Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Mr. Balog and Mrs. Czunyi: NO GO! (Balogot és Czunyinét lapátra!)

Posted by jhnnsclvn - február 1, 2016

Balog és Czunyiné! A bicikliteket el lehet tolni. Ugyanis javíthatatlan. Kőkemény leckét kapott a két alkalmatlan Orbán-kedvenc Mendrey Lászlótól, a PDSZ elnökétől. Balog és Czunyiné a kálvinista karrierizmus undorító végtermékei – a szó szoros, azaz az anusszal kapcsolatos – jelentésében: az egyik az altestével mászott fel a politikai hierarchia csúcsára, a másik az intrikáival. Ilyen lesz a közoktatás jövője, amilyennek a PDSZ elnöke a jelene alapján jósolja, amennyiben a jelenlegi formájában továbbra is fennálló Református Egyház és annak hírhedten ocsmány egyeteme, a Károli adja az ország oktatásért felelős politikusait. Balogot és Czunyinét azonnal lapátra kell tenni a gyermekek és a fiatalok érdekében. – A szerk.

"A közoktatás biciklije javíthatatlan"

“A közoktatás biciklije javíthatatlan”

„Balog Zoltán szerint már olyan stabil az ország helyzete, hogy lehetőség nyílik belső korrekciókra az oktatási rendszerben, az érintettek érdekeit jobban figyelembe véve.” A PDSZ elnöke az MTI alapján idézte a minisztert és arra figyelmeztette, teljesen egyértelmű, hogy az  oktatás egészét kell átalakítani, mert a helyzet már súlyosan veszélyezteti az ország jövőjét.

A fokozódó elégedetlenség búvópatakként tört a felszínre, s most már a hömpölygő áradatként jelzi, hogy elég volt, eddig és ne tovább!

Balog miniszter teszi a dolgát. Legalábbis amiről azt gondolja, hogy az a dolga. Megoszt, intrikál, félretájékoztat. Úgy, ahogy ezt – miniszterként – mindig is tette. Visszatekintve az általa irányított időszakra bátran gondolhatta, hogy ami működött ezerszer, az működni fog ezeregyedszerre is.

Mendrey László szerint azonban most a miniszter téved.

A köznevelés rendszere csődöt mondott, a biciklit – nem csak – túltolták, de el is. Azt nem várhatjuk el tőle, hogy beismerje – maradjunk a szlengnél – hogy „elszabtuk”, de azt igen, hogy tegyen meg mindent – legalább a kármentésért.

A szakszervezeti vezető úgy látja, a miniszter által bejelentett köznevelési kerekasztal terve adott némi okot az optimizmusra, de egy nap után kiderült, esze ágában sincs valódi megoldást keresni. Még mindig azt hiszi, működik a rendszer, csak porszem került a gépezetbe.

A miniszter – ebben is – téved. A köznevelési kerekasztalnál helye van minden szakmai és érdekvédelmi szervezetnek – kormányzati szimpátiától függetlenül. A miniszter – államférfiként – nem teheti meg, hogy szemezget a „kínálatból”, hisz itt nem róla szól a történet, hanem az országról, aminek történetesen most pont ő a minisztere!

Éppen ezért a PDSZ a kerekasztal napirendjére azt javasolja, hogy még ebben a tanévben szülessen megállapodás azokról a rövid távon orvosolható, anyagi ráfordítást nem – vagy csak kis mértékben – igénylő kérdésekben, mint:

 • a tanulók terhelésének csökkentése (ennek keretében az óraszámok csökkentése, a NAT és a Kerettantervek átalakítása)

 • a pedagógusok munkaterhelésének csökkentése (a kötelező óraszámok 22-ben történő rögzítése, a 32 órás kötött munkaidő eltörlése, a – mindenkire vonatkozó – adminisztrációs terhek radikális csökkentése, a túlórák kifizetése, az életpálya modell és a minősítési rendszer valós feladatának megfelelő átalakítása)

 • Vissza kell állítani a tankönyvválasztás szabadságát, s az iskolák autonómiáját, biztosítani kell a gazdálkodás lehetőségét.

 • Azonnali beavatkozást követel a pedagógusmunkát segítő – nem pedagógus végzettségű – munkatársaink fizetésének jelentős emelése.

Mendrey László szerint hosszútávon megkerülhetetlen az állam szerepének vizsgálata a rendszer működtetésében, fenntartásában. A Klebelsberg Intézmény Fenntartó (KLIK) eddig hibát, hibára halmozott, nem volt olyan év mikor ne küzdött volna financiális gondokkal, már „rutinszerűen” nem fizet ki – törvényben előírt – juttatásokat, tavaly decemberben jelentős késéssel fizette ki a béreket. Évi ötszáz milliárd forint folyik ki a kezéből, nincs olyan területe a működésének mely eredményes lenne.

Az állam felelőssége a közoktatásban megkerülhetetlen. Ott kell beavatkoznia, ahol az önkormányzatok nem, vagy csak korlátozottan tudják ellátni közoktatási feladataikat. Ahol azonban erre készség, képesség, és akarat mutatkozik, ott az államnak nincs keresnivalója.

Mendrey László a KLIK lebontását, a tankerületi rendszer átalakítását kötelező feladatnak tartja, szerinte új, 21. századi köznevelés kell, aminek a megtervezése, megalkotása nem a kormányzati kiválasztottak privilégiuma, hanem mindenkié. A miniszternek a feltételrendszer kialakításának biztosítása a kötelessége. “Mindenki tegye a dolgát!” – kérte a PDSZ elnöke.

Forrás: http://24.hu/kozelet/2016/01/30/a-kozneveles-biciklije-javithatatlan-kemeny-lecket-kapott-balog-miniszter/

58 hozzászólás to “Mr. Balog and Mrs. Czunyi: NO GO! (Balogot és Czunyinét lapátra!)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka most “tudós”ként illegeti magát. Persze nem tudja letagadni azt az ócska, vidéki prolipicsa lényét.
  Tolsztoj regénye “totális regény”? Meg túl hosszú? Hát persze, olvassuk KONOKUL az ISTENHEGYI KUPLERÁJT, amit ez a bugyuta némber fosott a világra.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-02-01/magas-eg
  Ha Dinkát olvasom, esküszöm, megszeretem petrőczit.

 2. czunyiné a női terminátor said

  Czunyiné a Károli neveltje. Hitványságot és rablástechnikát Szabó Andrástól és Tenke Sándortól, a 2 milliárdos kormánytartalék ellopóitól tanult.
  Még mielőtt a közoktatásügynek esett volna neki, ő, a bokodi takarítónő lánya egész Komárom-Esztergom megyét rabolta ki.
  http://www.mszporoszlany.hu/?p=2331
  Most, amikor a közoktatást nyüvi, köp rá, hogy a Vértes Erőművet becsukják.
  Amibe a szülőfaluja, Bokod is tönkre fog menni.
  Nem félsz hazamenni a fatornyos faludba, te szennyes qrva?

 3. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné nemcsak tanult (???) a Károlin, hanem tanított is.
  Tenke rektorként kinevezte a nagykőrösi kar oktatójának.
  Érdemes lenne megnézni, milyen jegyei voltak azokból a tárgyakból, amiket oktatott.

  • czunyiné vérben gázol said

   Állítólag Czunyiné nem áll szóba Tenkével, a régi szeretőjével, aki “egyetemi tanárt” csinált belőle.
   Tenke elballagott hozzá valami szívességért a fiának, a bokodi szörnyeteg elhajtotta a búsba.

   • Anti Szenti said

    Biztos kínos volt neki a nosztalgiázás a szentimentális Tenkével. 🙂

   • Tempi passati said

    Juditka nem akart emlékezni a régi szép időkre? A Ráday kollégiumban bérelt külön szobára? A rektor úrral lopva töltött pásztorórákra az ebédszünetekben?

   • the smile on the face of the tiger said

    Hát ha jól emlékszem Tenke pofájára meg az egész megjelenésére, bizonyos mértékig megértem.
    Akkor persze Bertalan buzgón viháncolt ezzel a böszme görénnyel, hiszen volt haszna belőle.

   • Röptében a legyet said

    Ebédszünet? Dehogyis vártak addig. A szuttyantgatások az óraközi szünetekbe is belefértek: “Jutak van kedved egy röptéhez?” “Naná, alig várom.”

   • unortodox lelkipásztor said

    Hát tkp. nem is annyira vicces. Tenke beköltöztette Bertalant a Ráday 28. első emeletére, egy egyszemélyes szobába (mindenki más kétszemélyesben volt kénytelen lakni) és a teológusok szeme láttára ment be hozzá, nem osont, hanem cinikusan, emelt fővel, így mutatva példát
    1. lelkipásztorként
    2. 3 gyerekes édesapaként
    3. a Károli HTK dékánjaként, később az egész Károli rektoraként mindenkinek.
    Közben a feleségét verte, mint répát, az el is vált tőle. Amikor a zsinat kiküldte Arizonába lelkipásztornak (amerikai testvéreinknek ez is jó lesz), nem vallotta be, hogy elvált, hanem magával hurcolta akkori szeretőjét, a Károli főtitkárát.
    A ribanc aztán borított és leleplezte a Tenkét és hazajött.
    Tenke ellen különben bírósági eljárás is folyt több tucatnyi számban elkövetett okirathamisításért.
    Még mielőtt valaki hüppögni kezd “szegény Sanyi” sorsán.
    Ja és Tenke lopta el a 2 milliárdos kormánytartalékot Szabó Andrással együtt, amit új BTK-s épületre kaptak. Lett belőle kristálycsillár a Tenke feje fölé, lanthátú székek és amerikai autók, egy a Tenkének., egy-egy a szeretőinek (a KRE főtitkárának és gazdasági vezetőjének)

   • Tenke háreme said

    A főtitkár és a gazdasági vezető amúgy lányok voltak és ikrek, a két Rozgonyi testvér. Tenke nem tudott választani közülük, de nem is kellett: hármasban éltek volna a legnagyobb boldogságban, ha nem lett volna még ott Vízner Edina is a háremben. Bertalanról már nem is beszélve…

 4. károlis bugrisok said

  Ha eleve gyagyás és lajhár vagy, és olyan jellemtelen, aljas, tudatlan szörnyeteg akarsz lenni, mint Czunyiné vagy Mészáros Marcipista, irány a Károli!
  Most vannak a nyílt napok, ahol belenézhettek a Károlinak nevezett pöcegödörbe. Holnap a japanológia stb. riszálja magát a Reviczky utcai lupanáriában.
  http://www.kre.hu/felveteli/

 5. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Jövő héten konferencia a Dózsa Gy. 25-ben. Szokás szerint termet ad a Károli és megszervez egy aquincumi kirándulást (HA-HA-HA!), beszélni azonban mások beszélnek az egy furcsa nemi orientációjú Fehér Bence kivételével.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Konferenz_1.pdf
  Hol a latin szakos professzor Szabó!
  És a kitűnő latinizmustudásáról világhírű petrőczi?
  Bene Sanyi sincs sehol.

 6. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  Polpot Péter belebukhat abba, .
  hogy nem sikerült megbüntettetnie se Hagyót, se a vörösiszaposokat.
  A rezsidisznó már beszólt (végzettsége: tanító).
  http://nepszava.hu/cikk/1084140-selyemzsinor

 7. Balog a terminátor said

  Egyre többen szerveződnek Balog és Czunyiné ellen!!!
  http://hivatlanul.com/van-olyan-asztal-ahova-nem-ulunk-le-hivatlanul-halozat-allasfoglalasa/

 8. balog a legnagyobb barom said

  Az egyetemeket is letarolja Balog!
  https://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/onodymolnar_dora_a_kontrollt_is_kontrollaljak

 9. Mesés vagyonok said

  Mesés vagyonok vagy mese a vagyonokról?

  Orbán Viktor, Lázár János és Szijjártó Péter vagyonbevallásai hivatalosan is bekerültek a magyar népmesék és legendák közé. Az igazmondó juhász azonban már óvást emelt miattuk meseország ügyészségén. A NASA scifi részlege viszont túl hihetetlennek tartotta ezeket és ezért nem foglalkozik velük a jövőben sem.

 10. Seggnyaló egyház said

  Már több mint 500 intézmény a támogatói listán, sorra jelentik be a demonstrációkat is. A top 10-ből is már 8-an csatlakoztak a miskolci kezdeményezőkhöz.

  A tiltakozók listáján egyházi fenntartású intézményt nem találtunk…

 11. hücpe said

  Bukásszag a levegőben. A károlis luvnya meg a balog meg fog bukni!!!!
  http://24.hu/kozelet/2016/02/01/orbaneknak-uzentek-a-veszhelyzet-miatt-elerkezett-az-utolso-ora/

  • Gigliola Padovana said

   Magari!

  • Kis Gömböc said

   Nem fognak. Akis gömböc nem engedi. Az ő presztízsén esne csorba. http://24.hu/kozelet/2016/02/01/egy-kep-orban-viktorrol-oldalrol/

   • Mészáros Lőrinc disznai said

    mar akkora lesz ennek a puhos csuti dobroginek a hasa hogy mindenkit kitakar a kepbol-nesze neked toka szalonnya! jobban kezd hasonlitani ahhoz a disznohoz amit a multkor vagott a birtokan-biztos zsirszalonnat akar eladni az indonezeknek

   • muzulmán said

    az indonézek nem muszlimok? Mer ha igen nem fog nagy üzletet csinálni a zsirszalonnával 🙂

   • mixture said

    A többség igen, de mivel olyan nagy a népesség, vannak bőven köztük buddhisták, sőt, keresztények is.

   • szkelett sziluett said

    Nem 20 éves, persze, hogy vastagodik ő is, mint legtöbbünk. Ebben a szar országban még mindíg jobb az élet mint a világban az emberek kb. háromnegyedének, kétharmadának. Ott karcsúbbak, menjen oda pld. Ethiópiába, akinek nem teccik Viktorunk dereka.

   • Security Service said

    Nincs gond a Viktor alakjával. Azért látzik vastagnak mer golyóálló mellényt adtak a zakó alá az öltöztetők.

   • Dr. Bakfitty Boldizsár said

    És most mit akarsz ezzel a képpel?Nem akarlak sértegetni de ez már annyira szánalmas,ez a pitiáner erőlködés hogy valami módon lejárasd a miniszterelnök urat. Ez óvodás gyerekes szinvonal. Úgy látszik neked nincs semmi kífogásolni valód Orbán úr munkájával kapcsolatban ezért aztán próbálsz valami testi hibájába belekőtni ,az a helyzet, Neki nincs ideje fitneszezni nem úgy mint a Gyurcsány úrnak, aki többet törödőtt a futással mint az országgal.

   • gyaloggalopp said

    jobb lenne ha orbán is inkább szaladgálna

   • Mészáros Lőrincs disznai said

    Orbán nem zsírszalonnában utazott, hanem napelemekkel házalt Indonéziában: http://444.hu/2016/02/01/orban-napelemekkel-hazal-indoneziaban

 12. A Jobbik oktatásért said

  A Jobbik támogatja a pedagógusok miskolci tüntetését, egyúttal örömét fejezi ki, hogy más ágazatok dolgozói is kiállnak a tanárok mellett, hatalmas pofont adva a kormány „oszd meg és uralkodj” politikájának.

 13. Jobbikos kiállás said

  Balog Zoltán miniszter múlt heti miskolci látogatásán kiderült, a kormány azt sem tudja, milyen problémák vannak az ágazatban, mégis hetente akarja megreformálni. Ne már a politika döntse el, mi jó a szakmának, hanem a szakma mondja meg, mi jó a gyermekeknek, a politika pedig biztosítsa ehhez a feltételeket.

  • miskolci buszsofőr said

   Megyünk tüntetni a pedagógusok mellet. Arra kérjük öket hogy majd ők is támogasanak minket amikor mi tüntetünk. A nyamvatt 3 ezer forintos béremelést se kaptuk meg ettöl a q.va kormánytol.

   • miskolci tanítónő said

    ahol az iskoláknak nem jut pénz krétára, a közlekedési dolgozóknak pedig havi 3 ezer forint béremelésre, nem férhet kétség a tiltakozás jogosságához

 14. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  A Kúria elnöke válaszolt a rezsidisznónak
  http://lb.hu/hu/sajto/kuria-elnokenek-kozlemenye

 15. keresztyén bálozás said

  A celli értelmifogyatékos papocska most a keresztyén bálozásról delirál.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-02-02/balkeresztyenseg

 16. homokba dugom a hülye fejem said

  Hoppál, a tokás refi cincogár, a pécsi énektanár a magyar kultúra legfőbb őre.
  Az iskolaügy lángokban áll, a hájas refis patkány hazudozik a tévében, a parókiának meg egy kávézóról van csak mondanivalója.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7017/

 17. Balog a terminátor said

  A móriczosoknak és a trefortosoknak is tele a tökük a hadováló hülye pappal és az ótvarosqrva Czunyinéval!
  http://444.hu/2016/02/01/mar-a-treffort-es-a-moricz-is-csatlakozott-a-tiltakozo-miskolci-gimnaziumhoz

 18. szájkosár Czunyinéra said

  A károlis parasztribancot nem engedik megszólalni.
  Rétvári Bence meg Balog szenteskedik helyette.
  Mondjuk egy szájkosár nagyon korlátozta volna annak idején Tenkével folytatott házasságtörő kapcsolatában.

 19. czunyiné vérben gázol said

  Holnap monstre tüntetés lesz a károlis qrva Czunyiné meg az aljas pap Balog ellen!
  Húzzatok a búsba!!!
  http://www.zoldhirado.hu/hatalmas-tuntetes-lesz-mar-otszaz-iskola-lazad-a-klik-ellen.html

  • Puzsér Róbert fan said

   A Robi azt mondta, hogy harapófogával se fogta volna meg ezt a szutykos kurva Bertalant!
   Pedig állandóan tette magát. Meg akarta kapni a mi Robinkat!
   De Robinak van minőségérzéke!

 20. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  A Fidesz alelnöke.
  A disznófejű nagyúr???
  Tanító a végzettsége a sertésnek
  http://civilhetes.net/ez-teljesen-hulye

 21. éber héber said

  Ez remek!
  Persze ti károlis neonácik és mocskos komcsik úgyse értitek!
  http://huppa.hu/vermagyarkent-a-gonoszok-foldjen/

 22. Vajnáék ebédlőasztala said

  Igaz, hogy ezt a gyönyörű antik darabot nem a hencidai templomból lopták, mint ama híres Mátyás utcait, de ezt egy még a Szabó-Ludvig párosnál is hírhedtebb hiénapár üli körül. És ők is tudnak ám veszekedni, csak nem oyan trágárul, mint a Ludvig a Szabóval. Timi humora sokkal fonomabb, viszont az iróniája gyilkosabb. Közreadom legutóbbi veszekedésüket a most vasárnapi közös ebédjük után:

  AndyVajna (ingerülten): “Nézd drága Timikém, azért egy kicsit igazán spórolhatnánk! Nagyon sokba került a tv 2 és az utolsó 3 gyémántékszered is! Ha tudnál főzni, akkor a szakácsnőt azért nyugodtan kirúghatnánk!”
  Vajna Timi (mézes-mázos hangon): “Nézd drága macikám, ha te pedig tudnál még dugni, akkor nyugodtan kirúghatnánk a sofőrt is…”

 23. Szívás Szabó Andrásnak és Ludvig Évának

  Szabó András elmesélte facebookos szerelmének, Eszternek, hogy rágalmazási pert fog indítani a blog szerkesztősége ellen, és lepereli rólunk még a gatyát is. Úgy tűnik, ez nehezen fog menni. Nem tehetők felelőssé az online lapok a cikkeik alatt megjelenő hozzászólásokért – mondta ki a strassburgi Emberi Jogok Európai Bírósága. A testülethez az Index kiadója fordult, miután 2010-ben több magyar bíróság is az online lapokat marasztalta el a moderálatlan hozzászólásokért. A strassburgi bíróság most azt mondta ki, hogy ezek a döntések sértették az alapjogokat. Vagyis az eddigi – politikailag irányított – magyar bírói gyakorlat jogsértő volt. Ezzel szemben döntött most úgy a strassburgi bíróság, hogy a kiadókat és a szerkesztőket csak akkor lehetett volna elítélni, ha nem távolították volna el a sértő kommenteket a cikkek alól.

 24. Emil Rousseau said

  Nem értik a libsi bibsik a fidesz zseniális oktatási projektjét. Az új generációk tudata már formálódik, és hosszú távon minden ok megvan bizakodásra. Ha Balogminiszter és Czunyiné szellemi erőforrásai esetleg nem fednék le teljesen az oktatás időszerű kérdései a 21. században témakör teljes keresztmetszetét, a konzultáció Fekete Gyuri bácsival bizonyára segít megoldani a még nyitott kérdéseket. És ha még az sem, akkor minden kölyköt beiskolázunk a református sulikba és végül a Károlira. Az output garantáltan megfelelő lesz.

 25. homokba dugom a hülye fejem said

  A magyar refik totemállata a valagát az ég felé fordító strucc.
  Miközben földindulásként szerveződnek a közoktatással kapcsolatban elégedetlenkednek, a reposztos microkephal Soós a ZIKA-víruson töri a mikro agyát és hogy Brazíliában mi lesz.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-02-03/zika-virus-meg-tobbiek
  Meg fog bukni az agyatlan Balog, a tokás Hoppál és Czibere, a retkes qrva Czunyiné,
  ti pedig mentek a szemétdombra, agyatlan, erkölcstelen papok!

 26. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázár, aki most félmilliárd !!!! forinttal vásárolt be földet, arról ugat, hogy Brüsszel jobban védi a bűnözőket, mint az áldozatokat.
  Te is egy bűnöző vagy jani, a kondás öregapád szégyenkezne miattad!
  http://444.hu/2016/02/02/lazar-az-embereknek-nem-tilthato-meg-hogy-elmondjak-a-velemenyuket-a-birosagok-donteseirol

 27. Balog a seggmagyar said

  Ez nagyon jó!
  http://hvg.hu/w/20160203_Balog_Zoltan_Klik_Herman_Otto_Tota_W

 28. Orbán takarodj! said

  Tovább lopják Orbánék a pénzünket:
  http://mno.hu/belfold/ot-eve-omlenek-a-milliardok-a-labdarugasba-1326538

 29. balog és czunyiné a két sátán said

  A Fidesz szerint a tanárokat csak hergelik.
  Nincs baj az oktatással, Balog és Czunyiné fénylő csillag!
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-fidesz-szerint-a-tanarok-ostobak-es-a-menekultvalsag-hienainak-a-kottajabol-jatszanak-98092

  • Csak ennyi said

   Méghogy nincs baj? A Klik működésképtelen, a tanárok és a diákok túlterheltek, a tankönyvek silány minőségűek, a társadalmi különbségek pedig egyre nagyobbak.

 30. őrült nők ketrece said

  Rétvárinak megjelent Soros és Gyurcsány szelleme.
  Már szóltunk az ügyeletes exorcistának.
  http://index.hu/belfold/2016/02/03/minden_tunteto_pedagogus_megnyugodhat_nem_lovik_le_oket/

  • A tanárokat lelövik, ugye? said

   Rétvári azt ígéri nekik, hogy az életüket nem veszi el, csak az állásukat a véleményük szabad kinyilvánítása miatt. Ez a Klikben fennálló cinikus gyakorlat hitelteleníti Rétvári Bence államtitkár álszent szavait is.

   • minden út a károlira vezet said

    A jobb sorsra érdemes Rétvári is a Károlin qrvult el. Amikor Prekker Judit egykori főtitkár szülési szabadságra ment, pápistaként a Károlira került mint Prekker utódja a főtitkári székben. Ott kitanulta az álszent retorika és praktika minden csínját bínját. Aztán ahogy a fidesz-kdnp győzött, onnan dobbantott egyenesen az apparátusba. De a megtanult leckét vitte magával. Egyszóval most is a Károlira vezetnek vissza a gonoszság és hazugság útjai.

  • őrült nők ketrece said

   A kormánypárti csőcselék meg is írta-
   http://gepnarancs.hu/2016/02/ofelsege-csocseleke/

 31. UgriBugri said

  Felvêtelizőket azzal csábít a Károli, hogy versenyképes, piacképes diplomát szereznek az egyetemen. A valóság: éhbér. A Károlisok sehova sem kellenek! A tehetségesebbje a reformátusoknál kap állást. Viszont a csinos, de nagyon buta libák elmehetnek pl. terminológia mesterszakra! Fóris Ágota tanszékvezető könnyelműen állította, hogy a terminológusok rendkívül piacképesek itthon és Európában. A valóság az, hogy semmi haszna, semmi értelme sincsen. A terminológia a tudni NEM érdemes dolgok tudományának egyik része.. Hasonló a KSZE-féle hermeneutikához!

  • Hacsak úgy nem said

   Versenyképesek lesznek az okirathamisítás, a csalás, az intrika és a besúgás terén. Lám Demes-Kőfalusi Krisztina is kapott állást Szigetszentmiklóson, mert a fenti területeken határozott versenyelőnnyel rendelkezett, amit a Károliról hozott.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: