Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Forced break (Kényszerszünet)

Posted by karoligaspar - október 31, 2015

Írta: Soli Deo Gloria
A reformáció hónapjának boldog várakozásában ért bennünket az újabb letiltás. Szabó András doktori témavezetői munkásságának homályos pontjairól szóló posztunk csak tizenkét óráig volt olvasható. Pedig ezúttal is csak mindenki számára hozzáférhető forrásokból dolgoztunk, a Nemzeti Doktori Adatbázisból és a Selye, valamint a Károli honlapjairól. Az első meglepetés a doktori adatbázison ért bennünket. Szabó lapján ugyanis az volt olvasható egy fiatalemberről – nevét nem közöljük -, hogy 2014-ben sikeresen védett. Amikor a fiatalember nevénél rákerestünk, kiderült, hogy a doktori adatbázis róla nem tud semmit. Ezt és néhány más hasonló anomáliát tártunk fel cikkünkben, amelyért feljelentettek bennünket.

A Nemzeti Doktori Adatbázis hitelességében eddig is voltak kétségeink (Mészáros-ügy), most viszont olvastuk a sajtóban az ODT képviselőjének a nyilatkozatát a Nógrádi-ügy kapcsán. Azt mondta az illetékes, hogy a Nemzeti Doktori Adatbázis “nem közhiteles”, senki nem jár utána azoknak az adatoknak, amelyeket az oktatók, témavezetők feltöltenek saját magukról. Így történt, hogy Nógrádi György nemlétező egyetemek rektoraként, nemlétező szervezetek tagjaként tüntette fel magát.  Szabó doktoranduszai esetében kicsit bonyolultabb a helyzet, hiszen a téves kereszthivatkozásokat működtető szoftvernek rögtön ki kéne mutatnia a turpisságot.

Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy a doktori adatbázis szoftvere automatikus üzenetet küld a témavezetőnek abban a pillanatban, amikor az illetékes EDHT elfogadja egy védés eredményét. Ekkor jelenik meg a témavezető lapján az illető neve az évszámmal és a disszertáció címével, az újonnan doktorált is rögtön kereshető (és található) lesz a rendszerben. Nos, mindenkinél így működik a rendszer, kivéve Szabó Andrást. Nála kereszthivatkozásokkal nem található nevek jelennek meg témavezetettként és doktoráltként.

A reformáció hónapjában magunk is hajlamosak vagyunk a hit csodáinak befogadására, de azért nem korlátlanul. És hogy a csoda éppen Szabó Andrásban öltene testet?

Mi a Reformáció Emléknapján kaptuk vissza blogunk fölötti rendelkezés jogát. Köszönjük ezt a Teremtőnek és az Ő minden eszközének. Az év minden további napján igazat mondunk, és Szabó Andrással és a Károli más hazugjaival szemben változatlanul a Szentírás szavaihoz tartjuk magunkat: “A hazug ajkak átkozottak az Úr előtt.” (Péld 12,22)

 

A Szabó András által letiltott poszt közlését Soror Immaculata bevállalta saját blogján. Figyeljétek a következő napokban a nővért. – A Szerkesztőség

105 hozzászólás to “Forced break (Kényszerszünet)”

 1. úrvacsorai serleg said

  Érdemes lenne a MAB-nál érdeklődni, elvégre van némi közük a doktori adatbázishoz. Hogy van az, hogy a témavezetőnél megjelenik a sikeres védés, míg az állítólag doktoráltról mit sem tud a rendszer?
  Érdemes lenne a MAB felülvizsgálati bizottságához fordulni.
  HA-HA-HA! Vicc volt, mert a Balog éppen a rutinos okirathamisító Szabó Andrást delegálta ebbe a bizottságba!
  Onnan manipulálja a doktori adatbázist is!

  • komáromi csipkés györgy said

   Szabót mélységesen utálják és megvetik a kollégái a Selyén.

  • n0 para said

   A hazai doktori adatbázisban a külföldi témavezetettek nem feltétlenül ugyanúgy jelennek meg, mint a hazaiak, mert a külföldi egyetemi adminisztrációval értelemszerően nincs kapcsolata a doktori.hu-nak. However ha icipicit vette volna a posztoló a fáradtságot és összeesküvés meg hazugszabózás helyett megnézte volna a szlovák doktori disszertációs adatbázist http://www.crzp.sk , rögtön megtalálta volna Merva 2014-ben valóságosan megvédett disszertációját, és annak témavezetőjeként Szabót.

   Itt:
   http://www.crzp.sk/crzpopacxe?fs=8E78DB8D24E74567A548CAF1302ACFE8&fn=docview

  • n0 para said

   Ugye tisztában vagytok vele, hogy az alábbi, már min. 3-4 napja megtett kommentem ki nem engedésével (mert valaki csak elolvasta) tudatosan ragaszkodtok a nyilvános hazudozáshoz, tehát még azt sem lehet mondani, hogy elvakultságotokban figyelmetlenek voltatok?

   “A doktori adatbázisban a külföldi témavezetettek nem feltétlenül ugyanúgy jelennek meg, mint a hazaiak, mert a külföldi egyetemi adminisztrációval értelemszerően nincs kapcsolata a doktori.hu-nak. However ha icipicit vette volna a posztoló a fáradtságot és összeesküvés meg hazugszabózás helyett megnézte volna a szlovák doktori disszertációs adatbázist http://www.crzp.sk , rögtön megtalálta volna Merva 2014-ben valóságosan megvédett disszertációját, és annak témavezetőjeként Szabót.

   Itt
   http://www.crzp.sk/crzpopacxe?fs=8E78DB8D24E74567A548CAF1302ACFE8&fn=docview

   (lehet h újra be kell írni Merva nevét vagy a dissz. címét, de feketén-fehéren ott van minden adat)

   • Szerkesztőség said

    Nem, nem voltunk tisztában vele, hogy nem engedtük ki a kommentedet. Tudod, a kommentjeidet sok más spammel együtt a rendszer valamiért a spamtárolóba teszi, és nem mindig vesszük észre, hogy egy ekkora kincs is van a szemétben. 🙂

   • Büdöslábú bunkó said

    Mért volna hazugság, amit itt Szabóról írtak, és mit változtat ez a Mirza a lényegen? Szabó itt is, ott is vásárolja a témavezetéseket, ígér, üzletel, megbeszél egy tranzakciót, de témát nem vezet. Aki csak kicsit is ismeri Szabót, tudja, hogy tőle semmit nem lehet tanulni. Pláne feminizmusról! Olvasott mártőle valaki valami értelmeset feminizmus-témában?

   • Szabó-tanítványok said

    Para, sorold már fel itt nekünk Szabó feminista tárgyú publikációit! El szeretnénk ezeket olvasni. Komolyan érdekel, mit tudott a tanár úr a nőkről kiagyalni, és az még inkább, mit merészelt a témáról ilyen feleség mellett mint a Petrőci tanárnő, leírni!

   • Szabó a vérfertőző said

    Szabótól nem lehet semmit tanulni, csak azt, hogyan lehet rabolni, lopni, csalni, okiratot hamisítani, hamisan tanúzni.
    Ez a görény egy undorító selejtes agyú patkány, egy moral insanity.

 2. Puzsér Róbert fan said

  Miért nem mondja el soha Puzsér Robi, hogy hol végzett?
  Inkább vállalja azt, hogy nincs is diplomája?
  http://www.puzser.hu/
  Mert megveti és utálja a Károlit, ahol végzett magyar-történelem szakon.
  Ahol Szabó András “mit keres itt ez a mocskos zsidó?” kiáltással üldözte őt.
  Ahol Petrőczi a fenekét simogatta és trágár szavakat duruzsolt a fülébe.
  Nem csoda, hogy okádik a Károlitól.
  Mi is!

 3. n0 para said

  “Pedig ezúttal is csak mindenki számára hozzáférhető forrásokból dolgoztunk”

  Nyilvánosságra hoztátok egy ember konkrét fizikai lakcímét, napra pontos születési helyét,idejét és személyi igazolvány számát. Ezzel megszegtétek a WP-nek azokat a felhasználási feltételeit, amelyeket a használattal elfogadtatok. Nem ez az első alkalom.

  • Van Para said

   Ez nem igaz, mert minden személyes adatot kisatíroztunk, olvashatatlanná tettünk.

  • fearless freddy said

   n0 para! Engem kifejezetten a dolsik érdekelnek, mint sokunkat. Azonban ha megjelenik egy doksi, te azonnal feljelented Johanneséket. Ezzel pont a tényfeltáró munkát akadályozod, amivel állítólag egyetértesz.

   • Doksivadász said

    Parázó! Egyszer mintha valamelyik álneveden azt mondtad volna, hogy te csakis a doksik miatt olvasod a blogot. Ezek szerint azért, mert ezekben keresed az ürügyet a blog beszüntetésére?

   • n0 para said

    A dokumentálást érdemes lenne úgy megoldani, hogy annak során a blog szerkesztői nem élnek vissza más, nekik soha semmivel nem ártó emberek személyes adataival. A szóban forgó leányzó, akinek a (ki-tudja-hogyan megszerzett és nem mellesleg támogatott) Collegium Talentumos pályázatának jelentkezési lapját kiraktátok, pl. pont egy ilyen ember.

   • Dark Tangent said

    A jelentkezési lapot nyilvános netes felületen találtam, amelyre felhívták a figyelmemet, és ahonnan a poszt megjelenése után eltűnt. Nyilván az “ártatlan” leányzótól származik, aki büszkeségében fűnek-fának dicsekedett azzal, hogy feminista témájú doktori értekezést ír, amelyben a nagy feminista szakértő, Szabó András a témavezetője. A poszt megjelenése után Szabó nyilván figyelmeztette, hogy tüntesse el, és ezzel mellesleg adjon okot egy újabb feljelentésre.

   • Innocence said

    Lehet-e ártatlan egy olyan doktoranduszjelölt, aki olyan tanárt választ témavezetőnek, aki a választott témához semmit sem ért? Abban a biztos tudatban, hogy az illető pozíciója és befolyása révén beígéri az ösztöndíjat, amire a jelölt még akkor is mérget vehet, ha a felvételi beszélgetésen gyakorlatilag megbukik?

   • Setéth Andris said

    A kiscsaj elég sötét lehet agyilag, ha azt gondolja, hogy egy ilyen említésre sem méltó dilettáns nőről, mint Fábián Julianna, lehet doktori disszertációt írni.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bi%C3%A1n_Juli%C3%A1nna
    Nyilván a szabó igért neki valamit, nem tudom, mit.
    Egy normális doktori iskolán egy ilyen témát nem fogadnának el, a néniről max. pár oldalas közleményt érdemes írni a komáromi helyi lapban.

   • violenza sessuale said

    Attól, hogy ösztöndíjjal támogatják Habodász Andreát, még nem biztos, hogy véd.
    Sőt!

  • paranormal activity said

   A kiscsajnak az a legkisebb baja, hogy megjelent valahol egy szöveg, amiben lézernagyítóval megtalálható a lakcíme.
   A baj az, hogy bízik ebben a görény szabóban.
   Márpedig így sose lesz neki PhD-ja.

 4. szabó a miniszterbuktató said

  Szabó András mindenki számára elérhető adatbázisokat hamisít meg.
  Az rendben van?
  Sót, keresztyéni cselekedet?
  Becsapja a hallgatóit.
  Az is rendben van?

 5. Károli a pénzmosoda said

  November 6-7 – konferencia a Károlin a testekről és a történelemről.
  Itt van a Pap Ági, akit kerestetek, itt van Bertha, akit nem. Dánél Móna is feltűnik, és persze Tepsi is.
  És itt van a Károli pónemje, a felejthetetlen kétszeres doktorcsaló Mészáros is.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/programszikiagi1.pdf
  De hol van Szabó, Petrőczi és Hansági?

 6. Jóbarát said

  Colleen Bell amerikai nagykövet asszony minden kijelentése, kritikája, amelyet az orbáni diktatúrával kapcsolatosan megfogalmazott, jogos és megalapozott volt. Ezeket a jogos kritikákat pedig ideje lenne Orbánéknak megszívlelni, hiszen a nagykövet asszony a világ legerősebb nagyhatalma nevében és képviseletében beszélt. Azt hiszem, hogy ez amolyan utolsó figyelmeztetés volt…

 7. Már olvasható nálam csak a szöveg: https://justiceforvictimsofthekaroliuniversity.wordpress.com/2015/11/01/andras-szabo-the-feminist-szabo-andras-a-feminista/ A dokumentumokat egyelőre nem tettem fel attól félvén, hogy No Para rámugrik. 🙂

  • Szabó a csaló témavezető said

   Köszönjük, nővér. A lényeg Szabó leleplezése, az pedig a poszton megtörténik.
   Szabó elhiteti ezekkel a némileg együgyű fiatal emberekkel, hogy ért valamihez, pedig dehogy. Ők meg dolgoznak, aztán nem lesz belőlük semmi se

 8. Köntös köntöse alatt said

  Köntös, a szellemóriás megint megoldotta a világ legnagyobb kérdését.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-10-31/halalrol

 9. Orbán takarodj! said

  Orbán ilyen bugris módon viselkedett az amerikai nagykövet asszonnyal, az előzővel.
  “A protokoll előírja, hogy a távozó nagykövet tegyen búcsúlátogatást a miniszterelnöknél. De miként érkezésemkor, most sem tudtuk, hogyn kérésünknek eleget tesznek-e…Egy nap Tim Betts jött be az irodámba és jelentette:
  Azt üzenték, most menjen, egy órán belül legyen ott. És egyedül.
  Minden protokollt felrúg, hogy egy miniszterelnök így ajánbljon fel egy találkozót, ráadásul ilyen rövid időn belül. De tudtam, Orbán Viktor szokása, hogy mintegy váratlanul rajtaüt az emberen, én viszont mindenképpen szerettem volna egy végső találkozót vele. [Kounalakis elmegy, Orbán váratlanul megkérdezi tőle, hogy olvasta-e Az élet elviselhetetlen könnyűségét? Közli, hogy mi magyarok a történelmünk nagy súlyától szenvedünk, az amerikaiak történelmük könnyűségétől.]
  Miniszterelnök úr, Kundera számára a szabadság azt jelenti, hogy nem elnyomottként élni – kiált nem saját kormányunk elnyomottaiként. Erről szól a demokrácia.
  Összehúzta a szemét, majd olyan kézmozdulatot tett, mintha el akarná magától hessegetni a szavaimat.
  Ez a duma a demokráciáról marhaság! [Az eredetiben: bullshit ]
  Eleni Kounalakis (2015) Nagykövet asszony. Három év diplomácia, díszvacsorák és demokrácia Budapesten. (Ford. Gálvölgyi Judit) Budapest: Kossuth, 309.

  • Talpra Magyar! said

   Magyarországon már 4 millió ember nyomorog és közel 1 millióan menekültek külföldre eddig. Közben Orbán Viktor feudális önkényúrként él, magánstadionja gyepét újabb 3 milliárd forintért teszi fűthetővé és kisvasút is lesz a felcsúti háza mellett, közpénzből. A fideszes szabadrablás nem ismer már határokat. Meddig tűri még ezt a magyar nép?!?

 10. hencidai úrasztala said

  A Reformáció emléknapjára a Mátyás utca 20. első emeletén szépen feldiszitették az úrasztalát: kenyér, abált szalonna, vöröshagyma, kocsisbor.
  Szabó: Azért a kenyeret felvághattad volna, legalább ma, nem?
  Petrőczi: Vagdosd te a svájci bicskáddal, amire olyan büszke vagy. Tudod, amit Genfben loptál.
  Szabó: A reformáció tiszteletére tettem magamévá.
  Petrőczi: Hát mást nem is tudsz magadévá tenni, az egyszer biztos. Különben is, nem vagyok a cseléded. Én egy igazi úrilány vagyok, a Thomas Mann is a rokonom, meg az angol királynő is. A rádióban is elmondtam, és nem is tiltakoztak.
  Szabó: Nem szól neked vissza senki, azt gondolják: bolond likból bolond szél fúj.
  Petrőczi: A likakat te ne emlegesd, az enyémé körül se voltál már évtizedek óta.
  Szabó: Hogy neked mindenről a szex jut eszedbe…
  Petrőczi: Csak mer hiányzik, azér
  Szabó: Azt kérdeztem, mér nem vágod fel a kenyeret, mér nem takarítod ki a szobát.
  Petrőczi: Nem vagyok a cseléded. Sokkal fontosabb feladataim vannak.
  Szabó: Mi olyan fontos egy nyuggernőnek?
  Petrőczi: Én mindenekelőtt egy József Attila díjas költő vagyok.
  Szabó: Mer annyit bőgtél a balogzolinak, azér
  Petrőczi: Az istenáldotta tehetségemet ismerte fel a miniszter úr, erről van szó. Te pedig irigy vagy, mert egy trocheust se ismersz fel, még ha szembe is jön veled az utcán.
  Szabó: Te se, megmondta már a vén Szilágyi is, hogy a versformákat se ismered.
  Petrőczi: Hát ezér nyírtad ki? Akkor mégis igazán szeretsz.
  Szabó: Lófaszt! Én akartam lenni a tanszékvezető, meg a dékán és a rektor is.
  Petrőczi: És majdnem sikerült is. De most mégis itt böfögsz és bűzölögsz, mer kitiltottak a Reviczky utcából.
  Szabó: Alkotói szabadságon vagyok. Tudományos műveket írok.
  Petrőczi: Tudom, a Szenczi talpának a sütögetéséről. Amit a hülyék ott a Selyén ki is adnak. Nekem viszont KÜLDETÉSEM van.
  Szabó: Mi a pihe?!
  Petrőczi: Két év múlva lesz a reformáció ötszáz éves évfordulója. Arra írok egy poémát. Már elegem van, hogy mindig azt a prosztó Illyés verset emlegetik az emlékműről. Amit írok, abban benne lesz minden, a sajátos női nézőpont is.
  Szabó: Szóval a picsádat is beleírod.
  Petrőczi: Magasan fölötte állok az alpári gúnyolódásaidnak. Én a Kossuth díjra török.
  Szabó: És má mér kapnál pont te egy olyat?
  Petrőczi: Poémámban megjelenik Luther reinkarnációja is, mint egy református Messiás. Áldott Orbán testvérre/be szállt Luther Márton szelleme, meg a Kálviné is. Zwinglin és Melanchtonon még gondolkodom.
  Szabó: Akkor az Orbán többszörös személyisége is spirituális értelmet nyerne.
  Petrőczi: Én meg a Kossuth díjat. Lehet, persze, hogy a Nobel-díjra is felterjesztenek.

 11. ulan bátor said

  Fokozódik a helyzet és a nyomás (O. agyában)
  http://kapcsolat.hu/blogszemle/szele-tamas-orban-zarojelben#.VjYqEIiRW9c.facebook

 12. istenhegyi fogadó said

  A kereszténydemokratákat nem érdekli a gyerekek éhezése!
  http://www.168ora.hu/itthon/pm-csak-kdnp-nem-irta-ala-gyermekehezes-kezeleserol-szolo-javaslatot-140209.html

 13. gyopár a megélhetési giccs-prófétanő said

  Gyopár súlyos kritikát gyakorol Coelho, Müller Péter és Oravecz Nóra fölött.
  Maga pedig ugyanez a színvonal, csak istenes mázzal leöntve. FÚJ!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-11-02/szavak-az-automatabol

 14. fatal deceit said

  Nőnek a ref egyházban a giccsőr nők.
  Ludvig és Gyopár után egy újabb: Hegedűs Gyöngyi. Csak nem a Balla felesége?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6804/

 15. goedel macskája said

  A legnagyobb kifizetés az EMMI-ben a Neptun, egy már hosszú évek óta működő szoftver átalakításáért.
  http://nol.hu/belfold/237-millio-negynapi-munkaert-1572257
  Csúnyáné és Balog tiszteletes áldásával megy a milliárd KINEK IS?

 16. fineszes said

  Egy fideszes idióta némber firkált egy petíciót az amerikai nagykövetnek.
  Itt a válasz
  http://gepnarancs.hu/2015/10/nyilt-level-felso-bernadettnek/

 17. orbán rabló családja said

  Lévai Anikó családja kipergeti a 300 milliót a földért.
  Nemcsak Orbánék, Lévaiék is milliárdosok!
  A miniszterelnök az ország főrablója!
  http://hvg.hu/itthon/20130705_Levai_Aniko_termofold

  • Cigány mohóság said

   Ez egy két éves cikk. Azóta valószínűleg még többet ki tudna perkálni, mert azóta méginkább megsokszorozta a vagyonát a Lévai család is.

 18. orbán a református megváltó said

  Orbán a Reformáció Emléknapját a felcsúti kisvasút felavatásával akarta ünnepelte.
  De a Sátán betette a lábát, és nem készült el!

 19. Mocsok álkeresztények said

  Újabb gesztussal bizonyította a KDNP, mennyire keresztényi és mennyire követi Jézus szavát. Semennyire. És külön Semjén Zsolt. Leszavazták az éhező gyerekeket…

 20. Tátrai barangoló said

  Úgy látszik, Szabó András a csúfos lebukása óta inkább itt nálunk a felvidéken vadászik. Itt még nem ismerik beteges kleptomániáját, ami mások doktoranduszainak lenyúlására is kiterjed. Magyarban viszont ismerik már ezt a gennyes állatot mint a rosszpénzt és messze elkerülik…

  • pozsonyi kifli said

   Szabót mindenki mélyen megveti.
   De félnek is tőle, mert mindent elér, amit akar.
   Pl. azt, hogy ez a kis senki a tökéletesen alkalmatlan témájával ösztöndíjat nyert.

 21. cziczkamaczka said

  Szabó mindenkinek elintézett mindent, minden doktorandusza ösztöndíjat kapott vagy állást.
  Más kérdés, hogy egy se tudott doktorálni, mer a professzor úr agyilag nem képes a témavezetésre.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   Szabó csak gyűlölni tud azzal a selejtes agyával.
   Milyen ocsmányságokat beszél az úgynevezett barátairól is!
   Nem értem, Szabó Géza pl. mér áll vele szóba.
   A zsidófaló átkozódásait már nem is említem.

  • Lasszóval fogott doktoranduszok said

   Pénzes Szabolcs tudott, de ő is úgy, hogy leváltotta Szabót. A témájához nem Szabótól, hanem a debreceni Imre Mihálytól kért és kapott segítséget, őt is tüntette fel témavezetőként. Szabót szégyellte, csak az állásért vállalta ideiglenesen ezt a gázos görényt.

 22. balog zoltán egy katasztrófa said

  A Fidesz és a KDNP, a sok keresztény és keresztyén nem támogatja a gyermekek éhezése elleni akciót.
  Szerintük dögöljenek meg a gyerekek ott, ahol vannak. Szerintünk meg…. más dögöljön meg!
  http://kettosmerce.blog.hu/2015/11/03/a_mediaban_tamogatta_a_parlamentben_leszavazta_a_fidesz_a_gyermekehezes_felszamolasarol_szolo_javasl

 23. fucking bitch said

  Harrach Péter meg a többi mocskos hiéna
  http://orditok.blog.hu/2015/11/02/harrach_peter_a_gyermekek_nagy_baratja_a_kereszteny_ember_peldakepe_en_pedig_hanyok?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 24. hücpe said

  Erre rá fognak baszni
  http://huppa.hu/szele-tamas-waterloora-leszallt-a-kod/

 25. gyopár a megélhetési giccs-prófétanő said

  Gyopár dögösre vette a formát, új képet tette fel és a régi szöveget: “Író, és pont.”
  És a vesszŐ, Költőfejedelemasszony? Innen szólunk, hogy két főnév között VAGY és van, VAGY vessző.
  http://reposzt.hu/comment/6964#comment-6964

 26. winkeladvokat said

  A vérbírák és egyéb szemét jogászok gyorstalpalón képződtek, szakmai tudásuk a nullához közeledett.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6815/
  Most ezt a Károli jogi kara szolgáltatja: dőlnek ki belőle az idióta, korrupt senkik. Akiket idióta korrupt senkik képeztek.

 27. ejaculatio praecox said

  KIrabolták az országot, a birkák meg bégetnek, miközben tövig nyírják őket.
  http://hetiujsag.civilmultimedia.com/blog/magyarorszagot-kiraboltak/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 28. tóratartó said

  Ausztriában még a szélsőjobb párt is kirúgja a zsidózó hülyét.
  Aki Orbántól gerjedt be.
  Nálunk a kormányfőnek is szabad?
  Akit Soros szponzorált fiatal korában.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/tultolta-a-zsidozast-a-sorosra-tett-orban-megjegyzestol-beindult-kepviselono-97061

 29. Zója utca said

  Soós reklámozza az ökokat.
  Krisztus is az volt, nem?
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-11-04/legy-nelkulozhetetlen-mint-nagypali

 30. keresztény júdások said

  Dögöljenek éhen a gyerekek – mondják derék keresztényeink a KDNP-ből.
  http://24.hu/belfold/2015/11/03/tevedesbol-akart-enni-adni-az-ehezo-gyerekeknek-a-fideszes-politikus/

 31. kaganovics said

  Habony hazudik, akár a gazdája
  http://parameter.sk/rovat/kulfold/2015/02/19/botrany-orban-tanacsadoja-egy-szimpla-szelhamos

 32. károlis bugrisok said

  Ez a bárgyúság a károlin az Észak-Amerika Nap programja
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/tartalom.pdf

 33. jakab a pap said

  Szaporodásban vegyetek példát a gyopáros jakabéktól!
  Az Isten is őket áldja meg a nagytiszteletű (HA-HA-HA!!!) úr szerint.
  Fúj! Még több ezekből????
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-11-05/nemzedekek-egymasrautaltsaga

 34. orbán az undorító görény said

  Lopnak, rabolnak és még mindig itt vannak!
  Jó ez így?
  http://civilhetes.net/laba-kelt-160-milliard-forintnak-de-orban-viktor-meg-mindig-miniszterelnok

 35. hücpe said

  Orbán gyűlölködést szít.
  Visszahull rá.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/eros-ferenc-a-moralis-panikot-a-kormany-szitotta-es-a-politika-taplalja-97092

 36. fixer a provokátor said

  Nem akarják Orbánt beengedni Göncz temetésére.
  http://valasz.hu/itthon/erik-a-botrany-orbant-nem-akarjak-beengedni-goncz-arpad-temetesere-115940
  Kiváncsiak vagyunk

  • Rabsors said

   Egy nappal Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök temetése előtt Mécs Imre, az egykori rabtárs bejelentette, hogy mégsem fog beszélni a temetésén.

   Az egykori rabtárs, későbbi SZDSZ-es politikus azt írta a Facebook-oldalán, hogy “a szervezők kérésére” előre leírta a beszédét, amelyben foglalkozott “égető nemzeti problémákkal”. Göncz családjának viszont nem tetszettek a beszéd egyes részei, Mécs pedig közölte, hogy nem fog érdemben változtatni rajta.

   • Mégis mond... said

    A Göncz család és Mécs Imre csütörtökön megállapodott abban, hogy Göncz Árpád korábbi kívánságának megfelelően Mécs Imre mond búcsúbeszédet a gyászszertartáson. A beszéd a család kérésére személyes hangvételű lesz.

    Mécs Imre a teljes beszédét később a Kossuth téren mondja majd el.

 37. irish coffee said

  A kis pöcs is tele van lóvéval
  http://hvg.hu/itthon/20151104_Csepreghy_Nandor_allamtitkar_uj_Alfa_Rome

 38. Mégis bunda a bunda said

  Para, ha szerinted Habodász ösztöndíja nem volt bunda, akkor dokumentáld, hogy Szabó András a feminizmus-téma elismert hazai és nemzetközi kutatója volt, mielőtt Habodász ösztöndíjért kuncsorgott Szabóval a seggében!

  • Rézvágó said

   Na Para, vágd ki a rezet! Mindenki Szabó András feminista tárgyú impozáns publikációs listáját várja tőled!

   • paranormal activity said

    Szabó egy idióta karaktergyilkos és nagyformátumú rabló. A Mátyás utcai lakást is összerabolta a református hagyatéki leltárból.
    A 2 milliárdot, amit az első Orbán kormány adott a KRE BTK új épületére, csont nélkül ellopta Tenke haverjával együtt.
    EGYETLEN JÓ ÍRÁSA SINCS, sem feminizmus témaköréből, sem másból.
    Bunkó, tehetségtelen, műveletlen büdös állat.

 39. KSZE becsülete said

  Kerestétek Kulcsár Szabót
  November 16-án meg is hallgathatjátok
  http://mta.hu/esemeny_2015/?event=5410

 40. orbán az undorító görény said

  Ha elmennek, botrány lesz
  http://egyenlito.blog.hu/2015/11/05/orban_megjelenese_kegyeletsertes_szerencseje_lesz_ha_csak_kifutyulik_mint_a_horn-temetesen

  • Lábszagú Prolik said

   Első generációs, újgazdag tolvaj bunkók talmi és ciki gyülekezete a fidesz. Ezen pedig nem segítenek sem a márkás cuccaik, sem pedig a luxus ingatlanaik. Hiába na, stílust és műveltséget nem lehet pénzen venni.

   • Uborkafa said

    Egyszerűen nincsen méltóság (sem) ebben a fideszes bandában. Szóval minél jobban urizálnak, minél magasabbra kapaszkodnak az uborkafán, annál szánalmasabbak és nevetségesebbek.

 41. zsuzsa néni said

  Förtelmes nyálzás
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6819/

 42. zsinati levéltár said

  Megbeszélik a főrablók, mennyi lóvét lopjanak el
  http://reformatus.hu/mutat/11565/

 43. Szerkesztőség said

  Para, ne a neveket ragozd, ezek mindenki előtt ismertek, nyilvánosak. Fölösleges ismételgetni magad, a floodolás tilos, a trollkodást se díjazuk. Hogy nem volt bunda, azt csak úgy bizonyíthatod be, hogy bemutatod Szabó feminista munkásságát, amely alkalmassá teszi őt egy ilyen téma szakmai vezetésére. A Szabó feminista munkásságát bizonyító dokumentációdat önálló posztként közöljük. Élja a lehetőséggel, ha a hitelességet ambicionálod ezen a blogon. Különben eláshatod magadat. Rajta! Tied a pálya!

  • Andibandi said

   Hé Para, te írod a következő posztot. Nagyon feltörtél itt ezen a blogon!

   • Fearless Freddy said

    Para, elő a farbával! Mutasd be Szabó András feminista munkásságát! Égünk a kíváncsiságtól.

  • Jhnnsclvn said

   Rendben, legyen. Adjunk egy esélyt n0 parának, hogy bebizonyítsa: Habodász Andrea pályázatának támogatása nem volt bunda. Azaz, mint n0 para állítja, Szabó András neve nem protekcióként került bele a pályázatba, hanem úgy, mint a feminizmus téma kompetens, avatott, hazai és nemzetközi körökben elismert szakértője. Mivel mi semmi erre utaló munkásságot nem találtunk Szabó András ún. “életművében”, várjuk n0 para információit, dokumentációját.

   n0 para, tied a következő poszt!

   • filológus said

    Ha valaki elolvassa a doktorira vonatkozó előírásokat a MAB honlapján, akkor megtudhatja, hogy témavezető csak az lehet, aki az ADOTT TÉMÁBÓL jelentékeny publikációkkal, ill. tudományos fokozattal rendelkezik.
    Szabóra egyik sem igaz.
    DE HIHETETLEN POFÁTLANSÁGÁVAL már a KRE BTK IDI-je esetében magához vont egy doktorandát egy Hermann Hesse témával.
    Pedig NINCS MÉG NÉMET SZAKOS VÉGZETTSÉGE SEM.
    Németül is egy undorító, primitív konyhanyelven vartyog.
    Hermann Hessétől nem olvasott semmit, még fordításban sem.
    Utál olvasni.
    Játékkonzolon játszogat, ahogy a fűzfapoetessza Petrőczi agymenéseiből HITELESEN MEGTUDTUK.
    De mivel befúrta magát az idióta Balog segítségével a MAB-ba, szabó azt gondolja, hogy beleszarhat az előírásokba.
    A szarás az ő legfőbb tevékenysége.

 44. Traitor said

  Göncz Árpád akaratával ellentétes volt a temetés. Ezen nem segít, hogy nem volt díszlövés. Anélkül is elárulta Göncz Árpádot a családja, és meggyalázta egész életművét. Félő, nem ez volt az utolsó. A csornai Bronson az első sorban? Orbán csicskásai? Polt, aki a jogállam és a törvényesség felszámolója?

 45. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Orbánt gyűlöli majdnem mindenki. Még azok a köcsögök is, akik milliárdokat rabolnak a segítségével
  https://nepszava.us/tollhegy-megvetes-es-utalat-vette-korul-a-diktatort/

 46. Pécsi Edit said

  Volt egyszer egy állítólag nyertes OTDK dolgozatom. Évek múlva tudtam meg, hogy a bizottság engem a 3. helyre sorolt. Az eredményhirdetésen nem olvasták a nevemet, de a bizottsági tagok nem tiltakozhattak, mert már nem voltak jelen. Az eredményhirdetés a konferencia utolsó napján volt, azt már kevesen várták meg, a más városokban lakó zsüritagok addigra már szétszéledtek. Kiderült, hogy a zsürielnök a konferencia után a bizottság döntését megváltoztatta, és az elnöki konferencián már úgy referált, hogy a saját tanítványai nyertek. Ezt csak azért mondom, mert nehogy azt higgyétek, egy egy ilyen felvételi színjátékon, ahol pénzről és presztízsről van szó, a bizottsági tagok bármiről is dönthetnek. A nyertes és vesztes szerepek előre le vannak osztva, csak a sok kis hülye eleve vesztes ezt nem tudja. Mint ahogy én sem tudtam annak idején. Különben nem is jelentkeztem volna OTDK-ra.

  • Komar No said

   Ez a Habodász az egyik legbutább lány volt az amúgy se erős mezőnyben.

  • Naiive said

   Ennyit a bizottság szerepéről, a bizottsági tagok felelősségéről. Még ha az összes bizottsági tag leszavazta volna, akkor is megkapta volna az ösztöndíjat, met az nem a felvételi beszélgetésen dőlt el.

  • Mégis bunda a bunda said

   Az összes pénzről szóló verseny – felvételi, ösztöndíj – legalábbis bölcsészkörökban Magyarországon bunda. Vagy Szabó vagy Kulcsárszabó előre levajazza.

  • Nemoda Haboda said

   Applikálva Edit esetét ez akár azt is jelentheti, hogy Habodász Andrea úgy kapta meg a támogatást, hogy a felvételin megbukott, senki sem támogatta a bizottsági tagok közül, mert a támogatás nem ott dőlt el…

   • Educatio praecox said

    Nem kell mindenben összeesküvést vagy rosszhiszeműséget sejtetni. Volt mondjuk 40 pályázó támogatására lehetőségünk, de csak 5 felkészült és értelmes embert találtunk, akkor nyilván csurrant-cseppent a felkészületlen butácskáknak is, akárhogy is vélekedtek róluk a bizottsági tagok. A felvételeknek ésa bizottsági támogatásoknak vagy nemtámogatásoknak nincs semmi közük egymáshoz.

 47. A Szabó-Habodász szélhámosság 4 oldalas doksijából 2-t feltettem. Lássuk. kinyírja-e n0 para az én blogomat is!

 48. Ludvig Kőbányán said

  A förtelmes házaspár a reformáció napján Kőbányán mutogatta magát. A hallgatóság egy 100 éves néni volt és az a két volt tanítvány, aki a meghívást szervezte. http://petroczieva.blogspot.hu/2015/11/kalvin-napok-kobanyan.html

  • Petrőczi a pöcegödör said

   Nagy okádás lesz a képernyők előtt.
   Bónuszként láthatjátok a szarjankó szabó büdös kancsal fejét is.

 49. Bogi a nevetős papnő said

  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-11-06/az-ujdonsag-ereje
  Bogi azon hörög, hogy mások tülekednek az új cuccokért.
  Az ő külseje meg olyan ronda, hogy a legszebb designer ruha se tudná elfedni.

 50. Köntös köntöse alatt said

  Köntös osztja az észt a nagy filozófus, Tuzson Bence nyomán.
  Megtudjuk, mennyit szenvedett a Köntös Amerikában túrós csusza nélkül.
  Még a kémjelentéseit is alig bírta megírni az MSZMP-s rendőrségnek.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-11-07/nemzet-es-az-ertekek

 51. egy igazi református said

  Mécs Imrére sokan hallgatnak.
  http://propeller.hu/itthon/3169603-baloldali-osszefogast-surgetett-mecs-imre-kossuth
  Viszont Aranyosi Péter a reposzton ERKÖLCSI HULLÁnak nevezi.
  Azt javasoljuk Mécs Imrének, perelje be rágalmazásért és becsületsértésért a reposztot és a szerzőit.
  Göncz Árpád családjának is eljuttattuk a dehonesztáló posztot.
  A reposztosok egyre jobban elszemtelenednek, most már hagyják a szenteskedést és nyíltan nyalják a fidesz valgát és rágalmazzák a demokratákat.

  • harcolunk a rágalmazó refik ellen said

   Köszönjük. Intézkedtünk.
   Nemsokára megkapják az idézést Aranyosi, Köntös meg a többi sunyi rágalmazó

 52. Panyutyin hadosztály said

  Megint egy bárgyú “doktori” november 15-én a Károlin.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1286-meghivo-20151125.html

 53. orbán az undorító görény said

  Orbán a többi idióta állat körében
  http://gepnarancs.hu/2015/11/a-nemzet-elso-szamu-allatgondozoja-unnepel-es-elegedett/#.Vj71FpNjNNM.facebook

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: