Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Betty’s Girlfriend (Betty bukta)

Posted by jhnnsclvn - január 25, 2016

Győztek a tanárok, visszalépett a Klik jelöltje

Meglepő fordulat történt Bányai-ügyben: visszalépett az igazgatójelöltségtől Szilágyi Piroska Tünde, a kecskeméti képviselő testület által legtöbb szavazattal támogatott pedagógus.

 Miután a 2014-15. tanév végén lejárt Dr. Lukács Lajos igazgatói mandátuma, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ pályázatot írt ki a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói posztjára. Akkor sokan egyértelműnek vélték, hogy újra az intézményt 22 éven át vezető Dr. Lukács Lajos lesz 2015 szeptemberétől a vezető, ugyanis ő volt az egyetlen pályázó. Azonban a KLIK mielőtt döntött volna, véleményezésre kérte fel az önkormányzat közgyűlését.

A javaslat a szavazás során elbukott. A KLIK nem nevezte ki Dr. Lukács Lajost igazgatónak, az iskola Máté Ildikó igazgatóhelyettes vezetésével kezdte meg a 2015-ös tanévet- írta meg még 2015. decemberében a Hiros.hu portál.

A KLIK újabb pályázatot írt ki a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói posztjára. November 13-án kiderült, az intézményt 22 évig vezető pedagógus mellett három további személy adta be a pályázatát. Egyikük Pósfainé Dr. Bakota Éva később visszalépett. A maradék három pályázó közül a bizottság Tajti István pályázatát nem támogatta, Dr. Lukács Lajos négy, míg Szilágyi Piroska Tünde öt szavazatot kapott.

Fotó: Baon.hu

A két vezetőhelyettesi poszt egyikét dr. Lukács Lajos volt igazgatónak ajánlották fel, de sem ő, sem a másik helyettesi pozícióra jelölt kollégája nem fogadta el a jelölést.

A Hírös.hu portál úgy tudja, hogy a közgyűlés által támogatott jelölt, Szilágyi Piroska Tünde levelet juttatott el a Klebersberg Intézményfenntartó Központ igazgatójának és a város polgármesterének, hogy visszalép, és visszavonja a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói állására beadott pályázatát. Döntését azzal indokolta, hogy szerinte a vita, az országos politikai szintet is elért támadások már nem az intézményvezetői beosztás betöltéséről szólnak, hanem a KLIK és a politika elleni támadásról, s nem akarja, hogy ebben a vitában őt eszközként használják.

Ez az ügy párhuzamos a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóválasztásával.  Ott is mindenki – szülők, gyerekek, kollégák – a régi igazgatót akarták újraválasztani, de jelentkezett a posztra Manolovitsné Erdőközi Orsolya is, az iskola rendkívül népszerűtlen tanára.

És láss csodát: ő nyerte meg a pályázatot. Czunyiné azt mondta a sajtónak: “szakmai döntés született”. Aminek az az alapja, hogy Czunyiné (akkor még csak Bertalan Judit) és Manolovitsné (akkor még csak Erdőközi Orsolya) 1994 és 1999 között együtt járt a Károli bölcskarára. Ott a HÖK elnök Bertalan volt, a HÖK egyik vezetőségi tagja pedig Erdőközi. Ők még azt is tagadták, hogy ismerték volna egymást. Mivel 1994-ben a kar hallgatóinak száma (az első két évfolyamé) kb. 120 volt, a HÖK vezetősége pedig öt tagú, az ordas hazugság nyilvánvaló. De Czunyiné mindig is becstelen hazudozó volt, zsenge fiatalkorától kezdve, s úgy látszik, Erdőközi is hasonló.

Czunyiné bűnös az egész magyar közoktatás sárba tiprásáért, Betty csak egy kis KLIK-es körben terjeszti a becstelenséget és korrupciót. A forrás mindkét esetben a Károli: onnan ömlik a szenny a magyar köz- és felsőoktatásra. Fejétől bűzlik a Károli: Bertalan és Erdőközi idejében a parázna életű, mocskos szájú, kormánytartalék-rabló Tenke Sándor, Bertalan szeretője züllesztette az intézményt, napjainkban a kollégáit titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltető neonáci Balla Péter. Alatta pedig olyan gazemberek tömik a zsebüket és űzik mocskos játékaikat, mint Szabó András és cikkünk hőse, a tanítónőből rektorhelyettessé avanzsált Betti, aki a vallását gyakrabban váltja, mint a bugyiját, de szennyes jelleméhez hű marad.

36 hozzászólás to “Betty’s Girlfriend (Betty bukta)”

 1. Hab(ony) a tortán said

  Szeretnénk látni a nyugdíjasokat hasbarugó Ibizán kokainozó ukrán kurvákkal mulatozó, miniszterelnöknek tanácsokat adó Habony átvilágítását.
  http://www.168ora.hu/itthon/habony-atvilagitasat-koveteli-egyutt-142391.html

 2. gyertek gyagyások a Károlira! said

  Aki nyálfolyatós értelmi fogyatékosként született, valósítsa meg vágyát, jöjjön a Károlira!
  http://www.kre.hu/felveteli/
  Ott a többi gyagyással együtt drogozhat, kefélhet és töltheti az idejét.
  Úgynevezett tanárai sem fogják tudással, erkölccsel zavarni, mert maguk is vénqrvák, mint a hiányos fogazati petrőczinéni, orosz kémek, mint az IMO-s Hermann és kunbéla unokája, a Miklós és a rabló és okirathamisító szabdóandrás.

  • Retardált said

   Amilyen a rektor, olyanok a hallgatók. A lassú észjárású Balla Péter példaképe lehet a gyógypedagógiai képzésre szoruló hallgatóságnak. Csak azért lehet rektor, mert a hozzá hasonló retardáltak a bambaságot összetévesztik a jámborsággal.

 3. Kövi Dinka said

  Dinka védelmezi a nívós irodalmat. Először a volt MSZMP-s alkoholista Alexa Károllyal példálódzik, aztán Lázár Ervinnel, aki rámosolygott. De nem vette az ölébe, mint petrőczi nénit, ami a némber másfél mázsáját tekintve nem lehetett veszélytelen vállalkozás, bele is halt szegény nemsokára!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-01-25/margojegyzetek
  De Dinka KONOKUL irogatja förtelmes szövegeit az Istenhegyi kuplerájból és csak az fáj neki, hogy nem tisztelik őt eléggé íróként. ÉS PONT.

 4. fideszes haramiák said

  A fideszesek MINDENT ELLOPNAK. Még a korrupció feltárására kapott EU-s pénzeket is elsíbolták.
  http://hvg.hu/gazdasag/201604_nyomozas_unios_penzek_miatt_csalas_a_csucso

 5. Büdösgörény tudománya said

  A posztokban többen is írták, hogy a büdösgörény MTA doktor utál olvasni, nem kevês szabadidejében pedig videójátékkal játszik. Bezzeg Szabó Géza… Ő legalább foglalkozik a régi magyar irodalommal! Megtalálta Olaszországban az elfeledett Janus Pannonius panegrycusokat! A büdösgörény egyetemi tanárként sz.rik a kutatàsra!

 6. ulan bátor said

  Orbán azt mondta, a “szívünk hozott vissza bennünket”. NAGY HURRÁ AZ ÖSSZNÉPI HURÁLTÓL!!!!

 7. fatal deceit said

  Katona Andrea, a Széchenyi Könyvtár volt igazgatója szóba hozta a tegnapi tüntetésen Orbán dilinyósságát.
  http://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/egy-olyan-ember-kezeben-vagyunk-akinek-mentalis-problemai-vannak-a-kormany-altal-tervezett-alaptorveny-modositas-ellen-tuntetett-a-moma/

 8. Lázár lovag said

  Lázár családja 700 millióért vett földet.
  A kondás unokája sokra vitte
  http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=takarekos-a-lazar-csalad-vett-is-700-millioert-magyar-foldet

 9. 888 húúúú said

  A mai napi szart kétségkívül a testi-lelki gnóm G. Fodor állította elő. Még a normálisabb fideszesek is undorodnak tőle.

  • Spermafodor said

   És ez kit lep meg? G. Fodor Gábor már óvodás korában akkora parasztnak bizonyult, hogy gumicsizma volt a jele. Nyalóka helyett szalonnát szopogatott és áramszünet idején a szülei negrót tettek a szájába, hogy az világítson. Kisiskolás korában az anyja csontot kötött a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon néha vele. A 8 általánost egyébként 10 év alatt járta ki, azaz ötször az első osztályt és ötször a másodikat. A nevében lévő “G.” pedig természetesen a sperma rövidítése. Szóval egy igazi fideszes újságíró…

 10. Csuti Kán said

  Orbán Viktor a fényes magyar-mongol közös jövőről ábrándozott Ulánbátorban. Vajon ez lesz majd a tatárjárás 2.0 vagy arra célzott a zakkant felcsúti kán, hogy hamarosan a magyarok többsége is jurtában fog lakni? Gyanús… nem árt ha a békemenetelő birkák máris elkezdik tanulmányozni a kumisz- nemez- és tarsolylemez készítés fortélyait.

 11. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  A microkephal Németh megint dadogott egy sort
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-01-26/oku-mania

 12. czunyiné vérben gázol said

  Megrendült az ótvaros … Czunyiné
  http://nol.hu/belfold/az-orban-kormany-hatral-a-lazado-tanarok-elott-1586109

 13. Az Erdőközi modell said

  A Budai Nagy Antal Gimnázium is csatlakozott a tanármozgalomhoz. Ez az a gimi, amire Czunyiné ráerőltette a károlis HÖK-ös cinkosát, Erdőközit.
  http://nol.hu/belfold/a-budai-nagy-antal-gimnazium-is-csatlakozott-a-hermanosokhoz-1586455
  Közben Manolovitsné Erdőközi Orsolya, kit Czunyiné SZAKMAI ALAPON NEVEZETT KI – egyre több kárt okoz az iskolában.
  Egy gyerek majdnem meghalt egy szakszerűtlenül végzett kémiakísérlet következtében.

 14. A fideszes (század)végtermék said

  Nem is kommentálom, Földes megtette remekül.
  http://fsp.nolblog.hu/archives/2016/01/26/G_Fodor_akinek_az_ovodaban_hanyas_volt_a_jele/

 15. balog a legnagyobb barom said

  Balog szerdán megy Miskolcra, a tanárok még nem tudják.
  Czunyinét a sötétlelkű károlis ribancot nem viszi magával
  http://vs.hu/kozelet/osszes/miskolcon-egyeztethet-a-tiltakozo-tanarokkal-balog-zoltan-0126#!s21

  • czunyiné a károli üdvöskéje said

   Annyi esze még a balognak is van, hogy nem viszi magával a repedtsarkú qrvát, a károli által kitenyésztett női szörnyeteget

 16. Polpot Péter pert vesztett said

  PolPot Péter pert vesztett Szigetvárival szemben
  http://civilhetes.net/elso-fokon-2-millio-bukott-polt-peter
  Polpot lánya a qaetoros gazember qrvája
  Ezt Szigetvári kimondta, Polpot perelt és VESZTETT!!!!
  Hol a qaestoros lóvé, Peti?
  Hazavitte a lányod, peti?

 17. orbán az undorító görény said

  Orbán a mocskos maffioso radikális lépésre készül
  http://nepszava.hu/cikk/1083352-a-nyomok-eltuntetesere-keszul-orban
  Közben a reposztos balfaszok és balpinák Drága Orbán testvért óbégatnak

 18. A parokia.hut nem érdekli a holokauszt said

  Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja.
  A parokia.hut ez nem érdekli, egy bárgyú beszélgetésről ad hírt a károlis tudatlan hülyék részvételével.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7003/

 19. jövőkép nélkül said

  A kecskeméti ügy megnyugtatóan lezárult.
  http://nol.hu/belfold/kecskemet-meghatralt-a-fidesz-a-banyai-gimnazium-ugyeben-1586505
  A Budai Nagy Antalban még mindig Czunyiné barátnője, Manolovitsné garázdálkodtak.

 20. ELTÉ-s kolléga said

  Az ELTE kifejezte véleményét G. Fodorról, aki ott tanított (???)
  http://www.elte.hu/hir?id=NW-7955

 21. orbán az undorító görény said

  Orbánt aranytrónra ültették Mongóliában
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-aranytronon-kapott-helyet-mongoliaban/240543
  Mi szívesebben látnánk Dózsa György izzó vastrónján.

 22. fideszes kommunikáció said

  Megbukott G. Fodor a marprofesszoron.
  http://24.hu/kozelet/2016/01/27/elfordultak-a-diakok-g-fodortol-csunyan-megbuktattak/

 23. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázár HAZUDIK ÉS LOP.
  Itt a brüsszeli levél:
  http://nol.hu/belfold/lazar-lebukott-brusszel-lakossagi-energiahatekonysagot-akar-1586733

 24. Vén hülye said

  http://alfahir.hu/dr_popely_gyula_tortenesz_kapja_a_pongratz_gergely_erdemkeresztet

  Eközben a vén hülyét kitüntetik.. Mire kapta meg az akadémiai tagságot?!

 25. egyetemi trükkök said

  Bódis a pécsi egyetem rektora vásárolt egyetemének egy díjat.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2015/12/23/bodis_rektor_esete_a_hiusaggal
  A poszt kitér Horányi Özsébre, a PTE kommunikációtudományi programjára.
  Csak jelzem, ez a program már évekkel ezelőtt BEDŐLT – a MAB nem találta méltónak az akkreditálásra, a gond a megfelelő törzstagok hiánya volt.
  Hogy ott annak idején szarért-húgyért lehetett doktori fokozatot kapni?
  Nem tudok,
  Meg kell kérdezni TRANSZPARENS barátunktól.
  Ő is ott PhD-zott.

 26. Orbán takarodj! said

  Orbán februárban Indonéziába utazik, aztán ide meg oda. Végül rapportra hívják Putyinhoz
  http://civilhetes.net/orban-alig-lesz-itthon-februarban

 27. Koncz Betty bukása said

  Bettyke megbukott, a régi igazgató győzött!
  Ill. győzött az igazság, a tanárok, a szülők, a gyerekek!
  http://index.hu/belfold/2016/02/22/kecskemet_banyai_julia_gimnazium_lukacs_lajos_kinevezes/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: