Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Betty’s Girlfriend (Betty bukta)

Posted by jhnnsclvn - január 25, 2016

Győztek a tanárok, visszalépett a Klik jelöltje

Meglepő fordulat történt Bányai-ügyben: visszalépett az igazgatójelöltségtől Szilágyi Piroska Tünde, a kecskeméti képviselő testület által legtöbb szavazattal támogatott pedagógus.

 Miután a 2014-15. tanév végén lejárt Dr. Lukács Lajos igazgatói mandátuma, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ pályázatot írt ki a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói posztjára. Akkor sokan egyértelműnek vélték, hogy újra az intézményt 22 éven át vezető Dr. Lukács Lajos lesz 2015 szeptemberétől a vezető, ugyanis ő volt az egyetlen pályázó. Azonban a KLIK mielőtt döntött volna, véleményezésre kérte fel az önkormányzat közgyűlését.

A javaslat a szavazás során elbukott. A KLIK nem nevezte ki Dr. Lukács Lajost igazgatónak, az iskola Máté Ildikó igazgatóhelyettes vezetésével kezdte meg a 2015-ös tanévet- írta meg még 2015. decemberében a Hiros.hu portál.

A KLIK újabb pályázatot írt ki a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói posztjára. November 13-án kiderült, az intézményt 22 évig vezető pedagógus mellett három további személy adta be a pályázatát. Egyikük Pósfainé Dr. Bakota Éva később visszalépett. A maradék három pályázó közül a bizottság Tajti István pályázatát nem támogatta, Dr. Lukács Lajos négy, míg Szilágyi Piroska Tünde öt szavazatot kapott.

Fotó: Baon.hu

A két vezetőhelyettesi poszt egyikét dr. Lukács Lajos volt igazgatónak ajánlották fel, de sem ő, sem a másik helyettesi pozícióra jelölt kollégája nem fogadta el a jelölést.

A Hírös.hu portál úgy tudja, hogy a közgyűlés által támogatott jelölt, Szilágyi Piroska Tünde levelet juttatott el a Klebersberg Intézményfenntartó Központ igazgatójának és a város polgármesterének, hogy visszalép, és visszavonja a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói állására beadott pályázatát. Döntését azzal indokolta, hogy szerinte a vita, az országos politikai szintet is elért támadások már nem az intézményvezetői beosztás betöltéséről szólnak, hanem a KLIK és a politika elleni támadásról, s nem akarja, hogy ebben a vitában őt eszközként használják.

Ez az ügy párhuzamos a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóválasztásával.  Ott is mindenki – szülők, gyerekek, kollégák – a régi igazgatót akarták újraválasztani, de jelentkezett a posztra Manolovitsné Erdőközi Orsolya is, az iskola rendkívül népszerűtlen tanára.

És láss csodát: ő nyerte meg a pályázatot. Czunyiné azt mondta a sajtónak: “szakmai döntés született”. Aminek az az alapja, hogy Czunyiné (akkor még csak Bertalan Judit) és Manolovitsné (akkor még csak Erdőközi Orsolya) 1994 és 1999 között együtt járt a Károli bölcskarára. Ott a HÖK elnök Bertalan volt, a HÖK egyik vezetőségi tagja pedig Erdőközi. Ők még azt is tagadták, hogy ismerték volna egymást. Mivel 1994-ben a kar hallgatóinak száma (az első két évfolyamé) kb. 120 volt, a HÖK vezetősége pedig öt tagú, az ordas hazugság nyilvánvaló. De Czunyiné mindig is becstelen hazudozó volt, zsenge fiatalkorától kezdve, s úgy látszik, Erdőközi is hasonló.

Czunyiné bűnös az egész magyar közoktatás sárba tiprásáért, Betty csak egy kis KLIK-es körben terjeszti a becstelenséget és korrupciót. A forrás mindkét esetben a Károli: onnan ömlik a szenny a magyar köz- és felsőoktatásra. Fejétől bűzlik a Károli: Bertalan és Erdőközi idejében a parázna életű, mocskos szájú, kormánytartalék-rabló Tenke Sándor, Bertalan szeretője züllesztette az intézményt, napjainkban a kollégáit titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltető neonáci Balla Péter. Alatta pedig olyan gazemberek tömik a zsebüket és űzik mocskos játékaikat, mint Szabó András és cikkünk hőse, a tanítónőből rektorhelyettessé avanzsált Betti, aki a vallását gyakrabban váltja, mint a bugyiját, de szennyes jelleméhez hű marad.

36 hozzászólás to “Betty’s Girlfriend (Betty bukta)”

 1. Hab(ony) a tortán said

  Szeretnénk látni a nyugdíjasokat hasbarugó Ibizán kokainozó ukrán kurvákkal mulatozó, miniszterelnöknek tanácsokat adó Habony átvilágítását.
  http://www.168ora.hu/itthon/habony-atvilagitasat-koveteli-egyutt-142391.html

 2. gyertek gyagyások a Károlira! said

  Aki nyálfolyatós értelmi fogyatékosként született, valósítsa meg vágyát, jöjjön a Károlira!
  http://www.kre.hu/felveteli/
  Ott a többi gyagyással együtt drogozhat, kefélhet és töltheti az idejét.
  Úgynevezett tanárai sem fogják tudással, erkölccsel zavarni, mert maguk is vénqrvák, mint a hiányos fogazati petrőczinéni, orosz kémek, mint az IMO-s Hermann és kunbéla unokája, a Miklós és a rabló és okirathamisító szabdóandrás.

  • Retardált said

   Amilyen a rektor, olyanok a hallgatók. A lassú észjárású Balla Péter példaképe lehet a gyógypedagógiai képzésre szoruló hallgatóságnak. Csak azért lehet rektor, mert a hozzá hasonló retardáltak a bambaságot összetévesztik a jámborsággal.

 3. Kövi Dinka said

  Dinka védelmezi a nívós irodalmat. Először a volt MSZMP-s alkoholista Alexa Károllyal példálódzik, aztán Lázár Ervinnel, aki rámosolygott. De nem vette az ölébe, mint petrőczi nénit, ami a némber másfél mázsáját tekintve nem lehetett veszélytelen vállalkozás, bele is halt szegény nemsokára!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-01-25/margojegyzetek
  De Dinka KONOKUL irogatja förtelmes szövegeit az Istenhegyi kuplerájból és csak az fáj neki, hogy nem tisztelik őt eléggé íróként. ÉS PONT.

 4. fideszes haramiák said

  A fideszesek MINDENT ELLOPNAK. Még a korrupció feltárására kapott EU-s pénzeket is elsíbolták.
  http://hvg.hu/gazdasag/201604_nyomozas_unios_penzek_miatt_csalas_a_csucso

 5. Büdösgörény tudománya said

  A posztokban többen is írták, hogy a büdösgörény MTA doktor utál olvasni, nem kevês szabadidejében pedig videójátékkal játszik. Bezzeg Szabó Géza… Ő legalább foglalkozik a régi magyar irodalommal! Megtalálta Olaszországban az elfeledett Janus Pannonius panegrycusokat! A büdösgörény egyetemi tanárként sz.rik a kutatàsra!

 6. ulan bátor said

  Orbán azt mondta, a “szívünk hozott vissza bennünket”. NAGY HURRÁ AZ ÖSSZNÉPI HURÁLTÓL!!!!

 7. fatal deceit said

  Katona Andrea, a Széchenyi Könyvtár volt igazgatója szóba hozta a tegnapi tüntetésen Orbán dilinyósságát.
  http://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/egy-olyan-ember-kezeben-vagyunk-akinek-mentalis-problemai-vannak-a-kormany-altal-tervezett-alaptorveny-modositas-ellen-tuntetett-a-moma/

 8. Lázár lovag said

  Lázár családja 700 millióért vett földet.
  A kondás unokája sokra vitte
  http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=takarekos-a-lazar-csalad-vett-is-700-millioert-magyar-foldet

 9. 888 húúúú said

  A mai napi szart kétségkívül a testi-lelki gnóm G. Fodor állította elő. Még a normálisabb fideszesek is undorodnak tőle.

  • Spermafodor said

   És ez kit lep meg? G. Fodor Gábor már óvodás korában akkora parasztnak bizonyult, hogy gumicsizma volt a jele. Nyalóka helyett szalonnát szopogatott és áramszünet idején a szülei negrót tettek a szájába, hogy az világítson. Kisiskolás korában az anyja csontot kötött a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon néha vele. A 8 általánost egyébként 10 év alatt járta ki, azaz ötször az első osztályt és ötször a másodikat. A nevében lévő “G.” pedig természetesen a sperma rövidítése. Szóval egy igazi fideszes újságíró…

 10. Csuti Kán said

  Orbán Viktor a fényes magyar-mongol közös jövőről ábrándozott Ulánbátorban. Vajon ez lesz majd a tatárjárás 2.0 vagy arra célzott a zakkant felcsúti kán, hogy hamarosan a magyarok többsége is jurtában fog lakni? Gyanús… nem árt ha a békemenetelő birkák máris elkezdik tanulmányozni a kumisz- nemez- és tarsolylemez készítés fortélyait.

 11. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  A microkephal Németh megint dadogott egy sort
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-01-26/oku-mania

 12. czunyiné vérben gázol said

  Megrendült az ótvaros … Czunyiné
  http://nol.hu/belfold/az-orban-kormany-hatral-a-lazado-tanarok-elott-1586109

 13. Az Erdőközi modell said

  A Budai Nagy Antal Gimnázium is csatlakozott a tanármozgalomhoz. Ez az a gimi, amire Czunyiné ráerőltette a károlis HÖK-ös cinkosát, Erdőközit.
  http://nol.hu/belfold/a-budai-nagy-antal-gimnazium-is-csatlakozott-a-hermanosokhoz-1586455
  Közben Manolovitsné Erdőközi Orsolya, kit Czunyiné SZAKMAI ALAPON NEVEZETT KI – egyre több kárt okoz az iskolában.
  Egy gyerek majdnem meghalt egy szakszerűtlenül végzett kémiakísérlet következtében.

 14. A fideszes (század)végtermék said

  Nem is kommentálom, Földes megtette remekül.
  http://fsp.nolblog.hu/archives/2016/01/26/G_Fodor_akinek_az_ovodaban_hanyas_volt_a_jele/

 15. balog a legnagyobb barom said

  Balog szerdán megy Miskolcra, a tanárok még nem tudják.
  Czunyinét a sötétlelkű károlis ribancot nem viszi magával
  http://vs.hu/kozelet/osszes/miskolcon-egyeztethet-a-tiltakozo-tanarokkal-balog-zoltan-0126#!s21

  • czunyiné a károli üdvöskéje said

   Annyi esze még a balognak is van, hogy nem viszi magával a repedtsarkú qrvát, a károli által kitenyésztett női szörnyeteget

 16. Polpot Péter pert vesztett said

  PolPot Péter pert vesztett Szigetvárival szemben
  http://civilhetes.net/elso-fokon-2-millio-bukott-polt-peter
  Polpot lánya a qaetoros gazember qrvája
  Ezt Szigetvári kimondta, Polpot perelt és VESZTETT!!!!
  Hol a qaestoros lóvé, Peti?
  Hazavitte a lányod, peti?

 17. orbán az undorító görény said

  Orbán a mocskos maffioso radikális lépésre készül
  http://nepszava.hu/cikk/1083352-a-nyomok-eltuntetesere-keszul-orban
  Közben a reposztos balfaszok és balpinák Drága Orbán testvért óbégatnak

 18. A parokia.hut nem érdekli a holokauszt said

  Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja.
  A parokia.hut ez nem érdekli, egy bárgyú beszélgetésről ad hírt a károlis tudatlan hülyék részvételével.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7003/

 19. jövőkép nélkül said

  A kecskeméti ügy megnyugtatóan lezárult.
  http://nol.hu/belfold/kecskemet-meghatralt-a-fidesz-a-banyai-gimnazium-ugyeben-1586505
  A Budai Nagy Antalban még mindig Czunyiné barátnője, Manolovitsné garázdálkodtak.

 20. ELTÉ-s kolléga said

  Az ELTE kifejezte véleményét G. Fodorról, aki ott tanított (???)
  http://www.elte.hu/hir?id=NW-7955

 21. orbán az undorító görény said

  Orbánt aranytrónra ültették Mongóliában
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-aranytronon-kapott-helyet-mongoliaban/240543
  Mi szívesebben látnánk Dózsa György izzó vastrónján.

 22. fideszes kommunikáció said

  Megbukott G. Fodor a marprofesszoron.
  http://24.hu/kozelet/2016/01/27/elfordultak-a-diakok-g-fodortol-csunyan-megbuktattak/

 23. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázár HAZUDIK ÉS LOP.
  Itt a brüsszeli levél:
  http://nol.hu/belfold/lazar-lebukott-brusszel-lakossagi-energiahatekonysagot-akar-1586733

 24. Vén hülye said

  http://alfahir.hu/dr_popely_gyula_tortenesz_kapja_a_pongratz_gergely_erdemkeresztet

  Eközben a vén hülyét kitüntetik.. Mire kapta meg az akadémiai tagságot?!

 25. egyetemi trükkök said

  Bódis a pécsi egyetem rektora vásárolt egyetemének egy díjat.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2015/12/23/bodis_rektor_esete_a_hiusaggal
  A poszt kitér Horányi Özsébre, a PTE kommunikációtudományi programjára.
  Csak jelzem, ez a program már évekkel ezelőtt BEDŐLT – a MAB nem találta méltónak az akkreditálásra, a gond a megfelelő törzstagok hiánya volt.
  Hogy ott annak idején szarért-húgyért lehetett doktori fokozatot kapni?
  Nem tudok,
  Meg kell kérdezni TRANSZPARENS barátunktól.
  Ő is ott PhD-zott.

 26. Orbán takarodj! said

  Orbán februárban Indonéziába utazik, aztán ide meg oda. Végül rapportra hívják Putyinhoz
  http://civilhetes.net/orban-alig-lesz-itthon-februarban

 27. Koncz Betty bukása said

  Bettyke megbukott, a régi igazgató győzött!
  Ill. győzött az igazság, a tanárok, a szülők, a gyerekek!
  http://index.hu/belfold/2016/02/22/kecskemet_banyai_julia_gimnazium_lukacs_lajos_kinevezes/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: