ott van nekik a jezsuita, Bagdy nyanya által kiképzett Röfi!

 2. kecskeméti károlis jogi kupleráj said

  A Károlinak volt Kecskeméten is egy jogi kara. Akkreditációval nem fáradtak, a szegedi rektor irta alá a diplomákat. Politikusok szereztek ott levelezőn jogi végzettséget. Meg Bertalan Judit, aki fideszes faszokon keresztül kapaszkodott fel az államtitkárságig.

 3. tenke a sivatagban said

  Persze Bertalan Judit először Tenke Sándor rektor nemiszervén keresztül kapaszkodott fel.
  Ő most a nevadai sivatagban hirdeti az igét a külhoni magyaroknak. Anyaszentegyházunk úgy döntött, oda jó egy ilyen cégéres gazember is.

 4. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné Erdőközi Orsolyát nevezi ki a budafoki gimnázium igazgatójának.
  Annak idején Erdőközi HÖK-tag volt a Károlin, ahol Czunyiné HÖK-elnök.
  Minden mocsok végső bugyra a Károli.
  http://nol.hu/belfold/nagy-botrany-keszul-kitorni-a-budaiban-1547999

 5. orbán nemzetbiztonsági kockázat said

  Ennyit lopott össze Orbán.
  http://www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/orban-vagyona/

 6. kövi dinka said

  Dinka a nyelvtanulásról is tud mindent.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-06-29/nyelvtanulas-varazslat-nelkul

 7. orbán takarodj said

  A rendőrség is Orbánt és Mészárost szolgálja
  http://hvg.hu/itthon/20150626_RTL_Klub_lesoportek_a_Meszaros_Lorinc_elf

 8. Ernő visszavonul.. said

  Ha már a Cosa Nostra… A kis kulcsárka jön a kulcsár tata helyére ősztől. Ez nem vicc! Ernő visszavonul, a tanszékvezetés pedig családon belül marad! Kulcsár Zoli azon van, hogy átvegye a Hanságis, Hermannos maszlagot az ELTE-BTK-ra, de tervezi, hogy meghívja Szabó Bandit valamelyik régi magyaros kolléga helyére! Ez pedig nem kacsa, itt a Múzeum körúton már mindenki Ernő visszavonulásáról beszél!

  • Szabóság said

   Ki máséra, ha nem a kitűnő Horváth Ivánéra, akit mindkét Szabó, a Kulcsár és az ohne egyaránt gyűlöl…

   • anonymanalyst said

    Én úgy tudom h Bene is startol HI helyére. Kinézem belőle h megfúrja Szabót. Lehet fogadni a két intrikusra.:)

  • KSZE Workshop said

   Az öreg tata sose vonul vissza. Ez csak elterelő manőver. Csinálja a helyet a fiának, de ott marad a háttérből dirigálni.

 9. filológus said

  Bene a valószínűbb, ő jobban tudja álcázni magát, mint a kőbunkó szabó.

  • Hátulról lesből támadó said

   Hogy Szabó ne tudná álcázni magát? Még mikor a hátadba döfi a kést, akkor is úgy tesz, mintha a legjobb barátod volna.

   • Mimikri said

    Álcázásban tényleg Szabó a legjobb. Az nem az ő keze, ami a kést forgatja a hátadban, hanem valaki másé. Hisz úgyse látod, hogy az övé, hiszen ő mindig a hátad mögött van, sose szemtől szembe áll veled.

   • Tömény alattom said

    Ez az orgyilkos még sose nézett szembe senkivel.

 10. Komm mit nach Varasdin said

  Ki ez a bohócképű bunkó? Hogy vígjátéki figura, az direkt eufemizmus.

 11. fideszes haramiák said

  A mocskos fidesz kormány megtiltja az adatigénylést!
  http://blog.atlatszo.hu/2015/06/kiveteles-eljarasban-erdemi-targyalas-nelkul-tolja-at-a-kormany-az-adatigenyles-ellenes-torvenymodositast/

 12. reposztos barmok said

  Most egy Németh T. nevű balfasz görénykedik a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-06-30/kerites-es-nagykapu
  Biztos ő csinálta az interjút a delirium tremenses Törővel.

 13. Schmitt a gyalázatos plagizátor said

  Legutóbb, amikor ilyen nagy istenes jogi konferenciát rendeztek, Schmitt Pál volt a vezérszónok.
  A csaló gazember spicli állat.
  Ez a Károlin a mérce, nem véletlen, hogy Balla a rektor, Törő meg Sepsi a dékánok.

 14. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig, innen üzenjük, hogy MI NÉZEGETJÜK AZ ÓTVAROS BLOGODAT, nem a tisztelőid, olyan nincs is neked, te retkes kurva.

  • Kúrnék de nincs kivel said

   Csak szeretne az lenni. De már rég nem kúrja meg senki. Még a vaksi Ali bácsi se a sarki kocsmából, pedig azt a szürkeháj a szemén megóvja a sokkoló látványtól.

   • szürke hájas vénkurva said

    A Shiráz törzsendégeit sokkolta Ludvig látványa, amint megpróbálta elcsábítani Ali bácsit. De aztán megjelentek a hárem tagjai és jól megtépték a vén idióta némber amúgy is félig kopasz fejét.

 15. Politikai Prosti said

  Ezt a Törőt a Kovács Barnabáés halászta ki a zavarosból, mert folyton a politikai kapcsolataival dicsekedett. Valamilyenek vannak neki kétségtelenül, amit seggnyalással szerzett. De jogtudósnak épp akkora nulla, mint a Kovács Barnabás.

  • Barcás Barna said

   Tudomány? Micsoda idealizmus! Kovács Barnabás úgy választotta ki az embereit, hogy engedelmeskedjenek neki, és közben tolják őt is előre egész a barcelonai főkonzulátusig. Dehogy a Károli érdekében ügyködött. A saját jóléte és karrierje voltaz egyetlen szempont. Aki ehhez hozzá tudott valamit tenni, az jöhetett. A tudomány nála soha se volt szempont, semmilyen területen.

   • Bogárdi a sötét ló said

    Ti értitek, Bogárdi miért nem csinál rendet a Károlin?
    Miért hagyja, hogy a mocsok tovább terjedjen?
    Vagy mégis a sógora, Szabó András bűncselekményeit akarja fedezni?

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szerintem igazad van.
    Bogárdi falaz Szabónak, a sógorának és ezzel együtt Mészárosnak és Ballának is.
    Hogy ki nem állhatják egymást, kamu geg, semmi más.

   • Sógorok said

    Nem kamu, én elhiszem. Gondolj bele! Hát lehet ezt az aljas görény Szabó Andrást szeretni?

   • Zalatnay said

    Mért? A patkánypofájú és jellemű Ballát talán lehet?

   • Latour said

    Hogy a sógorát védi, azt értem. Utálja, de a családi szennyest nem akarja kiborogatni. Viszont hogy Ballát és Sepsit miért kíméli, azt nem értem. Ezeknek már lámpavason kellene lógniuk.

   • Szabóság said

    Mi? Hogy Szabó, a főgonosz megússza, csak azért mert püspök a sógora?

    Mindenkinek barátság, kegyelem,
    Csak Szabóéknak nem, sohasem!
    Lantom s kardom kezembül eldobom,
    A hóhérságot majd én folytatom,
    Ha kívülem rá ember nem akad –
    Akasszátok föl a Szabókat (és a Kulcsárszabókat)!

 16. Parabiznisz said

  No parát leb.szták hogy túltolta a Mészáros ügyet és lerepült a fórumról. Nem mintha itt bárkinek is hiányozna a tudálékoskodásával és akadékoskodásával.

 17. hoppál a rágalmazó refis államtitkár said

  Hoppál a fideszes tetű szóvivő, mostanában az EMMI államtitkára pert vesztett, mivel rágalmazni méltóztatott.
  Hoppál alapította a pécsi refi gimnáziumot.
  Nem hallotta nyilván, hogy hazudni nem szabad, a tízparancsolatban is benne van valami a “hamis tanúvallomásról”.
  http://444.hu/2015/06/30/jogerosen-pert-vesztett-a-fidesz-mert-azt-allitottak-hogy-a-helsinki-bizottsag-amerikai-megrendelesre-tamadja-a-kormanyt/

 18. korrupciós múzeum said

  Ezermilliárdokat lopnak el a fideszesek és csahosaik, Bölcskei, Balla.
  A Károli a korrupció egyik melegágya
  http://propeller.hu/itthon/3123389-elmutyizott-penzeket-bemutato-nemzeti-korrupcios-muzeum

 19. Huncut jogászok said

  Egy ilyen szélhámos intézmény, mint a Károli, meg se lehetne jogi kar nélkül. Kellenek nekik a házijogászok, akik kifundálják, hogy lophatnának még több lóvét, és ha lebuknak, hogy húzzák ki a fejüket a hurokbók.

  • Huncut jogászok said

   És méginkább az alkotmánybírák, bírák és ügyészek, akik módosítják miattuk a törvényeket, vagy egyszerűen leállítják a nyomozást, és még a vádlottak padjáról is kihozzák őket, ha odáig fajul a dolog.

 20. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  Ludvig nem bírta tovább, megint fölposztolta saját förtelmes pónemjét.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/06/isten-eltessen-bartok-pista.html
  Bulimiás barátaink, vidám okádást a fűzfapoetessza képével!

  • Petrőczi jóakarója said

   Én se rajongok a Ludvigért, de annyira nem utálom, mint egyesek itt a blogon.
   Ezért üzenek neki innen:
   Éva, hagyd abba! Hagyd a blogodat, úgyis nevetség tárgya, ahogy dicsekszel rajta.
   Nevetséges és szánalmas vagy, ahogy írónak nevezed magad és az Istennek akarsz valami szépet írni.
   Nézz szembe a tényekkel: te egy viselkedészavaros, tehetségtelen liba vagy, aki szeretetre vágyik.
   Ezért rángattál magadra mindenkit a szegedi kollégiumban és a Reviczky utcában, ezért próbálsz becsapni mindenkit.
   De csak magadat becsapni sikerült.
   Egy tehetségtelen, gusztustalan senki vagy, akit NEM SZERET SENKI.
   Még a pikkelysömörös hülye, a Szabó se.
   A gyerekeid megvetnek és undorodnak tőled.
   Mióta nem beszélt veled a Kinga lányod?
   Légy ember és nézz szembe magaddal.
   Nem szép látvány, de az önbecsapás még rútabb.
   És FOGD BE A SZÁDAT, mert amíg írsz, a blogot teleírják a rólad szóló gyilkos paródiákkal.
   Ezt akarod?
   Ha igen, folytasd tovább a firkálást és a dicsekvést.
   Megértem. Ez a te LEBENSLÜGÉD.

   • Jó tanács ez. Meg kéne fogadnia Petrőczinek, de nem hiszem, hogy van hozzá elég esze.

   • Kata Szidónia said

    Ha ez Jóakaró, akkor vajon milyenek lehetnek Petrőczi ellenségei?

   • Csabapeti said

    Nagyon rosszindulatú “jóakaró” ez. Csúnyán ír szegény tanárnőről. És egyáltalán nem akar neki jót. Jóakarónak álcázza magát, hogy a tanárnőt lebeszélje a további megnyilvánulásokról. Amivel megintcsak rosszat akar, hiszen tanárnőnek olyan az írás, mint a lvegő: meghal nélküle.

   • Saca said

    Szegény évikenéni már megin báncsák. Nehogy halgason ezekre a gonoszokra tesék csak fojtatni a blogját.

 21. Tiborcz dühbe jön said

  Orbán veje ellen az OLAF, a Nemzetközi Csalásellenes Hatóság nyomoz.
  Nem tudják visszafogni magukat az alcsúti prosztók meg a tetves rokonaik.
  http://index.hu/belfold/2015/06/30/az_olaf_is_nyomoz_tiborczek_milliardos_kavarasai_miatt/
  És ne higgye a Tiborcz nevű bandita, hogy bárkit is megtéveszt azzal, hogy eladja (?) a cégét.

 22. dunántúli igazmondó said

  Gnoszeológiai kérdésekkel foglalkozik Soós Szilárd és meg is oldja őket.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-07-01/teremtes-oszlopai
  Olyan szinten, hogy felveti, őt “mi sarkalja gondolkodásra”?
  Nyilván semmi.
  Sarkalni a suszter szokott, sarokkal ellátni a lábbelit.
  Késztetni, ösztönözni, azaz SARKALLNI, igen, nagytiszteletű (???) úr,, két l-lel, olyan embert lehet, akinek megvannak hozzá a kognitív képességei, magyarul: elég okos hozzá.
  Magának, Soós, nincsenek ilyen képességei, maradjon a kaptafánál.
  Ha egyáltalán ért valamihez.
  Amit írásai olvastán erősen kétlek.

 23. Balla a sunyi gazember said

  Balla nagyon tudatosan szervezgeti a jogi karra a minden aljasságra kész, korrupt jogászokat.
  És eddig bevált neki.
  Miért nem jár el Balla ellen a Zsinat, amikor számtalanszor bebizonyosodott, hogy az egyetem pénzét a hobbijaira költi, pl. a Wistmanwoodra. Annak az embereivel készített titkosszolgálati felvételeket a kollégáiról meg a rokonairól, pl.Hegedűs Lórántról.
  Miért fél Ballától a Zsinat?
  Mivel zsarolja Balla a Zsinatot?

  • Retardált said

   Balla és a tudatosság? Egymást kizáró fogalmak. Kovács Barnabás az, aki súgott neki, és még most is teszi tanácsadóként.

  • Zsinati Illetékes said

   Hogy mivel zsarolja? Wistmanwoodos rejtett kamerás felvételekkel. Mertz azt ugye nem gondolja senki, hogy Balla pont Szajuzt ne figyeltette volna?

 24. Poltpéteri Ügyészség said

  Polt Péter legfőbb ügyész sajnos továbbra is, szokása szerint, teljes mellszélességgel fedezi a fideszes politikusbűnözők adócsalásait és sikkasztásait. És legalább annyira a kálvinista és a károlis bűnözők csalásait. Polt esett a magyar ügyészség becsületén…

 25. orbán az undorító görény said

  Tiborcz úgy lop, mint egy gané
  http://propeller.hu/nagyvilag/3123215-tiborczek-milliardjai-utan-nyomoz-unio-is
  A miniszterelnök vejeként kifosztja az országot.

 26. jakab a pap said

  Jakab, aki maga is jó húsban an, most a zabálás ellen prédikál.
  Hogy mér nem dolgoztok, emberek?
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-07-02/zabalas-perspektivai
  Ő persze a jó hűvös templomban röfög a mások bűneiről

 27. károlis bugrisok said

  A nagykőrösi karon, meg Pesten, meg Erdélyben osztogatja a szart se érő diplomákat a Károli!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6557/
  És ki is tüntetik egymást a baromarcúak

 28. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Butykost kinevezték debreceni rektornak.
  Kézfogás a csornai bugrissal.
  Kedvenc alkoholista spiclink Debrecenben rabol tovább.
  http://reformatus.hu/mutat/11077/

  • bátor besúgó said

   Most komolyan mi köze ennek az alkesz sikkasztó bunkónak bármilyen egyetemhez??

   • Június, a kegyetlen said

    Attól hogy valaki szereti a piát és a lóvét még lehet tudós…

   • Butykos beteg said

    Bölcskei úgy elitta az agyát, hogy bibliai idézetek nélkül mond prédikációkat. Helyette bőven idéz a Pocahontasból, a dzsungel könyvéből stb. Rajzfilmeket bámul, ez a szellemi tápláléka.

   • anonymanalyst said

    Gyerekrajzfilmeket 🙂

 29. Mészáros disznói said

  A nemzet gázszerelőjének disznaiból Puskás kolbász, vizeletéből MÁV ásványvíz a birka magyar népnek!
  http://hvg.hu/kkv/20150701_Jon_Meszaros_Lorinc_a_Puskas_kolbasszal

 30. Lévai Anikó becsülete said

  Orbán felesége 1 milliónyi pénzből osztogat alamizsnát a migránsoknak.
  http://c-press.hu/2015070211404/belfold/orban-viktor-felesege-migrans-gyerekeknek-vitt-adomanyt.html
  A némber, aki úgy néz ki, mint egy lestrapált vén cseléd, legutóbbi, 2010-es vagyonbevallásában 38 (!!!) ingatlant vallott be.
  Azóta be se vall semmit.
  A p..nak annyi a becsülete, mint a rabló férjének. Nulla.
  Ki a faszomnak imponál ez a gagyi piár trükk?

 31. kálomista brigantik said

  Koreaiak zenélgetnek a Kálvin téren a romamiszzió javára.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1237-jotekonysagi-koncert-2015-08-06.html
  Most szólunk, koreai testvérek, ebből a pénzből a romák semmit nem fognak látni!
  Magyar refi testvéreink ELLOPJÁK AZ UTOLSÓ FILLÉRIG!
  Business as usual

 32. a felsőoktatás szétverése said

  Palkovics kirúgná a rosszul teljesítő oktatókat.
  http://nol.hu/belfold/miniszteri-biztost-kapnak-a-ppp-k-1549183
  Palkovics nem hallott a MAB-ról, ez lenne a felsőoktatás minőségbiztostása.
  Csak mióta olyan idióta gazemberek is bejutottak, mint Szabó András, a MAB szartn se ér.
  200 Ft-ra emelnék a doktori ösztöndíjat!!!
  Ez több, mint amit ma egy, esetleg habilitált adjunktus keres!
  Idióta gazember ez a Palkovics, akár a főnöke, a balog.

 33. kálomista hazugságok said

  Bárgyú teológusok vartyognak a parokián.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6558/
  Minden arra SARKALJA ŐKET (Jakab nagytiszteletű (???) úr helyesírási úzusát követve), hogy pont olyan pimasz, bárgyú görények legyenek, mint a többi kártékony pap a refi egyházban.

 34. tróger said

  Nem tudom mire föl ez a dicsekvés, az ELTE-nek több alkotmánybíró oktatója van. Arról meg beszélhetnénk hogy a cinegét hogyan becsülték meg eddig, nemrég még tanársegédi fizetésen tartották. Na persze most kinyalják elöl-hátul, de felesleges, a többi tíz alkotmánybíró seggét nem tudjátok egyszerre nyalni.

 35. főkonzul said

  Mintha ezt az átkozott államtitkárt közvetlenül a barcelonai főkonzulátusról irányítanák.

 36. tompika a nemzet valaga said

  Tompika megint óriásit alakított:
  http://www.hirhatar.hu/index_blog_tartalom.php?hh=Tompika

 37. fucking bitch said

  Olvassátok, ma hírcsárda, holnap nemzeti közszolgálati!
  http://hircsarda.blog.hu/2015/07/03/10_megdobbento_adat_a_keritesrol

 38. bogi a kis butus said

  A kövérkés lelkésznő, Bogi a legrokonszenvesebb a reposzt szerzői között.
  Nem tudálékoskodik, mint Kövi Dinka, nem osztja az észt nulla helyesírási tudással, mint Jakab a pap.
  Köntösről, a primitív, önhitt manipulátorról nem is beszélve.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-07-03/hass-alkoss-arass
  Most arra biztat bennünket, hogy imádkozzunk a hűs templomban a termésért.
  Bogi, egy kis marokszedés nem lenne célszerűbb?
  Vagy leolvadna rólad a háj?

 39. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán, az ordító egér megint üvöltött egy egetrengetőt!
  Mindenki összeszarta magát
  http://c-press.hu/2015070311408/belfold/orban-ez-nem-lesz-a-te-hazad-ez-a-mi-hazank.html

 40. dunántúli igazmondó said

  Pápán ülésezik vasárnaptól keddig a Doktorok Tanácsa.
  http://reformatus.hu/mutat/10812/
  Az önjelölt “tudósok”, köztük Szabó András és Petrőczi nyilván ott fossák a szót.
  Dőljön rájuk a Nátus.

 41. reposztos barmok said

  Székely megint üzen Obamának. Jól kioktatja.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-07-04/lepcsofokok
  Tiszta szerencse, hogy az amerikai nagykövetségen nem olvassák a gárgyult vidéki papok hőzöngéseit, mert betegre röhögnék magukat.

 42. az igazság napja said

  Az igazság Orbánról:
  http://nepszava.us/trump-es-orban-amerikai-es-magyar-parhuzamok-a-bevandorlokrol/

 43. ask jerves said

  Itt vannak a magyar fasiszták, sok ismerős akad közük refi körökből
  Hegedűs, Balla és a köre.
  http://c-press.hu/2015070211407/belfold/naci-vagyok-vallalom-vona-meg-a-baratom.html

 44. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Nagyon kiváncsi vagyok, mér tűri a Lóri, hogy a patkány sógora, a Balla egy zsidó luvnyával, a Fórissal kufircoljon?

 45. Köntös köntöse alatt said

  Köntös tovább huhog az azonos neműek házassága ellen, felveti, hogy ez elősegíti a poligámia bevezetését is.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-07-04/johet-poligamia
  Főjegyző úr szíves figyelmébe:
  Mózes törvényei MEGENGEDTÉK A TÖBBNEJŰSÉGET, tehát ez nem egy ballibsi posztmodern találmány.
  Mi mélyen megértjük, hogy miután főjegyző úr köntöse alatt már másfél évtizede nem mozdul semmi, magyarul: TOTÁLISAN IMPOTENS, neki még az egynejűség is teher.
  Hogy mi, a többiek, mit csinálunk, kivel, mikor, milyen gyakran, az meg a mi dolgunk.
  LESZARJUK FŐJEGYZŐ ÚR VÉLEMÉNYÉT.

 46. ulan bátor said

  Ki a csaló? Az Ulpius Ház vezetői vagy a Qaestoré, ahova befektették a pénzüket?
  http://nol.hu/kultura/a-belvarosban-lattak-az-ulpius-eltunt-vezetojet-1549725

 47. csaló egyházi intézmények said

  Nemcsak a Károlin vannak doktorcsalások. Mészáros kétszer és álnéven védett doktorija iskolát csinált, már a pápisták is követik.
  A bíboros Erdő húga egyenesen zseniálisan csavar a dolgon. Általa nem beszélt (szlovák) nyelven ír egy disszertációt, aztán tolmáccsal megvédi egy tökéletesen jelentéktelen szlovákiai helyen.
  http://nol.hu/kulfold/tudomanyos-fokozat-kerdojelekkel-1549245
  Aztán a bíboros húga üstöllést rektor lesz a rendkívül rosszhírű váci kuplerájban.

  • katolikus said

   Ahogy a rektorasszony rektor lett, megszaporodtak a kirugások a váci főiskolán. Csak nem egy Károliról, vagy a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskoláról importált modell? Szerintem erről kéne egy posztot csinálni, nem a politikáról. A neten van róla anyag bőven, csak össze kell szedni. Mindkét egyházban rohadnak a dolgok, nepotizmus és vesztegetés.

   • Köszönjük az ötletet, utánanézünk, de Te többet tudsz az ügyről, ha írsz egy posztot és megfelel a mi közlési kritériumainknak, szívesen feltesszük.
    Barátsággal:
    Gáspár

 48. Orbán a primitív kártékony állat said

  A fidesz törvénybe iktatja a saját korrupciós lehetőségeit.
  http://kettosmerce.blog.hu/2015/07/04/hetfotol_bunteti_a_fidesz_ha_valaki_fel_akarja_deriteni_a_korrupciot?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
  Aki fel akarja tárni, mennbyit rabol Orbán és klánja, Mészáros, Garancsi, fizessen!
  Aztán majd meggondolják, hogy kiadják-e az iratokat.
  NEM ADJÁK KI. DE A PÉNZT SE ADJÁK VISSZA.
  Így a fideszes gazemberek kétszeresen járnak jól.

 49. a csaló doktorok Pápán said

  Pápán ma kezdődik a Doktorok Collegiumának közgyűlése.
  Holnap lesz a nyelv- és irodalomtudományi szekció.
  Blogunk minden népszerű szereplője ott lesz.
  http://dc.reformatus.hu/v/62/
  Kezdi az a Szabó András, akinek “nagydoktori” disszertációja közröhej tárgya az irodalomtudósok körében, akinek EDHT elnökként legjelentősebb tette a károlis IDI bedöntése. Ezért jutalmazta őt Balog EMMI miniszter MAB tagsággal. Bocsánat, nem feledkezünk meg Szabó nagyformátumú rablásairól sem. HÖK-ösök pénze, első Orbán kormány külön két milliárdja stb. Ebből épített a primitív gengszter házaspár kastélyt az Adrián.
  Ott van a József Attila díjat közfelháborodásra megkapó Petrőczi/Ludvig, akinek hitvány agyával csak még hitványabb erkölcse vetekszik.
  És ott van a kétszeres doktorcsaló Mészáros, a Károli pónemje.
  Témája: RAVASZ PÜSPÖK ANTISZEMITIZMUSA.
  Mészáros, a doktorcsaló nem átallja még Pápán is rágalmazni Ravasz püspököt. Várinak akar benyalni vele. De ott lesznek a zsidó barátok Pápán is?

  • dunantúli igazmondó said

   Ennyi mocskos ganéra rá fog szakadni a Nátus!!!

  • Adriai nyár said

   Szabó tagadja, hogy az Adrián lenne nyaralója. Mindenkinek panaszkodik, hogy a blog hazugságokat terjeszt róla, és ez az egyik bizonyítéa. Nincs nyaraló, tehát minden hazugság, amit a bloggerek róla írnak. Utánajártam. pro forma tényleg nincs, mert strómanra íratta. Valamelyik kölyke vagy nevelt kölyke házastársára.

   • Június, a kegyetlen said

    A strómanra a strómanságot nem lehet rábizonyítani, hacsak nem vallja be. Tehát Szabó András joggal perel be benneteket rágalmazásért, még akkor is, ha ő kaszál az adriai nyaraltatáson. Ha zsebbe kapja a lóvét, nem tudtok bizonyítani semmit. Ergo: alaptalanul és hamisan vádaskodtok.

   • Andrew said

    Szabó a drogbizniszt se saját maga bonyolitotta az egyik srác tartotta a kapcsolatot a dílerrel tőle tudjuk hogy Szabó ált mögötte ő bisztositotta a károlin a helyszint ami töbnyire a pinceklubb volt.

   • Cica said

    Azt is letagadta mert nem személyesen irányította. De mindenki tudta hogy az ő engedélyével terített a Robi a Reviczkyben. Robi pedig azt is elkotyogta hogy százalékot kap az eladott anyagból. Amikor pedig a rókázó Andrewt bepakolta a kocsiba és kidobta a Horánszky sarkán magam is láttam mer ott ültem mellette ott fogdosott.

   • Postabankos Princ said

    Szabó mindent tagad és fröcsög a blogra hogy hazudik. Azt is tagadta hogy ő kapott 8 milkót a Princ Gábortól. Eszternek írta a fb-on, itt olvasható a blogon, hogy az egy másik Szabó András volt. Még azt is hozzátette, hogy Szabó Andrásból annyi van, mint csillag az égen. Ez igaz is. Még dr. Szabó Andrásból is sok van, mert a 8 milkót nem egy fapados SzA kapta, hanem egy dr. De olyan dr. Szabó András, akinek R. Várkonyi Ágnes volt a kezese, csak egy van. A mi Szabóbandink. A kezességért cserébe felvetette a Károlira R. Várkonyi kedvencét, Etényi Nórát, és kirúgatta Erdélyit, hogy helyet csináljon neki.

 50. Szabó Géza és Heltai János said

  Ott lesz Szentmártoni Szabó Géza is, akiről Szabóék állandóan a legprimitívebb gúny hangján beszélnek.
  Most kiderül, hogy tényleg Szabó Géza-e az apja Ludvig Évike nevű hasonszőrú ordas qrva lányának.
  Megbeszélhetik azt is, hogyan fúrta a Szabó család Heltait.

  • Jóbarát said

   És legfőképpen az, hogy Szabó András tette ki a Károliról Szabó Gézát, az egykori szobatársat és állítólagos barátot, akire mindig féltékeny volt. És nemcsak az Évike miatt. Szabó Gézát valósággal üldözte, még a lányát sem vette fel a Károlira, pedig hozta a szükséges pontokat. Akkortól nem taníthatott többé Szabó Géza a Károlin, amikor Szabó dékánhelyettes lett, azaz a nagyvonalú Kulin mellett gyakorlatilag teljhatalma volt.

   • szabó a böszme gazember said

    Heltai egyik munkájáról meg írt egy aljas kritikát.
    Már dörzsölte a mocskos kezeit örömében, mikor kiderült, hogy a szerkesztő megmutatta az írást Heltainak és lehetőséget adott neki a válaszra.
    Erre a gyáva patkány Szabó visszavonta a kritikát.
    Azóta Heltairól csak szóban intrikál a gennyes páros: hogy buta, műveletlen, fantáziátlan stb.
    A Heltai család azóta mélységesen megveti őket.
    Mi is.

 51. szabó a gyilkos fasiszta said

  Az Ószövetségi szekcióban ott lesznek azok, akiket Szabó a gyilkos gazember vérszomjasan üldözött.
  http://dc.reformatus.hu/v/az-oszovetsegi-szekcio-programja/
  Kőszeghy Miklós, akiről állandóan azt sziszegte: “Mit keres itt ez a szemét pápista?”
  Karasszon, akit undorító zsidónak nevezett, Zsengellér, akit megzsarolt, hogy a Zsengellér-jelentésben ne vonja le a helyes következtetéseket.

 52. fideszes gyilkosok said

  Nagy bukta az oligarcháknak. Igazi lórugás.
  http://gepnarancs.hu/2015/07/rendesen-kicseszett-a-nemzeti-nagytokevel-overdose-a-nemzet-csodore/

 53. orbán az undorító görény said

  Az Orbán megszünteti az egyetemeket, csak a szar senkik maradnak a Károlin meg a Nemzeti janicsárképző
  http://eduline.hu/felsooktatas/2015/7/5/megszuno_szakok_tuntetes_Kossuth_ter_VV8IM8

 54. Orbán takarodj! said

  A Washington Times jól jellemzi a büdös bunkó rabló Orbánt!
  http://www.168ora.hu/itthon/amokfuto-es-hatalomba-szerelmes-orbanrol-ir-washington-times-137141.html

 55. filológus said

  Meghalt Ferenczi László.
  Egy méltó nekrológ róla.
  http://mkdsz.hu/content/view/35630/210/
  Szabó András őt is állandóan gyalázta, büdös zsidóként emlegette.

  • Mindenki Lacikája said

   Nemrég találkoztunk Csűrös Miklós temetésén. Akkor még egyikünk sem gondolta, hogy néhány héten belül őt búcsúztatjuk. Hiányozni fog sokunknak. Dr. Felszeghi Sára miskolci főorvos asszony beszédében sok olyan apróság van, amit én is írhattam volna. Igen, valóban ilyen volt Ferenczi Laci. Egy igazi jóbarát, akihez mindig bizalommal fordulhattunk, akit szinte családtagnak éreztünk. Empátia, segítőkészség, intelligencia, humor, önzetlenség – minden megvolt benne ahhoz, hogy szeretni lehessen őt…

  • Hypo Chonder said

   Megdöbbentett Ferenczi László halálhíre. Sokat foglalkozott az egészségi állapotával, könyvet is írt betegségeiről, amik eléggé banálisaknak tűntek. Megmondom őszintén, én hypochondernek tartottam. De a hypochonderek is meghalnak egyszer.

 56. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó András a legvéresszájúbb, legundorítóbb antiszemita patkány, akivel valaha találkoztam.
  Emlékszünk, miket mondott Horváth Ivánról (komcsi félzsidó!), aki sokat segített neki, pl. elintézte, hogy az ELTÉ-n habilitáljon.
  Úgy röfögött németül, hogy senki nem értette.
  Igazi disaster volt.

  • Minderwertigkeitskomplex said

   Szabó András tényleg minden zsidót utál. De lehet, hogy nem antiszemitizmusból, nem faji alapon, hanem egyszerűen azért, mert a zsidó kollégák és tanítványok sokkal okosabbak nála.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: