Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pál and Para. Corrected Version (Pál és Para. Javított kiadás)

Posted by jhnnsclvn - július 12, 2015

Magánjellegű: Pál and Para (Pál és Para)

Posted by jhnnsclvn – július 11, 2015

Eredeti posztunkat egy feljelentés miatt a szolgáltató “magánjellegűvé” címkézte (ld. belső cím) és eltávolította. A posztból töröltük a figyelmetlenségből bennmaradt e-mail-címet. Reméljük, így már nem sért semmilyen közlési szabályt. – A szerkesztőség

Újabb módosítás: mivel a bloghoz való hozzáférésünk 12 napig szünetelt, további módosítást végeztünk a poszton: az e-mail cím és az IP szám már nyomokban sincs meg, és a nicket is töröltük, csak a kezdőbetűket hagytuk meg. Reméljük, ez lenyugtatja Félelemnélküli kommentelőnket. – A Szerkesztőség

No Para

 

Szerző: Szerkesztőség

Többen érdeklődtek, mi van a blog legszorgalmasabb kommentelőjével, No Parával, miért tiltottuk őt le. Félreértések elkerülése végett szeretnénk tájékoztatni a blog olvasóit, hogy No Para nincs letiltva: magától adta fel a kommentelést. Az igaz, hogy az utolsó kommentjét nem engedtük be, mert egy ideje már nem az aktuális posztokhoz szólt hozzá, csak nyomta a magáét, mint az elakadt lemez, széttrollkodva a posztokat. Most mégis úgy döntöttünk, közöljük a kimoderált hozzászólását, mert azt a visszajelzést kaptuk, hogy No Para valósággal henceg a kitiltásával. Állítólag olyanokat terjeszt, hogy lám, az ő informatív kommentjei kiverték nálunk a biztosítékot, és az igazságtól való félelmünkben nem engedjük őt szóhoz jutni.

Az igazság az, hogy No Para utolsó kommentjét nem az információ-tartalma, hanem éppen a tartalmatlansága miatt nem engedtük be, magyarán trollkodás, flamelés, offtopicolás miatt.

Íme a híres szöveg:

n… p….
…….@…
IP…………

A “2 éves szilencium” létezik, azt kell megállapítani, hogy Mészáros esete olyan-e jogilag, hogy arra ez vonatkozik. Szerintetek egyértelműen igen, Szegeden meg, ahogyan pl. Pál leveléből is kiderül, úgy találták, hogy ez nem olyan eset. Ezt lehet kifogásolni -bíróságon, mert egyébként csak szájtépés az egész.

Bennem is kiverhetné a biztosítékot, hogy folyamatosan ismételgetitek ugyanazokat a problémás állításokat, ehelyett én rendkívül türelmesen folymatosan felvetem, hogy azok problémásak és hogy miért azok. Én azt akarom, hogy a blogolvasók lássák ezeket a kifogásokat, de nem fogják, ha mindig elismétlitek a magatokét, csak akkor, ha erre válaszként én is elismétlem a magamét. Ezt a szerkesztők, úgy látom, hogy nem akarják -szívük joga, ő bloguk, azt csinálnak amit akarnak, olyan információkat engednek be vagy zárnak ki amit akarnak; semmi problémám nincs ezzel. A netikett tanulmányozását viszont inkább azoknak ajánlanám, akik propagandista módjára évek óta sulykolják a saját verziójukat egy-egy eseményről -abban remélem egyetértünk, hogy ez nem én vagyok.

Ravasz püspök megrágalmazásához nem volt No Parának hozzászólni valója. Ahhoz a poszthoz sem, amely dokumentálta, hogy az “elhatárolódó” Balla Péter rektor a Szabó András és Kőfalusi Krisztina által elkövetett témavezetéslopásokról, csalásokról, okirathamisításokról végig képben volt, részleteiben és folyamatában is rendelkezésére állt ehhez az összes dokumentum. Magyarán az “elhatárolódással” hazudott a MAB-nak, mert az összes jogsértésben kezdettől a feje búbjáig benne volt. No Parát csak egyvalami érdekelte szenvedélyesen: Mészáros doktori fokozatának legitimálása. Bármiről volt szó az aktuális posztban, ő csak ezt tolta. Már eddig is több jelből kiderült, hogy No Para a dupla PhD-csaló Mészáros Márton közvetlen környezetéből jön. Legutolsó megjegyzése pedig egyértelműen leleplezi őt. No Para = Mészáros Márton / István vagy a kebelbarátja, érdekszövetségese.

A legárulkodóbb az a rész, amelyben kifejti, hogy “a 2 éves szilencium létezik”, csak épp Mészárosra nem vonatkozik. És ennek alátámasztására épp azokra a szegedi közreműködőkre hivatkozik, akik számára a csaláson kapott Mészáros ledoktoráltatása személyes ügy, karrier- és egzisztenciális kérdés volt. Ennek sikeres végrehajtásáért ígért be a vén maffiózó, Kulcsár-Szabó Ernő, akadémikusi rangot Pál József rektorhelyettesnek, természetesen az azzal járó tekintélyes havi apanázzsal együtt. Pálnak volt miért loholnia és lihegnie. Buzgalmában minden Mészáros doktori eljárásával kapcsolatos doksit személyesen  ellenjegyzett. Mészáros ledoktoráltatását szánta úgyszólván akadémiai székfoglalójának. Pálnak meg se fordult a fejében a 2 éves szilencium. Túlbuzgalmára mi sem jellemzőbb, hogy a MAB-elnöknek írt levélhez előre leigazolta Mészáros szegedi doktori szigorlatát, még mielőtt arra egyáltalán sor került volna (MAB-levél római II. pont utolsó bekezdés: a levelet április 30-ra datálták, de április 9-én fogalmazta közösen a Kari Doktori Tanács)! Majd a 90%-os szigorlatot és a 80%-os védést 100%-ra átlagolta a SZTE Doktori Tanácsa titkárának, a matematikus (!) Klukovics Lajosnak a szakmai segítségével.

Pál tehát nem azért fogadta Mészárost, mert nem tartotta érvényesnek rá a tilalmat, hanem mert annak tudatában sem volt. Amikor pedig a Ravasz László Baráti Kör és Johannes körlevelei és feljelentései felhívták rá a figyelmét, akkor úgy döntött, hogy nem érdekli őt az idevonatkozó törvény. Gesztust akart tenni a Kulcsárszabó bandának, és a jutalmul kilátásba helyezett akadémikusi cím vörös ködöt bocsátott az agyára. Amikor a feljelentések és a rendőrségi nyomozás hatására a köd tisztulni kezdett, egész egyszerűen utasította a korrupt Jakab Éva jogász professzort, hogy találjon kibúvót Mészáros számára a törvény alól. Az pedig habozás nélkül azt a “jogi” tanácsot adta Pálnak, hogy simán szarják le a törvényt. Tekintsék Mészáros károlis csalási kísérletét nemlétezőnek, tegyenek úgy, mintha mi sem történt volna, mintha ez lenne Mészáros első próbálkozása a témában.

No Para kísérlete, hogy kétségessé tegye a törvény vonatkozását Mészáros esetére, nem más, mint hamisítás, csúsztatás, a történések és a törvény szövegének a félremagyarázása, és ezt nem egyszer, hanem folyamatosan művelve. No Para jól tudja, hogy a 2 éves szilencium törvénye létezik, és az mindenkire vonatkozik, aki doktori eljárásra jelentkezett, azt lefolytatták, de a végén nem kapott fokozatot. A törvény szövege nem tesz különbséget bukottak és csalók között. Nem beszélve arról, hogy nemcsak jogilag, de erkölcsileg sem védhető az az álláspont, hogy a bukás legyen 2 év várakoztatással szankcionálva, a csalás viszont ne. Ilyen módon csak egy valaki érvelhet: maga az érintett. No Para egész egyszerűen nem lehet más, mint maga a csaló Mészáros!

Ettől persze még elkommentelgethetne itt a fórumon, de azt mégse támogathatjuk, hogy minden posztot Mészáros jogilag érvénytelen szegedi védésének vitatásával széttrollkodjon. Ezért fenti kommentjét kimoderáltuk. No Para tehát nincs letiltva, magától távozott a blogról.

Ha visszajön más nicken, mint ahogy korábban többször is tette, akkor itt lesz egy darabig, ha nem, kívánunk neki kellemes trollkodást másutt.

 

72 hozzászólás to “Pál and Para. Corrected Version (Pál és Para. Javított kiadás)”

 1. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Kirúghatjuk a károlis qrvát, a Tenke babáját!
  http://eduline.hu/kozoktatas/2015/7/12/Tavozhat_Czunyine_a_koznevelesi_allamtitkar_4K16JM

  • Rózsika kettő said

   Egyenyirebuta államtitkárt nemcsodálom, hogy leváltsák.

  • Kurva a kupiban said

   réges régi bölcsesség, hogy ha nem megy a kupleráj, akkor nem a bútorokat vagy a zongoristát kell kicserélni… — ehhez nagyon tartja magát Orbán is!
   csakhogy az a helyzet, hogy hiába minden csere, a hely csak kupleráj marad, amíg olyan üzlet megy benne, amilyen!

  • Nyalás és szívás said

   Akkor hiába nyalta a maffiafőnök seqqét,a Gyurcsány ellenes kirohanásával ?

   • czunyiné a károli üdvöskéje said

    Bertalan a Károli szimbóluma.
    Aljas, becstelen, tudatlan, szennyes qrva.

 2. Június, a kegyetlen said

  Majd arra ébredtek, hogy leliltottuk a posztotokat. Sőt betiltattuk a blogotokat. 🙂

 3. Kövi Dinka said

  Dinka ítéletet hirdet népzene ügyben.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-07-13/boglya-eleterzes

 4. Butykos beteg said

  Újraválasztották a Doktori Kollégium vezetőjének az alkesz rablót, Bölcskeit.
  http://reformatus.hu/mutat/11107/

 5. presbiter said

  Egy igaz emberre emlékszünk.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6561/

 6. Privacy said

  Azon gondolkodom, miért minősíthette a google ezt a cikket “magánjellegű”-nek. Erre csak egy magyarázat van. Feltették a szerkesztők Félelemnélküli arcképét az ő engedélye nélkül. Félelemnélküli zokon vette, hogy ország-világ látja, hogy majomképe van. 🙂

  • félmajom said

   Tiltakozom!
   Lásd mint fent!

  • Lombroso said

   Azt eddig is tudtuk, hogy Mészáros MarciPista egy félmajom. Vakarózik, tekereg és vihog mint a Csíta a régi Tarzan-filmekben. Ez a fotó csak hangsúlyozza a majomszerű vonásait…

   • Fearless Freddie said

    Mint ahogy azt is régóta tudjuk, hogy a nemparázását mantrázó szorgos kommentelő a dupla PhD-csaló Mészáros Márton. 🙂

   • Június, a kegyetlen said

    Mészáros ott baszta el, hogy ugyanazokat a módszereket alkalmazta Mészárosként és Paraként. Mészárosként perrel fenyegette Csikász Brigittát és Hava Nikitát a megjelent cikkek után. Paraként pedig perrel fenyegette meg a google-t, ha nem veszik le azonnal a szerinte “magánjellegű” posztot. Mondtam, hogy az illető pancser. Ilyen hibát profik nem követnek el. 🙂

   • Sánta kutya said

    Ez magánjellegű? Képes volt ezt állítani? Most legalább a google-nál is látják hogy Mészáros alias No Para hazudik.

 7. butcher said

  Minél többet hisztizik, annál többen foglalkoznak a doktorcsalásával.

 8. dunántúli igazmondó said

  Németh a reposzton rinyál azért, hogy még a mandiner olvasóinak se kell.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-07-14/lajkolhato-e-keresztyen-eletunk
  Láhkoljon téged a sátán, németh, lájkol is, te agykárosodott aljas idióta

 9. ulan bátor said

  Rengeteg lóvé a fasisztáknak
  http://atlatszo.hu/wp-content/uploads/2015/05/atlatszo_2015-keresheto.pdf
  Számos károlis név.
  Balla KRE rektor rokonsága:
  Lorántffy Zsuzsanna Nőegylet (Hegedűs Lórántné) 140 ezer Ft
  Barikád támogatás 4.250 ezer Ft
  Szabadság téri templom – Horthy szobor 1.300 e Ft
  Szabadság téri templom- drezdai bombázások áldozatai – 255 e Ft-

 10. poltpéteri ügyészség said

  Polt Pétert ma meghallgatják Brüsszelben KG Béla ügyében
  http://444.hu/2015/07/14/az-europai-parlament-meghallgatja-polt-peter-kovacs-bela-kemugyeben/

 11. Tarajos Sül begyorsul said

  Tarajos kijárta, hogy rálátásunk lett Mikronéziára és Melanéziára, beleszólhatunk Goa belügyeibe!
  Hajrát!!! Magyarország jobban teljesít!
  http://www.atv.hu/belfold/20150712-felvettek-magyarorszagot-a-csendes-oceani-szovetsegbe/hirkereso

 12. Tarajos Peti tarsolya said

  Újabb ingatlanok kerültek elő a győri idióta tarsolyából.
  http://www.fuggetlennemzet.hu/hirmegtekintese.php?id=2292

 13. szabó a böszme gazember said

  Szabó itt van mint iskolavezető az akkreditálatlan lószar doktori iskoláján
  http://www.mbdi.kre.hu/index.php/doktori-iskola-oktatoi
  Majd akkreditálja a balfasz a balog segítségével

  • MABIlletékes said

   Ő maga fogja akkreditálni a Felülvizsgálati Bizottság tagjaként, ahová Baloggal betetette magát a Hold utcában.

 14. orbán az undorító görény said

  Az oroszbarát kormány a qrva ruszkikat támogatja a törvény erejével.
  Vajon mennyit osztanak nekik ezért vissza?
  http://hvg.hu/gazdasag/20150713_Hiaba_fellebbez_a_metrotender_vesztese_Ta

 15. szabó faszbukja said

  Sikerült feltörnünk szabó titkos faszbukos levelezését és MI DERÜLT KI?
  Szabó megint egy nővel ingerkedik, akárcsak régebben Eszterrel.
  Ezt a nőt Kunigundának szólítja Szenci Molnár Albert feleségének, Ferinari Kunigundának a tiszteletére.
  Ez a szenci pont olyan potyaleső patkány volt, mint a szabó, addig zabált ennél a nőnél, aki kocsmárosné volt, hogy a végén inkább elvette, minthogy kifizesse az adósságát.
  Szabó hevesen udvarol a Kunigundájának, arról röfög, hogy a Petrőczivel való házassága már csak papíron van meg, a csajnak még azt is belengette, hogy elválik a Ludvigtól, ha beengedi a …jába.
  Folyt. köv.!

  • petrőczi de genere ludvig said

   Ludvig tud róla???

  • Dark Tangent said

   Ez csak egy kis szlovákiai rüfke, egy komáromi tanítvány, aki Kunigunda néven akarta felhívni magára Szabó figyelmét szencis hangulatkeltéssel. Tudjuk az igazi nevét is, követjük a faszbukos lávsztorit. 🙂

   • szabó fan klub said

    Nem az a kis lotyó, aki a doktorandusza lett?
    Valami olyan témából, amihez Szabó tényleg SEMMIT SE ÉRT?
    Nem mintha máshoz értene

 16. filológus said

  Még egy szennyes banda a Fidesz környékén
  http://www.origo.hu/itthon/20150630-kulturpolitika-magyar-muveszeti-akademia-fekete-gyorgy.html

 17. hermeneutikai lángész said

  Boros János, az orbánista filozófus, aki hihetetlen bátorsággal NEM OLVASTA LUKÁCS GYÖRGYÖT.
  Lesújtott Hellerre meg a többiekre, miután takarítónak nevezték ki a Filozófiai Intézet élére.
  Érdemes beleolvasni, nem semmi.
  Borosból is akadémikus lesz, akárki meglássa!
  http://orulunkvincent.blog.hu/2015/07/14/az_orbanista_filozofus_leleplezi_lukacs_gyorgyot_es_bandajat

 18. Kövér a református pápa(i) said

  A Laci megint hatalmasat alakít.
  http://444.hu/2015/07/14/a-6-legelborultabb-idezett-kover-laszlo-mai-interjujabol/

 19. meshugga beach party said

  Nagy a córesz
  http://kanadaihirlap.com/2015/07/14/frank-tibor-a-bevandorlasrol-menekulesrol-es-a-magyarorszagi-remenytelensegrol/

 20. ludvig inkontinenciája said

  Naponta többször kattintunk Ludvig blogjára, de nem sercintett oda semmi fantasztikusat.
  Csak nem vagy beteg, Ludvig?
  Vagy depi vagy, mert a Szabó másra gondolva rejszol?

 21. Szerkesztőség said

  Breaking!!!

  Félelemnélküli kommentelőnk feljelentette a Jhnnsclvn blogot és az összes társblogot. Károli Gáspár honlapjáról törölték az új posztot. N.P. megmutatta, hogy Mészáros PhD-ja ügyében nem szabad nyilvánosságra hozni a tényeket. Megint nem férünk hozzá a vezérlőpulthoz. Egyelőre várunk a google válaszára, miért nem.

  • anonymanalyst said

   breaking

   Már mindenhonnan eltávolitották a parás posztot. Még a Ravaslaszlo blogról is. Mentsétek le gyorsan. Lehet, hogy erről a helyről is költözni kell.

 22. Judge said

  Mészáros összes ügyvédje egyszerre fenyegette be a google-t. Levelekkel bombázzák a szolgáltatót, hogy tiltson le benneteket. Mészáros ugyanazt csinálja a google-lal, mint a hvg-s Csikász Brigittával és az átlátszós Hava Nikitával. Elveszi a kedvüket a Mészáros témától, a szegedi PhD-csalás leleplezésétől. Olvashattátok Hava Nikita e-mailjét: “Nem akarok a témával foglalkozni…” Mészáros pontosan ezt akarja elérni. Azzal a módszerrel, amivel szokta: perrel való fenyegetőzéssel.

  • Gödöllői said

   Itt Gödöllőn mindenki fél ettől a rettenetes famíliától. Pénzük van elég, zsebükben az ügyészség, ráadásul az egyik rokonuk a Fővárosi Főügyészségen működik. Jogilag és jogon kívül is mindenre képesek.

   • Korifeus said

    Mészáros kills the blog!

    Mivel a 2 éves szilencium megszegése ellen a N.P. nicknéven kommentelő Mészáros semmilyen érvet nem tudott felhozni, fenyegető hadjáratot indított a google ellen. Naponta több ügyvéd küldi a panaszlevelet Johannesék ellen. A pereputty annyit összelopott, hogy még Amerikában is képesek egy pert finanszírozni.

 23. Szerkesztőség said

  Eszter kommentjét NP-nek köszönhetően a vezérlőpulton keresztül nem tudjuk beengedni. Idemásoljuk azt, amit e-mailben kaptunk tőle:

  “Nagyon érdekelne, hogy milyen bizonyíték van arra, hogy ez a kettő ismerte egymást. Ez most nagyon kellene, mert Erdőközi azt mondta, hogy ő nem ismerte Bertalant. Ha hazudik, derüljön ki.”

  Válasz: Persze, hogy hazudik. Mindketten károlisok voltak, egyidőben, a HÖK vezetőségében pedig szorosan közreműködtek. Nemcsak egyetemi társak, hanem barátnők is voltak.

  • régi kolléga said

   Ezt mi mindnyájan tudjuk igazolni

  • filológus said

   Eszternek:
   Bertalan 1993-ban kezdte az egyetemet magyar-történelem szakos, Erdőközi 1994-ben magyar és (történelem vagy angol) szakon. Ez egy kis kar volt, mindenki ismert mindenkit, különösen a HÖK vezetőségének tagjai. Bertalan volt a ka,ri HÖK vezetője.
   Erdőközinek olyan közismert évfolyamtársai voltak, mint Puzsér Róbert vagy Karácsony Gergő, Zugló polgármestere, kérdezzétek meg őket.

 24. reposztos bölcsek said

  Soós megoldotta a világválságot.
  Ekkora ész kár ebbe a kis országba!
  Egy hegeli világszellem palásban.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-07-15/hazi-feladat-fenytanbol

 25. svabra said

  Gór-Nagy Miklós a Károli büszkesége, vízilabdás és részt vesz a vb-n
  A Károlin sok a sportoló.
  http://www.waterpolo.hu/hir/4154/benedek-tibor-kijelolte-a-vb-keretet
  Itt ugyanis nem kell tanulni, szarér-hugyér adják az ötösöket.

 26. lelkipásztor said

  Bárgyú maszlag a szexről.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6595/

  • Poetessza said

   Jaj, hát miért nem Ludvigra bízták a témát? Ő a téma főszakértője.

  • Hermeneuta said

   Beszédes neve van az egyesületnek, ahol a szexről beszélgettek:Pesti Református Egyetemi Misszió (PROMISSZ). Ebben benne van minden: az ígéret és a promiszkuitás…

 27. orbán az undorító görény said

  Áldott Orbán testvér, akinek irgalom van a szívében, pengés kerítést építet.
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/07/15/pengeket-szerelnek-a-magyar-keritesre/

 28. czunyiné a károli üdvöskéje said

  A károlis qrvák nem nyugszanak.
  http://magyarnarancs.hu/narancsblog/czunyine-megingathatatlan-kit-erdekel-a-szulok-a-tanarok-velemenye-95615

 29. Bogárdi a világszellem said

  Bogárdi dicsekszik a migránsmentéssel, de Ukrajnára mutogat
  http://reformatus.hu/mutat/11121/

 30. jakab a pap said

  Jakab fideszes bárgyúságokat öblöget
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-07-16/igazsag-es-szabadsag

 31. Mészáros disznói said

  A felcsúti Mészárosnak egyre jobban segít a jóisten és földi helytartója, az orbánc.
  http://hvg.hu/kkv/20150715_Meszaros_Lorincek_beszallnak_a_legkondibi

 32. Irány Etelköz said

  A DK feljelentése alapján Brüsszel vizsgálja Matolcsy pénzszórását
  http://web.dkp.hu/kozlemeny-az-europai-bizottsag-vizsgalja-matolcsy-amokfutasat/

 33. Károli a pénzmosoda said

  A Pázmányon mégse indulhat író- költő-kritikus szak.
  http://eduline.hu/felsooktatas/2015/7/16/Megsem_indulhat_az_uj_szak_a_Pazmanyon_89WV1Y
  A Károlin viszont ott van a József Attila díjas fűzfapoetessza, ő aztán nagyszerű tanár lenne.

 34. fideszes haramiák said

  Jókat röhöghetnek a fideszes gazemberek, meghalt Ferenczi Krisztina, a Narancsbőr és a Szüret szerzője, az Orbán család, Mészáros és a többi gazember leleplezője.
  http://gepnarancs.hu/2015/07/elhunyt-ferenczi-krisztina-ujsagiro/#.VafqxDhFrLI.facebook

 35. Mészáros disznói said

  Mészáros, Orbán haverja és kincstárosa a maga finom stílusában
  http://atlatszo.hu/2012/05/14/szarok-ra-hogy-mas-mit-mond-meszaros-lorinc-vs-ferenczi-krisztina-videointerju/

 36. Jhnnsclvn said

  Kedves olvasók, követők és kommentelők!
  A Para-poszt megjelenése óta a vezérlőpulthoz való hozzáférésünk akadozik. Dolgozunk a helyreállításon, de a blog által leleplezett személyek is dolgoznak az akadályozásunkon. Hatodik éve küzdünk itt a neten rehablitációnkért és a bűnösök leleplezéséért. Reméljük, folytatni tudjuk a munkánkat ugyanezen a webhelyen. Ha ez mégsem volna lehetséges, akkor költözünk. Még sok mondanivalónk van és főleg sok dokumentumunk, amiket publikálni szeretnénk. A bűnügyekben és jogsértésekben érintett személyek mindent megtesznek, hogy az őket terhelő iratokat ne hozzuk nyilvánosságra. Hamis vádak alapján állandóan feljelentenek minket a szolgáltatónál, holott csak leleplezésüket szeretnék megakadályozni.
  Kérjük, kövessenek bennünket továbbra is. Új webhelyet egyelőre nem adunk meg, mert ahogy társblogokat letiltatták, az új helyet is letiltanák. De kommentekben üzenünk, és a kulcsszavak alapján az új helyen is meg fognak találni bennünket, ha a költözésre rákényszerülnénk.
  Mindenképpen folytatjuk!
  Johannes

 37. law and order said

  Blogunk igazságfeltárásával nagy hatalmú ellenségeket szerzett magának. Mindenekelőtt J.É. professzor asszonyt, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi Intézetének tudományos vezetője.
  Mivel a NKI monopolizálja az államtudományi képzést, óriási hatalom összpontosul a kezében.
  Annak idején a szegedi doktori eljárás folyamatában a professzor asszony kulcsszerepet játszott.
  Most nem akarja, hogy ezek a tettei nyilvánosságra kerüljenek.
  Ezért döntött úgy, hogy nemzetközi magas szintű kapcsolatai segítségével megszüntetteti a blogot.

  • Szegedi Kolléga said

   Az teljesen nyilvánvaló, hogy a szegedi Jakab Éva írja a feljelentéseket a blog ellen. Mert nemcsak a Johannes blogot jelentette fel, hanem az összeset. A ravaszblogon nincsenek kommentek, semmilyen jogszabályt nem sért, de azt is feljelentette. Már akkor is a ravaszblogot támadta, amikor a johannes bloggal volt baja. Jakab Éva kulcsszerepet játszott mészáros szegedi csalásában. Ő tanácsoltaPál Józsefnek, hogy Mészáros esetében – finoman szólva – tekintsen el a törvény szövegétől és szellemétől.

  • Tiszai said

   Jól fexik politikailag, mert semmi más érdeme nincs. Hogy szakmailag és erkölcsileg mennyit ér, azt megmutatta Mészáros szegedi csalásában játszott szerepe. Amúgy pedig jelen sincs az oktatásban. Osztrák vagy német férjével külföldön él, tanítani nem jár be, csak kaszál.

   • law and order said

    Legújabb sikereiről l. Erdei Erzsébet: Államtudomány és bizantinológia ÉS 2015. július 16. 8-9-

  • Nyuggerállás said

   Nem túl öreg ehhez a pozícióhoz? A tanszékvezetésnek stb van egy korhatára, amit a korrupt és csaló jogászasszony már túllépett.

 38. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog a mocskos gazember
  http://propeller.hu/itthon/3092259-balog-szerint-aldozat-nelkul-nincs-siker

 39. Szerkesztőség said

  Új posztunk egyelőre itt olvasható:

  https://karolisbotrany.wordpress.com/2015/07/19/breaking-access-disabled-a-jhnnsclvn-blog-hozzaferese-akadalyozott/

  • n0 para said

   Mielőtt nagyon belelovallanátok magatokat hogy hűde megint üldöznek titeket meg el akarják hallgatattni az igazságot stbstb. szólok, hogy az engedélyem nélkül személyes adataimat (meg másokét is) hoztátok nyilvánosságra, és nem tartottátok be a wordpress felhasználási feltételeit, Ezért függesztették fel a blogotokat, semmi másért.

   • Szerkesztőség said

    A hebehurgya éjszakai szerkesztő valóban benne hagyta az általad megadott e-mail-címet, amely ráadásul lehet, hogy kamu, mert ezen még sose tudtunk neked üzenni. Álmos lehetett, és talán türelmetlen, nem várta meg a reggeli váltást, hogy lektorálják a posztot. A hibát azonnal, még kora reggel javítottuk, és az e-mail- ill. IP-címnek csupán az azonosításra alkalmatlan töredékét hagytuk benne. Csakhogy jelezzük: ezen a helyen e-mail ill. IP cím áll. Aztán még ezért is feljelentettek minket, átverve a google-t, hogy már megint elkövettük ugyanazt, pedig dehogy, aki visszaesőként még 10 nap szilenciumot húzott ránk. 😦

   • Június, a kegyetlen said

    Nagyot tévedtek. Nem majrézó pancserkám csak pár óra tiltást tudott elérni, a 10 napos szilenciumot nekem köszönhetitek. Mondtam, hogy én profi vagyok. Majrás csórókám a száját jártatja, én viszont cselekszem. A hatékonyságomat a bőrötökön tapasztalhattátok. 🙂

   • Netikett said

    Wait a minute! Egy troll ne oktasson ki senkit a nethasználatról, mert elsősorban a troll az, aki vét az írott és íratlan szabályok ellen. Aki különböző nickeken és különböző e-mailcímeken jelentkezik be csak azért, hogy trollkodjon, az ne beszéljen a magánszférája megsértéséről. Nem ez a te e-mail-címed, ezt csak trollkodásra használod.

 40. ELTE-BTK said

  Mi ez az uborkaszezon a blogon?! Hol vannak a Fórisos, Hanságis bejegyzések? Már régen tudtuk, hogy Para Mészárost fedi! MarciPista lerágott csont, ott van pl. az Ágota cégének végelszámolása, az, hogy egy fantomcéget alapított. De írhatnátok töményalattom Szabó Bandiról és Ludvigról!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: