Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

On prohibited and dangerous ground (Tiltott és veszélyes tájakon)

Posted by karoligaspar - november 16, 2015

Sóvárgás a tiltott, de veszélyes gyümölcsra

Kancsal sóvárgás

Írta: Psychopathia sexualis
Szabó Andrásról nem írok szívesen. Már lényének puszta felidézése rosszullétet okoz, ha pedig az ember elmélyed undorítónál undorítóbb bűncselekményeinek tanulmányozásában, az erkölcsi nausea az elviselhetetlenségig fokozódik. Amiért mindezt mégis vállalom, az az erkölcsi kötelesség, hogy megóvjak tapasztalatlan fiatal embereket ennek a sátáni gonosznak az aljas machinációitól.

Szabó pszichopatológiájának feltárását több évtizeddel korábban kell kezdeni, még egyetemista korában. Szobatársa Szabó Géza volt, a remek külsejű, behízelgő modorú kálvinista bel ami, akire valósággal ragadtak a nők. A mi Szabónk meg még kezdeményezni sem mert, attól félt, ha egy nő meglátja visszataszító testét a pikkelysömör vérvörös csíkjaival a gusztustalan, rengő hájat borító halottfehér korpás bőrön, azon mód elrohan tőle. Szabó már kezdett belenyugodni, hogy egyetlen hű társa a jobb keze marad, ezzel szokott saját magán nemi jellegű machinációkat végrehajtani.

Aztán megjelent Ludvig Éva Alice, akit éppen kirúgott a férje, Morvai, aki a bíróság előtt hitelt érdemlően bizonyította, hogy a két kislány – Kata és Kinga – erkölcsi fejlődését károsítja anyjuk fékezhetetlen promiszkuus életvitele. Ludvig pasivadászatra indult, mégpedig ezúttal kálvinista berkekben, ezért kezdett a Ménesi úton kereskedni. Mikor Szabó Géza és Heltai János undorodva elkergették, Ludvig Szabóra fanyalodott, és egy hivatásos utcalány érzéketlenségével vette kezébe Szabó szabad szemmel alig látható férfiasságát. A történet házassággal végződött, ahogy maga Szabó is megírta és fényképekkel illusztrálta hazug és nevetséges blogján. Az első gyermek még a frigy előtt fogant, ez jól látszik “Évike” viszonylag emberszabású külsején. A selejtes agyát és visszataszító becstelenségét viszont vén kuruc anyjától örökölte. A második kölyök csakugyan Szabó klónja, ez látszik “Andriska” viszolyogtató külsején és kappanhangján.

Szabó nemi élete látenciába vonult, némi a vécében megejtett baráti (saját) kézfogásoktól eltekintve. De az öregedéssel nála is bekövetkezett a prosztatamegnagyobbodás, amit ő – helytelenül – soha nem létező libidójának visszatéréseként ünnepelt. Kancsal szeme egyre gyakrabban pihent meg bimbózó lányok formás mellén, köldökpiercingjén, fenekén és fantáziáját egyre gyakoribb önkézfogással ünnepelte meg. Az áttörést a levélben jelentkező volt tanítvány (?), Eszterke megjelenése hozta meg, akinek igazi arcáról máig nem lebbent fel a fátyol. De Szabó igazán belepistult a vágy titokzatos tárgyába, pedig Ludvig még az áldott sodrófát is meglengette a hencidai úrasztala fölött. A történet további fordulatait mi sem ismerjük pontosan, de Petrőczi blogbejegyzéseiből értesülünk folyamatosan, hogy “férje” soha nem tágít(hat) a fűzfapoetessza hájas oldala mellől. Oka van rá, a vén ringyó megzsarolta, ha otthagyja őt, rögtön nyilvánosságra hozza az 1999-ben Tenke Sándorral közösen megejtett milliárdos lopás, valamint a későbbi ösztöndíjrablás tényét bizonyító iratokat.

De vén kecske is megnyalja a sót, és ha egyszer már megnyalta, továbbra is sóvárog rá. Miután Ludvig az Eszterke epizód után láncra verte, Szabó actio radiusa alaposan beszűkült. Csak Komáromba engedi el a penetráns némber, mivel onnan hozza haza euróban a (második) fizetését. Ott aztán ki is élheti magát Szabó, akinek ebben a hazában egyetlen védett doktoranduszt sem sikerült felmutatnia. Ott állítólag sikerült védeni egy bizonyos Merva Tibornak, aki a szlovákság ábrázolásáról írt Jókai életművében címmel egy disszertációt. Szabó ugyan régi magyaros, semmit nem ért a tizenkilencedik századi magyar irodalomhoz, de úgy látszik, ez a Sellyén nem zavar senkit. Szabóról még az is köztudott, hogy olvasni sem szeret, helyette elektronikus játékokkal szórakoztatja selejtes elméjét. Bár a doktori eljárásokat szabályozó magyarországi törvények előírják azt, hogy a témavezetőnek valódi szakembernek kell lennie, erre a törvényre bátran köpnek a Duna szlovákiai partján.

Ott, Tótország szélén csak az a fontos, hogy az úgynevezett doktori disszertációk valami helyi “hírességet” tegyen még híresebbé. Valami ilyesmire vállalkozik Habodász Andrea, amikor Fábián Juliannáról, egy olyan komáromi asszonyról kíván doktori értekezést írni, aki egy suszter négygyermekes feleségeként inkább főkötővarrással, mint írással tette híressé magát helyi körökben. Egyetlen “irodalmi” tevékenysége abban merült ki, hogy néhány rímes levelet váltott Gvadányival, aki maga is egy sokadrangú írója volt a kornak, s ha nem lett volna gróf is, ma már a nevét sem ismernék.

Szabó András maga sem gondolhatja komolyan – bár ki tudja, hiszen selejtes agya igazi intellektuális működésre nem is alkalmas -, hogy ebből a pimf témából a leányzó képes “új tudományos felismeréseket” és módszereket felmutató disszertációt írni. Szabó nyilván egy olyan ormótlan csalásokkal megtűzdelt eljárást fog megrendezni, amit már kipróbált a Károlin, s ami az ottani IDI betiltásához vezetett.

Ami Szabó motivációját illeti, nincs kétségünk afelől, hogy megnagyobbodott prosztatája által kiváltott szexuális képzelgéseinek hatására vetette magát a csinos, filigrán leányzó után, akit úgy próbál undorító kéjsóvárságában birtokba venni, hogy beígér neki egy PhD-t. Innen üzenjük: ne higgy a cukrosbácsinak, Andrea, akármit ígér is!

Szabó tiltott és veszélyes tájékokra tévedt, többszörösen is. A leányka testének tiltott tájékaira kíván behatolni – ne ábrándozz, Szabó, ez neked fiziológiai okokból sem sikerülhet -, ennek az aljas célnak a megvalósítása érdekében témavezetőként számára kétszeresen tilalmas területre lépett. Először is a tizenkilencedik századi irodalomhoz semmit se ért (a többihez se sokat), a női irodalomhoz pedig egyáltalán semmit. A feminista irodalomtudomány határainak megsértése egy ilyen prosztóbunkó figura részéről inkább siralmas, mint arcátlan próbálkozás. Amúgy fél is a nőktől, és a feministákat kifejezetten veszélyesnek tartja. Ha csinos, fiatal nőt lát, agya riadókészültségbe kapcsol, és a vágyakozással együtt a félelem is úrrá lesz a gyáva botcsinálta feministán. A fiatal lány meztelen teste mellett, melyet sóvárgó fantáziája vetít lelki szemei elé, azonnal megjelenik drabális és brutális oldalbordája a sodrófával, mellyel a hűtlen Szabó fájdalmas fizikai kapcsolatba került az Eszter-ügy kipattanását követően.

Figyeljük ennek a vén szatírnak a hihetetlenül pofátlan, de egyúttal félszeg és remegő próbálkozásait, közben pedig felelősségteljesen figyelmeztetjük a fiatalokat: NE HIGGYETEK NEKI! Szabó segítségével éppoly kevéssé fog sikerülni nektek “új tudományos felismerésekre” jutnotok, ahogy Szabónak sem sikerült egész hosszú és undorítóan becstelen életében. Látni Szabó testét pedig… Nos, halálos látvány, már többen feküsznek kint a temetőben, akik nem riadtak vissza a Mátyás utcai zombi bibliai értelemben vett megismerésétől.  Védjétek meg fiatal életeteket Szabótól!!!

96 hozzászólás to “On prohibited and dangerous ground (Tiltott és veszélyes tájakon)”

 1. szabó a sátán said

  Ritka ocsmány féreg. És lophat, rabolhat, hamisan tanúzhat, iratot hamisíthat, Bogárdi, a sógora mindig megvédi.

  • the easy conscience of effortless superiority said

   Amíg látványosan ki nem rúgják az ilyen mocskos gazembereket, mint Szabó András, a MRE HITELESSÉGE NULLA.
   Meg Bogárdi sógoré is.

  • cziczkamaczka said

   A szabó mindenkire mereszti azt az ocsmány szemét meg igérget is persze nem tartja be mer tényleg egy aljas disznó

 2. dunántúli igazmondó said

  Bogárdi és Köntös is az isten hangján szólalt meg.
  http://reposzt.hu/comment/6999#comment-6999
  Nagy boldogság, hogy a magyar refik között vannak MINDENTUDÓK.

 3. egy igazi református said

  Nem jó a protestáns egyházak kommunikációja.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6840/
  Először talán becsületesnek kéne lennetek, nem?

 4. Kövi Dinka said

  Dinka tudósnak képzeli magát és eszet oszt, mindenkit letorkol és megvédi az Istent
  Dinka pont olyan okádék, mint a Ludvig
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-11-16/az-igenek-es-nemek-kulturaja

 5. fideszes haramiák said

  Orbán testvér országában ARAT A KORRUPCIÓ.
  Persze csak a fideszesek lophatnak.
  http://adatujsagiras.atlatszo.hu/2015/11/14/red-flags-a-magyar-kozbeszerzesek-60-szazaleka-felveti-a-korrupcio-gyanujat/
  Szabó is lop, mint a vöcsök.
  Konklúzió:
  Szabó is fideszes, mégpedig a legaljasabb fajtából.

 6. saca said

  Az evikenenni nagyot röhögöt és monta hoty a bandibacsi ma is csakk pisilesre hasznalná a bögyöröjétt haő nemlene. Nem mindennt értek amitt az évikenénni mont mer ojan inteligencsen beszéll meg latinizmussul is de eszt bisztos megértetem.

 7. Kavafakisz said

  Nekem qrvára bejön a Szabó. Az az értelmiségi pocakja!
  Meg az a gyönyörű barna szeme!
  Nekem tetszenek a pikkelysömör vérvörös csíkjai is!
  Várni foglak, andriscica a Shirazban a szeparéban ma este 7 után!

  • szabó fan klub said

   Mi imádjuk Szabó professzor briliáns elokvenciáját, borotvaéles elméjét és mély erudícióját!
   Bárcsak sok ilyen zseniális és szép ember lenne ebben az országban!

   • állatvédő hatóság said

    Az igaz, hogy a Csúnyánénak, a Bertalannak is volt viszonya még károlis korában a Szabóval?

   • szkizo dad said

    Lófaszt! Bertalan mindig is mélységesen megvetette a Szabót. Neki volt igaza.

   • Válogatós said

    Sokat elmond az amúgy nem finnyás és nem válogatós Bertalannal kapcsolatban Szabóról, hogy BJ igazán mindenkivel, de Szabóval nem! Ezek után el lehet képzelni, hogy Szabó mekkora undort kelt még egy profi kufircolóban is.

 8. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Már a templomba is betette büdös lábát az orban
  http://propeller.hu/itthon/3171625-fidesz-mar-felcsuti-templomban-is-alairast

 9. we are your destiny said

  összeült a Fidesz agytrösztje. Együttesen nincs meg nekik a 90 IQ-juk.
  http://444.hu/2015/11/15/osszeult-orban-rogan-habony-kubatov-es-kosa-hogy-kitalaljak-hogy-kezeljek-a-parizsi-terrortamadasokat
  Ezen az alapon az ázalagok intellektuális szintjén álló Szabó is közéjük tartozhatna

 10. álszent dögök said

  A Szabó kit árult el és kinek?
  Bölcskeit Bogárdinak vagy fordítva?

  • ask jerves said

   Szabó egy kettős, sőt többszörös kém.Mindenhonnan lopott mindenfélét, infót is, és szétszórta, mint a büdöske virág a szirmait.
   Csak kibaszottul büdös volt mindig, ha kihúzta valahonnan a belét, órákig kellett szellőztetni utána.

   • Hátulról lesből támadó said

    A legszebb kémkedéseit és árulásait még senki sem mesélte el ezen a blogon. Pedig így lett dékán és majdnem rektor is, Szűcs Ferenc és Kulin Ferenc hátba támadásával.

  • Cenzúra said

   Szabó árulásait és kémkedéseit már egy remek újságcikk megírta. A Református Életben jelent meg. A lapot nem sokkal később betiltották…

  • Puzsér Róbert fan said

   A Robi szerint a szabó a világ legundorítóbb patkánya.
   Egyszer meghallotta, amint a Szabó azt kajabálta:
   Mit keres itt a református egyetemen ez a mocskos zsidó Puzsér?”

 11. zsófi hóhérleányka said

  Itt vannak a new agesek a károlin!
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Conference_programme.pdf
  A végén még feltámasztják Szabó nem létező férfiasságát is.

 12. Orbán takarodj! said

  Orbán gyűlöletet szít – ó áldott testvérünk!
  http://egyenlito.blog.hu/2015/11/16/a_migracio_es_a_terrorizmus_osszefuggese_orban_kuldetestudataval_es_politikai_szamitasaval?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 13. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh a lusta pap a futballról rajong.
  Jézus Krisztus jelent meg nekik a fiúk aranylábában.
  Bunkó papok, fúj!
  Mind Orbán valagában
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2015-11-17/futballunnep

 14. ulan bátor said

  Bárgyú hazaffyskodás
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6841/
  Ennyi telik abból a bunkó agyatokból

 15. unortodox lelkipásztor said

  Még egy refi liba Petrőczi és Köves Gyopár után, aki gágog bele a világba és azt hiszi, hogy fülemülehangon szól.
  Bagdán Zsuzsi, a fél feje kopaszra borotválva, mint egy punk p-nak, a RefLapban nyavalyog egyébként.
  http://bagdanzsuzsi.agnusradio.ro/2015/11/tovabb.html

 16. Lázár lovag said

  Lázár presbiter testvérünk és johannita lovagunk éppen el akart tüntetni 5 milliárdot, amikor a gaz EU rájött!!!
  http://hvg.hu/gazdasag/20151116_Bejelentes_Lazarek_otmilliardos_trukkje_m

 17. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó világbajnok ebben a szarszínű és szagú zakóban.
  Különben eltüntette a szarszínű blogját, pedig a nagy nevettető abban is sok humorosat írt magáról meg a bugris családjáról
  És remek fényképek Bogárdiról meg az ótvarosqrva “Éviről”.
  Viszont Ludvig blogját ma is élvezhetjük. Abban van az a csodálatos, amikor leírja, hogy Fóton megszületett náluk a kisjézus, a bugrisqrva lánya.
  Szóval Petrőcz, a szegedi nemibeteggondozó nagybani beszállítója szűzmáriának képzeli magát.

 18. refis gazember ötösfogat said

  Orbán ostorozza az értelmiségieket.
  Hát őt meg a követőit (Mészáros, Kövér, Kósa) senki nem vádolhatja értelmiségi viselkedéssel.
  Ahogy a bugris károlisokat sem
  http://index.hu/belfold/2015/11/16/orban_a_bevandorlast_okolta_a_parizsi_terrorert/

 19. Károli a pénzmosoda said

  Bugrisék 20-án megint egy befogadott konferenciával büszkélkednek.
  Ezzel próbálják elterelni arról a figyelmet, hogy honnan jön hozzájuk a lóvé.
  Megmondjuk: Putyintól és iszlamistáktól!
  A KÁROLI MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB PÉNZMOSODÁJA.
  http://www.kre.hu/oszk/doc/program_oszk.pdf
  Miközben a Károlin a zsidózás, cigányozás a mindennapi beszéd része, itt úgy tesznek, mintha…
  Ki a f..t csaptok be, idióták?

 20. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán a gyászt is gyűlöletkeltésre használja fel, a többi korrupt idióta meg kórusban bőg utána
  http://nepszava.hu/cikk/1076604-orban-a-gyaszt-is-uszitasra-hasznalta

 21. journalist said

  Hazudnak a magyar médiában a szír útlevéllel kapcsolatban.
  Ez az igazság:
  http://444.hu/2015/11/17/honapok-ota-halott-szir-katona-nevere-kiallitott-utlevel-volt-az-ami-a-merenyletek-utan-kerult-elo

 22. dögöljenek éhen! said

  Dögöljenek éhen a gyerekek nyugodtan! – gondolta a Fidesz és a KDNP és leszavazták a nemzeti minimum NAPIRENDRE VÉTELÉT. Orbán testvér kiment a teremből.
  http://nol.hu/belfold/balog-megszavazta-a-nemzeti-minimum-javaslatot-orban-kiment-1575521
  Nem gondoltam, hogy meg fogom dicsérni Balog minisztert, de ő volt az egyetlen a kormányoldalon, aki megszavazta.
  Na azért sírva nem fakadok.

 23. lézer jani szeretője said

  Mi már régen megírtuk, hogy a vén komcsi/bibsi családból származó Demcsák a mi presbiter és johannita lovag Lázár janink szeretője. Most már mások is rájöttek.
  http://nemzeti.net/lerantjuk-a-leplet-demcsak-zsuzsa-volt-lazar-titokzatos-londoni-utitarsa-es-kurvaja-volt-ferje-szerint-alkoholista-aki-fuvel-faval-agyba-bujik-2183424.html
  Meg hát arra is, hogy Lázár Jani szerzett a kurvája szüleinek többszázmilliós közpénzes megbízásokat.

 24. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Pokorni Waldorf iskolába járatja a gyerekeit, mert nem bízik a Károli qrvája, Czunyiné Bertalan Judit által lerabolt és lebutított – saját segg fejére formázott – közoktatásban.
  http://eduline.hu/kozoktatas/2015/11/17/Pokorni_Zoltan_interju_7DOQYS

 25. orbán az undorító görény said

  Ezt olvassátok el!
  Ez Orbán, ezek meg ti vagytok, idióta birkák!
  http://fsp.nolblog.hu/archives/2015/11/16/Na_ugye_hogy_na_ugye/

 26. fideszes kommunikáció said

  Az Orbán-propaganda hőse
  http://varanus.blog.hu/2013/05/19/a_covekjelentes_jutalma

 27. Bandi bácsi pocsék pofája said

  Ez a semmitől vissza nem riadó pocsék pofa mostanában csak tizenévesekre gerjed.

  • anonymanalyst said

   Andika elmúlt 20, Eszter pedig már 30 is.

   • mostoha apa said

    A Morvai lányok pedig jóval 10 alatt voltak, mikor…

   • Nem tudunk semmi konkrétat. De azért gyanús, hogy Morvai Kinga az anyjának mégcsak nem is köszön.
    Persze ő is a Károlin végzett angol szakon, mert a Károlinál gagyibb egyetem (????) nincs a világon.
    Meg a Ludvig kikönyörögte a tandíjmentességet. Ő nem fizetett gyerektartást a Morvainak egyébként egy fillért sem.

   • Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

    Inkább neveznék édesanyámnak egy inkubátort, mint a szőröslábú bakasárit, az eszetlen és erkölcstelen Petrőczit, aki sliccnyitogatásban nyert versenyt a szegedi kollégiumban, ahonnan rendőrök toloncolták ki erkölcstelen életvitele miatt.
    Utána Pozsgayi Imre és Aczél elvtárs kapcája is volt.
    Tőlük kapta a dicső házaspár az erzsébeti panelt, úgy lettek panelproli a két förtelem.

 28. Unterdog said

  A lelkészek arról lefetyelnek, lehet-e vörös haja a papnőnek és vájhat-e a pap?
  Idióták.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6842/

 29. zsinati levéltár said

  Ma kezdődik a zsinati tanácskozás.
  http://reformatus.hu/mutat/11597/
  Főleg a saját lóvéjukról vitatkoznak: ide nekünk többet, többet, még többet! – ez a bibliai alapja a zsinati testvérek koncepciója.
  Persze lopásról, csalásról, alkoholizmusról nem esik szó, pedig a zsinati elnök, Bogárdi sógora, a szennyes gazember Szabó András folyamatosan követi el ezeket a bűncselekményeket.

 30. Tarajos Sül begyorsul said

  Tarajos koszorút helyezett el a palesztin banditavezér, Arafat sírjánál. Ez Orbánék külpolitikája.
  Új milliós zakót vett fel erre az alkalomra.

 31. advocatus dei said

  Ez az igazi keresztény álláspont
  http://24.hu/belfold/2015/11/15/wildmann-janos-ez-mar-nem-charlie-hebdo/

 32. fideszes haramiák said

  Így lopnak milliárdokat a fideszesek
  http://nol.hu/belfold/nyomoz-az-olaf-az-mnv-vezer-csaladi-cegenel-1575529

 33. law and order said

  A váci Apor Katolikus Főiskolán is gyanús kirúgások zajlanak.
  Az intézmény vezetője Erdő Péter bíboros testvére, PhD-ját kutya se látta, biztos elvitte a cica.
  http://www.civilhetes.net/erdo-peter-testvere-valamit-rosszul-csinal
  Mennyi pénzt fordítottak munkaügyi perekre az Aporon?
  És a Károlin????

 34. Lajhár István főügyészhelyettes said

  A Károli megvette a fél ügyészséget és az egész bíróságot!

 35. dumb and dumber said

  Soós, a pap kurvára unatkozik, ezért kirándulgat a Bakonyban.
  Így egészséges marad és sokáig élheti azt a hitvány, fölösleges életét.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-11-18/gyilkos-magas-bakony-melyen
  Úgy látszik, a refi papok hadat üzentek a magyar helyesírásnak.
  Soós írása alapján a negyedik általánosban megbukott volna.
  Csak jelzem: az ugodi – melléknév, ezért kisbetűvel írjuk (az Ugod főnév melléknévképzős származéka) A falu vezető meg egy szó, mert birtokos összetétel.
  De nem terhelem a reposztos papok pihent agyát.
  Csak csodálkozom: mért égeti magát ez a sok hülye a primitív firkálmányával.

 36. tarajos Jeruzsalemben said

  Jézus szamárháton vonult be Jeruzsálembe.
  Tarajos a saját büdös lábán, ő maga a szamár
  http://444.hu/2015/11/16/szijjarto-a-migraciorol-tartott-eloadast-jeruzsalemben

 37. Bogárdi a sötét ló said

  Bogárdi ügyesen csavarja a szót a zsinaton, mond is: “ideje feltárni a pártállami bűnöket” – meg nem is, hogy mindent a “szenvedő egyházra” háítanak.
  http://reformatus.hu/mutat/11636/
  Mi kell még, hogy leleplezzék Bölcskeit, Dusiczát, Tarrt meg a többi görényt?
  Nagy figyelmet szentel a költségvetésnek: kell neki is a lóvé
  és sok-sok ájtatoskodó egyházi smonca

 38. Szabó bűnbanda said

  Azt hittem, hogy már megdöglött. Pedig pár nappal ezelőtt láttam a Mátyás utcai lakása előtt egy hullaszállító kocsit. Azt hittem, hogy vagy érte, vagy a flúgos feleségéért, vagy mindkettőért mentek! Állítólag a Call of Duty a kedvenc számítógépes játéka. Érdekes dolgok vannak a számítógépén. Állítólag egyszer Bene előtt lebukott a pedofil pornóval- ezt személy szerint hihetőnek találom, mivel jó tíz évvel ezelőtt a rendőrség már kiszállt nála és lefoglalták a gépeit, amin állítólag pedofil pornót találtak. Amúgy elhihető, hogy semmi affinitásuk sincsen a kutatáshoz, a tudományhoz. Érdekes módon Szabó lánya (?) semmilyen tudományos fokozattal sem rendelkezik, talán BA szakot sem végzett. Viszont nem olyan hájmócsing, mint az apja: sportoló lett a Szabó kislányból, pontosabban: hegymászó. Mindezek ellenére a legszemetebb banda a Kulcsár-Szabó maffia. Szabó legalább nem kreált tudományos nimbuszt a hegymászó, sportoló de buta lányának, nem úgy, mint Kulcsár Ernő, aki Zoli fiát mindenfelé erőszakosan benyomta. Nem hinném, hogy akkora nagy koponya lenne a Zoli, mint aminek az Ernő beállította. (Ernő azzal dicsekedett, hogy fia huszonévesen komoly kutatásokat végzett az intertextualitás területén, stb.) Az a véleményem, hogy azokat a munkákat KSZE vagy valamelyik csicskás írta meg, Zoli csak a nevét adta hozzá.

  • Szabó a vérfertőző said

   Már majdnem tizenöt éve jelent meg a rendőrség kétszer is Szabó Mátyás utcai lakásán és foglalt le számítógépeket. Minden jel arra mutat, hogy Szabó nem csak “gyönyörködött” a pedofil fokban és filmecskékben, hanem kereskedett is velük. Az erre szolgáló szervert vitte el a rendőrség tőle.

   • Pedosztratosz said

    Nemcsak kereskedett, nemcsak gyönyörködött, hanem űzte is a pedofíliát. Leginkább saját mostohalányaival, a Morvaikkal. Sőt az Évikével is, akiről mindig is sejtette, hogy nem az ő vére.

   • szabó a rendőrspicli said

    Szabó lebukott, a rendőrség megtalálta nála a pedofil szervert. És mi történt? Semmi! Továbbra is oktathat nyugodtan.
    Szabót beszervezték. Vegyétek már észre, BEÉPÍTETT SPICLI
    Jelent rólatok, rólunk, a révkomáromiakról, mindenkiről!
    Szabó BESÚGÓ!

   • szabó the cat killer said

    Ki jelentette fel a Szabót a rendőrségen?
    Szabó Ritoókékra gyanakodott.
    Miel tőlük fél, úgy állt bosszút, hogy mérget tett a cicájuk, Cirmike ételébe.
    Szegény ártatlan cica szörnyű kínok között halt meg.
    Szabó a gyáva gyilkos.

   • régi magyaros said

    Nekem azt mondta a Szabó, hogy Takaró Miskára gyanakszik, hogy ő dobta fel.

  • KSZE Workshop said

   Tkp mindegy is, hogy ki írta az állítólag “zseniális” tanulmányokat: Kulcsárszabó vagy a seggarcú impotens fiacskája vagy valamelyik csicskájuk. Úgy hülyeségek és halandzsák, ahogy vannak… 🙂

   • Al Capone said

    És ez a kókler maffiózó mekkorát kaszált közpénzbőlezekért az értelmetlen és haszontalan szövegekért a családjával és a kutatócsoportnak nevezett bűnbandájával együtt!

 39. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog megint nagy állat volt.
  http://www.origo.hu/kultura/kotve-fuzve/20151117-kultura-holokauszt-emlekmu-elte-konyvbemutato-balog.html

 40. jakab a pap said

  Jakab a pap MINDENT TUD.
  JAKAB APOSTOL megmutatja az utat nekünk, tévelygőknek.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-11-19/divatbemutato-templomban
  A felesége, a gyopár pedig esztétikai éhségünket elégíti ki a Konokok meg az Istenhegyi fogadó című bűngiccs regényeivel.

 41. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Levél a tökkelütött Balognak.
  http://gepnarancs.hu/2014/11/kicsit-felment-a-vernyomasom-level-balog-zoltannak/#.VGeg-nirh5A.facebook

 42. fideszes kommunikáció said

  Ferences pap avatta fel a gyöngyösi fideszes pártirodát.
  http://civilhetes.net/akik-papot-hivtak-egy-partiroda-megnyitojara

 43. zelóta said

  Orbán családja lop, mint a vöcsök.
  Itt a saját lábán álló és az EU-s pénzeket rabló vő a vizsgálat tárgya.
  http://egyenlito.blog.hu/2015/11/18/orbanig_ernek_a_csalas_szalai

 44. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  A kuszaszemű a második perét veszti el.
  Mert nem akarja megosztani a közzel, hogy mire költi a köz pénzét.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/matolcsy-masodik-alapitvanya-is-elbukott-a-birosagon-97291

 45. Putyin pincsije said

  Rábasztak a paksi muityira.
  http://mno.hu/gazdasag/paks-1314776
  Mit fog ehhez szólni Vlagyimir Vlagyimirovics?
  Megbombázza Brüsszelt?

 46. Az Orbán család lopományai said

  Orbán cselédformájú felesége már 10 éve kőgazdag volt.
  http://nol.hu/belfold/az-orban-csalad-esete-a-foldprivatizacioval-1575951

 47. bayer megmondja said

  Bayer Zsolt is imádja Ali bácsit a Shirazból:
  http://mandiner.hu/cikk/20151116_bayer_zsolt_tizennegy_eves_kortol_folfele_minden_muszlim_potencialis_gyilkos
  “Csak az a muszlim testvér, akit ismerek, és akit szeretek. Testvér Ali bácsi a Ráday utcai Shiraz étterem tulajdonosa, a drága öreg perzsa, akit megvédenék bármi és bárki ellen.”
  Szóval nemcsak a Ludvig rajong az Ali bácsiért.

 48. fideszes haramiák said

  Így lopnak ők
  http://magyarnarancs.hu/narancsblog/minden-kepzeletet-felulmulo-offshore-disznosag-a-fideszben-97293

 49. lézer jani gógyija said

  Lézerre is rájár a brüsszeli rúd
  http://varanus.blog.hu/2015/11/18/lazarnal_szimatol_a_csalas_elleni_hivatal?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 50. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi, a nevetős papné ezúttal marad a maga szintjén, kürtőskalácsról, túró rudiról, pirospaprikáról értekezik.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-11-20/akinek-zaloga-kezemben-van
  És mintha a helyesírása is javulna.

 51. Csúnyáné a női rabló said

  Czunyiné Bertalan Judit fosztogatja a KLIK-et. Nem csinál mást, mint amit a Károlin tanult a szeretőjétől, a mocskos szájú, enyves kezű Tenkétől meg a másik gazembertől, Szabótól.
  http://index.hu/belfold/2015/11/19/mar_a_hoffmann_rozsa-i_vivmanyokat_veszelyezteti_a_klik_penzugyi_valasaga/

 52. giró-szász a milliárdos tanácsadó said

  Giró-Szász vagyona az elmúlt 9 hónapban 91 millióval gyarapodott!
  Ezt csináljátok utána!
  http://www.origo.hu/itthon/20151120-giro-szasz-9-honap-alatt-91-milliot-sporolt.html

 53. Mészáros disznói said

  Mészáros továbbgazdagodik, most autókereskedést nyit a felcsúti idióta gazember
  http://propeller.hu/itthon/3172664-kabare-autokereskedo-is-lehet-meszaros-lorinc

 54. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér a házmester!
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/kitiltotta-az-orszaggyulesbol-az-rtl-klub-munkatarsait-kover-laszlo

 55. Medgyesi lefeküdt Tarajosnak said

  Medgyessy Péter volt miniszterelnök a Magyar–Kínai Barátságért Kitüntető Díjat fogadott el pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől, valamint Oláh Lajos független képviselőtől, aki egyébként a Medgyessy Pétert a miniszterelnökségben követő Gyurcsány Ferenc pártjának, a DK-nak a tagja, valamint a Nagy Fal Egyesület elnöke. Szégyen!

 56. Idelette de Bure said

  A zsinati ülésen az é könyve lett Zsengellér: A kánon többszólamúsága c. könyve
  http://reformatus.hu/mutat/11639/

  • zsinati levéltár said

   Nem ez az érdekes, hanem az, hogy döntést hoztak a múlt feltárásáról (1945-1990). Az Erzsi tárja fel, aztán beteszik egy széfbe.
   Bogárdi is csak zsarolni akar vele.

   • dunántúli teológus said

    Az Erzsi már több mint tíz éve megsemmisítette a releváns iratokat, azért nevezték ki a levéltár vezetőjének.

 57. ask jerves said

  Így működik a fideszes jogszolgáltatás
  http://gepnarancs.hu/2015/11/az-ervenyesules-kapujaban/#.Vk91HBqyico.facebook

 58. dunantúli igazmondó said

  Pénzéhes, pofátlan refik.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-11-21/ahol-nincs-ahol-van-ami-feladat
  Székely Attila – a rossz helyesírású bunkó szerint – az államnak kéne felépíteni a templomokat ott is, ahol a kutya se jár beléjük.
  Hogy az ilyen büdös bunkók még gazdagabbak legyenek.

 59. Orbán takarodj! said

  Mocskos Orbán!
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/hatalmas-pofont-kapott-orban/224842/

 60. fideszes kommunikáció said

  Igaza van!
  http://24.hu/poszt-itt/2015/11/20/nagy-bando-andras-adnek-egy-tanacsot/

 61. hencidai úrasztala said

  Az úrasztala most üres, csak egy zöld bársony alapon arany fonallal kivarott úrihímzéses terítővel van megterítve, mellette Szabó ül egy XVI. századi faragott lócán (a református hagyatéki raktárban zabrálták mindkettőt) és megfontoltan, monoton ütemben fingik.
  Az ajtó feltárul és becsoszog a ház úrnője. Most dobta ki a Shirazból néhány kopasz fejű nemzeti érzelmű keresztény ifjú, akik úgy ítélték meg, zaklatja legkedvesebb barátjukat, Ali bácsit. Pedig Ludvig csak szerelmet akart neki vallani, némi blúzfeltépéssel egyesítve a verbális produkciót. Ez még jobban felbőszítette a nemzeti érzelműeket, akiket az asztalfőn ülő Bayer Zsolt biztatott:
  – Dobjátok ki a vén strigát! és rúgjatok is bele, nehogy visszajöjjön.
  És lőn: a nemzeti érzelműeknek nem kellett kétszer mondani. Petrőczi mégsem volt elégedetlen: elvégre egy lopott pillantást vethetett szívszerelme daliás bajszára és szakállára, ez pedig élénk álmodozásra indította nevezett férfiú egyéb végtagjainak méretét és működését illetően.
  Petrőczi: Mér ülsz itt és mér van olyan büdös?
  Szabó: Elromlott a konzolom! UNATKOZOM!!!!
  Petrőczi: Mér kell ezért ordítani? Kitakaríthattad volna a lakást.
  Szabó: Mások söprűvel, partvissal meg porszívóval teszik, de nekünk egyik sincs. Mondtad, hogy egy költőfejedelemasszony nem piszkítja be ilyesmivel a kezét.
  Petrőczi: Rendelhettél volna takarítóbrigádot, vagy legalábbis a hallgatóidat munkára foghattad volna.
  Szabó: Az Andreát?
  Petrőczi: Hát talán söpörni jobban tud, mint írni, mert az a pályázat, amit benyújtott…
  Szabó: Irigy vagy rá. Minden bimbózó lányra irigy vagy.
  Petrőczi: Persze ha te a kis szukákat bimbózó lánynak nevezed. Nem is vettem észre, hogy ilyen költői vagy.
  Szabó: És a szennyblog is zavar. Impotensnek neveznek!!!
  Petrőczi: És igazuk van! Vagy talán bizonyítani kívánod, hogy nincs igazuk?
  Szabó: Dehogy… csak úgy mondtam.
  Petrőczi: Én egyébként másként látom az egészet. Celebet csinál ez a blog belőlünk. Celebuszt, hogy latinizmusul fejezzem ki magam, mert a számtalan nyelv között ezt is értem, beszélem, sőt fordítom.
  Szabó: Hát, mióta a RefLap se közöl tőled semmit, csak a blog foglalkozik veled. A Bagdán Zsuzsi minden számban benne van a borotvált fél fejével, a Váradi Ferinek meg a fotója is megjelenik a cikke mellett. A Kövesdi-Jakab Gyopár, vagy hogy a bánatba hívják, az meg egyenesen telefirkálja a lapot. Képpel, ami neked sose jelent meg, de ennek csak örülhetsz persze.
  Petrőczi: A Bagdán Zsuzsi egy félpunk riherongy, a Váradi Feri pedig olyan hülye, hogy meg is buktattam.
  Szabó: Na talán nem kellett volna. Mindenki tudja, mér tetted. Mer nem reagált arra, hogy a combját simogatod. Ugyanezt tetted a Puzsérral is. Ha finomabb vagy, talán most meghív a műsoraiba és nem üzenget gorombaságokat.
  Petrőczi: Akármit mondasz, nem tudod elvenni a jókedvemet. Ma találkoztam megint életem szerelmével, aki perzsa vérének minden csöppjével kíván engem. Shiráz rózsájának nevezett…
  Szabó: Én úgy emlékszem, azt mondta, ha még egyszer be mered tenni a patádat az éttermébe, rendőrt hív.
  Petrőczi: Ezt mondta, de a szeme egészen mást üzent. Menj a francba, ihletem van: verset írok Omar Khajjam stílusában. Akinek költészetéből sajnálatos módon hiányzik a női szempont. Ezt pótlom most én. Szóval tűnj el és takaríts, vagy amit akarsz, ne zavard az ihlet gyengéd szárnyának röptét!

  • KataSzidónia said

   Betegre röhögtem magam ezen a jeleneten.

   • Saca said

    Má mér? Mindenszava igaz. Évike néni is pont igy mesélli az otholi veszekedések et.

   • Impotencia said

    Szabó tényleg fiatal nőkre vadászik. Állítólag vissza akarja velük hozatni azt amit már régen elvesztett. Eszter, Andi… és még ki tudja …:)

   • Kofa mellékese said

    HA-Ha-Ha… Az még a Kőfalusinak se sikerült, pedig minden este leszopta a Szabót a dékániban. Zózuzágen ez volt a “másodállása”, amiért még egy fél fizetést intézett el neki a Szabó.

 62. Tarajos Peti tarsolya said

  Tarajos elmondta, mér dobta ki a zakóját
  A mi érdekünkben, hogy ne szégyenkezzünk miatta
  http://www.blikk.hu/aktualis/politika/itt-van-a-magyarazat-ezert-dobta-ki-szijjarto-a-zakojat/wd3lyjv
  A balfasz vadbarom idióta patkány a fejét nem dobta ki, pedig annak volna a helye a kukában.

 63. fideszes kommunikáció said

  A tanácsadók és a lóvé
  http://www.atv.hu/belfold/20151121-orban-szemelyi-edzoje-rogan-egyik-tanacsadoja

 64. Köntös köntöse alatt said

  Köntös megállapítja, hogy Juncker egy balfasz és bevallja, hogy ő, Köntös Európa legokosabb embere-
  Azonkívül próféta is.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-11-21/parizs-utan-2

 65. Petrőczi a qrvamultiplikáló said

  Ludvig fertelmes bűzű babiloni lukjából ipari mennyiségben bocsátja a Kárpát-medencére a biológiai szemetet, hat kis qrvát unokaként például. Van még minimum 4 hím selejt is ebben a nemzedékben-
  Ezek pont olyan idióták, mint az öreganyjuk, ez kiderül a RefLap november 22-i számából. Az egyik kiskorú idióta némber “ablakokat rajzolt” a vénasszonynak, aki persze ezt se értette.
  Ahelyett, hogy felfogta volna, hogy a kis idióta a szellemi sötétségét teszi szóvá, azt fosta a RefLap oldalaira, hogy olyan ablakot álmodott a kis rüfke, amelynek “párkányán örömhívogató, színes virágok nyílnak”.
  Mi akkor érzünk igazi örömet, ha a vén dög befejezi átkos földi pályafutását és valamelyik temetőárokban rohad tovább.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: