Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Church and Red Light District (Keresztyén szellemiség)

Posted by karoligaspar - szeptember 6, 2015

bertalan.judit

Bertalan barátnője

Bertalan barátnője

Írta: Búza a konkolyban

Amsterdamban a piros lámpás negyed direkt a belváros régi temploma köré épült ki. Ez jutott eszünkbe barátunk alábbi beszámolójáról és a Károli híres női outputjairól…

A héten volt a Károli évnyitója. Barátunk éppen a fasorban sétált, mikor harsányan bazmegelő fiatalok keresgették az évnyitónak helyet adó templomot. Nyilván életükben először jártak ilyen helyen és csak sűrű mobilozással és egymás nemiszervének fogdosásával bírták ki a zsoltárokat meg a szenteskedéseket, amit a “keresztyén szellemiségű” egyetem vezetői rájuk zúdítottak. Másodszor akkor lépnek be egy templomba, amikor újabb szenteskedéssel és zsoltárral  kibocsátják őket az Életbe mint egyetemi diplomás keresztyén szellemiségű tanárokat.

A közoktatásban is megnyitották a tanévet, még kevesebb pénzzel, még több macerával a Fidesz által feltalált KLIK részéről. Aki ezt a szörnyűséget államtitkárként még elviselhetetlenebbé teszi, az egy volt károlis hallgató, Czunyiné Bertalan Judit. Bertalan 1993-ban az első évfolyamon kezdett a frissen gründolt károlis BTK-n magyar-történelem szakon.

Fatornyos falujából, Bokodról, ahol a helyi iskola takarítónőjének a lánya volt, apuka felszívódott, hihetetlen aljassággal és erőszakossággal tört a célja felé: minél közelebb a hatalomhoz, minél magasabbra a társadalmi ranglétrán. Közben életrajzát is kicsinosította: takarítónő anyukából pl. gazdasági szakembert csinált. Az egyetemen sem ismereteket gyűjtött, hanem, mondjuk így: kapcsolatokat. Első fontos kapcsolata Tenke Sándor volt, a Hittudományi Kar akkori dékánja, aki rögtön biztosított számára egyágyas szobát a saját irodájától pár méterre a teológiai kar első emeletén. Bertalan nem fecsérelte az időt tanulásra, azt a radikális tananyagcsökkentést saját magán is gyakorolta, amit most a közoktatásban kíván megvalósítani. Viszont megválasztatta magát HÖK-elnöknek, ami nem kis teljesítmény, hiszen a hallgatótársai gyűlölték és undorodtak tőle. Szabadidejében Tenkének, a szeretőjének a segítségével beiratkozott a Károli kecskeméti jogászképzésére. Itt havonta egy hétvégét töltött el, szintén nem tudása, hanem ismeretségi köre gyarapításával. Sok politikus járt ide, akik szerették volna a nevüket dr. Ezésesként aláírni, de csak érettségijük volt, az is levelezős. Ezen az operettegyetemen tanítgattak jó pénzért a szegedi egyetem oktatói, az ún. diplomákat is a szegedi rektor írta alá. (Az a fajta szívesség, amit Mészáros doktori diplomájának aláírásával a Szegedi Egyetem később a Károlinak nyújtott, már akkoriban is működött.) Bertalan, aki szívesen és arcátlanul hazudik, még hivatalos önéletrajzaiban is azt állítja, hogy jogászként a szegedi egyetemen végzett, pedig csak a Károli kecskeméti kisegítő tagozatán. Mikor végzett, Tenke, a szeretője állást kreált neki a Károli nagykőrösi karán, innen katapultált, ahogy a népnyelv mondja, innen “szopta fel magát” a Fidesz magasabb köreibe, s lett belőle országgyűlési képviselő, Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja, majd közoktatási államtitkár.

A Károli HÖK vezetőségi ülésein kötött barátságot történetünk második szereplőjével, a jelenlegi leghangosabb közoktatási botrány züllött hősnőjével, Erdőközi Orsolyával. Ő Bertalantól eltérően jó alakú, csinos lány volt, hosszú szőke hajjal, kedves, szelídnek tűnő modorral. Közben ő is végzett, férjként szert tette egy Manolovitsra és a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban tanítgatott.

A gyalázat akkor tört ki körülötte, amikor beadta az igazgatói pályázatát a gimnáziumba. Mind a tanárok, mind a szülők, mind a tanulók a régi igazgatót akarták továbbra is, nem így Czunyiné Bertalan Judit, aki a sorozatos tüntetések és beadványok ellenére Erdőközit nevezte ki igazgatónak, és amikor indokairól kérdezték, a maga szokásos ótvaros proli arroganciájával válaszolgatott.  A szülők kiderítették, hogy Erdőközi pályázatát az interneten keringő más szövegekből rakta össze, de Schmitt Pál álamfő országában a plagizálás egyenesen dicsőség. Az a hír is elterjedt, hogy Erdőközi segíteni fog abban, hogy a kitűnő épülettel rendelkező nívós iskolát átjátsszák a református egyháznak.

Most pedig kezdődik az iskola, és a Czunyiné által rájuk oktrojált igazgatónővel kell kezdeni a tanítást. Mint a Népszabadságban olvashatjuk: “Az intézmény élére erőből kinevezett Manolovitsné Erdőközi Orsolya már a tanév első napján kudarcot vallott, hiszen a tantestület hétfőn kétharmados arányban elutasította az új igazgató éves munkatervét, méghozzá alapvetően annak szakszerűtlensége miatt.” A szülők – pedig az SZMSZ biztosítja nekik és maguk is kérték – bele se nézhettek a munkatervbe. A hétfői évnyitóra a tanárok többsége fekete ruhában érkezett, jelezve, hogy gyásznapnak tartják Manolovitsné igazgatóságának kezdetét. Erdőközi még a tanulóifjúság elé sem mert lépni, az iskolarádión keresztül intézett hozzájuk szózatot.

Amiből világos, hogy Erdőközi úgy gondolja, Czunyinéval a háta mögött mindent megengedhet magának. Így volt  a Károlin is, ahol Bertalan a farkánál fogva vezette Tenke rektort és gyakorlatilag maga irányította az egyetemet a maga sötét, tudatlan, becstelen és aljas módján. Most pedig ez a rontás az egész magyar közoktatásra kiterjed, és Erdőközihez hasonló agyatlan és erkölcstelen sameszainak a segítségével végképp megmérgezi és szétrohasztja azt.

Hogy is mondja a Károli Küldetésnyilatkozata? “Az Egyetem célja az egyetemes keresztyén erkölcsi és szellemi értékeket a bibliai Ige szellemében öntudatosan  vállaló ifjúság nevelése”.

Gratulálunk, sikerült legalább ezt a két bibliai paráznát kinevelni, Szodoma és Gomora városát benépesítő többi becstelen, tudatlan, erkölcstelen társukkal együtt. De milyen is lenne az az ifjúság, akit Szabó András, a csaló és rabló gazember, Petrőczi Éva, a kiérdemesült vén ribanc, Kun Béla unokája, a felvidéki spicli Popély, az IMO-s Hermann, a futóbolond Hidán Csaba, a volt komcsi kémeket kollégáira és hallgatóira uszító wistmanwoodos Balla Péter és a többi gonosz félkegyelmű vezet be a tudás úgymond templomába?

159 hozzászólás to “Church and Red Light District (Keresztyén szellemiség)”

 1. zsófi hóhérleányka said

  Túl szigorú Erdő Péterhez.
  Nem ismeri a református brigantikat.
  http://magyarnarancs.hu/magyar_termek/schilling-arpad-ma-erdo-peter-a-legnagyobb-bunko-ebben-az-orszagban-96373

 2. zsinati levéltár said

  Az Egyházak Világtanácsa is megszólalt.
  http://reformatus.hu/mutat/11278/
  Megfelel ennek a Magyarországi Református Egyház?
  Rohadtul nem.

 3. Kulcsárszabóné said

  A két kurva mellől hiányolom a harmadikat, a MENYt. Csúnyáné egy ország közoktatását nyúlta le magának, Manolovicsné csak egy gimnáziumét. Kulcsárszabóné pedig egy egyetemét, mégpedig a reformátusét, amihez tatabányai proli bunkóként nem lehetne semmi köze!

  • irish coffee said

   Hansági azért nem illik közéjük, mert ő nem a Károlin nevelkedett, hanem az ELTE selejtjei között és onnan jött erkölcseivel zülleszteni és pszeudotudásával zavart kelteni. Az károlis újabb kurvák és gengszterek az ő mocskos kezenyomát is viselik.

   • Agnes de Bissex said

    Ahogy mondod. Ő nem a Károli neveltje, hanem ő neveli ki a legnagyobb prostikat és gengsztereket. Csak két példa. Egyik első tanítványa és kedvence Elekes Dóra, aki Hanságinak is nagyon bejött. Jobban belé volt zúgva, mint a Kiskulcsárszabóba. A másik példa pedig a másik kedvenc, Mészáros, akibe szintén jobban belé volt zúgva, mint a férjébe.

 4. Fóris tudománya said

  Ifj Heltai János tényleg ért valamit a nyelvtudományhoz.

  Click to access WISZ_Nemzetk%C3%B6zi_konferencia_program_0902.pdf


  Nincs rossz helyen Fóris tan székén?

  • Veszprémi nyelvész said

   De, ő rég nincsen a megfelelő helyen! A tanszéken több oktató is alkalmasabb lenne tanszékvezetőnek, mint ő:

   – Prof. Dr. Kontra Miklós, DsC
   – Prof. Dr. Honti László, DsC
   – Dr. Heltainé Dr. Nagy Erzsébet, PhD, egyetemi docens
   – Dr. Heltai János Imre

   Ezen oktatók Karácsony Sándor szellemi hagyatékát őrzik, ebben a szellemben élnek és dolgoznak! Egy református egyetem tanszékét pedig elvárható lenne, hogy minimum református személyek dolgozzanak/legyenek tanszékvezetők! Az egy fatális hiba volt Hontitól, hogy engedett Fóris nyomásának. Sokkal hozzáértőbb személyek is lennének az izraelita perszóna helyére!

   • hajnalka said

    Én úgy tudom, Heltainé csak félállásban van ott.
    A vén finnugor, a Honti meg minden koron túl van. És mi köze őneki Karácsony Sándorhoz? A többi háromnak tényleg van, legalább az apák révén.
    Az ifj. Heltai jónak látszik, de még túl fiatal.
    Csak Kontra az igazi jelölt.

 5. istenhegyi fogadó said

  Gyopárt jól leleplezte egy derék ember.
  Éljen!
  http://reposzt.hu/comment/6847#comment-6847

 6. Kövi Dinka said

  Dinks megint fosott egy undorítót
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-09-07/kutyatar-kutyatar

 7. szabó a gyilkos fasiszta said

  Bertalan mélységesen megvetette Szabót, és ahol tudott, be is tett neki.
  Nála csak a kiérdemesült vén luvnyát, a Ludvigot utálta jobban.

 8. Orbán takarodj! said

  Orbánt mindenki megveti Európában
  http://hvg.hu/itthon/20150907_Nemet_miniszter_A_magyar_kormany_elveszte

 9. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Megnyílt az új tanév a Károlin és még több büdös prostit és stricit szabadít rá a világra
  http://www.reformatus.hu/mutat/a-karolin-is-megnyilt-a-tanev/
  Balla kifejtette, hogy tovább növekednek “családiasságban, szeretetteljes légkörben és a közösség erejében”.
  Gratulálunk, wistmanwoodos fasiszta patkány!

  • balla a jobbikos püspökjelölt said

   Balla bejelentette, hogy olyan sokan vannak a retkes prolik meg a büdöslábú parasztok, hogy új épület kell nekik!

  • balla a lelkészi jellegű patkány said

   A családiasságot és a szeretetteljességet Balla úgy érti, hogy beküldi a kollégák lakására a wistmanwoodos családtagokat, akik ott felvételt készítgetnek a bejárati ajtóról, a zárról, a kolléga családtagjairól. Ez növeli közösség erejét, ezt is megmondta balla a patkány. Ő is ráküldte a sógorára, hegedüslórira a wistmanwoodot. Mi másér, mint a családi érzés okán??????

 10. Irány Etelköz said

  Hende az idióta balfasz lemondott.
  http://hvg.hu/velemeny/20140910_Hende_Csaba_indul_a_vesekove_utan
  Marad több hasonló kaliberű seggnyaló agyatlan.

  • Birkamars said

   A hivatalos indoklás szerint egyrészt azért mondott le, mert soha nem tudta leszedni a katonai távcső kupakját a hadgyakorlatokon és ezt az élményt nem tudta feldolgozni, másrészt pedig részben emiatt a súlyos komplexusa miatt már a közpénzen lízingelt szolgálati ribancot sem tudta kielégíteni. Ráadásul meg nem erősített hírek szerint a töke is többször beakadt a déli határon telepített drótakadályokba és néhány alkalommal maguk a menekültek mentették ki ebből a szorult és megalázó helyzetből. Hende egyébként azt tervezi, hogy a jövőben a békemenetelő, polgári körös birkáknak tart majd menetgyakorlatokat és időnként főz egy erős lecsót Schmitt márnemdoktor Palival együtt.

 11. Kontrát tanszékvezetőnek! said

  A legelképesztőbb dolog az, hogy a református egyetem nyelvészeti tanszékét egy izraelita vallású, zsidó etnikumú nő vezeti, akinek sose volt semmi köze a protestáns egyházhoz, de a nyelvészethez sem! (Hiányzó magyaros BA diploma!) Ez a nő mégis habilitálhatott, tanszékvezető lehet. Nagyon jó lenne, ha Kontra Miklós váltaná Ágotát! Kontra mindenben Fóris ellentéte: híres nyelvész, egyetemi tanár, a keresztény egyházzal jó kapcsolata van. Rengeteg szakkönyv, tanulmány szerzője. Ha a Károli tényleg a minőségi oktatást preferálja, akkor haladéktalanul lecseréli az inkompetens tanszékvezetőt!

  • Matrix D'Amour said

   Ha Fóris nem lenne Balla szeretője, már rég nem lenne a keresztyén egyetem oktatója.

  • ulan bátor said

   Kézenfekvő. Csak így lehetne. Felkészültségben még az ifj. Heltai is sokszorosan felülmúlja Fórist.
   De tudjuk, a Károlin nem a tudás számít, sőt, még a reformátusság sem.
   Emlékezzünk, hogyan rúgatott ki szabó andrás kitűnő református tudósokat, pl. Erdélyi professzort.

 12. Mocskos Politikusok said

  A szó szoros értelmében azok. Nézd meg ezt a szemétsorozatot, főleg a végét, mert az a poén:

  http://vilaghalo.info/v/migrans-szemet/

 13. KSZE és a Húsosfazék said

  Kulcsár Tatát nem magától nyugdíjazta az ELTE, hanem az ő kifejezett kérésére. Mert aszongya hogy akadémikusi pótlék félmillió, professzor emeritusi cím a másik félmillió, erre rájön a szerződéses megbízás, ami még egyszer félmillió, és a nyugdíj, ami nettó 300 ezer. Így 1 milla 800 ezer fix jön ki, és ha seggrészegre issza magát a Kakadémikus úr és nem jön be órát tartani, akkor se vonnak le belőle semmit. Úgy 300-500 ezerrel több jön ki neki, mint eddig.

  • Kaka-Démikus said

   A kapzsi dög! Nem elég, hogy évtizedekre tönkretette az irodalomtudományt, még vénségében is lenyúlja az egyetemet, az akadémiát, a társadalmat.

  • KulcsárSzabóErnyő said

   A kiérdemesült vén spicli egész életében nem értett máshoz, csak a harácsoláshoz! Fiatalon egyetemista barátairól jelentett, Németországban pedig beszervezte a STASI, idehaza pedig a FISZ tagokról jelentett. Én keveslem az 1.8 milliót. Nem számoltátok még rá a rengeteg tiszteletdíjat, jogdíjakat, valamint, ha meghívják több egyetemre oktatónak, akkor onnan is beszedi a félmilliókat, Nem is beszélve arról, hogy a Széchenyi-díjjal egyszeri 6,2 m forintot kapott, valamint havi szinten kap járadékot. De ahogy ismerem Ernőt, neki ez sem lesz elég: majd felveteti magát egy német egyetemre!

   • Igen, egyetértünk, énszerintem is több pénzt szakít. Azt viszont kizártnak tartom, hogy egy ilyen szélhámost felvegyenek egy német egyetemre. Annak idején is hungarológiai tanszéket vezetett, ami tkp. a nyelvi lektorátus része, nyelvet tanítanak és egy kis kultúrát. Ezt KSZE cicomázta fel igazi professzorsággá.

   • STASI said

    Ernőtől minden kitelik.. Ha kell, erőszakosan benyomja magát bárhova. Ez a hazai felsőoktatási intézetekben működik! Az akkreditációval zsarolja a tanszékeket!

 14. kataszidónia said

  Legalább az ifjúságot nem fertőzi.
  Zolika nem fogja tudni megtartani a megörökölt trónt, ebben biztos vagyok.

  • ELTE nyelvészet said

   Én közel 30 éve ismerem a Kulcsár Szabót. Fiatalon sem tudott tájszólás nélkül beszélni. Nyomta a t és a d hangokat, ha jól tudom, a mai napig nem tanulta meg az irodalmi német kiejtést, hanem az NDK németet beszéli. (Aki nem érti: richtig, h hang helyett s.) A mai napig azzal a tirpák akcentussal beszél. Elvégre így is jobb, mint Szabó, aki makogni tud németül!

 15. reposztos barmok said

  A pihentagyú lelkészek megint a focin agyalnak.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-09-08/futballtransz

 16. orbán az undorító görény said

  Orbán megint mondott valami orbitális állatságot. Hogy “nekünk együtt kell élni több százezer romával”
  http://kettosmerce.blog.hu/2015/09/07/orban_szerint_azert_lehetunk_buszkek_mert_nem_kertuk_a_ciganysag_kvota_szerinti_szetosztasat_europab
  Nekünk meg mér kéne együttélni ezzel az identitászavaros cigánnyal?

 17. református identitás said

  Tegnap eltávozott közülünk dr. Sípos Ete Álmos. Kérlelhetetlen tisztessége, mély tudása nem szerzett neki barátokat a magyarországi református egyház korrupt és tudatlan vezetőinek körében.
  Bölcskei például kifejezetten félt tőle, joggal.
  Felemelte a szavát az egyházon belüli korrupció, becstelenség, kóros alkoholizmus ügyében.
  http://reformatus.hu/mutat/11294/
  Egy nagyszerű ember távozott el közülünk.
  Nekünk meg maradt a selejt: Balla Péter, Bölcskei meg a Károlira deponált gazemberek.

 18. dunántúli teológus said

  Bogárdi szép szavakkal búcsúzik tőle.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6700/
  Nagy kár, hogy benne kevés van SEÁ bölcsességéből és bátorságából.
  Gyáván és botorul szolgálja a MRE vezetése Orbánt és bűnös politikáját.
  A Teremtőről és Krisztus urunkról elfeledkeznek.

 19. pápista gazemberek said

  Kiss-Rigó, a kiérdemesült spicli a Washington Postban nyíltan lehülyézte a pápát, hogy annak “fogalma sincs” a menekültkérdésről.
  http://nol.hu/belfold/kiss-rigo-laszlo-szerint-a-papanak-fogalma-sincs-1561849
  Jó, hogy kisrigónak mindenről van fogalma, ezért is áldotta meg a felcsúti gyöpöt Bogárdival karöltve.
  Azóta sincs áldás azon a ki.aszott futballpályán.

 20. A kisrigó becsülete said

  Kiss-Rigó egy becstelen gazember. Nemcsak lopott, hanem üldözte is a bejelentőt.
  Igazi orbáni figura, őt is Polt ügyészsége mosta ki a szarból.
  http://nol.hu/belfold/uldoztek-a-bejelentot-1451625

 21. unortodox lelkipásztor said

  A futóbolond kormányszóvivő Kovács szegény kutyájával
  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/alsogatyaban-pozol-a-kormanyszovivo-2397239

 22. ohranka said

  Menjetek keríteni a CÖF-fel!
  http://index.hu/belfold/2015/09/08/onkentes_keritesepitoket_var_a_cof/

  • Tyúkháló said

   Kósa elkottyantotta, hogy Hende nem lemondott, hanem Orbán kirúgta. A szart sem érő tyúkhálója miatt, ami ráadásul el sem készült. Pedig még Izraeltől is segítséget kért. Izrael a 400 km hosszú kerítést az afrikai migránsok ellen építette. Olyan hatékonyan, hogy az afrikai emberi cunamit totálisan felfogta. Ezzel szemben Hende a magyar-szerb határon ledobatott egy szúrós gurigát, miközben titkárnője szoknyájának cipzárját nézegette, amelyen szerszáma inkább fennakadt, mint egy nigériai az acéltüskén.

   • Dili Et Tánsok said

    Hendepufiért nem kár. Éppen ideje volt. Na de ez a Simicskó is miféle!

   • Szende Csaba said

    Mindig is egy szakmailag alkalmatlan alaknak tartottam. Díszhuszár volt, Isten vele!
    Gondolom, igen csak megkopott a nyelve pályafutása során. :)) Ilyen magasra felnyalni tehetség kell!

   • Zsírdisznó said

    Huszar? Ez? Ez a valami egy tohonya zsirdiszno, gerinc nelkul. A huszar akar disz, akar igazi, de izmos, vallas, egyenes, gerinces, nyilt tekintetu es buszke! Tehat mindenben elentete hende kocanak.

 23. Erdő Péter a hazug hitvány gazember said

  Nagyon vicces! Bruhaha!
  De a legszennyesebb mocskos bunkó hazai katolikus Erdő Péter, az már igaz.
  Hogy választhatták meg ezt a gecit bíborosnak?
  Olvassátok, NAGYON VICCES!
  http://huppa.hu/a-magyar-kereszteny-egyhazak-kalvariaja/

 24. Régi Csibészek... said

  A mai naptól hivatalosan a Károli Irodalomtud. Tanszékén oktat Szentmártoni Szabó Géza. Erre senki nem számított! Régi magyar szemináriumot fog tartani az érdeklődő(bb) hallgatóknak. Az a Szabó Géza jön a Károlira, akiről a DeGene(rált) Petrőczi minden hazugságot terjeszt, két meghökkentő:

  – Ludvig lányának az apja nem a töményalattom Szabó Bandi, hanem a Szentmártoni Szabó Géza. (Igaz, olykor-olykor TNG az apajelölt, attól függően, hogy Évikének milyen napja akad éppen…)

  – Ami Szentmártonit SZAKMAILAG érinti kellemetlenül: még a kisdoktorit sem szerezte meg.

  Petrőczi második hazugságát cáfolni a legkönnyebb, lévén hogy egyikünk sem tartotta akkor a gyertyát, amikor a Szabó leány megfogant… Szentmártoni lassan nyugdíjas, az utóbbi időszakban az ELTE-BTK illetékes tanszéke foglalkoztatta adjunktusi beosztásban. (Igaz, hogy így lassan a 65 felé egy docensi, professzori kinevezés többnyire elvárható lenne.) Petrőczi nincsen tisztában az ELTE szabályaival! Az ELTE-BTK oktatói a megfelelő szaktudással, a szükséges fokozatokkal rendelkeznek. Ez nem a Károli, ahol angolos tanári diplomával régi magyar irodalmat lehet tanítani csak azért, mert megtehetem, mivel az akkori dékán a férjem/szeretőm/élettársam, stb. Szentmártoni nem győz magyarázkodni a végzettséget firtató kérdéseknél. Csak azt nem tudom, hogy miért fogadja el Szabó meghívását, amikor TUDJA, TUDNIA KELL, hogy a pletykák mögött Ludvig Éva (lopott nevén: Petrőczi) áll!

  Hova tűnt Bene Sanyi, hogy az óráit Szentmártoni kapta meg? Beleőrült az intrikálásaiba, a machiavellista játékaiba?! És hol van ilyenkor Papp Ágnes Klára?!

 25. svabra said

  Az operatőrnő felrúgja a menekültet.
  Keresztény-nemzeti jobboldali médiánál dolgozik a kápó.
  http://444.hu/2015/09/08/gyerekkel-futo-menekultet-gancsolt-a-magyar-operatorno/

 26. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Csúnyáné tönkreteszi a közoktatást és egymás ellen hergeli a pedagógusokat.
  http://www.civishir.hu/azt-irja-az-olvaso/megalazo-feladatot-kaphatnak-a-pedagogusok/0907131956

 27. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig visszatért!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/09/halletol-kothenig-2.html
  Németországban kuncsorgott és követelőzött.
  Egy temetőben briliánsan lefordította a HUNGARUS szót MAGYARra.
  A poliglott fűzfapoetessza ZSENIÁLIS!!!!!

 28. reposztos barmok said

  Soós primitív módon ugat Antigonéról
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-09-09/az-antigone-dilemma

 29. theologina said

  Kigyönyörítették az épületet – ha már a tartalom olyan, amilyen. Kocsev Miklós a dékánhelyettes – nem tudok állást foglalni. Zsengellér a dékán – ennek örülök. Bogárdi a rendszeres teológia és ökumenika tanszék professzora.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6696/

 30. hücpe said

  Disznóság! És a károlis HÖK-ösök mennyit rabolnak Czunyiné óta??????
  http://oktatas.atlatszo.hu/2015/09/08/a-birosag-dontott-az-elte-nek-ki-kell-adnia-hogy-mennyit-kerestek-a-hokosok/

 31. Orbán megtébolyodott said

  Irtózatos gonosz marhaságokat beszél össze-vissza.
  http://gepnarancs.hu/2015/09/orban-elete-legzagyvabb-beszedevel-oruletbe-kergette-a-nagykoveteit/#.Ve_UrPlFU74.facebook
  A svájciak ki akarják tiltani.
  De akkor hogyan fér a dollármilliárdjaihoz, amit a közpénzből, mindannyiunk pénzéből RABOLT EL?
  Aggódom.

 32. Orbán takarodj! said

  A nemzeti érzelmi futballszurkolók tönkretették a Planetáriumot.
  http://nepszava.hu/cikk/1069136-vandalok-tombolo-fanatizmusa
  Ria, ria, Hungária!
  Éljen Orbán, minden gonoszok fejedelme!

 33. Tarajos Sül begyorsul said

  Szijjártó parolázott a belaruszokkal. Megígérte nekik, hogy segít nekik Európában. Most, amikor bennünket még jobban megvetnek, mint Lukasenkát.
  De a Tarajosnak fingja nincs a politikáról.
  http://444.hu/2015/09/09/a-belarusz-kulugyminiszter-tamogatasarol-biztositotta-szijjarto-petert-menekultugyben/

 34. zsófi hóhérleányka said

  Megszületett a határvadászok indulója.
  Igazi balfasz írta.
  http://hvg.hu/kultura/20150909_A_Karpatia_megirta_a_hatarvadaszok_indulo#rss

 35. károlis bugrisok said

  Ma 19 órakor úrvacsorás szemeszterkezdő istentisztelet a Magyar Tudósok körútja 3-ban.
  Aki hányni akar a mocskos brigantiktól, menjen el nyugodtan.

 36. orbán megtébolyodott said

  Orbán tényleg gyagya
  http://444.hu/2015/09/09/orban-europa-nagy-embere-lenne/

 37. fideszes kommunikáció said

  Nem fogják NEKÜNK MEGBOCSÁTANI orbán bugris pimaszkodásait.
  http://nol.hu/kulfold/ezt-nem-fogjak-elfelejteni-orbannak-1561789

 38. vidéki kolléga said

  Első fokon pert nyert Vidnyánszky ellen Csáki Judit.
  http://www.kapost.hu/bukott-vidnyanszky-bukott-az-egyetem/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork
  Vannak tisztességes munkaügyi bírák még!!!!!

  • munkaügyi bíró said

   Könnyű dolga volt: nem egyházi intézmény, nem egyházi egyetem ellen kellett ítélkeznie! Íratlan parancs, hogy a kormány fő ideológiai és erkölcsi támasza, az egyház, főleg a református, csakis nyertes lehet.

   • szkizo dad said

    De Vidnyánszky ellen döntött, márpedig ő is a Fidesz kedence

   • Munkaügyi bíró said

    Igen, ez is valami. De azt kimondani, hogy a népet befolyásoló, szavazófülkébe terelő szenteskedő jámbor papok mekkora rohadékokés mocskok, az azért valami egészen más.

 39. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog döntött: feldarabolja a Corvinust.
  http://nepszava.hu/cikk/1069202

 40. Orbán takarodj! said

  Ki fognak dobni minket az EU-ból Orbán miatt
  https://nepszava.us/tiltsak-ki-magyarorszagot-az-europai-uniobol/

 41. jakab a pap said

  A belső szépség számít, mondja Jakab, és meg van győződve arról, hogy az ő primitív firkálmányaival tetszik az Istennek.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-09-10/az-idealis-ember
  Jakab egy ökör!

 42. simicskó a tisztességes said

  Új honvédelmi miniszter, Simicskó:
  http://index.hu/belfold/2015/09/09/simicsko_istvan_honvedelmi_miniszter_portre/

 43. Fóris tudománya said

  Nagy J. Béla kárpát-medencei helyesírási versenyt rendez a Károlin Fóris, a magyar szakkal sem rendelkező másvallású “tanárnő”.

 44. Kakadémikus said

  Ennyire eljelentéktelenedett, hogy a nevét se tudják jól… A (K)akadémikus úr

  https://www.google.hu/search?q=kulcsár+ernő&client=opera&hs=vH1&biw=1364&bih=601&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIrLWZxKLsxwIVSFosCh34ywIr#imgrc=sLMgHCLhwulxpM%3A

  • Szabó Ervin könyvtár said

   Azt írja az M2 a fogatlan parókás táskásszemű szeszkazán vénség fotója alá, hogy Kulcsár Szabó Ervin. Még csak az hiányzik hogy valaki azt higgye, erről a kóklerről nevezték el a könyvtárunkat!

   • Könyvtárosok szakszervezete said

    Tiltakozunk! Elhatároljuk magunkat az M2-ben nyilatkozó Kulcsár Szabó Ervintől!

   • journalist said

    A köztévé meg közrádió legendásan pontos. Többször megírták, hogy megjelent “Lendvai Ildikó, Orbán Viktor felesége” Lévai Anikó képe alá.

   • Válás facebook módra said

    Lendvai Ildikó már beadta a fb-on a válópert Orbánc ellen. 🙂

   • KSZE agóniája said

    Az egykor nagyhatalmú Kulcsárszabó apránként eltűnik a süllyesztőben. Darabokban hal meg: előbb a nevét felejtik el, utána pedig őt magát is…

 45. Lázár lovag said

  Lázár, a johannita lovag, a kanász unokája megmutatta a gyökereit.
  Hogy az osztrák kancellár “adja meg Orbánnak a tiszteletet”!
  Mi a f-t tiszteljen ezen a pszichotikus, össze-vissza hablatyoló bűnözőn?
  http://444.hu/2015/09/10/lazar-verlazito-amit-az-osztrak-kancellar-mondott/

 46. károlis bugrisok said

  Tanácskozik a PRÚSZ, a Protestáns Újságírók Szövetsége Földváron, a Bethesda Házban.
  http://prusz.hu/protestans-mediamuhely-reszletes-program/
  Érdekes előadások szombaton:
  9 – Petrőczi Éva: EGY MÉDIAKURTIZÁN 50 ÉVE – a vén p..csa megosztja ordenáré nyilvános fosásainak know how-ját.
  Utána:
  10 – Balla Péter: A Károli Gáspár Református Egyetem : közösség, értékrend, szolgálat.
  Nyilván kitér arra a kérdésre:
  Miért KÜLDTEM A WISTMANWOODOT MAGÁNLAKÁSOKBA?
  Hogyan SPICLISKEDTEM HEGEDÜS LÓRI után?
  Hogyan csalom a püspöklány feleségemet egy zsidó luvnyával és mér neveztem ki alapképzettség nélkül tanszékvezetőnek?
  FELEMELŐ ÉLMÉNY LESZ.

  • egy rakás párolgó szar Petrőczinek said

   Ludvig költői életműve értékben egy halom szarral egyenértékű.
   Amikor megírta, hogy Rab Zsuzsa őt “párolgó agapéval” várja a mennyországban, elérte Urhin Benedek színvonalát (bocsi, Beni bácsi!).
   Aztán Balog az alkesz pap kitüntette őt József Attila díjjal, ezzel népszerűsége hihetetlenül megnőtt.
   Ezen a díjon csak az háborodott fel, aki ismerte és aki nem ismerte Petrőczi/Ludvig úgynevezett költeményeit.
   Amelyek összességében egy halom szart érnek.

  • Ludvig a valag said

   Ma délelőtt ugat Ludvig a vénqrva meg Balla a hitvány gazember!!!
   Figyeljetek!

 47. református szociológia said

  A refik kimentek és keresztényeket kerestek a menekültek között, de nem nagyon találtak.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6705/

 48. hücpe said

  Orbán ezt a levelet írta a zsidóknak

 49. julo said

  Ezt a nőt nevezték ki sportügyi államtitkárnak.

 50. orbán az undorító görény said

  Orbán magára haragította a cigányokat (is).
  http://nepszava.hu/cikk/1069372-acsi

 51. Piroslámpás negyed said

  Tovább dagad az iskolabotrány Csúnyáné barátnője miatt. Erdőközi bevitte a polgármestert pajzsul, akit a szülők 5 perc múlva kirűgtak: http://24.hu/kozelet/2015/09/11/tovabb-dagad-az-iskolabotrany-5-perc-utan-a-szulok-kikuldtek-a-polgarmestert/

 52. 56os ARC said

  Érdemes kimenni az 56-osok terére és megnézni az ARC kiállítást. A legjobbakat fotelból is megnézheted, ha kattintasz: http://24.hu/kultura/2015/09/11/oriaspenisz-es-szornyszulott-orban-vona-az-otvenhatosok-teren/

 53. orbán megtébolyodott said

  Orbán megérett a diliházra
  http://index.hu/belfold/2015/09/11/orban_fel_van_villanyozva_es_hiszi_hogy_igaza_van/

 54. fideszes haramiák said

  Letartóztatták Szepessy Zsoltot, a mocskos fideszes bűnözőt
  http://www.szon.hu/rendori-orizetbe-kerult-szepessy-zsolt/2913486
  Meddig lesz Orbán szabadlábon?

 55. bogi a röhögős papnő said

  Bogi te nagyon buta
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-09-11/clean-tiszta
  Ki a faszt érdekelnek a mosakodási szokásaid?

 56. kálomista hazugságok said

  Egy érzelgős némber pofázása büdös lábaikat szellőztető keresztyén fiatalok körében:
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6708/

 57. reposztos barmok said

  Nem bírják megállni a zsírosagyú és formátlan testű, tohonya szellemiségű papok, hogy ne csaholjanak orbán védelmében meg annak a kurvának az érdekében, aki embereket rugdosott, mer hogy érthető és bocsánatot is kért szegény.
  Undorítóak vagytok, büdösek és korruptak.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-09-12/harom-keprol-erintettseg-okan

 58. Orbán háborúra készül said

  Orbán azért rendelte a katonákat a déli határra,
  azért riogat az állítólagos lázadással
  mert KÖZÉJÜK AKAR LÖVETNI.
  http://hvg.hu/itthon/20150911_orban_ez_mar_lazadas

 59. tóratartó said

  Shana Tová!
  És egy kis dal:

 60. Orbán háborút akar kirobbantani said

  Orbán háborúra készül.
  http://banditapolitika.hu/orban-haboruja/
  Egész Európát lángba boríthatja.
  Orbán egy gyalázatos merénylő!

 61. keresztyén barista said

  Egy igazán keresztény szöveg:
  http://esterhazy.irolap.hu/hu/a-het-prozaja-esterhazy-peter-a-megbocsatasrol

 62. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Falus professzor tervét tönkresilányította a károlis kurva, Csúnyáné.
  http://hvg.hu/itthon/20140422_A_pedagogus_portfolio_atyja_kitalalt_o_ne

 63. balog zoltán egy katasztrófa said

  Kiderült: Balog hazudott.
  Érdemes megnézni: Balog a kereszttel, nem akármi!
  http://www.zoldhirado.hu/fullenthetett-balog-senki-nem-tud-befogadott.html

 64. Kis Anna said

  Van valakinek bizonyítéka (fotó, dokumentum, video, stb) arról, hogy Manolovitsné és Czunyiné barátnők voltak? Esetleg Németh Zoltánnal? Igazgatomutyi@gmail.com

  • HÖK mutyi said

   Dokumentumnak kell lennie a Károlin. Nagyjából egyidőben jártak oda, 1 év különbséggel iratkoztak be. Erdőközi 1 évvel később. Erről kell lennie a Károlin dokumentumnak, de az életrajzaikból is összerakható. Ami a közelebbi kapcsolatra utal, az az egyidejű HÖK-tagság. A HÖK a Károlin mindig is egy haveri csoport, egy klikk, de ez mindenütt így van. A privilegizáltak csoportja, akiket összetart a közös érdek, együtt szavaznak az egyetemi, kari vezetéssel és élvezik a közös jutalmat. Arra is kell lennie doksinak, hogy Bertalan volt a HÖK-elnök. Ezt mindenki tudja, de dokumentált kell hogy legyen. Erdőközi pedig ugyanannak a HÖK-nek volt a tagja, amelyiknek Bertalan az elnöke. Ez is dokumentált kell hogy legyen, és talán az önéletrajzaikban is benne van. Nézzétek meg alaposabban, vagy kérdezzetek rá, ha “kifelejtette” volna.

   • régi kolléga said

    Én annak idején tanítottam ott, láttam mindkettőt hallgatóként, HÖK-ösként is. Próbáltam keresni, de a neten nem találtam névsorokat sem a hallgatókról, sem az akkori HÖK-ösökről.
    Az alumni adatbázisba pedig csak az juthat be, aki volt hallgatóként maga is regisztrál.

   • Kis Anna said

    Tudjuk mi, hogy együtt jartak, nem is tagadják, önéletrajz, stb. De állítják, hogy nem ismerték egymást, nem voltak jóban.

   • régi kolléga said

    Abban az időben a Károli BTK-ja nagyon kis létszámú volt.
    Az első, 1993-ban induló évfolyam, ahova Bertalan járt, még az 50-es létszámot sem érte el.
    A második, Erdőközié, az 1994-es max. 90-es létszámmal indult.
    BERTALANT mindenki ismerte, mint a rossz pénzt. Arrogáns, agresszív személy volt, HÖK-ös elnök.
    Erdőközi vele volt együtt a néhány tagú HÖK-vezetőségben, akiknek volt egy közös irodájuk az első emeleten, úgy emlékszem.
    Mit gondoltok, mekkora az esélye annak, hogy NEM ISMERIK EGYMÁST, miután 4-5 évig járnak ugyanabba a Reviczky u. 4/c épületbe (amely a mai területnek akkor csak a fele volt).
    Hazudnak.
    Nagyon sajnálom, hogy nem fényképeztem le akkor őket.

   • hazug dögök said

    Bertalan 1993-ban kezdett, de 1998-ban csak történelem szakból végzett, 1999-ben végzett magyar szakon, íme a hivatalos életrajz.

    Click to access Czunyin%C3%A9%20Bertalan%20Judit.pdf


    Tehát ekkor magyar szakon ÉVFOLYAMTÁRSAK VOLTAK Erdőközivel.
    Tehát egy kb. 50 fős MAGYAROS ÉVFOLYAMBÓL NEM ISMERTÉK EGYMÁST?
    Plusz a HÖK-ből?

   • régi kolléga said

    Megnéztem Németh Zoltánt is.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9meth_Zolt%C3%A1n_(politikus)
    Nem írja pontosan, mikor kezdett el járni a Károlira és mikor végzett.
    De nagyjából Bertalan és Erdőközi idejében.
    Az arcára nem emlékszem.
    De lehet, hogy mivel már volt egy diplomája, egyéni órabeosztással járt, akkor ritkán kellett megjelennie.

   • Kis Anna said

    Németh Zoltán egy évvel később kezdett, nem volt diplomája, viszont politikus volt. Kicsi az esély, hogy nem ismerte őket. Mi tudjuk, hogy hazudnak, le kell őket buktatni. Pl egy közös képpel…

    http://index.hu/belfold/2010/valasztas/portre/nemeth_zoltan/

   • Kis Anna said

    A wikipedia-s képen nem ő van! Az ő adatai, de más képe.

   • régi kolléga said

    Igen, erről a képről megismerem. Erdőközi évfolyamtársa volt. Simulékony figura volt, komolyabb tehetség és teljesítmény nélkül.

   • ask jerves said

    Az a baj, hogy a Károlira mégiscsak 15-20 éve jártak, akkor még nem voltak mobilok, nem szelfizett mindenki őrülten stb. Szóval abból az időből sokkal kevesebb kép van.
    Egyébként így minden világos:Németh Zoltán (kölcsön)szívességet tesz Bertalannak, aki felette áll a fideszes ranglétrán, lehet, hogy Erdőközi azzal fizet, hogy átjátssza az iskolát a refi egyháznak. (Amitől mentsen isten, mert ők még az államnál is többet lopnak!)

   • Kis Anna said

    Regi Kollega! Kerlek irj nekem email-t. Koszonom!

   • HÖK Mutyi said

    Anna, az egyidejű HÖK tagság elég bizonyíték. A HÖKösöknek a Károlin saját irodájuk volt és van, minden Kari Tanácson teljes létszámmal testületileg részt vesznek, hogy a mindenkori vezetés mellett szavazzanak. Akkoriban max 10-en voltak közös irodában. Később, a 2000-es évek elején ez a szám bővült, de a közös iroda továbbra is fennállt. Ott és a karai tanácsi szavazásokon állandóan találkoztak és beszéltek egymásal. A HÖK tagság szoros barátságot, de minden esetre érdekszövetséget jelentett a hallgatók között.

   • Igazgatómutyi said

    Egy jegyzőkönyv esetleg akkori HÖK ülésről amin együtt voltak? Pontos létszámadatok?

  • Igazgatómutyi said

   Ez azt jelenti, hogy Erdőközi és Németh Zoltán is évfolyamtársak es a másik szakon Erdőközi a Bertalannal évfolyamtárs. Nemeth Zoltán nem HÖK-özött?

   • régi kolléga said

    Nem emlékszem, ez a Németh elég szürke figura volt. Próbáltam keresgélni, de sehol nem találtam adatokat a HÖK akkori összetételére vonatkozólag, se iskolatörténetet, se semmit. De ez jellemző is a Károlira, titkol adatokat, összefüggéseket.

   • Igazgatómutyi said

    Regi kollega. Igazgatomutyi@gmail.com Szerintem tudnal segiteni.

 65. Orbán takarodj! said

  Orbánt megint bántják
  http://hvg.hu/itthon/20150912_Faymann_ujra_beszolt_Orbannak

 66. Sánta kutya said

  A visszakozó Kiss-Rigó leleplezi Balog miniszter hazugságát:

  A Szeged-Csanádi Egyházmegye egy évvel ezelőtt informális csatornákon keresztül felajánlotta ezer szíriai menekült keresztény számára az elhelyezést. Nekik a mai napig nem sikerült közel sem kerülni a schengeni határhoz.

  Vagyis dehogy fogadott be Balog 1000 szíriai keresztényt. Olyanoknak ígérgette a befogadást, akiről tudván tudta, hogy még a határ közelébe se juthat el!

  • Dakota ló said

   ebből csak a kalamajka lesz rigó elvtárs…….., vagy a vikivel ért egyet, vagy a ferenccel ! egy sheggel csak egy dakota lovat lehet megülni !!!

   • Bátor(i) énekesmadarak said

    Kiss Rigó ugyanaz pápistába mint Bölcskei kálvinistába. Rohadt hazug csuhás.
    A tv-ben leadták,ő még mindig hazudik.Na ennyit egy ilyen gennygombócról.
    Az igazi papok helyében szégyellném magam,hogy ilyen szar alak lehet vezető az egyháznál.
    De mit is várunk az egyháztól… Lapítanak hónapok óta mint sz.r a gazban.
    Mocskos kizsákmányoló banda,már kétezer éve.

   • Röszkei Plébános said

    Szóltak neki, hogy ha nem változtat az álláspontján, hétfőtől Ő lesz a röszkei plébános.

   • Dogmatika Prof said

    keresztény dogma: a pápa tévedhetetlen.
    Lehet, hogy Kis-Rigó ezt nem tudja?
    Sok baj van a hazai főpapokkal.

   • Speed said

    Meglehetősen gyorsan bejárta a damaszkuszi utat.

   • Aszfalt Canossa said

    És még csak poros sem lett a cipője.

   • Alkesz Főpapok said

    És mind a két bátor énekesmadár még kemény ivó is. Bölcskei a szószékről hirdeti hogy szereti a borocskát. Kissrigónak pedig borvirágos az orra.

 67. law and order said

  Handó Tünde rémuralma ellen fellázadtak a szombathelyi bírók
  http://jog-asz.blog.hu/2015/09/12/szolidaritas_751

 68. Köntös köntöse alatt said

  Köntös tovább uszít
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-09-12/mecsetek-pedig-epulni-fognak

 69. Czunyiné találmánya: a PÖCS said

  Czunyiné utasítása alapján minden iskolában fel kell állítani a Pedagógusok Önértékelési Csoportját, a PÖCS-öt.
  Hiába, becstelen ifjúkorára gondol mindig az államtitkár asszony!

 70. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Bulimiás olvasóink sürgető kérésére közöljük Ludvig legújabb undorító versét.
  Aki kevésbé indul be a verbalitástól, az sugárban okádik a fűzfapoetessza fényképétől: narancsbőrös szőrös sonkáin fehér nadrág, kezében piros szatyor: abba dugdossa a lopományokat.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/09/halletol-kothenig-1.html

 71. károlis bugrisok said

  Szept. 15-én bemutatja a Károli a Katonai Terminológiai Szótárt.
  A résztvevőket üdvözli Tepsi Enikő dékán (lánykori nevén: Baka Sári)
  Tudományos előadást tart a másvallású, alapképzettség nélküli tanszékvezető: Fóris Ágota.

 72. ulan bátor said

  Nógrády György biztonsági szakértő is besúgó volt, most meg a Fidesz csahosa
  http://index.hu/belfold/1989/2009/06/11/nyilvanossagra_kerultek_hogy_kik_voltak_a_besugok_nagy_imre_ujratemetesen/

 73. szkizo dad said

  A Csúnyáné külseje meg erkölcsei által keltett esztétikai sokkot kívánja kiegyenlíteni a kormny a sportügyi államtitkár meztelen fotóival

 74. dunántúli teológus said

  Ez egy jó gondolatmenet Ruth könyvéről és a migrációs helyzetről.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6712/

 75. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér bejelentette, h Európa szellemi és erkölcsi krízisben van. Mondja ezt az ártelmi fogyatékos, aki háromszor bukott meg római jogból. Balfasz!

  • Kövérmizse said

   És egy korrupt tolvaj gazember, aki elsikkasztotta a háromszéki iskolára összegyűlt adományokat. Botrányos hátterű iskolaátadás Kövér Lászlóval Háromkúton – ahogy gyűlt a támogatás, úgy csökkent az iskola. Végül egy három osztálytermes iskola helyett egy falusi sufni építésére futotta. Ld a képet.
   https://kuruc.info/r/3/148276/

 76. Dressing Code said

  Orbán rémesen néz ki egy mai fotón. Három számmal nagyobb, nadrágjából félig kiráncigált lógó fehér inggel, gyűrött nadrággal zsebredugott kézzel állva az autója vagy inkább mikrobusza mellett lazának képzeli magát. Pedig csak egy stílustalan ócska proli. Nemcsak a vele szemben álló Havasi Bertalan és Balog néz ki elegánsnak, hanem még a kopasz kigyúrt biztonsági őr is. Sajnos nem enlékszem, melyik oldalon láttam.

 77. marie said

  Kun Miklós egy kifejezetten jó történész. Olvassátok el a könyveit. Az, hogy Kun Béla unokája, nem jelenti azt, hogy ő is olyan lenne, mint a nagyapja. Egyébként nem tudom, milyen emberileg. Az biztos, hogy a szakterületéhez ért és hiánypótlóak az írásai. Hozzájárul ahhoz, hogy a történelem egy nagyon sötét fejezete ne merüljön feledésbe. Üdv, egy régi Károlis, aki most fedezte fel ezt a honlapot.

  • Historiker said

   Nekem se Kun Miklóssal, se a nagyapjával nincs semmi bajom. Azt sem vitatom, hogy hiánypótlóak az írásai. Csak hát könnyű jónak lenni olyan területen, hol nincs vetélytársa. Azért nincs, mert azokhoz az anyagokhoz, amiket ő kutat, más nem fér hozzá. Pontosabban mást nem enged hozzáférni. Így nem lehet tudni, hogy más mit hozna ki ezekből. Mondjuk én egy frissebb és elfogulatlanabb szemmel és tudással. Azt hiszem, az utókor jobban járna, ha nem pont Kun Béla unokája kutatná a Kun Bélával kapcsolatos kort. Kun Miklósnak alkalma van a történelemhamisításra, mi több: indítéka is.

 78. […] Church and Red Light District (Keresztyén szellemiség) […]

 79. […] Church and Red Light District (Keresztyén szellemiség) […]

 80. […] olvashattok ezen a blogon, pl. Czunyiné és a szentek viszonyáról. Csak írjátok be a keresőbe egyház és piroslámpás negyed! Esetleg úgy is, hogy egyház és szex. Vagy megközelíthetitek Czunyinét az etikai kódex […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: