Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Grey fat (Szürke háj)

Posted by anonymanalyst - november 9, 2015

Szürke haj, szürke háj

Szürke haj, szürke háj

Szürke háj, fehér szakáll

Szürke háj, fehér szakáll

Szerző: Bányaló

Szabó Andrásné sz. Ludvig (lopott nevén: Petrőczi) Évát kihallgatta anno a rendőrség Mészáros Márton PhD csalása ügyében. Többek között feltették neki a kérdést, hogyhogy nem vette észre kijelölt hivatalos opponensként, hogy Mészáros disszertációja rövidebb, mint a nyúl farka. Mire Szabóné némi mellébeszélő felelősségáthárítási kísérlet után – ki mindenkinek kellett volna helyette ezt észrevennie – kibökte, hogy az ő szürke hályogjával nemigen tudott karaktert számolgatni. Arra már nem tért ki – és az őt kihallgató rendőrtiszt sem merte forszírozni -, hogy a disszertáció témavezetője, Szabó András, aki mellesleg Szabó Andrásné hites (????) ura és akkoriban még a Károli Egyetem dékánja, se vette észre, hogy a híres disszertáció mindössze 13 oldal. Elvégre Szabó Andrásnak nem volt se szemműtéte, se szürke hályogja, legfeljebb szürke hája. De attól még tudhatott volna karaktert számolni…

Szabó Andrásnét egyébként a szürke hályog nem akadályozta abban, hogy rendszeresen fosztogassa a környékbeli boltokat és abban sem, hogy hevesen udvaroljon Ali bácsinak, a sarki Shiraz étterem tulajdonosának. Ali bácsi szeme hályogos volt ugyan, de annyira nem, hogy ne vette volna észre Ludvig istenverte csúfságát, ami nem annyira a szürke hályogban, hanem a szürke hajban és hájban testesült meg. A Shiraz étterem végül kénytelen volt a magából kivetkőzött (tessék szó szerint érteni!) Ludvigot a termeiből kiutasítani. Ami Szabónak nagyon rosszul esett, mert ő meg éppen akkor akart volna az iráni testvérekkel megkötni egy lukratívnak látszó üzletet. Szabónak, az idegen szavakat nem ismerő professzornak (????) mondom: sok lóvé nézett ki, de aztán fuccs.

Szabóné vallomása 1

Szabóné vallomása 1

Szabóné vallomása 2

Szabóné vallomása 2

A rosszul olvasható 1. oldal szövege:

“Ea: Önt a Károli Gáspár Egyetem hivatalos bírálónak kérte fel Mészáros Márton fokozatszerzési eljárásában.

A felkérés szerint Önnek feladata volt, hogy bírálatában részletezze “az értekezés tartalmát (?), erényeit, esetleges hibáit, külön kitérve arra, hogy a jelölt által elért tudományos eredmények elfogadhatók-e”.

Mészáros Márton értekezésének értékelése során észlelte-e Ön, hogy az értekezés terjedelme meg sem közelíti a kötelezően előírt 400.000 karaktert?

Tanú: Sajnos szembetegségem miatt a dolgozatot számítógépen nem láthattam, csak papíron kaptam kézhez, ezért nem állt módomban a karakterszámot ellenőrizni.

Továbbá meg kívánom jegyezni, hogy a karakterszám ellenőrzése nem tartozik az opponens feladatai közé, ezt a disszertációt író személynek magának, valamint a doktori iskola (?) lefolytatott eljárásért felelős vezetőjének kell ellenőriznie.”

Hogy mi van??? Sem a témavezetőnek, aki a tanú férjura, sem pedig a tanú-oppenensnek nem kell észrevennie, hogy a terjedelem csak töredéke volt a doktori iskolai szabályzatban rögzített terjedelemnek? Épp a doktori iskola vezetőjének kellett volna a karakterszámot ellenőriznie, aki számolgatás nélkül, már ránézésre megállapította a nyilvános védés előtti héten tartott házivédésen, hogy a dolgozat még félig sincs kész, ezért nem járul hozzá a vitára bocsátáshoz? – A Szerkesztőség

90 hozzászólás to “Grey fat (Szürke háj)”

 1. petrőczi a botránykő said

  Még hogy az értekezés írójának kéne ellenőrizni? – Ludig hülyébb és arogánsabb, mint valaha. Egyébként tekintélyes díjazást is kapott ezért a “szakértői” véleményéért a Ludvig, a férje, a szabó utalta neki.

 2. fideszes haramiák said

  A fideszes banditák itt mossák a pénzüket:
  http://blog.atlatszo.hu/2015/11/adoelkerules-meg-mindig-erdemes-luxemburgba-menni/

 3. szabó a gyilkos fasiszta said

  És hol az a pénz, az a két milliárd, amit szabó és tenke loptak el az első Orbán kormány külön segélyéből. A KRE BTK új épületére kapták, egy négyzetmétert se építettek belőle, mindent hazaloptak.

 4. Kövi Dinka said

  Dinkának nem kell a libapecsenye.
  Az ízlése pont olyan pocsék, mint az írásai. ÉS PONT!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-11-09/szurke-ludon-erkezik

 5. orbán az undorító görény said

  A bugris orbán megint begolyózott
  http://index.hu/belfold/2015/11/07/orban_viktor_felcsutrol_mindig_is_tehetseges_falu_voltunk/
  Tehetséges? Te, te mocskos gazember, meg a haverod, a Mészáros, akinek eus pénzeket játszottál át?
  Együtt álltok majd a bíróság előtt!

 6. foltos hiéna said

  Ilyenek ezek a dögök
  http://gepnarancs.hu/2015/11/el-tetszettek-kurni-vagy-el-tetszettek-lopni/

 7. fucking bitch said

  Fel nem foghatom, miért fogadta el Ritoók Zsigmond Balla mocskos kezéből a kitüntetést
  http://www.kre.hu/portal/index.php/9-hirek/565-prof-dr-ritook-zsigmond-egyetemuenk-diszpolgara-lett.html

 8. saca said

  Mámegin báncsátok az évikenénnit pedik anak elegbaja van ugyis a bandibácsi csajja mint répát! Csak sir éss sir az évikenéni ot egyedül

 9. jövőkép nélkül said

  Orbán már megint cinikusan hazudik a rohadék.
  Ellopja a gyerekek pénzét, felőle dögöljenek meg.
  http://www.hirado.hu/2015/11/09/orban-viktor-a-magyar-gyermekek-nem-ehezhetnek/

  • Csuti Vajda said

   Az eddigi gonosz kritikák miatt Orbán Viktor úgy döntött, hogy a felcsúti kisvasút meghosszabbításra kerül. Az új tervek szerinti nyomvonal London, Párizs, Berlin, Róma, Moszkva és további 50 főváros érintésével meg fogja kerülni a földet, majd a Hold érintése után visszatér Felcsútra. De esetleges újabb oktalan áskálódások esetén ez még akár tovább is hosszabbodhat, egészen a szomszédos naprendszerig is.

   • Kisvasút és OVI said

    Felcsút óvodája 60 éves, ami normális országban egy kis közösség számára bír jelentőséggel, de nem országos hír. Kivéve, ha ez a falu Felcsút, mert akkor azon nyomban közügy lesz belőle, ahogyan a felcsúti gázszerelő disznótelepe is közügy, a kis faluban rohadtul sok pénzért és egyenesen a miniszterelnök kertje végébe épült stadion is közügy és az épülő kisvasút is közügy.

   • Pszichiáter said

    A jeles óvoda születésnapján a falu híres szülötte mondott beszédet. Orbán Viktor szónokolt, ahogyan szónokolni szokott, nem látva, nem hallva semmi mást önmagán és a maga építette álomvilágon kívül. Nem is miniszterelnöki beszéd volt ez, hanem diagnózis. Őszinte, leplezetlen és rémítő.

   • Micsurin said

    Orbán egy hibrid: mintha a régmúlt idők rablólovagját keresztezték volna a kádári műbőrkalapos tanácselnökkel és a kivénhedt, de megkopott férfiasságát verbálisan pótolni akaró falu bikájával

   • Kövér a református pápa(i) said

    Kövér testvér meg hagyja, hogy Pápa egyetlen jelentős üzeme, a több mint száz éves húsgyár törnkremenjen.

 10. Irány Etelköz said

  Nógrádi az Orbánék és mindenki más csicskása
  http://magyarnarancs.hu/belpol/mesek-a-kerites-tovebol-96905

 11. November végén.. said

  November végén találkozhatunk a kultúrpápával (öreg Kulcsár-Szabóval) és a minden hájjal megkent TNG “akadémikusokkal” az MTA-n. Közösen konferenciázgatnak, irodalmi és nyelvészeti kérdésekkel foglalkoznak. Mi a közös ebben a két személyben? Mindketten kóklerek. TNG az apósa témáit, eredményeit tanítja, tökéletesíti. Egykoron, Honti előtt tanszékvezető volt, ugyanakkor egyik napról a másikra hagyta ott az intézményt és vonult vissza az apósa valagába, a Múzeum körútra. Habár több szeretői kapcsolata nyílt titkot kèpez, a döntő pillanatban nem lépett ki a Szatmári családból.
  Hasonlóan érdekes és szövevényes életutat járt be Kulcsár Ernő. Fiatalon állítólag beszervezte a STAZI (ahogy a KGB az IMO-ban Hermannt, így csináltak belőle alvóügynököt. Itt jegyzem meg,hogy indikolt lenne Hermann nemzetbiztonsági átvilágítása, ami a mai napig nem történt meg.) Mások eredményeit ollózza össze, tanítja a tipikusan a tudni nem érdemes dolgokat, pl. a filozófiai hermeneutikát, aminek ő a hazai úttörője, bla bla bla… Rengeteg kirúgás, vér és könnyek kötődnek hozzá, habár elzavarták az egyetemről, fiából nem lett tanszékvezető, hanem egy teljesen ismeretlen szemèlyt neveztek ki a helyére. Érdekes lesz, hogy mit hoznak össze ezek..

 12. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  “Ihaj csuhaj rókaprém, más is kurva, nemcsak én” – mondhatná a József Attila díjas prolipicsa, ha lenne benne némi műveltség és humor.
  De csak szenteskedik ez a retkes vénq..a, aki úgy fellendítette a szegedi nemibeteggondozó forgalmát, hogy új helyiségeket kellett igényelni.
  A legnagyobb baj vele, hogy olyan DÖGLETESEN UNALMAS!
  Akár lop, akár kurválkodik, akár hazudozik, ásításra ösztönzi az embert.
  Mér nem hagyod má abba hülye, unalmas, ki.aszottul ronda, kopaszfejű vén picsa?

 13. Nem értem said

  Ha Petrőczi ennyire vak, hogy még azt sem látta milyen rövid Mészáros kamudolgozata, akkor hogy merte elvállalni az opponenciát? Elvégre egy disszertációt sokkal nehezebb elolvasni, mint megszámolni azt az összesen 13 oldalt.

  • Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

   Ludvig azért vállalta, mert
   1. idióta
   2. lusta
   3. az események középpontjában akart lenni.
   Nem is kívánta elolvasni, csak megmondani, hogy egyszerűen zseniális.
   Így akarta az IDI-t is vezetni.
   Csak a segg szabó hihetetlen idiotizmusában bedöntötte az is.
   A Ludvig meg a rendőrség előtt sipákol, hogy fehér bottal olvasta, így nem látta, mekkora.
   Pedig rövid volt, mint a szabó farka.

   • Rövid farkak said

    Ludvig még azt is hozzátette a rendőrségen, hogy ő a férje miatt a rövid farkakhoz szokott, így nem vette észre, hogy Mészárosé is túl rövid. Neki ez normálisnak tűnt, ugyanolyan rövid volt, mint a Szabó farka. A szégyenlós rendőrőrnagy irult-pirult a magyarázaton, nem merte jegyzőkönyvbe venni.

   • Buzi bár said

    Mészárosé még Szabóénál is rövidebb. Szinte nincs is neki. De minek is kellene, úgyse használja. Ő nem dug, legfeljebb őt dugják seggbe. 🙂

   • Ágnes asszony said

    Szegény Hansági tanárnő! Csoda-e hogy közel 50 évesen még mindig nem lett vemhes? A férje impotens, a szeretője buzi…

   • Ágnes asszony said

    Hacsak a gólya nem hoz neki egy babát?

 14. Andrisom sapkája said

  Szabó pofája zsugorodik, miközben a feje változatlanul ormótlan. Egyre torzabb ez az ocsmány hájfej.

  • Ludvig Kőbányán said

   Most még torzabb. Kicsit lefogyott, és ennek következtében most már úgy néz ki mint egy halálfejkarikatúra: http://petroczieva.blogspot.hu/2015/11/kalvin-napok-kobanyan.html Egy összenyomott óriástök, amelyen az arc egy kis háromszögben elfér. A többi az a hatalmas és üres tökfej, amelyre szegény Ludvig sehol se tud sapkát venni, ahogy azt az áfonyahegyi öklendezésében elsiránkozta. Nem csoda. Vízfejűekre általában nem terveznek sapit. 🙂

   • Lombroso said

    Rettenetesen néz ki a Szabó. A szemöldökök és a száj által határolt keskeny háromszög alig egyharmada a koponya elülső felületének, melynek legnagyobb részét a kopasz fejbe átmenő homlok és a triplatokába átmenő áll keretez alul és felül, kétoldalt pedig egy víziló szerű dupla pofázmány.

   • erünniszek said

    Szabó a faszbukján rinyál és panaszkodik ránk.
    Nyugodtan bőgedezz, SOHA NEM NAGYUNK BÉKÉN. És az olvasók tudják, hogy igazunk van+
    Rabló aljas patkány vagy, hazudsz és csalsz. Ki a f… hisz neked?
    Azt hiszed, a kis rüfkék csodálnak?
    Hát nem, ők téged próbálnak manipulálni, te idióta
    Mi pedig a halálodig üldözni fogunk!

   • Krokodilkönnyek said

    Nemcsak ott. Mindenhol bőgedezik, hogy ő internetes üldözés áldozata. Arról persze nem beszél, hogy az ő áldozatai lassan megtöltik a temetőt és a munkanélküli hivatalt.

   • Tót atyafiak said

    Szabót Magyarországon már mindenki ismeri, mint a rossz pénzt. Azért vadászik most kamu doktoranduszokra Szlovákiában. Mert ugye senki se hiszi el neki, hogy nulla feminista munkássággal egy feminista tárgyú disszertáció igazi témavezetője lehet?

 15. refis gazember ötösfogat said

  A reposztosok toább rágalmazzák Göncz Árpádot. Mécs Imrét (erkölcsi halott!!!), most folytatják Várszegi Asztrikkal, aki szerintük nem ismeri a Szentírást.
  Írunk neki is, felhívjuk a figyelmét a gyalázatos rágalmazókra.
  http://reposzt.hu/comment/6970#comment-6970

 16. a reposztos Németh said

  Németh idiotizmusa határtalan.
  Gusztustalan, trágár, mocskos beszéd.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-11-10/szeretetlangallo

 17. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog azt mondja, a Károli Biblia “a levegő, ami nélkül nehéz időkben megfulladnánk”
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6831/
  Fulladjatok meg, aljas söpredék

 18. soós a lajhár pap said

  Meghalt Kobzos Kis Tamás. Sajnáljuk.
  Soós belemásol néhány verset és annyi.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-11-11/pongeset-koboznak
  A lusta pap még egy búcsúztatót se ír.

 19. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog megint kinevezett főiskolai tanárnak egy károli prosztó némbert.
  http://www.kre.hu/portal/index.php/9-hirek/575-dr-szarka-julia-foiskolai-tanari-kinevezest-vehetett-at.html

 20. szabó a miniszterbuktató said

  Fideszes körökből hallottuk, hogy Szabó András majdnem havi egymilliót kap az EMMI-től mint felsőoktatási főtanácsadó.
  Nemcsak a károlis IDI-t baszta szét, hanem az egész felsőoktatást a mocskos görény.

 21. károlis bugrisok said

  A károlis bugrisok megint rendeznek úgymond egy konferenciát, amihez qrvára semmi közük sincs.
  http://www.kre.hu/portal/index.php/9-hirek/574-helyi-tudasokkal-felvertezve.html

 22. A károli a Fidesz seggében said

  A Károli a Fidesz seggében van. Aki nem hiszi, nézze meg a narancsszínű honlapjukon.
  Károli Gáspár volt narancsos vagy Szenci Molnár????
  És mit szól a Fidesz ahhoz, hogy a rektor viszont kemény JOBBIKOS????

 23. Tarajos Peti tarsolya said

  A Tarajos külügyminiszter milliós zakókat dob a kukába
  http://24.hu/kozelet/2015/11/11/millios-zakot-kukaztak-szijjarto-hazanal/

  • fineszes said

   Beindult a tárca propagandagépezete és hülyébbnél hülyébb ostobaságokat és durvaságokat talál ki
   http://hvg.hu/itthon/20151111_Mindenkit_kioktat_a_KKM_Szijjarto_zakougy

   • ulan bátor said

    Itt látható a zakó, tarajos neve belehímezve

   • Zakó gate said

    vannak a világnak kultúráltabb vidékei, ideértve pápua-új-guineát is, ahol a még használható ruhákat nem a kukába dobják a csikkek és almacsutkák mellé, hanem gondosan összehajtogatva eljuttatják a rászorulóknak.
    őszintén remélem, előbb-utóbb szíjjártó is eljut az egyedfejlődésnek arra a fokára, amikor ezt megtapasztalhatja.
    kezdjük például annál a stádiumnál, hogy ő maga kényszerül kukázni.

   • Petike anyukája said

    Drága Petikém, olvasom az újságban, hogy már megint neked ugrott a libsibibsi sajtó a zakód miatt ott a kukában.

    Ne törődj vele. Mink úgy neveltünk téged, ahogy legjobb igyekeztünkből tellett a kérges tenyerünkkel. Ha vége volt a karácsonynak, kibasztuk a fát az ablakon, kiégett izzóstul. Ha a tévé beszart, apád elvitte a kiserdőre és ott tette le. Ha meguntuk a biciklit, átdobtuk a szomszédba. Ha sok lett a rántottcsirke meg az uborkasaláta vasárnap, lehúztuk a klotyón.

    Láttuk mink, hogy itt a tizediken a Büske néni csirkelábat főz ebédre, de úgy kell neki, miért nem kuporgatott rendesen, akkor jutna neki csirkecombra is meg pacalra. Dehogy adtuk neki a maradékot, még csak az kéne.

    Mink úgy neveltünk tégedet, édes Petyám, hogy az a tiéd, amit megeszel. Ezért is kértelek – bár kérni se kellett -, hogy ne cseréld el a csomagolt tízóraidat a padtársaddal. Vegyen neki az anyja banántot meg téliszalámit, ha fussa rá. Mink megtehetjük, ők nem, nem vagyunk kötelesek eltartani a kis szutykot.

   • Apuka levele said

    drága fiam, fel se vedd az aljas libsibibsi támadásokat. Láttam ott nálatok a kis vityillótokban pár tíz cüpőt, aminek a talpa már egyszer is besározódott – mondom én neked, dobd ki.

    De óvatossan! Az a tiéd, másnak nem jár. Tehát elébb vagdald miszlikekbe, nehogy valaki rongyember a lábára húzhassa aztat.

    Én mondom neked, fiam, irigyek ezek rád, azért bántanak.

    Minékünk nem kell a fogunkhoz verni a garast, a sok koldus, koszos meg maradjon, ahol van.

    A levetett, bőrüléses, aranycicomás autódat azért nem adnád-e mégis nekem, mielőtt belököd Csepelnél a Dunába, mégiscsak családban maradna?

 24. ejaculatio praecox said

  Ilyen szövegek az EMMI honlapján.
  http://www.kultura.hu/egy-mondat-zsarnoksagrol
  Nem csoda, az alkoholista pap, Balog meg a károli qrvája Czunyiné mellett Hoppál, a karnagy és a hájas Cibere osztja az észt meg a lóvét az aljas refi csókosoknak.
  Ezt a szöveget vajon ki írta?
  A főtanácsos Szabó András?
  Vagy a vén luvnya Petrőczi?

  • Szürke hájog said

   Aki ennyire vaksi mér nem aggya visza a megbizást?

   • Ahol akarat van... said

    Mért nem kérte Braille-ábécében a szöveget? Azt a nyúlfarknyi vagy szabófarknyi szöveget igazán nem lett volna nehéz átíratni. Vagy a vakság csak ürügy? Igazán el se akarta olvasni a vén szélhámos?

   • Couple said

    Nem hát, csak a lóvét akarta és a dicsőséget, akárcsak a férje.

 25. H said

  Szabó feltöltött magáról egy érettségi után készült tablóképet. Akkor még szódával elment, de kicsivel később Szabó Gézára és Tolcsvaira volt féltékeny, hogy ők sokkal jobb partinak bizonyultak. Eléggé szórakoztatóak a hozzászólások, főleg a Petrőczi és a csicskás, látszatkomcsi, Munkáspárt 2006-os Török Lajos megjegyzései. Töröknek sikerült kinyitnia a szemét(!) és belátta, hogy Szabó már régen nem csillog eredeti fényében. Erre Ludvig szépségápolási tanácsot adott a csicskás, titokban Nyilasyt fúró, Hermann talpnyaló Töröknek. Állítólag ha Török kinyomja Nyilasyt a tanszékről, akkor docensi kinevezést kap!

  • Lajoska biznisze said

   Török nem csinál annyira titkot abból, hogy fúrja Nyilasít. Nagyon vágyik a docensi kinevezésre, és nagyon utálja Nyilasit. Egyszóval: motivált.

   • Szoftver frissítés said

    Lajcsit át kéne programozni, hogy ne Nyilasyt fúrja, hanem a hájas disznó intrikus Hermannt. Ő is jobban járna. Nyilasyt nemsoká elküldik nyugdijba de Hájas Hermann sokáig a nyakán marad: egy nemzedék, és Hájas Hermann Lajcsit mindig lenyomva fogja tartani. Lajcsinak fel kéne lázadni a zsarnoka ellen, de ilyesmire csak programozható, mert ő genetikailag csak mások programjának megvalósítására képes. Alapból hiányzik belőle az önvezérlés.

   • vidéki kolléga said

    Ez a Nyilasy egy nagy nevettető. Ahogy a MTA Könyvtárában hízeleg a könyvtárosnőnek és a csinossági minimum fölött álló olvasónőknek!
    Szabó persze be sincs iratkozva, ő a játékkonzolokon gyakorlatozik (biztos vannak pornóprogramok is a lankadt pöcsűeknek)
    Szabó professzornak nincs szüksége olvasásra, Ő ALAPBÓL MINDENT TUD.
    Nem véletlen, hogy a kis Andreát is direkt eltiltotta az olvasástól.

 26. jakab a pap said

  Jakab a fideszhitű aljas pap kútmérgező propagandát folytat.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-11-12/kis-magyar-populizmus
  Neki tetszik a asárnapi zárva tartás és mi a fasznak kell a népszavazás?
  Tényleg, amikor itt van nekünk a mindentudó jakab próféta meg a giccsgyáros felesége, a Dinka
  Mélyen benn Orbán valagában.

 27. orbán az undorító görény said

  Orbán ott sunnyog Cameron nyomában.
  Mer örül neki, hogy a britek hazasöprik a kinn dolgozó magyar orvosokat meg egyebeket.
  Orbán minden gondolata gyilkos gonoszság.
  http://hvg.hu/gazdasag/20151111_Miert_hallgat_Magyarorszag_Cameron_kiroha

 28. zelóta said

  Szörnyű arcú hülyék ájtatos nyálcsorgatása
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6816/

 29. szabó a gyilkos fasiszta said

  Jók a képek. Ludvig azt mérlegeli egy könyvtárban, melyik könyvet lopja el.
  Szabó meg egy kiscsaj szoknyája alá próbál sandítani a szennyes pillantásával

 30. fideszes haramiák said

  Csikász Brigitta remek cikke a váci korrupciós ügyekről
  http://atlatszo.hu/2015/11/11/korrupciogyanus-ugyek-vacon-habony-arpad-uj-szerelmenek-apja-feljelentest-tett/
  De közben az is kiderült, hogy a feljelentő lányának Habony Árpád udvarol.
  Szóval Árpi már nem az ukrán maffiózó lányával kufircol.
  Hümm, hümm.

 31. szabó a sátán said

  Szabó András profi horrorszínészt megszégyenítő pofájával, sötét képével és halálos miazmákat a levegőégbe küldő bűzével.
  Szabó maga a testet öltött Sátán, tiszta sor

  • szkizo dad said

   Nézzétek a szürke ritkás vámpírfogakat!
   Kinek a vérét szívja ez a tetű vámpír szabó?

  • Zoológus said

   Rettenetes vízfej, ami a kopaszodó homlokkal még nagyobbnak és torzabbnak tűnik. Az arc alsó részét vizilótoka teszi ki. Az arcnak alig jut hely ezen a szörnyű fejen, ami a tök és a víziló kereszteződésével jöhetett létre.

   • Lombroso said

    Kiül a gonoszság és aljasság a rettenetes pofájára.

   • Setét Andris said

    rút sunyi pofa
    összenőtt szemöldök, keskeny összenyomott arc a vízfejben
    látszik a képén a hátsószándék

   • Lala barátja said

    Ezt a hátsószándékot nem is leplezi, már nem is hátsó, hanem direkt. Ahogy például Király Gyulát és Szigeti Lajos Sándort halálba kergette: előbb órammegvonás, aztán hallgatói bojkott, aztán fenyegetés .. egyszóval izoláió és lejáratás.

 32. journalist said

  Hegedűs Lórántné, Balla károlis rektor sógornője 5 irodát tart fent KÖZPÉNZBŐL!!!!

 33. Petrőczi a pöcegödör said

  A vénqrva a slamposan lelógó vörös szoknyájában
  BULIMIÁSOK FIGYELEM

 34. Bogárdi a sötét ló said

  Bogárdi a hűségről ill. annak a hiányáról beszél.
  Európát ostorozza meg a menekülteket.
  Bogárdi nem a Teremtőhöz és a Megváltóhoz hű, hanem a felcsúti gengszterhez, Orbánhoz.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6835/

  • szabó a sátán said

   Bogárdi arról is beszél, hogy a református ember nem vonzódik a luxushoz.
   Elfeledkezik marról, hogy a sógora, Szabó András MILLIÁRDOKAT LOPOTT A KÁROLIN A KÖZPÉNZBŐL (Tenke bűnsegédi részvételével), kifosztotta a református hagyatéki leltárt, hamisan tanúzott, okiratot hamisított stb.
   Bogárdi nézz körül a saját bűnöző famíliádban!

   • szabó a sátán said

    Szabó meg a Ludvig nagyon vonzódnak a mások pénzéhez és nem is állnak ellen a vonzódásuknak.
    ELVESZIK, ELRABOLJÁK, legyen az pénz doktori iskola, doktorandusz vagy bármi más
    Bogárdi meg úgy tesz, mint a három majom: nem lát, nem hall, nem beszél.
    Pedig a rohadék bűnözők a saját családjában vannak!

   • bogárdi a református Tartuffe said

    Bogárdi nem hajlandó megfékezni sógora, szabóandrás egyre pofátlanabbá váló bűncselekményeit.
    Ki hisz ezek után Bogárdi erkölcsösségében?
    Én mondjukj már a felcsúti stadion megáldása óta NEM BÍZOM BOGÁRDI ERKÖLCSI INTEGRITÁSÁBAN

   • Október 31 said

    Szabó Püspök igazán tudhatná, milyen ritka aljas ember a sógora. A saját bőrén tapasztalhatta, amikor Hegedűs püspöknél és Takarónál feljelentgette, megrágalmazta…

   • Hátulról lesből támadó said

    De ha ezt már megbocsátotta vagy elfelejtette, legalább arra emlékezhetne, amit Szabó püspök barátaival – Kulin Ferenccel, Szűcs Ferenccel, Boszörményi Jenővel – tett a hátulról lesből támadó rozsomák.

   • Sárbogárdi Joli said

    Szerintem tudja és nem felejtett semmit. Ezért is tartja pozícióban a sógor ellenségét, Tepsit, akivel meglepően szívélyes a viszonya. Talán a közös sármelléki gyerekkor miatt is…

 35. Bogi a nevetős papnő said

  A nevetős papnő valami játékról beszél.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-11-13/azaki-azakik-valaki
  Biztos igaza van, Bogi, de azok A CSÚF HELYESÍRÁSI HIBÁK!
  “Hadd játszanak, játszunk” -írja.
  Pedig a felszólító mód két sz lenne!
  Játsszunk, játsszanak!
  Nem lehet ez annyira nehéz!
  Vagy ennyire nehézfejű ez a Bogi?

 36. károlis bugrisok said

  New ages baromkodások a Károlin

  Click to access Conference_programme.pdf

 37. dunantúli igazmondó said

  Pálfi Zuzsanna igazán nem a legrosszabb, de amit most megengedett magának, az maga a mélységes, sötét butaság
  http://reposzt.hu/blog/palfi-zsuzsanna/2015-11-14/huseghiany
  Hozzátok legyen hű az ember?
  Amikor a legnagyobb ellenségnek a PC-t tekintitek, közben nyaljátok Orbán valagát?
  Idióták

 38. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Az elit iskolák fellázadnak a PÖCS ellen
  http://hvg.hu/itthon/20151114_POCS_EGIG_alairasgyujtes
  Tudjuk persze még Bertalan Judit becstelen károlis múltjából, hogy ő tenke rektor pöcsén nőtt fel és ezen az passzióján államtitkár Czunyiné korában sem változtatott.
  De másoknak elege van ebből a primitív picsából.

 39. zimmezum said

  Nagyon igaz!
  http://falramentaparlament.atlatszo.hu/2015/11/14/azert-gyilkoltak-hogy-elinduljon-a-gyulolethullam/

 40. igazi kereszténység said

  Köszönjük Steinbach püspök úrnak a részvétnek ezeket az egyszerű és hiteles szavait.
  http://reformatus.hu/mutat/11609/
  Bogárdi biztos nem állta volna meg némi fideszpropaganda nélkül.

  • Hamis Próféta said

   A Fidesz-propagandát ezúttal régi barátunk, a csaló áldoktor Fidesz-bérenc, Máté-Tóth András nyomta. Politikusok és papok, és vallástudományi tanszékvezetők mindent meg tudnak magyarázni, és annak az ellenkezőjét is, az aktuális érdekeik szerint. Legfeljebb nem stimmel. A lényeg, hogy a muszlim-mosdatás megvolt, és mehet a mindenre kapható Máté-Tóthnak ezúttal is a júdáspénz.

   • Kivégzett "szekta" said

    Máté tótot rángatták elő akkor is, amikor az akadémiát felkérték, tegyen különbséget támogatandó és kinyírandó egyházak között. Pálinkásnak nemet mondtak a tisztességes vallástudósok. Máté tót persze azonnal ugrott a kétes megbízásra és akkor is megkapta a júdáspénzt.

 41. orbán az undorító görény said

  Orbán egyre agyamentebb.
  http://24.hu/poszt-itt/2015/11/13/orban-akarmit-megtehet-az-oveit-megvasarolta-a-maradek-baromma-lett/

 42. Köntös köntöse alatt said

  Köntös ujjong: szerinte megbukott a liberalizmus és a politikai korrektség.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-11-14/parizs-utan
  Igaz: ti ott a reposztnál a korrektségnek még a szikráját sem mutatjátok fel.
  Becstelen módon kiszolgáljátok a hazug rabló Orbán kormányt.

 43. prudens said

  A keresztyéni szeretet lényege és miért nem szeret mindenki mindenkit (Kain, Abel). Jó beszélgetés lesz, érdemes elmenni.Fel nem foghatom, miért írja a reformatus.hu az egyik résztevő, Kodácsy Tamás nevét i-vel.
  Bizonyára kifinomult kulturáltságuk okán.
  http://reformatus.hu/mutat/11581/

 44. fideszes kommunikáció said

  Orbánék röhögnek és őrjöngenek a boldogságtól a párizsi katasztrófa miatt, hiszen ők megmondtőák, nem?
  http://gepnarancs.hu/2015/11/haszonleso-szinjatek-a-gyasznap-magyaroszag-nem-franciaorszag-oldalan-all/
  Persze Tartuffe-ként zászlót engednek meg minden más.
  Vigyen el benneteket az ördög, ahova valók vagytok.

 45. Tarajos Sül begyorsul said

  Tarajos, az angolul alig makogó balfasz idiótaságokat lefetyelt.
  http://444.hu/2015/09/16/a-cnn-ugy-helyretette-a-magyar-kulugyminisztert-hogy-a-roszkei-kerites-adta-a-masikat/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: