Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pseudo Doctors (Hamis dokik)

Posted by jhnnsclvn - október 12, 2015

Még Doki

Még Doki

Mán Doki

Mán Doki

Mán Nem Doki

Mán Nem Doki

Szerző: Szegedi Kolléga

A három ál-doki közül egy kakukktojás. A középső: Mándoki. Ő igazi doki, legalábbis a neve szerint. A másik kettő csaló. Schmitt lopta a disszertációját egy bolgár szerzőtől. A HVG lebuktatta. Aztán a Times is. Ő belebukott. Nemcsak a PhD-ját vonták vissza, hanem bukta az államelnökséget is. A pénzét azt nem. Többet kap, mintha ma is államelnök lenne. A teljes államelnöki fizuját az összes juttatással plusz a nyugdíját. Leszámítva a blamázst, megérte neki.

Mészáros Márton még annyit se tett a fokozatért, mint Snittpali. Iserlohtól sem s.k. lopott, mert nem tud németül, hanem Kulcsárszabó sameszai által. Mészáros Márton összvissz 13 oldalt írt Korner Veronikával közösen, azaz nettó 6 és felet. A Szabó – Petrőczi házaspár és Kulcsárszabó pribékjei 100 %-kal átvitték ezt a 6 és fél oldalt a Károli Református Egyetemen tartott védésen. Igaz, ezt a csalást a MAB-nak még sikerült annullálni, de a szegedi szégyent még nem mosta le senki. Kulcsárszabó szegedi csicskája, Pál József, több tucat dokumentumot hamisítva bűnsegédjével, Klukovics Lajossal karöltve, kiadatta a doktori fokozatot az Istvánra átkeresztelt, majd a diplomaosztóra Mártonra visszakeresztelt protekciósnak. Hogy ezt megtehessék, a Pál-Klukovics páros több szabályt áthágott, több bűncselekményt elkövetett. A törvényszegéssel kiadott fokozatot máig nem vonta vissza a Szegedi Egyetem.

Mi ebből a tanulság? Az, hogy Mészáros Mártonnak még Schmitt Pálnál is nagyobb a protekciója. De azért ne reménykedjen. A duplacsalása nem ment és nem is megy feledésbe. Végigkíséri pályáját, életét. És egyszer majd egy kevésbé korrupt társadalom nem tűri meg az ő bitorlott fokozatát. Schmitt Pál sorsára fog jutni ő is. A közvélemény szemében már oda is jutott.

81 hozzászólás to “Pseudo Doctors (Hamis dokik)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka, a grafomán és fékezhetetlen locsogó papné (ÍRÓ ÉS PONT!!!) Ludvig babérjaira tör és most már nemcsak művészként és íróként (HA-HA-HA!), hanem tudósként (????) is megnyilvánul.
  Most éppen Fukuyama és Huntington kapcsán.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-10-12/fukuyama-avagy-az-optimizmus

 2. református hírmondó said

  Nagy szenteskedés pénteken a Kárpát-medencében.
  KÖZBEN FŐ TESTVÉREINK (Orbán és családja, Butykos, Balla stb.) ZAVARTALANUL RABOLNAK.
  http://www.reformatus.hu/lap/ifi/mutat/11428/

 3. füredi komédiások said

  Bugrisék lerándulnak Füredre és rendeznek ott egy Kisfaludy konferenciát.
  Íme a program: benne KSZE menye, a parasztproli Hansági, az IMO-n kiképzett kém, az erotomán ártány, Hermann és kész, a többi NO NAME, illetve nagyon is név az ELTÉ-ról (Margócsy, Szilágyi Márton)
  A vénqrva Petrőczit kihagyták, a pókhasú férjét szintén, pedig azok is szoktak ott Füreden dönögni a Praznovszky körül, sőt a Ludvig többször bele is rondított a Tempevölgybe.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/A_ket_Kisfaludy_program.pdf

 4. mészáros Ravasz püspök rágalmazója said

  Mészáros nemcsak doktorcsaló, hanem Ravasz püspök rágalmazója is.
  Ő nyilatkozta a legutóbbi könyve (?????) bemutatóján, hogy Ravasz vérszomjas antiszemita volt, direkt szégyelletes, amit művelt.
  Akkor volt arról szó, hogy Bibó bepereli ezért.
  Tudtok erről valamit?

  • Úgy tudjuk, a család úgy nyilatkozott, nem kíván perelni. Úgy fejezték ki magukat, hogy “nem kívánják bepiszkítani a kezüket egy ilyen erkölcstelen senkivel”, mint a Mészáros. Nagyobb jelentőséget adnának ezzel egy ilyen senkinek, mint amit megérdemel. Nagyon egyetértünk. Mészáros semmi(jó)t nem érdemel. Azt azért szeretnénk tudni, mit szól ahhoz a Hegedűs család, hogy a szegről-végről rokon ilyen nyilvánosan antiszemitizmussal vádol egy áldott emlékű püspököt. Vajon hogyan nyilatkozhat akkor Hegedűs püspökről?

 5. KároliDoktor said

  Eközben továbbra is működik a Károli pénznyelő doktori iskolája! Eddig egyetlen végzett doktort sem tudnak felmutatni. Szegény Gergely András adta nevét a maszlaghoz, aminek semmi értelme sincs. Gergely, Hermann Róbert, Kurucz György maradandót alkotott a szakmában, de egy Bognár Zalánnal, Szakály Sándorral, Makkai Bélával nem lehet mit kezdeni! Ők pártpolitikai okokból tartanak ott, ahol tartanak! Nekik a történelem kutatásához, oktatásához sosem volt semmi közük! Emberileg barátságos, korrekt, de a történelemhez neki sincsen sok köze..

  • Historiker said

   Kihagytad a két adu ászt: Popélyt és Kun Miklóst!

  • Előző hozzászóló said

   Az utolsó mondatomban Csoma Zssigmondra gondoltam, aki nagyon megnyerő és simulékony, de borász, agrármérnök, a gazdaságtörténeti kérdésekhez hozzá tud szólni. Amatőr néprajzos, de a 15-17. századi magyar történelemhez nincsen sok köze!
   Aztán ott van az Eichmann “futóbolond” Popély, aki előadásain Hitlert élteti, a csehszlovákokat, a franciákat, a kommunistákat, a szabadkőműveseket szidalmazza akkor, amikor állítólag maga is besúgó volt. Kun pedig Orbán talpnyalója, aki milliós fizetéseket vesz fel (a semmire) az egyetemtől, a kormánytól, ráadásul komoly tízmilliókhoz jutott Gereben Ágnes halála után! Ráadásul rendesen be se jár órákat tartani! Historiker jól látja a dolgokat! A Tört.tud. tanszék két ártánya, csótánya mindenképp az a két ember, akiket megemlített! Szabóhoz, a KSZE bandához hasonló szemetek ezek!

 6. szijjártó az idióta kakastaréj said

  A győri hülyegyerek, a futsalos külügyér egész Európát elborzasztotta a kültelki stricihez illő frizurájával,
  egész addig, amíg ki nem derült, hogy ő az AGYKÉRGÉT A HAJÁRA KENVE HORDJA
  http://444.hu/2015/10/12/holgyeim-es-uraim-most-pedig-kovetkezzek-szijjarto-peter-haja

 7. MarciPista said

  Régen láttam már ennek a simlis csalónak a ferde pofáját.

 8. journalist said

  Végre egy szakszerű beszámoló a parokiáról: hiteles emberek beszélnek a jövőnkről.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6773/

 9. németh a popcorn pap said

  Németh, a popcorn könnyűségű idióta pap ezt fosta
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-10-13/marcal

 10. Bogárdi a sötét ló said

  Miután nincs menekült Magyarországon, kivonultak az önkéntesek és vigyorogtak egymásra, Bogárdi nagyot domborított, ezúttal nem Orbán kertjében a stadionnál.
  http://reformatus.hu/mutat/11463/

 11. red rat said

  Tovább rabol a fideszes államtitkár,
  nem volt elég a Qaestor.
  http://blog.atlatszo.hu/2015/10/a-quaestor-ugytol-a-kereskedohaz-alapitasig-az-exallamtitkar-befektet/

 12. morális pánikot keltenek az erkölcstelenek said

  Az erkölcstelen kormány morális pánikot kelt.
  http://444.hu/2015/10/02/ez-a-moralis-panik-sokkal-veszelyesebb-mint-egy-mecset-zugloban-vagy-egy-imam-a-parlamentben

 13. orbán az undorító görény said

  Orbán moslék röfögése
  http://nepszava.hu/cikk/1073012-orban-kepmutatasbol-vizsgazott

 14. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orsós parasztproli lánya meg a villanyos bugris férje milliókért vesznek festményeket.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/orban-rahel-es-tiborcz-istvan-licital-7-millioert-szereztek-meg-ket-festmenyt-egy-aukcion-96812

 15. Segg és seggfej said

  Örömmel hallom, hogy Andy Vajna a kaszinók után megszerezte a TV 2 csatornát is. Egyáltalán van még valami Magyarországon, amit nem nyúlt le a fideszes brancs? Amúgy kíváncsi leszek a TV 2 új arculatára. Gondolom, hogy felváltva lehet majd nézni rajta Orbán Viktor pofáját és Vajna Timi seggét. Bár a kettő között tulajdonképpen nincs is már olyan nagy különbség.

  • Pofazacskó said

   Alaposan teletömte már a hörcsög a pofazacskóját. (“magyar” filmipar, kaszinóbirodalom, egyebek, most meg ez)

   A TV2 eddig sem ért egy batyu f@szt sem, ezután se fog.

   • RTL néző said

    Engem sem érint a tulajdonosváltás a legkisebb mértékben sem. Már nagyon régóta mellőzöm ezt a csatornát a “szuper” változatával együtt. Mégpedig egyszerűen azért, mert nem találok rajta érdemleges, érdekes műsort.

   • Orbán Ráhelt királynőnek! said

    El fogjuk őket zavarni a bús picsába, de előbb visszavesszük, am t loptak! Vajnától is!

  • Hörcsög étvágy said

   Most aztán vigyázni kell Vityeszéknek, nehogy magukra haragítsák a pockot (hörit), mert a TV2-t több birka nézi mint a Hírtv-t.

   Könnyen lehet, hogy az éhes rágcsáló újabb és újabb jóllakatása nekünk, magyar adófizetőknek igen sokba fog kerülni.

 16. Futsalos Tarajos said

  A tegnapi napon a Magyar Fociválogatott 4 : 3 arányú vereséget szenvedett el a falábú görög focistáktól. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a turulból fogant, hős magyar focihuligánok revansot vettek, és sikeresen összevertek több idegenszívű görög drukkert már a meccs előtt. Tarajos Pepe pedig hamarosan bekéreti emiatt az incidens miatt a jöttment görög nagykövetet.

 17. szakály szégyene said

  Szakály megint ajándékot kapott!
  http://nol.hu/velemeny/adataink-a-tortenelemhamisitok-kezeben-1567005

 18. Jogállam said

  A vigyorgó simlis gazember MÉG DOKI. Ugyan mindenki tudja, hogy előbb egy társszerzővel írt 13 oldalas gyenge kis irományra kapta meg a címet, másodszor pedig ugyanazt a témát nyújtotta be Szegeden álnéven.A duplacsalásért a haja szála sem görbült. Lebuktatóját viszont Föld László titkosszolgálatával üldöztette a rektori rokon, Balla Péter. Balla Pétert közérdekű bejelentő üldözése miatt följelentették. Ballának sem görbült a haja szála se, még mindig rektor. Az ellene tett feljelentést a XVI. kerületi rendőrkaitányságon kidobták a szemétbe.

 19. Récsel said

  Két Magyarország van… az egyikben dzsentri gőg és luxus, a másikban az elnyomott emberek félelme és nyomor. Az egyikben feudális nagybirtokok és magánstadion, a másikban közmunkások és végrehajtás. Az egyikben a miniszterelnök saját lábon álló lánya havi 2,5 millió forintos tandíjért tanulhat egy svájci magániskolában, a másikban a bérből és fizetésből élők gyermekeinek már nincsen esélye a magyar egyetemekre és főiskolákra sem. Az egyikben a fideszes politikusbűnözők szinte naponta veszik a luxusingatlanokat, a másikban a kisemberek lakását is elveszi a bank. Az egyikben pár ezer gazdag tolvaj uralkodik, a másikban 4 millió létminimum alatt élő szegény alattvaló éhezik. Az egyikben álkeresztény demagógia, Horthy-kultusz és rasszizmus, a másikban fásult csend, beletörődés és gyávaság. Két Magyarország van, mondd te melyiket választanád?

  • Orbán Ráhelt királynőnek! said

   A régi arisztokráciának volt neveltetése, viselkedési stílusa. A dzsentrik közül is némelyeknek.
   Ezek az Orsósék azonban szaros fenekű, bugris senkik.
   A Récsel meg egy parasztproli lotyó

 20. jakab a pap said

  Jakab a díszparaszt a krumpliról meg másról,
  Fizetsz utána adót, te bugris pap?
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-10-15/az-oszi-kert-dicserete

 21. Rási ráfaragott said

  Rási túlfizette a képeket.
  Ki a faszt érdekel, gondolja az alcsúti parasztp,,, hercegnő, közpénzből költök.
  http://24.hu/kozelet/2015/10/15/csodalkozik-a-szakerto-orban-rahelek-kepvasarlasan/

 22. Soós a mindentudó said

  Soós a balfasz most a japánokat oktatja ki
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-10-14/boldog-20-szuletesnapot

 23. Tállai a bugris alkesz a fő adóügyér said

  A disznó formájú alkesz se tud angolul!
  Neki is tolmács kell, akárcsak a cigányasszonynak, Voidának!
  http://24.hu/poszt-itt/2015/10/13/tallai-andras-5-jelenlegi-legfontosabb-pozicioja/

 24. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Egy féleszű német díszpolgárnak akarta Orbánt, de nem fog sikerülni.
  http://www.atv.hu/kulfold/20151015-elutasithatjak-orban-diszpolgari-cimet

 25. Segg és seggfej said

  Most olvasom, hogy Simicskáék megvették a TV2-őt Andy Vajna orra elől. Azért van egy különleges bukéja, amikor ezek a fideszes görények egymást szivatják! Hát akkor úgy tűnik, hogy mégsem Vajna Timi segge vagy Orbán Viki feje lesz a fő látványosság ezen a csatornán… Nem baj, úgyis csak összekevertük volna ezeket állandóan.

 26. Bogárdi a világszellem said

  Az erkölcsről fecsegnek a testvérek.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6776/
  Az Orbán testvér kerítése gyönyörű erkölcsmetaforának bizonyul.
  Bogárdi püspök posztmodern szövegsalátája Platontól Riceurig, aztán egy hajtűkanyarral Pico della Mirandoláig.
  By the way: ti éppen az állati szintre süllyedtek .szabadeséssel.

 27. fixer a provokátor said

  Ungár Klára lebuzizta Kocsis Mátét, Kocsis állítólag perel. Várunk a perre és ott leszünk! Mások is.
  http://tuaregblog.blogspot.hu/2015/10/meleg-vagy-nem-meleg-az-itt-kerdes.html

 28. Bogi a nevetős papnő said

  Boginak még akár igaza is lehetne, de miért nem tanulja meg a magyar helyesírást?
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-10-16/enyem-tied-kie
  Nekünk kell szólnunk, hogy a sajtótájékoztató EGYBE IRANDÓ?
  Nem kettőbe, mint te teszed, kisbogár.

 29. fideszes haramiák said

  A fidesz a saját offshore cégeibe lopja ki a pénzt.
  Főbűnözők: Rogán, Vajna
  http://mno.hu/belfold/a-fidesz-az-offshore-t-vedi-1309204

 30. pécsi olvasó said

  Péterfy Gergely mégsem kell a közrádiónak.
  http://24.hu/kultura/2015/10/14/megsem-kell-az-mtva-nak-a-kitomott-barbar/
  A tehetséges alkesznek annak idején a Károlin simogatta a combját a vénqrva Petrőczi és mesélgette neki, hogy mennyire rajongott a Gergely nagyapja, Jékely Zoltán az ő (Ludvig) költészetéről.
  Jékely nem kapott szót, kint fekszik a temetőben, oda menekült Petrőczi elől.

 31. lézer jani gógyija said

  Lázár azt mondta: nem beszél nyelveket.
  Hivatalos életrajzában: német középfok, angol: társalgási.
  Kérdés: mikor hazudott a Jani, a protestáns Johannita Lovagrend tagja?

  • Szakértőnek fel kell kérni Petrőczi/Ludvigot. Ő, mint tudjuk, számtalan nyelvből fordít, meg se bírja számolni, hányból. Beszél latinizmusul is, ez pedig UNIKÁLIS TELJESÍTMÉNY, rajta kívül senkinek nem sikerült még a világon.

 32. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy pert vesztett a liberálisokkal szemben.
  Ki kell adni az adatokat arról a pénzről, amit már olyan szépen elloptak.
  http://www.atv.hu/belfold/20151014-matolcsyek-pert-vesztettek-a-liberalisokkal-szemben
  Balla is pert veszít egyszer és akkor meg kell mondani és mutatni, hogyan sikkasztja a közpénzeket a Jobbik és a maga javára.

 33. KLIK a PÖCSre said

  Bertalan Judit, aki Tenke dékán és rektor qrvájából, a károlis HÖK-ös főnéniből oktatási államtikárrá szopta föl magát,
  most jogtalanságot követtet el.
  Nem baj, tudjuk, hogyan szerezte a jogi doktorátusát. Az arany szájával.
  http://nepszava.hu/cikk/1073345-torvenytelen-az-oszi-tanarkontroll

 34. Mészáros disznói said

  Mészáros, a másik disznó milliárdokat lop
  http://24.hu/kozelet/2015/10/15/meszaros-lorinc-4-honapos-cege-egymilliardos-megbizast-nyert/

 35. orbán az undorító görény said

  Az osztrákok átlátnak a mocskos Orbánon
  http://pestisracok.hu/a-sotetseg-hirnokenek-a-demokracia-sirasojanak-nevezte-orban-viktort-az-osztrak-kozszolgalati-televizio/

 36. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Károlisok holnap nagy ökörködést rendeznek.
  Balla a mocskos gazember indítja be.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Ref_500_Konferencia_program-vegleges.pdf

 37. walking with de Dead said

  Egyheti lógás a Károlin tréninghétnek nevezve.
  http://www.kre.hu/portal/images/doc/RH_Karoli_Kozossegi_Napok_programterv_20151016.pdf
  A jogi programok gyöngye: Ibolya Tibor budapesti főügyész beszél az ügyész hivatás éthoszáról, az az Ibolya, aki a legaljasabb eszközökkel védi a fidesz jogtiprásait.
  Czine Ágnes alkotmánybíró fia a Károlin vette az angol nyelvvizsgabizonyítványát Sárosdy Judit docenstől.

 38. theologina said

  Lesz hittudományi program is: Zsengellér Pecsukkal és Szűcs professzorral beszél a migráció és a Biblia kapcsolatáról.
  Ha már nem segítettünk a migránsoknak, legalább szenteskedjünk az ürügyükön.

 39. értéket a Károlira! said

  A BTK viszont csak az öreg Komlósi Piroskát állítja ki. Ő hiteles mondjuk, az apja Karácsonynál doktorált. Meg Sepsi, a minden lében szívesen fetrengő sellő. No és ne feledkezzünk meg Daróczi Anikóról, aki elmeséli, hogyan rendezzünk nyári tábort. Érdekes tapasztalatok közös füvezéssel meg szexuális gyakorlatozásokkal.

  • A Károli pónemje said

   És hol van a Károli pónemje, a kétszer is hamisan doktorált Mészáros, a Hegedűs család dédelgetett kedvence? (No csak addig, amíg le nem leplezi Lóri bácsit vagy kislórit a Vörösmarty téren mint véresszájú antiszemitát, ahogy legutóbb Ravasz püspökkel tette.)

   • zimmezum said

    Már olyan régen láttuk azt az átszellemült, intelligenciát sugárzó arcát a mi Mészárosunknak (beszélő név!)
    Kösz, hogy ebben a vizuális élményben részesítettetek!!!!

 40. Élő Csocsó said

  A pap dögletesen unatkozik, ezért permetez, mint a Jakab, stadiont áld meg, mint a Bogárdi, vagy folytatásos cíkket ír Miért rossz a magyar foci címmel, mint a Székely.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-10-17/miert-rossz-magyar-foci
  Kényszermunkatáborba veletek, lusta, undorító dögök!

 41. orbán megtébolyodott said

  Orbán dühöng: “csak lesték a szolgák, kell-e már kötözni”, ahogy egy nagy magyar református költő (nem petrőczi Éva!) írta.
  http://nepszava.hu/cikk/1073490-orban-duhong—meg-mindig-rejtely-kie-a-tv2

 42. szörnyeteg lajos said

  Szörnyeget Lajos, ahogy fideszes körökben Simicskát nevezik, azt fontolgatja, hogy könyvet ír, mégpedig a kezdetektől, az első székházügytől kezdve megmutatja a fideszes rablásokat és harácsokat. Akkor még a jajde tisztességes Kövér se ússza meg, mert helyette az öcsike, a Gyurcsány osztálytársa, a Szilárd lopta haza a MAHIRt.
  http://www.atv.hu/belfold/20151016-egy-esetleges-simicska-konyvtol-faznak-a-fideszben

 43. orbán megtébolyodott said

  Mellár Fidesz köréhez tartozott, de most már tisztán lát, Vitya véres bosszút állt rajta.
  http://nepszava.hu/cikk/1073419

 44. meshugga beach party said

  Merkel helyretette Orbánt.
  http://nol.hu/kulfold/merkel-helyretette-orbant-1569635

 45. Tarajos Peti tarsolya said

  Tarajos a művészetet is képviseli.
  Talán inkább a fodrászát kéne indítani.
  http://hvg.hu/itthon/20151016_Szijjarto_nepszerusitheti_Budapestet_kulf?utm_source=facebook&utm_medium=mainpage&utm_campaign=fb_nagyoldal

 46. orbán az undorító görény said

  Orbán megint hülyeségeket beszél.
  A németek kötözni való idiótáknak tartják.
  http://propeller.hu/nagyvilag/3164604-orban-20-millio-menekulttel-riogat-egy

 47. erünniszek said

  Ferenc pápa kicsinálja Erdő bíborost.
  Helyes!
  http://magyarnarancs.hu/lelek/ferenc-papa-nyilvanosan-tette-helyre-erdo-petert-96880

 48. szörnyeteg lajos said

  Szörnyeteg nyerésre áll
  http://szeka.blog.hu/2015/10/16/csata_a_tv2-ert_gecigate_2_0_a_simicska-orban_haboruban

 49. pápai böszmék said

  Köntös, az impotens száraz alkoholista a kereszténységért aggódik.
  Más bajod nincs, te tulok?
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-10-17/kereszteny-onfelszamolas-modszertana

 50. orbán az undorító görény said

  Orbán a disznó
  https://nepszava.us/orban-a-disznoolbol-lett-teologus/

 51. no therapy said

  Leégett Orbán hírhedt beszédének színhelye
  https://djnaploja.wordpress.com/2015/10/18/leegett-orban-2002-es-hirhedt-beszedenek-helyszine/

 52. Wistman Woody said

  Földi, az MSZMP-s titkosszolga, a nyírfás ügy hírhedt hőse, a Wistmanwood igazi tulajdonosa, aki segít Ballának a kollégái után szimatolni, most Merkelnek üzen.
  Mi a f..t gondol magáról ez a nyírfa?
  http://propeller.hu/itthon/3164927-foldi-laszlo-mondjon-le-hulyesegek-terjeszteserol?utm_source=hvg.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=F%C3%B6ldi%20L%C3%A1szl%C3%B3%20mondjon%20le%20%E2%80%93%20a%20h%C3%BClyes%C3%A9gek%20terjeszt%C3%A9s%C3%A9r%C5%91l

 53. fideszes haramiák said

  Leleplezték az orbáni rendszer és Polt Péter mocskos korrupt lényét.
  http://www.origo.hu/gazdasag/20150825-transparency-international-lesujto-korrupcio-elleni-kuzdelem-eredmenye-az-oecd-orszagokban.html

 54. Mészáros disznói said

  A mészáros már betette a lábát a püspöki palotába
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/meszros_lorinc_szombathely_puspoki_palota_hirado

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: