Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Facing the Half-Millennium of Luther’s Reformation (A reformáció félezredes ünnepe elé)

Posted by karoligaspar - október 19, 2015

Jézus is migráns volt

Jézus is migráns volt

Új sportág: kerítésmászás

Új sportág: kerítésmászás

Felnyársalt őzike

Felnyársalt őzike

Írta: Soli Deo Gloria

Miután áldott Orbán testvérünk (a RefLap szóhasználata) Horvátország felé is kerítéssel zárta le a magyar határt, a MRE legfényesebb elméi gondolkodni kezdtek hitünk legfontosabb erkölcsi kérdéseiről. A kerítésre mint indítómetaforára fűzte fel Szűcs Ferenc etikaprofesszor a törvényről szóló gondolatmenetét: “A törvény egyfelől kerítés, amit pozitív és negatív irányba is át lehet lépni.”

Szűcs professzor ezzel gondolkodásunk fókuszába, az origóba helyezte a kerítés metaforáját, amelyet pozitív és negatív irányba is átléphetünk. Magunk ugyan eddig csak a ki– és a belépés földhözragadt tapasztalatai alapján értelmeztük ezt a tereptárgyat, az áldott Orbán testvér etikai intenciója alapján mindnyájunk erkölcsi fejlődésének elősegítésére elhelyezett kerítést, de, mondom én, tanulékonyak vagyunk, és ezentúl a kanti kategorikus imperativus fényében tekintünk rá. Bogárdi püspök hozzáfűzte, hogy “a kísértés érintkezik a szabadság gondolatával”. Szóval  vigyázzunk csak azzal a nagy szabadságvággyal, lehet, hogy az ördög incselkedik velünk a kerítés negatív oldaláról!

A migráció teológiai értelmezéséről külön konferenciát is szerveztek, ennek előadásai már olvashatók is a Theológiai Szemle legújabb számában. Zsengellér professzor Migráció és a Biblia címmel tartott előadást, Mészáros Kálmán pedig a Migráció az egyetemes és magyar történelemben tárgyában osztotta meg gazdag tudását a  hallgatókkal és az olvasókkal. Kanizsai Nagy Dórától megtudjuk, milyen a Migráció az MRE aspektusából. Ezt el sem kell olvasnunk, tudjuk, nagyon is jól, milyen a migráció a MRE szempontjából. Amilyennek áldott Orbán testvér és a nem kevésbé áldott Kövér testvér azt éppen lát(tat)ni szeretné.

Márpedig áldott Orbán testvér és nyomában a MRE zsinatának lelkészi elnöke, Bogárdi Szabó István az egyház hivatalos állásfoglalásában teológiai köntösbe burkolva kifejtette, az államnak nem feladata a jövevények befogadása. A felcsúti stadiont palástban megáldó Bogárdinak nincs egy jó szava sem a jövevények számára, egy darab kenyeret, egy korty vizet, egy takarót sem szán nekik.

Bogárdi radikális átértelmezésében a Szentírás szavai nem azt jelentik, amit szó szerinti értelmezésük sugall, hanem azt, amit Orbán, Kövér és az őket bégető nyájként követő Magyarországi Református Egyház gondol. “Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam és innom adtatok, jövevény voltam és befogadtatok” (Mt 25, 31-46) – erről pedig azt gondolják, hogy Még mit nem? Adjak? Én? Hát…. és itt néhány olyan szó következik, amit a testvérek ki nem mondanának, de nagyon is gondolnak.

Most pedig, hogy áldott Orbán testvér az ő saját istenének parancsára nagyon is valóságos pengés drótból készült kerítéssel zárta le a határt, amelyen az erdő és mező állatai megfeszített Krisztusként ontva vérüket szenvednek hosszú kínhalált, a MRE legfényesebb elméi – Bogárdi, Szűcs, Zsengellér – rögtön “szívére veszi terhünk” (József Attila), mert menekültnek a kerítésnek ezen a negatív oldalán se híre, se hamva. Nem kér enni, nem kér inni, szállásra sincs szüksége, tehát semmi sem korlátozhatja testvéreink teológiai szárnyalását.

Amelynek a célja nem kevesebb, hogy áldott Orbán testvér kerítésépítő tevékenységét legitimálja, sőt szakralizálja. Nagyon közeledik ugyanis a 2017-es esztendő, a reformáció fél évezredes évfordulója, márpedig a református propagandagépezet – Habony és Finkelstein irányításával – arra készül, hogy a keresztyén Európát megvédő hőst kreáljon áldott Orbán testvérből, Luther Márton és Hunyadi János közös reinkarnációját, aki pengés dróttal oltalmazza édes hazánkat és a néha hitetlen és ostoba Európát a hitetlen muszlim hordák gyilkos támadásától. Fidesz körökben már kiadták a jelszót: Orbán az új Luther! Csak némi teológiai smonca kell még hozzá.

Értjük mi ezt. És József Attilával mondjuk: “Harc az élet, ne tékozold bizalmadat”. Rátok aztán biztosan nem tékozoljuk, hazug, hitetlen, becstelen papok, gyalázatos politikusok. És kérjük a Teremtőt, és nemcsak kérjük, hanem TESZÜNK IS ÉRTE, NEM IS KEVESET, hogy ti abban a pozícióban, amellyel aljas módon visszaéltetek, ne érjétek meg a 2017-es évet, és ne tetézzétek a blaszfémiát az országot kifosztó primitív gazember Orbán mennybe menesztésével.

88 hozzászólás to “Facing the Half-Millennium of Luther’s Reformation (A reformáció félezredes ünnepe elé)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka nem csak íróként (ÉS PONT!), irodalomtudósként, politológusként mutogatja az oroszlánkörmeit, hanem teológusként (?) is. A szombathelyi papné a szocialista pedagógia mindenoldalú embereszményének adekvát kiteljesülése.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-10-19/tizennegy-kerdes
  Szapora nyelvcsapásokkal hódol férje főnökének, a püspöknek.
  Némileg elszomorító, hogy egy nagyszerű embert és kitűnő könyvet választott primitív hízelgése tárgyának.
  Steinbach püspök úr többet, mást érdemelne.

  • gyopáros völgy said

   Gyopár – becéz a rosseb! – alulmúlta a valag Ludvigot is.
   Erre eddig senkit nem gondoltunk képesnek, de a reposzt szerzői köre mindig meglep bennünket.

 2. fideszes gyilkosok said

  Állatok kínhalála Orbán kerítése által

 3. karoligaspar said

  Primitív szenteskedés szombaton
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Ref_500_Konferencia_program-vegleges.pdf

 4. fideszes kommunikáció said

  A jól megfizetett értékbecslők is részesülnek a közpénzből Matolcsy esztelen költekezése során.
  Megjelennek azok, akik Habonyt, a bútorrestaurátort beajánlották Orbánnak, az agresszív és alulművelt viccfigura ma médiaguru és spin doctor. ezt a szót persze se ő, se a gazdája nem érti.
  http://atlatszo.hu/2015/10/17/fidesz-kozeli-muertok-iranyitjak-az-mnb-30-milliardos-mukincsvasarlasi-programjat/

 5. fixer a provokátor said

  A balfasz Miska szerint a reformáció miatt vagyunk ilyen sikeresek:
  Korrekció: nem vagyunk sikeresek.
  Ki baltázta el, Luther, Kálvin, Melanchton vagy Zwingli vagy a felcsúti rém, esetleg a karcagi vagy hódmezővásárhelyi presbiter, a Vityam a Miska vagy a Jani?
  http://444.hu/2015/10/18/a-nemzetgazdasagi-miniszter-szerint-a-reformacio-miatt-vagyunk-ilyen-sikeresek/

 6. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné a feslett károlis rabló 31 milliót lopott el egy nyúlgyilkolászásról szóló könyvvel
  http://index.hu/belfold/2015/10/19/amerikabol_nyultak_a_nyulkonyvet/
  A Károlin végzettek Magyarország LEGRETKESEBB QRVÁI ÉS LEGNAGYOBB RABLÓI!
  Volt kitől tanulnI. Tenke, Balla, Szabó András, Petrőczi.

 7. vajna a kétkarú rabló said

  Ráuszítják a NAV-ot ajnára, a legmocskosabb disznók egyikére, akik orbán körül röfögnek.
  Nincs kétségünk, Tallai aki maga is disznóforma idióta, nem talál semmi szabálytalant.
  Vajna meg a retkes qrvája maradnak a pénz közelében.
  http://www.origo.hu/itthon/20151018-andy-vajna-kormanybiztos-nav-tenyi-istvan-bejelentes-vagyonosodasi-vizsgalat-offshore.html

 8. Földi a műveletlen titkosszolga said

  Földi, aki minden segget kiszolgált már, a nyírfás ügy idején még MSZP-s volt, Csintalan haverja.
  Most beszólt Merkelnek, hogy húzza a szennyest, nő nem nyert háborút.
  Földi végzettsége: nem fogjátok kitalálni: MAGYAR-TÖRTÉNELEM SZAKOS általános iskolai TANÁR.
  Nem tanult I. Erzsébetről, Bodicea királynőről, Szent Johannáról, II. Katalinról, Margaret Thatecherről, akik mind háborút nyertek.
  Bazd meg Földi csak a Wistmanwoodot tudja az emberek magánlakásába becsempészni, Balla meg fizet is érte.

 9. réti pipitér said

  Mocskos fideszes gazemberek

 10. Rogán, a legjobb barát said

  Orbán Viktor már nem nagyon bízik az embereiben, ezért úgy gondolja, próbára teszi őket. Először elmegy Szijjártóhoz és a balatoni birtokán, a kerti partin beleveti magát a kútba. Peti gondolkodás nélkül kimenti és pálinkáznak tovább. Másnap reggel Szijjártó ablaka alatt ott áll egy vadonatúj Opel, rajta egy kis cédulával: “Sok szeretettel, Viktor”.
  A következő napon Lázár János vidéki birtokára látogat Orbán és egy óvatlan pillanatban beleveti magát a kútba. Jancsi ugyan kimenti, de előtte azért tétovázik egy kicsit. Másnap reggel Lázárék háza előtt áll egy vadonatúj Suzuki, rajta a cédula: “Szeretettel, Viktor”.
  Harmadnap azután Orbán Viktor elmegy Rogán Antalhoz és a kerti buli alatt megint csak beugrik a kútba. Rogán hümmög, körbenéz, majd bemegy a házba, mintha mi sem történt volna és Viktor megfullad. Másnap reggel Tóni ablaka előtt ott ál egy vadonatúj Porsche, rajta egy kis cédulával: “Szeretettel és hálával: a magyar nép”

 11. svabra said

  Gregor Bernadett, a hervadó színésznő, a Jobbik rendezvényén lép fel. Az apja SZDSZ-es volt
  http://hvg.hu/kultura/20151019_Jobbikos_rendezvenyen_lep_fel_Gregor_Bern

 12. fideszes kommunikáció said

  Trócsányi szerint a cigányok csatlakoznak a dizsihádistákhoz.
  http://hvg.hu/itthon/20151019_Dzsihadistakhoz_csatlakozo_romaktol_tart

 13. reposztos barmok said

  Aranyosi Péter, a vén agyalágyult nagyon örül, hogy protestánsok és a protestáns etika is jelen van a kormányban.
  http://reposzt.hu/comment/6937#comment-6937
  Gratulálunk! Jelen: Orbán rablásában, Kövér gyűlölködésében és Czunyéné mérhetetlen qrvaságában.
  Szájkosarat aranyosira, a vén idiótára!

 14. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh a csodapap egy oldalnyi röfögésben összefoglalja az iszlám és Európa viszonyát teológiai, historiográfiai (???), stb. tekintetben, hogy alátámassza “miniszterelnökünk vitán felül álló állítását”
  Gratula! Az egész refi banda Orbán valagában van?
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-10-20/eroviszonyok

 15. rogán a simlis csirkefogó said

  A büdös bunkó Rogán és a rosszarcú ocsmány proli családja
  http://444.hu/2015/10/19/mostantol-van-propagandaert-felelos-miniszterunk

 16. panthera said

  A presbiterek tanácskoznak. Nem látom köztük Lázárt, a hódmezővásárhelyi és Vargát, a karcagi presbitert. Nyilván fontosabb dolguk volt a lézerblokkolóval és a közpénzbéről fizetett luxusqrvákkal meg a kormányzati hazugságokkal.
  A jelenlevőknek be kellett a felcsúti stadiont megáldó Bogárdi szemforgatásával.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6784/

 17. Tiborcz dühbe jön said

  Tiborcznak, Orbán vejének akarták adni, nem ment, elúszott a lóvé.
  http://feol.hu/hirek/az-eluszott-ketszazmillio-1733555

 18. károlis bugrisok said

  A becstelen lajhár károlisok a munkáról rendeznek konferenciát. Röhej.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1278-a-munka-szerepvaltozasa.html

 19. Afgán megoldás said

  Németországban megsérült egy afgán menedékkérő, aki kiugrott az ablakon, amikor megtudta, hogy vissza akarják toloncolni Magyarországra. http://24.hu/kulfold/2015/10/20/vissza-akartak-toloncolni-magyarorszagra-kiugrott-az-ablakon/

 20. Agymosott társadalom said

  Hosszú elemzést írt saját lapjába a Magyarországon élő amerikai üzletember. Richard Field szerint a magyar kormányban semmi keresztényi nincs, tettei inkább gonoszak, a magyarok többsége félelemből mégis csendben marad, vagy elhagyja az országot. Ennél is veszedelmesebb azonban, hogy a rezsim aktívan átírja a múltat, az állami és a baráti média segítségével megfosztja a magyarokat a gondolkodás szabadságától.

 21. Mező Ricsi said

  „Ma Magyarországon olyan élni, mintha el kellene viselni a kommunizmus legsötétebb napjai óta nem tapasztalt érzékelési disszonanciát. Mindenkinek be kell tartania a törvényeket, vagyis mindenkinek, a Fidesz tagjain és támogatóin kívül, akik gyakorlatilag mentességet élveznek a büntetés alól.”

  • Cigány hablaty said

   „A kormány egyik nap bejelenti, hogy a bankok állami tulajdonba vétele jó dolog, másnap pedig azt, hogy az rossz dolog. Orbán, aki maga is félig roma, bejelenti egyik nap, hogy kormány elkötelezett a rasszizmus elleni harcban, majd a következő héten bejelenti, hogy hiba volt hagyni, hogy a romák Magyarországon telepedjenek le.”

   • Orsós Viktor said

    Orbán Viktorral nem az a baj, hogy félig cigány, hanem az, hogy egy teljesen elmebeteg diktátor. Ne a roma gyökerei miatt bántsuk ezt az aljas felcsúti bunkót, ezt az ócska köztörvényes, fideszes bűnözőt.

 22. dunántúli igazmondó said

  Soós, a fékezhetetlen agyvelejű pap most a klímaváltozásról röfög, a végén egy idézet.
  Megoldotta a nagyeszű pap azt, amit Nobel-díjas tudósok se tudnak.
  Halleluja, hogy nekünk itt vannak a reposztosok.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-10-21/nincs-b-terv-mert-nincs-b-bolygo

 23. zsinati levéltár said

  Csúnyáné tönkretette a közoktatást. A némber, aki Tenke szeretőjeként a Ráday u 28-ban sajátította el a reföormátsu erkölcsöt – az ágya öt méterre volt Tenke szobájától.
  Aranyosi Péter, az agyhalott vén hülye azt írja a reposzton, hogy örül, hogy sok a kormányban a protestáns meg a protestáns erkölcs.
  Czunyiné ezt tette:
  http://www.168ora.hu/bluzone/nyilt-level-pedagogus-eletpalyamodell-megalmodoinak-es-megszavazoinak-139385.html

 24. zimmezum said

  Érdemes megnézni ezt a tudósítást. Pröhle Gergely azzal dicsekszik, hogy Európa azon országai teljesítenek legjobban, ahol protestantizmus van. Mint pl. a mi skizofrén rabló Orbánunk a bandájával
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6787/
  Érdemes megnézni az agyirtott Feketét meg a rossz arcú Tőkéczkit, aki még a nyolcvanas években is a KISZ-ről firkált nagy lelkesedéssel.
  Micsoda arcok, istenem!

 25. Orbán takarodj! said

  Rajknak teljesen igaza van: Orbán diktatúrát vezetett be
  http://www.168ora.hu/itthon/rajk-fideszt-ki-kellett-volna-zarni-europai-neppartbol-139940.html

  • Végvári vitéz said

   Elég bizarr, hogy míg itt a szemünket szétlopja ez a hazaáruló
   cigány, lassan ő lesz a legnépszerűbb politikus Európában…

 26. fideszes haramiák said

  Még egy sötét figura a Fidesz környékén. Nógrádi György volt MSZMP-s spicli – Bölcskeivel egyidőben.
  Újabb fényes tetteit itt lehet olvasni:
  http://index.hu/belfold/2015/10/21/nogradi_gyorgy_bocsanat/

 27. Régi magyaros said

  Nem tudom, hogy másnak is feltűnt vajon, hogy szeptember óta nem lehet látni sehol Papp Ágnes Klárát. Ő az, aki Sepsi barátnőjeként vezeti az irodalomtudományt a bölcsészkaron, kemény harcot vív Hanságival és a talpnyalóival. Ezidáig sikerült visszavernie a Kulcsárszabók nyomulását, sikerült Szabó Bandit hosszú ideig alkotói szabadságon marasztalni. Szeptembertől Szabó új erőre kapott, ráadásul behozta az egyetemre, saját tanszékére egykori barátját, Szentmártoni Szabó Géza habilitált adjunktust az ELTE-BTK-ról, régi magyar szemináriumot tartani. Itt jegyzem meg, hogy nem volt oka behozni tanszékére behozni Szentmártonit, hiszen van bőven, aki régi magyar irodalmat tanít: Szabó, Pénzes, Bene, stb. Szabó ezzel a húzással annó már bedöntötte az IDI-t, pár évvel ezelőtt! (Akkor is azt kritizálta a MAB, hogy a hallgatói létszámhoz képest nagyon felülreprezentált a régi magyar tanszék, (akkor még a Petrőczi is ott tanított- angolos diplomával, régi magyart..) viszont nem volt egy normálisan működő világirodalom, modern magyar tanszék. ( A modern magyart akkoriban Szabó másik ősi ellensége, Bertha Zoltán vezette, akitől fifikás módon vették el a doktoranduszokat, tették őt tönkre, ő is majdnem temetőbe került miatta.)
  Most viszont bejött Szabó ősi szövetségese, de eltűnt P.Á.K. Ezek szerint sikerült Szabónak és Hanságinak kifúrnia őt?

  • red rat said

   Szabó Géza habilitált?
   Még doktorija sincs!
   Persze sokkal különb Szabónál meg a többinél, na de habilitáció???????

   • ELTE irodalom said

    Ez nagyon nagy hülyeség.. Szentmártoninak PhD fokozata van, kisdoktorit szerzett. Ez a Petrőczi hülyesége, hogy egykori második nagy szerelmének nincsen tudományos fokozata! Az ELTE nem a Károli, ahol hozzáértés nélkül adják a fokozatokat! Nézd meg az ELTE honlapját! Kiderülhet számodra, hogy Szentmártoninak tényleg van PhD fokozata! Az meg megint más, hogy adjuntus létére sokkal többet tud a régi magyarországi irodalom történetéről, mint a professzor Szabót és a docens Benét együttvéve! A hbilitáció meglétét azonban nem tudom megerősíteni sem megcáfolni, habár nálunk sok habilitált adjunktus tanít, oktat!

  • Papágit nem kell félteni said

   Papp Ágit nem valószínű hogy ki tudják fúrni, bár bizonyára próbálják. ugyanolyan kőkemény, hideg, elszánt karrierista, mint Hansági vagy Hermann. Benne a banda emberére akadt

   • Papágit csak akkor kell félteni said

    Papágit csak akkor fokozzák le vagy rúgják ki, ha Tepsi fülébe jut, mi a véleménye róla. Olyan megjegyzéseket tesz rá a volt csiporttárs, hogy egyetemistaként szürke kis egér volt, teljesen jelentéktelen, akkor még franciául se tudott. Református körökben ugrált és egy szopható objektumot keresett. Ez utóbbit nem így mondta Papági, hanem hogy protektort…

  • Papágiért nem kár said

   Nem Sepsi Enikő dékán asszony a jelentéktelen szürke egér, hanem Pap Ágnes. Egy nagy nulla, aki épp jó időben kuncsorgott állásért a volt csoporttársnőjénél, amikor Kolozsvárról kirúgták. Kirúgták a Pázmányról is már korábban, és volt egy rövid vendégszereplése a Károlin is. Nem vált be sehol és nem kellett senkinek. Csak Sepsi Enikőnek addig, amíg azt hitte róla hogy szövetséges. Aztán rájött hogy nem az, hanem egy áruló.

   • Papágiból elég said

    Egy tehetségtelen, teljesen jelentéktelen percemberke. Egyszerűen lejárt a szavatossága. Ki kell lökni az utcára.

   • veszprémi tanár said

    A Pannonon most Horváth Géza az intézetvezető a Szitár után. Talán oda ment.

   • Papági tündöklése és bukása said

    Szerintem nem ment sehova, ott maradt oktatóként, de már nincs intézet, amit vezetne. Már csak tanszékek vannak, ahol Horváth Csaba beosztottjaként feltűnik a neve. Ő maga azonban nem tűnik fel, sőt, eltűnt. Eddig tartott, míg Tepsi felismerte, hogy kígyót melenget a keblén.

   • Október 23. said

    PapÁgit a Dunába,
    HansÁgit a kormányba!

   • Percemberke said

    Papági egy teljesen jelentéktelen percemberke. Észre se vették volna, most munkanélküli lenne, csak jókör volt jó helyen. Jókor ment be Tepsihez. Pont azután, hogy Himát kirúgták. Volt egy üresedés, és kellett egy ember, aki nem Szabó és nem Kulcsárszabó csicskája. Hanem Tepsi csinálhat belőle csicskát. Mondhatni, kapóra jöttek egymásnak. De Tepsi mára már kiismerte.

   • Btk-s kolléga said

    Hé, szerkesztők, nem tűnt föl hogy itt valakik nagyon fúrják Papp Ágnes Klárát?

   • Rector said

    De igen. Sőt, nemcsak itt. Azóta fúrják, amióta Tepsi behozta. Nem nehéz kitalálni, hogy kik. 🙂

   • Papágiért nem kár said

    Hideg, számító dög. Azon kívül kegyetlen is. Mindig is az volt. Amikor a nagymamája haldoklott, egyszer se ment be a kórházba meglátogatni, pedig szegény néni hetekig várta. Aztán nem bírta kivárni és mehalt…

    Ilyen emberre kell bízni a református egyetem hallgatóit?

   • Nagymama átka said

    Egy ilyen szívtelen dögnek nincs keresnivalója keresztyének között!

   • BuzÁgi said

    Papp Ágnes Klárát természetesen a féktelenül irigy, féltékeny HansÁgi fúrja. Papp Ágnes nemcsak szebb és tehetségesebb, hanem 3 gynyörű gyermek anyja. Míg Hanságinak köztudomásúan egy sem jött össze. És hogy miért nem? Mert még nem világosították fel, hogy leszbikus kapcsolatból nem lehet teherbe esni. Kiválogatja a szerinte tehetséges, de mindenekelőtt jól kinéző hallgatólányokat, magához édesgeti, aztán testileg molesztálja őket. Ezek pedig a kerrierjük reményében tűrik…

   • HomokÁgi said

    Ez nemcsak remény volt, mert a tanárnő be is váltotta ígéretét. Így csinált karriert Elekes Dóra, így kapott doktori ösztöndíjat KornerVeronika, Nemeh Diána… Soroljam még? Utóbbi állást is a Károlin. Kőfalusiról nem is beszélve, de hát róla köztudomású, hogy mindenkinek lefeküdt. Becsületes alku volt ez Hansági tanárnő részéről. Mért baj, ha közben kicsit hancúrozott velük?

 28. jakab a pap said

  Jakab a pap az egész művelt világot gúnyolja ki és utasítja rendre.
  Jakab a pap mindent tud, talán a magyar helyesírást kivéve
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-10-22/kermani-imaja

  • dunántúli igazmondó said

   Amit mégse tudna, felesége, a Dinka (ÍRÓ ÉS PONT!) biztos tudja.
   Eljött hozzánk a messiás egy szombathelyi házaspár alakjában!
   Halleluja!

 29. Lázár lovag said

  A Jani csak magának hisz.
  http://hvg.hu/itthon/20151021_Lazar_kitart_amellett_hogy_az_Okotars_bun
  Mi szólunk: mi meg pont neked nem, te rongyrázó, aranyrolexes kondásunoka, presbiter és johannita lovag.
  Közpénzrabló arrogáns senki.

 30. orbán az undorító görény said

  Orbán a világ második legkorruptabb politikusa!
  Köszönjük Orbán!
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-lett-a-masodik-legkorruptabb-a-vilagon/213545/
  valamiből másodikak lettünk, hála néked és a mocskos gazember haverjaidnak meg tetves rokonaidnak!

  • Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

   Nem igaz!
   Orbán cigánynál NINCS KORRUPTABB!
   ő A VILÁGELSŐ!

 31. ask jerves said

  A zsidó kurvák szétbaszott seggéről trágár verseket író és ciános barackmagot áruló L Simon szerint egy gótikus templomrom szart se ér.
  http://www.vg.hu/kozelet/l-simon-nincs-nagy-erteke-a-kozepkori-templomnak-amire-ut-epul-459577
  Szerintünk meg ő nem ér szart se, viszont rabol, mint egy orbán.

 32. Kósa korlátai said

  Kósa Lajos korlátozná a Facebook-használatot a magyar állampolgárok körében, mert nagyon zavarják őt az itt megfogalmazott kemény kritikák. A fideszes bűnbanda szerintem enélkül a korlátozás nélkül is éppen elég korlátolt már, szóval nem érdemes ezt még tovább fokozni…

 33. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi, a nevetős papnő már nem is törekszik a mondatalkotásra: főnevek sorjáznak, szósaláták üdítik az olvasót.
  Orvos látott már, Bogi?
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-10-23/akikben-nincsen-felelem

 34. advocatus dei said

  A pofátlan kocsmáros el akar menni Göncz temetésére!
  Pedig ki van tiltva, mint a többi vén görény!
  http://valasz.hu/itthon/boross-peter-ott-leszek-goncz-arpad-temetesen-115683

 35. irish coffee said

  Így kell harcolni és győzni fogunk!
  Nem vagyunk BIRKÁK!!!
  http://nol.hu/belfold/nem-birta-tovabb-a-csokos-gazda-1566373

 36. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér kioktatja Brüsszelt.
  Ez a selejtes agyú senki, aki HÁROMSZOR BUKOTT MEG RÓMAI JOGBÓL.
  http://nepszava.hu/cikk/1073965-kover-az-europai-unio-kudarcot-vallott

 37. kaganovics said

  Igaz!
  https://nepszava.us/diktatorok-ritkan-vegzik-agyban-es-parnak-kozt/

 38. Irány Etelköz said

  Egyetértünk Mécs Imrével, galád erők uralkodnak a politikában.
  http://nol.hu/belfold/elmebeteg-amit-az-orban-kormany-csinalt-a-kossuth-teren-mecs-imre-vadol-1570847

 39. Bánki a pornókirálynő said

  A Károlin Latin-Amerikai program.
  Alig valaki ért hozzá, nyelveket beszélni: ugyan már.
  Bánki Éva, a pornószerző viszont brillírozik, nemiszervek, akciók és reakciók a tizenhatodik századi felnőttirodalomban.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Latin-Amerika_szimpozium_II.pdf

  • Infantilis némber said

   Bánki már 50 felé jár. Aki ebben a korban is szexről fantáziál, az frusztrált, kiéletlen vágyai vannak. Bánki későn ment férjhez egy nagyon csúnya és szintén nem fiatal férfihoz. 45 volt, mikor gyereket szült. El van csúszva a szexuális élete kábé 20 évvel. Azt mondják, 30 körül tölti ki az ember tudatát a szex, 40 körül a pénz, 50 körül a hatalom. Bánki 50 körül még a szexuális fantáziálásnál tart. Szegény…

 40. Szabó a vérfertőző said

  Mi van szabóval? Csak nem döglött meg?

 41. Petrőczi a pöcegödör said

  És az Évi? A fűzfa p..a?

 42. szegedi halászlé said

  Mi a szösz!
  http://index.hu/belfold/2015/10/22/megbuntettek_a_szegedi_ujsagirot/

 43. Tömjénfüst said

  Október 23. Semjén módra: Magyarország támogatná a nigériai fegyveres erőket a Boko Haram elleni harcban. Azt ugyan nem mondta meg, milyen módon akar harcolni a Boko Haram ellen, talán tömjénnel akarja kifüstölni őket Nigériából. Harcias felajánlásáról négy nigériai lap is beszámol: a Punch, a New Mail és a Pulse.ng.

  • Nagypofájú Fidesz said

   Én is támogatom a nigériai kormányt a boko harammal szemben,mert
   az is egy köcsög banda.
   Remélem szóban támogatjuk csak.
   Fidesz egy kicsit sokat képzel magáról.
   Úgy tesz mintha világhatalmi tényező lenne.

   • Édes Álom said

    Orbán álmában Putyinnak képzeli magát 🙂

   • Zsóti Afrikában said

    Tömjén Zsótinak olyan tenyérbemászó idióta képe van, hogy kész csoda, az esze pedig olyan kevés, mint egy hangyának. Mi a faszt keresett Nigériában? Mi haszna volt ennek az egésznek és mi haszna Zsótinak?

 44. Revolúció said

  Október 23. rövid mérlege: Orbán eltűzött külföldre, a szokásos pszichiátriai kezelésére. Kövér szemlét tartott a játékkatonái felett. Az MSZP köddé vált. Gyurcsány hóna alá vágta legkisebb gyermekét, majd 7 perc alatt lezavart egy drámai, 10 fős minigyűlést, darázzsal a fején. A civilek új arcai sem túl hitelesek, ők úgy 150-200 fővel képviseltették magukat, egy meglehetősen langyos babazsúron. Bokrosék csak virtuálisan bohóckodtak,. de azt nagyon elszántan. A jobbikosok vitték el a pálmát néhány száz fős, fáklyás gyűlésükkel. A nap meglepetése, hogy Gregor Bernadett is lefeküdt Vonának… De hát ő ugye, kinek nem… Szóval a forradalom érdeklődés hiányában ismét elmaradt, a helyzet pedig reménytelenebb, mint valaha. Dióhéjban ennyi.

 45. soli deo gloria said

  Én reménykedem valami jó kimenetelben. A Mindenható nem hagyhatja, hogy ezek a gazemberek uralkodjanak mindig.

 46. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Csúnyáné szétbaszta a közoktatást.
  A Károlin tanulta, a Tenkétől meg sok mástól.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/orszagszerte-felalltak-a-pocs-ok-belso-elharitas-dolgozik-az-iskolakban-96955

 47. Keresztyén erkölcs said

  „Két hét alatt rendet teszünk” – mondta Pintér Sándor, a Fidesz-kormány belügyminisztere 2010-ben. Azóta sokszor 2 hét telt el és nem lett rend. Nehéz is úgy rendet tenni, ha közben a Fidesz prominensei bűnözőkkel, bűnözői csoportokkal dolgoznak együtt.

  Kubatov bizalmasa, Szabó “Szőke” Ferenc, otthonába csalta, majd mellkason lőtte a Fradi új biztonsági főnökét.

  Az elmúlt időszakban több hír is szólt arról, hogy Kubatov Gábor, a Fradi elnöke kétes hírű és kétes ügyekbe keveredett embereket alkalmaz a Ferencvárosnál. Sajtóhírek szerint az FTC-nél alkalmazott emberek részesei voltak többek között egy baktalórántházai bandaháborúnak és a Nagyvárad téri lövöldözésnek is. Sz. Ferenc főnöke, Kubatov Gábor nemcsak a Fradi elnöke, hanem a Fidesz pártigazgatója és a Fidesz alelnökaspiránsa is. Ez a Fidesz valódi arca, ez a Fidesz valódi erkölcsisége.

  • Erkölcsi bizonyítvány said

   Én már ott elakadtam, hogy egy ilyen gyilkosságért elítélt bűnöző, mint Sz. Ferenc, hogyan kerülhet ilyen pozícióba Mutyisztánban…

   Ha jók az emlékeim egy vagyonőrnek is feddhetetlen előélet szükséges és kap vagy 400-500Ft/órát.
   Biztonsági főnöknek gondlom akkor nem kell feddhetetlen előélet…

   • Priusszal előnyben said

    Olyan ez a Fidesz, mint a Károli:

    Erkölcstelen bandába való bekerüléshez az erkölcsi bizonyítvány nem szükséges. Sőt a priusz kimondottan előnyt jelent.

   • Lombroso said

    Ha lenne tisztességes, igazságos bíróság, ezt a fazont tárgyalás nélkül, csak úgy ránézésre minimum öt évre leültetné Kubatovval és Orbánnal együtt.

 48. Köntös köntöse alatt said

  Köntös megint lesújt a politikai korrektségre, a liberalizmusra – amit ugyanannak tekint.
  Ájvé! Ő a pápai refi csodarabbi, ellát a világ végéig és tovább.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-10-24/civilizacios-ontudatlansag

 49. A Károli pónemje said

  Mi az, hogy kiadják a véresszájú antiszemita disznó Ravasz püspök írásait?
  http://reformatus.hu/mutat/11505/
  Amikor én lelepleztem és legyaláztam személyesen.
  Dr. Mészáros Marcipista Dr.
  a Károli pónemje

 50. Mészáros disznói said

  Orbán mocskos idióta haverja, maga is igazi disznó, egy off-shore disznó.
  http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/foldek-asvanyviz-pekseg-teszta-hotel-lista-meszaros-lorinc-osszes-uzleterol-96943

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: