Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Ms Czunyi’s property (Czunyiné anyagi és szellemi javai)

Posted by jhnnsclvn - március 14, 2016

A hit ereje Nagykőrösön

A hit ereje Nagykőrösön

Szerző: A Hit Ereje

Czunyiné Bertalan Judit egy címzetes főiskolai tanári cím és egy bokodi kültelek 1/27-nyi birtokosa. Anyagi javai 2014 óta vagyonbevallása szerint egy fillérrel sem változtak: nem nőttek, de nem is csökkentek. A legkülönösebb ezekben a vagyonnyilatkozatokban az, hogy Czunyiné kizárólag államtitkári fizetését (kb. 1 millió forint) tünteti fel, következetesen megfeledkezik azonban parlamenti képviselői juttatásáról. A vagyonbevallás szerint kizárólag egy szántót birtokol, sem lakása, sem háza, sem nyaralója, de még egy árva autója sincsen. Ennyire szegény lenne Czunyiné, aki államtitkári kinevezését megelőzően Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja volt? Nem hisszük, annál kevésbé, mivel az oroszlányi MSZP írásából megtudtuk, hogy Czunyiné a megyében igazi “helyi kiskirály”-ként a megyei útbiztosi pozíciót is megszerezte magának. Bizonyára nem ingyen. De “kis halak – jó halak” alapon megtartotta a bokodi önkormányzatban betöltött tisztségét is. Mindezekből a pozíciókból szerzett jövedelmekről azonban egyetlen szót, egyetlen számot sem találunk a vagyonnyilatkozataiban.

A nyilvánosság előtt tett nyilatkozataiból ítélve szellemi javai sem gyarapodtak 1993 óta, mióta elkezdte, majd bukdácsolva elvégezte a Károli “református” “Egyetemet”. Hihetetlen ostobaságokat beszélt a lúgokról és a savakról, tudatlanságánál csak arroganciája volt nagyobb. Akik politikusi pályafutását az egyetemi pad elhagyása óta figyelemmel kísérték, azt mondják, erkölcsössége sem változott, ugyanazokkal a módszerekkel haladt előre a politikai pályán, mint egyetemi tanulmányaiban. Két dolog változott: ruháinak színvilága, melyben az utóbbi években a narancssárga dominál, és retorikája, melyben többször alkalmazza a kereszténység és az erkölcsösség külsőségeit, mint egyetemista korában.

Vagyonának alakulása a kormányoldalon nyilvánossá tett s.k. kitöltött vagyonnyilatkozatai szerint itt látható:

Nincs háza, lakása.

Hol lakik a Czunyi család? Csak nem albérletben?

Nincs autója.

Mivel jár a Czunyi család? Csak nem gyalog?

Ha nem tüntette fel létező vagyontárgyait a vagyonbevallásában, akkor mi is Czunyiné?

A választókat és az adóhivatalt becsapó adócsaló.

Hogy áll a helyzet Czunyiné szellemi apportjával? Aki ismerte őt károlis hallgató korából, emlékezhet rá, hogy sem a tudomány, sem a kultúra más területei iránt nem élt benne semmiféle érdeklődés. Megszerezte a jegyeit, ahogy tudta – minimális szellemi erőfeszítéssel, de a főnökségnek tetsző módon. Egyszer pl. hirdettek egy pályázatot Benda Kálmán, a KRE első rektorának emlékezetéről. Bertalan Judit képes volt írni Benda Kálmánról úgy, hogy egyszer sem beszélt vele, látni is csak egyszer látta, a legelső tanévnyitón. Más jelentkező nem lévén, meg is nyerte a pályázatot.

Balla Péter 2015. október 3-án átadta a “címzetes főiskolai tanár” kinevezést Czunyinénak “A hit erejével” című konferencia megnyitásaként. Ezt a konferenciát a Nagykőrösi Főiskola (később a KRE főiskolai kara) fennállásának huszonötödik évfordulójára rendezték. A hit ereje nyilván kompenzálja a szellem erőtlenségét. Csakis így lehetett címzetes professzor Bertalan Juditból abban az oktatási intézményben, amelyben diákként majdnem megbukott.

A nagykőrösi tanoda mindig is híres volt kimondottan alacsony színvonaláról, de Balla Péternek és Bertalan Juditnak még ezen is sikerült észrevehető módon rontania. A Károli rektorai – a nagyszerű alapitó rektortól, Benda Kálmántól eltekintve – a tudatlanság és az amoralitás ékes példái. Tenke Sándor a szeretőjét, Bertalan Juditot sokféleképpen használta fel. Nemcsak a Ráday 28. első emeletén, hivatali irodájától pár méterre levő szobájában, házasságtörő nemi élete gyakorlására. Ezzel mindjárt fényes példát mutatva a teológushallgatók számára egy lelkésztől és hittudományi professzortól elvárható erkölcsiségre. Megtette HÖK vezetőnek Bertalant, igy biztositotta a maga számára a HÖK szavazatait. Bertalan spicliként is működött, nemcsak saját óráiról jelentett, hanem barátainak, pl. Erdőközi Orsolyának a segitségével olyan tanárokról is súgott, akiknek órát maga nem látogatta. (Erdőközi Orsolya tavaly gimnáziumi igazgatóságot kapott jutalmul ezért az időközben államtitkárrá lett Bertalantól.)

Tenke Sándor az első Orbán kormány két milliárdos támogatását is elköltötte, Szabó András támogatásával. Mire is? Amerikai autókra, kristálycsillárokra, lanthátú székekre, meg a kurváira, mert Bertalan mellett a Rozgonyi lányokkal is ápolt testvérinél forróbb kapcsolatokat, s őket is a Károlival fizettette (az egyik gazdasági igazgató, a másik főtitkár volt). Ez praktikusnak bizonyult, hiszen a Tenke annyiszor nyúlt a kasszába és arra szórta a közpénzt, amire akarta. Erre a nagyszabású lopássorozatra Tenke is ráfizetett – a zsinat biróság elé citálta, a Rozgonyi lányok is – ki lettek rúgva, aki mindent megúszott büntetlenül, a legaljasabb mind közül, Bertalan Judit volt.

Az ő karrierje a Károlin jól bevált módszerrel haladt tovább. Államtitkár lett, a közoktatásért lett felelős olyan tudással, amire jobb helyeken érettségit sem adnának. A Károlin viszont professzorság jár mindezért, még ha cimzetes is.  Balla, a Károli jelenlegi rektora Tenkéről vesz példát: ő is tudatlan és mélységesen becstelen. Doktori disszertációját komoly teológus körökben csak röhögve emlegetik. Kollégáira nemcsak besúgóhálózatot szervezett, hanem egy profi titkosszolgálat embereit uszitja.

És cimzetes főiskolai tanárnak nevezi ki a magyar kormány legsötétebb agyú és erkölcsiségű némberét. A dologban az a legviccesebb, hogy akkor teszi ezt, amikor Czunyiné pályája meredeken zuhan lefelé. Nos, aki hülye, mint Balla, az minden tettében az.

A dolognak komoly szimbolikus ereje van: a Károli ostoba és becstelen vezetője kitünteti a Károli műveletlen és mélységesen züllött volt diákját. Teszi ezt egy A hit erejével cimű konferencián. Most már csak egy kérdésünk maradt: miben hisznek ezek? Milyen hitet közvetit a Károli?

Csak egy lehetséges válasz van erre. Kimondani is alig merjük: a sátáni gonoszságba és becstelenségbe vetett hit erejét. Ezeknek visszataszitó példái maga Balla rektor és a mindenki (minden fő fideszes) kapcája, Czunyiné Bertalan Judit. Ők a Károli arcai, hogy azt ne mondjam, pónemjei. Aki ide jön, aki ide küldi a gyerekeit, ebben az erkölcsi fertőben lesz része.

80 hozzászólás to “Ms Czunyi’s property (Czunyiné anyagi és szellemi javai)”

 1. Dinka die erbaermliche Witzfigur said

  Dinka megint lesújt a feminizmusra.
  Most talált egy hülyét, aki hozzá hasonlóan négy biológiai selejtet bocsátott az emberiségre, ordenáré giccseket firkál, egyébként dologtalanul él, és mindezért még tiszteletet is követel magának.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-03-14/gyanus-anyasag
  Undorodunk tőled, hülye liba.

  • kövi dinka said

   Ez a p..a még petrőczinél is rosszabb

   • Borostyán körút said

    Ne bántsátok a szerencsétlent, a férje, az a sunyi Jakab csalja, mint a répát.

   • gyopáros völgy said

    Szombathelyen mindenki mélységesen megveti őket, mióta kiderült az a bizonyos pénzügy. Jakabék unortodox módon értelmezik közpénz fogalmát. Rátették a becstelen kezüket. ÉS PONT! Igaz, Dinka?

   • Hagyjuk a témát! A pénzügyről én is hallottam, úgy tudom, büntető feljelentés is született.Majd a jogi folyamat végén hozzászólunk. Az pedig, hogy Jakab csalja-e a feleségét vagy nem, egyáltalán nem közügy.

   • Dinka a parazita said

    Nem is értem, miért nem tanit a Károlin ez a parazita, pökhendi, ostoba nőstény?
    Van annyira valag mint a Petrőczi, és még pofátlanabb is nála.

 2. Czunyinét rektornak! said

  Czunyinénak már kitelt a becsülete (SOSE VOLT NEKI) a Fidesznél, visszajöhet még rektornak a Károlira.
  Becstelen, aljas és tudatlan,akárcsak Balla él Tenke.
  Tenke ágyasaként amúgy is belejött a károlis közpénzlopásba

 3. balog a seggmagyar said

  Balog kitüntette az ótvaros Bencsiket, a népszabi pártélet rovatának vezetőjét meg néhány hasonló brigantit

 4. czunyiné a Károli szuka pónemje said

  Czunyiné a károlin szivta magába azt az aljasságot és tudatlanságot, korruptságot és hatalmi arroganciát, aminek következtében holnap NAGY TÜNTETÉS LESZ!
  Czunyiné a mocskos károlis qrva szétrombolta a magyar közoktatást.
  Gratulálunk, Károli, ti vagytok a magyar oktatásügy fertőző góca!!!

 5. Petrőczi alzheimeres said

  Bulimiás olvasóink kérésére

 6. németh a celli giccsőr said

  Németh undoritó nyálzása a reposzton
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-03-15/szabadsag-szele

 7. czunyi vérben gázol said

  Lehet, hogy a fidesz Czunyinén bukik meg.

 8. refi bukta said

  A refikre nagy bukta vár. Persze ki se néznek a fidesz seggéből, igy észre se veszik

 9. orbán takarodj! said

  Nagy bukta orbáncnak!
  http://hvg.hu/itthon/20160315_Ultimatumot_adott_Orbannak_es_Adernek_Pukli_Istvan

 10. fideszes gazemberek said

  Ezt Balognak meg Czunyinénak köszönhetitek!

 11. Közel a vég! said

  Czunyiné volt a parasztáldozat, de nem bizonyult elégnek.
  Ha Balog nem megy vele a francba, nagyon csúnya világ jön fideszékre!

 12. refi a refit kitünteti said

  Kitüntettek néhány refit.
  http://reformatus.hu/mutat/12055/
  Pl. Szakályt, akit a refllap a Károli tanárjának nevez, pedig ez a hatodik állása, nem is említi soha.

 13. Orbán rohamos leépülése said

  NAGYON jó elemzés Orbán beszédéről.
  http://hvg.hu/velemeny/20160316_Hont_A_PetoFIDESZTOL_a_gazdaallatig_Orban_Viktor_marcius_15

 14. Bagdy nyanya said

  Bagdy banya megint mondott sok marhaságot
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7112/

 15. Balogot kirúgni!!!! said

  Hegedűs Lórántné (Jobbik) kijelentette, hogy BALOG VÁLLALHATATLAN, Balognak mennie kell.
  Nagyon igaz.
  Húzza a belét Balog a Hold utcába!

 16. jakab a pap said

  “Az emberi természet természetétől fogva romlott” – mondja Jakab, a pap. Ő aztán tudja: haverjaival és feleségével, Dinkával együtt a testet öltött gonoszt szolgálja, Orbánt.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-03-17/gonosz-hatarai

 17. Szabó a vérfertőző said

  Aki ma bemegy az úgynevezett tréninghétre,
  hallgathatja a mocskos tolvaj gazember, okirathamisító gané
  Gyilkos antiszemita vérfertőző Szabó András hülye motyogását.
  Elszabadul az alzheimeres vénqrvától a Petrőczitől

 18. holland kakaó said

  Nem akkreditálta a MAB a Károli néderlandisztikáját.
  Nem is érdemlik meg.

 19. Közel a vég! said

  13 dolog, amiért Orbánnak bocsánatot kéne kérnie.
  A 14-ik, hogy rászabadította a közoktatásra a károli retkes qrváját, Czunyiné Bertalan Juditot.
  http://444.hu/2016/03/17/a-szakszervezet-szerint-13-dolog-miatt-kene-bocsanatot-kernie-a-miniszterelnoknek-a-pedagogusoktol/

 20. hücpe said

  Orosz-grúz-izraeli bűnözőkkel barátkozik Habony, Rogán és Vajna!
  http://valasz.hu/itthon/milliardos-biznisz-egykori-szdsz-kedvenc-izraeliekkel-baratkozik-habony-arpad-117704

 21. eltés srác said

  Az a patkány pofa ott a jobb szélen a Balla?

 22. Tiborcz dühbe jön said

  Orbán veje megint lop.
  http://hvg.hu/gazdasag/20160317_Allitolag_luxushotel_lesz_a_letarolt_Jozsef_nador_terien__Orban_veje_mar_ott_olalkodik

 23. tele a tökünk petrőczivel said

  Petrőczi, az alzheimeres vén p..a előfizetéseket gyűjt a tetves könyvére.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/03/kotet-elozetes.html
  Dögölj te meg, te szemét tehetségtelen senki!
  A f.omnak kell a hülye könyved!

 24. Balog a seggmagyar said

  Balog, a gazember pap nevetségesnek nevezi a pedagógusok akcióját.
  Te vagy a nevetséges, te segédesztergályos idióta!
  Aki kitüntetted a Petrőczit a József Attila díjjal, betetted a Szabót a MAB-ba, te utolsó senki!

  • Balog a terminátor said

   Balog, a balfasz pap “komikusnak” nevezte, hogy bocsánatkérést várnak el tőlük.
   Azok után, te istenverte állat, hogy szétbasztad az egészségügyet, a közoktatást meg rábíztad a károlis retkes riherongyra.
   Agyhalott vagy és erkölcsi hulla, Balog.

 25. fideszes ripacsok said

  A fideszes idióta horda folytatja a károlisqwrva Czunyiné mocskos tevékenységét4
  http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/17/falkaban_gyalazzak_a_tanarokat_a_fidesz_es_mediahienai_szavazzon_a_leggusztustalanabb_beszolasrol

 26. czunyiné szellemisége said

  Böröndi, a fideszes minisztéáriumi főtanácsos a varangy.
  http://nol.hu/belfold/levarangyozta-a-magyar-pedagogusokat-a-miniszteriumi-fotanacsos-1606811
  Czunyiné alatt hozzá méltó gyilkos fideszesek.

 27. Hab(ony) a tortán said

  Habony Orbán kihelyezett agya és jelleme
  http://www.168ora.hu/itthon/habony-allamfo-sorsaba-is-beleszolt-143884.html

 28. fideszes haramiák said

  Lelepleződtek a fideszes hazugságok, hogy nem volt közük Erdősi nyanyához a kopaszoknak.
  http://www.borsonline.hu/20160318_itt_a_bizonyitek_erdosinet_vedtek_a_kopaszok__exkluziv_videok

 29. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán és Habony, a két fideszes gazfickó milliárdokat kaszál az orosz és izraeli bűnözők betelepítésével
  http://index.hu/gazdasag/2016/03/17/letelepedesi_kotveny_habony_arpad/

 30. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi, téged az Úr a maga végtelen kegyelmében szerény képességűnek teremtett, vulgo: szörnyen butának. De kedvelünk, mert nem vagy egyszersmind arrogáns Besserwisser(in), és/vagy magát hegeli világszellemnek képzelő vidéki könyvtárigazgató, akinek szellemi kapacitása még az ETO-rendszert sem éri fel.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-03-18/babel-effektus
  Ezért tanácsoljuk: NE FOGLALKOZZ FILOZÓFIÁVAL, KÍSÉRLETI GENETIKÁVAL, se más hasonlóval.
  Csak kiröhögteted magad, szegénykém.

 31. Tiborcz törököt fogott said

  Tiborcz egy törökkel rabol együtt.
  http://444.hu/2016/03/17/sundorog-a-tiborczhoz-kapcsolhato-cegcsoport-a-ledozerolt-jozsef-nador-teren
  Rohadtok ti még börtönben a mocsok apósoddal, meg a ribanc feleségeddel együtt!

 32. refi agymosás said

  Nagy seggnyalás a refiknél, most Novák Katalin van soron.
  http://reformatus.hu/mutat/12070/

 33. foltos hiéna said

  Okádék Stumpf
  Neki is hatalmas területei vannak Tokajban, most meg nyivákol, mert nem ő az Ab elnöke.
  Büdös paraszt ő is nemcsak Orbán.
  http://kolozsvaros.com/2016/03/16/okadni-kell-ezektol-a-beismero-vallomasoktol/

 34. advocatus dei said

  Így működik a fideszes bíróság
  http://vs.hu/kozelet/osszes/jogerosen-eliteltek-david-ibolyat-es-herenyi-karolyt-0318

  • czunyiné vérben gázol said

   Hát ez érdekes, már azért is, mert kis sorozatunk hősnője, akkor még nem Czunyiné, csak Bertalan Judit Herényi Károlynak is a szeretője volt. De otthagyta, mert Judit – a Károli jövendő címzetes főiskolai tanára – csak azokkal …ott, aki hatalmon volt. Herényi meg már nem, most meg már végképp nem.

  • kettős mérce said

   Dávid Ibolyáékat azért ítélték el, amiért a wistmanwoodos hölgyikéket felmentették. Még hogy független a magyar bíróság! Röhej lenne, ha nem lenne tragikus.

 35. fineszes said

  A TV2 gaztettei.
  Egyetértünk, csak a szöveget írónak szólunk, hogy az ETIKETT nem azonos az ETIKÁval.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/nagyot-bukott-a-tv2-laszlo-petraja/251334

 36. Manolovitsné Erdőközi Orsolya Czunyiné bűntársa a károlin said

  Március 15-én a Budai Nagy Antal Gimnázium tanárai is tiltakoztak.
  Czunyiné náluk nevezte ki igazgatónak Manolovitsné Erdőközi Orsolyát, akivel a 90-es években a Károli HÖK-jében osztották a közpénzeket.

 37. Fideszes Földmutyi said

  Kiváló üzletet ütött nyélbe a fideszes Vígh László. Annyi pénzért vásárolt egy hektár földet, mint egy közepesen drága ebéd ára. Persze nem csak egy hektárnyit vett, és még csak nem is ez az utolsó csavar a történetben.
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/156443/

 38. Sziámi ikrek said

  A nemzet félkarú rablója, a magyar filmipar terminátora épp Londonban vesz magának egy Bentleyt Habonnyal. A Nyugati fény blog londoni olvasója megörökítette a vásárlást. Sajnos, Habony épp lemaradt a képről, pedig ő is ott volt a haverjával, akivel szinte már összenőtt.
  Forrás: http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/14/andy_vajna_epp_londonban_vesz_maganak_egy_meregdraga_bentley-t_fotokkal_nyugati_feny_exkluziv

 39. reposztos bölcsek said

  A reposztos barázdálatlan agyúak nem hisznek az evolúcióban.
  http://reposzt.hu/comment/7338#comment-7338
  Ha rátok nézek, én se.
  Egy gyűrűsféreg intellektuális szintjén vagytok!

 40. jakab a pap said

  Vannak intelligens hozzászólók a reposzton, pl. ő, aki nagyon jól helyreteszi az önhitt hülyét, Jakabot. Jakab persze nem ért a szóból. Az ilyen lábhoz szoktatott, diktátornyaló senkik csak a rúgásból értenek.
  http://reposzt.hu/comment/7337#comment-7337

 41. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely Attila a tanárokat alázza, meg az ideológiai lólábat.
  Bizony, Czunyiné a károli cemendéje mindent nagyon jól csinált, a maga tudáséra és erkölcsiségére alakította a KLIKesített közoktatást, oppardon, nevelést
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-03-19/illuziok-nelkul
  Az agyműtött birkák meg bégetnek, mint ez a székely.

 42. Petrőczi a Clérambault-szindrómás said

  Ludvignak Clérambault-szindrómája van. Azt hiszi a hülye, hogy mindenki bele szerelmes. Ezért üldözi az Ali bácsit a Sirazból meg a könyvtárosokat a Rádayban.
  Persze Alzheimere is lehet, amilyen gyagya.

 43. Mészáros disznói said

  Mészáros lánya lett a herceghalmi kutatópark igazgatója
  http://hvg.hu/gazdasag/201612_kutatopark_meszaros_a_vezer
  Még egy Orbán közeli pi..a, aki a mi lábunkon áll.

 44. czunyiné szellemisége said

  Na itt van egy remek köznevelési koncepció, nem a retek károlis qrváé
  http://24.hu/kozelet/2016/03/18/pukli-istvan-ha-az-embert-megdobaljak-szarral-keves-ha-bocsanatot-kernek-tole/

  • refi brigantik said

   Most szegény Puklit akarják kicsinálni, a reposztos hóhérok is beszálltak a véres munkába.
   A refi papok gyilkosan könyörtelenek.

 45. refis bál said

  Orbán meg a többi görény rá fog faragni.
  http://gepnarancs.hu/2016/03/orban-felhet/
  A refi csahosok pedig nem tudnak idejében átállni másik valagra.
  Még ehhez sincs gógyijuk.
  Down kóros mindahány

 46. Tiborcz dühbe jön said

  Tiborcz egyre nagyobb iramban lop.
  Nemsokára megellik a récsöl, köll a föld az utód ganéknak.
  http://444.hu/2016/03/18/tiborcz-es-csaladja-216-millioert-vett-193-hektar-foldet-marcius-elejen?fbfanpage444+20160318+2203

 47. Aranyosi a vén idióta said

  Aranyos bácsi is hozzákuruttyolt a demencia mélyéről!
  Éljen a fidesz, igaz, aranyos bácsi, gombolja be a sliccét, nem a budiban van!
  http://reposzt.hu/comment/7347#comment-7347

 48. kaganovics said

  Mocskos egyházi álszent pénzéhes szemetek!
  http://nyomorszeleblog.hvg.hu/2016/3/19/516-az-egyhaz-es-en/

 49. Orbán takarodj! said

  Orbán nem kér bocsánatot, hogy a károlis kapcarongyot ráuszította a közoktatásra.
  Meglátjuk, mi lesz a vége
  http://nepszava.hu/cikk/1088822-pukli-nem-allok-bele-a-politikaba—az-igazgato-uzent-orbannak/

 50. fideszes haramiák said

  Így is lehet
  http://nepszava.hu/cikk/1088618-torvenytelenul-igen

 51. református hírmondó said

  Bagdy nyanya és Varga Csaba mindenféléről.
  Ez egy értelmes és kritikai szellemű keresztény blog, nem mindenki olyan szervilis, mint a reposztosok,
  http://kotoszo.blog.hu/2016/03/19/mi_koze_a_kereszteny_csaladnak_a_kdnp-hez_567

 52. Petrőczi a pöcegödör said

  Petrőczi még azt se veszi észre, hogy még egy ilyen falmelléki vidéki lap se teszi ki az ő nevét a címlapra.
  Mert ők is megvetik a bárgyú fűzfapoetesszát.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/03/kotet-elozetes.html

 53. ulan bátor said

  Szép új magyar világ!
  Húzzanak vagy dögöljenek meg az idegenszívű rohadékok!
  http://24per7.info/magyar-seggbe-magyar-lofszt/

 54. orbán az undorító görény said

  Magyarország jobban teljesít!
  A mi ORBÁNUNK A LEGKORRUPT!!!!
  http://propeller.hu/itthon/3201921-publicus-fideszeseket-ketszer-annyian-tartjak-korruptnak-mint-mszp

 55. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  A tetves fideszes qrvák!
  http://kolozsvaros.com/2016/03/20/ennek-a-rezsimnek-orban-rahelek-es-kunfalvi-norak-kellenek/

 56. orbán az undorító görény said

  Orbán rabol ezerrel!
  http://propeller.hu/itthon/3201851-orban-veje-csaladja-216-millioert-vettek-foldet-egy

 57. szamuely tibor said

  Kun Miklós főreformátus főprofesszornak holnap biztos eszébe jut, hányszor járt a nagypapáról elnevezett téren.
  Holnap lesz a nagypapa által kirobbantott főreformátus tanácsköztársaság.
  Éljen a református Internacionálé! Éljen Kun Miklós, a Béla unokája!

 58. börtönben fogtok megrohadni, fideszesek said

  Tényleg börtönben fogtok megrohadni, vagy addig bevezeti Lázár a halálbüntetést?
  http://kolozsvaros.com/2016/03/19/bortonben-fognak-megrohadni/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 59. Gazdaállat said

  A felcsúti parazitát éltető gazdaállatok a magyar nép gyávasága, megosztottsága és közönye, valamint a bárgyún békemenetelő fideszes birkák. Ezek hiányában ez a veszélyes és gusztustalan parazita megdöglene végre.

 60. Mr. Ráchel said

  Földosztás Orbán módra: Már az Orbán-Tiborcz-Mészáros családé fél Fejér megye. Kell a sok föld, amin megáll az Orbán-purdék lába.

  • Földrablás said

   Aki 1000 hektáros földeket,fél megyéket rabol az piszkosul nyeregbe érzi magát. Ez lehet attól mert mocskosul be van biztosítva olyan védelemmel amit talán elképzelni se tudunk. Vagy mert tudja ebbe az országba úgyse fog semmi komoly dolog történni ellene. Hiába 1000 év szolgaság remekül megtanította az embereknek hogy kell kusba lenni ha élni akarnak. Teljes összetartás meg alig volt a magyar nép történelmébe mióta a kárpát medencébe értünk, egy két kivételtől eltekintve.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ugyanilyen mocskosul nyeregbe érzi magát a református egyház is, amelyik püspökrokonoknak doktori címeket, egyetemi állásokat osztogat, és arra, aki az ezek mögtti teljesítményekre rákérdez, ráküldik a titkosszolgálatot.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: