Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pseudo Doctors (Hamis dokik)

Posted by jhnnsclvn - október 12, 2015

Még Doki

Még Doki

Mán Doki

Mán Doki

Mán Nem Doki

Mán Nem Doki

Szerző: Szegedi Kolléga

A három ál-doki közül egy kakukktojás. A középső: Mándoki. Ő igazi doki, legalábbis a neve szerint. A másik kettő csaló. Schmitt lopta a disszertációját egy bolgár szerzőtől. A HVG lebuktatta. Aztán a Times is. Ő belebukott. Nemcsak a PhD-ját vonták vissza, hanem bukta az államelnökséget is. A pénzét azt nem. Többet kap, mintha ma is államelnök lenne. A teljes államelnöki fizuját az összes juttatással plusz a nyugdíját. Leszámítva a blamázst, megérte neki.

Mészáros Márton még annyit se tett a fokozatért, mint Snittpali. Iserlohtól sem s.k. lopott, mert nem tud németül, hanem Kulcsárszabó sameszai által. Mészáros Márton összvissz 13 oldalt írt Korner Veronikával közösen, azaz nettó 6 és felet. A Szabó – Petrőczi házaspár és Kulcsárszabó pribékjei 100 %-kal átvitték ezt a 6 és fél oldalt a Károli Református Egyetemen tartott védésen. Igaz, ezt a csalást a MAB-nak még sikerült annullálni, de a szegedi szégyent még nem mosta le senki. Kulcsárszabó szegedi csicskája, Pál József, több tucat dokumentumot hamisítva bűnsegédjével, Klukovics Lajossal karöltve, kiadatta a doktori fokozatot az Istvánra átkeresztelt, majd a diplomaosztóra Mártonra visszakeresztelt protekciósnak. Hogy ezt megtehessék, a Pál-Klukovics páros több szabályt áthágott, több bűncselekményt elkövetett. A törvényszegéssel kiadott fokozatot máig nem vonta vissza a Szegedi Egyetem.

Mi ebből a tanulság? Az, hogy Mészáros Mártonnak még Schmitt Pálnál is nagyobb a protekciója. De azért ne reménykedjen. A duplacsalása nem ment és nem is megy feledésbe. Végigkíséri pályáját, életét. És egyszer majd egy kevésbé korrupt társadalom nem tűri meg az ő bitorlott fokozatát. Schmitt Pál sorsára fog jutni ő is. A közvélemény szemében már oda is jutott.

81 hozzászólás to “Pseudo Doctors (Hamis dokik)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka, a grafomán és fékezhetetlen locsogó papné (ÍRÓ ÉS PONT!!!) Ludvig babérjaira tör és most már nemcsak művészként és íróként (HA-HA-HA!), hanem tudósként (????) is megnyilvánul.
  Most éppen Fukuyama és Huntington kapcsán.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-10-12/fukuyama-avagy-az-optimizmus

 2. református hírmondó said

  Nagy szenteskedés pénteken a Kárpát-medencében.
  KÖZBEN FŐ TESTVÉREINK (Orbán és családja, Butykos, Balla stb.) ZAVARTALANUL RABOLNAK.
  http://www.reformatus.hu/lap/ifi/mutat/11428/

 3. füredi komédiások said

  Bugrisék lerándulnak Füredre és rendeznek ott egy Kisfaludy konferenciát.
  Íme a program: benne KSZE menye, a parasztproli Hansági, az IMO-n kiképzett kém, az erotomán ártány, Hermann és kész, a többi NO NAME, illetve nagyon is név az ELTÉ-ról (Margócsy, Szilágyi Márton)
  A vénqrva Petrőczit kihagyták, a pókhasú férjét szintén, pedig azok is szoktak ott Füreden dönögni a Praznovszky körül, sőt a Ludvig többször bele is rondított a Tempevölgybe.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/A_ket_Kisfaludy_program.pdf

 4. mészáros Ravasz püspök rágalmazója said

  Mészáros nemcsak doktorcsaló, hanem Ravasz püspök rágalmazója is.
  Ő nyilatkozta a legutóbbi könyve (?????) bemutatóján, hogy Ravasz vérszomjas antiszemita volt, direkt szégyelletes, amit művelt.
  Akkor volt arról szó, hogy Bibó bepereli ezért.
  Tudtok erről valamit?

  • Úgy tudjuk, a család úgy nyilatkozott, nem kíván perelni. Úgy fejezték ki magukat, hogy “nem kívánják bepiszkítani a kezüket egy ilyen erkölcstelen senkivel”, mint a Mészáros. Nagyobb jelentőséget adnának ezzel egy ilyen senkinek, mint amit megérdemel. Nagyon egyetértünk. Mészáros semmi(jó)t nem érdemel. Azt azért szeretnénk tudni, mit szól ahhoz a Hegedűs család, hogy a szegről-végről rokon ilyen nyilvánosan antiszemitizmussal vádol egy áldott emlékű püspököt. Vajon hogyan nyilatkozhat akkor Hegedűs püspökről?

 5. KároliDoktor said

  Eközben továbbra is működik a Károli pénznyelő doktori iskolája! Eddig egyetlen végzett doktort sem tudnak felmutatni. Szegény Gergely András adta nevét a maszlaghoz, aminek semmi értelme sincs. Gergely, Hermann Róbert, Kurucz György maradandót alkotott a szakmában, de egy Bognár Zalánnal, Szakály Sándorral, Makkai Bélával nem lehet mit kezdeni! Ők pártpolitikai okokból tartanak ott, ahol tartanak! Nekik a történelem kutatásához, oktatásához sosem volt semmi közük! Emberileg barátságos, korrekt, de a történelemhez neki sincsen sok köze..

  • Historiker said

   Kihagytad a két adu ászt: Popélyt és Kun Miklóst!

  • Előző hozzászóló said

   Az utolsó mondatomban Csoma Zssigmondra gondoltam, aki nagyon megnyerő és simulékony, de borász, agrármérnök, a gazdaságtörténeti kérdésekhez hozzá tud szólni. Amatőr néprajzos, de a 15-17. századi magyar történelemhez nincsen sok köze!
   Aztán ott van az Eichmann “futóbolond” Popély, aki előadásain Hitlert élteti, a csehszlovákokat, a franciákat, a kommunistákat, a szabadkőműveseket szidalmazza akkor, amikor állítólag maga is besúgó volt. Kun pedig Orbán talpnyalója, aki milliós fizetéseket vesz fel (a semmire) az egyetemtől, a kormánytól, ráadásul komoly tízmilliókhoz jutott Gereben Ágnes halála után! Ráadásul rendesen be se jár órákat tartani! Historiker jól látja a dolgokat! A Tört.tud. tanszék két ártánya, csótánya mindenképp az a két ember, akiket megemlített! Szabóhoz, a KSZE bandához hasonló szemetek ezek!

 6. szijjártó az idióta kakastaréj said

  A győri hülyegyerek, a futsalos külügyér egész Európát elborzasztotta a kültelki stricihez illő frizurájával,
  egész addig, amíg ki nem derült, hogy ő az AGYKÉRGÉT A HAJÁRA KENVE HORDJA
  http://444.hu/2015/10/12/holgyeim-es-uraim-most-pedig-kovetkezzek-szijjarto-peter-haja

 7. MarciPista said

  Régen láttam már ennek a simlis csalónak a ferde pofáját.

 8. journalist said

  Végre egy szakszerű beszámoló a parokiáról: hiteles emberek beszélnek a jövőnkről.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6773/

 9. németh a popcorn pap said

  Németh, a popcorn könnyűségű idióta pap ezt fosta
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-10-13/marcal

 10. Bogárdi a sötét ló said

  Miután nincs menekült Magyarországon, kivonultak az önkéntesek és vigyorogtak egymásra, Bogárdi nagyot domborított, ezúttal nem Orbán kertjében a stadionnál.
  http://reformatus.hu/mutat/11463/

 11. red rat said

  Tovább rabol a fideszes államtitkár,
  nem volt elég a Qaestor.
  http://blog.atlatszo.hu/2015/10/a-quaestor-ugytol-a-kereskedohaz-alapitasig-az-exallamtitkar-befektet/

 12. morális pánikot keltenek az erkölcstelenek said

  Az erkölcstelen kormány morális pánikot kelt.
  http://444.hu/2015/10/02/ez-a-moralis-panik-sokkal-veszelyesebb-mint-egy-mecset-zugloban-vagy-egy-imam-a-parlamentben

 13. orbán az undorító görény said

  Orbán moslék röfögése
  http://nepszava.hu/cikk/1073012-orban-kepmutatasbol-vizsgazott

 14. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orsós parasztproli lánya meg a villanyos bugris férje milliókért vesznek festményeket.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/orban-rahel-es-tiborcz-istvan-licital-7-millioert-szereztek-meg-ket-festmenyt-egy-aukcion-96812

 15. Segg és seggfej said

  Örömmel hallom, hogy Andy Vajna a kaszinók után megszerezte a TV 2 csatornát is. Egyáltalán van még valami Magyarországon, amit nem nyúlt le a fideszes brancs? Amúgy kíváncsi leszek a TV 2 új arculatára. Gondolom, hogy felváltva lehet majd nézni rajta Orbán Viktor pofáját és Vajna Timi seggét. Bár a kettő között tulajdonképpen nincs is már olyan nagy különbség.

  • Pofazacskó said

   Alaposan teletömte már a hörcsög a pofazacskóját. (“magyar” filmipar, kaszinóbirodalom, egyebek, most meg ez)

   A TV2 eddig sem ért egy batyu f@szt sem, ezután se fog.

   • RTL néző said

    Engem sem érint a tulajdonosváltás a legkisebb mértékben sem. Már nagyon régóta mellőzöm ezt a csatornát a “szuper” változatával együtt. Mégpedig egyszerűen azért, mert nem találok rajta érdemleges, érdekes műsort.

   • Orbán Ráhelt királynőnek! said

    El fogjuk őket zavarni a bús picsába, de előbb visszavesszük, am t loptak! Vajnától is!

  • Hörcsög étvágy said

   Most aztán vigyázni kell Vityeszéknek, nehogy magukra haragítsák a pockot (hörit), mert a TV2-t több birka nézi mint a Hírtv-t.

   Könnyen lehet, hogy az éhes rágcsáló újabb és újabb jóllakatása nekünk, magyar adófizetőknek igen sokba fog kerülni.

 16. Futsalos Tarajos said

  A tegnapi napon a Magyar Fociválogatott 4 : 3 arányú vereséget szenvedett el a falábú görög focistáktól. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a turulból fogant, hős magyar focihuligánok revansot vettek, és sikeresen összevertek több idegenszívű görög drukkert már a meccs előtt. Tarajos Pepe pedig hamarosan bekéreti emiatt az incidens miatt a jöttment görög nagykövetet.

 17. szakály szégyene said

  Szakály megint ajándékot kapott!
  http://nol.hu/velemeny/adataink-a-tortenelemhamisitok-kezeben-1567005

 18. Jogállam said

  A vigyorgó simlis gazember MÉG DOKI. Ugyan mindenki tudja, hogy előbb egy társszerzővel írt 13 oldalas gyenge kis irományra kapta meg a címet, másodszor pedig ugyanazt a témát nyújtotta be Szegeden álnéven.A duplacsalásért a haja szála sem görbült. Lebuktatóját viszont Föld László titkosszolgálatával üldöztette a rektori rokon, Balla Péter. Balla Pétert közérdekű bejelentő üldözése miatt följelentették. Ballának sem görbült a haja szála se, még mindig rektor. Az ellene tett feljelentést a XVI. kerületi rendőrkaitányságon kidobták a szemétbe.

 19. Récsel said

  Két Magyarország van… az egyikben dzsentri gőg és luxus, a másikban az elnyomott emberek félelme és nyomor. Az egyikben feudális nagybirtokok és magánstadion, a másikban közmunkások és végrehajtás. Az egyikben a miniszterelnök saját lábon álló lánya havi 2,5 millió forintos tandíjért tanulhat egy svájci magániskolában, a másikban a bérből és fizetésből élők gyermekeinek már nincsen esélye a magyar egyetemekre és főiskolákra sem. Az egyikben a fideszes politikusbűnözők szinte naponta veszik a luxusingatlanokat, a másikban a kisemberek lakását is elveszi a bank. Az egyikben pár ezer gazdag tolvaj uralkodik, a másikban 4 millió létminimum alatt élő szegény alattvaló éhezik. Az egyikben álkeresztény demagógia, Horthy-kultusz és rasszizmus, a másikban fásult csend, beletörődés és gyávaság. Két Magyarország van, mondd te melyiket választanád?

  • Orbán Ráhelt királynőnek! said

   A régi arisztokráciának volt neveltetése, viselkedési stílusa. A dzsentrik közül is némelyeknek.
   Ezek az Orsósék azonban szaros fenekű, bugris senkik.
   A Récsel meg egy parasztproli lotyó

 20. jakab a pap said

  Jakab a díszparaszt a krumpliról meg másról,
  Fizetsz utána adót, te bugris pap?
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-10-15/az-oszi-kert-dicserete

 21. Rási ráfaragott said

  Rási túlfizette a képeket.
  Ki a faszt érdekel, gondolja az alcsúti parasztp,,, hercegnő, közpénzből költök.
  http://24.hu/kozelet/2015/10/15/csodalkozik-a-szakerto-orban-rahelek-kepvasarlasan/

 22. Soós a mindentudó said

  Soós a balfasz most a japánokat oktatja ki
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-10-14/boldog-20-szuletesnapot

 23. Tállai a bugris alkesz a fő adóügyér said

  A disznó formájú alkesz se tud angolul!
  Neki is tolmács kell, akárcsak a cigányasszonynak, Voidának!
  http://24.hu/poszt-itt/2015/10/13/tallai-andras-5-jelenlegi-legfontosabb-pozicioja/

 24. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Egy féleszű német díszpolgárnak akarta Orbánt, de nem fog sikerülni.
  http://www.atv.hu/kulfold/20151015-elutasithatjak-orban-diszpolgari-cimet

 25. Segg és seggfej said

  Most olvasom, hogy Simicskáék megvették a TV2-őt Andy Vajna orra elől. Azért van egy különleges bukéja, amikor ezek a fideszes görények egymást szivatják! Hát akkor úgy tűnik, hogy mégsem Vajna Timi segge vagy Orbán Viki feje lesz a fő látványosság ezen a csatornán… Nem baj, úgyis csak összekevertük volna ezeket állandóan.

 26. Bogárdi a világszellem said

  Az erkölcsről fecsegnek a testvérek.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6776/
  Az Orbán testvér kerítése gyönyörű erkölcsmetaforának bizonyul.
  Bogárdi püspök posztmodern szövegsalátája Platontól Riceurig, aztán egy hajtűkanyarral Pico della Mirandoláig.
  By the way: ti éppen az állati szintre süllyedtek .szabadeséssel.

 27. fixer a provokátor said

  Ungár Klára lebuzizta Kocsis Mátét, Kocsis állítólag perel. Várunk a perre és ott leszünk! Mások is.
  http://tuaregblog.blogspot.hu/2015/10/meleg-vagy-nem-meleg-az-itt-kerdes.html

 28. Bogi a nevetős papnő said

  Boginak még akár igaza is lehetne, de miért nem tanulja meg a magyar helyesírást?
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-10-16/enyem-tied-kie
  Nekünk kell szólnunk, hogy a sajtótájékoztató EGYBE IRANDÓ?
  Nem kettőbe, mint te teszed, kisbogár.

 29. fideszes haramiák said

  A fidesz a saját offshore cégeibe lopja ki a pénzt.
  Főbűnözők: Rogán, Vajna
  http://mno.hu/belfold/a-fidesz-az-offshore-t-vedi-1309204

 30. pécsi olvasó said

  Péterfy Gergely mégsem kell a közrádiónak.
  http://24.hu/kultura/2015/10/14/megsem-kell-az-mtva-nak-a-kitomott-barbar/
  A tehetséges alkesznek annak idején a Károlin simogatta a combját a vénqrva Petrőczi és mesélgette neki, hogy mennyire rajongott a Gergely nagyapja, Jékely Zoltán az ő (Ludvig) költészetéről.
  Jékely nem kapott szót, kint fekszik a temetőben, oda menekült Petrőczi elől.

 31. lézer jani gógyija said

  Lázár azt mondta: nem beszél nyelveket.
  Hivatalos életrajzában: német középfok, angol: társalgási.
  Kérdés: mikor hazudott a Jani, a protestáns Johannita Lovagrend tagja?

  • Szakértőnek fel kell kérni Petrőczi/Ludvigot. Ő, mint tudjuk, számtalan nyelvből fordít, meg se bírja számolni, hányból. Beszél latinizmusul is, ez pedig UNIKÁLIS TELJESÍTMÉNY, rajta kívül senkinek nem sikerült még a világon.

 32. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy pert vesztett a liberálisokkal szemben.
  Ki kell adni az adatokat arról a pénzről, amit már olyan szépen elloptak.
  http://www.atv.hu/belfold/20151014-matolcsyek-pert-vesztettek-a-liberalisokkal-szemben
  Balla is pert veszít egyszer és akkor meg kell mondani és mutatni, hogyan sikkasztja a közpénzeket a Jobbik és a maga javára.

 33. KLIK a PÖCSre said

  Bertalan Judit, aki Tenke dékán és rektor qrvájából, a károlis HÖK-ös főnéniből oktatási államtikárrá szopta föl magát,
  most jogtalanságot követtet el.
  Nem baj, tudjuk, hogyan szerezte a jogi doktorátusát. Az arany szájával.
  http://nepszava.hu/cikk/1073345-torvenytelen-az-oszi-tanarkontroll

 34. Mészáros disznói said

  Mészáros, a másik disznó milliárdokat lop
  http://24.hu/kozelet/2015/10/15/meszaros-lorinc-4-honapos-cege-egymilliardos-megbizast-nyert/

 35. orbán az undorító görény said

  Az osztrákok átlátnak a mocskos Orbánon
  http://pestisracok.hu/a-sotetseg-hirnokenek-a-demokracia-sirasojanak-nevezte-orban-viktort-az-osztrak-kozszolgalati-televizio/

 36. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Károlisok holnap nagy ökörködést rendeznek.
  Balla a mocskos gazember indítja be.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Ref_500_Konferencia_program-vegleges.pdf

 37. walking with de Dead said

  Egyheti lógás a Károlin tréninghétnek nevezve.
  http://www.kre.hu/portal/images/doc/RH_Karoli_Kozossegi_Napok_programterv_20151016.pdf
  A jogi programok gyöngye: Ibolya Tibor budapesti főügyész beszél az ügyész hivatás éthoszáról, az az Ibolya, aki a legaljasabb eszközökkel védi a fidesz jogtiprásait.
  Czine Ágnes alkotmánybíró fia a Károlin vette az angol nyelvvizsgabizonyítványát Sárosdy Judit docenstől.

 38. theologina said

  Lesz hittudományi program is: Zsengellér Pecsukkal és Szűcs professzorral beszél a migráció és a Biblia kapcsolatáról.
  Ha már nem segítettünk a migránsoknak, legalább szenteskedjünk az ürügyükön.

 39. értéket a Károlira! said

  A BTK viszont csak az öreg Komlósi Piroskát állítja ki. Ő hiteles mondjuk, az apja Karácsonynál doktorált. Meg Sepsi, a minden lében szívesen fetrengő sellő. No és ne feledkezzünk meg Daróczi Anikóról, aki elmeséli, hogyan rendezzünk nyári tábort. Érdekes tapasztalatok közös füvezéssel meg szexuális gyakorlatozásokkal.

  • A Károli pónemje said

   És hol van a Károli pónemje, a kétszer is hamisan doktorált Mészáros, a Hegedűs család dédelgetett kedvence? (No csak addig, amíg le nem leplezi Lóri bácsit vagy kislórit a Vörösmarty téren mint véresszájú antiszemitát, ahogy legutóbb Ravasz püspökkel tette.)

   • zimmezum said

    Már olyan régen láttuk azt az átszellemült, intelligenciát sugárzó arcát a mi Mészárosunknak (beszélő név!)
    Kösz, hogy ebben a vizuális élményben részesítettetek!!!!

 40. Élő Csocsó said

  A pap dögletesen unatkozik, ezért permetez, mint a Jakab, stadiont áld meg, mint a Bogárdi, vagy folytatásos cíkket ír Miért rossz a magyar foci címmel, mint a Székely.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-10-17/miert-rossz-magyar-foci
  Kényszermunkatáborba veletek, lusta, undorító dögök!

 41. orbán megtébolyodott said

  Orbán dühöng: “csak lesték a szolgák, kell-e már kötözni”, ahogy egy nagy magyar református költő (nem petrőczi Éva!) írta.
  http://nepszava.hu/cikk/1073490-orban-duhong—meg-mindig-rejtely-kie-a-tv2

 42. szörnyeteg lajos said

  Szörnyeget Lajos, ahogy fideszes körökben Simicskát nevezik, azt fontolgatja, hogy könyvet ír, mégpedig a kezdetektől, az első székházügytől kezdve megmutatja a fideszes rablásokat és harácsokat. Akkor még a jajde tisztességes Kövér se ússza meg, mert helyette az öcsike, a Gyurcsány osztálytársa, a Szilárd lopta haza a MAHIRt.
  http://www.atv.hu/belfold/20151016-egy-esetleges-simicska-konyvtol-faznak-a-fideszben

 43. orbán megtébolyodott said

  Mellár Fidesz köréhez tartozott, de most már tisztán lát, Vitya véres bosszút állt rajta.
  http://nepszava.hu/cikk/1073419

 44. meshugga beach party said

  Merkel helyretette Orbánt.
  http://nol.hu/kulfold/merkel-helyretette-orbant-1569635

 45. Tarajos Peti tarsolya said

  Tarajos a művészetet is képviseli.
  Talán inkább a fodrászát kéne indítani.
  http://hvg.hu/itthon/20151016_Szijjarto_nepszerusitheti_Budapestet_kulf?utm_source=facebook&utm_medium=mainpage&utm_campaign=fb_nagyoldal

 46. orbán az undorító görény said

  Orbán megint hülyeségeket beszél.
  A németek kötözni való idiótáknak tartják.
  http://propeller.hu/nagyvilag/3164604-orban-20-millio-menekulttel-riogat-egy

 47. erünniszek said

  Ferenc pápa kicsinálja Erdő bíborost.
  Helyes!
  http://magyarnarancs.hu/lelek/ferenc-papa-nyilvanosan-tette-helyre-erdo-petert-96880

 48. szörnyeteg lajos said

  Szörnyeteg nyerésre áll
  http://szeka.blog.hu/2015/10/16/csata_a_tv2-ert_gecigate_2_0_a_simicska-orban_haboruban

 49. pápai böszmék said

  Köntös, az impotens száraz alkoholista a kereszténységért aggódik.
  Más bajod nincs, te tulok?
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-10-17/kereszteny-onfelszamolas-modszertana

 50. orbán az undorító görény said

  Orbán a disznó
  https://nepszava.us/orban-a-disznoolbol-lett-teologus/

 51. no therapy said

  Leégett Orbán hírhedt beszédének színhelye
  https://djnaploja.wordpress.com/2015/10/18/leegett-orban-2002-es-hirhedt-beszedenek-helyszine/

 52. Wistman Woody said

  Földi, az MSZMP-s titkosszolga, a nyírfás ügy hírhedt hőse, a Wistmanwood igazi tulajdonosa, aki segít Ballának a kollégái után szimatolni, most Merkelnek üzen.
  Mi a f..t gondol magáról ez a nyírfa?
  http://propeller.hu/itthon/3164927-foldi-laszlo-mondjon-le-hulyesegek-terjeszteserol?utm_source=hvg.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=F%C3%B6ldi%20L%C3%A1szl%C3%B3%20mondjon%20le%20%E2%80%93%20a%20h%C3%BClyes%C3%A9gek%20terjeszt%C3%A9s%C3%A9r%C5%91l

 53. fideszes haramiák said

  Leleplezték az orbáni rendszer és Polt Péter mocskos korrupt lényét.
  http://www.origo.hu/gazdasag/20150825-transparency-international-lesujto-korrupcio-elleni-kuzdelem-eredmenye-az-oecd-orszagokban.html

 54. Mészáros disznói said

  A mészáros már betette a lábát a püspöki palotába
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/meszros_lorinc_szombathely_puspoki_palota_hirado

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: