Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Love letter (Levél a hitveshez)

Posted by anonymanalyst - augusztus 2, 2015

Szerző: Hencidai úrasztala

Fészbukon csajozó szatír

A levél írója

A hitves

A hitves

A hitvesi szerelem kifejezésének millió formája van, de a legklasszikusabb és legidőtállóbb közülük kétségtelenül a hitvesi levél. Ennek egy különös változatát produkálta Szabó András, aki dékánként és az Egyetemi Doktori Habilitációs Tanács vezetőjeként szerződést kínált feleségének, Ludvig (lopott nevén Petrőczi) Évának a semmire.  Ludvig sosem írt opponensi véleményt Mészáros Márton teammunkában is csak 13 oldalt kitevő disszertációjáról, amely teljes terjedelmében belefért az opponens születésnapjára kiadott sokszerzős  tanulmánykötetbe.

Miután Szabó és Petrőczi a “baldachinos” ágyban megbeszélte egymással egy – ismételten meghiúsult – szeretkezés pótcselekvéseként, hogy Szabó András ellopja Mészáros Márton témavezetését, amelynek opponenciáját feleségére bízza, ébredés után a férj a tettek mezejére lépett:

Levél a hitveshez

Levél a hitveshez

Figyelemre méltó a hitvesi levél dátuma: 2009. február 19. Mint Mészáros Márton s.k. írt kérvényéből tudjuk, Szabónak csak 3 héttel később, 2009. március 9-én sikerült rábeszélni Mészárost arra, hogy őt kérje fel majdan megírandó disszertációjának témavezetésére. A témában is majd csak március 9-én állapodnak meg, mint az Mészáros híres kérvényéből kiderül. Tehát egy még meg sem írt disszertáció opponenciájára kéri fel Szabó a feleségét, és azt sem átallja beleírni, hogy a nemlétező szöveget is mellékeli. Sőt! Még a “munkáltatói igazolás” bekéréséről se feledkezik meg, amelynek kiállítására dékánként és rektorhelyettesként tkp. ő maga volt illetékes. (Rektora akkor már nem volt az egyetemnek, mert azt akkorra már megfúrta.)

A levél poézise ugyan nem éri el az ihlető Radnóti-vers színvonalát, de a férj érzelmeinek őszinteségéhez nem férhet kétség. Mi más lenne, mint a szerelem jele, hogy a hitvest egy nulla terjedelmű szöveg elbírálására kéri fel egy vaskos és bonyolult tudományos nyelvezetű igazi értekezés helyett? A szerető férj kamu munkát kínál hitvesének igazi szerződéssel igazi pénzért.

99 hozzászólás to “Love letter (Levél a hitveshez)”

 1. Sánta kutya said

  “Jelen levelemhez csatolom az értekezés egy példányát.” Nemcsak aljas tolvaj ez a Szabó András, hanem hazug is. Mészáros belinkelt saját nyilatkozataiból tudjuk, hogy a keltezés időpontjában, 2010. február 19-én Mészárosnak nemhogy értekezése, még témája sem volt. Azt majd csak 3 héttel később eszelte ki Szabó Andrással közösen. 🙂

 2. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó egy született bűnöző. Lop, rabol, hazudik, hamistanúzik szenvedéllyel. Mivel már régóta impotens – szegény Eszternek csak hazudozott, hogy a pókhas alatt megmozdul valami, egyetlen öröme MÁSOK GYILKOLÁSA ÉS AZ INTRIKA, A RABLÁS.

 3. Petrőczi a pöcegödör said

  Gyönyörű a Ludvig, a kiérdemesült qrva és vécésnéni a bagzó csótányokkal a gallérján+

 4. butcher said

  Ugye nem felejtettük el az értekezés szerzőjét (HA-HA HA) itt róla egy fénykép, még több haja van, mint most.
  ………. (Kimoderáltuk, mivel tudjuk, hogy ő No Para. Nem hiányzik még egy feljelentés. – A szerkesztőség)

 5. Kövi Dinka said

  Dinka MINDENT TUD!
  MINDEN PROBLÉMÁT MEGOLD!
  MINDENKINEK TANŰCSOT AD!
  KÖSZÖNJÜK A TEREMTŐNEK, HOGY ADOTT NEKÜNK EGY MINDENTUDÓ DINKÁT!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-08-03/hasta-la-vista-diploma-nelkul

 6. szegedi halászlé said

  Az atlatszo.oktatás elkapta a korrupt szegedi HÖK-ösök tökét, a bíróság nekik ítélt!
  Nemsokára meglátjuk az iratokat!
  http://oktatas.atlatszo.hu/2015/07/30/meg-fogjuk-kapni-torok-mark-hok-elnoki-palyazatait/

 7. Puzsér Róbert fan said

  Robival van egy nagyon jó interjú a Nők Lapja július 22-i számában. Most se árulta el, hogy a Károlira járt!
  Rejtegeti, mint a bűnét. Pedig Szabó Andrásnak a bűne az, hogy vicsorogva rohangált a folyosón és azt üvöltözte, mit keres itt a Puzsér ez a büdös zsidó?
  Elmondja, hogy nem nősült meg, élettársa sincs, de csajok, ne örüljetek, ez így is marad.
  Szegény Robi terápiára jár.
  Én tudom, miért, a Nők Lapjának természetesen nem mesélte el szegény.
  Olyan mértékben sokkolta Ludvig brutalitása, ahogy a slicce környékén matatott és a fülébe sipákolt, hogy ő az érett nő – francokat, ki.aszott vén p..csa, hogy Robi EGY ÉLETRE MEGUNDORODOTT A NŐKTŐL.
  És ez a Keresztyén ???? szellemiségű kupleráj, a Károli bűne, de mindenekelőtt Petrőczi Éáé és Szabó Andrásé.

 8. balog és czunyiné a hazug páros said

  Balog, az iszákos pap, meg államtitkára, a fertelmes erkölcsiségű Bertalan megígérték a WALLenberg szakközépnek, hogy új épületbe mehetnek. Mert a Ludovika tér 1-ből kirúgta őket a Nemzeti Janicsárképző.
  Meg is mondták, melyik épületben kezdhetnek szept. 1.én, ott viszont még SEMMI SE TÖRTÉNT.
  Az alkoholista meg a cemende hazudik a közoktatásról.
  Ezek a károlis erkölcsök, igaz, Tenke babája?

 9. Nem értem said

  A belinkelt kérvények azt bizonyítják, hogy 2009. március 9-én Mészáros egyszerre választott új témát és témavezetőt, és még aznap le is adta a dolgozatát. De akkor mit mellékelt Szabó András 2009. február 19-én? Milyen szöveget? Azt, amelyiknek még a témáját se döntötték el? Ez hogy lehetséges?

  • MAB Illetékes said

   Van rá egy magyarázat: a MAB Felülvizsgálati Bizottságába Balog Zoltán által 7 évre delegált professzor nemcsak témavezetés-tolvaj, hanem okirathamisító is. Teljesen evidens, hogy 2009 február 19-én még semmilyen szöveg nem létezett. Ha viszont létezett és leadták, akkor 2009 március 9-én Szabó már semmilyen módosított témát nem vett át.

   • mesüge said

    Csak így lehetséges.
    Persze az, hogy a legendásan lusta, ostoba és trehány feleségének nem csatolt semmit, az egy dolog, de Eisemannak meg a többi külsősnek se csatolt semmit?
    Ezt azért csak meg kellett magyarázni.

   • Mädchen für alles said

    Eisemannak? Kulcsárszabóék csicskásának, aki pozícióért, kinevezésért, pénzért a seggük alá kúszik? Semmivel se különb, mint a károlisok. Kivéve Szabó Andrást. Őt nem lehet aljasságban überolni.

 10. Ludvig a valag said

  Egy ilyen retkes ócska senki nem való egyetemre, persze a károli se egyetem, csak egy ócska proli kupi.
  Szabó addig kuncsorgott Barátossy Jenőnek, amíg meg nem engedte, hogy behozza a feleségét, az aztán becammogott a 44-es patáival, lerakta az irdatlan valagát, kinyitotta a mocskos pofáját és azóta is ugatna, ha Tepsi ki nem rúgta volna, hála neki!

 11. régi kolléga said

  Hogy mennyire undorodott Petrőczitől a alapító dékán, Szilágyi Ferenc!
  Azt mondta, “ez a nő még a versformákat se ismeri”.
  Igaza volt, de Ludvig addig nyalta a Balog …át, amíg oda nem adta a retkes rüfkének a József A. díjat.

  • Okamoto Mari said

   A Sitosi a Ménesi útról ismeri a Szabót, aki ott kisebb tolvajlásokkal javította fel az anyagi helyzetét. Egyetlen csaj se állt vele szóba, mer undorodtak a pikkelysömörétől. Most meg mindenfélét hazudik magáról.
   Sitosi okos ember, jól tudja, hogy a BLOG MINDEN SZAVA IGAZ!

  • japán barát said

   A Sitosi állandóan arra panaszkodik, hogy a Szabó, akiről azt se tudja, hogy ki, állandóan sír-rí neki a fb-on hogy milyen ocsmányságokat állítanak róla ezen a blogon.
   Sitosi okos ember, jól tudja, hogy a BLOG MINDEN SZAVA IGAZ!

 12. Balla a fasiszta said

  Balla 7 milliót adott az egyetemi költségvetésből a Csillagpont nevű nyálzásra
  http://www.reformatus.hu/mutat/a-bizalom-meggazdagitja-a-kozosseget/
  Dicsekszik vele, mennyi pénzük van és még kapnak a kormánytól is.
  Honnan jön ez a kibaszottul sok pénz az ország legmoslékabb legszarabb bodegájába?

  • balla a jobbikos püspökjelölt said

   Balla kezeli a Jobbik pénzét, neki utalnak az oroszok és az irániak.
   Nyomtató lónak nem kötik be a száját.
   BALLA LOP, AMENNYIT NEM SZÉGYELL.

  • DMREK said

   Sajnos, Szajuz passzív beleegyezésével. Balla igyekszik dörgölőzni hozzá, és Szajuz nem veszi a fáradságot, hogy egy erőteljes rúgással lependerítse magáról. Mintha ülne a babérjain, és nem lenne veszélyérzete.

 13. Nem semmi said

  Nem elég, hogy nincs dolgozat, sőt, még végleges téma sincs, már van opponensi felkérés és mellékelt szöveg! Ráadásul a feleségnek! És ez a nepotista okirathamisító témavezetéstolvaj dönt felsőoktatási akkreditációkról a MAB-ban!

 14. Kapitányság Kilencker said

  Szabó feldúltan ront be a kilencker rendőrkapitányságra.

  Közeg: Mi a baj uram?
  Szabó: Eltűnt a hitvesem.
  Közeg: Mikor?
  Szabó: Ma délután. Épp facebookon csevegtem az egyik tanítványommal, de ööö.. hmmm… a megnagyobbodott prosztatám miatt időnként kijárkáltam hugyozni. Ezalatt hitvesem ööö… mmm…. izé… megsértette a levéltitkot és végigolvasta a cseteléseimet. Amikor visszamentem a klozettról öööö… hogyismongyam…. hozzámvágta az abáltszalonnát aztán bevágta a bejárati ajtót. Azóta hiába hívom ki van kapcsolva…
  Közeg: Felveszem a személyleírást. Hogy néz ki a hitvese?
  Szabó: ŐŐŐŐ…. Ősz haj, püffedt teknősbékaszerü arc, kidülledő mereven a semmibe bámuló szemek, mmmm…. alatta hatalmas táskák, hm…. keskeny vértelen száj, dupla nem triplatokába vesző áll…
  Közeg: Mit viselt az eltünésekor?
  Szabó: Egy XXXL-es bálnára méretezett fekete férfizakót … ööö… hmmm… az enyémet… Az övébe már nem fért bele…ööö… És …brühühü a kedvenc babos kendőjét… és… brühühü… a zakóm hajtókáján két bagzó katicabogarat… brühühü … a kedvenc állatkáit… brühühü…
  Közeg: Nincs véletlenül egy fotó rolla?
  Szabó: De nézze csak… ha ezt az oldalt megnyitja… mindjárt a hitvesem képe ugrik fel.
  Közeg: hmmm…. hmmmm… hmmmm… Ez a pocsék proli picsa?
  Szabó: hmmm … tudja mit ne is keresse. Megyek vissza a faszbukra… Legalább zavartalanul kitombolom magam…

  • Bandi Bácsi said

   Persze mész vissza az Eszteredhez vén kujon!

   • Komáromi Kisleány said

    Nem, nem Eszterhez megy vissza, az a nő már rég kirúgta. Mostanában egy komáromi kisleánnyal csacsog a faszbukján. Egy ottani doktorandusszal…

   • Dark Tangent said

    Így igaz. Az Andreák egymásra találtak, voltaképpen egyek. Az Andrea magyarul női név, olaszul férfi név és Andrást jelent. Andrea de Komarno és Andrea de Hencida bimbózó szerelme a fb-on beavatottaknak követhető. 🙂

   • Szabó a doktorandák lovagja said

    És miről csacsognak? Tudományos témákról?
    Egy biztos, innen üzenem a komáromi kisleánynak, hogy Bandi bácsi nem fogja megírni a disszertációját, mert nincs hozzá elég esze!

   • Figyelmeztetni kéne szegény komáromi kislányt. Fel kell világosítani Szabó jelleméről és tudásának határairól. (Más sincs, csak határ.) Amit Szabó birtokol a tudományból, az ráfér egy bélyeg hátára – ahogy a német barátaim mondják.

   • komáromi hírharang said

    A lány nagyon kedves, csinos, karcsú, alacsony.
    Ha ráesik a szabó, agyonnyomja, mint elefánt az egeret.

   • Kapitányság Kilencker said

    Hát csoda, hogy Szabó visszavonta Ludvig kerestetését?

   • komáromi csipkés györgy said

    Hogyhogy nem tűnik fel a Selyén senkinek, hogy a mocsok Szabó abúzálja témavezetés örvével azt a kislányt.
    Hogy milyen témában vezeti? Meghaltok a röhögéstől, ha megtudjátok.
    Persze főleg félrevezeti. Megtiltotta pl. neki azt, hogy a téma legnagyobb szaktekintélyeinek az írásait olvassa.
    És közben szexuálisan kiszolgáltatja magát ez a hordóhasú ártány.

   • komáromi mindentudó said

    Mindenki látja. Mindenki gyűlöli szabót, mint a szart.
    Csak azt is tudják, h ő a Bogárdi sógora, azt már nem, hogy Bogárdi is mint a szart….
    Azonkívül azt is tudják, hogy benne van a MAB-ban és a Balog valagában van.
    Hagyják a kis tojót, hadd szórakozzon vele a pókhasu impotens barom

   • Azt azért nem gondoltam volna, hogy “külhoni testvéreink” is ennyire becstelenek és odaadják Szabónak szexuális rabszolgaként a kislányt.

 15. Hatásköri túllépés said

  Szabó nyilván azért írta meg a fiktív felkérőleveleket, mert Hima nem volt hajlandó el nem készült dolgozatra felkérni opponenseket. A Zsengellér Bizottság előtt azzal védekezett, hogy a fiktív és visszadátumozott sőt kamu iratok, nemlétező iktatószámok az egyetem érdekét szolgálták, “szükségszerű, egyben célszerű lépések voltak”. Pedig Szabó soha nem az egyetem érdekeit tartotta szem előtt, hanem a sajátját. Egész dékáni hatalmát a saját és a felesége helyzetbe hozására használta. És most is ezt csinálja a MAB-ban.

 16. szabó a tömeggyilkos said

  Érdemes lenne csinálni egy csoportképet Szabó áldozataiból.
  Sokan annak: Szilágyi Ferenctől Király Gyuláig és Bolyki Jánosig. Szigeti Lala miatta lett öngyilkos. A kép sarkán pedig ott ül Ritoókék szépséges Cirmikéje, akit ez a gonosz szörnyeteg arzénnal mérgezett meg

 17. Károli a pénzmosoda said

  A Károlin okt. 15-16-án Etika-gazdaság-jog c. konferenciát tart.
  http://www.kre.hu/portal/images/doc/KRE_Konferencia_felhivas_2015_10_15-16_Elso_felhivas.pdf
  Nyitó előadás:
  Prof. Balla Péter:
  A rablás ontológiája és gnoszeológiája az Apostolok Cselekedeteinek tükrében.
  Nagyon várjuk!

 18. dubonnet said

  Végre egy tisztességes, keresztyéni írás a reposzton.
  Gondolom, a hivatásos uszítók, Köntössel az élén, jól leszidják.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-08-04/elmenybeszamolo-avagy-kep-es-keret

 19. mint a mókus said

  Balog a balfasz meg Czunyiné a …………. mindennap énekeltetné az iskolásokat
  http://444.hu/2015/08/03/mindennapos-eneklest-vezetne-be-az-iskolakban-a-kormany/

 20. fideszes kommunikáció said

  Simicska nem enged. Mit vásárol a zsidó örökségéből a kancsal qrva Schmidt Mária?
  http://nol.hu/belfold/simicska-nem-enged-1555179

 21. ulan bátor said

  Vannak becsületes erdélyiek is
  http://erdely.atlatszo.hu/2015/08/04/lemond-magyar-allampolgarsagarol-igy-tiltakozik-az-epulo-kerites-ellen-egy-erdelyi-lany/

 22. orbán az undorító görény said

  Érdemes elolvasni
  https://nepszava.us/bartus-laszlo-menekultugyi-kiskate/

  • Wishful thinking said

   Ismeritek azt a viccet, hogy Orbán, Kövér, Lázár és a teljes fideszes vezérkar a sikeres forradalmat követően éppen Azerbajdzsánba akarnak menekülni repülőn, amikor a gép hirtelen kigyullad és lezuhan? Nem ismeritek? Sajnos én sem… pedig milyen jól kezdődik.

   • Medvebocs said

    Orbán mindnyájunk legtöbbet rabló kertitörpéje elmegy Kazanyba.
    Na nem azér, hogy a kazanyi szűzmáriához imádkozzon,
    hanem hogy a talán nála is kisebb Medvegyev keblére vesse magát.

   • Antikabbala said

    A vízipólósainknak akart drukkolni, de nem hozott szerencsét nekik. Megjelenése a focimeccseket se dobja fel. Általában rossz ómen minden sporteseményen. Ki kellene ezekről tiltani.

 23. Zsinati Illetékes said

  Hogy Szabó András hazudik, azt régóta tudjuk. Még a püspököt is meghazudtolta: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/02/16/false-disproof-hamis-cafolat-%E2%80%93-szabo-andrastol/

 24. KSZE Workshop said

  Ha Szabó 2009 február 19-én mellékelte azt a szöveget, amit MarciPista csak 3 hét múlva kezdett el írni, akkor nemcsak Petrőci és Eisemann sáros, hanem Bednanics, a debreceni Simon Attila és a házon belüli IMO-s Hermann is. Vagyis a Kulcsárszabó klikk.

  • Ezek a félidióta Petrőci kivételével mind a Kulcsárszabó féle általános irodalomtudományi kutatócsoport tagjai. Beltenyészetből lettek összeválogatva, de ez nem látszik, mert a fogatlan táskás szemű parókás vénség különböző intézményekhez szórta őket szét állásba. Ezek egymást avatják doktorrá akár kész szöveg nélkül is.

 25. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 26. refi bunkók said

  Itt van egy pap, aki KÖVETELI A BUNKÓSÁGHOZ VALÓ JOGOT!
  Mi a f..nak nyelvvizsga?
  http://reposzt.hu/comment/6794#comment-6794
  Megértjük, bunkócska!

 27. Puzsér Róbert fan said

  De jó látni Robit!!!!
  Közben hallgatni kell a balfasz Balog nyikorgását sajnos

 28. Orbán takarodj! said

  Ennyit keres a hájas disznó, aztán utalgatja vissza az Orbánnak.
  http://fn.hir24.hu/penzugy/2015/08/04/mennyit-keres-andy-vajna/

 29. dunántúli igazmondó said

  A Soós az észt osztja, nem a segítséget.
  Mennyivel könnyebb, és még az erkölcsi magasabbrendűség látszatát is adja, igaz, te hitvány prédikáló lajhár?
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-08-05/szamadas

 30. petrőczi a botránykő said

  Ludvig már több mint egy hónapja nem fosott semmit a blogjára.
  Csak nem beteg a fűzfapoetessza?

  • Ludvig gödörben said

   Talán megcsappant az önbizalma. A költői is és a női is.

  • Pszichiáter said

   Az a baja hogy nem kap elég tápot a szeretetéhsége. Több meleg reakcióra számított tőletek. De ti olyan szívtelenek vagytok a szerencsétlennel.

   • hermeneutikai lángész said

    Fabinyt idézem: semmit sem ér sem tanárként, sem tudósként, sem kollégaként, sem emberként.:

   • petrőczi de genere ludvig said

    Ludvigról a hallgatók véleménye:
    1. nem tud angolul
    2. tudatlan
    3. önmagáról pofázik
    http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11088.html?p=3#rates

   • Exhibi Cionista Pletykafészek said

    Ez speciel mind igaz. Amit Petrőci tanárnőtől megtudtunk, az vagy az ő szerelmi élete vagy a Szabó Bandi bácsié. Hogy ki mindenki akarta őt megbaszni fiatal korában. Illetve hogy otthon a Bandi bácsi porszívózik, és az is csak akkor, amikor összevesznek, dühében, lázadásból. De mivel csak ritkán merészel lázadni, a lakásukat megzabálja a kosz.

 31. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig depis.
  Szabó összejött a komáromi zsebibabával.

 32. komáromi csipkés györgy said

  A komáromi kisleány pont az ellentéte Petrőczinek: finom, kecses, kicsi, okos kis hölgy, nem szét.aszott, hájas, idióta paraszt trampli.
  Szabónak is van ízlése, be kell látnunk.

  • András Eszter said

   Már Eszter is jó nő volt. Szabó mindenkiben a hitvese ellentétét keresi. 🙂

   • cziczkamaczka said

    Igérni tud a vengazember nekem is hogy maj megirja helyettem aztán baszott – na nem engem – annyira azér tartom magam, hanem rám és a megirásra.

 33. ribike said

  Ribikének is megvan a véleménye,
  költői formába öntötte:
  Halihó, halihó,
  dögölj má meg,
  nagyanyó!

 34. dumb and dumber said

  Nyáron egy számjegyűre csökkent a parokiások IQ-ja
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6648/

 35. kálomista brigantik said

  Ma koreaiak klimpíroznak a Kálvin téri templomban a cigánymisszióért
  http://reformatus.hu/mutat/11165/
  Kérdésünk: Ki lopja el a cigányok pénzét?
  1. Bala Péter
  2. Szabó András
  3. Más, név szerint
  Megfejtőink között Petrőczi Éva hájas könyveit sorsoljuk ki a szerző személyes mocsokfoltjaival.

 36. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Balla bűnrészességéről se feledkezzünk meg!
  https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/author/ravaszlaszlobaratikor/page/5/

 37. fideszes haramiák said

  Közben rabolnak változatlanul a fideszesek,
  szabó, balla meg a többi refi gazember pedig követi a példájukat
  http://hvg.hu/gazdasag/20150806_Megvan_ki_epitheti_fel_a_felcsuti_kisvasu

 38. korrektúra said

  Azért elkezdték összefogdosni a gazembereket, persze az Orbántól viszonylag távolabbiakat.
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/kitort_az_eu-tamogatasi_botrany_elindultak_a_letartoztatasok_magyarorszagon.599609.html

 39. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Mióta a Ráday utcai sánta könyvtárosok is nyúlként szaladnak előle, és bezárt a teológiával szembeni könyvesbolt, ahol nagyker szinten lopott könyveket, Ludvigon kitört a mélabú.
  Mondjuk ehhez hozzájárult az is, hogy kitiltották a sarki Shirazból, ahol vadul udvarolt Ali bácsinak, de Ali bácsi népes családja, élükön a háremhölgyekkel úgy elagyabugyálták a vén picsát, már a kutyaszaros utcára is alig mer lemenni.

 40. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  A blogát is hanyagolja.
  http://petroczieva.blogspot.hu/
  Ezen az látható, hogy ráveti magát egy zavarban levő bölcsészre, meg emlegeti a Hochsommert, de azóta életjelet se ad magáról a BABILONI KAPU tulajdonosa, a nemzet retkes vaginája.

 41. saca said

  Czunyik vagytokk az evikeneni meg cak sirres sir meg a bandibácsi is megmonta neki hoty telea töke vele ezt mongyuk nemis értem és hogy elmegy azandreáho valahova aszt má elfelejtettem hovva

 42. ulan bátor said

  Az oroszok egyre gyengébbek, de az agyatlan kertitörpe még mindig az ő valagukat nyalja.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150806_A_Gazprom_eg_mint_a_Reistag

 43. czunyiné a károli üdvöskéje said

  A pedagóguskarnak etikai szabályzatot írnak.
  Olyan erkölcsöt várnak el, mint amit Czunyiné egész szennyes élete alatt előadott?
  A Tenke szeretője, a mindenki qrvája ír elő etikai szabályzatot?
  Aki az altestével dolgozta fel magát kormánymegbizotti, majd államtitkári szintig.
  Egy buta, lusta, becstelen senki.
  Ez írja az etikai kódexet?
  Ne röhögtessetek már.

 44. Orbán takarodj! said

  Orbán 100 milliót adott a székeLy futballakadémiának a MI PÉNZÜNKBŐL!
  https://nepszava.us/szazmillio-a-szekelyfoldi-labdarugo-akademianak/

 45. hugyos józsi said

  A Fidesz lényege
  http://nyugatifeny.blog.hu/2015/08/05/betiltani_korlatozni_szigoritani_elvenni_kotelezove_tenni_ez_a_fidesz_lenyege

 46. pedagógus etika said

  A magyar pedagógus legyen olyan, mint a Petrőczi meg a Czunyiné, retkes qrva, tudatlan, aljas, arrogáns, feslett idióta.
  http://hvg.hu/itthon/20150806_pedagogus_dress_code

  • Kuruc utánpótlás said

   Igen, mert akkor a jövő nemzedéke is agyatlan birka marad. Ez a Fidesz örökös uralmának feltétele. Gondolkodó emberek sohasem szavaznának ezekre…

 47. Tót atyafiak said

  A szlovák kormány a második “szociális csomag” keretében megvalósítani tervezett jóléti intézkedések egyik fontos elemeként 20 %-ról 10 %-ra csökkenti az ÁFA mértékét az alapélelmiszerek esetében. Nem kerítést épít és nem lopja el a szlovák adófizetők minden pénzét… Szlovákia jobban teljesít!

  • Trianon másképp said

   Hála Trianonnak, tehetséges és tisztességes népek is lehetőséget kaptak az önálló életre. Mint pl. a szlovákok.

   • pedagógus etika said

    A románok is lecsökkentették 9%-ra.
    Csak Orbánlandban 27%.
    Szavazzatok rá, baromarcúak!

  • Románia jobban teljesít said

   Romániában felállt egy korrupcióellenes ügyészség, és elvisznek mindenkit, aki korrupciós ügybe keveredik. Magyarországon megírja és dokumentálja a média, ki hogyan lop, de mégse visznek el senkit bilincsben.

 48. Tommy Ct said

  Borzalmas látomásom van. Ne adja az Ég, hogy Britannia is úgy gondolkodjék a magyar állampolgárságú munkavállalókról, mint mi másokról, mert egyszer csak a nyakunkba szakad – ó borzalom! – egy anyagilag jól szituált, rettenetesen dühös, ereje teljében lévő fiatal emberekből álló, jól öltözött és technikai eszközökkel kiválóan ellátott, munkanélküli, közmunkára nem hajlandó félmilliós tömeg, akik ráadásul magyar állampolgárok – őket hova utasítjuk majd ki?

  • Csirkeháló said

   Orbán ígéreteiben egyre kevésbé lehet bízni. Előbb 4, majd már csak 3 méteres kerítést ígért, de csak másfél méteres csirkehló lesz belőle. És még azt is átvágták az éjjel 🙂

   • ákombákom said

    A déli határzár épül ugyan, de tény, hogy nem úgy, ahogy azt eredetileg elképzelték. Az egész akció egy karikatúrává torzult, ami így az egész kaiserlich und königlich Orbán rezsimet kitűnően jellemzi. Ad-hoc döntéseket hoznak, hasra csapva, előkészítés és hatásvizsgálatok nélkül, aztán menet közben elkezdenek vadul improvizálni. Hogy ne érje szó a ház elejét – csak azért is, merő dacból – tessék-lássék lezárják ugyan a beígért határszakaszt, de a menekültek bejutását ez a ákombákom tákolmány nem nagyon nehezíti meg.

  • Jelenések said

   Tommy Ct nem vagy te véletlen Balla Péter lelki rokona? Azt mondják, újabban neki is rendszeres jelenései vannak, valamint társalkodni szokott a szentekkel, személyesen, ideértve a Megváltót is. Azt kéri tőle, hadd maradjon örökös rektor.

   • Segghezragadt szék said

    Imái úgy látszik meghallgatásra találnak. Szajuz utálja, szabadulni akar tőle, de a szándékot nem követik tettek, húzza-halogatja Balla valagba rúgását. Mintha a rektori szék Balla valagához ragadt volna…

   • Wistmanwoodos Balla said

    Ha már nem sikerült a püspökké szentelés nyilván szentté avatásra tör 🙂

   • Brown Rat said

    Balla nagyon alázatos Szabó püspökkel. Szemlesütve bátyámozza, biztosítja őt arról, hogy egy pillanatig se gondolta komolyan, hogy a vetélytársa lehet, csupán meg akarta mutatni magát a sok dunamelléki kálvinistának a szarbarna színű nájlondzsörzé öltönyében.

   • DMREK said

    Hiába alázatoskodik, nem rajta múlik, meddig marad, csak Szajuzon. Annak pedig akad most fontosabb dolga is, mint a szarházi kis patkány.

   • Segghezragadt szék said

    Ne szépítsd. Szajuz leszarja az egyetemet, nem csinál ott semmit. Meg egyébként se. Nincs benne az a tetterő, mint 13 évvel ezelőtt, amikor Hegedűst kiütötte a Duna-melléken. Mintha nem merne ujjat húzni a Hegedűs-klánnal. Begyávult. Nem kockáztat, inkább ül a babérjain.

   • hostess Enikő said

    Szajuz nagyon enerváltnak látszik. Ezt használja ki Sepsi is, aki bájolog vele és főleg Bozsonyi, aki nagyon igyekszik a barátságába férkőzni. Balla helyett is tepernek mindketten.

 49. Viktorandfriends said

  857 millió forintos beruházással épül az a kisvasút Felcsúton, ami Orbán Viktor háza elől indul majd és Alcsútra viszi azt a rengeteg utast, aki a Puskás Sporthotelben száll meg. A tervek szerint a vonat évente 6 millió forint bevételt termel majd, így alig 143 év alatt meg is termeli majd az árát.

 50. Vicces Ludvig said

  Ludvig az órákon néha féldisznó vicceket is mesélt. Főleg a pápistákról. Pl. ezt.

  Falfirka egy keresztény iskola fiú mosdójában: “Ne siránkozz, ha egy apácaruhás, szigorú nő pálcával fegyelmez, sőt becsüld meg nagyon ezeket a pillanatokat. Hiszen pár év múlva ugyanezért az élményért már komoly pénzt kell majd fizetned…”

  • Andrew said

   Emlékszem rá. Ezt nem a vicc kedvéért mesélte hanem a szex kedvéért. Nekünk célozgatott hogy becsüljük meg az undorító simogatásait és a beigért intim fenyitéseit.

   • Charlie said

    Mi az hogy célozgatott? nekem például beigérte hogy elfenekel. Asszem komolyan gondolta hogy megfogja a seggemet. Nem mertem egyedül kószálni fenn a harmadikon a szobája környékén. Azon a keskeny folyosón ki se tudtam volna térni. A fogam is vacogott az undortól.

   • Cica said

    Jó hallani benneteket felidézni a régi emlékeket. Az angol szak horror volt a fiuknak mer Petröci tanárnö molesztálta őket. Engem meg a Szabó. Fojton a köldökpírszingemet bámulta. Ma már kicsit könnyeb lehet az angolosoknak hogy a nimfomán szörnyellát lapátra tették.

   • Oxford chat said

    Lényegesen könnyebb. Azóta már a barátnőjét is valagba rúgták, a nyelvvizsgapapirokat áruló Sárosdynét. Nem is tudom, hogy volt pofája nyelvvizsga bizonyitványt árulni, amikor maga se tud angolul.

   • Department said

    Ezt a terhet már nem akarjuk cipelni a Dózsa György útra. Ugye, érthető?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: