Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sex and Church (Szex és egyház)

Posted by jhnnsclvn - február 29, 2016

vastag narancsbőr

vastag narancsbőr

A titkosrendőrökkel paktáló paprektor

A titkosrendőrökkel paktáló paprektor

Szerző: Keresztyén erkölcs

A Czunyiné hagyatéka című posztunk elképesztő kattintáscunamit vátott ki az elmúlt hét végén. Péntektől vasárnapig jóval 30 ezer fölött volt a kattintások száma. Pénteken, február 19-én kezdődött 3000 fölötti kattintással, és vasárnap csengett le közel 10.000-rel, vagyis csak szombaton, február 20-án, 17.000-en tekintették meg a posztot. Szünet nélkül kattintottak, éjjel és nappal, és közben kaptuk a leveleket, üzeneteket, beszólásokat a legkülönbözőbb fórumokon, melyek olykor kritikát is tartalmaztak, bár ezek többsége jóindulatú magyarázatkérés volt. Próbáltunk ezekre kommentben, facebookon, e-mailben válaszolni, de az üzenetek nagy számára és olyan fórumokra tekintettel, ahol nem szoktunk kommentelni és nem is vagyunk regisztrálva, nem mindenkinek sikerült. Ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy megpróbálja még egyszer mindenki számára újból összefoglalni és érthetővé tenni, miért tártuk a nyilvánosság elé Czunyiné politikai karrierjének előzményeit, az arra való speciális rákészülést. Ennek semmi más oka nem volt, minthogy Czunyiné Bertalan Judit a Károli Gáspár ún. “református” ún. “egyetemen” kezdte karrierjét, és benne láttuk megtestesülni a képmutató, álszent, a legerkölcstelenebb módszereket bibliai mázzal leöntő durván képmutató módszereket. Nem a legdurvábbakat, mert az ún. “református” ún. “egyetem” jelenlegi rektora, a fasisztoid szellemű Balla Péter, aki az egykori kommunista titkosszolgálat embereivel figyelteti és rúgatja ki kollégáit, üldözi hallgatóit, még Czunyinén is túltesz.

Az a mindenkori politikával összefonódó, a mindenkori hatalmat saját önös érdekében feltétel nélkül kiszolgáló banda az 1993-as évfolyammal nyitotta ki a csipáit, és most, Balla Péterrel jutott el a politikai hatalom csúcsára. Ez a fajta “keresztyén” rémuralom a Fidesszel összefonódva, a szavazókat a templomokból birkaként a szavazófülkékbe terelve a Károli “Egyetem” példáján szemléltethető a leginkább. Balla Péter és bandája fideszes politikusokat, bírákat, ügyészeket, alkotmányjogászokat kvázi “oktatóként” megfizetve bármit megtehet, következmények nélkül követhet el bűncselekményeket, mert az alkalmozattaiként és politikai szövetségeseiként zsebre tett jogászok vagy meg sem indítják a büntetőeljárásokat ellenük, vagy menet közben leállítják, vagy a bírósággal felmentetik őket.

Ha valaki egyszer feltárja a fideszes kor episztéméjét, annak szerves része lesz a Károli “református” “egyetem” által képviselt szellemiség. Ezért kellett nyilvánosságra hozni Czunyiné Bertalan Judit múltját, és nem azért, mintha ócska kis “puncikalandjait” önmagukban érdekesnek tartottuk volna. Ezeket korábban kommentekben is megírtuk, de lehet, hogy ezek ott a tömegben elsikkadtak, nem tűntek ki minden érdeklődő számára. Ezért a legfontosabbakat most megismételjük.

“Azt a kritikát kaptuk néhány általunk nagyra becsült embertől:
alacsony szintű a cikk, miért célozgat a közszereplő nemi életére stb.
Rövid válaszunk:
Czunyiné köznevelési államtitkár volt. A nevelés – per definitionem – gyerekek, fiatalok célzott befolyásolása erkölcsi értékek követésére. A (köz)nevelés egyik eszköze a személyes példamutatás.
Milyen példát mutat Bertalan Judit a maga egyetemi pályafutásával?
Ami a posztban van, azt több százan személyesen tapasztalták meg.
Ha Bertalan nem szégyellt így viselkedni, mi miért szégyellnénk ezt leírni?
Ha nem így tennénk, hazudnánk, elhallgatnánk az igazságot.”

“Stílus ide vagy oda, az infók igazak. Nehéz lenne finoman leírni azt a módszert, amivel Bertalan Judit a politikai közegbe bekerült. Mert egyáltalán nem arról van szó, hogy ez a buta és lusta ember “tehetséges politikus” lenne, ahogy Orbán Viktor nyilatkozta róla. Karrierépítése mocskos eszközökkel történt, és ezt kevesen tudják róla. Többnyire csak azok, akik ennek nap mint nap szemtanúi voltak.”

“Mi nem Czunyinét vagy bárki mást akarunk kipellengérezni, hanem a Károli Református Egyetem szellemiségét akarjuk feltárni. Ennek része (Czunyiné) Bertalan Judit hallgatói és oktatói tevékenysége.”

Eddig a legjellemzőbb kommentek, és még egyszer a konklúzió, amely napnál világosabbá teszi, miért volt okvetlenül szükséges elmondanunk Bertalan múltját:

Czunyiné Bertalan Judit, az akkori Hittudományi Kar dékánjának, majd az egész (egyházi!) egyetem rektorának szeretője, és a III/I-es műveleti igazgató, Földi László titkosszolgálati cégét, a Wistmanwoodot a hallgatói és kollégái ellen alkalmazó, jelenlegi rektor, Balla Péter, szétválaszthatatlanul összetartoznak. Egy-test-egy-lélek ők a legmocskosabb, legálszentebb “keresztyén erkölcsiségben”, amelyben évtizedek óta részesítik a derék, de naiv kálvinista proletár és paraszti szülők gyermekeit az oktatási intézményekben. Czunyiné Bertalan Juditot, a nemrég menesztett köznevelési államtitkárt és néhai Hegedűs Lóránt püspök vejét, Balla Péter rektort, szorosabban forrasztja össze az általuk egyforma szemforgatással és cinizmussal képviselt “keresztyén szellemiség”, mint ahogy a testnedvek ragasztották össze valaha Bertalant és a korábbi rektort, Tenkét…

 

 

 

110 hozzászólás to “Sex and Church (Szex és egyház)”

 1. köntös a világszellem said

  Köntöst a Fidesz kormány kitüntette. Hogy miért? A Református Gyűjtemény vezetéséért aligha. Ebben az intézményben nagyszerű munka folyik – a munkatársak jóvoltából. Köntösnek fogalma sincs a szakmai munkáról, Köntösnek tkp. semmiről nincs fogalma. A pártállam dédelgetett kedvenceként kimehetett Amerikába, onnan küldte ügynökjelentéseit. Mostanában pedig a fidesz a szellemi horizontja. Így harcol a “liberálisok” ellen. Talál valami hülyeséget: egy svéd nő azt mondja, nincs semmi baj a halottakkal vagy a testvérekkel folytatott szexszel. Ezen Köntös nyálzik egy ideig, majd kijelenti, LÁM, ILYENEK A LIBERÁLISOK, utalgat a jézuskrisztusra és a fideszre, aztán ámen
  De még a reposzt olvasóit se győzi meg, leszámítva a demenciában szenvedő Aranyossi bácsi aranyos marhaságait.
  http://reposzt.hu/comment/7300#comment-7300

 2. Kövi Dinka said

  Magyar film nyert Oscart. Dinkát ez nem érdekli, mit érdeklik ezt a nagy írót ÉS PONT!!! a zsidók?
  Helyette egy bárgyú fotókiállításról nyálzik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-02-29/kisszeru-almok-fekete-feherben
  És “keserűvé válik a nyál a szájában” – micsoda ÍRÓI TROUVAILLE!!! amikor ránéz egy kávés pohárra.
  Mélyen Petrőczi alatt vahy Dinka.

  • a reposztos antiszemiták said

   Dinka a kurucinfóval ért egyet, miszerint: A Saul fiát kitüntette a Saul faja.
   Nem is vártunk mást ettől az undorítótehetségtelen giccsőrtől.
   Nyomják a zsidóellenes dumát ezerrel.
   Így akarnak bevágódni a csuti cigánynál.

  • Dupla Oscar said

   Ó, mi a kurucinfón már tegnap kiosztottunk nem 1, hanem 2 Oscart is a Saul fiának. 1-et a legjobb vágásért, és a 2-at a legjobb metélésért. És még mondja valaki hogy mi nem becsüljük a zsidókat!

  • Gój motoros said

   A film és a díjak kapcsán mindenkiből más érzelmek törnek elő. Egy nem zsidó (gój) részéről szerintem az a leghelyesebb hozzáállás, ha gratulál a magyarországi zsidóknak, kiváló lobbi tevékenységükhöz.

  • nepotista said

   Mér pont a Saul fia nyert? Másnak nincs fia?

  • hermeneutikai lángész said

   Nincs itt egyetlen tisztességes erkölcsiségű és jó érzésű ember, aki kimondaná, hogy A SAUL FIA REMEKMŰ?
   Ennyike.

 3. Wistman Woody said

  A pénzünkért lihegnek a mocskos refik!
  Hogy még több Czunyinét adjanak a nemzetnek, még többet ihaason és paráználkodhasson a Butykos és Balla még többet fizethessen a Wistmanwoodnak!
  Adakozzatok, idióták!
  http://reformatus.hu/mutat/11992/

 4. czunyiné vérben gázol said

  Czunyiné lemondatása, na nem a megbuktatása – MÁTÓL ÉRVÉNYES. A Károli büdöscemendépje már csak miniszteri biztosként lophatja a közpénzt.

 5. balog a legnagyobb barom said

  Balog úgy vigyorog Orbán ocsmány hazugságai után, mint egy szamár
  http://444.hu/2016/02/28/orban-az-evertekelon-megmentettuk-az-iskolakat-es-a-korhazakat

 6. balog és czunyiné a két sátán said

  Nem minden egyetemista olyan kábszeres valag, mint a károlisok.
  És nem hagyják magukat az ótvaros károlis qrvától vagy a féleszű iszákos paptól elkábítani.
  http://24per7.info/nincs-hatalmatok-felettunk-az-egyetemista-lany-aki-nem-szarozik-kimondani-hogy-mi-a-valosag-nezd-meg/

 7. Áder becsülete said

  A Nemzeti Bank áldozott az Áder hobbijára.
  Aranyhalat az álamfőnek!
  http://444.hu/2016/02/27/miert-es-hogyan-adott-a-nemzeti-bank-15-millio-forintot-egy-pergeto-horgaszversenyre

 8. balla a zsidófaló said

  A refisek a legaljasabb antiszemiták a világon. Ezért rektor a zsidófaló Hegedűsék rokona, a Ballas az ún. református egyetemn

 9. bogárdi a sötét ló said

  miért nem ment el Bogárdi a Schweitzer emlékülésre?
  Mert ő is qrvára utálja a biboldókat

 10. Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

  Petrőczi és Szabó alapították meg a Szenci Molnár intézetet, ezen keresztül lopják ki a pénzt.
  A fogatlan vén ringyó az irodalmi (HA-HA-HA) szekciót vezeti
  http://www.kre.hu/portal/index.php/egyhazmuveszeti-intezet.html
  A rabolt pénzből egy tisztességes protkóra is telne, meddig akarod leköpködni az embereket,m vén tehén?

 11. Pápista rádió said

  Az egyik legnagyobb f..sz ez a Márfi katolikus körökben. Ilyeneket szól:
  http://444.hu/2016/02/29/a-tul-sok-erzelemmentes-kuras-miatt-jon-a-sok-migrans

 12. czunyiné szellemisége said

  A Czunyinét megelőző hülye picsa bohócot csinált magából, nem először, sokadszor.
  http://444.hu/2016/02/28/hoffmann-rozsabol-bohocot-csinalt-magabol-a-facebookon

  • czunyiné a károli üdvöskéje said

   Czunyiné a vagyonnyilatkozatában CSAK AZ ÁLLAMTITKÁRI FIZETÉSÉT VALLOTTA BE.
   Meg hogy a Czunyi Gáborral együtt csak egy bokodi ingatlana van.
   Meg 20 milliója.
   AKI EZT ELHISZI, AZ IDIÓTA!
   A retek a Károlin tanult rabolni, hazudni meg egyéb bűncselekményeket elkövetni a Károli rektorától, Tenke Sándortól.
   Még autója sincs a qrvának állítólag
   Persze mi fizetjük a sofőrjét meg az állami Audit, ahova beteszi az agyonstrapált hátsóját.

 13. refis gazember ötösfogat said

  A tetű gazemberek ájtatoskodva szórják a közpénzt
  http://www.hirado.hu/2016/02/29/megkezdodott-a-reformacio-emlekeve/

 14. Balog a terminátor said

  Balog a refis gyilkos
  http://kolozsvaros.com/2016/02/28/balog-zoltan-irgalommal-sterilizal/

 15. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán az idióta gyilkos
  http://kolozsvaros.com/2016/02/29/masodosztalyu-kioregedett-focista/#comment-1329

 16. Orbán takarodj! said

  Orbánról az egész civilizált világnak az a véleménye, hogy egy BECSTELEN DIKTÁTOR, EGY GYILKOS IDIÓTA
  http://444.hu/2015/09/06/nagyon-kemenyen-osztja-orbant-az-angolszasz-sajto-is/
  Még az a jó, hogy az agyhalott reposztosok mellette állnak.

 17. Köntös köntöse alatt said

  Néhány értelmes ember rámutat Köntös alapvető logikai hibájára: a következetlenségre, a közösségi normáknak az egyéniek elé helyezésére. De jön Aranyoss bácsi a maga elmeszesedett agyával – él még ez a vén barom egyáltalán, vagy a túlvilágból küldi a hülyeségeit? – megint alulmúlja magát.
  http://reposzt.hu/comment/7307
  Köntös egy aljas spicli, alkoholista szemét.
  Amerikából jelentgetett, most meg Orbán valagába mászott bele.

 18. a reformátusok szelleme és erkölcse said

  Most kezdődik az a 200 ünnepség, amely rengeteg közpénzből előkészíti az 500 éves évfordulót.
  Azt mondja Bogárdi, a protestantizmus “szellemében, erkölcsében és hitében megújíthatja hazánkat, a Kárpát-medencét, sőt egész Európát”.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7085/
  Igen refik, ti megmutattátok Butykos és Czunyiné erkölcsét.
  Ezt akarjátok tovább terjeszteni?
  Becstelen gennygóc vagytok.

 19. czunyiné egyik utódja said

  Czunyiné után Áder huga.
  http://hvg.hu/itthon/20160226_poloskeine_klik_poloskei_gaborne_portre

 20. Németh Tamásnak a maradék esze is elment said

  Némethnek teljesen elment az esze
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-03-01/az-irgalmassag-jezusnal-rembrandtnal-es-nalunk
  Be kéne zárni valami biztos helyre

 21. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Balla rokonsága gyakorló fasiszta.
  Vasárnap, február 28-án is volt egy nagy jobbikos őrjöngés a Szabadság téri templom pincéjében berendezett úgynevezett katakombaszínházban.
  Balla sógora, Hegedűs Lóránt megátkozta a zsidókat újfent és uszított ellenük.

 22. hermeneutikai lángész said

  Egy nagyszerű poszt a nemzeti (???) és keresztény (????) rohadt görényekről jotundertől.
  Olvassa, akinek van még esze és gerince.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2016/02/29/nemzeti_es_kereszteny_politikailag_inkorrekt_megjegyzesposzt?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 23. Hab(ony) a tortán said

  Az Árpi ingyen a múzeumot meg a barokk képeket, az átlátszó lóvéért az adatokat.
  Rendben van ez így?
  http://blog.atlatszo.hu/2016/02/600-ezer-forintot-ker-a-szepmuveszeti-muzeum-a-kepkolcsonzesi-listaert/

 24. ghost writer said

  Orbán röffent egyet, a Nézőpont már adja a kész jelentést.
  http://hvg.hu/itthon/20160229_Nezopont_menekultkvota_felmeres_kvotanepszavazas

 25. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Ludvig öregapja találta fel a cirfandlit – állítja a banya
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/02/eletem-es-az-eletunk.html
  Szerintünk nem.
  Mert akkor KURVANDLInak nevezte volna el a fűzfapoetessza személyére gondolva.

 26. Orbán takarodj! said

  Tetves gazemberek!
  http://kolozsvaros.com/2016/03/01/disznoszart-kellene-lapatolniuk-mucsarocsogen/

 27. orbán az undorító görény said

  Gemencig tart a felcsúti kisvasút
  http://nepszava.hu/cikk/1087217-kisvasut-az-uj-orban-mania-ujabb-hosszabbitast-igertek
  Behálóz mindent a mocskos gazember!

 28. fideszes haramiák said

  A Kuszaszemű és hibbant agyú matolcsy mától 5 milliót keres havonta,
  a lábszagú szolgák alig kevesebbet
  http://24per7.info/juszt-laszlo-nem-csak-nyugdijasok-figyelmebe/

 29. wanted - dead or alive said

  Földi, Balla haerja, a Wistmanwood tulajdonosa ke akarja lövetni a migránsokat
  http://mno.hu/belfold/loparancsot-adna-a-hataron-a-volt-hirszerzo-1331180/

 30. radai rosseb said

  A TASZ kioperelte az egyházi iskolák szerződését.
  Az EMMI másodfokra ment.
  http://tasz.hu/tanszabadsag-program/kipereltuk-az-emmi-bol-az-iskolafenntarto-egyhazak-szerzodeseit
  Titkolják a mocskos papok, mennyit lopnak ki közoktatás ürügyén a kasszából.

 31. Bátor(i) Bölcs(kei) said

  Hiányolom a posztból a kurvapecér alkesz tolvaj Guszti bíborvörös, bortól ödémás disznófejét…

  • Tiszántúli said

   Télleg! Ilyen gyorsan elfelejtettétek a főgazembert és első számú pribékjét, Tarr Zoltánt?

  • Keresztyén erkölcs said

   Igazatok van, Bölcskeiről tényleg megfeledkeztem. Pedig ő egyházfőként megtestesítette azt a fajta kálvinista erkölcsöt, amelyet hozzá képest Czunyiné és Balla csak tökéletlenül képviseltek. Bölcskei ugyanis egyesítette magában a másik kettő főbűneit: alkesz, kurvapecér, tolvaj – és- titkosszolgálatokkal paktáló BESÚGÓ volt egyszemélyben. És mindez püspökként!

 32. Andrew said

  Amikor megláttam a képpeket aszittem hogy Balla is öszeragadt Bertalannal.

 33. radai rosseb said

  Megtébolyodott az ország.
  Orbán 100 ezer ukrán befogadásáról hazudozik nyugaton.
  http://kolozsvaros.com/2016/03/01/mintha-nem-lenne-holnap/

 34. Köntös a dunántúli Kant said

  Köntös “szegény Kant”-ról beszél, aki nem ismerte fel a rossz mindenhol ott levő és legyőzhetetlen jelenlétét
  http://reposzt.hu/comment/7311#comment-7311
  De nekünk itt van a megfellebbezhetetlen ítéletű Köntösünk, a világszellem, aki kijavítja a szegény hülye Kantot.

 35. reformációs lóvélenyúlás said

  Rengeteg lóvé csorog a reformációval kapcsolatos könyvekre, konferenciákra.
  http://reformatus.hu/mutat/12008/
  Ki nyeri meg?
  Szerintünk Petrőczi, Szabó András, Köntös László és a többi agyhalott.

  • Várjuk, hogy Köntös úr kidolgozza a maga ontológiáját és gnoszeológiáját.
   Megismerjük az ő kategorikus imperatívuszának pontos kifejtését is.
   Eddig csak a minimalizált változatot ismerjük:
   SZAVAZZATOK A FIDESZRE!
   Alátámasztás: a saját csillogóan fényes személyes példaadása.

 36. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy borozót nyit a Várban.
  Miből?
  Qrvára nincs közötök hozzá, tegnap megszavazta a fideszetek.
  http://hvg.hu/gazdasag/20160301_parlament_marcius_1_atlathatatlansag_MNB_magyar_posta

 37. orbán megtébolyodott said

  Nagyon jó elemzés.
  http://www.pupublogja.hu/2016/03/orbannak-mennie-kell.html?spref=fb
  Orbán tök zizi, már csak lopási ösztönei működnek, a többiek meg még bepakolják, ami megmaradt a vezénylő tábornok és családja rablóhadjárata után.
  Most kéne rátenni a nyakukra a kést.

 38. czunyiné szellemisége said

  Rétvári is kinevezett valakit igazgatónak, akit a kutya se akart.
  A károlis retkes qrva szellemisége továbbél.
  http://444.hu/2016/03/01/1010-es-ervelessel-indokol-az-allamtitkar-hogy-miert-nevezett-ki-a-klik-olyan-egy-testnevelo-tanart-igazgatonak-akit-senki-nem-tamogatott

 39. fideszes haramiák said

  Megfizetnek a fideszes rohadékok
  http://index.hu/belfold/2016/03/01/ultimatumot_adtak_herceghalom_polgarmesterenek/

 40. orbánnak annyi said

  Orbán leszerepelt, meg a mocskos családja és a tetves rajongói is.
  A ki.aszott reposztosok fogják utolsónak felfogni.
  Persze, ha valakinek alacsonyabb az IQ-ja, mint a cipőmérete, megértem. Köntös nagytiszteletű (???) úrrá céloztam meg a többi idióta refi sakálnak.
  http://hvg.hu/w/20160302_Orban_Viktor_bukas_nepszavazas
  Dögöljetek meg mind együtt a rohadt orbánotokkal!

 41. Áder becsülete said

  Áder lehet, hogy nem írja alá a jegybanki disznóságot.
  Én speciel nem hiszem, hogy Ádernek van gerince és/vagy intelligenciája
  http://mno.hu/belfold/megvetozhatja-ader-a-jegybanki-titkolozast-1331310

 42. Hol a 100 ezer ukrán? said

  Orbán egy orbitálisat hazudott Brüsszelnek
  A mocskos csuti
  http://444.hu/2016/03/02/orban-kitalalt-100-ezer-ukrajnai-menekultet

 43. fideszes kommunikáció said

  Kósa megint nyilatkozott valami bődületeset.
  Ő a Mr. 20%, ennyit rabol minden debreceni beruházásból.
  Diplomája nincs persze az idiótának.
  http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/01/kosa_szerint_elpofatlanodtak_az_ujsagirok/

 44. jakab a pap said

  Jakab most nem a fidesz dicsőségét csaholja, hanem úgy tesz, mintha értelmiségi lenne. Nem telik persze többnél pár ócska frázisnál meg jészuskrisztus emlegetésénél meg persze az obligát áldáskérésnél.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-03-03/abszurd-apokalipszis
  Fel kéne ezt adni. ti papok, semmire se vagytok jók: dolgozni nem dolgoztok, értéket nem teremtetek, bámuljátok a tévében a focit és nyaljátok orbán valagát.
  Meg néha hiénaként üvöltöztök az istenről.

 45. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán Ráhel a csillagos ég legfényesebb csillaga!
  http://kolozsvaros.com/2016/03/02/vedjuk-meg-orban-rahel-becsuletet/

 46. károlis bugrisok said

  A felsőoktatásiak is sztrájkolnak.
  http://hvg.hu/itthon/20160302_A_felsooktatasra_is_atterjed_a_tanari_tiltakozas
  A károlisok persze nem, elég ha megvan a drog, a pia, meg nem is mondom tovább
  A Károli az agyhalott zombik egyeteme

 47. Balog a terminátor said

  Balog is beismerte, hogy a KLIK egy csődtömeg
  http://www.168ora.hu/itthon/balog-elismerte-hogy-befuccsolt-klik-143483.html
  A károlis qrva Czunyinét visszaadták Czunyi Gábornak.
  Ha neki az a mindenki rongya is megfelel?

 48. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy családilag rabol
  http://hvg.hu/gazdasag/20160302_jogsertoen_kerulhet_matolcsy_rokonahoz_a_budacash_vagyon

 49. orbán az undorító görény said

  Az új törvény szerint a kormány arra költ, amire akar
  http://www.portfolio.hu/gazdasag/szep_csendben_meg_egy_brutalis_torvenymodositast_nyujtott_be_a_kormany.228150.html

  • El Quro said

   Az Orbán-kormány gátlástalan politikusbűnözői több százmilliárd forintot tőzsdéztek el, például a MOL- és Quaestor-ügyekben. A nyugdíjkasszák kiürültek, egy forint sem maradt meg az adófizetők korábbi megtakarításaiból. Orbánék tehát 3 ezer milliárd forintnyi összeget loptak és sikkasztottak el. De sajnos ez lett a sorsa az Uniós támogatásoknak és minden más közpénznek is. Ezért az egészségügy és az oktatás után a nyugdíjrendszer is össze fog omlani. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy fiatal szakemberek százezrei menekültek külföldre az orbáni diktatúra elől.

 50. tőkés a szennyes gazember said

  Tőkést a mocskos gazembert megfosztották a kitüntetéstől.
  http://hvg.hu/vilag/20160303_visszavontak_tokes_laszlo_roman_allami_kitunteteset

 51. fideszes haramiák said

  Milliárdokat loptak az EMMI háttérintézményénél
  http://www.168ora.hu/itthon/kihivta-rendorseget-egyutt-emmi-intezmenyehez-143522.html

 52. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  Németh a zombi
  http://kolozsvaros.com/2016/03/02/nemeth-szilard-a-randa-kivetules/

 53. becstelen refis vezetők said

  Egy hülye liba pofázik arról, miért nehéz a böjt.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7079/
  A refis vezetők nem is próbálkoznak vele.
  Köntös hasa kidudorodik a reverendából, Butykos szivornyázik nyugodtan, a többi is fal, drogozik, qrválkodik stb stb

 54. református többlet said

  Szointagh a református többletről beszél az oktatásban
  http://reformatus.hu/mutat/12015/
  Igen, ez a többlet testesül meg Czunyiné a becstelen tudatlan qrva.
  Ő egész személyében, aki az altestével dolgozta fel magát a csúcsig. Tenke rektor p..én kapaszkodott magasabb p..ök irányába.
  Ez a református többlet!

 55. Bogi a nevetős papnő said

  Azt mondja a Bogi, hogy imádkozzunk a Krokodil-sziget gyermekeiért.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-03-04/imadsag-krokodil-sziget-gyermekeiert
  Itt Magyarországon éhes krokodilok: Orbán testvér és a többi KDNP-s bűnöző között élünk.
  Nem kéne észre térned, kis röhögős hülye?

 56. fideszes kommunikáció said

  Orbán kizárólag külhoni bűnözőket támogat, most az egyiket börtönbe küldik.
  Brávó, Orbán, Olosz igazi fideszes patkány!
  http://nol.hu/kulfold/bortonre-iteltek-a-fidesz-erdelyi-kegyencet-1604631?frommobile=1

 57. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy szorgalmasan szórja a pénzünket
  http://blog.atlatszo.hu/2016/03/videokonferencia-rendszert-epit-ki-az-mnb-115-milliobol/

 58. czunyinehazudik said

  Érdemes megnézni Czunyiné vagyonbevallásait. Kormánylapon elolvasható.
  Kifelejti az országgyűlési képviselői díjazását

 59. A fideszes túlcsordult latrina said

  A Fidesz teljes elmeháborodottságban habzsol, rabol és hülyeségeket beszél
  http://kolozsvaros.com/2016/03/04/addig-kell-lopni-ameddig-hatalmon-vannak/

 60. A Károli mocskos nyelve(i) said

  A Károli most nyelvtanfolyamokat kínálgat boldognak-boldogtalannak.
  Merhogy ki.aszott roszz az ország nyelvi helyzete.
  Ezt ők aztán tényleg tudják: Szabó András pl. egyetlen normális nyelven nem képes megszólalni – hallottuk eszelős német makogását a habilitációs förmedvényen, Petrőczi angolul is hibásan beszél, Sárosdyné docens asszony úgyszintén, tőle viszont lehet venni párszázezer forintért hamis nyelvvizsgapapírt.
  Balla hosszú nyelve meg kinek is a ..ban van?
  A megfejtőknek kisorsolunk néhány sárosdyné-féle nyelvvizsgapapírt latinizmusból.
  Amit a Ludvig anyanyelvi szinten vartyog.

  • anonymanalyst said

   Nyírfás Földi Lászlóéban, a Wistmanwood tulajdonosáéban, Földié pedig orbáncéban. 🙂

   • balla a lelkészi jellegű patkány said

    Igen, ez megvilágítja a helyzetet.
    Most már csak félig nem értem azt, hogy Bogárdi mért nem számol le Ballával.
    Találgatok: attól fél, hogy Balla nyelve közelebb van áttételek keresztül orbánc testvér …hoz, mint a sajátja?
    Mert Balog helyzete megromlott, ezt már sok helyről hallani.

 61. orbán megtébolyodott said

  Orbán a rádióban delirált:
  Andy Vajna a legbátrabb magyar.
  Persze, mert a Virgin-szigetekre rejti Orbán lopományát is a magáé mellé.
  http://444.hu/2016/03/04/orban-szerint-andy-vajna-az-egyik-legbatrabb-magyar

 62. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Azt írja az újság, Czunyiné nem is megbukott, hanem maga kérte, hogy nyugisabb állásba helyezzék egészségügyi okok miatt.
  Mondjuk kivették a fél veséjét még károlis korában, de ez nem akadályozta kuruc pályafutásában.

  • czunyiné szellemisége said

   Ki hiszi el, hogy az ordasqrva otthon akar főzögetni annak a balfék Czunyi Gábornak meg a két biológiai selejtnek?
   Amikor 30 ezren olvasták a mi posztjainkat a szörnyetegqrva pályafutásáról?????
   Még Felcsútról is kattintgattak, bizony….

 63. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Nagyon izgalmas a tréninghét programja, erotikus táncok stb. Szabó András visszatér a hatalmas alkotó, Miksolci Csulyak István életművének elemzésével.
  De ő csak 25 hallgatóra számíthat, Bánky Éva a fantasy regény erotikus csillaga pedig hetvenre.
  Azt IMO-s Hermann pedig ZENÉL
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1344-treninghet.html,

 64. Handó Tünde a fideszes Justitia said

  Handó jól megszorongatja a jelöltet, aki nem nyalt neki be eléggé
  http://444.hu/2016/03/04/a-tanu-parbeszedeit-idezi-fel-szajer-felesegenek-kihallgatasi-jegyzokonyve

 65. Bátor(i) besúgók said

  A kétharmados klán ügynökbarát kormánya természetesnek tartja, hogy a Kedves Vezető évértékelőjére rendszeresen meghívják legkedvesebb besúgóikat. Azokat, akik az egypárti diktatúrát kitüntetésekkel szolgálták, majd egy vállrándítással („miért ne?”) átálltak a fiatal demokraták ülepét tisztogatni. No, nem ingyen! Beépített háttéremberekként, információs és kapcsolati előnyökkel, már a gyermekeik is jól keresnek. Sőt, helyezkednek, pozíciókat kérnek és kapnak.

  • Orsós Viktor said

   Mert a Kedves Vezető a hasonszőrűek közt érzi jól magát. Simicska igazat mondott Orsós cigány besúgó múltjáról. Az ő hatos kartonja kézről kézre járta HM-ben még Juhász Ferenc idején. Mindenki tudta róla, hogy ügynök volt. Nem véletlenül szavaztatta le az ügynöktörvényt. Aki azt hiszi, hogy 1983-ban , Kádár Magyarországán egy átlag egyetemista jogászhallgató a nélkül mehetett Nagy-Britanniába vendéghallgatni, hogy az állambiztonság nem kötött vele szerződést, azt nem tudom elképzelni, hogy nevezett hülyébb-e , vagy naívabb.

 66. vajna a kétkarú rabló said

  Orbán dicsérgette a hájas kaszinós barátját
  http://kolozsvaros.com/2016/03/04/andy-vajna-a-nemzet-hose/

 67. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely még nem látta a Saul fiát, de már cikket fosott róla
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-03-05/mindig-kozellevo
  Majd megnézi.. Mitól nem érsz rá, hájas parazita?
  Orbán seggét nyalod, a focimeccseket nézed?
  Ne nézd meg!
  A puszta jelenléteddel bemocskolnád.
  ,

 68. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán a csuti intrikus, beleül Putyin ölébe, ingerkedik Seehoferrel – akinek a köldökéig ér és NAGY MANIPULÁTORNAK gondolja magát.
  Valójában egy idióta senki, akit mindenki megvet.
  http://privatbankar.hu/makro/ilyen-csunyat-is-ritkan-mondanak-orban-viktorrol-291073

 69. Orsós Viktor said

  A Századvég szerint minden második magyar szereti az orbáncot. Ti elhiszitek?

 70. Köntös köntöse alatt said

  Köntös nem érti.
  Merthogy a történelmet az érdek mozgatja.
  Köntös leszarja a humanitárius szempontokat és hülyének tartja azokat, akik irgalmat éreznek.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-03-05/semmit-sem-ertek
  Nekünk meg itt van Köntös, Orbán udvari papja és gazember politikájának apologétája.
  Mi értjük ezt a sötétlelkű, undorító figurát és undorodunk.

 71. Orbán a primitív kártékony állat said

  Itt lakik Orbán, nem a putriban a stadion mellett.
  Itt látható a milliárdos birtok.
  http://gepnarancs.hu/2016/03/juhasz-orban-luxuskastelyban-el-cseledek-szolgaljak/

 72. Nem félünk a TEK-től! said

  A TEK lezárta a Múzeum környékét a hazafiak elől.
  http://tuaregblog.blogspot.hu/2016/03/elmentek-picsaba.html
  Csakazértis ott leszünk!
  Buktassuk meg Orbánt és bandáját!

 73. Petrőczi a pöcegödör said

  Petrőczi lóf..okról álmodik, sőt versel.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/03/vadlovak-hatan-marczibanyi-terre.html
  Mondjuk szabó miniatűr undormányára gondolva megértjük

 74. Ludvig a valag said

  A vénpicsa már a büféasztalnál ólálkodik

 75. Buli Mia said

  Ezen úgy néz ki, mintha már meg is döglött volna.

  Kellemes okádást kedves olvasóinknak.

 76. Orbán takarodj! said

  Tapsolóembereket keresnek Orbán beszédéhez
  http://444.hu/2014/03/12/800-forintos-oraberert-keresnek-embereket-marcius-15-re-a-muzeum-kerthez

  • Lengyel bértapsonc said

   Már meg is találták. Külföldről hozatják őket. Megint több ezer bértüntető érkezik március 15-én Lengyelországból. Nem lenne egyszerűbb, ha ezúttal inkább elvinnék magukkal Orbán Viktort?!? Oszt’ akkor imádhatnák és ünnepelhetnék egész évben odahaza a felcsúti zsebdiktátort. Talán még kolbászt is töltene és elénekelné nekik a “megjöttek a fehérvári huszárok” c. klasszikus nótát.

   • Orbán cézár március idusán said

    “Nero színházi fellépéseikor a lefizetett tapsoncok ordítva istenítik a … koturnuson billegő, köpcös kis cézárt. A testőrök szigorú szemöldökkel tekintettek minden rendetlenkedőre, mintegy ezt kérdezve: talán nem tetszik? Egy-egy vihogás hirtelenül elhalt, mert korbácsütés csattant. A besúgók hegyezték fülüket.”

   • Deja vu said

    Stimmel: köpcös kis cézár március idusán gyenge produkcióval, közhelyes demagógiával, dakota közmondásokkal. Kifütyülné a vájtfülű közönség, de azokat nem engedik oda. Lezárják a terepet, csak a bértapsoncok mehetnek a közelébe. TEK-esek és besúgók veszik körül, listázó kubatovok, seggnyalók.

    Mintha az őrült Nero császár elevenedne meg a cezaromán kis cigányban…

  • Golyófogók said

   nem a civilek miatt zárják le a fél várost, hanem mert fél a geci, retteg. Nekem már régóta feltűnt, hogy minden nagyobb nyilvános beszédén körülveszi magát biodíszletekkel, gyerekekkel, fiatalokkal, nyuggerekkel. Tudatában vannak annak ezek, hogy valójában a golyófogó szerepét osztották rájuk? Ugyanis jóval kisebb az esélye egy támadásnak a geci ellen, ha ártatlan civilek vannak körülötte, vagy ha mégis, felfoghatják a golyókat.

   • Hiú pöffencs said

    Lelőni aligha fogják, valszg, inkább megmérgezik, mint Chavest, ha szerét ejthetik.
    Orsósvajda valószínűleg inkább azért veteti körbe magát, mert imádja ünnepeltetni magát, és imádja, ha a kezét (na meg a seggét) csókolgatják. Mint minden diktatórikus hajlamú, pöffencs vezető, elüldözi, kicsinálja, ellehetetleníti a nálánál okosabb embereket, a helyett, hogy felhasználná tudásukat. Inkább hízelkedő senkiháziakkal, engedelmes fejbólintókkal veteti körbe magát.
    Minden rossz vezető erről híres.

   • kijárási tilalmat! said

    Megértem. Sőt javalom, hogy március 15.-én senki(!) ne menjen oda ahol “védett személyt” sejt. Javasolnám a civil gyalogosforgalom letiltását is. A magyar zászlóra meg tűzparancs! Éljenek a védett személyek! (Csak ne sokáig!) Március 15.-re pedig vonatkozzék a kijárási tilalom! (Persze, demokratikusan: mindenki előállítható, ki ezt megszegi). Az “ünnepségekre” csak pelépő kártyával, három fokozatú lépcsőn juthasson be, már aki kellően elszánt, vagy lefizetett! Éjjen az ungarische szabaccság!

 77. […] https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/29/sex-and-church-szex-es-egyhaz/ […]

 78. […] Csak írjátok be a keresőbe egyház és piroslámpás negyed! Esetleg úgy is, hogy egyház és szex. Vagy megközelíthetitek Czunyinét az etikai kódex oldaláról is. De Tenke Sándor egykori […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: