Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The prince and the pauper (Koldus és király(fi))

Posted by jhnnsclvn - január 18, 2016

Koldus és király(fi)

Írta: Mark Twain magyar hangja

Gyerekkoromban nagyon szerettem Mark Twain fiataloknak írt könyvét. Az amerikai író, aki maga is megjárta az élet csúcsait és mélységeit, nagyon fontos tanulságokat fogalmazott meg. A történet a tizenhatodik századi Angliában játszódik. Itt születik meg egy szeméttelepi házban Tom, a koldusgyerek és Edward, a walesi herceg. Életük azonban nem is lehetne különbözőbb: Tom szegénységben, mocsokban és kegyetlenségben nő fel, Edward szavait selyembe-bársonyba öltözött udvaroncok lesik. Tom úgy érzi, más ő, mint a környezete, a paptól szerzett könyvekből valóságos csodavilágot álmodik magának, s olyan bölcsességet szív magába, mely még bárdolatlan környezetéből is tisztelet vált ki

Egy napon megtörténik a csoda: a koldusgyerek és a királyfi találkozik egymással, s Edward, a jövendő király ruhacserét javasol hasonmásának. Mindegyikük megtapasztalja az addig elképzelhetetlent: Tom a trón pompáját, Edward a Cheapside mocskát és brutalitását. Tom az annyira vágyott magas műveltséget szívja magába, Edward ember- és életismerete bővül hihetetlen mértékben. Kirabolják, megverik, kicsúfolják, börtönbe vetik, megtapasztalja a korabeli Anglia minden bűnét és szennyét.  Közben meghal apja, a király, s Edward éppen az utolsó percben érkezik meg a koronázásra, ahol a becsületes Tom átadja neki az őt megillető koronát.

Magyarországon is született egy gyerek, falu szélén, vályogházban. Őt is agyba-főbe verte durva lelkű apja, akárcsak Tomot, de ő nem könyvekbe és a bölcsesség megtapasztalásába menekült, hanem a bőrt rugdalta a kert végén a budi mellett és focista karrierről álmodott, de ehhez hiányzott a megfelelő gömbérzéke, stratégiai intelligenciája és mindenekelőtt a teammunkára való minden képessége.

Hátrányos helyzetű gyerekként viszont rögtön felvették az ország leghíresebb jog- és szócsavar-képzőjébe. Itt találkozott későbbi haverjaival, a két bajszossal, és már húszéves korukban megígérték maguknak és egymásnak, hogy ők fognak uralkodni az ország felett, ők lesznek a három főméltóság. És lőn! A koldusfiút a soros gonosz varázsló egyenesen Albionba röptette, ahol beavatást nyert a fekete mágiába. A két bajszos megelégedett a családjukban már három generáció óta sikeresen űzött vörös mágiával.

A vörös és fekete hármas közben megválasztatták magukat az ország élére – merthogy, majd elfelejtettem, demokráciában zajlott e történet -, és megvalósították minden vágyukat. A faluszéli kódisgyerek hatalmas stadiont építtetett a budi helyére, s ott rúgja a helikopterből alászálló bőrlabdát. Mivel csalódott a fekete és a vörös mágiában, a pápista és protestáns fővarázslókkal szenteltette fel a fűtött gyepet. Ott bogárzottak és rigóként csiviteltek, füstölőt lengettek és áldást osztottak a fűtött gyöp közepén. A királyfi pedig a koleszből egy hatalmas, kacsalábon forgó palotába költözött az előkelő Nádiposzáta utcába. Az Országházban már a keze ügyébe helyezte el a koronát és csak a nép spontán akaratmegnyilvánítására vár, hogy a saját fejére helyezze.

Vannak a történetnek mellékszereplői is. Itt van mindenekelőtt a szépnek éppen nem mondható disznópásztorleányka. Az ő apja a Tisza partján nevelgette a kocákat és a malacokat, s amikor a leányka hazajött a jog- és szócsavar-képzőből, hosszú gumicsizmában ganézott ki a derék sertések után. A disznópásztorleánykából azóta királynő lett, de régi öltözködési stílusát – az elegáns otthonka-dizájnt – mindmáig megőrizte. Nagyon szorgalmas asszony amúgy, a GYES-ből és a GYED-ből sikerült neki 38 ingatlant vennie. Tokaj szőlővesszei neki csepegtetnek nektárt, meg Kékessy Dezső bácsinak, a szürke eminenciásnak, akinek sikerült a háttérben 1100 hektárnyi birodalmat összeharácsolnia.

A csillagszemű juhász sorsa másként alakult. Őt a falu szélén egy menetiránnyal szemben közlekedő kivilágítatlan lúdvérc halálra gázolta, a falu fő disznópásztora pedig rátette a kezét a birkáinak még az ürülékére is. “Aki a kicsit nem becsüli…” – mondta a gázos disznópásztor, a mondatot nem fejezte be, ő az összetett mondatokat amúgyis értelmiségi raplinak tartja.

Viszont a vásárhelyi kondás unokája Lázárként felkelt túlsúlyos elődje árnyékából és arany Rolexét villogtatva johannita lovagként és aranykulcsos főkamarásként szolgálja a .. . na kit is? Hát mindenesetre nem Ragyás Tónit, aki egy térképen alig látható faluból érkezett a király udvarába, ahol igazi csodatevő lett: saját lakása például megállíthatatlanul növekszik a Pasa parkban, már a fényességes padisah otthonánál is tágasabb. Tóni midászként működik, amire ráteszi a kezét, az arannyá változik, persze csak a saját maga számára, mindenki más csak sz..rt tart a markában Tóni intervenciója nyomán.

Aztán itt van az udvari bolond, Happy Endi, aki nemcsak személyes jelenlétével képes derűt kelteni, hanem a képernyőn keresztül minden alattvalónak megmutatja, merre lakik az isten. Hát bizony Endi kaszinóiban, gyémántos bárcásainál, akik ügyesen kitakarították az államkassza legalját is.

A koronázással vár a mi királyunk, de már nem soká. Megvárja a félezeréves évfordulót, hogy Európára, sőt a világra szóló eseményt rittyentsen magának. Ő lesz Luther Márton és Kálvin János magyar reinkarnációja, Európa, mit Európa, a világ és a kereszténység megmentője. A Habony Művek már dolgozik egy protestáns pápa tervén, melynek keretében a mi királyunk egyben a pápai tiarát is a fejére illesztheti. Ebben nagy segítségére van a két bajszos is, akik közben megtértek és megigazultak, és vöröskatona nagyapjuk helyett egyenesen Pál apostoltól vs. Szent Páltól vezetik le a csornai vs. pápai családfájukat.

A történetnek persze még nincs vége.  Még az is előfordulhat, hogy Cheapside lakosai megunják a mocskot és szegénységet, amibe a faluszéli királyfi és nyaloncai, Ragyás, Happy, és a jogcsavarók, Bandó Tünde, Folthátánfolt Peti  és a többi gazember taszították őket. Ha egyszer felkel a Cheapside, elkergetheti őket és visszaveheti az elrabolt államkasszát. Csak akarni kell. Saját varázslónk prognózisa szerint az 500 éves évforduló nagyon is alkalmas erre.

 

 

 

112 hozzászólás to “The prince and the pauper (Koldus és király(fi))”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka, a vérdilettáns vidéki trampli most az orosz irodalomba fosik bele
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-01-18/provincialitas-diszkret-baja

 2. czunyiné vérben gázol said

  Czunyiné a károlis bárcás vérpiros kosztümben hazudozik a tévében.
  Tenke p..én mászott felfelé.

  • A károli a Fidesz seggében said

   A Károli küldte ezt az ordenáré Bácást a kormányba, a Tenke szeretőjét, mindenki kapcáját.
   Az egyetemen kapott továbbképzést rablásból és okirathamisításból Tenke Sándortól, Szabó Andrástól, besúgásból és lopásól Raffay Ernőtő, qrválkodásból Petrőczitől
   Gratulálunk, Károli!

 3. Lombroso said

  A koldusnak még emberi arca van.

 4. tenke babája said

  Egy nagykőrösi szentfazék ontja a malasztot.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6992/
  Nagykőrösön “tanított” Czunyiné, ide helyezte őt el a szeretője, a mocskos szájú Tenke. Emlékezetes mondásai közül csak egyet idézek: Ki nem szarja le a zsinatot?
  Hát ő nagyban leszarta, egymilliárdot lopott a kormánytartalékból Szabó András bűnsegédletével és számos okiratot is hamisított.
  Most Amerikában él, ide küldték ki a zsinati döntés alapján, mondván, amerikai testvéreinknek ez a parázna is jó lesz “lelkipásztornak”.
  Szóval fogjátok ti be a pofátokat az erkölcsről, ismerünk benneteket, csatornatöltelékek!

 5. szabó a sátán said

  Január 20-án Szabó Géza tart előadást Balassiról a csillaghegyi esték keretében.
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/3103/
  Biztos jó előadást tart, Balassi-kardja is van, dehogy “egyetemi tanár” lenne, mint a parokia.hu állítja?
  Ezt szabó András a gyilkos gazember személyesen akadályozta meg.
  Petrőczi meg a vénqrva állandóan arról röfög, hogy a Géza az Évike apja!

 6. Kis Gömböc said

  Nekem erről a kis cigány pöcsről egy másik mese jut eszembe. A kis gömböc meséje. Az is először sovány volt, aztán hízott, hízott, gömbölyű lett, és kipukkadt, mint ez a kis gömböc: http://mindenegyben.net/dontott-az-eu-22-milliard-forintos-keritest-le-kell-bontani-103476

  • Nagyformátumú bohóc said

   Orbán lett Európa bohóca. Dehogy tekintik a lengyelek példaképnek. Éles helyzetben mindig megmutatják, hogy reálpolitikusok; nem kívánnak szembepisilni a széllel.

 7. L. Simon a hájas patkány said

  A hájas patkány hazudik, ami a csövön kifér.
  http://m.mandiner.hu/cikk/20160118_igen_kurzust_epitunk_l_simon_laszlo_a_mandinernek

 8. fideszes gyilkosok said

  Lopnak a fideszesek a vakoktól is
  http://atlatszo.hu/2016/01/15/megirtuk-nyomoznak-olaf-vizsgalat-indult-vakszoftverugyben/

 9. Übereljünk said

  A taxisok már tüntetnek Budapesten. Most kellene hozzájuk csatlakozni minden Orbán-utálónak. Selmeczi Gabika tutira vinne egy kis házisüteményt a béke érdekében. Valamelyik piás fideszes f@sz meg integethetne közben a parlament ablakából. Aztán ha minden jól alakul, a nap végére Orbán, Kövér, Lázár és bűntársaik már a börtön ablakából integetnének…

 10. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh a celi hülye katonának vágyik vissza és dögcédulát melenget a keblén. A balfasz még azt se vette észre, hogy miközben ő Kövér testvér ötletéért liheg., Orbán testvér már lefújta.
  Én elküldenélek téged Afganisztánba, refis, reposztos, koszlott idióta
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-01-19/dogcedula

 11. kálomista hazugságok said

  A parokia.hu beszélget ifj. Bibóval, a Baár-Madas újraalapítójával
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6995/
  Őt az általa alapított Baár-Madas éléről a vérszomjas antiszemita Hegedűs püspök űzte el.
  Mégpedig azért, mert a károlis antiszemita dögök, Szabó András, Farkas Márta és a többiek erre ösztönözték.
  Az egyház nem védte meg Ravasz László unokáját.
  Most pedig gazsulálnak neki.
  De mi nem felejtünk, és ő se.

 12. A Károli pónemje said

  Ifj. Bibónak és az egész családnak az volt az utolsó ökölcsapás az arcába, amikor tavaly a könyvhéten Mészáros Mártonistván, a hitvány doktorcsaló szemét a Vörösmarty téren gyilkos antiszemitának nevezte Ravasz püspököt és a magyar református egyház örök szégyenfoltjának.

 13. ulan bátor said

  Orbán Ulanbatorba látogat.
  http://24.hu/kozelet/2016/01/18/orban-viktor-mongoliaba-megy/
  Ezek is a rokonai.

 14. Putyin pincsije said

  De előbb beugrik Moszkvába a direktívákért.
  http://nol.hu/belfold/putyin-a-szovetsegeset-lathatja-orbanban-1585265
  Orbán Putyin csicskása

 15. Károli a pénzmosoda said

  A Pázmányon is lopnak, nemcsak a Károlin.
  http://oktatas.atlatszo.hu/2016/01/17/beleall-a-hulyesegbe-a-pazmany/
  De a Károlin a jobbiknak is lopnak, rabolnak!

 16. czunyiné vérben gázol said

  Már több mint tízezren tiltakoznak Czunyiné diktatúrája ellen.
  http://hvg.hu/itthon/20160118_herman_otto_tiltakozas_alairok_kozoktatas

 17. Toldi legenda said

  Nekem egy másik mese jut eszembe a felfuvalkodott zakkant romáról. Kicsit átírtam:

  Toldi Viktor

  Ég a napmelegtől a magyar szík sarja,
  Tikkadt fideszesek lopnak, csalnak rajta;
  Nincs már tisztesség a sok gaz közt kelőben,
  Nincs tenyérnyi jóság nagy határ fertőben.
  KÖZGÉP hűvösében tíz-tizenkét szolga
  Számláz, mintha legjobb rendin menne dolga;
  Hej, pedig üresen, vagy félig rablottan,
  Nagy nyugdíjpénztárak álldogálnak ottan.

  Hiába ég ettől az ellenzék arca,
  Orbán-hű pribékek jót röhögnek rajta.
  Ösztövér nyugdíjas, hórihorgas csekkel;
  Mélyen néz zsebébe s benne zsozsót kémlel:
  Riadt madárkának képzelné valaki,
  Melynek vérit Matolcsy épp most szíja ki.

  NAV előtt emberek, sápadtan figyelnek,
  Ellenőrök hadával háborúra kelnek:
  De felült Viktor a magyarok nyakára,
  Nincsen itt már bér sem, nem jut már kajára.

 18. Balo83 said

  Tóth János védését megismételték januárban? http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=15520
  Nem értem. December 15-énn már védett ugyanebből.

  • MarciPista said

   A Corvinus tanult a Károlitól. A sikertelen védéseket “elmaradtként” adminisztrálják, aztán nekifutnak újból ugyanazzal a bukott dolgozattal, mintha mi sem történt volna.

 19. Geigenspieler said

  Kövér és Orbán a katonaságról
  http://nepszava.hu/cikk/1082740-bunkobb-a-bunkona

 20. soós a lajhár pap said

  Soós olyan hülye, hogy még magával sem ért egyet.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-01-20/kollektiv-felelosseg
  Idézget innen-onnan, a végén odarittyent egy olyat, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltessél, aztán annyi.
  Most akkor ciki a holokauszt, te böszme vagy nem?

 21. hiszi a piszi said

  Két török a Károlin Hit(?)tudományi Karán..
  A fiú elég intelligens, észrevette, hogy milyen ócska, bornírt hely ez és mennyire nem európai.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7000/

 22. Hab(ony) a tortán said

  Együtt a két kretén: Orbán és a volt kormányőr tanácsadó
  http://nepszava.hu/cikk/1082446-lebukott—nem-rejtegetheti-tovabb-a-kormany-habonyt/

 23. Putyin pincsije said

  Putyin lábhoz rendelte Orbánt a hitvány ebet
  http://nol.hu/belfold/putyin-a-szovetsegeset-lathatja-orbanban-1585265

 24. Petrőczi a pöcegödör said

  Kedves bulimiás olvasóink külön kérésére egy okádnivaló kép Ludvigról

  • saca said

   Czunyik vatytokk monta az évikenénni hogy aszér montok mindefféle czunyit rájja mer szerellmesekvatytok a bandibácsiba meghát őtet irigylitek a szépségéér meg a teheccségéér

  • Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

   Vén prolipicsa meglátott egy pókhálót a sarokban ás felszólította közönségét, hogy szedjék le.
   Meg akarja enni a pókot a hiányos fogsorával

 25. hullik a férgese said

  Meghalt Földesi Margit, a Pázmány és a Károli közös docense.
  Nem kapunk sírógörcsöt a fércműíró dilettáns nő eltávozásától.
  http://www.kre.hu/btk/

 26. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné a Tenke f..án fölkapaszkodott károlis szemét ilyen verseket tetet bele az olvasókönyvbe
  http://mek.oszk.hu/06200/06234/html/nepdalok0010150129.html
  Talán különb ember lennél, ha jól eltángáltak volna ahelyett, hogy a Károli mocskos pocsolyájában te voltál a legretkesebb prosti!

  • károlis kurvák said

   Bertalan Judit, a bokodi takarítónő lánya már a Károli előtt egy szemét szajha volt
   Csak ott még tanult Petrőczitől, Szabótól, meg Tenke Sándortól!
   Aztán “tanított” is a nagykőrösi karon, a rektor stricije oda helyezte

 27. prudens said

  Jövő szerdán lesz az Akadémián a Schweitzer emlékkonferencia.
  http://www.mazsihisz.hu/2016/01/12/emlekkonferencia-schweitzer-jozsef-nehai-orszagos-forabbi-tiszteletere-8400.html
  A rendezők között ott van a Károli is.
  Az előadók között csak Zsengellér és Karaszon.
  Mondjuk, mást mi se javasoltunk volna.
  Talán bizony a véresszájú fasiszta pribéket, Balla Péter rektort?

 28. journalist said

  Szombaton tüntetés a kormány aljas törvénymódosítása ellen!!!!
  http://hvg.hu/itthon/20160120_Bokros_Lajos_tuntetes_terrorveszely

  • A fasizmus Orbán-pofája said

   Orbánék 30 évre titkosított kormányjavaslatában a következők szerepelnek, azaz az Orbán-kormány a jövőben “terrorveszélyre” hivatkozással a következőket tehetné meg:
   – A levélforgalmat önkényesen ellenőrizhetnék,
   – az internetet beszüntethetnék.
   – Átvehetnék a médiumok szerkesztőségeinek irányítását, némelyik működését fel is függeszthetnék, noha egy ilyen különleges helyzetben éppen a nyilvánosság, a szabad sajtó lehetne a legfőbb kontrollja a kormányzati hatalomnak.
   – Orbánék a mozgásszabadságot, tartózkodást is korlátozhatnák,
   – betilthatnák a civil rendezvények, gyűlések megtartását,
   – kijárási tilalmat rendelhetnének el.
   – Önkényesen zárolhatnák “a biztonságot veszélyeztetők” vagyonát.

 29. jakab a pap said

  Jakab a pap, a Dinka férje igazán irgalmas szívű.
  Prédikál a kárpátalji magyaroknak.
  Nem látok a könnyzáportól.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-01-21/alkalmas-ido-jora
  Rohadnátok meg!

 30. czunyiné vérben gázol said

  A diákok nagyon keveset kérnek. Csak annyit, ami nekik jár, persze a Károliban nevelkedett ótvaros Czunyiné leszarja őket.
  Ez a Károli szellemisége
  http://magyarnarancs.hu/belpol/itt-a-diakok-12-pontja-kiallnak-magukert-es-a-tanarokert-97934

 31. Szabó a vérfertőző said

  Szabó a mocskos gazember biztos nem fog részt venni ezen a tudományos konferencián.
  http://selyetudkonf.selyeuni.sk/
  Mert értelmi fogyatékossága és mélységes becstelensége alapján még embernek sem tekinthető kártékony féreg.
  Liliomtiprásban tünteti ki magát Szabó A Selyén.

 32. Orbán a primitív kártékony állat said

  Az idén eddig 97-en fagytak halálra. (Tavaly télen összesen 133-an.)
  Orbánhoz fordultak segítségért.
  Mintha nem Orbán lenne az OKA ennek a helyzetnek
  http://24.hu/belfold/2016/01/21/16-eves-fiatal-fagyott-halalra-orban-viktor-segitseget-kerik/

 33. Tepsi Enikőnek said

  Január 27-én ezt mutatják be a Kossuth klubban.

  Mondjuk, nem értjük, mi köze van a vallástudományhoz, konkrétan a tisztességhez annak a Sepci Enikőnek, akivel ez a lapszám interjút közöl.
  Sepsi egész promiszkuus életvitele, pénzügyekben megmutatkozó lazasága (hogy finoman fogalmazzunk) minden, csak nem erkölcsös.

  • balla a lelkészi jellegű patkány said

   Bolykira is emlékeznek.
   Ott lesz vajon BOLYKI KÉT GYILKOSA, BALLA PÉTER ÉS SZABÓ ANDRÁS is???

 34. Mészáros disznói said

  Mészáros az Orbán gázos haverja megvette az eszéki futballcsapatot most meg stadiont is épít nekik.
  http://web.dkp.hu/kozlemeny-stadion-is-lesz-eszeken-meszaros-kulfoldre-viszi-a-megszerzett-kozpenzeket/
  Jó ötlet, Felcsúton már több a stadion, mint a ház.

 35. a Károli kurvái said

  Lehet, hogy megbukik Czunyiné, a Károli kútmérgező ócska kurvája?
  http://hvg.hu/itthon/20160121_herman_iskola_tiltakozas#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 36. Lázár lovag said

  Lázár megvédte a Károli kurváját, Czunyinét
  http://hvg.hu/itthon/20160121_Lazar_is_megszenvedte_a_felesege_pedagogu#rss

 37. korrektúra said

  Novák megtudta a Fidesz terveit!
  http://nepszava.hu/cikk/1082967-a-netet-is-lekapcsolhatjak—novak-feltorte-a-titkositast/
  Éljen Novák!

 38. Baggeropera said

  Orbán királysága

  – A koldusból lett király gyakorlatilag kirabolta a szerencsétlen magyar népet.
  – Azután a magyar adófizetők pénzén erdélyi focicsapatot vett,
  – az ukrajnai idős embereknek nyugdíjakat osztogat a szavazatuk fejében,
  – szlovákiai pártot támogat
  – és több milliárd forintnyi segélyt küld Mongóliának.
  – Miközben magyar gyermekek százezrei éheznek,
  – magyar nyugdíjasok százezrei nyomorognak.
  – Miközben a magyar egészségügy romokban van
  – és magyar adófizetők milliói már nem jutnak a megfelelő ellátáshoz.

  Szerintem ez hazaárulás a felcsúti führer és csürhéje részéről!

  Cheapside lakosai! Ezt tűritek? Mi kell még, hogy elzavarjátok a tetves cigányt?

 39. Bölcs bírák said

  Dopemant felmentették. Kidrült, hogy a hungarocell Orbánfej rugdosása nem bűncselekmény.

 40. czunyiné vérben gázol said

  Czunyiné a Károli retkes qrvája Londonban időzik, itthon a pedagógusok szenvednek, de kussolnak. Pedig van kitűnő példa előttük!
  http://www.origo.hu/nagyvilag/20160121-beteget-jelentett-detroit-osszes-pedagogusa.html

 41. watch dog said

  Ez nagyon igaznak látszik: Vajna kezeli Orbán vagyonát.
  Néha Novák Elődnek is igaza van.
  http://www.blikk.hu/aktualis/politika/novak-elod-vajna-kezeli-orban-viktor-maganvagyonat/qd6r1zg

 42. lézer jani gógyija said

  Lázár, s kondás unokája mindenhez ért. Most pl. odaszólt a tanároknak, hogy KUSS, NE MÁ HOGY TI MONDJÁTOK MEG!
  Majd mi lerendezzük a balogtiszteletessel mega cunyiné nevű ordas kurvával, nektek meg shut up, hogy finoman beszéljek
  http://24.hu/belfold/2016/01/21/lazar-ne-a-tanarok-mondjak-meg-mi-legyen/

 43. ulan bátor said

  Mi mongolok nagyon boldogan köszöntöttük Orbán testvért.
  Összeült a nagy népi hural és órákon keresztül hurrázta Orbán testvérünket
  http://index.hu/gazdasag/2016/01/20/orban_25_millio_dollarral_segiti_mongoliat/

 44. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Orbánék szállodát és repteret is építenek a budi helyére.
  http://24.hu/belfold/2014/01/27/repuloteret-kap-felcsut/

 45. Butykos beteg said

  Holnap este a Stefánia palotában ropja, ott züllik, vedel.
  http://reformatus.hu/mutat/11803/
  Nyilván Butykos is ott próbál kurvázni és vedeli az ingyen lőrét

 46. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Petrőczi a világhírű fűzfapoetessza bodajki rajongóinak körében
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/01/bodajk.html

 47. Buli Mia said

  Bulimiás olvasóinknak egy szép kép a bajuszos Ludvigról, mocskos mutatóujjával a levegőt böködi

 48. Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

  Ludvig lukas fogazata: a vérszomjas horrorbanya!!!

  • Ribike, a költőunoka said

   Szemében téboly lángja ég,
   zaklatott lelkét viszi a szél óóó
   Szívében nem gyúl új remény óóó

   Száműzött lélek!
   Kínzó tény, az átok benned él!

   Nem tudta eddig még, hogy csalfa a férj
   De a hazug évekért méltó a büntetés…

   Részlet Ribike Nagymama c. ódájából

  • Ribike, a költőunoka said

   Rút banya vagyok, fogzatom lyukas!
   Körmöm fekete: lesz majd nemulass!

   Vasorrú bába, szarszinü ruhába,
   seprűnyélen lovagolok el a banyabálba!

   Rút banya vagyok, mázsányi a lábam,
   kendőm denevér, katica a sálam.

   Vasorrú bába, szarszinü ruhába,
   seprűnyélen lovagolok el a banyabálba!

   Ribike: Banya Nagyi

   • Fűzfapoetessza said

    Milyen tehetséges ez a gyerek. És hogy kikapta nagyanyó lényegét. A belső harmóniát és a külső szépséget!

 49. Hab(ony) a tortán said

  Árpi levelezőn szerezte az érettségijét,
  ezzel a hatalmas tudással irányítja a féleszű pszichotikus orbányt
  http://vs.hu/kozelet/osszes/habony-estin-szerezte-az-erettsegit-0220

 50. Hajrá jobbik! said

  Éljen Novák Előd, aki a börtönt kockáztatva lebuktatta a Fideszt.

 51. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi már megint olyasmibe üti az orrát, amihez qrvára nem ért. Ő, akit az iskola még helyesen írni se tanított meg, most nyilatkozik a közoktatásról.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-01-22/jozan-paraszti-eszvesztes
  Pl. hogy a magyar diákok PISA eredményei azért rosszak, mert “más didaktikai metódussal” tanulnak itt, mint ott.
  Bogi a tökéletesen unintelligens ökör!

  • Végtelenül tisztelem azokat, akik a reposztosok mérhetetlenül önhitt, bántóan unintelligens írásocskáit szemlézik. Nekem az egészből az jött csak le, hogy a fideszkirály udvarában egész jólfizetett regiment lebzsel futóbolondokból, a refi szekció egy része a reposzton röhögteti ki magát. De Petrőczi, a fűzfapoetessza is kitesz magáért, képpel az szóval. Szóval egész vidám hely lenne ez, ha nem a mi pénzünkön járnák a bolondját.

 52. Orbán a f... művésze said

  Megint egy Orbán, a “fasz kivan” örökbecsű poétája.
  Kapott 150 milliót a másik Orbántól költőiskolának, ahol taníthatja szerte a Kárpát-medencében a saját művészetét.
  http://mno.hu/kulturpolitika/orban-janos-denes-lauraval-a-fasz-kivan-1325002

 53. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Itt van összefoglalva a család története, beleértve a ritka pofátlan rézit és a ledlámpás vej mocskos üzelmeit is.
  http://www.168ora.hu/velemeny/sajat-erobol-133055.html

 54. fideszes haramiák said

  Qrva sokat kaszálnak a “végkielégített” kormánycsinovnyikok
  http://nol.hu/belfold/pofatlan-vegkielegitesekre-keszul-az-orban-kormany-1586063

 55. fideszes kommunikáció said

  Fideszék eladták magukat az amcsiknak
  http://nol.hu/belfold/az-amerikaiak-csendben-kilora-megvettek-az-orban-kormanyt-1585953

 56. vajna a kétkarú rabló said

  Happy Endi gyémántos bárcása kurtizánokat keres egy filmhez. Nem lesz nehéz.
  http://nepszava.hu/cikk/1082948-vajna-timi-a-siker-utjan—bordelyba-keres-szereploket

 57. Putyin pincsije said

  Orbán meg átkozza Brüsszelt és rohan Mongóliába és Moszkvába.
  http://gepnarancs.hu/2016/01/orban-megint-migrancsozik-es-brusszelezik/

 58. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán letiltotta a kommenteket. Miért?
  http://propeller.hu/itthon/3186642-ez-legszabadabb-orszag-kozolte-orban-majd

 59. A Kuszaszemű jegybankelnök said

  Nagy a fideszkirály bohóchadserege, itt van mindjárt az udvari kamarás.
  A kuszaszemű jegybankelnök beperli az MTA közgozdaságtudományi bizottságát, mert nem huzsánnáztak neki.
  http://www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2016-evi-sajtokozlemenyek/az-mnb-visszautasitja-az-mta-kozgazdasagtudomanyi-bizottsaga-neveben-tett-valotlan-allitasokat

 60. Orbánnak megjelent az Isten said

  Orbánnak megjelent a Történelem Ura és felelősségre vonta.
  Ez a rémálma. Vitya még azt se tudja, hogy a Történelem JUra nem fárasztja magát egy ilyen szaros parasztért, mint te. Ha elpatkoltál végre-valahára, te személyesen fogsz megjelenni az ítélőszék előtt. És nem cserélnénk veled, te rabló mocskos, aljas gazember!
  http://hvg.hu/itthon/20160122_Orban_Viktor_A_magyaroknak_van_egy_remalm

 61. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Undorító parazita papok, bámulják a tévében a meccseket, söröznek és böfögnek, aztán megírják és azt hiszik, mint ez a f..sz Székely is, hogy ő most valami intellektuális tettet hajtott végre.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-01-23/az-erem-ket-oldala
  Haszontalan léhűtők, ocsmány dologtalan herék!

 62. Kurtizánok tündöklése said

  Új magyar, államilag támogatott film forgatása kezdődik hamarosan. Vajna Tímea cége is részt vállal egy, az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 897 millió forintos támogatását elnyert film elkészítésében. Kondor Vilmos Budapest noir című sikerkönyvét filmesíti meg Andy, és Timi cégével kerestet hozzá kurtizánokat. http://nepszava.hu/cikk/1082948-vajna-timi-a-siker-utjan—bordelyba-keres-szereploket/

  • Testre szabott szerep said

   Micsoda lehetőség Czunyiné Bertalan Juditnak, Petrőczi Évának és Selmeczi Gabriellának, hogy hozzájárulhatnak egy 1930-as években játszódó magyar film bordélyház-jelenetéhez. Selmeczit ráadásul még sminkelni sem kellene. Bár most, hogy jobban belegondolok, az egyik korabeli ribancot Vajna Timi is eljátszhatná egész nyugodtan… Csak magát kell adnia!

 63. Mínusz 18 Celsius said

  “Az Országházban már a keze ügyébe helyezte el a koronát és csak a nép spontán akaratmegnyilvánítására vár, hogy a saját fejére helyezze.”

  Ha befagy a Duna, koronázni fogunk – mondta a cigányvajda bizalmasainak, akik azóta is nap mint nap vizsgálgatják, fagy-e, és mikor lesz elég vastag a jég…

  • Endlösung said

   de amíg csak zajlik, addig inkább tegyünk úgy, mint a nyilas testvérek 44 decemberében….csak ne csóró ártatlanokkal, akik nem tehettek semmiről, hanem ezzel a fidesz-bandával, a tolvaj cigánnyal és a csókosaival

   • Csak a TEK-ben bíztam eleitől fogva said

    A TEK nélkül már halott lenne…ennyire nem birkák a magyar emberek.

 64. Csak a Jobbik said

  A Jobbik a legkarakánabb párt. Csak a Jobbiknak köszönhető, hogy elkaszálták a Fidesz terrortörvényét. Éljen Novák Előd! Éljen Volner János, aki kijelentette, hogy nem ruházhatjuk fel terrorveszélyre hivatkozva abszolút hatalommal a csuti cigányt.

 65. Köntös köntöse alatt said

  Köntös megint hőbörög a maga erőszakos és kulturálatlan módján.
  Az Amerikából a II/III-nak jelentő alkoholistának aztán csakugyan van erkölcsi alapja!
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-01-23/kereszteny-szentimentalizmusrol

 66. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Megkérdezték Czunyinét, hogy nem akar-e lemondani. Azt mondta, “munkát lát és dolgozni akar”. Ezt csinálta már a Károlin. Leginkább a Tenke Sándor rektor p..én dolgozott, majd sok másokén is, így szopta fel magát az államtitkári polcig.
  http://m.eduline.hu/kozoktatas/2016/1/23/Czunyine_harmadaval_csokkennek_a_tanarok_te_KXY4AY

 67. proletár diktatúra said

  Orbán egy focistát és rablót alakított a Szegény Dzsoni és Árnika című filmben.
  Szövege nem volt. Azóta megtanult beszélni is, sajnos.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Szeg%C3%A9ny_Dzsoni_%C3%A9s_%C3%81rnika_(film)

 68. czunyiné a női terminátor said

  Felszámolják a Vértesi Erőművet.
  http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/a-varos-ahol-ozd-reme-fenyeget-bezaras-es-tomeges-elbocsatasok-oroszlanyban-97902
  Ebben a körzetben választották meg Czunyinét 2010-ben.
  Ennek a megyének volt kormánybiztosa, mielőtt rászabadították volna a közoktatásra.
  Most romokban a pátriája, a bokodi tóban is döglenek a halak.
  Czunyiné Bokodon született, egy takarítónő lányaként.
  Állítólag Czunyi is a vértesi erőműben dolgozott.

  • Károli a pénzmosoda said

   A bokodi takarítónő lánya, Bertalan J. a Károli szopta fel magát Tenke Sándor ..án a csúcsig, egyenesen a kormányig.
   A Károli ontja a társadalomra a szörnyeteg aljas gyilkosokat.
   Lásd még Szabó András, Mészáros Marcipista, Hansági Ágnes, Tóth János József.
   Közben utalgatja az Iránból és Moszkvából érkezett pénzeket a faisztáknbak.
   Elvégre Balla a rektor, a náci szemét.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: