Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Among Friends (Barátok közt)

Posted by karoligaspar - szeptember 1, 2015

Barátok közt

Barátok közt

Írta: Hermeneutikai lángész

A Nyugati fény fotóján öt férfi látható, ők a Fidesz legerősebb emberei. Négyen közülük a Dunántúl észak-nyugati részéről származnak, a nyugati fény küldöttei ők, a kakukktojás az egyetlen alföldi, a hódmezővásárhelyi Lázár. Mintha Észak-Dunántúl különösen gazdag lenne  a Fidesz számára értékes elmék kitermelése szempontjából. Ott ül Pápa egyetlen élő díszpolgára, Kövér László, akit, ahogy mostanában nyilatkozta, már a legkevésbé sem érdekli a Fidesz, csak a gyermekei jövője. Gyanítjuk, azoknak sem lesz gondjuk, bár apuka csakugyan nem gazdagodott feltűnő módon, de tudjuk, hogy náluk a családi kincstárnok az öcsike, Kövér Szilárd. Ő pedig a jótékony félhomályban valóságos cég- és ingatlanbirodalmat épített ki magának és a családnak. A kép első helyén a felcsúti lángelmét, a miniszterelnököt látjuk. Mögötte az osztrák-szlovén határon fekvő Székelyfaluban felnőtt Rogán, neki köszönhetjük, hogy a pesti ötödik kerület pompás ingatlanai gyanús arab vállalkozók kezére jutottak, pl. a Párisi udvar, vagy a minden gyanú fölött álló Habony Árpád kiterjedt családjához.

Egyenesen a szemünkbe néz a képről Szijjártó Péter, az ország jelenlegi külügyminisztere, aki futsal csapatával erősítette meg országunk külkapcsolatait. Tudjuk róla, hogy apukája, a kartellezésért jogerősen elítélt vállalkozó (út- és vasútépítésben érdekelt), Simicska kegyvesztettsége miatt több milliárdos üzletekhez jutott. Bevételéből építette Petinek azt az elvarázsolt kastélyt, amely egészen biztosan díszhelyen fog szerepelni a giccsről szóló képzőművészeti albumokban.

Ezt a négy dicső férfiút Dunántúl adta a nemzetnek, nem úgy, mint a hódmezővásárhelyi Lázár Jánost. Ő amúgy feltűnően pompaszerető: lásd antik arany Rolex óráit. Kedveli a dzsentroid típusú fácánöldöklést és a külföldi luxushoteleket, ahol luxusnőkkel költheti a közpénzeket. Nagyapja még a birkákat legeltette Hódmezővásárhely határában, fácánt legfeljebb a vetésben láthatott, az időt pedig nem arany Rolex karórájáról, hanem a nap állásáról olvashatta le..

Ha másik szempontból nézzük az érdemdús férfiakat, akkor azt látjuk, hogy a második legnépesebb bevett keresztény egyházhoz tartózók feltűnő számmal vannak köztük képviselve. Szijjártó a győri bencés gimnáziumban végzett, ott ismerte meg példaképét, Orbánt. A szlovén származású Rogán felekezeti hovatartozásáról nincsen adatunk. A református egyházhoz tartozik ezzel szemben Orbán, a református gimnáziumban érettségizett és presbiterként működő Lázár és a házelnök Kövér is. Amikor annak idején bejelentette a pápai templomban, hogy őt itt keresztelték, némi konsternációt váltott ki az idősebb gyülekezeti tagok között, hiszen nem emlékeztek arra, hogy a szochazás kitüntetéssel rendelkező idősebb Kövér ilyet tett volna, vagy hogy 19-es vöröskatona még idősebb Kövér mit szólt volna ehhez. Mindenesetre fegyelmezetten tudomásul vették, hiszen, mint tudjuk Orbántól, ő sohasem hazudott. Az igazmondás vélelmét pedig bízvást kiterjeszthetjük a Fidesz egész vezérkarára is.

2017-ben ünnepli a világ a reformáció megszületésének fél évszázados évfordulóját. Erre készül a magyar kormány a Hold utcai pap, az oktatást, az egészségügyet és a kulturális életet EMMI miniszterként totálisan tönkreverő Balog hathatós segítségével.

A Magyarországi Református Egyház megadja a módját, 100 ezer forinttal jutalmazza azt, aki egy szlogent fogalmaz meg, amely “kifejezi a reformáció örökségét és rámutat arra a jövőorientált tevékenységre, amely az egész nemzet és az egyház megújulását célozza”. Szeptember 30-a a határidő, innen is buzdítunk mindenkit a részvételre. Nagy kérdés persze, ha olyan stilisztikai és nyelvérzékű emberek bírálják el, mint akik a felhívást megfogalmazták, kit fog lelkesíteni ez a díjnyertes mondás.

De az üzenet amúgy sem nekünk szól. A Magyarországi Református Egyház készen áll arra, hogy a félezeréves évforduló kapcsán megszentelje Orbán országlását, spirituális szintre emelje őt, és a magyar kálvinizmus csúcspontjának tekintse Lázár és Kövér tündöklését. Amikor láttuk, hogy Bogárdi Szabó István papi palástban áldja meg a felcsúti futballpályát Orbán házának szomszédságában, sejtettük, hogy ilyesmi be fog következni.

A MRE jelenlegi vezetői a jelenlegi, felcsúti császárt teszik az Isten helyébe és minden tiszteletet neki adnak meg. Ezekkel a gesztusokkal sátáni cinizmussal semmisítik meg a magyar reformátusság teljes erkölcsi örökségét. A kálvinista gályarabok nem azért szenvedtek, és de Ruyter admirális nem azért mentette meg őket, hogy késői örököseik futballpályákon bohóckodjanak. De Bogárdi püspöktől távol állnak az etikai megfontolások, a menekültügyről is csak annyit nyilatkozott, hogy “nem kell belőle aktuálpolitikai kérdést csinálni”. Nem is csinál, és a felebaráti segítségtől is eltekint egész egyháza nevében.

A Magyarországi Református Egyház létének legsúlyosabb válságába jutott. A Zsoltárossal szólva: “Ha az Úr nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők” (Zsolt 127, 1). Nem az Úr építi a házat, hanem durva kezek Habony és Finkelstein tervei alapján gányolják össze. Amit most építenek, az egy csicsás vásári bódé, egy látványegyház, amely bármit képes megáldani és felszentelni, amire “áldott Orbán testvér” felszólítja, hogy a gerinces kálvinisták által írott RefLap szóhasználatát idézzük.

Tudomásul vesszük, hogy “az Úr nem őrzi a várost”, melynek előjárói a bibliai Szodoma és Gomorra erkölcsi szintjére züllöttek. A magunk nevében kilépünk ebből az egyházból és erre buzdítjuk hitben járó testvéreinket is.

 

81 hozzászólás to “Among Friends (Barátok közt)”

 1. Bogárdi a világszellem said

  Bogárdi végtelenül nagyra tartja magát.
  Ás mi lett belőle?
  A nemzetközi megvetés tárgyának, a felcsúti gazembernek az utolsó kiszolgálója!
  Mert a többi fideszes már osztja a feladatokat egymás között.
  Mire Orbán visszajön a grazi tatarozásból, megbuktatják.

 2. reposztos barmok said

  Németh úr vicclapcikket írt
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-09-01/egy-apa-ellenorzojebol

 3. európai szemmel Magyarország said

  Bécsben tisztességes európai emberek élnek,
  és mélységesen megvetik Orbán országát a gyűlölethadjárattal
  http://444.hu/2015/08/31/becsben-20-ezer-ember-tuntetett-a-menekultek-mellett/

 4. Humboldtos üzenet said

  A berlini Humboldt Egyetem várja a migránsokat
  Ez az európai kultúra üzenete
  http://444.hu/2015/09/01/a-berlini-humbold-egyetem-megnyitja-az-eloadasait-a-menekultek-elott/

 5. vona a gazember said

  Vona egy gyakorlott csaló gazember
  http://444.hu/2015/08/31/vona-gabor-pont-az-volt-aminek-mindig-is-kinezett/

 6. református = szégyentelen hazug said

  Nagy ünnepség a Bibó által újraindított Baár-Madasban.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6683/
  Emlékszünk: annak idején Hegedűs, a fasiszta püspök meggyalázta és elkergette Bibót.
  Zsidó liberálisnak nevezték.
  Bogárdi sem védte meg, ugye.
  És mi a köze a Hold utcai hülyének, Balognak mindehhez?
  A siker szagára minden mocskos hiéna odacsődül.

 7. fideszes haramiák said

  Öleb Flóri, a fidesz házi tolvaja
  http://nol.hu/belfold/meg-az-osztalynaplot-is-meghamisitottak-1560237

 8. orbán az undorító görény said

  Fideszes gazemberség bankügyben
  http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/nem_vart_fordulat_a_magyar_milliardos_es_az_allami_bank_pereben.602310.html

 9. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Benevezzük Czunyinét, a Károli neveltjét és oktatóját, Tenke rektor qrváját az ÉV HÜLYÉJE versenyre!
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-het-hulyeje-dijat-magasan-nyerte-czunyine-a-kozoktatasi-allamtitkar-95453

  • károlis hökös said

   Meg az év qrvája és az év tolvaja versenyt is!

   • czunyiné a károli üdvöskéje said

    Felszopta magát államtitkári posztra. Tenkétől Orbánig.

   • Erdöközi, Czunyiné barátnője orbitálisat bukik said

    Kitört a gyalázat a Czunyiné által kinevezett Erdőközi miatt.
    Együtt simliskedtek annak idején a Károli BTK HÖK-jében
    http://www.hir24.hu/belfold/2015/09/01/a-szulok-szerint-mar-a-tanevnyito-elott-megbukott-az-uj-igazgato/

   • Gábor Zsuzsa said

    A Károli Hökjei mindig válogatott bűnözőkből álltak. Szabó András idején már odáig vetemedtek. hogy együtt sikkasztották el Szabóval és Koncz Bettyvel a 157 milliót. Persze, következmények nélkül. Az első és utolsó tisztességes HÖK-ös vezetés Villányi Gábor és Markó Zsuzsa idején volt. Előtte és utána gazemberek váltották egymást.

   • Eszter said

    Villányi ténylg szuverén ember volt. Még az öreg Hegedűssel is szembeszállt, majdnem kicsapták miatta. Markó Zsuzsa is tisztességes volt, de naiv. Szabónak sikerült őt manipulálnia és a maga érdekei szerint felhasználnia.

  • A HÖK jobban teljesít said

   A Károli fő profilja a bűnözőképzés. A HÖK-be e profil szerinti legtehetségesebbeket válogatták be. Ne csodálkoztok a sikereiken: korrupció, sikkasztás…

 10. fideszes gyilkosok said

  Végletesen lejáratnak bennünket Európa előtt.
  http://www.stop.hu/belfold/a-fidesz-meg-soha-nem-volt-ennyire-aljas/1356014/

 11. búzavirág said

  Ma 10 körül voltam a Városligeti körúton az evangélikus templom előtt. Jött két keresztyén hajadon, nyilván a károlis évnyitóra. Benézték az üres templomba, majd ezt hallottam:
  – A kurva isten bassza meg ez üres!
  – Lófasz akkor mehetünk tovább
  A templomra rá volt írva, hogy evangélikus, de a két károlis leányzó nyilván diszlexiás volt.
  Aztán elindultak a rossz irányba.
  A református templom előtt sokan voltak GPS-szel érkeztek a büdös parasztok és a rosszarcú prolik.
  Öltözék apukáknak: pálmamintás bermuda, alatta szőrös lábszár, fölötte hájas has.
  Anyukáknak: ízléses otthonka, háromszoros toka.
  Lábbeli mindenkinek: fröccsöntött papucs.
  A keresztyén tanulóifjúság: p..t alig takaró szoknya, fölötte strasszos topból kilógó szilikon csöcsök, strasszos tűsarkú műlakkból.
  Fiúknak: ugyanez striciben.
  Látom, a Károli keresztyén eszmeisége töretlen, megfelel az aljas gazember balláénak.

  • keresztyén barista said

   A meghatottság könnyeit ontom.
   EZEK A MAGYAR NEMZET REMÉNYSÉGEI A HITHŰ KERESZTYÉN ERKÖLCSÖS FIATALOK!
   És mennyit javulnak még, ha Szabó András, Balla Péter Kun béla unokája és az IMO-s Hermann ráteszi áldott kezéát!!!

 12. kálomista hazugságok said

  Minden perccel jobban igazolódik a poszt igazsága.
  2017-ben Orbán már a pöcegödörben lesz.
  A refi zsinat meg tök ingyér adta el a becsületét, már ha volt neki valaha is!

 13. jobbikos said

  A Károli főfasisztája Raffay most is aktív.
  http://www.atv.hu/belfold/20150901-sztarok-muveszek-elott-tartott-beszedet-vonalaccon van

 14. református = szégyentelen rabló said

  A refik a több állami lóvéért már 171 intézményben végeznek 291 közfeladatot.
  A közpénz a jó pénz, gondolják áldott testvéreink.
  http://reformatus.hu/mutat/11254/

 15. KulcsárTATA said

  Úgy hallani, hogy az új dékán, Borhy László akadémikus támogatja úgymond dr. KulcsárSzabó Após, (K)akadémikus felterjesztését a prof. emer. címre. Az öreg Kulcsár nem elégszik meg azzal, hogy 40 évig lopott, csalt és hazudott, a kétmilliós nyugdíj mellé szüksége van arra a félmilliós tiszteletdíjra, ami a címért jár. Ráadásul előadóként tovább lehet tömni a zsebét. Mondjuk, kell is a tatának a pénz: manapság újra rákapott az alkoholra, teljesen lezüllesztette magát. Már a haját sem festi..

  • KSZE Workshop said

   Kulcsártata egyszer már nagyon mélyre süllyedt az alkoholizmusban. A válása körüli időszakban lehetett, vagy 10 évvel ezelőtt. Akkor is zuhanórepülésben süllyedt lefelé, de akkor még kirángatta magát. Vörös pofával és spirtusztól bűzölögve tartotta józanul is zagyva előadásait. Az emeritusi címet biztos megkapja. Még ha teletömött zsebekkel is, de lelép a színről, máris tisztább lesz a levegő. A fiacskája nem lesz képes a birodalmát sokáig fenntartani.

   • Operatív tiszt said

    Ez az alak is a korrupt sikkasztó reformátusok díszvirága. Bölcskei méltó párja. Együtt alkották a komcsi besúgók debreceni tagozatát, mígnem Schneider Ernő STASI karriert csinált.

   • Mátyás utca réme said

    De a TATA legalább ELTŰNT! A fiacskájának nincsenek akkora hatalmi ambíciói, mint a papának. Végül megfúrták KisKulcsárt a tanszékvezetői pozícióban! Ideje lenne már Szabónak is eltakarodnia az egyetemről! A hájas állat meghívta oktatni egykori elvtársát, Szentmártoni Szabó Gézát! Kár, hogy Géza nem lát át (?) ezeken a förmedvényeken!

   • Naiv Géza said

    Csak nem olyan hülye a Szabó Géza, hogy sokadszorra is bedől Szabó Andrásnak? Hányszor átverte és hányszor fúrta ki már őt a Károliról ez a sunyi gazember!

   • Petrőczi a pöcegödör said

    És a Ludvig miket mond róla: A Géza tehetségtelen és lusta!
    Még kisdoktorija sincs

  • Nyugger Tata said

   A Tatát valagba rúgták. Még meghamisított személyi adatai szerint is betöltötte márciusban a 65-öt, ezért elküldték nyugdíjba. Valójában a 68-at, mert igaziból 47-ben született. Szűk baráti körben ünnepelte 1997-ben az 50. születsénapját. Egy nagyon jó barátom, Ferenczi Laci jelen volt rajta, ő mesélte. Sajnos, már nem erősítheti meg, mert váratlanul és szinte észrevétlenül meghalt. De Laci legjobb barátai, Kabdebó és Fried is tudják, hogy a Tata 3 évvel fiatalabbra hamisította a korát.

   • A szabály az szabály said

    Ne reménykedj, nem tűnt el végleg, csak átmenetileg. Amíg nem kapja meg az emeritusi címet, nem szerepelhet a honlapon, mert nincs semmilyen jogviszonyban az egyetemmel. Majd ha megkapja, újra fent díszeleg a neve.

  • KSZE workshop said

   Hogy a fiúnak van-e hatalmi ambíciója, azt nem tudom. De tehetsége egy akkora maffiahálózat működtetéséhez, mint a vénségnek, biztos nincs. Ezért a matuzsálem már alig várja, hogy visszatérjen emeritusként a nyámnyila fiacskája erősítésére.

 16. Orbán takarodj! said

  Egyre rosszabb Magyarország híre Európában
  http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/09/01/politikai_valsag_van_nem_menekultvalsag/

 17. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Kevesebb lóvét az oktatásügybe, több énekelgetés, hittan, torna.
  http://444.hu/2015/09/02/egyre-kevesebbet-kolt-az-orban-kormany-kozoktatasra/
  Czunyiné a közoktatás Hérosztratosza Balog tiszteletessel bűnszövetségben.

 18. kálomista trükkök said

  Soós rugalmasan elhatárolódik a sztenderd refis forgatókönytól
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-09-02/kompetencia
  Reposztosaimnak kezd leesni, hogy 2017-ben aligha fogják Orbánt Luther reinarnációjaként ünnepelni.
  Most arra készülnek, hogy mondhassák: mi szóltunk: KEGYELEM, SZERETET, JÉZUS KRISZTUS.
  Primitív szélkakasok

 19. fideszes haramiák said

  Business as usual
  A fideszi gazemberség kezd unalmassá válni
  http://atlatszo.hu/2015/09/01/evfolyamtarsak-es-ingatlanmutyistak-ok-allnak-a-milliardos-csalassal-vadolt-szocialis-szovetkezet-mogott/

 20. rogán a simlis csirkefogó said

  Megint elnyilatkozta magát a simlis bunkó rabló
  http://hvg.hu/velemeny/20150902_Toni_te_nem_vagy_valodi

 21. egy keresztény szó said

  No a refiktől ilyet nem hallottunk.
  Ez a nagybecskereki megyéspüspök üzenete
  http://magyarkurir.hu/hirek/a-keresztenyek-szamara-minden-ember-ember
  Ő igazi ember és igazi keresztény, nem úgy, mint a MRE zsinatának álszent hazugjai élükön Bogárdival.

 22. fideszes gyilkosok said

  Galádságra készülnek a rendőrök a Keletinél
  http://nol.hu/belfold/valamire-nagyon-keszulnek-a-rendorok-a-keletinel-1560659

 23. Orbán takarodj! said

  Orbánt mélységesen megveti a kulturált világ
  http://www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/svajci-szociologus-orban-viktornak-hagai-nemzetkozi-birosag-elott-van-helye

 24. fideszes haramiák said

  Rohadék fideszesek ellopták az egész évi költségvetést
  http://nyugatifeny.blog.hu/2015/09/02/ot_bizonyitek_hogy_csodkozelben_a_magyar_koltsegvetes

 25. Tarajos Peti tarsolya said

  A győri balfasz istenverte hülyeségeket pofázik
  http://vs.hu/kozelet/osszes/szijjarto-beszolt-az-unios-vezetoknek-0901

  • Netfigyelő said

   Vigyázzatok, mert nagyon kattintgatnak Győrből, Hódmezővásárhelyről és most először Felcsútról, többször is. Ez a “baráti társaság” is fel fog titeket jelenteni a google-nál, mint a kimondhatatlan N…P…

 26. fideszes kommunikáció said

  Hazudnak, bíróság mondta ki.
  http://index.hu/kultur/media/2015/09/01/elso_napjan_helyreigazitasi_pert_bukott_a_kormanyparti_magyar_idok/

 27. jakab a pap said

  Jakab gyerekét refi kollégiumba vették fel, HALLELUJA!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-09-03/becsengettek
  Ez a hála a bicskanyitogató fideszpropagandáért, amiket apuka és anyuka kifejt a reposzton.

 28. KGBéla said

  Nemsokára szavaznak a béla mentelmi jogáról
  https://kuruc.info/r/2/147802/

 29. Tapsi Hapsi said

  Ilyen idióta az Ausztriába akkreditált magyar nagykövet
  Ő is futsalos volt:
  http://gepnarancs.hu/2015/09/ronggya-egette-magat-a-magyar-nagykovet-az-osztrak-televizioban/

  • Cukorjózsi said

   A berlini nagykövet viszont nagyon értelmes. Azt nyilatkozta, amit Orbánnak kellene, ha normális lenne. Pl.a kvótarendszer szerinti elosztást megfontolandónak tartja, vagy legalábbis lehetséges megoldásnak.

   http://index.hu/belfold/2015/09/02/kvotarendszer_menekultek_czuklor_jozsef_nemetorszag_zdf_nagykovet_berlin/

   • Futsalklikk said

    A különbség, hogy Czukor nem futsalos, hanem a diplomáciában profi. Őt lehet mutogatni. Szíjjártót és sporttársait viszont nem kellene.

  • Tapsi Hapsi said

   A cukrosbácsi kém volt egyszerűen.
   A fideszt ez nem érdekli, faszi jól tud németül, tudja, mi a pálya, legyen nagykövet.
   A fideszes időkben egy volt komcsi kém a legjobb diplomata.
   Nem rossz.

   • Wistmanwoodos Balla said

    Miért? Az állandóan nyilatkozgató titkosszolgálati szakértő, nyírfás Földi mi volt? Nem komcsi kém? Most pedig a Wistmanwood tulajdonosa és az ájtatos szenteskedő Balla üzleti partnere. Sasolja a lakásukon a károlis oktatókat és hallgatókat. Ha a szentírásra esküdöző papoknak megfelel egy volt komcsi kém, akkor a világi kormány mért lenne finnyásabb?

   • kaganovics said

    A Földi ennél sokkal rosszabb. Régen szoci volt, most fideszes. Kétpofával ugat a beáramló terroristákról.

 30. szkizo dad said

  Habony a Palazzo Dorottyában lakik, Vajna timi itt nyit gyémántboltot.
  http://cink.hu/abba-a-hazba-koltozik-vajnane-gyemantboltja-ahol-habon-1728201718
  A fidesz jobban teljesít!

 31. pápista gazemberek said

  Pondró atya a migránsokat átkozza, orban valagát nyalja
  http://444.hu/2015/09/03/az-atya-aki-folyamatosan-a-migransok-ellen-hergel/

 32. Gengszterország said

  Merkel helyretette a felcsúti bugrist.
  http://hvg.hu/vilag/20150903_merkel_helyretette_orbant?s=hk

 33. keresztény júdások said

  Tusk kioktatta Orbánt kereszténynségből
  http://444.hu/2015/09/03/tusk-kioktatta-orbant-keresztenysegbol/

 34. Bogárdi a világszellem said

  Bogárdi óvatosan próbál elszakadni a Fidesz gyalázatos menekültpolitikájától. A szövegből kideról, milyen keveset is tettek valójában.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6692/

 35. Kövi Dinka said

  Dinka nagyon konok, írt egy 600 oldalas regényt Konokok címmel.
  Dinka túlszárnyalja a magyar irodalom Uhrin Benedekét, Ludvigot.
  Ihaj, csuhaj, éljen a Dinka! És pont.

 36. dunantúli igazmondó said

  Bogi, nem kéne ezt csinálnod!
  Hogy te így meg amúgy, de most, hogy Bogárdi püspök úr nyilatkozott, fény gyúlt abban a sötét fejedben
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-09-04/rank-rott-feladat
  Te szervilis, nyavalyás liba!E
  Nem szégyelled magad?
  Ahhoz is hülye és erkölcstelen vagy?

 37. szkizo dad said

  Orbánt megveti és utálja az egész kulturált világ
  Egy szaros büdös bunkó
  http://nepszava.hu/cikk/1068628

 38. református = szégyentelen rabló said

  Székely Attila bátran megmondja, hogy
  CSAK ORBÁN LÁTJA JÓL A HELYZETET
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-09-05/mult-ido
  Igazi kálvinista tisztesség ez, igaz?

 39. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog megmondta az igazságot
  http://444.hu/2015/09/04/balog-magyarorszag-mindent-megad-a-menekulteknek-csak-ok-rossz-helyen-varjak/
  És kéri, hogy ne össze-vissza segítsenek, hanem igyék a szervezetekhez
  az adományokat is el akarják lopni

 40. germanista said

  Az osztrák kancellár fb-on jelentette be, hogy mehetnek.
  Nem akart Orbánnal beszélni
  Megértjük
  http://index.hu/kulfold/2015/09/05/facebookon_jelentette_be_az_osztrak_kancellar_hogy_mehetnek_a_menekultek/

 41. fineszes said

  Mindannyiunkat szecskává vágnak.
  http://nepszava.hu/cikk/1068739-torvenyek-ellenunk

 42. petrőczi a magyar líra uhrin benedeke said

  Olvasóink nem bírnak betelni Ludvig förmedvényeivel és kérdezgetnek bennünket, miért nem tesz új posztot a blogjára a fűzfapoetessza. Ezt mi is sajnáljuk, mert Ludvig a legjobb paródiákat saját maga írja, nem kell az embernek fárasztania magát, a “párolgó agapé” meg a Szabó “málnaízű csókja” mindannyiunkból ellenállhatatlan röhögést vált ki. Mostanában azonban a Mátyás utca szarkája – tudjuk, ő lopta el a teológiával szemben levő könyvesbolt állományát, hogy annak be kellett csuknia, és a Ráday 28. könyvtárában is érzékeny károkat okozott – mintha takarékosabban bánna “dús élte kincsével”, nem a lueszre gondolok, amivel becstelen fiatalságában olyan bőkezűen, hogy más testrészét ne is említsem – bánt.
  Akinek hiányzik ludvig írásművészete, az forduljon a RefLaphoz, az aug. 23-i számban is van egy kis hánytató tabletta A morvaországi “Vizsolyban” címmel. “Ráadásélmény”, hogy P. nyelvi leleményét idézzük. Egy Kralice nevű faluban jutott eszébe a vén qrvának na mi? ki se találjátok: Szenci Molnár Albert. Na, akiből a hájas disznó Szabó – számos lopomány magáénak vindikálásával – nagydoktorált.
  Nyelvészeti felkészültségét is csillogtatja a tudósasszony, amikor azt írja, hogy az 1579-93 között elkészült kralicei biblia “hozzájárult a cseh, sőt a szlovák irodalmi nyelv kialakulásához”.
  Ez merőben új, mivel az idióta szlavisták a szlovák nyelv kialakulását a tizenkilencedik század elejére teszik. Most viszont Ludvig rámutat arra, hogy néhány évszázadot TÉVEDTEK! Pedig Ludvig nem tud se csehül, se szlovákul, se semmilyen szláv nyelvet. Ettől még nyugodtan belerondított Cvetajevába és Brodszkijba, hiába, aki zseni az zseni!
  Olvassátok Ludvigot, ha röhögni és/vagy bosszankodni kívántok.

 43. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Ludvig a Szenci Molnár Albert Intézeten keresztül is lopja a közpénzeket.
  http://www.kre.hu/portal/index.php/egyhazmuveszeti-intezet.html

 44. Károli a pénzmosoda said

  Öleb Flóri is a Károlin végzett?
  Ilyen rutinos zsebmetsző tolvaj gazember csak onnan kerülhet ki!
  http://nol.hu/belfold/meg-az-osztalynaplot-is-meghamisitottak-1560237

  • Romodrom said

   Felhívnám a cigányönkormányzat figyelmét, hogy ingyen utaztatás folyik, ha mind elégetik az okmányaikat és szírnek mondják magukat pár nap alatt menekülhetnek ebből a cigányellenes rasszista üldöző országból, mind kivétel nélkül. Gyülekező a Keletinél bármikor!

 45. violenza sessuale said

  Ki fognak rúgni bennünket a schengeni határokból Orbán, a milliárdos csaló gazember miatt?
  Megéri nektek, idióták?

 46. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog, az idióta alkesz pap megint istenverte baromságokat röfög.

 47. Orbán takarodj! said

  A reposztos balfaszok orbánchoz tartanak
  http://reposzt.hu/comment/6844#comment-6844

 48. orbán az undorító görény said

  Orbán egy mocskos gazember!
  http://cegledizoltan.hu/a-labdarugas-szerelmesei/

  • Vastagbőr said

   Azért a pofátlanságának nincs határa. Ő kimegy a meccsre, és csak azután, az éjszaka közepén értesíti az osztrákokt, hogy a nyakukba varrta a menekülteket. Az osztrák kancellárnak az éjszaka közepén kellett intézkednie, mert a pofátlan cigány előtte órákig meccset nézett.

 49. Ultrák sáskajárása said

  Tájkép a magyar-román csata után. Gyönyörű… A migránsoktól elvárjuk, hogy tartsák be a törvényeinket és ilyen jó példát mutatunk? Gyalázat. Ennyi kárt Budapestnek a több ezer migráns nem okozott, mint ezek.

 50. Erdő, az embercsempész said

  “Embercsempésszé válna az egyház, ha befogadná a menekülteket”

  Ezt sikerült a magyar bíborosnak bedobnia csütörtökön, amikor a menekültek helyzetéről beszélt.

  Erdő megjegyzése mára jutott el a Guardianhez, ahol a magukat kereszténynek valló politikusok nyilatkozatait és az egyház menekültekkel kapcsolatos tanításait vetették össze.
  “And the prize for the most outrageous church pronouncement on this issue surely goes to Péter Erdő, the Roman Catholic archbishop of Budapest”

 51. zsinati levéltár said

  Komlósi Piroska a bizalomról beszél.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6690/
  Persze, a bizalom fontos dolog, de aki olyanban bízik, aki nem érdemli meg, az nagyot koppanhat.
  Mint azok, akik a mai MRE-ben bíznak.
  Amelyik az őrült Orbánt szolgálja, és nem a Teremtőt.

 52. Köntös köntöse alatt said

  Köntös óvatosan hátrál Orbántól.
  A globális történelem a hunyó.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-09-05/ket-keprol

 53. Évike néni Marika néniről said

  Akik hiányolják Ludvigot, a mai RefLappal vigasztalódhatnak A lélek dallama című förtelemmel. Petrőczi Petrőcz Lászlóné – Marika néni “költészetéről” firkál, de mint mindig, most is dicsekszik. “Nem a gőgös versírók közé tartozik” a néni, aki jól tudja, hogy “versei apró porszemek”. Ludvig versei is hasonló méretűek, értékük a negatív tartományban kereshető. De szemben Marika nénivel, aki egy jóindulatú és ártalmatlan dilettánsnak látszik,Ludvig szövegei MÉRGEZŐEK. Aki sokat fogyaszt belőlük, elveszíti az esztétikai érzék minimumát is, akárcsak az a primitív vén qrva, aki ezeket a világra fossa. “A hívő feleség és anya” – mármint Ludvig, akivel a saját kölykei nem állnak beszélő viszonyban, s akit a saját tetves férje, a gazember szabó ott próbál csalni, ahol lehet.
  Innen üzenjük: hagyd abba, Ludvig, te világ cemendéje, világ röheje, de ne is, rondítsd csak tele a RefLapot okádék idiotizmusaiddal, hadd tudja meg mindenki, ki is vagy te.
  Egy kártékony, tehetségtelen, undorító, utolsó senki. Egy közröhej, akit mindenki utál, mindenki mélységesen megvet.

 54. dunántúli igazmondó said

  Orbán megint a kereszténységről locsog – zsebredugott kézzel, természetesen. Kitüntette a győri püspököt, a korlátolt és előítéletes Pápai Lajost.

  • Szír segítség a magyarnak said

   itt lesz az ideje hogy jól pofánverjék ezt a dakotát külföldről ha már ez az impotens ellenzék nem képes erre, valahogy csak meg kellene védeni a magyar embereket ettől az elmebetegtől

 55. dunántúli teológus said

  Az aljas, hitvány kifogásokban éppannyira gazdag Bogárdi szövege, mint Erdő Péteré, ami miatt most a világ megvetése övezi.
  Nekem kell idéznem a tisztelt (????) püspök uraknak Jézus szavait?
  “Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam és innom adtatok, jövevény voltam és befogadtatok, mezítelen voltam és felruháztatok…Bizony mondom néktek, valahányszor megtettétek ezeket akár csak eggyel is az én legkisebb testvéreim közül, velem tettétek meg”. (Mt 25,35,40)
  És ti mit csináltok, hitvány püspökök, aljas papok?

  • Tolvaj Guszti said

   Bogárdi és Erdő csak nem adnak. Ha Bölcskei lenne most hatalmon még meg is lopná őket. Csak jobb a helyzet, hogy kitelt a becsülete a vén sikkasztónak!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: