Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The revenant (A visszatérő)

Posted by jhnnsclvn - február 22, 2016

Most megint én jövök

Most megint én jövök

Írta: Lucidus

A Károli bölcsészkarán tanácstalanság uralkodik. Szeptemberben lejár Sepsi Enikő dékáni mandátuma és többször nem jelöltetheti magát. Sepsi két ciklusa tulajdonképpen jól sikerült, ha nem is teremtett egyetemhez méltó körülményeket, legalább valamelyest konszolidálta a kart. Az egyetemi körülményekhez megfelelő szintű oktatói karra lenne szükség, a fenntartó Zsinat és a rektor sem tett meg ennek érdekében. Ahol tanszékvezetővé nevezhetnek ki valakit, akinek még BA-ja sincs a megfelelő tudományterületről, mint Fóris Ágotának, ott nemigen lehet színvonalról beszélni. Sepsi érdeme viszont, hogy megfékezte a legagresszívebben nyomuló sötét elemeket. Nyugdíjazta Petrőczi Évát, aki nemcsak tudatlan és nárcisztikus, hanem intrikus vénájával maga is belekavart a kar életébe, és komoly szerepe volt az IDI megbuktatásában is. Most otthon írhatja verseit és rengeteg időt eltölthet férjével, Szabó Andrással, a kar és az egyetem legnagyobb gazemberével. Sepsi bölcs döntéssel távol tartotta Szabót a kartól, így az ingyen kapta a professzori fizetését az elmúlt években. Sepsi tehát pacifikálta a kart. Ennek a korszaknak most vége lesz, úgy tűnik.

Ki lesz a dékán, ki vezeti a bölcsészkart, ez itt a kérdés. Önjelölt lenne persze jócskán, csak példaként említjük Hansági Ágnest és az IMO-s Hermannt.  Folytathatnánk a sort, de mint tudjuk Máté 25, 1-13-ból, a balga szüzek hiába kopognak az ajtón. Az önjelölteknek nincs sok esélye. Nem könnyű persze a helyzet: egy olyan bölcsészkarnak, amely Czunyiné Bertalan Juditot adta a magyar köznevelésnek, sőt, a nemzetnek magának, nagyon kell adnia magára.

Fóris Ágotát mindenesetre megpróbálták diszkvalifikálni a versenyből. Tudjuk, ő soha nem habozott jelentkezni bármilyen beosztásra: régi munkatársai sokat tudnának erről mesélni. Most mindenesetre sabbatical yearre vonult. A jól értesültek azt is tudják, hogy Fóris az MTA doktora fokozatot tűzte ki céljául. Nem olyan könnyű dolog ez, az MTA közismerten nem barátságos az úgynevezett kötőjeles tudományterületekkel, a határterületekkel. Márpedig Fóris terminológiából kíván fokozatot szerezni, ez pedig a vaskalapos akadémikusok szerint nemhogy nem science, de még csak scholarshipnek sem nevezhető. A Magyar Nyelvtudományi Tanszék vezetését a jóravaló, de tudományosan jelentéktelen Bölcskei Andreára bízták.

Forrásaink szerint Bogárdi megüzente a rektori tanácsnak, hogy kizárólag hitelesen református ember jöhet szóba dékánként. Persze mivel egyetemi karról lenne szó (???), az sem ártana, ha a jelölt tudományosan nem lenne pehelysúlyú, netán kókler senki. Ha ezt a két szempontot egyszerre kívánná valaki érvényesíteni, nem lenne könnyű dolga. A Károli oktatói tudományos szempontból jórészt a NO NAME kategóriába származnak, némelyeknek alapképesítése sincs, és/vagy semmi közük a református hitelvekhez, vagy akár a jelenlegi egyházhoz.

Adnánk viszont egy jó tanácsot azoknak, akik a KRE BTK dékáni jelöltjeiről gondolkodnak. A Magyar Nyelvtudományi Tanszék nemrég megnyerte oktatónak Kontra Miklóst, a nemzetközileg elismert tudóst.  Nevetséges helyzet ugyan az, hogy az ő főnöke az alapképzettséget csak nemrég megszerzett Fóris.  Kontrától a KRE nyilván azt várja, hogy a MAB-bal  elfogadtassa azt a 2013-ban gründolt franciasalátát, amit ők Multidiszciplináris Doktori Iskolának neveznek. A törzstagok között vannak öregek, pl. Honti és Bagdy, csekély értékű életművet felmutatók, mint Hansági Ágnes, de Kontra tekintélyével akár sikerülhet is. Kontra azonkívül a leghitelesebb református debreceni családból származik, apja révén Karácsony Sándorhoz köthető szellemi vonulat tagja. Azonkívül tökéletesen feddhetetlen, becsületes ember, egy ilyen kinevezése újdonság lenne a Károli életében, de egyszer érdemes lenne megpróbálkozni vele.

Közben súlyos lépteket hallunk a Mátyás utca irányából, megindult Szabó, a többszörös erkölcsi hulla, hogy visszavegye mocskos bűntényeinek helyszínét. Igazi revenant ő, az örök visszatérő, aki a sírból is föltámad, hogy újabb gaztetteket hajtson végre. Külseje ehhez illően: “mint a sírból felkelt halott utálsága…”, hogy Arany János örökbecsű jellemzését idézzük.

Bár utalják a számlájára a professzori fizetést, Komáromban kap még egyet, ezúttal euróban, Szabónak ez nem elég. Neki a hatalom kell, ez a zombi a hatalomtól megittasulva kívánja mások vérét szívni. Azonkívül rohadtul unja magát a Mátyás utcában. Olvasni nem szeret, sőt kifejezetten utál, és a legjobb játékkonzolokat is meg lehet unni egy idő után. Ludvig nyálzuhataggal zúdítja rá önnön költői nagyságának dicséretét reggeltől estig. Szabó szívesebben időz Komáromban, mint a családi fészekben, ezt meg is tudjuk érteni. Komáromban kiélheti furcsa vágyait is a rábízott harmatosan butácska leánykákon.

De Szabó igazi hatalomra szomjazik. Ilyen korszaka is volt életének, amikor EDHT elnökként és dékánként, sőt rektorhelyettesként dirigálta az embereket. Hát még amikor Tenke Sándorral kettesben költötték el az első Orbán kormánynak a BTK új épületének építésére szánt 2 milliárdját. Szabó tehát feltámadt és elkezdte fonni az intrika szálait. Felvette kapcsolatot a Zsinat körüli régi barátjával, akivel annak idején Bölcskeinek üzengetett és jelentgetett. Most, hogy sógora, Bogárdi Szabó a zsinati elnök, húgán keresztül vele is megpróbálja normalizálni a kapcsolatát, és megüzente neki, mindent vele egyeztetve dönt majd el.

Bogárdi is nehéz helyzetben van. A KRE élén ott van Hegedűs Lóri sógora, a Wistmanwoodot házi cselédként a kollégákra uszító Balla. Ha Szabót, a sógorát beengedi a károlis hatalom köreibe, talán Ballát is féken tudja tartani. Vagy nem. Szabó akkor is hazudik, ha kérdez. Nehéz dilemma. Vagy talán annyira nem is. Gondoljunk csak a prágai legendára Löw rabbiról és az ő elszabadult gyilkos góleméről.

Sapienti sat.

118 hozzászólás to “The revenant (A visszatérő)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka jól kiosztja a demagóg pedagógusokat.
  Hiába, Dinka mindent tud! ÉS PONT!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-02-22/kockulsz

 2. Hab(ony) a tortán said

  Tovább fodrozódik Habony és Baán kapcsolata
  http://hvg.hu/itthon/20160219_habony_baan_szepmuveszeti_muzeum_kortars_festeszet

 3. Incitatus said

  Orbán túlhízott lova, az Orbánnéval együtt főzögető Szőcs Géza
  http://magyarnarancs.hu/belpol/a-rohadek-magyar-sajto-elhallgatja-szocs-geza-vilagsikeret-98320

 4. szabó fan klub said

  Szlovákiában sztrájkolnak a tanárok, a felsőoktatásban dolgozók is.
  Ha Szabó András beszünteti hülyeségeinek ontását Komáromban, az élet is megáll!
  http://balmix.transform.hu/index.php?page=http://www.szakszervezetek.hu/dokumentumok/nemzetkozi/3628-szlovak-parhuzamok

 5. Korrektúra said

  Kedves Bloggerek! Mielőtt valótlanságokat írnának, a nyelvtudomány ideiglenes tanszékvezetője nem Bölcskei Ildikó,hanem Bölcskei Andrea!

  • Igaz, tévedett a poszt írója. Elnézést kérünk.

   • Dilettante said

    Még mindig Ildikó! És mennyi a stiláris hiba, értelmetlen mondat. Ezt biztos nem nyelvész írta!

  • Ágota védelmében007 said

   Na végre kijavították docens asszony nevét. Csupán azt nem értem, hogy mit ártott Fóris Ágota, vagy Bölcskei Andrea önöknek. Illetve tudom, hogy Ágotának annyi a “bűne” hogy magyaros alapképzés nélkül lett tanszékvezető, valamint izraelita vallású. (Itt jegyzem meg, hogy a menórás nyakláncot nem viseli.) Odáig is elmegyek, hogy Megértem az Önök kritikáit Ágota asszonnyal kapcsolatban. Csakhogy át kellene gondolni más dolgokat is:

   Ki volt az, aki úgy tette lehetővé a tanszékvezetői pályázat kiírása során, hogy nem írta elő sem a felekezeti hovatartozást, sem a releváns tanulmányokat? Természetesen elölhátul úgymond “dr.” Prof satöbbi, ebil.debil.habil. Balla rektor úr.

   Tehát Balla rektor vétett egy tudatos (?) hibát a pályázati kiírásban. Ágota csupán élt a lehetőséggel, kihasználta a kiskapukat, jutott valamire. Arról nem is beszélek, hogy a duplaszabó dinasztia, a Mátyás utca elmebeteg idiótái a mai napig fúrják őt és minden fórumon igyekeznek eljelentékteleníteni őt, ráadásul az az undorító az egészben, hogy nem is a Hugyos Józsi, sokkal inkább a MENYECSKE a mai napig nyal neki. Pedig ha tudná Ágota, hogy Ernőék már régen azon működnek, hogy sose legyen belőle akadémiai doktor.. Amihez ugye kapcsolatok kellenek. Ernőék ellene dolgoznak, Klaudy önmagában kevés a férjével együtt, ráadásul állítólag TNG miatta (is) hagyta ott a Károlit… És a futottak még kategóriát ( Honti, Heltainé, Nádor) nem is sorolom. Szóval Ágotának semmilyen reális esélye sincsen arra, hogy akadémiai nagydoktor legyen. Írhat bármilyen zseniális dolgozatot a terminológia kérdéseiről, a fordítás-szabványosítás problémáiról, nem fog neki sikerülni. Ha Ágota okos és jól taktikázik, inkább be se adja a nagydoktorit, mert egy látványos bukás, a szakma általi lebecsülés akár a tanszékvezetőségére is mehet!

   Azt viszont egyáltalán nem értem, mi bajuk van Bölcskei Andreával. Komolyan mondom, ő a legnormálisabb ebből az elcseszett társoságból!

   • összecsúsznak az idők said

    Szerintem TNG (Tolcsvai Nagy Gábor) még Fóris érkezése előtt hagyta ott a Károlit, mégpedig azért, mert követelték tőle, hogy a Károli legyen az első munkahelye. Ő ezt nem vállalta, helyette elfogadta az egriek hívását, akik rengeteg pénzt fizetnek a megvásárolt professzoroknak, pl. Romsicsnak. Dől ott a lé, és nemcsak a Szépasszony völgyében!

   • anonymanalyst said

    Egyet értek Andit illetően. Csodálkozom is, hogy sikerült őt választani. Nem jelentéktelen, csak szerény. Munkássága ugyan szűk,de az MTA doktora Szabónak talán nem? Kivételesen jó választás egy kivételesen rossz egyetemen. 🙂

   • Advisory Board said

    Csak ne dicsérd Andit mert leváltják. Ha azt akarod, hogy bízzanak benne Balláék, akkor ezen a blogon ócsárolni kellene őt, nem a mennybe meneszteni.

 6. fideszes kommunikáció said

  Tarlós, Habony meg a hét törpe
  http://kolozsvaros.com/2016/02/22/aki-nem-fogyatekos-az-tudja-hogy-habony-arpad/

 7. Fóris (ál)tudománya said

  Azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy fúria Ágota nagydoktorira készülne.. Illetve elképzelhető hogy igen, de az akadémikusok saját magukat röhögtetnék ki, ha engednék. Valamennyi esély mégis van rá, mivel a mi Ágotánk benyalt csontig Klaudy Kingának. Esetleg Klaudy prof. asszony révén lehetne esetleg nagydoktor. Dékánnak pedig Kurucz Györgyöt javaslom.

  • ghost writer said

   Ágota tényleg nagyon udvarol Klaudy K-nak. Tanít a Fordítástudományi doktori programban, témavezető, opponens stb.
   De azt nem hiszem, hogy Klaudy képes lenne, vagy egyáltalán akarna MTA doktort csinálni Ágotából.

  • FŐgörényFŐvadász said

   Kurucz nem rossz gondolat, de szerintem eléggé a háttérben és a sötétben van, kevés lesz ő ide. Véleményem szerint a KRE hozni fogja a szokásos színvonalat az ügyintézésben, simán megváltoztatja a belső szabályzatot annak érdekében, hogy Dr. Tepsi beüljön a kormánytól kapott Palota épületbe 🙂

 8. fideszes haramiák said

  Fideszországban nem drága semmi, csak az illetékesek agya oxigénhiányos
  http://egriugyek.hu/a-kornyek-ugye/hihetetlen-halpusztulas-leengedtek-a-tarozo-vizet-mikozben-meg-benne-voltak-a-halak

 9. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh a “Brüsszelben a nemzeti és keresztény értékekért bátran kiálló miniszterelnökünkről” hadovál és a futballról locsog.
  A celli pap is többet bámulja a focimeccseket, mint a bibliát.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-02-23/felvallalnad

 10. Visszatérő túlélő said

  Azzal, hogy Bogárdi kikötötte: csak józanéletű, református vallást gyakorló személy lehet Sepsi utódja, lényegében kizárta a pozícióért való versenyből a katolikus Hanságit és az izraelita Fórist, aki úgy gondolja, egy sikeres nagydoktorival tudja kompenzálni hogy nem református. Hát téved! Szabó már rég az MTA doktora, ráadásul vallását gyakorló protestáns. Szóval Bogárdi beárazta Szabó visszatérését a dékáni székbe, hacsak nem számolunk azzal, hogy a református Csoma Zsigmond kutatóprofesszor beleáll a versenybe, vagy más tanszéki prof. Nagyon valószínű, hogy Szabó újra dékán lesz! Habár annak örülnének sokan, ha Kurucz lenne a dékán, felkérné Sepsit helyettesének és együtt gátolnák a duplaszabók nyomulását! Okosabbak majd akkor leszünk, amikor valaki belsős tag informál minket, hogy kik adták be a dékáni pályázatot. Viszont Szabó esetleges visszatérésével (Bogárdi végett) tényleg számolnunk kell!

  • Idelette de Bure said

   Csoma Zsigmond jóval hetvenen felüli és borász! Még csak bölcsészképzettsége sincsen!
   Bogárdi végett – mit jelent ez? Bogárdi céljából???

   • Gondolom said

    Gondolom arra értette, hogy Szabó visszatérése csupán Bogárdi miatt lehetséges! Szabó egyedül semmit sem tehet, kell neki egy erős szövetséges, ROKON, aki kellő erőket tud mozgósítani a dékáni pozíció reményében!

   • Imformed said

    De Bure! Mielőtt bármely tényállítást közölsz, előtte informálódj! Csoma 63 éves igaz, de néprajz kandidátusa, gazdaságtörténész (tehát van történész végzettsége, az MTA állította ki az agrártörténész PhD fokozatot.) Ráadásul jóban van a jelenlegi kormánnyal, a zsinat bizalmi embere, protestáns. Szóval reális esélye van a dékánságra. Te pedig informálódj mielőtt bármit írsz.

   • Borban az igazság said

    De Bure csak Csoma korát illetően téved, hiszen az alig idősebb Szabónál, a lényeget illetően nem. Csoma borász, és attól, hogy bortörténetből szerzett fokozatot, még nem lett történész. Nem végezte el a történelemszakot, fogalma sincs a történettudományról, de a néprajzról sem. Köze nincs a bölcsészethez. Persze ettől még lényegesen jobb választás lenne dékánnak, mint Szabó András.

   • Madarat tolláról... said

    Szabónál bárki jobb lenne dékánnak. És az, hogy Csoma jóban van a kormánnyal, elég kétes érdem, hiszen azok bűnözők.

 11. pusszantás az óhazából said

  Egy tartalmas üzenet Orbánnak egy külhoni magyartól:
  http://kolozsvaros.com/2016/02/22/orban-tiszteli-a-kulfoldre-vandorolt-magyarokat-es-koszoni-a-penzt/

 12. fideszes kommunikáció said

  Már megint trükköztek az államadóssággal
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/titkoltak_de_most_kiderult_igy_trukkoztek_az_allamadossaggal.610570.html

 13. hermeneutikai lángész said

  “A hamis szó mérgez” – mondta Fabiny professzor.
  Érdemes meghallgatni kiváló előadását!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7065/

 14. FŐgörényFŐvadász said

  Egyébként nem teljesen értem a tisztelt olvasó és író közönséget. Sokkal nagyobb szenny, szutyok, fekália van a központban, rektori hivatal, gazdasági igazgatóság, mégis szinte csak a BTK-ról megy a mocskolódás.
  Pedig a RH-ban… ott aztán buli van 🙂

  • komáromi csipkés györgy said

   Mesélj!!!!
   Engem is érdekelne pl., hogy miből adott pár napja Balla Péter rektor megint 20 milliót a Csillagporra a Károli pénzéből. Az ilyesmit hogy számolják el?

   • FŐgörényFŐvadász said

    Az elszámolás menetét nem tudom, de az önköltséges hallgatók tandíjából lehet költekezni, nem?

   • komáromi csipkés györgy said

    Szerintem arra kell költeni, amire adták: az oktatásra és nem mindenféle link rendezvényecskékre.

   • FŐgörényFŐvadász said

    Ez csak egy remek húzás, ami arra irányul, hogy a KRE-nek nincs szüksége az egyház/Zsinat/fenntartó támogatására, sőt, majd a KRE ad a Zsinatnak. Gesztus. Bár ahogy állnak a dolgaik, ennek hamarosan vége lesz!

 15. aljas diktatúra said

  Az aljas fidesz kormány megakadályozta a fradis gengszterek segítségével, hogy a szocik beadják a választási kérdéseiket.
  MOCSKOS, ALJAS DIKTATÚRA EZ, DE NEM TART MÁR SOKÁ!

 16. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  A mocskos gengszter Lázár megint pofátlankodik
  http://444.hu/2016/02/23/lazar-ha-a-nep-nepszavazast-akar-akkor-legyen-nepszavazas
  De jön még a kutyára dér!

 17. egy igazi református said

  Egyet kell értenem Soós Szilárddal.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-02-24/milyen-korhazi-fertozes
  Rettenetes állapotok vannak a kórházakban.
  Némelyik halálgyárként működik.
  Ki ezért a felelős?
  Az EMMI élén egy református lelkész áll. A lelkész szó nem a LÉLEKBŐL SZÁRMAZIK?
  Balog lelkiismerete nyugodt?
  És áldott Orbán testvéré, aki a közpénzt stadionokra költi, külföldieknek adja?

 18. dunántúli igazmondó said

  Dinka fideszes uszítására Csák Szilárd higgadt, tárgyszerű érveléssel válaszolt. (Aranyossi papát nem olvassuk, mélységes dementiájában már az is szép teljesítmény, hogy megtalálja a betűket)
  Aztán Köntös Ilona – Köntös László lánya – kezdett sivalkodni, hogy itt “kormányt akarnak buktatni”.
  Hát pedig itt, ugye, minden rendben van?
  A KLIK csodűlatosan működik ördögbot meg csocsó ügyében, a tiszta életű református Czunyiné remekül tette a dolgát.
  Minden a lehető legjobb, igaz, Dinka, igaz, Köntösék?
  http://reposzt.hu/comment/7284

 19. Szép napok a gyilkos Fidesz diktatúrában said

  Lassanként kiderül minden.
  http://444.hu/2016/02/23/itt-a-bizonyitek-hogy-osszejatszottak-a-veroember-kulseju-kopaszok-a-rejtelyes-idos-novel

 20. fideszes kommunikáció said

  Még világosabb a Fidesz gyilkos cinizmusa
  http://hvg.hu/itthon/20160223_nvi_fidesz_nepszavazas

 21. Tiborcz törököt fogott said

  Tiborcz nemcsak lop, hanem gyalázatosan végezteti a munkát, közveszélyessé teszi a városokat.
  A DK feljelenti: HELYES!
  http://web.dkp.hu/kozlemeny-orban-veje-varosokat-tett-kozveszelyesse-az-eu-csalas-elleni-hivatalahoz-fordulun/

 22. boldogan halunk a fideszért said

  Boldogan HALUNK ORBÁN DIKTATÚRÁJÁBAN ÉS BALOG KÓRHÁZAIBAN!
  HALLELUJA!
  A SÍRBÓL IS RÁTOK SZAVAZUNK!!!
  http://index.hu/belfold/2016/02/22/tobben_halnak_meg_korhazi_fertozesekben_mint_autobalesetben/

 23. károlis bugrisok said

  Egy becsületes pedagógus, akit guillotinnal végeztetett ki egy gyilkos diktatúra.
  http://centrifuga.blog.hu/2013/02/22/vilag_tanitonoi_sophie_scholl
  A Károli viszont tudatlan és becstelen Czunyinékat sokszorosít!
  Éljen a Károli!

 24. orbán az undorító görény said

  Már megint ellopott másfél milliárdot áldott Orbán testvérünk és bandája!
  http://blog.atlatszo.hu/2016/02/masfelmilliard-forintos-kommunikacios-kampany-adataiert-pereljuk-a-miniszterelnokseget/

 25. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér megint uszít.
  Ő aztán tudja, milyenek a kommunisták.
  Apuka szochazás, nagypapa vöröskatona
  http://www.origo.hu/itthon/20160223-kover-laszlo-mszp-bevandorlas-kommunistak.html?pl=6525519

 26. fideszes kommunikáció said

  A népszavazást kiíró banya és kisérgetőjének fideszes kapcsolatai
  http://444.hu/2016/02/24/osztalytarsak-voltak-a-fideszes-fradista-kubtov-titkara-es-a-tegnap-a-nepszavazo-nenit-kisergeto-fiatalember

 27. fideszes ripacsok said

  Mocskos fideszes gazemberek!
  Még Hont is szól
  http://hvg.hu/velemeny/20160223_Hont_Gengsztertempo_boltzar_nepszavazas_eroszak

 28. Paplanaláfingó said

  Büdös görény megint esélyt szimatol a dékánságra. Tepsi lelép a színről, Fóris zsidó, Hansági katolikus, de leginkább ateista és félzsidó, ráadásul APÓS hatalma hanyatlóban, ezek a fundamentalista fenntartónál nem jöhetnek szóba. Ki más lehetne a dékán, ha nem Szabó püspök sógora, az aljas Szabó?

 29. Népszavazááás said

  Szavazhat a NÉP. De nem ám a vasárnapi boltbezárásról, hanem amiről a csuti cigány előírja: “Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Ez minek kell bele: “…Országgyűlés hozzájárulása nélkül is…”? Ez egy kiskapu, hogy fenntartsák maguknak a jogot. Azért kell, hogy népszavazásnak még elvileg se legyen értelme. Ez a fidesz biztosítéka.

  • nem értem said

   Én ezt most nem értem. Ha az EU-nak joga van ilyen döntést hozni, akkor meg is hozza, függetlenül egy tagállamon belüli “népszavazás” eredményétől. Ha meg nincs neki joga, akkor felesleges a szavazás. Újabb szép példája Viktátor barátunk elterelő intézkedésének.

  • károlis történészhalgato said

   Ezt kellett vooona kérdezni:

   Akarja e hogy az összes buszlim köcsög egy Izrael nevű országban telepedjen le. Igen vagy nem? 🙂

   • lórul hátrafele nyilazó said

    Enyémlesz az első nagy bazi NEM a rühes kvótákra!! Már nyitás előtt sátorozni fogok nehogy a kubatov fiúk beelőzzenek 🙂 😉

   • Mélymagyar said

    Száz szónak is egy a vége van elég cigány Magyarországon, nincs szükségünk új muszlim cigányokban. Ha lesz szavazás mindenkinek el kel menni és szavazni kel arra hogy: Nem kel a migráns! Könyeb most elmenni és szavazni mint majd késöb reszt venni egy polgár háboruban. Ha van legalább egy kis esély hogy ezt meguszuk azt ki kel használni, akkor is ha csak idöt nyerünk vele. Azt meg magasról leszarom hogy ki milyen politikai hasznot húz az egészböl. Magyarország és a magyar emberek biztonsága mindennél fontosab.

   • Cigó uralom said

    “Száz szónak is egy a vége van elég cigány Magyarországon”

    Még a miniszterelnök is cigány. Orbán Viktornak hívják.

   • Csak a Jobbik said

    Jelenleg nem érdemes azzal foglalkozni hogy Orbán Vikror mennyire cigány. Amig hajlandó megvédeni Magyarországot a sivatagi cigányoktól (telyesen mindegy hogy mi motiválja), addig minden kép támogatni kel ebben. Ha annyira nem birod Orbánt akkor legközeleb ne legyél lusta és meny el szavazni a Jobbikra.

   • kiskapus pávatánc said

    Ne legyen kétségünk, hogy a március 17-i EU csúcs arról fog szólni, hogy lenyomják mindenki torkán a betelepítési kvótákat. Nagyon egyszerű lesz: Pénz, vagy kvóta.
    És ez lenne az ultima ratio később Orbán kezében, hogy a nép erősítette meg. Kérdés, hogy ha ténylegesen elzárnák az EU-s pénzcsapokat, mit tenne. Lehet, hogy akkor az országgyűléssel mégis megszavaztatná, arra hivatkozva, hogy nincs más lehetősége. Ezt a szcenáriót persze most tagadja.

   • Ne szavazz! said

    Ha érvénytelen is lesz, aki elment szavazni, az közvetve (vagy ‘tudat alatt’) a fideszre adja a voksát.

    Ez előrehozott parlamenti választás, a fideszcsürhe kondicionálására.

  • PolitikaiLogika said

   Nem arrol volt szo, hogy elvbol visszautasitja a kvotat?
   Minek akkor nepszavazas?

   • Grazi Gumiszoba said

    Brüsszelben aláírta a kötelező kvótáról szóló dokumentumot,és most pedig népszavazást akar a kötelező betelepítés ellen.
    Szerintem már nem tudja,hogy mit csinál! Ergo nem
    normális!

  • fradiszurkoló said

   Ez egy aláírásgyűjtő kampány, csak itt ikszelni kell az aláírás helyett. És mivel a fidesz szervezni, ezért az emberek a fidesz mellett is szavaznak majd. A másodlagos cél valójában az elsődleges, a fidesz támogatása.

   • Orbán, takarodj! said

    Ez az egész egy kutyakomédia Orbán részéről… A betelepítési kvótáról szóló szerződést már aláírta, ezért “cserébe”(…) továbbra is ellenőrzés nélkül lophatja el az uniós pénzeket! Orbán ad a látszatra, de a döntést már meghozta… A többi színjáték…

   • Gumicsont a népnek said

    Orbán T. (trükkös) Viktor ismét gumicsontot dobott a népnek! Ember, erről már volt népszavazás! Több mint 2 millióan aláírták, hogy nem kérnek újfüstösékből, mégis szavaztatsz, te elmebeteg. Ravaszul megfogalmazott szövegezésből látszik vitya, hogy te mindenképp jól akarsz kijönni ebből a szószból Az egész bohózat arra jó,hogy törpe Pilátusunk majd mondhassa: “mosom kezeim”. Mi meg majd a fejedet, ha rosszul sül el!

   • Erdősiné notorius népszavazó said

    Ne félj Viktor, mi nyugdijjasok egyemberként megyünk népszavazni melletted. Te mondtad egyszer, hogy mindenki vigyen magával még egy embert. Mi viszünk: elvisszük magunkal Kubatov kidobólegényeit!

 30. agyirtott fideszesek said

  Mocskos gazemberek!
  De nem maradtok itt az idők végezetéig!
  Meg fogtok fizetni ti is, meg az aljas, agyirtott hülyéitek is

 31. czunyiné szellemisége said

  Czunyiné utódja habog és delirál
  http://index.hu/belfold/2016/02/23/az_allamtitkar_helyteleniti_a_hetfoi_szulosztrajkot/#

 32. orbán megtébolyodott said

  Orbán megzavarodott.
  Egy egyszerű újságírói kérdésre se tud válaszolni, csak a száját nyalogatja.
  Új gyógyszer kéne neki agy zárt osztály.
  http://poldi.blog.hu/2016/02/24/orban_kisse_zavart_lett_egy_kerdestol

  • Akasztófavirág said

   Orbán azt nyilatkozta ma a németeknek, hogy őt Budapesten felakasztanák egy lámpavasra: http://24.hu/kozelet/2016/02/25/orban-engem-itt-budapesten-felakasztananak-egy-lampavasra/

   Ebben igaza van. Csak nem azért, amiért ő gondolja. Nem a migránsok esetleges befogadásáért (azért legfeljebb a Jobbik), hanem a nemzeti vagyon ellopásáért – ezért viszont mindenki, aki nem tartozik a csókosokhoz.

   • orbán megtébolyodott said

    És a “szerződésszegés kultúrájáról” beszél. Beszélhetne akár a kasszafúrás kultúrájáról is.
    Egyébként a Bild kérdezte meg, ez egy BULVÁRÚJSÁG, ELÉG ROSSZ HÍRŰ.
    Más politikusokat a FAZ, a TAZ meg a Spiegel interjúvolja.
    Orbán egy idióta, gennyes bohó, pont a Bildbe való.

   • Kleptomán Orbán said

    Orbán nem tehet róla, hogy mindent ellop, mint ahogy a lánya Rasi sem. Génjeikbe van kódolva a lopás. Fajtájuk ezt “gazdasági tevékenységnek” tekinti.

 33. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Rasi vesz egy luxusszállót.
  http://24.hu/kozelet/2016/02/25/orban-rahel-sajat-luxusszalloval-erosithet/
  Egyre nagyobb lábon áll a kormányfia rüfke

 34. fideszes haramiák said

  Nincs baj az egészségüggyel, megmondta a fidesz
  http://hvg.hu/itthon/20160224_ANTSZ_1001_orvos_korhazi_higienia

 35. Erdősiné notorius népszavazó said

  Erdősiéknek hiányzik a narancs. Összevesztek a Fidesszel de már megbánták. Vágynak vissza az akol melegébe.

  • Erdősiné a népszavazáshekker said

   Probléma: a köcsög kommunisták népszavazást akarnak kezdeményezni a vasárnapi boltzár ellen, és tudjuk, hogy ez a tahó, igénytelen, kádárista, primitív, buta, egytállencsés,a nemzetet, a haza érdekét nyakonszaró, de shoppingolni üres zsebből is imádó lakosság megszavazná.
   Tehát meg kell akadályozni.
   Fidesz-módszer: hekkeljünk, okoskodjunk, jogászkodjunk, szemforgassunk, küldjünk pár-kubatov-verőembert, meg egy birkaagyú fideszes mamit.

   • Fülkeforradalmár said

    Mér nagyokos tudsz jobbat?

    Én a FÜLKEFORRADALMÁR nem engedhetem meg magamnak, hogy a fülkében verjenek meg!

  • Két legyet egy csapásra said

   A legundorítóbb az az egészben hogy szándékosan a Jobbikra akarták fogni a dolgot.
   A terv az lehetett hogy a szocikat megszívatják,és az egészet rákenik a Jobbikra,így két legyet ütnek egy csapásra.

 36. Rebellióadó said

  Letett a kormány a kvótaszavazásról, miután analizálta a face-n megjelent kommenteket! Megállapította, hogy a «zemberek többsége» inkább azt szeretné, ha a hajléktalanok, a nincstelenek, a beteg gyerekek, az öregek segítése elsőbbséget élvezne a migránsok előtt. Igy a kormány természetesen úgy döntött, hogy enged a kérésnek. Minden munkanélküli befogadhat magához egy-egy hajléktalant, közmunkásoknak egyenesen kötelező lesz. Ezen felül különleges, a «hajléktalan-», «beteg gyerek-», «öreg-», stb adó bevezetéséről is döntött. A kormány nem zárja ki, hogy ezt az adót felemeli azok esetében, akik különösen erősen követelőznek.

  • Népakarat said

   «A kormány válaszol a nép egyre hangosabb kérésére, a kormány hallgat az állampolgárokra», tette hozzá a belügyminiszter.
   A miniszterelnök viszont személyesen érvelt a kvótarendszer ellen, hogy ne kelljen azt az 1200 szíriai, afganisztáni, koszovói menekültet befogadnunk. Mint mondotta, a Szíria bombázásában és Afganisztán ill. Koszovó megszállásában való magyar részvételre minden megtakarításunkat kiadta, a menekültekre szánt EU-s pénzeket pedig a pengés kerítésre. Nyomában hasonlóan nyilatkozott a francia, belga kormány, s csatlakoztak a visegrádi négyek, a mediterrán hatok, az északi hetek, valamint a maradék nyolcak.

 37. Tarvágás said

  – Hogy hívják az akadályt a NVI előtt?
  – Kopaszi-gát.

 38. fideszes haramiák said

  Készülődik a robbanás!
  http://24.hu/kozelet/2016/02/25/orban-egy-puskaporos-hordon-ul-rajta-mulik-robban-e/

 39. dubonnet said

  Varga László Levente felhívja Köves Gyopár meg Köntös Ilona figyelmét hozzászólásuk mélységesen felszínes és közönyös voltára.
  http://reposzt.hu/comment/7291
  Meddig gondoljátok, hülye libák, hogy a fideszes gágogással bárkit is meggyőztök?

 40. czunyiné szellemisége said

  Palkovics államtitkár meg Áder húga probálja a szart takarítani a károlis qrva Czunyiné után
  http://index.hu/belfold/2016/02/23/az_allamtitkar_helyteleniti_a_hetfoi_szulosztrajkot/

 41. veszprémi tanár said

  Ők tanítanak a veszprémi Pannon Egyetem Alkalmazott és Magyar Nyelvtudományi Tanszékén:
  3 holland + 1 német egyetemi tanár + Csernicskó, ukrajnai egyetemi tanár + Csépe Valéria, az MTA főtiktkárhelyettese.
  VAN AZ A PÉNZ, Navracsics öcsike megszerezte
  http://alknyelvweb.uni-pannon.hu/index.php/hu/oktatok

 42. cinikus barom said

  A duplatokás és hájas potrohú Czibere arról hazudozott a fasori templomban, hogy mennyit segített az állam a cigányoknak.
  http://reformatus.hu/mutat/11983/
  Nyeső Ágnes református hülye aljas beszéde mindennél undorítóbb volt

 43. fucking bitch said

  A rendőrség is a mocskos fidesz fradis verőlegényeinek falaz.
  http://blog.atlatszo.hu/2016/02/a-zsaruk-falaztak-a-kopaszoknak-a-rendorseg-nem-valaszol/

 44. KLIK a PÖCSre said

  A KLIK kidobatja a nyers tésztát. Ennyi eszük van. Pedig a károlis picsa, a Czunyiné már lapáton van.
  http://propeller.hu/itthon/3195604-ujabb-klik-botrany-ne-sussek-meg-pektanulok-kenyeret

 45. kövér a pszichopata gané said

  Ez az undorító patkány már megint visít.
  A szochazás apjával, a vöröslatona nagyapjával
  http://propeller.hu/itthon/3195483-kover-nem-hagyjuk-hogy-uj-borbe-vedlett-regi

 46. koreai református said

  Koreába mehet két ember a Károliról
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Handong_Exchange_Program_2016Fall.pdf
  Eddig a koreai bankoktól kaptak rengeteg pénzt, ismerjük, a Kovács család közvetítésével.
  Most már személyesen is mehetnek a koreai testvérekhez.

 47. kilopták a gázt a tárolókból said

  Kevés a gáz a tárolókban
  http://24.hu/fn/gazdasag/2016/02/26/csak-nehany-napra-eleg-gaz-van-a-magyar-tarozokban/
  Ki lopta el?

 48. a pénzünk kéne, igaz? said

  Már megint a pénzünkért sóvárognak!
  Jó tanácsok, hogyan adjuk pénzünket ennek az egyháznak
  http://reformatus.hu/mutat/11992/
  A rosseb ad nektek pénzt, rabló disznók!

 49. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig megint fosott a blogjára.
  Most egy pécsi hülye betette egy antológiába a vénasszony néhány versét, ettől őrjöng.
  Ritka eset, mindenki megveti a fűzfapoetesszát, különösen mióta a Balog József Attila díjat odalökte neki.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/02/eletem-es-az-eletunk.html
  Fényképek nincsenek

 50. Bagdy nyanya said

  Székely pap megihlett Bagdy nyanya szavaitól
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-02-27/latlelet
  Meg a szeretettől, amit állítólag ők, a papok terjesztenek.
  A hájas, önhitt, műveletlen, pökhendi disznók!

 51. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Levél Récsölnek.
  Kézbesítjük, íme!
  http://www.tabunyitogato.hu/cikkek/velemeny/kedves-recsol-.html

 52. fideszes haramiák said

  Magyar bíróságok a fideszes disznók szolgálatában
  http://444.hu/2016/02/26/elkepeszto-indokkal-akarja-az-nvb-elnoke-lesoporni-a-kopasz-eroemberek-akcioja-miatti-kifogast

 53. czunyiné szellemisége said

  Bár Czunyinét a károlis BLOODY WHORE-t eltávolították, na nem egészen, a kormánynak még van pofája üzengetni a szülőknek
  http://hvg.hu/itthon/20160226_sipos_imre_szulosztrajk_kockas_ing_februar_29_tanarlazadas

 54. Károli a pénzmosoda said

  Családi életre nevelés a Károlin!
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/3119/
  Csak 40 ezer forintért megtudhatod, mit gondolnak a károlisok – élükön Tenkével és Czunyinéval a házasságról, a hűségről és a félrebaszásról.

 55. károlis hallgató said

  Itt van ez a Dióssi Adrienn, borzalmas fordításokat gányol össze, doktorija nincs, illetve folyamatban.
  A Károlin viszont tanít és szivat minkat. Jellemző.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/oktatoink/1057-diossi-adrienn.html

 56. Mészáros disznói said

  Mészáros megszerezte a herceghalmi állami gazdaságot.
  Miközben a polgármester felesége, az Erdősi néni szétbaszta a szavazás lehetőségét.
  http://atlatszo.hu/2016/02/25/meszaros-lorince-lett-a-herceghalmi-kiserleti-gazdasag-a-nepszavazasbalhe-szivcsakrajaban/

 57. Áder becsülete said

  Áder kitüntette az Alijeva feleségét, az azeri qrvát
  http://hvg.hu/itthon/20160226_ader_kituntette_orban_javaslatara_az_azeri_elnok_feleseget#

 58. kaganovics said

  Varnus Xavérnek kitűnő ötlete támadt!
  http://24.hu/szorakozas/2016/02/27/varnus-xaver-harminc-labcedula-megvaltoztatna-az-orszagot/

 59. Irány Etelköz said

  Tüntetnek a hazug cigány ellen!
  http://www.168ora.hu/itthon/tuntetes-lesz-orban-evertekelojenel-vasarnap-143390.html

 60. refi agymosás said

  Köntös a liberálisokat nekrofil szörnyetegként bélyegzi meg.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-02-27/szabad-e-halottal-szexelni

 61. Balog a seggmagyar said

  Balog arra biztat mindenkit, hogy imával fertőtlenítsék a kórházakat!
  Mert nincs pénz gyógyszerre, fertőtlenítőszerre és takarítóra sem.
  Orbán KORMÁNYA MINDENT ELLOP!
  1 milliárdért vesznek műkincseket, hogy a csuti paraszt palotáját kigyönyörítsék a várban.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/fertotlenitsuk-imaval-a-korhazakat-98409

 62. Balog a terminátor said

  Balog juttat a refi papoknak is CSOK-ot. Meg fertőtlenítés és gyógyszer helyett legyen IRGALOM A KÓRHÁZBAN.
  Húzzatok a búsba, mocskos ájtatoskodó gengszterek!
  http://444.hu/2016/02/27/balog-zoltan-az-irgalom-sokszor-kepes-kipotolni-a-penzhianyt-es-a-rendszer-hianyossagait-az-egeszsegugyi-es-a-szocialis-ellatorendszerben
  Azt kívánjuk neked, balog, operáljanak téged irgalommal!

 63. orbán az undorító görény said

  Orbán elszámította magát.
  A hatalmi arrogancia már nem sokáig gyöngít el bennünket.
  Ne hagyjuk!
  http://24per7.info/tgm-megvetes/

 64. Orbán takarodj! said

  Itt vannak a tények orbánék csalásairól
  http://24per7.info/juszt-laszlo-senkit-semmirol-nem-akarok-meggyozni/

 65. károlis hallgató said

  A pápisták gyűjtenek az iskoláikra.
  http://propeller.hu/itthon/3196122-orszagos-gyujtest-tartanak-katolikus-iskolak-javara
  Ki akar adakozni a károlis aljas és stupid gazemberek javára?

 66. karácsonynak igaza van said

  Karácsony Gergő is a Károlin végzett, de a szennyes, becstelen tudarlan qrvával. Czunyinéval szemben TISZTESSÉGES EMBER, NAGYSZERŰ POLITIKUS LETT belőle.
  Nagyszerű beszédet mondott, felhívja a népet Balog és Orbán elkergetésére.
  Együtt megdöntjük a Fidesz rémuralmát!
  Hajrá, Gergő!!!!

 67. Péterfyt is kifúrták a Károliról said

  Péterfy Gergelynél magyarabbat és reformátusabbat, a magyar kultúrába jobban belegyökerezettet nehéz lenne találni.
  Nagyapja Áprily Lajos, a Baár-Madas igazgatója, nagyapja Jékely Zoltán, nagyanyja Jancsó Adrienn.
  A 90-es évek közepén tanított a Károlin, de a mocskos aljas Szabó András kifúrta onnan, miközben a Petrőczi arról hadovált, hogy mennyire imádta őt Jékely Zoltán, a nagyapa. Ludvig persze ezt Jékely halála után kezdte terjeszteni. Hiába, ennek a némbernek minden barátja a temetőben nyugszik (mert már nem kell látniuk Ludvig rettenetes pofáját és hallgatni szörnyű elmebeteg visítását.
  Péterfy magától is elment volna, amikor kiderült teljesen világosan, hogy a KÁROLI EGY ÚJFASISZTA SULI.
  De Szabó megtette neki a szívességet.
  Nagyszerű írás, csak becsületes és intelligens embereknek ajánlom, károlisoknak ellenjavallt.
  http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/peterfy_gergely_barbar_forever

 68. Pázmány a szomszédban said

  Maróth a fideszhez dörgölődző ál-tudós.
  Nemcsak a Károli egy bűzölgő szarrakás, hanem a Pázmány is.
  És mind a kattő Orbán ürülékén tenyészik.
  http://magyarnarancs.hu/konyv/a_tudos_hatalom_-_maroth_miklos_klasszika-filologus_orientalista_palyakepe-64872

 69. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog szerint az irgalom pótolja a kórházakban a gyógyszert és a tisztítószert.
  Rohad meg Balog egy kórházban és kapd meg az összes fertőzést.
  Aztán imádkozunk érted, hogy vigyen el mielőbb az ördög.
  http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/mindennapos_buncselekmenyek_a_korhazakban

 70. Erős plafon said

  Orbán Viktor évet értékelt, azaz demagóg módon hazudozott, szokás szerint. Az ellenzék közben tüntetett és szelfizett, szokás szerint. Orbánisztánban a helyzet változatlan, ami egyben azt is jelenti, hogy sajnos még hosszú ideig kell várni a fideszes bűnözők elszámoltatására és felelősségre vonására. De legalább az oly sokszor átadott Várkert Bazár plafonja nem szakadt le a felcsúti zsebdiktátor ostoba hazugságai közben…

 71. szabó a sátán visszatér said

  Jövő héten valami tréninghét – drogbeszoktatás, vagy mi a bánat lesz a Károlin.
  Hansági és Mészáros sétálgatnak a hallgatókkal irodalmi séták a belvárosban címmel.
  Mások táncolgatnak menstruációs görcsök meg könnyebb megellés érdekében, de
  A LÉNYEG: SZABÓ VISSZATÉR.
  Előadásokat tart Egy grafomán: Miskolci Csulyak István címmel.
  A GÓLEM MEGINDULT VISSZAFOGLALNI A Reviczky utcát.
  A vénkurvát otthon hagyta, ezt megértjük, mondjuk.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: