Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Just we two (Kettecskén Szabó Andrással)

Posted by anonymanalyst - november 30, 2015

Szerző: Secretary

A titkárnők gyöngye, az okirathamisító Kőfalusi Krisztina, aki a balek Demessel feleségül vetette magát, és azóta Demes-Kofa stb néven fut tovább, elmeséli Mákvirág Melinda rendőrnőnek kihallgatása alkalmával, hogy minden csalást és törvénysértést kettecskén követtek el Szabó Andrással. Arra a kérdésre, hogy megtagadta-e Szabó András törvénysértő utasításait, azt válaszolta, dehogy tagadott meg ő bármit is Szabó Andrástól. Mindent kettecskén írtak alá, lehetőleg szimultán, mint a jegyzőkönyveket, vagy a hamis doktori fokozatokat odaítélő előterjesztést és az azt megerősítő határozatot egy és ugyanazon napon. Egy pillanatig se gondolta Demeskofa, hogy túllépte hatáskörét, hiszen Szabó András intim bizalmasaként neki szinte dékáni aláírásjoga volt. Bizonyos értelemben több joga, mint a feleségnek Petrőczinek, aki csak a dékáni levelezést olvasgatta és válaszolta meg olykor a dékán helyett.

Kofa annyira buta liba, hogy észre se veszi, milyen átlátszóan hazudik. Nem ő vezette le Mészáros házi védését, aszondja, mert ő csak egy titkárnő, hanem valószínűleg Török Lajos. Aztán elétárják a jelenléti ívet, amiből kiderül, hogy Török Lajos ott se volt. Mindegy, aszondja Kofa, nem tudja ki volt ott, mert nem tudja elolvasni az aláírásokat, csak a sajátját. Pedig bizony ő vezette nemcsak a jegyzőkönyvet, hanem még a házi vitát is, ezt mint kirívó szabálytalanságot rögzítette jelentésében a MAB ad hoc bizottsága Lamm Vanda akadémikus vezetésével. De Mákvirág Melindának esze ágában sem volt a minden ízében hamis tanúvallomást szankcionálni. Az iratok többségén például nemcsak a dátum hamis, hanem az iktatószám is (ez már a Zsengellér-jelentésben is rögzítve van), vagy egyenesen hiányzik mindkettő, de Kofa nem emlékszik, miért. Vanó Renátát (aki most főmufti a fideszes oktatási hivatalban) már Mészáros témavezető-váltási kérvénye előtt 5 nappal utasította Kofa, hogy Szabó Andrást vigye föl a doktori adatbázisba témavezetőként. Hogy lehet ez? – kérdezi tőle Mákvirág Melinda rendőrnő. Nem tudja Kofa, aszondja biztos hamisították az e-mailjét.

De a fenti eseteknél is durvább hazugság, hogy miért ő írta alá 2009. március 27-én a hamis doktori fokozatok előterjesztését. Szerinte azért, mert már senki nem volt az egyetemen, és a dolog sürgős volt. Az még hagyján, hogy a dolog egyáltalán nem volt sürgős, mert a MAB előbb 3, majd 6 hónapot, aztán 1 évet, végül végtelen haladékot adott a Károlinak a védések lebonyolítására. A bicskanyitogató kifogás az, hogy 2009. március 27-én már senki illetékes nem volt az irodán, ezért írta ő alá titkárnőként a (hamis) doktori fokozatok előterjesztését. Pedig az egész Egyetemi Doktori és Habilitációs Bizottság jelen volt abban a pillanatban és még azt követően is hosszú ideig, mert az aznap aláírt előterjesztést még aznap meg is tárgyalták, és el is fogadták Szabó András vezetésével. De Mákvirág Melindának nem tűnik fel ez az ellentmondás, simán benyalja a plafonszaggató hazugságot. Szabó András nemcsak hogy ott volt az előterjesztés aláírásának pillanatában, hanem ott állt Kofa mellett, egyik kezével Kofa hamis okiratot aláíró kezét vezette, a másikkal a Kofa pólójából állandó jelleggel kivillantott meztelen hasát simogatta… Aztán azon nyomban, még aznapi, 2009 március 27-i dátummal, az EDHT elnökeként Szabó is nyomban aláírta a határozatot a hamis doktori fokozatok odaítéléséről…

Az se semmi, hogy Kofa a doktori botrányok és okirathamisítások miatt elvesztette a munkáját és az egyéniségét. Dehogy vesztette el az állását, ma is a Károli alkalmazottja, csak épp GYED-en lopja a napot. Nemrég kért ugyanis munkáltatói igazolást Ballától áruvásárlási kölcsönhöz – és megkapta! Az egyéniségét pedig el se veszthette, mert az sose volt neki.

A fenti példák csak gyöngyszemek a primitív, olcsó kis luvnya tanúvallomásának hazugságtengeréből. Lehet bennük tovább mazsolázni, alább olvasható az egész.

Kofa vallomása 1

Kofa vallomása 1

Kofa vallomása 2

Kofa vallomása 2

Kofa vallomása 3

Kofa vallomása 3

Kofa vallomása 4

Kofa vallomása 4

Kofa vallomása 5

Kofa vallomása 5

Kofa vallomása 6

Kofa vallomása 6

Kofa vallomása 7

Kofa vallomása 7

Kofa vallomása 8

Kofa vallomása 8

Kofa vallomása 9

Kofa vallomása 9

Kofa vallomása 10

Kofa vallomása 10

69 hozzászólás to “Just we two (Kettecskén Szabó Andrással)”

 1. szabó a gyilkos fasiszta said

  A rabló karaktergyilkos okirathamisító, hamisan tanúzó Szabó Andrásnak ma van a nevenapja.
  Hosszú szenvedést és gyötrelmes halált kívánunk neki!!!

  • petrőczi a botránykő said

   Ludvig már egy hónapja nem posztol!!!!
   Éljen!
   Befogtátok az ótvaros vénqrva lepcses pofáját!

   • Szabó a vérfertőző said

    Szabó vonzódik AZ ÓCSKA, BÜDÖS QRVÁKHOZ.
    Feleségül vette a kankókirálynő Petrőczit, akit rendőrök távolítopttak el a szegedi koleszból, ahol egyszemélyes kuplerájt csinált a szobájából.
    Leszopatja magát a Kőfalusival.
    Van ennél lejjebb?
    VAN! Maga Szabó a rabló, hamistanúzó, okirathamisító drogbáró.

 2. szabó fan klub said

  Megint egy régi magyaros konferencia, amelyikre EGYETLEN KÁROLIST SE HÍVTAK MEG. Többek között a mai névnapos gyilkos fasiszta aljas állat Szabó Andrást sem.
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/kalauzprogram.pdf

 3. Kövi Dinka said

  Dinka kioktat mindenkit.
  Petrőczi mélységeibe zuhan a jóasszony.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-11-30/egy-koszoru

 4. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné most az alapítványi iskolákat akarja kinyírni.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/czunyine-a-pocs-zaszlosanyja-meghirdette-a-leszamolast-a-maganiskolakkal-97401
  Mindenkit felekezeti iskolákba akar lökni a mocskos luvnya.
  Olyanba, mint amilyenben ő tanult – AZ ORSZÁG LEGGAGYIBB ún egyeteme, A KÁROLI, ahol őnagysága Tenke rektor p..én tanulta a na mit is?

 5. farkas a lopós díszcigány said

  Orbán díszcigánya, Öleb Flóri Buda egyik legszebb villájában mereszti a ..ét.
  Közben lop és lop és lop.
  http://www.romnet.hu/hirek/2015/11/28/szazmillios_budai_villalakast_keres_farkas_florianon_az_oro

 6. fideszes gyilkosok said

  A trafikmutyi fiatal gazemberei már államtitkárok és hasonlók.
  http://nol.hu/gazdasag/szep-karrier-lett-a-jutalom-a-trafikmutyiert-1577633
  A mocskos teljesítményért magas a jutalom, igaz, Czunyiné? Hoppál Péter? Czibere, a háromtokás szegénységügyi görény?

 7. Curious said

  No Para nem jelentett fel még titeket? Pedig biztos kiolvasta nagyítóval a kitakart adatokat és hanyatt-homlok rohant a google-hoz, hogy letiltasson benneteket. Hol akadt el vajon a buzgalma?

  • Dark Tangent said

   Én azt hallottam hogy most is bepróbálkozott de a google elküldte az anyjába. Ugyanis még ők se tudták kiolvasni a kihúzott adatokat. 🙂

   • Wolfthroat said

    Pedig ezt nem lett volna szükséges kitakarni. Mindenki tud róla mindent. A nyilvánosság előtt élte magánéletét, azt hogy hol vettek házat, pontos címmel, szülinapi bulikat szervezett, úgyhogy mindenki tudja, mikor született. Ezen kívül részletezte saját szülei házasságát, anyósa anyagi helyzetét, bankszámláját, húga (sokáig nem létező) szerelmi életét, férje szexuális és egyéb szokásait és a kollégákét, akikkel összekeveredett. És mindent továbbadott másokról is, amit azok neki bizalmasan elmondtak. Sántha Terézről, Bíró Máriáról, Hansági meddőségi kezeléseiről, Petrőczi szeretőiről és házaséletérő Szabóval és még soksok minden intim infót bárkiről…

   • Cica said

    A legszaftosabb sztorikat Szabó impotenciájáról adta elő… Dőltünk a röhögéstől.

 8. Oracle said

  Ma van Szent András égi születésnapja, szerelmi jóslások ideje, de az advent kezdetét is ez alapján határozzuk meg. Szabó és Petrőczi kártyát vetettek és ólmot öntöttek a hencidai úrasztalán. Petrőczinek Joszif Brodszkijt formálta az ólom, aki várja már őt a síri világban. Szabó Andrásnak pedig a tehénpofájú savószemű Kőfalusit aki várja őt a szigetszentmiklósi faházában. Persze csak ha Szabó viszi a teljes vagyonát is hozzá. Ez esetben lecseréli rá a tróger Demes Kristófot, aki ugyan nem impotens és sokkal jobban is néz ki mint Szabó, de pénzt keresni még mindig nem tud, pedig már lassan 40 éves…

 9. lázár ervin said

  FILOLÓGIAI SZENZÁCIÓ!!!
  Megtaláltuk Lázár Ervin egyik szereplőjének modelljét:
  “A lábam gacsos volt, a hasam hordóhas, a fejem úritök, az orrom ocsmonda, egyik szemem balra nézett, másik szemem jobbra nézett…”
  Igen, kedves olvasóink, eltalálták!
  Szabó András volt a modell!

  • Ludvig nem nyugszik said

   Szegény Lázár Ervin életének utolsó heteit Petrőczi keserítette meg. Mivel 50 méternyire lakott a lakásától, állandóan felrohangált és gyógyteákat javallott szegénynek a szívbajára, Vathy Zsuzsát halálra idegesítette vele. Szegény Lázár pedig a sírba menekült előle.
   A halála után Petrőczi irodalmi (????) sikert (!!!) kovácsolt belőle. Befurakodott a balatonfüredi szépirodalmi lapba, hogy neki van köze a Balatonhoz, mert ott nyaralt gyerekkorában (KI NEM?) a rokonaival (tudjuk, az angol királynővel meg Thomas Mann-nal) és átnevezte a Lónyay utcát Lázár Ervin halála utcájának.
   Ebben a hányadékban megírta, hogy Lázár E. őt az ölébe ültette (ezt a hájas óriásnőt), simogatta a haját és szikrázóan tehetségesnek (???) nevezte.
   Ludvigot csak rég meghalt emberek (Jékely, Rab Zsuzsa stb.) tartják tehetségesnek.
   De ha a holtak egyszer feltámadnak, eljönnek a Mátyás utcába, jól –ba rúgják a prolip.csát és megmondják neki, mit gondolnak róla.
   Semmi jót.
   Ahogy mi se.

  • anonymanalyst said

   Hátha még a belső tulajdonságait is megénekelte volna! Akkor bontakozott volna ki igazán ennek a testi-lelki torzszülöttnek az egész ocsmánysága.

   • lázár ervin said

    Petrőczi az állandó ocsmány látogatásaival és a hülye kérdezősködéseivel:
    “Ugye, tehetséges vagyok?” -valósággal a sírba taszította szegényt.
    Nem volt ideje Szabó belső mocsokságait is művészi formába önteni.

 10. református hírmondó said

  Tegnap egy moslék ájtatoskodással teli folyóiratszámot ünnepeltek károlis bunkócskáink.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1286-meghivo-20151125.html

 11. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Ma este hatkor lesz egy kitűnő rendezvény a vallás és a természettudomány kapcsolatáról.
  http://reformatus.hu/mutat/11647/
  Az egyik szereplő Kodácsy Tamás, a programozó matematikus és lelkész, habilitált teológus.
  Az a Kodácsy, akit a mocsok Balla Péter kirúgott.

 12. orbán az undorító görény said

  A rohadt Orbán lefeketített bennünket Brüsszel előtt
  http://nepszava.hu/cikk/1078104-johet-a-jogi-atombomba-orban-ellen

 13. Orbán takarodj! said

  Az idióta balfaszok milliárdokat keresnek orbán király udvarában
  http://hvg.hu/gazdasag/201548_tallai_andras

 14. meshugga beach party said

  Merkel le se szarja Orbánt. Nem találkozik vele. NBem állja a felcsúti cigány bűzét.
  Megértjük-.
  http://hvg.hu/itthon/20151201_orbanmerkel

 15. Allianz said

  Szabó alig várja vissza testi-lelki barátnőjét Demes-Kofát, hogy megbuktassák együtt Tepsit. Nem engedte a luvnyáját kirugatni, mert még szüksége lesz rá Tepsi felkoncolásakor. Inkább elküldte haza szülni, míg Tepsi elfeledkezik róla, és gyanútlanul visszaengedi. Akkor majd közös erővel nekirontanak Tepsinek.

 16. Dark Tangent said

  Megfejtettem az adatokat. A szülinapját mindnyájan tudjátok, hiszen buliztunk vele együtt júniusban a doktori irodán. A születési éve 1978. A szigetszentmiklósi címét is tudjátok, vittünk oda neki eladásra lopott laptopokat. Sőt, azt még hirdetésben is megadta, hogy ott készülnek a hamis töri és magyar szakdolik. Mármint Demes-Kofa ollózza őket össze darabját egy százasért. Persze nem száz Ft-ért, hanem az ezerszereséért. Talán az anyja nevét nem ismeritek még: Hamvay Hajnalka ennek a szélhámost, csalót, árulót szülő dicső asszonynak a neve. 🙂

 17. károlis rablók és hamisítók said

  Ez a Károli.
  Szabó András, aki 2 milliárd közpénzt lopott el Tenkével, 150 millió ösztöndíjpénzt rabolt el.
  Okiratot hamisított, zsarolt, hamisan tanúzott.
  SZABÓ A KÁROLI PROFESSZORA.
  Az idióta okirathamisító luvnya Demes-Kőfalusi GYED-en van a Károli dolgozójaként és szakdolgozatokat ácsol az interneten talált elemekből, darabonként 100 ezerért.
  Ezek a Károli keresztyén szellemiségének legfőbb képviselői.

 18. reposztos barmok said

  Soós lebaltázza Kerryt, hogy nem érti az erdélyieket.
  De mi a f..nak kellettek ehhez a sziúk, kisbogár?
  A magyar refi papok IQ-ja a mínusz tartományban értelmezhető, a soósé különösen. Na ja, a Dinkáé, meg a Bogié is.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-12-02/sziu-e-vagy

 19. Orbán takarodj! said

  Merkel nem akarja látni se Orbánt.
  Mi se.
  Megoldás: húzás a börtönbe!
  http://444.hu/2015/12/01/merkel-lemondta-a-talalkozojat-orbannal

 20. fideszes haramiák said

  Fokozzák a rablás gyorsaságát, az idióta alkoholista Tállai az adóhatóság elnöke
  http://www.vg.hu/kozelet/politika/odaadtak-a-nav-ot-az-ngm-nek-461819

 21. a köznevelés mint qrvaképzés said

  Miután a Károli legretkesebb cemendéje, Tenke hancúrpajtása, a kecskeméti jogi kar bakasárija, Czunyiné Bertalan Judit szétverte az egész magyar közoktatást és a saját mocskos erkölcstelen képére formálta, refikéim nagy ájtatoskodással ugatnak az általuk elrabolt pénzről.
  A többieknek meg marad az áldás (????), békesség (?????)
  http://reformatus.hu/mutat/11682/

 22. Tiborcz törvény said

  Orbán elfogadtatott egy rokoni törvényt. Az egész pereputtya úgy lopja ki a szemünket, ahogy akarják.
  http://444.hu/2015/12/01/a-kormany-megpuccsolta-a-parlamentet-majd-elfogadott-egy-jogszabalyt-arrol-hogy-tiborcz-istvan-es-a-miniszterek-szulei-es-gyerekei-is-indulhassanak-kozbeszerzeseken

  • Adócsalók said

   A fideszes bűnbanda oldalán a DK is megszavazta “véletlenül” a parlamentben a NAV átalakításával kapcsolatos 2/3-os törvényt, amellyel Orbánék végleg maguk alá gyűrték az adóhatóságot. Van még kérdése valakinek? Remélem, hogy nincs. Na akkor ennyit a “demokratikus ellenzékről”…

   • lord peter wimsey said

    Nem 2/3-os törvény, csak feles. Pech, néha Homérosz is alszik. Nem múlt rajtuk semmi.

 23. károlis hallgató said

  Felvételi a Károlin!
  Minden idióta retkes qrva jelentkezhet, a tanári kar IQ-ja a negatív tartományban van.
  Tanulni nem fog senki, viszont jó eséllyel rászokik a drogra, amit ott nagyon magas beosztású illetők terjesztenek.
  http://www.kre.hu/portal/

 24. Kofa magánya said

  Demes-Kurva azt hitte magáról hogy milyen népszerü és mennyi barátja van. Valójában nem voltak barátai. Nagyon félreismerte magát, viszont őt jól kiismerték. Mindenkit kihasznált, mindenkitől egyoldalu szivességet kért. A legjobb barátait is elárulta.

  • Azért vannak a jóbarátok... said

   Volt néhány jóindulatú, tisztességes ember körülötte, akik tűzbe mentek volna érte, mielőtt rájöttek, hogy milyen ócska jellemmel van dolguk. Pl. a jogász Bátori Orsi, a kicsit lökött Kiss Éva a kommédián, vagy a valóban nagyom önzetlen és segítőkész rendszergazda, Hoffner Laci, akit a Károli feketén alkalmazott, majd amikor megvakult, kilökték az utcára ezek a jó keresztyének…

  • Secretary said

   Minden titkárnő egyöntetűen utálta, miután kiderült, hogy Szabó Kőfalusinak másfélszeres fizetést utaltat ki – a semmire vagy a haspiercingjére…

   • szabó fan klub said

    A szopási tudományáért honorálta Szabó a semmitől nem undorodó luvnyát a Károli pénzéből.

   • Ludvig a valag said

    Örüljetek, hogy Petrőczi befogta a pofáját.
    Nov. 1. óta nem rottyantott semmit a fos blogjára.

 25. Kövi Dinka said

  Dinka arcátlanul dicséri magát meg a helyesírást sem ismerő, féleszű társait.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-12-03/negyszer-otvenketto

 26. svabra said

  Hiszékeny Dezsőt titkos megfigyeléssel követték.
  Nem a Wistmanwood volt?

  • Kurvakém said

   De. Méghozzá ocsmány módon. Fodorné Magyar Krisztina, a Wistmanwood Mata Harija ráakaszkodott…

   • law and order said

    Most fonetikusok vizsgálják a hangfelvételeket.
    Hiszékeny bírái nem engedik magukat megvezetni mindenféle senki által összebarkácsolt “bizonyítékok” által.

   • Judge said

    Nemcsak a kémek között vannak kurvák, hanem a bírák között is. Magyarország legbutább és legkorruptabb jogásznői bíráknak mennek. Ha okosak lennének, ügyvédként keresnék degeszre magukat. De mivel buták, az egyetlen esélyük a karrierre és meggazdagodásra a korrupció. Az egyik legbutább bírónő Magyarországon Tóth Tímea a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel nemcsak buta, hanem ronda is, ő a korruptságából él. Zsinórban hirdeti ki a megrendelt ítéleteket. Ha a politika úgy kívánja tőle, akkor a tiltott adatszerzés nem bűncselekmény. Ám ha fideszest figyelnek meg hasonló eszközökkel, akkor az – Tóth Tímea szerint.

   • korrupt bírónők versenye said

    Nem ez a Tóth Tímea mentette fel Lajtár parancsára a wistmenwoodos kurvát, Fodorné Magyar Krisztinát? Esélyes a Magyaroszág legbutább és legkorruptabb bírónője címre. Azt mondják, a nevét adta egy olyan ítélethez, hogy a magánlakásban megbízásból kémkedés céljából, megtévesztéssel behatolva, a lakásban lakók tudta nélkül készített titkos felvételek törvényesek. Ha ez igaz, akkor ezt a kurvát a saját lakásában kell kínos helyzetekben videora venni, és feényomni a netre. Aztán rikácsolhat, futkoshat fűhöz fához, a saját ítéletével kell betömni a száját.

   • Tóth Tímea said

    Kikérem magamnak hogy én Lajtár dróton rángatott bábja lennék. Én egyenesen a Wistmanwoodtól kapom a lóvét, hogy felmentsem a luvnyáikat.

   • Földi a műveletlen titkosszolga said

    Földi hihetetlen műveltségét a Ho Shi Minh Főiskola magyar-történelem szakos hallgatójaként szerezte.
    Apukája ugyanitt volt tudszoc tanár.
    Miután kidobták a titkosszolgálatból, saját maga alapított egyet Kardos Zsolt és más hasonló figurák együttműködésével.
    Pénzért BÁRMILYEN HAMISÍTVÁNYT KÉPES ELŐÁLLÍTANI. pl. Balla nagytiszteletű (HA-HA-HA!) rektor megbízásából.
    Aztán Lajhár főügyész meg a többi károlis ÁJK-s bíró és ügyész jogerős ítéletben elfogadja

 27. fideszes kommunikáció said

  Ez a kis gané államtitkárként rögtön nyert vállalkozóként
  http://www.blikk.hu/aktualis/politika/3-millit-nyert-friss-cgvel-az-llamtitkr/47q39sr

 28. fideszes haramiák said

  Jogszerű, hogy a főfideszesek qrva rokonai milliárdokat nyerjenek
  http://444.hu/2015/12/02/kormanyszovivo-eletszeru-hogy-a-politikusok-rokonai-is-indulhassanak-kozbeszerzesen

 29. reposztos barmok said

  Némely idióta refi gratulál gyopárnak, a szombathelyi ordas giccsőrnek a reposztos firkálásokhoz.
  http://reposzt.hu/comment/7048#comment-7048
  “Nehéz szolgálat” – idióta bájolgás, (helyesen) írni sem tudó unatkozó hülyék szellemi magömlése.
  Köntös már 15 éve impotens, itt kárpótolja magát orbán seggének nyilvános nyalásával

 30. fideszes haramiák said

  Az erdélyi senki mint az Orbán kormány agyonfizetett propagandistája
  http://888.hu/article-te-is-szeretnel-csepreghy-nandor-lenni

 31. Dr. Faustus said

  A baromarcú unatkozó teológusok előtt egy new ages-s figura produkálja magát
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6897/

 32. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  A cigánylány férjecskéje csak EGY HÓNAPIG NEM RABOLHATOTT MILLIÁRDOKAT.
  De már megtörtént a törvényi javítás
  http://444.hu/2015/12/01/tud-hatekony-lenni-ez-az-allam-ha-akar-tiborcz-istvan-csak-egyetlen-honapig-nem-indulhatott-kozbeszerzesen-de-most-korrigalta-a-kormany-ezt-az-apro-hibat

 33. Mészáros disznói said

  Mészáros beteszi az egyik disznóját a NAV-ba.
  Ott az alkoholista hájas disznó Tállai vezetése alatt úgy számolnak, ahogy akarnak.
  És azt basztatják, akit akarnak.
  http://hvg.hu/gazdasag/20151203_22_ezer_ember_cidrizik_a_NAVnal?s=hk
  Fogadunk, hogy a Károlit nem?
  Mivel Mészároshoz közel álló disznók is szereznek könnyen-gyorsan jogi diplomát a Károli ÁJK-ján.

 34. reposztos barmok said

  Orbán bégető propagandistái. Most Székely béget a kereszt ürügyén
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-12-05/kereszt-kerdes

 35. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Már Orbánnak is baja van a közoktatással. Pénteki rádiószózatában azt mondta: buta, műveletlen emberekkel nem lehet országot építeni.
  Igaz, ő se épít, hanem rombol.
  Nicsak, a retkes Czunyiné mehet a p..ba?

 36. orbán az undorító görény said

  Mi lesz Orbán után?
  http://nol.hu/belfold/mi-lesz-ha-orban-visszavonul-1568423?frommobile=1
  Örömünnep!

 37. cinikus barom said

  Megbüntetik Orbán rabló díszcigányát!
  http://www.atv.hu/belfold/20151203-az-oro-elnoke-szerint-farkas-florian-jogkovetkezmenyekkel-is-szamolhat

 38. Orbán takarodj! said

  Egész Európa megveti a felcsúti gazembert
  http://www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/europa-egyfajta-virusnak-tartja-orban-viktort

 39. balog zoltán egy katasztrófa said

  A szemmel alig látható KDNP kitüntette Balogot, a rontópál minisztert.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/na-kitol-kapott-plecsnit-balog-zoltan-97488

 40. fideszes kommunikáció said

  Helyes felirat került Hómann táblájára
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/meghekkeltek-homan-balint-tatai-emlektablajat-de-meg-hogy-97485

 41. Köntös köntöse alatt said

  Köntös azt írja, hogy megáll az esze. Túlzás: neki sose volt.
  Arról a munkáról sincs fogalma, amit a munkatársai végeznek, s amivel úgy páváskodik.
  Ha felmegy a szószékre, elsötétül a mennyei atya homloka, annyi exegézisbeli marhaságot és homiletikai balfogást követ el.
  Viszont van egy fideszes plecsnije ezért a kútmérgező tevékenységért, amit a hányadék reposzton folytat.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-12-05/keresztenyseg-gyavasaga

 42. fucking bitch said

  Hogy lopnak fideszék? Bemutatja a kommunikációs államtitkár, akinek sikerült, ami szinte senkinek: egy seggel két lovat megülni, szórni a közpénzt és aláállni az aranyesőnek
  http://444.hu/2015/12/05/giro-szasz-allamtitkar-volt-mikor-140-millios-kozbeszerzest-nyert-a-strategopolis-aztan-lemondott-az-allamtitkari-posztrol-es-beult-a-strategopolisba

 43. szkizo dad said

  A mezőkövesdi alkoholista könyvelő, az új NAV vezér BEKERÜL A REKORDOK KÖNYVÉBE szalagátvágással
  http://444.hu/2015/12/05/ime-magyarorszag-74-leglatvanyosabb-szalagatvagasa

 44. ohranka said

  Áldott Kövér testvér átadott egy szent tornatermet, aztán a bordásfalon csüngve a következőt makogta:
  http://444.hu/2015/12/05/kover-laszlo-tornatermet-avatott-a-vajdasagban

 45. Lázár lovag said

  Így hazudik Lázár johannita lovag és presbiter
  http://parameter.sk/otvarabb-keletinel#.VmNmLAFWbc4.facebook

 46. szabó fan klub said

  Az adventi várakozás boldog izgatottságában kérdezzük Szabó Andrást és Petrőczi Évát:
  MIKOR DÖGLETEK MÁR MEG VÉGRE???
  Hosszú szenvedést és kínos halált kívánunk!!!!

 47. giccsőrök a Károlin said

  Szaporodnak a női giccsőrök, mint bolondgomba az esőben a trágyadombon.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6893/

 48. a TEK-es balfasz said

  A TEK hamis híreket gyárt Orbán fenyegetettségéről.
  Így leplezi saját balfaszkodásait.
  https://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/barmit_be_lehet_bloffolni

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: