Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Mrs. Czunyi’s Legacy (Czunyiné hagyatéka)

Posted by jhnnsclvn - február 10, 2016

Mi 1993 óta kísérjük figyelemmel Bertalan Judit pályafutását, ez elsőéves magyar-történelem szakos korában a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának dékánja, a református lelkész és professzor, háromgyerekes édesapa Tenke Sándor ágyában kezdődött. Az ő segítségével lett HÖK elnök, kapott magas ösztöndíjat, járhatott a KRE kecskeméti jogászképzésére. Ez egy gyakorlatilag titkos, akkreditálatlan képzés volt, komoly díjazásért tartották a SZTE ÁJK-jának az oktatói, a diplomákat az SZTE rektora írta alá. Olyan politikusok jártak ide, akik szerettek volna könnyen-gyorsan ledoktorálni. Maga a képzés nem volt nehéz, havonta egy hétvégét töltöttek a hallgatók és az oktatók a városban. Bertalan itt hasznos ismeretségeket szerzett. Először H. K. MDF-es képviselő szeretője lett, de aztán rájött, hogy az ő csillaga már leáldozóban, ezért a fideszesekre nyergelt át. Tenkét persze megtartotta, sőt néha az egyetemista társaival is hancúrozott, mely alkalmakkor eldicsekedett nekik, hogy mekkora hatalma van Tenkén és jót röhögtek annak minden színvonalat alulmúló ágybeli teljesítményén.

Amikor pedig Tenke rektor lett 1998-ban, a Károli nagykőrösi karán állást is adott egyre szemtelenebb szeretőjének. Bertalan a rektori tanács állandó tagja volt, először HÖK-ösként, aztán a nagykőrösi kar képviselőjeként. Itt olyan durván gúnyolódott Tenkén, olyan nyíltan célozgatott a viszonyukra, hogy az egyszer még az ülésről is kidobta. Közben “tanítgatta” a KRE nagykőrösi karán a refis tanítónéninek készülőket. Olyan tárgyakat oktatott nekik, amikből maga is majdnem megbukott. Aztán kezdtek neki beérni a fideszes kapcsolatai, szűkebb pátriájának az oroszlányi körzetnek lett az országgyűlési képviselője, majd Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja. Aztán: hipp-hopp köznevelési államtitkár egy olyan személyből, aki, ha leszámítjuk gyakorlótanítását a Baár-Madasban, SOHA EGY NAPOT NEM TANÍTOTT.

Bertalan Judit a maga züllött becstelenségével a Károli terméke. Visszataszító külsejével, párthovatartozását narancsszínű lajbival vagy otthonkával érzékeltető tahó öltözködésével megtestesíti azt az anti-értelmiséget, amit a Fidesz pudvás alapszervezeteiben tenyészt és az “elitjébe” felemel. Bertalan a Károlin, a szeretőjétől szedte össze azt a négy-öt bibliai idézetet, amivel Balog környezetében megtestesíti a hiteles (???) keresztyénséget. Egyetemi (???) tanulmányai alatt sikerült neki tudatlanságát és műveletlenségét bokodi parasztlány szinten megőriznie. Egy tanárának egyszer kifejtette, magyar szakos létére NEM HAJLANDÓ REGÉNYEKET OLVASNI, mert azok hosszúak, neki nincs ideje ilyesmire. Ha egy tanár követelményeket mert vele szemben támasztani, azt rektor szeretőjével kirúgatta. Nemcsak hallgatója, hanem oktatója is volt a Károlinak, szennyes becstelenségét, tudatlanságát, lábszagú erkölcstelenségét tovább is terjesztette. Hogy méltó a Károli “keresztyén szellemiségéhez”, azzal is bizonyította, hogy mindenkibe belerúgott, akire már nem volt szüksége. Nemrég Tenke Sándor, régi szeretője és karrierjének elindítója meglátogatta hivatalában, hogy egy zsíros kis állásocskát kérjen tőle egyik gyerekének. Czunyiné  úgy nézett rá, mintha sose látta volna, aztán jegesen közölte: “Én csak szakmai döntéseket hozok!”

Örülünk, hogy Czunyiné már nem a közoktatást rombolja. A digitális tartalmakhoz pedig annyit ért, mint az a bizonyos vak komondor. Reméljük, eltűnik a közéletből, de nem bízunk benne. A boszorkányoknak is több életük van, hiába fojtják meg, vetik tűzbe őket, mindig feltámadnak. Ne adja az Isten, hogy igazunk legyen. Őszintén kívánjuk neki: NYUGODJÉK BÉKÉBEN! – A szerk.

 

Bertalan tündöklése és bukásaBertalan tündöklése és bukása

 

    A szerző a poszt levételét kérte – teljesítettük. – A szerk.

 

forrás: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160206_Czunyine_Bertalan_Judit_tanarlazadas_Balog_Zoltan_KLIK

További olvasnivalók a témában ezen a blogon:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2015/09/06/church-and-red-light-district-keresztyen-szellemiseg/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2015/09/27/judit-bertalan-and-the-code-of-ethics-czunyine-bertalan-judit-es-az-etika/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/04/the-mush-in-explosion-amikor-a-puliszka-robban/

115 hozzászólás to “Mrs. Czunyi’s Legacy (Czunyiné hagyatéka)”

 1. Köntös köntöse alatt said

  Varga László Levente, egy – saját szavai szerint – mindössze érettségivel rendelkező ember releváns kérdéseket vet fel Köntös sunyi uszítására a veszprémi per kapcsán: ‘nem lehet, hogy nincs bűnös” – lázít Köntös. VLL rámutat arra, hogy a bíróság csak az ügyészség által hozott anyag alapján tehet fel és válaszolhat meg kérdéseket.
  http://reposzt.hu/comment/7212#comment-7212

 2. prudens said

  Azt a kritikát kaptuk néhány általunk nagyra becsült embertől:
  alacsony szintű a cikk, miért célozgat a közszereplő nemi életére stb.
  Rövid válaszunk:
  Czunyiné köznevelési államtitkár volt. A nevelés – per definitionem – gyerekek, fiatalok célzott befolyásolása erkölcsi értékek követésére. A (köz)nevelés egyik eszköze a személyes példamutatás.
  Milyen példát mutat Bertalan Judit a maga egyetemi pályafutásával?
  Ami a posztban van, azt több százan személyesen tapasztalták meg.
  Ha Bertalan nem szégyellt így viselkedni, mi miért szégyellnénk ezt leírni?
  Ha nem így tennénk, hazudnánk, elhallgatnánk az igazságot.

  • Tünde said

   Igazuk van a beszólóknak. Nekem sem tetszik a stílus. Árt a blognak, mert végső soron az infótartalmat is gyanakvással fogadják azok, akiket református egyházi és egyetemi körök a stílusra hivatkozva a blog ellen hangolnak. Ebből a megfontolásból fogalmaznak meg barátaink jószándékú kritikát.

   De azt gondolom, a szerző nem a célszeméllyel akart durva lenni, mert valójában nem is ő a célszemély. Hanem az ún. “református egyetem”, amely valószínűleg Magyarország legerkölcstelenebb és legsötétebb oktatási intézménye. Miközben vezetői és oktatói ájtatoskodnak, és a legerkölcsösebbnek igyekeznek feltüntetni magukat. Szerintem a szerző ezt akarhatta megmutatni az éppen adódó példán keresztül.

  • Volt Károlis Hallgató said

   Stílus ide vagy oda, az infók igazak. Nehéz lenne finoman leírni azt a módszert, amivel Bertalan Judit a politikai közegbe bekerült. Mert egyáltalán nem arról van szó, hogy ez a buta és lusta ember “tehetséges politikus” lenne, ahogy Orbán Viktor nyilatkozta róla. Karrierépítése mocskos eszközökkel történt, és ezt kevesen tudják róla. Többnyire csak azok, akik ennek nap mint nap szemtanúi voltak.

  • Justice for whores said

   Miért csak Vajna Timi, Szalai Vivi és Bertalan Juci? Az idős prostiknak meg fityisz??? Ludvig Évának mér nem jár egy szaftos állás a minisztériumban vagy a tévében?

 3. Mészáros disznói said

  Mészáros a hízott ártány 50 millióval a zsebében szaladgál.
  Mennyi abból a sajátja, mennyi Orbáné, az itt a kérdés-
  http://444.hu/2016/02/09/akkorat-nott-meszaros-lorinc-vagyona-hogy-mar-csak-szemelyesen-felcsuton-lehet-racsodalkozni

 4. soós a lajhár pap said

  Soós ma a genderideológiáknak meg Norvégiának szól be.
  Nyilván összeszarják magukat.
  A végére meg egy kis szentfarkot illeszt, mintha Jézus is krvára elítélte volna a genderideológiákat.
  Ennyi szabadidejük van ezeknek a társadalom heréiként hizlalt idióta papoknak.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-02-10/joleti-diktatura

 5. Tenke Sándor tisztessége said

  Még mielőtt hófehérkévé mosdatják a talpig rohadt narancsba öltözött Czunyinét, nézzük meg a szeretőjét, Tenke Sándort!
  Ő, a maszületett bárány, aki ellen az “intézmény”, tehát a Károli indított eljárást hűtlen kezelés, magánokirat-hamisítás stb ügyében.
  http://eduline.hu/felsooktatas/2011/5/26/20110526_karoli_rektor_birosag_itelet

  • Mi nem Czunyinét vagy bárki mást akarunk kipellengérezni, hanem a Károli Református Egyetem szellemiségét akarjuk feltárni. Ennek része (Czunyiné) Bertalan Judit hallgatói és oktatói tevékenysége, amely nem választható el Tenke Sándorétól, aki őt egyáltalán helyzetbe hozta. Az tény, hogy a Károli 1998/99-ben 2 milliárdos segítséget kapott az első Orbán kormánytól arra a célra, hogy építsenek a Reviczky utcai épület helyére egy újat. EZ NEM TÖRTÉNT MEG. Ez tény, valamint az is, hogy A PÉNZT ELKÖLTÖTTÉK.
   Kik? Tenke Sándor és Szabó András, a KRE BTK akkori dékánja. Tenke mindkét Rozgonyi lánynak vásárolt egy amerikai kocsit, saját irodáját lanthátú székekkel és kristálycsillárral rendezte be. Szabó kevésbé látványosan költekezett. Tenke ellen sikkasztás miatt maga az intézmény, tehát a Károli indított bírósági eljárást. EZ IS TÉNY. Tenke arra hivatkozott, hogy a pénz jó részét “le kellett adnia” a zsinatnak. Ezt nem tudjuk.

 6. református hírmondó said

  A házasság hete kapcsán megy a nyálzás a parokia.hun.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7036/
  Miért nem Czunyiné és Tenke Sándor házasságával példálóznak.
  Miközben Tenke féltucat szeretőjét fizettette a Károlival (Bertalan mellett a Rozgonyi lányokat pl.), ha hazament, jól megverte a feleségét, ne gondolja az se, hogy nem szereti. Erre az asszony elvált tőle, szegény Tenke az egyik Rozgonyi lánnyal ment ki Amerikába, ahol az arizonai sivatagba küldte a zsinat lelkipásztornak.

 7. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán Ráhel megellik. Igazán szerencsénk van.

 8. Orsós-bébi said

  Má mér? Nem király az apja, csak egy lábszagú tahó cigányvajda

 9. vécésbácsi said

  Plácido Domingó utólag elmondta, hogy bár nem tudta pontosan, ki volt az a rossz arcú, fontoskodó, száját nyalogató, pocakos törpe, aki néhány pillanatra odapofátlankodott mellé az Operaházban, de külleme és stílusa alapján azt gondolta, hogy talán a földszinti wc gondnoka lehet. Szóval csak ezért adta Orbán Viktornak azt a 100 forintost, nem sértésnek szánta.

  A százas átadásának meghitt pillanatát fotó dokumentálja:

 10. Tiborc a műgyűjtő said

  Habony Árpinak üzenem

  Árpi! Szólj már az anyósodnak, hogy sürgősen kellene nekem is egy Tintoretto, meg egy Goya. Természetesen csak kölcsön! “Átadás Ibizán” jeligére. Cserébe küldök majd egy nagyon tuti túrótorta receptet!

  Ráhel

 11. tüntetés said

  Vannak gerinces tanárok is. Megszorongatják Balog meg Palkovics tökeit.
  http://index.hu/belfold/2016/02/10/meglepo_fordulat/

 12. károlis bugrisok said

  Véradás a Károlin. A drogosok és nemibetegek vére csordogál az egészségügybe.
  http://reformatus.hu/mutat/11937/

 13. jakab a pap said

  Jakab, a hájas, korrupt, idióta pap ótvaros giccset fosott a reposztra.
  Szegény cigány szobafestő kifesti a kórházat, mert olyan hálás, hogy meggyógyult a gyereke.
  Hát igen, el is patkolhatott volna.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-02-11/halat-festett

 14. Petrőczi a pöcegödör said

  Már hiányoltuk a fűzfapoetesszát,
  Kívánságunk teljesült: itt van vele egy “mélyinterjú”, amiben még az orrát is megvakarja a Mátyás utcai Sapho.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/02/melyinterju-viszketo-orral.html

  • Buli Mia said

   Remek
   Régen okádtam ilyen jót, mint amikor a vénpicsa megvakarja a lapátkezével a tülök formájú orrát.
   Mindenkinek ajánlom!!!

   • Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

    Ludvignak lefegett a műfogsora ezen a beszélgetésen.
    A végén aztán jól megvakarta a valagát!

 15. Orbán a csókkirály said

  Orbán a csókkirály!
  A lengyel miniszterelnöknek is felrántotta a kezét, s miközben kolbásztól zsíros szájával cuppantott rá egy gusztustalant, a baljával még simogatta is.
  A lengyel hölgy arcán néma borzadály.

 16. károlis bugrisok said

  Megint egy konferencia a Károli Dózsa Gy. úti csodapalotájában, amihez qrvára semmi köze nincs – agyhiány alapjon – a károlis bunkóknak.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Konferenz_1.pdfhttp://www.kre.hu/btk/images/doc/Konferenz_1.pdf

 17. lézer jani gógyija said

  Lázárt helyretették a tanárok!
  Lázár az intellektus és erkölcs nélküli gazember! Igszi fidesznyik, a qrváit is közpénzen utaztatja!
  http://hvg.hu/itthon/20160211_lazar_janos_gallone_pedagogusok_tanarok

 18. kocsi csergő bálint said

  De Ruyter admirálisról vetítenek ma egy filmet.
  Hány görény refis megy el rá????
  http://reformatus.hu/mutat/11933/

 19. rosemary's baby said

  Tudjuk, kivel terhes Orbán lánya.
  A testet öltött Sátánnal

 20. egyházmegyei jelölő közgyűlés said

  Hétfőn 17 órakor lesz egy beszélgetés a Deák téri gyülekezeti teremben, Demeter Márton, a KRE docense moderálja. Itt élőben meg is lehet hallgatni.
  http://www.egyhazestarsadalom.hu/elo-adas/
  Nem értem, hogyan engedheti meg Balla, hogy a KRE docense egy ilyen igazi liberális klikkben szerepet vállaljon, Ferenc pápa reformációjáról szól a beszélgetés, ez magában blaszfémia.
  Akik rendezik, a Pax Romana meg a Protestáns Szabadegyetem igazi libsi fészkek.
  Beer püspök lesz katolikus részről, Fabiny Tamás evangélikus részről. Róla nagyon megvan a véleményünk, mióta inkább szanatóriumban bujkált a lábával, minthogy akkreditálja a Károlit, ahogy illik.
  A két libsi-bibsi hozzászólónak a nevét se veszem a számra.
  Balla, tud erről Lórika?
  És Bogárdi?
  És Balog miniszter úr?
  Qrvára megüthetik a bokátokat ezzel a libsi pápista puszipajtáskodással.

 21. Lázár és Habony a két gazember said

  Lázár, a cinikus gazember helyénvalónak tartja, hogy a Szépművészeti 300 milliós képei a kokainozó nyugdíjasokat hasbarugú balfasz Habony falait diszítik. Lehet persze, hogy Habony lemásolta és a hamisítványokat adta vissza.
  Elvégre restaurátor lenne ez a Habony.
  http://444.hu/2016/02/11/lazar-a-habonyhoz-kerult-festmenyekrol-az-egy-nagy-komoly-dolog-hogy-valaki-erdeklodik-a-xviii-xix-szazadi-kepzomuveszet-irant

 22. fideszes gyilkosok said

  Itt van egy jó arcú fideszes gyilkos
  http://web.dkp.hu/kozlemeny-mti-eltitkolta-a-dk-sajtotajekoztatojat-amin-a-gyilkossaggal-gyanusitott-dunaujvarosi-fideszes-kepviselo-gal-roland-multjarol-szamolt-be/

 23. wellness disznóvágás fejbeba..sal a Fidelitasnál said

  Sörösüveggel és széklábbal estek egymásnak a nemzeti érzelmű, keresztény polgári ifjak a Fidelitas wellness disznóvágásán.
  http://444.hu/2016/02/12/verekedesbe-fulladt-a-fidelitas-hetvegi-wellness-disznovagasa
  Úgy tűnik, a disznó járt a legjobban-

 24. Hab(ony) a tortán said

  Habony kiállítás!!!
  http://propeller.hu/itthon/3191704-habony-kiallitast-hekkeltek-szepmuveszeti-ele-fotok

 25. orbán és czunyiné???? said

  Orbán még mindig elégedett Czunyinéval.
  Egyedül a világon, ha a repedtsarkút nem számítjuk, a bodoki parasztpicsát, aki szétb..ta a magyar közoktatást.
  A Károli nevelése, büszkék lehettek rá!
  http://kolozsvaros.com/2016/02/11/lassuk-be-nem-eletszeru-de-orban-viktor-nem-erti/

 26. Aranyosi a vén idióta said

  Aranyosi Péter, a reposzt leghülyébb kommentelője azt írta, hogy Norvégiában diktatúra van!
  http://reposzt.hu/comment/7234#comment-7234
  Ami itt van, nem böki a szemedet, vén f.sz?

 27. bányászököl vasököl said

  A bányászok is jönnek!
  http://pecsistop.hu/regio/a-banyaszok-is-csatlakoznak-a-budapesti-pedagogustunteteshez/1399306/
  Lesújtanak a csuti törpére meg a qrvájára a Czunyinéra!
  Bányászököl vasököl,
  oda sújt, ahova köll!

  • Roma szakszervezet said

   Mi pedig határozatlan idejű országos sztrájkot hirdetünk hétfőre:
   Hétfőtől
   – nem vessszük fel a segélyeket,
   – minden réz és alumínium a helyén marad,
   – a magányos nyugdíjasokat és erdőket elkerüljük,
   – átmenetileg az autós lincseléseket is felfüggesztjük és
   – petícióban köszönjük meg az értünk és helyettünk dolgozó magyar munkavállalóknak az eltartásunkat!

   • kolompár rajmondó said

    Én kivül álóként aszt csinalokamit akarokk
    Hónap is meg mázskor és a tezsvéreim is

 28. hermeneutikai lángész said

  Az Oktatási Hálózat is!
  http://civilhetes.net/az-oktatoi-halozat-is-csatlakozik-a-pedagogustunteteshez

 29. Elcserélt fejek said

  “Mióta megjelentek a világsajtóban az első fényképei, azóta folyton röhöghetnékem van, ahányszor megpillantom a pufók ábrázatát, a bamba tekintetét, a gömbölyödő pocakocskáját. Tisztára, mint egy hülyegyerek. A bohócdiktátor él, virul, megtekint, utat mutat, ítélkezik és fenyeget, közben megnéz egy-egy meccset.” Csak utólag vettem észre, hogy a Magyar Nemzetes cikk Kim Dzsong Un pártfőtitkárról szól. Pedig tisztára olyan, mintha a zakkant felcsúti zsebdiktátorról írták volna. 🙂

 30. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Továbbépül a kisvasút Orbán Ráhel otthonáig.
  Minden magyar ember 900 Ft-ot fizetett be erre!
  http://web.dkp.hu/botrany-felcsuton-kozlemeny/

 31. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  A pihent agyú pap remek ötlettel áll elő: telepítsük Magyarországra az “elcsatolt területek” lakosait.
  Először a te lakásodba, dologtalan here, bárgyú pap!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-02-13/teendoink-utolso-orakban

 32. fideszes gyilkosok said

  Betonba öntötte a fideszes gyilkos a holttestet
  http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/betonba-ontve-talaltak-meg-a-fideszes-kepviselo-aldozatat/97nkq4x

 33. czunyiné a női terminátor said

  Balog bejelenti, hogy Czunyinét nem menesztették.
  Ragaszkodnak a Tenke p..én felkapaszkodott tetves károlis qrvához
  http://hvg.hu/video/u-dmg4hoMIA

 34. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán Ráhel, a felcsúti bugris lánya a legmagasabb polcokon!
  http://444.hu/2016/02/13/orban-rahel-pozicioszerzese-nagyon-rossz-hir-magyarorszagnak-de-orban-viktornak-is-az-lesz

 35. Orbán takarodj! said

  A zuhogó esőben is tízezrek tüntetnek a csuti gazember, Orbán, és a károlis retkes qwrva Czunyiné ellen.
  Ha nem tűntök el, mi segítünk!!!!

 36. Megbuktatjuk a fideszes gazembereket! said

  Nem félsz, Orbán!
  Nem félsz, Balog?
  Nem reszketsz, Bertalan, te becstelen károlis qrva!
  Féljetek nyugodtan!
  Van rá okotok!

 37. Orbán takarodj! said

  A kormány nem ért semmit.
  De majd megérti.
  Orbán még nem érti, ha ORBÁN TAKARODJ-ot zúg a tömeg, akkor el kéne húznia.
  Amig teheti.
  http://444.hu/2016/02/13/sokezren-uzentek-nema-csendben-a-kossuth-teren-hogy-betelt-a-pohar

  • Soror Maria said

   Sok ezer demokrata, pedagógusok, szülők, diákok és más civilek tüntettek ma együtt Budapesten a Kossuth téren az oktatás megmentéséért és a gyalázatos orbáni diktatúra ellen. Jó volt látni, hogy a rossz időjárás ellenére több tízezren ott voltak!

 38. Czunyiné nemleváltása said

  “Cunyinét nem váltottuk le” – modja Balog.
  “Czunyiné Bertalan Judit a digitális tartalomfejlesztésért felel majd kormánybiztosként…”
  Kíváncsi lennék egy hivatali munkanapjára ilyen beosztásban.
  Kb. délelőtt 10-kor egy irodában…
  -Nnnna… Én vagyok az új góré, Czunyiné.Valaki meg tudná mondani mi a lóf@szt csinálnak itt….?
  -Senki ? Kereset legalább jó ? Akkor OK…..folytassák a “munkát”….

  • Lanthátú szék said

   Ez tényleg így történhet.
   Aztán a következő percben már üvölt is, hogy mikor hozzák a kávéját, valamint az új irodájában cseréljék le az összes bútor a legújabb velencei mahagónikollekcióra.
   És ne felejtsék el a lanthátú székeket sem, amit már úgy megszokott károlis hallgató korában, azokban enyelgett Tenkével, a rektorral a Kálvin téri rektori hivatalban.

   • régi kolléga said

    Akkor már kolléga volt a némber! A lanthátú székeket Tenke 1999-ben vette a kormánytartalékból a kristálycsillárral együtt. Amiről a hallgatók azt mondták: ezzel próbálja megvilágítani a sötét agyát.

   • A lanthátú székek most is megvannak Balla Péter tárgyalójában. Balla akár puritánnak is nevezhető. Ő minden közpénzt a Wistmanwoodra költ, a kollégái megfigyelésére.

  • digitális analfabéták said

   “digitális tartalomfejlesztésért”???
   Amikor se a zorbán se a csúnyáné még azt sem tudják, hogy az internetet
   eszik-e vagy isszák…

 39. fideszes haramiák said

  Ez egy tavalyi cikk, tudom, azért teszem fel, hogy lássuk: milyen változatos bűncselekményeket követnek el a vezető fideszesek. Ez pénzhamisításban utazott, a most lebukott betonba öntött valakit.
  Igazi maffia.
  http://24.hu/kozelet/2015/02/11/milliokat-ero-hamis-euroval-kaptak-fidesz-ifjusagi-tagozatanak-elnoket/

 40. Palkovics leszerepelt said

  Palkovics a tüntetés alatti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy okafogyottá vált a tüntetés. A tüntetők szerint viszont Palkovics vált okafogyottá.
  http://stop.hu/belfold/okafogyotta-valt-az-oktatasi-allamtitkar/1399948/

  • jogállam said

   Milyen jogállam az, ahol a szakma hangját nem hallgatják meg, hanem ízléstelennek, okafogyottnak titulálják? Milyen jogállam az, ahol a tiltakozó nyílt levélhez csatlakozó pedagógus-házaspárt másnap reggel 7 óra 10 perckor már szólítja a hangosbemondó, invitálva őket az igazgatói irodába? (Délután már meggondolják magukat, és mégsem szeretnének tiltakozni.)

 41. A fagyi visszanyal said

  egyébként az a büdös komcsi-bolsi fityisz is annak idején buzdította a pedagógusokat és egészségügyieket, vasutasokat, hogy lázadjanak a gyurcsi-kormány ellen, most a pina visszanyal és ugyanazt megkapják ők is!
  már beütött a pánik náluk és már visítanak össze-vissza baromságokat

  • pedagogusbalhe said

   Pedagogus vagyok.
   Kimentem a tuntetesre, pedig mind tudtuk, hogy a kormany ezt magasrol leszarja. Nem a kormany fele mutattuk ki az elhatarozasunkat, hanem egymas fele. A metrobol nem tudtak foljonni az emberek, annyian voltunk, a hangok, bekiabalasok pedig jol mutattak, hogy a kollegak nem csak langyos duzzogasra hajlandoak, hanem megmutatjuk, hogy nelkulunk ez az orszag leall napok alatt, raadasul ki se lehet minket dobni, mert ezt a rabszolga munkat ilyen megalazo fizetesert senki se hajlando elvegezni.
   Az iskolak porladnak, a tankonyvek meg barcsak porladnanak.
   A buntetojogi felelossegunk alig nagyobb, mint egy gyilkosnak, ehhez persze egy kisebb tanari kar is evi tobb millio forintnyi kifizetetlen munkat vegez, ami kotelessegunk
   Amit mar nem tudunk, vagy nem vagyunk hajlandoak elvegezni, azt torvenybe foglaljak, majd a szemunkre vetik, hogy ilyen merteku (3-5000 forint eves szinten) fizetesemeles mellett miert nem tesszuk a kotelessegunket.

  • czunyiné a női terminátor said

   Bertalan annak idején az öklét rázta az általa kikergetett károlisok élén a Bokros csomag ellen.

 42. Robi Csúnyánéról said

  Puzsér Robi ma a hírtévében megidézte Czunyiné szellemét. Beszélt egyetemi ismeretségükről, de nem Czunyiné szexuális életéről csak hök-elnökös tevékenységéről. Már ilyen minőségében is végrehajtó volt, parancsot teljesített, alulfinanszírozta a hallgatókat. Pl. Robitól is meg akarta vonni vagy meg is vonta az ösztöndíját. Ezt nem értettem pontosan, mert egyszerre üvöltöztek egymás szavába vágva Csintalannal, Gaudi Naggyal, Konokkal és Wahornnal.

  • czunyiné vérben gázol said

   Robi rosszul tudja: Bertalan annak idején ELLOPTA A HÖK-ös pénzek egy részét, így Robiét is a cinkosai, pl. Erdőközi Orsolya segítségével.

  • régi kolléga said

   Homályosan emlékszem erre a konfliktusra Robi és Bertalan között. Bertalant nagyon utálták a társai, csak Tenke és az egyetemi vezetőség réén jutott magas pozícióba. Hogyan is választották volna meg ezt a bokodi senkit az olyan budapesti értelmiségi családok leszármazottai, mint Robi és társai?
   Bertalan a vezetőségnél kedveltette meg magát, Szilágyinál pl. azzal, hogy egy kiírt pályázatra írt valami szemetet (más nem is pályázott). A cím Benda Kálmán, az alapító rektor emlékezete volt. Bertalan egyszer sem beszélt Bendával, egyszer látta – 1993-ban az évnyitón, ennek ellenére firkált róla valami giccset.
   Tehát Bertalan akkor még a vén MIÉP-esek (Hegedűs Lóránt alapító püspök, Barátossy Jenő főtitkár) támogatását élvezte.
   Bertalan egy tehetségtelen, végtelenül aljas valaki volt már akkor. Embernek nem nevezném.
   :

 43. DiszkrimiNáció said

  A halottlátó médium diszkriminálja a fideszeseket (a Kelet-Magyarország napilap mai számából:

 44. Nix Klik said

  Orbán belengette Lillafüreden, hogy 2018-ban esetleg megszünteti a Kliket. A kormányzat rájött, csak népszerűség-csökkenésre számíthat, ha a tanárok kollektívan a Fidesz ellen fordulnak, másrészről sejteti, hogy a választás idejére Orbán előállhat egy ígérettel, amely a Klik feldarabolását, ésszerűsítését tűzi ki zászlajára, csillapítva ezzel a kedélyeket és reményt adva a pedagógusoknak.

 45. Köntös köntöse alatt said

  Köntös a Fidesz-szavazó ma Ferenc pápa és az ortodox pátriárka találkozásáról hörög. Hogy ő eufórikus örömmel… Hát aki már 15 éve impotens…
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-02-13/tortenelem-hullamai

  • dunántúli igazmondó said

   Szeretném leszögezni, hogy Kirill pátriárka egy közismerten korrupt Putyin-bérenc.
   Persze Köntös előtt ez még erény is lehet, hiszen ő meg a szintén Putyin-bérenc Orbánc bérence

 46. pecking order said

  A Károli lóvéval is csalogatja a lónyays diákokat.
  http://www.kre.hu/portal/

 47. Károli a pénzmosoda said

  Aki tudatlan és becstelen akar lenni, akár Czunyiné, korrupt gazember, mint Szabó András és Balla Péter, nyálcsorgató idióta, mint Petrőczi Éva és rá akar szokni a drogra is, az jelentkezzen a Káriolira, az ország legförtelmesebb intézményébe!
  http://reformatus.hu/mutat/11824/

 48. elkergetjük a fideszes bandát said

  Ennyien tiltakoztak a fidesz által tönkretett és a Károli retkes korruopt qrvája Czunyiné által tönkresilányított magyar közoktatás ellen!!!
  http://magyarnarancs.hu/nagytotal/kihagyhatatlan-kep-igy-meg-nem-latta-a-kossuth-teret-98230
  Nézzétek meg és féljetek nyugodtan!
  Elkergetünk benneteket, rablók, szélhámosok, gazemberek!
  És a Károlit rögtön veletek meg Baloggal együtt!

 49. fideszes kommunikáció said

  Próbálkoznak, próbálkoznak, de mi nem hagyjuk magunkat!
  http://hvg.hu/itthon/20160213_tanarlazadas_kormanyzati_kommunikacio_orban_lazar

 50. de Ruyter admirális said

  Baján a gályarabokra emlékeztető domborművet avatnak, egy holland művész alkotását.
  Szentiványi Gábor nyugalmazott nagykövet ajándéka.
  http://reformatus.hu/mutat/11932/
  A református egyház egy fityinget se költ erre, a debreceni is egy szegény özvegy adománya.
  A refik ELLOPJÁK A PÉNZT Butykos becstelen szellemében.

 51. czunyiné vérben gázol said

  A becstelen qrva Czunyiné mindig csal!
  Nemcsak Erdőközi esetében
  http://444.hu/2016/02/13/egyetlen-szavazatot-sem-kapott-megis-ot-nevezte-ki-a-klik-kollegiumigazgatonak

 52. Roma csávó said

  Az amerikai Richard Field saját lapjában, a Budapest Beaconben írt cikket Félelem és reszketés Magyarországon címmel azt állítva, hogy a fideszes kormányra nem tekinthetnek a polgárok mint morális vezetőre. Erre hozza példaként, hogy

  “Orbán, aki maga is félig roma, bejelenti egyik nap, hogy kormány elkötelezett a rasszizmus elleni harcban, majd a következő héten bejelenti, hogy hiba volt hagyni, hogy a romák Magyarországon telepedjenek le.”

  http://444.hu/2015/10/20/richard-field-orban-aki-maga-is-felig-roma

 53. fucking bitch said

  Működik a cenzúra,
  de azért féljetek nyugodtan fideszes gazemberek!
  Elér benneteket a nép haragja!
  http://gepnarancs.hu/2016/02/a-cenzura-jobban-teljesit/

 54. petrőczi a botránykő said

  Nemsokára három éves évfordulója lesz annak, hogy Balog Zoltán József Attila díjat adott át Petrőczinek, a becstelen életű, tehetségtelen vénringyónak
  A díj odaítélése ellen négy írói szervezet TILTAKOZOTT.
  http://marosvasarhelyiradio.ro/hirek/ujabb_dijatadasi_botrany_pattant_ki_magyarorszagon.html
  A retkes qrva meg most is az, aki volt: egy húgyagyú szörnyeteg.

 55. Orbán takarodj! said

  Orbán Európa legnagyobb ellensége, írja a német lap.
  Orbán aljas, tetű gazember.
  Rúgjátok már …n!!!
  http://gepnarancs.hu/2016/02/bild-orban-magyarorszaga-europa-legnagyobb-szegyene-es-veszelye/#.VsBuv79-QyU.facebook

 56. fideszes ripacsok said

  Orbán, március idusáig te is eltűnsz minden mocsok tetűvel együtt,
  Czunyiné mehet az oroszlányi bányászoknak magyarázni, mitől szűnt meg a Vértesi Erőmű.
  http://tuaregblog.blogspot.hu/2016/02/kisember-hat-itt-vege.html

 57. Csúnya Gábor Bokodról said

  Nagyon csúnyákat írtok a feleségemről. Nekem bezzeg nem mesélte el ki mindenkivel hetyegett a házasságunk előtt…

 58. Rétvári Czunyiné helyett said

  Most Rétvári Bence tárgyalgat a maga szennyes mosolyával. Czunyiné a parasztproli p…a a maga végtelen undorító agresszív pofátlanságával még a cirmos cicából is dühöngő sátánt csinál.
  A Rétvári pont olyan gennyes görény, csak vigyorog közben.

 59. czunyiné vérben gázol said

  Igaza van Janisch Attilának: több nőt a politikába!
  De ne Czunyinét és a többi szennyes korrupt nősténygörényt
  http://m.magyarnarancs.hu/publicisztika/janisch-attila-a-nema-ero-a-legnagyobb-ero-98233

 60. Kamupipőke said

  Ne már! Hát nem maga a tiszta erkölcs?! Én azt hittem, hogy csak külsejében Hoffmann-hasonmás! Most itt aztán fel vagyok világosítva, hogy ugyanakkora ribanc is, ha nem nagyobb?! Mivé lesznek itt a keresztény erkölcsök?!

 61. czunyiné vérben gázol said

  Czunyiné szülőfaluja Bokod.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Bokod
  Ennek a körzetnek országgyűlési képviselője mind a mai napig.
  Miután Czunyiné hagyta, hogy bezárják a Vértesi Erőművet, tönkremegy a szülőfaluja.
  Ott ugyanis az erőmű hűtőtava van, amely igazi horgászparadicsom volt. De most kipusztulnak belőle a halak, mivel lehűl a víz. Na és persze Oroszlányban és Bokodon rengetegen maradnak munka nélkül. Hogyan köszönik ezt meg Czunyinénak azok, akik bíztak benne, akik rá szavaztak?????
  Amire Czunyiné ráteszi a kezét, az MEGHAL, TÖNKREMEGY.
  Ezt most a bokodiak és az oroszlányiak saját magukon tapasztalhatják.
  Fogtok még egyszer erre a fideszes …ra szavazni?

 62. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Ezt is érdemes elolvasni: Czunyiné és Manolovitsné disznósága
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/a-legnagyobb-kurvabol-a-legnagyobb-erkolcscsosz/
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/a-karoli-outputjai-csalok-es-luvnyak/

 63. Bárdos Károly Sándor said

  A Tanárok céljait és eszközeit (ami már kezdi túllépni az értelem és a szükségesség határait – lásd Czunyiné pellengérre állítását -) az értelmiség lázadásaként érzékelem és azt gondolom, – itt van az ideje! Bár egy kissé kései! Már akkor meg kellett volna tenni, amikor nyilvánvalóvá vált A Gyurcsány érában, hogy a gyermekein esély egyenlősége egyszerűen nem létezik. Ez azonban senkit nem érdekelt! Vajon miért? Szomorúan látom az események fejlődéséből és a fenti hozzászólásokból, hogy ennek megnyilvánulása, semmivel sem különb, mint azoknak az önös érdekeknek mentén összeverődött, szűk érdekcsoportoknak, akik eddig csak a maguk gesztenyéjét kapargatták. Sajnálom, hogy legalább annyi benne az uszítás, a gyűlölködés mint az értelmes munka! Mer ugye ez munka? A társadalom, a jövő nemzedékének, jó irányú, hasznos fejlődésének, tudásának biztosítása a cél!? Jó, ha tudják, nem szeretnénk csalódni! Itt az ideje, hogy az értelmiség felvállalja, és betöltse történelmi szerepét és a társadalommal szembeni kötelezettségeit! Önök pedig ne felétkezzenek meg, gyermekeink esélyegyenlőségéről!Jó munkát!!!

  • anonymanalyst said

   Köszönjük a hsz-t, én is azt gondolom, hogy a közös ügyön dolgozunk: Az oktatás és a közállapotok javításán, az álszent un. Keresztyén erkölcs leleplezésén és a valódi esélyegyenlőségen.

   • prudens said

    Egyébként meg lehet kérdezni ezekről a tényekről Czunyiné Bertalan Judit egyetemi társait, Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet pl. Puzsér már nyilatkozott egyébként egy tévéműsorban: Bertalan annak HÖK-elnökként megfosztotta az ösztöndíjától.

 64. fineszes said

  Nagyon elegük van az embereknek az oktatási kormányzatból.
  Nemcsak Czunyiné miatt, az egész rendszer rossz és korrupt.
  http://www.168ora.hu/velemeny/erkolcstan-kulonora-143042.html

 65. Prof Emerita said

  Végre Bagdy Emőke is kritizálni merészeli a KLIK-et…

 66. gyula jasko said

  Isten megbüntette de nem kell tovább gyalázni!!

  • Egyetértünk!
   Ennek a posztnak a közlésével nem volt célunk gyalázni Czunyiné Bertalan Juditot. Csak miután több forrásból az ellenőriztük a poszt írójának állításait, döntöttünk a közlés mellett. A képmutatás ellen vettük fel a harcot, amikor megmutattuk az igazi arcát valakinek, aki minden nyilvános megszólalásával a szakmaiságot és a keresztyén erkölcsöt hirdeti, de mint államtitkári tevékenysége mutatja, nem gyakorolja.
   Ezzel a szerkesztőség részéről a témát lezártnak tekintjük.

 67. Miért hiányzott Czunyiné a parlamentből? said

  Ma feltűnően hiányzott Czunyiné Orbán mögül. Széke két sorral van Orbáné mögött, ez a testi közelség is mutatja kettőjük meghitt viszonyát.
  Miért hiányzott Czunyiné éppen ma, amikor gratulálhatott volna Orbánnak fényes brüsszeli sikereihez???
  Csak nem a digitális tartalomfejlesztéssel volt elfoglalva?

  • Orbán és Czunyiné said

   Jól fején találtad a szöget. Orbán és Czunyiné intim kapcsolatban lehetnek. Ugyan mi másért nevezte volna Orbán ezt a buta, lusta, mindenre alkalmatlan perszónát”tehetségesnek”? Miben tehetséges ez? A szopásban? 😀

 68. Gyakorló pedagógus vagyok! Egy kedves barátom hívta fel a figyelmemet az írásra! Nyilván nem tudom se cáfolni, se bizonyítani az igazságtartalmát. Csak szeretnék egy megjegyzést tenni! Simán el tudom képzelni, hogy ez mind igaz. De! Ha szeretnétek (köz)véleményt formálni, akkor azt tanácsolom, hogy írjatok úgy, ami “nem veri ki a biztosítékot” a konzervatívabb olvasók körében! Nem szabad így fogalmazni…Hiába van igazatok, ha nem tudjátok úgy átadni, ahogy mindenki számára emészthető lenne….már osztottam volna, ha ez így lenne…kérlek benneteket, figyeljetek jobban! Azért a politikában és a politikus magatartásban sok jó dolog van, bár ez jelenleg tényleg nem hihető…
  Vagyis, ha biztos vagy a dolgodban és azt szeretnéd, hogy ezt sokan megtudnák, akkor írj úgy! Bármennyire is radikális, vagy igazmondó, vagy…mit tudom én milyen valaki, ha elszigetelődik, mert nem képes a dolgait úgy “tálalni”! Akkor mi különbözteti meg a kevésbé kívánatos radikális kisebbségtől?

  Egyébként el tudom fogadni, ha nem jól gondolom, csak győzzetek meg! 🙂

 69. fekete a vén barom said

  A vén Alzheimeres meg van elégedve az oktatással.
  Na meg Czunyinéval pláne.
  http://444.hu/2016/02/23/fekete-gyorgy-nem-erdekel-a-tiltakozas-meg-vagyok-elegedve-a-magyar-oktatassal

 70. […] Mrs. Czunyi's Legacy (Czunyiné hagyatéka) […]

 71. […] Czunyiné Bertalan Judit államtitkár – a Károli leghírhedtebb egykori hallgatója, akinek életútjáról és a Károlin látványos körülmények között indult karrierjéről itt olvashatunk bővebben. […]

 72. Bokodi szomszéd said

  Nem semmi ez a narancsszínbe öltözött k..va. Már a beiratkozáskor összejött a református egyetem rektorával. Elhatározta, hogy többre viszi, mint anyja, a bokodi takarítónő. És már 18 évesen hozzálátott karrierje építéséhez az altestén keresztül.

 73. jhnnsclvn said

  Átemelte reformatusoklapja.

 74. […] Mrs. Czunyi's Legacy (Czunyiné hagyatéka) […]

 75. […] Mrs. Czunyi's Legacy (Czunyiné hagyatéka) […]

 76. […] tartok, erre a kérdésre nem Selmeczi Gabriella vagy az ex-károlis Czunyiné Bertalan Judit fogja megadni a […]

 77. […] Mrs. Czunyi's Legacy (Czunyiné hagyatéka) […]

 78. […] károlis fiúhallgatókat tapizó Szabó Andrásné sz. Ludvig (lopott nevén Petrőczi) Éva? Vagy Czunyiné Bertalan Judit nyilvánosságra került károlis előélete a háromgyerekes református lelkész-rektor […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: