Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The mush in explosion (Amikor a puliszka robban…)

Posted by jhnnsclvn - február 4, 2016

A cinikus csuhás

A cinikus csuhás

vastag narancsbőr

Matyóbaba narancsba mártott Bocskaiban

Szerző: Vastag Narancsbőr

Balog és Czunyiné vetekednek a pofátlanságban. A felháborodott pedagógusokkal Balog egyedül tárgyalt, Czunyinét magával sem vitte.  Az államtitkár arcátlansága már a főnökének is feltűnt.

Pedig pofátlanságért Balog se megy a szomszédba. Az ő felhívására a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) cinikus módon éppen arra a napra, február 3-ra hívott össze köznevelési fórumokat a tankerületekben, amikor Miskolcon pedagógusok és a csatlakozó szakszervezetek fáklyás felvonulással demonstrálnak az oktatás tarthatatlan helyzete miatt. Vagyis Balog nemhogy a megoldást keresné, hanem még hergeli is az elkeseredett pedagógusokat. Nem velük tárgyal, hanem gondosan kiválasztott “képviselőikkel”, azaz, lényegében önmagával. És pont az előre meghirdetett fáklyásmenet idején.

Balog úgy találta meg a Károli neveltjét, díszvirágát, Czunyinét, mint zsák a foltját. Passzolnak egymáshoz. Két tehetségtelen, arrogáns, református Orbán-seggnyaló.

Czunyiné már képviselő és kormánymegbízott korában is durván elhajtotta a szakszerű és tárgyszerű kérdéseket feltevő újságírókat. Mérhetetlen gőg tölti el őt, a bokodi takarítónő lányát, pedig szennyes karrierje során egyik kudarc követi a másikat.  Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja volt közoktatási (köznevetési!) államtitkárrá való kinevezéséig, de megtartotta bokodi képviselőségét is. Igazi álláshalmozó és pénzharácsoló a Judit, de tudjuk, a koszos malac vakarózik a leginkább. Pátriája azonban nem járt vele túl jól, most zárják be a Vértesi Erőművet, ezzel Oroszlány Ózd sorsára jut. Munkanélküliség és reménytelen szegénység – ezt köszönheti Oroszlány Bertalannak. Kíváncsi lennék, el mer-e menni a gimnáziumi osztálytalálkozójára az oroszlányi gimnáziumba. A Vértes Erőmű bezárása miatt a bokodi halparadicsom biológiai egyensúlya is felborul. Hogy fogják ezt megköszönni neki a helybeliek, akik 50%-ban szavaztak rá? Vissza mer menni Bertalan a szülőfalujába, ahol a helyi takarítónő lányaként retikülében érezte a marsallbotot? Bizonyára nem azért szavaztak rá szegény oroszlányiak és bokodiak, hogy havi többmilliós jövedelmét zsebre tegye és hagyja megszűnni a munkahelyeket és tűrje, hogy a rá szavazók a szegénységbe és nincstelenségbe süllyedjenek!

De Czunyiné pofátlansága nem ismer határokat. Született aljasságát a Károli hallgatójaként és Tenke Sándor hittudományi dékán, később rektor szeretőjeként fejlesztette sátáni dimenziókig. Bertalan Juditból, a hitvány jellemű, nagyon alulról jött, túlfejlettt ambíciójú, jelentéktelen külsejű senkiből a Károli “keresztyén szellemisége” csinált nagy formátumú gazembert, mindenekelőtt szeretője, a 2 milliárdos kormánytartalékot Szabó András segítségével elrabló Tenke Sándor személyes példája. HÖK-ös vezérként Bertalan az öklét rázta a Szalay utcai minisztérium előtt. Részt vett saját tanárai megrágalmazásában és kirúgatásában. Helyettük szeretőjétől, Tenkétől maga kapott oktatói állást a KRE nagykőrösi karán, ahol olyan tantárgyakat oktatott, amelyekből maga majdnem megbukott. De haladt tovább a maga becstelen útján, a Fidesz köreiben, egyre magasabban. Jelleme, kulturálatlansága, végtelen aljassága és proli gőgje nem változott. Amikor Manolovitsné Erdőközi Orsolyát, hajdani bűntársát, akivel a károlis HÖK-ben együtt dézsmálták a közvagyont, kinevezte a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatójának, a szülők, a kollégák, a tanulók hónapokig tüntettek. Az újságírói kérdésre Czunyiné csak ennyit válaszolt: “Szakmai döntés született”, majd otthagyta a kérdezőket. A magyar felsőoktatás legbűzösebb mocsarából, a Károliból kimászott nőstény szörnyeteg, Czunyiné Bertalan Judit úgy érezte: kezében a hatalom az ország összes iskolája fölött.

De tévedett! Hatalmas elégedetlenség tört ki. Az oktatásügyben tapasztalható tömeges felzúdulás hatására Balog bekapcsolta papos rabulisztikáját, mosolygott, sűrűn emlegette az Istent, saját öt gyermekét és a nemzet jövőjét. De mára ez a kommunikációs trükk már elveszítette szavatosságát, nem működik.

Az MRE köreiben annak idején nagyon örültek a Fidesz győzelmeinek és azt minden propagandisztikus módon elő is segítették. Nagy boldogsággal töltötte el őket, hogy a háromból két főméltóság, Orbán és Kövér is reformátusnak mondja magát, Lázár János és Varga Mihály pedig presbiter a helyi gyülekezetben. Balog miniszteri kinevezése csak a kezdet volt. A Hold utcai lelkész az EMMI vezető pozícióit is református “káderekkel” töltötte be: Hoppál, Czibere, Czunyiné, stb., stb. Fekete György a MMA vezetője is kálvinista, mi több, presbiter. A MRE vezetői úgy gondolták: elérkezett a mi időnk. REFORMÁTUS DIKTATÚRÁT ÉPÍTÜNK ÁLDOTT ORBÁN ÉS KÖVÉR TESTVÉR SEGÍTSÉGÉVEL.

Az elmúlt évek bebizonyították: a refi káderek gátlástalanul és aljas módon lezüllesztették az egészségügyet, a kultúrát, az oktatást. A gazdaságba csak azért nem furakodtak be, mert még a százalékszámítással is komoly gondjaik vannak KOGNITÍV DEFICITJÜK miatt, egyszerűen, hogy ők is értsék: BUTÁK, MINT A FÖLD.

Február 3-án napközben az EMMI-ben gyakran nézegették a meteorológiai oldalakat. Abban reménykedtek, hogy a szél és az eső távol tartja a tanárokat és a szülőket a tüntetésektől.  Rosszul számítottak: Miskolcon 5 ezren tüntettek, a többi helyen is sokan emelték fel szavukat az EMMI becstelen vezetői és a KLIK ellen. Jövő szombaton, február 13-án 11 órakor a budapesti Kossuth téren gyülekeznek az EMMI és a Fidesz politikájával elégedetlenek, az oktatásügy, az egészségügy, a kultúra munkásai és kárvallottjai. A szolidaritás egyre terjed: a MÁV dolgozói is bejelentkeztek.

Ha még tovább keménykednek ott az EMMI környékén, nagy a valószínűsége annak, hogy éppen a leggyávábbnak tartott réteg köreiből kiinduló elégedetlenség terjed szét az országban. Ahogy az erdélyiek mondják: “néha a puliszka is felrobban”. És ez a robbanás nemcsak Balogot és Czunyinét sodorja el, hanem az egész korrupt Fidesz kormányt is.

59 hozzászólás to “The mush in explosion (Amikor a puliszka robban…)”

 1. jakab a pap said

  Jakab a pap dicsérgeti “a kormány bátor politikáját”. A reposzt nem vesz tudomásul az EMMI-be kihelyezett refis szekció csúfos bukásáról. Annyira el van telve a büszkeséggel, hogy neki sikerült a Dinkával négy biológiai és morális selejtet az országra szabadítani.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-02-04/csok-alom

 2. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Tenke Sándor egy mocskos rabló gazember volt. Tőle származik az a mondás, hogy “ki nem szarja le a zsinatot”, miközben Szabó Andrással együtt ellopták az első Orbán kormány 2 milliárdos támogatását.
  És igen, Tenke is az egyetemmel tartatta el a cafkáját. Sót a cafkáit, akiknek autót is vett a kormánytartalékból, meg a saját sötét feje fölé kristálycsillárt.
  De mit csinál a jelenlegi rektor, Balla, a neonáci?
  Ő is rabolja a közpénzt és az egyetemmel tartatja ki a qrváját.

  • Nem akarom Tenkét védeni, védhetetlen.
   De egyet nem tett: a kollégái lakásába nem küldött titkosrendőröket kamerával.
   Ballánál pedig ez mindennapos gyakorlat!
   A wistmanwood dirigál a Károlin.

 3. Károli a pénzmosoda said

  A Károli, a parázna életű és lopós rektorok, a tudatlan és aljas tanárok, a drogosok egyeteme (???) felvételit hirdet.
  A jobbikos pénzmosodának úgynevezett hallgatókra is szüksége van alibiból
  http://reformatus.hu/mutat/11909/
  Ha elég mocskok vagytok, még sokra vihetitek!

  • czunyiné a károli üdvöskéje said

   Úgy hírlik, a Ráday 28. első emeletén szobát neveznek el Czunyiné Bertalan Juditról. Azt, amelyikben Tenke dékán és/rektor kufircolt a mindenre képes…val.

 4. czunyiné Oroszlány tönkretevője said

  Czunyiné az országgyűlési képviselő nemcsak a közoktatást züllesztette le, hanem országgyűlési körzetét is.
  Most kapnak egy sportcsarnokot.
  http://blog.atlatszo.hu/2016/02/taos-sportcsarnok-oroszlanynak-26-ev-kesessel/
  Nyilván pótolja a Vértesi Erőművet nekik.

 5. Béna gádzsók said

  A KLIKet nem a libsi bibsik fogják megdönteni, hanem a romák!
  Végső csapás a Klikre: szegregáció miatt több mint 200 milliót követelnek a patai cigányok. Na ez betesz nekik.

  • esélyt a romáknak is! said

   Így igaz, tegnap elkezdődött az a per, amelynek 63 cigány tanuló a felperese, s iskolai elkülönítésük miatt 209 millió forint kártérítést követelnek a Kliktől, az iskolától és a patai helyhatóságtól. A Kúria tavaly márciusban az Esély a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek (CFCF) Alapítvány által indított közérdekű perben megállapította: a gyöngyöspatai cigányokat jogellenesen különítették el magyar társaiktól, a szegregáció miatt alacsonyabb minőségű oktatás kaptak. A Kúria döntése szerint a gyerekeket ért hátrányért az államosítás után a Klik a felelős.

   • cigóper said

    Hajrá cigányok! Tapossátok el a kis geci cigó orsósviktort! A ti akciótoknak több értelme van, mint a halovány libsi tüntetősdinek. Szerintem az oktatásügyi problémák ellen tüntetni a fasiszta orbáni diktatúrában nagyjából olyan, mint a spájzban rendezgetni a befőtteket egy égő házban.

   • rasszista said

    Megdöbbentő hogy milyen rasszisták egymással ezek a cigányok, hogy amiatt követelnek kártérítést, mert egymás társaságát kell elviselniük és cigányokkal kell együtt járniuk iskolába. Sokkal rasszistábbak mint a magyarok, akik nem pereskednek amiatt hogy magyarokkal kell együtt tanulniuk.

   • integracio said

    Pedig minden magyarnak perelni kellene, akinek cigány osztálytársa van, mert “az integregáció miatt hosszú távú, egész életükre szóló hátrány érte őket, hiszen elvették tőlük a továbbtanulás, a munkaerőpiacon való helytállás esélyét.”

   • Wistmanwoodos bizonyíték said

    És ezt milyen könnyű volna bizonyítani!
    Minden osztályba webkamerát kéne telepíteni, mondjuk azzal az indokkal, hogy a tanár munkáját ellenőrizzük. Ha nem engedélyeznék, akkor a szokásos wistmanwoodos kandikamerát. 1 napon belül már elegendő bizonyíték volna a per megnyeréséhez, annyi attrocitás és hátrány érné a magyarokat cigó osztálytársaik részéről!

   • hamis vád said

    “a gyöngyöspatai cigányokat jogellenesen különítették el magyar társaiktól” = tessék elővenni bármilyen olyan utasítást, mely szerint az elkülönítés etnikai alapon történt. Nincs ilyen? Akkor hamis vád, a felperesekre hamis vád miatt 2-8 év börtön szabandó ki. Wistmanwoodos módszerrel ugyanis az is könnyen bizonyítható, hogy az elkülönítés alapja iskolaéretlenség, agresszív viselkedés, értelmi fogyatékosság volt, vagyis alkalmatlanság a normál képzésre.

   • rágalmazók said

    “e miatt alacsonyabb színvonalú oktatásban részesültek” – és ez hol van bizonyítva? Tessék erről bármilyen szintű utasítást, tantervet prezentálni. Nincs? Akkor rágalmazásért további 3-5 év.

   • jogos a juss said

    Szerintem ítéljék meg nekik, de azzal a kikötéssel, hogy saját maguknak kell a pííízt farkasflóritól behajtaniuk. 😀

   • KLIKKNACK said

    Én a dupláját is megítélném nekik ha a Klikre borítanák az asztalt!

  • Soros a bűnös said

   Rétvári Bence a tárca parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte, hogy a KLIK okés, azzal nincs gond. A gond az, hogy az ellenzék pártcélokra használja a pedagógusok ügyét, és főleg a zsidó-amerikai intrika, mert az egész szervezkedés mögött Soros György áll.

   • Sánta kutya said

    Rétvári is megindult az idiotizmus útján…bocsánat, ezt vissza kell vonni, ez ÍGY ebbena formában nem igaz: már nagyon régen megindult, már jól előre is jutott.
    Namármost két eshetőség lehetséges:
    1. egy büdös szó se igaz az egészből. Ebben az esetben minek beszél hülyeségeket az a kis nyikhaj baromládája? “Keresztény”demokrataként nem mondták neki, hogy hazudni csúnya dolog?
    2. Igaz. Ebben az esetben meg a nemzetbiztonságnak dolgozni kellene azon, hogy az orzságot érő külföldi támadást megszüntesse. Sorost likvidálni, ügynökeit elkapni, pénzelosztóikat a Dunába lőni…

   • Pecunia non olet said

    Soros pénzén tanult Orbán is. Akkor a pénz még nem volt büdös?

   • Keresztyén erkölcs said

    Confessio

    Valaha őszinte ember voltam,
    ordítottam, toporzékoltam.

    De a Károlin elkurvultam,
    hazudni is megtanultam…

    (Rétvári Bence verse)

 6. Ex-fideszes said

  Öszintén a könyökömön jönnek már ki pedagógusok.De talán megmozditják végre ezt a társadalmat.Sztrájk mellett döntöttek a Vasutasok is,nekik “nagyvonaluan” fél százalék béremelést ajánlott a cég.Miközben a lakáj média győzelmi jelentéseit hallgatjuk,a valósággal ez köszönő viszonyban sincs.Nagyon szomoru vagyok,nagyon biztam a Fideszben.

  • Langyos Puliszka said

   Ezek mozdítanának bármit is? Mér? Mert tizenöt évente meg mernek szólalni? Mert 12 évig egy fillérrel nem emelték a bérüket, miközben minden juttatást megvontak tőlük (szakkönyv, 13. havi fizetés, utazási kedvezmény, azaz évi 150 000 Ft elvettek tőlük, a fizetésük reálértéke 12 év alatt 70%-ra esett vissza. És amikor emelik a fizetésüket, akkor is elosztva öt évre, s átlagosan 10-12%-kal úgy, hogy 30%-kal megnövelik a munkaterhüket.

   • Megalázottak és megszomorítottak said

    Nem lennék tanár az biztos. Megalázónak tartanám, hogy velem végeztessék el az egyik legaljasabb munkát, ugyanis az ifjúság butítása a legaljasabb hazugságokkal, amiket az éppen aktuális kurzus fizetett intrikusai találnak ki, főbenjáró bűn.

 7. Geci nap said

  Simicska lázadásának évfordulójára Kálmán C. György irodalomtörténész interjút adott, amelyből megtudjuk, miért túldobhatatlan világrekord Orbán legecizése:
  http://24.hu/kozelet/2016/02/05/kalman-c-gyorgy-mar-leirhato-az-hogy-geci/

  Ebben benne van minden: az, hogy hazug, aljas, megbízhatatlan (elárulja a barátait is), gonosz, kicsinyes, önző, manipulátor – és mindezt összesen 4 betűvel: G-E-C-I.

  • szabó andrás a gyilkos gazember said

   Ő az, ugye, akit Szabó András zsidó gnómnak szokott nevezni?

   • Geci nap said

    És még miket mond róla! Állítólag az Irodalomtudományi Intézetben hallotta, de szerintem saját maga találta ki.

   • Hátulról lesből támadó said

    Hanságival nyerítve röhögve szokták mesélni, hogy nyírta ki az APÓS Kálmán C. nagydoktoriját és ők hogy asszisztáltak hozzá. Ők úgy mondták azért, mert szembe ment az Akadémiával. Ezt úgy kell érteni, hogy APÓSsal ment szembe…

 8. bogi a nevetős papnő said

  Bogi a farmer kis zsebéről delirál.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-02-05/nuanszok

 9. Hazatérés temploma said

  Sajnálatos módon a kommunista diktatúra idején a történelmi egyházak számos vezetője együttműködött az elnyomó hatalommal. Az ügynökök nevei még napjainkban sem nyilvánosak. Sőt, sokan közülük még jelenleg is tevékenykednek. A múltat nem eltussolni kell, hanem beszélni róla. A történelmi egyházak megítélését is mélyen aláássák a volt kommunista ügynökök.

  Szeretettel hívnak mindenkit 2016. február 7-én (vasárnap) 18 órakor a II. Rákóczi Ferenc Szabadegyetem következő rendezvényére a Szabó Dezső Katakombaszínházba (Budapest, Szabadság tér 2.). Egyházunk átvilágítatlansága az Ige fényében címmel kerekasztal-beszélgetésre kerül sor ifj. Hegedűs Loránt és Kovács Attila lelkipásztorokkal.

  • Bátor(i) Bölcs(kei) said

   Remélem Bátori Bölcskei Butykos lesz a fő példa.

   • 3 Affen said

    khmm… vajon szóba kerül-e az öreg Hegedüs?

   • áldás, békesség said

    Az öreg Hegedűs? A püspök úr? Esetleg abból a szempontból hogy ő kezdeményezte az átvilágítást, amikor még ő volt a püspök? Gondolom erre gondolsz.

   • 3 Affen said

    Nem arra gondolok. Hanem hogy 83-ban nagyhirtelen visszakerült Baranyából egyenesen a Belvárosba, és megkapta a Szabadság téri gyülekezetet. Ennek ára volt… Plusz arra, hogy Kósáékat nem engedte be az irattárba, azt mondta nekik, “csak a testemen át” és keresztbe feküdt a küszöbön. Pedig a Történelmi Emlékbizottság feltárta volna az összes érintett református lelkész besúgómúltját. Nyilván volt mit takargatnia…

  • Kálmán Elemér said

   A Romaban tartott puspoki konferenciara kikuldott 10 Magyar(?) puspokbol 8 kommunista ugynok volt es a romai Magyar intezmenyek ugy mukodtek,mint a kommunista titkosszolgalatok.Errol melyen hallgatnak.A reformatus,evangelikus stb.”egyhazak” pedig meg ma is egy az egyben fidesz ugynoksegek.Es mindezt “keresztenyseg”-nek hazudjak.

  • Besúgó said

   A magyar keresztény egyházakban a rendszerváltás előtt állampárti ügynökök, a rendszerváltás óta fidesz ügynökök vannak. Van olyan ügynök, akinek csak a megbízója változott (a rendszerrel együtt), pl. Bátori-Butykos, a lényeg nem.

  • Guszti a színtévesztő said

   A mi bátor(i) és bölcs(kei) Gusztink észre sem vette a különbséget, hogy ti. már nem a vörösöknek jelent, hanem a narancsszínűeknek.:)

  • Karthágó romjain said

   A református egyházat földig kéne rombolni, a helyét felszántani, sóval behinteni. És a pápistákét is.

   Addig is el kell hagyniezeket az egyházakat – hiszen
   semmi közük Istenhez .
   S összefogásra is alkalmatlanok .
   Akkor meg minek ?
   Egyházi adót fizetni ?

 10. czunyi vérben gázol said

  Czunyinét elhajtják a búsba. Nem kell már Orbánnak a Károli qrvája.

 11. kurvacsere a kuplerájban said

  Bútorcsere a kuplerájban – igy kommentálta az MSZP Czunyiné menesztését, na nem messze, csak a digitális tartalomért felelős kormánybiztosságig. Czunyiné annyit ért a digitális tartalmakhoz, mint egy házipatkány. Kurva ő már kora fiatalságától kezdve, 1993-ban Tenke Sándor ágyasaként kezdte a Károlit és az ő jóvoltából a Károli oktatójaként fejezte be Nagykőrösön. Olyan tárgyakat oktatott, amikből éppen csakhogy meg nem bukott. De közben kultiválta a politikusi PÖCSöket, igy jutott be a Fidesz első vonalába, mint semmitől nem undorodó bárcás ribanc.
  Orbán nem akarja elengedni, őt is leszopta volna? Nem csodálkoznánk.

  • károlisqrvák said

   Van még qrva a Károlin Czunyiné pótlására?

   • Csúnyáné utódja said

    Szabó Andrásné Ludvig Éva legalább olyan szolgálatkész lenne. Még senki nem ajánlotta őt orbánc figyelmébe? Meg kéne kérnie a neki József Attila díjat, férjének MAB-tagságot osztogató balfék Hold utcai papot, hogy mutassa be neki.

 12. Léghajó said

  Légpárnás hajót vett a NAV.

  A záhonyi határátkelőhelyre nettó 58,4 millió forintért légpárnás hajót vásárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

  Eredetileg 45 milliót szerettek volna költeni erre, de csak drágábban volt.

  Ez nem vicc, megjelent a Népszavában.

  http://nepszava.hu/cikk/1084781-nem-viccelunk—legparnas-hajot-vett-a-nav/

  • Mire jó egy léghajó? said

   Vajon milyen célból vett luxushajót, több tízmillió forintnyi közpénzből, a NAV? Lehetséges okok:
   1, Azért, hogy mivel a Duna csak nem akar befagyni, ezen koronázzák majd meg Orbán Viktort.
   2, Ezen akarják külföldre csempészni a fideszes politikusbűnözők piszkos pénzeit.
   3, Ezen a hajón akar Vida Ildikó és Lázár János besettenkedni az USA-ba, az éj leple alatt, dagály idején.
   4, Ezzel a speciális hajóval akarják csempészni Habony Árpi és baráti társasága kokain utánpótlását.
   5, Ezen a hajón akar majd elmenekülni a tolvaj fideszes vezérkar, ha kitör végre a forradalom.

 13. károlisqrvák said

  Záhonynál nincs Duna, legfeljebb Tisza. Ukrajnába akarnak menekülni? Oroszországba? Ezek a f..ok forditva nézték a térképet. Ez a Czunyiné féle közoktatás eredménye

 14. Még nem elég! said

  Csúnyáné kirúgása nem elég. Balognak is mennie kell, de leginkább Orbánnak. Ő a főbűnös az oktatás szétverésében.

  A kormány ugyanis elvett évi 200 milliárd forintot az iskolarendszer működtetéséből, szélsőségesen centralizálta a fenntartást, megszüntette a szereplők beleszólását az oktatásba, a pedagógusok és diákok terheit jelentősen növelte, taníthatatlanná tette az alaptantervet és pocsék minőségű tankönyveket kényszerített mindenkire.

 15. dunántúli igazmondó said

  Köntös osztja az észt és az erkölcsöt.
  Erre neki, a gyógyult alkoholistának és Amerikából jelentgető III/III-asnak minden alapja megvan.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-02-06/az-erkolcsi-vilagrendrol

 16. czunyiné a Károli szuka pónemje said

  Tóta szerint Czunyiné lusta, buta és alkalmatlan.
  Azonkivül egy korrupt, szennyes qrva is.
  A Károli igazi szuka pónemje.
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160206_Czunyine_Bertalan_Judit_tanarlazadas_Balog_Zoltan_KLIK?s=hk

 17. Zavaros Ági said

  Biztos Hansági tanárnő írta a másik bejegyzés terminológiás hozzászólását! Ismerjük tanárnő írói stílusát, zavaros, kusza gondolatmenetét! Innen üzenjük: foglalkozzon a professzori és dékáni kinevezéssel!

  • NixUgriBugri said

   Én is ráismerek a szerencsétlen öregedő magányában megtébolyodott Ágnes asszony bomlott cimbalom stílusára. KuSza mint APÓS és irigy mint MENY. Az ő hajója már elment. Jött a vele egykorú Sepsi és átvette a dékánságot. És vele jött egy másik ÁGNES asszony, aki mindenben a szánalmas HansÁGI ellentéte: szép, okos és 3 gyermek anyja. Nagyfia sikeres újságíró, fotós, az ő révén az IGAZI Ágnes asszony maholnap nagymama lesz, míg HansÁGI még mindig a Kaáli Intézetbe jár teherbe esni. Szánalmas a szerencsétlen. Frusztráltságát rosszindulatú és gonosz blogbejegyzésekben vezeti le. Ott pl. a sikeresebb vetélytárs Fórissal szemben…

   • Ágnesasszony a patakban said

    Szegény Hansági tanárnő tényleg megzuhant, főleg mióta Mészárosnak gyereke született. Minden gyerekszülés nagyon megviseli. Amikor Bánki tanárnőnek kb 8 évvel ezelőtt gyereke született, hetekig be se tudott jönni dolgozni. Amikor Papp Ágnes tanárnő az irodában a gyerekei fotóit mutogatta a mobilján, Hansági tanárnő zokogva rohant ki. Most hogy a férje után Mészárost is végleg elvesztette egyáltalán nem tudja feldolgozni

 18. […] The mush in explosion (Amikor a puliszka robban…) […]

 19. […] The mush in explosion (Amikor a puliszka robban…) […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: