Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

My successor is next to me (Mellettem az utódom)

Posted by jhnnsclvn - március 21, 2016

Zsengellér és a Wistmanwoodos Patkány

Zsengellér és a Wistmanwoodos Patkány

Szerző: Pharisée

Balla Péter fenekéhez, úgy tűnik, hozzáragadt a rektori szék, és nincs, aki leválassza róla. Pedig nehezen tapadt meg rajta. Az akkori fenntartó, Bölcskei Gusztáv eleinte ki se akarta őt nevezni. Hosszú ideig “rektori teendőkkel megbízott rektorhelyettesnek” hívták. Ezzel a hosszú és megalázó, direkt neki kreált titulussal futkosott rektori konferenciákra, társegyetemek ünnepélyes évnyitóira és évzáróira, bíróságra, rendőrségre és minden olyan eseményre, ahol az intézményt hivatalosan képviselnie kellett. Mert mit is jelentett a “rektori teendőkkel megbízott rektorhelyettes”? Kb. annyit mint “rektorpótlék – jobb híján”, “bohócnak egyelőre megteszi” stb. Az egyetemet a PhD nélküli hétpróbás gengszter, Kovács Barnabás irányította árnyékrektorként. Ballából valószínűleg sose lett volna kinevezett rektor, ha a MAB Bölcskeit erre rá nem kényszeríti. Miután a sokadik vizsgálat és monitorozgatás után még mindig nem volt a Károlinak rektora, a MAB az akkreditáció feltételéül szabta rektor kinevezését az intézmény élére. Csak ennek köszönheti ez a lelkészi jellegű patkány, hogy kezébe nyomta a PhD-csaló Schmitt Pál – akkor még “álamfő”-ként – a rektori oklevelet. Méltatlan kezekből hasonlóképpen méltatlan kezekbe vándorolt az irat, amit Balla büszkén fotóztatott még a Sándor-palotában különböző társaságban és háttérrel – szólóban, saját magával, feleséggel, Cservákkal, libasorba állított kölykökkel -, majd hazatérve bekereteztette és az ágya fölé függesztette. Azóta is imádkozik hozzá minden este: “Én istenem, jó istenem, lecsukódik már a szemem, ám a tied nyitva atyám, amíg alszom vigyázz reá, el ne lopják má’ az éjjel, csókolhassam holnap reggel”. Aztán hálóingben felmászik az ágyra, lábujjhegyre áll, és csókot lehel Schmitt Pál kézjegyére. Reggel ugyanez a műsor, amit hálaadó ima vezet be.

Csoda-e, ha ez a kívül-belül jelentéktelen kreatúra, amely leginkább egy vedlett szürke patkányra hasonlít, ragaszkodik ehhez a darab papírhoz, amely őt senkiből – átmenetileg – valakivé teszi? Önérték híján helyi értékkel látja el.

Nem, ez nem csoda. A csoda az, hogy ezt az új püspök, Szabó István hagyja. Azok után, hogy ez a nagyravágyó, saját magát röhejesen félreismerő patkány még a püspöki címet is el akarta venni tőle. Még Szabó püspök híveiben is megdöbbenést és csalódást kelt, hogy nem rúgja ki a wistmanwoodos rágcsáló alól a rektori széket, hogy arra egykori pápai kollégáját és barátját, a – Ballához képest – mégiscsak emberi formájú Zsengellér Józsefet ültesse.

Mitől fél Szabó István? Mivel tartja sakkban, mivel zsarolja őt Balla és a Hegedűs család? Bogárdi Szabó a Fidesz kegyeltje, Balog Zoltán barátja, együtt szokták szidni a Hold utcában a ballibeket. Bogárdi a reposzton is lelkészhez méltatlan agresszivitással szokta káromolni a tuggyukkiket, ami baloldaliak mellett a zsidókat is magába foglalja. Egyetlen rossz szót nem ejt viszont a Jobbikról. Lehet, hogy a felcsúti futballpályát felavató Bogárdi a Fidesz utáni korszakra készül, s számításai szerint az a Jobbiké lesz. Erre utal az is, hogy a nagy protestáns egyházak közül éppen ő nem képviseltette magát a holokauszt emléknapján rendezett Schweitzer-konferencián, s egy olyan nyegle kimentő levelet küldött, “más dolgom van” címszóval, ami mindenkiben megbotránkozást keltett. Ezzel Bogárdi csattanósan kifejezte időlegesen taktikai okokból elrejtett, zsigeri antiszemitizmusát, amelyet most sógora, Szabó András képvisel az egyetemen a rá jellemző, sunyi változatban, aljas, gúnyos megjegyzések, rágalmazások, intrikálások formájában zsidó származású, vagy annak vélt kollégákkal, szakmabeliekkel szemben.

Bogárdi  Szabó püspök amúgy nagyon érzékeny politikailag, emlékszünk, a szoci kormánnyal is milyen jól kijött. Most, hogy a szocik, a Jobbikhoz hasonlóan, 12-13 százalékon állnak, a zsinat lelkészi elnöke is elkezdte újra már jól bevált hintapolitikáját a két ellenzéki párt között. A szociknak tett engedmény, hogy már nem intéz agresszív kirohanásokat ellenük és Gyurcsány ellen a reposzton, a Jobbiknak pedig az, hogy meghagyja Ballát a rektori poszton. Hogy ezzel Balla bűncselekményeit fedezi, ill. legitimálja, úgy látszik, nem számít neki. Neki tökéletesen megfelel egy olyan rektor, aki titkosszolgákat küld a kollégák lakására. Hát igen. Bogárdinak láthatóan már csak egy célja van: püspök akar maradni, és a Zsinat lelkészi elnöke. Több választáson úgysem indulhat, ez az utolsó esélye. Hogy ezért a célért Balla bűncselekményeit legitimálja, neki még ez is belefér. Nem akar bajuszt akasztani Balla sógorával, Lórikával, aki felesége révén nagy befolyással van a Jobbik politikájára, és a Takaró-klánt sem akarja maga ellen bőszíteni.

Egyelőre tehát nagyon úgy néz ki, marad rektornak a wistmanwoodos Balla. Zsengellér pedig, akit az élet ugyancsak megtaposott, marad az örök második, a szerencsétlen lúzer. Balla boldogan üldögél tovább a rektori székben, saját irodáját a nemrég megkapott Károlyi-palota grófi dolgozószobájában rendezteti be. Így jut – sok galádság és becstelenség révén – egy olyan trágyaszagú, sültparaszt figura Károlyi gróf lakosztályába, akivel a gróf a csizmáját sem tisztíttatta volna ki.

Sic transit gloria mundi.

83 hozzászólás to “My successor is next to me (Mellettem az utódom)”

 1. Kövi Dinka said

  Jakab és Dinka nagy unalomban élik parazita életüket. Míg a Jakab focimeccset bámul, a Dinka német sorozatokat. Egy kis szórakozás neki is jár, nem? Megírta, ő a mindennél magasztosabb anyai feladatoknak – négy genetikai hulladékának – szentelte az életét, az nekünk megérte, még anyagilag is (???), de leginkább tisztelnünk kell érte. És azonkívül író is ÉS PONT!!!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-03-21/az-okumene-jegyeben
  Most a kellemest a haszontalannal összeköte arról locsog, milyenek a német lelkészes sorozatok.
  Hogy bemutassa agya és erkölcsi érzéke mérhetetlen silányságát.
  Kösz, megértettük, Dinka, rosszabb vagy még a Petrőczinél is.

 2. álkeresztény műpárt húzz a ... said

  A vasárnapi zárvatartás miatt tízezren veszítették el a munkahelyüket
  http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/20/tizezer_embert_rugtak_ki_a_csaladellenes_parazitapart_miatt_semjen_zsolti_takarodj_a_maganeletembol

 3. orbán az undorító görény said

  Ezek az ő “áldott Orbán testvérükről” (RefLap) vesznek példát, hazudnak, rabolnak a mocskos dögök.
  http://444.hu/2015/10/20/richard-field-orban-aki-maga-is-felig-roma

 4. kobila said

  Hogy tudott Hegedűs püspök szép és okos lánya hozzámenni ehhez a ganajtúróhoz?
  És még négy gyereket is szülni tőle?

 5. Balla Hegedűsék júdása said

  Balla Hegedűséket is elárulta.
  Mélységesen meg is vetik érte.
  Hegedűs püspök temetésén látványosan elhatárolódtak tőle Gyöngyi nem vele ment a koporsó után, hanem Lórival, a testérével.

 6. fideszes gyilkosok said

  Húzzanak a vérbe!
  http://nepszava.hu/cikk/1088912-megindult-a-lejton-a-fidesz

 7. Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

  Petrőczi már megint vartyog valahol, ő versmondásnak nevezi.
  Csak ki ne essen a protkója, úgy lopta egy nyilvános vécében.

 8. czunyiné a női terminátor said

  Rohadt Orbán meg rablóbandája!
  beledögletek a Czunyinéba!
  Hiába, a Károli teljesít a legjobban!
  Itt képzik a legganébb rablókrt, a legmocskosabb qrvákat!
  Rendszerváltást vezet be Czunyiné minden qrvák legocsmányabbja!

  • Károli a bűnözők képzőhelye said

   Persze a Czunyiné adócsaló is, amint a vagyonbevallásából mindenki láthat.
   A károlisok persze büszkék rá, maguk is minden bűncselekményt elkövetnek.

 9. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Mocskos Lázár védi a rabló cigányt.
  http://kolozsvaros.com/2016/03/21/lazar-akkor-hazudott-vagy-most-hazudik/

  • Tökös kérdés said

   „Mitől gazdagodik a miniszterelnök környezete?” – ezzel a címmel szólalt fel Vona Gábor a Parlamentben, ahol Orbán Viktorhoz intézett kérdéseket. Vona Gábor azt mondta: „itt én kérdezek és önnek válaszolnia kell”, majd azt kérte a miniszterelnöktől, árulja el, ki az a Mészáros Lőrinc, aki „bármibe vágja fejszéjét, mindig sikerrel jár”. „Az ön személyes strómanja Mészáros Lőrinc?” – kérdezett rá.
   http://24.hu/kozelet/2016/03/21/vona-nekiment-orbannak-a-parlamentben-mitol-gazdagodik-a-kormanyfo-kornyezete/

   • Orsós Viktor said

    Ettől kérdezni? Sose válaszol, csak mocskolódással szolgál. Lopni szeret, de a felelősséget másra hárítja…Tipikus büdös cigány -“mentalitás”.

   • Ciganytempó said

    Csúnya önleleplezés a csuti törpe válasza. meg se próbálta azt mondani, hogy ők tiszták. Nem futotta másra, csak viszontvádaskodásra. Cigánytempó: “há te is lopsz, geci!”
    Itt áll az erkölcsi szintje, hogy a meggyőződése: ők is lopnak, nem történt semmi.

 10. Zsák és foltja said

  Ritka pocsék pofa ez a Balla. Tökéletesen tükrözi ennek a mocsok egyetemnek az ocsmányságát.

  • Lombroso said

   Balla tényleg rendkívül rút jelenség, de külseje csak a bensője tükörképe. Mit fejez ki ez az ábrázat? Végtelen ambíciót, ami végtelen jelentéktelenséggel és tehetségtelenséggel társul. Ezért ambíciói megvalósításához teljes gátlástalanság és mindenféle erkölcsi aggály hiánya szükséges. Tettei ezt alátámasztják. Egy született nímand, aki nagyra vágyik, a szó szoros értelmében mindenre kapható.

   • Matrix D'Amour said

    Mér? Zsengellér talán egy szépség? Különben is azt mondják, hogy egy férfinak nem kell szépnek lennie.

   • HTK Illetékes said

    Zsengellér valaha jó arc volt, de ez már a múlté. Igazad van, mátrix, ő is egyre csúnyább. Hozzácsúnyul a főnökéhez, Ballához. Mióta olyan nagyon jóban vannak…

 11. Rablás alanyi jogon said

  Sallai R. Benedek sajtóközleményben hívta volna fel a közvélemény figyelmét, hogy minap a kormányfő vejének családja egy nap alatt több mint 200 millió forintért vásárolt földet Fejér megyében, írja a Reflektor.hu

  Sallai azt írta volna, hogy:

  Orbán Viktor kormányhatározattal hozott döntés alapján játssza ki a legfontosabb közvagyont közvetlen családtagjainak,
  ez még a Fidesz szintjén is a pofátlanság új szintjét jelenti,
  a termőföld szépen lassan megy át Orbán-család, a Lázár-család, a Csányi-család és a Mészáros-család közvetlen tulajdonába.

  Az MTI ezzel a szöveggel utasította el a közlemény nyilvánosságra hozását:

  Az LMP parlamenti frakciója „A miniszterelnök is bűnös a földrablásban!” című, az MTI OS-hez szombati napon eljuttatott közleményével kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy közleményük az OS Szabályzatának 14. 3. pontjába ütközik, ezért azt nem állt módunkban kiadni.

  A 14.3-as pontban az áll, hogy a szöveg nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével, különös tekintettel a közszereplőnek nem minősülő személyek személyiségi jogaira.

  Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960×640).jpg (Array)
  http://24.hu/kozelet/2016/03/21/az-mti-letiltott-egy-kozlemenyt-mert-sertette-tiborcz-istvan-szemelyisegi-jogait/

 12. Ágnesasszony said

  Ági, van remény! Még nem késő! Az orosz származású 53 éves Margarita Louis-Dreyfus egy ikárlánypárnak adott életet. Te is annyi vagy, ugye?

 13. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Összefoglalva réxsöl dicső tettei
  http://kolozsvaros.com/2016/02/18/orban-rahel-a-nemzet-tehetsege/

 14. Orbán a primitív kártékony állat said

  Nagyon igaz!
  http://www.hirarena.com/orban-fejeben-takony-van–mint-hitlereben–ungvary-rudolf-_1461

 15. károlis bugrisok said

  Homelessek képeiből kiállítás a károlin.
  https://www.facebook.com/events/1525431331085155/
  Úgy tesznek, mintha lenne belül könyörület.
  De ez UNDORÍTÓ KÁROLIS KÉPMUTATÁS

 16. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh úr posztmodern giccse. A celli pap nem ismeri a magyar helyesírást. Csak jelzem, a koordinátarendszert akkor is egy szóba kell írni, ha “mennyei”.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-03-22/egy-fegyvertelen-vadasz-jegyzeteibol

 17. fideszes kommunikáció said

  Az úgynevezett közszolgálati ún. egyetem házi feladata némi gyurcsányozás
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/ez-mar-koros-a-fidesz-egyetemi-tananyagga-tette-a-gyurcsanyozast-98674

 18. Orbán takarodj! said

  Nyitott könyv a becstelen életed, te rabló görény!
  http://propeller.hu/itthon/3202485-orban-nyitott-konyv-vagyoni-helyzetem#v1568636

 19. Don Orbeone válságstábja said

  Összeül a válságstáb. A családi lelkész, Don Rovardi palástban, fövegben megáldja Don Orbeonét és a többieket, aztán bogározva elzümmög.
  Don Orbeone: Mi a radai rossebb van itten? Nem megmondtam, hogy mindent a másikakra kell kenni? Odáig jutottunk, hogy a SAJÁT PARLAMENTEM röhög, amikor a tiszta életemről beszélek? Hol vagy Árpi?
  Don Spin Dottore: (beledug némi fehér port az orrlukaiba, leszívja, kifújja) Megmontam az elmult nyócévvet kell nyomatni nem?
  Don Lazzarre de Hódmező: Azér ennél furmányosabban kell ezt csinálni! Vegyetek rólam példát, hogy megvédtem a díszcigányt, akarom mondani gypsit?
  Don Rogyak: Akinek még egy érettségit se tudtatok varázsolni, pedig hat elemit végzett és mégis az ELTÉ-n tanított!
  Don Orbeone: Köpök rá! Engem, értitek, engem vádolnak azzal, hogy rátettem a kezem a főhercegi birtokra? Asszony! Hol van az ajándékozási szerződés attól a Jóska főhercegtől vagy ki a faszomtól!
  Donna Aniko: Itt van uram és parancsolóm, Ferenc Ferdinánd hitelesítette meg Rudolf főherceg!
  Don Orbeone: Ajánlom is, asszony, különben megint kapnál egy csárdás pofont a saját fenséges kezemtől!
  Dottore Psychiatrico: Kérem a kedves beteget, őrizze meg a nyugalmát, tudja, árt ..
  Don Orbeone: Ártok én neked, ha akarok, Lombroso! Összetöröm az orrcsontodat, mint a múltkor, ha nem kussolsz!
  Donna Punyciné: Akarsz egy kis levezető masszázst drága hittestvérem! Ahogy a Károli masszázssulin tanultam?
  Don Rogyak: Nem osztottunk neked lapot, perdita!
  Donna Punyciné: Az oktatás krisztianizálását bízta rám uram és parancsolóm, nem esik le, Tonio?
  Don Lazzarre: Mit keres itt ez a kiérdemesült egyáltalán?
  Don Spin Dottore: Ne má hogy a bugyiügyet nyomassátok megin megmontuk a Finkive hogy mámost a tisztaélet a téma?
  Don Studiosus: Mi az hogy tisztaélet? Nem találom az e szótáromban
  Don Rovardi (bogározva visszazümmög): Kaptam egy sugallatot a mi mennyei urunktól
  Don Spin Dottore: A Balogtul?
  Don Rovardi: A Teremtőtől, vulgo: az Istentől. Jövőre lesz az ötszáz éves ünnep. A Teremtő Don Orbeonét küldte el mint a saját egyszülött fiát hogy megmentse a világot de minimum Európát.
  Don Orbeone: Na ajánlom is! Asszony! Készíts elő egy ajándékozási szerződést a Mecsekről is attól a megyés püspöktől vagy ki a faszomtól!

 20. orban a gyermekvasutas said

  Erre kanyarog Orbán kisvasútja
  http://index.hu/belfold/2016/03/21/a_felcsuti_kertek_alatt_a_bozotban_kanyarog_a_857_millios_kisvasut/

 21. A Károli futóbolond oktatói said

  Az Európai Protestáns Szabadegyetem május 1-i szárszói tanácskozásán egyetlen károlis se lesz!
  Mindenki tudja róluk, hogy idióták és/vagy korruptak
  Lesz viszont Kodácsy Tamás, akit a mocskos Balla durván kirúgott.
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/2016%20M%C5%B1sorf%C3%BCzet%20Balatonsz%C3%A1rsz%C3%B3%20(1).pdf

 22. refi kuncsorgás a lóvéért said

  Azon sírnak, esengenek a refik, hogy adjuk nekik az adónk egy százalékát, meg minden mást is
  Mer: adni jó!
  Nektek, mocskos gazemberek?
  Semmit, egy bot végét a pofátokba!
  http://reformatus.hu/mutat/12079/

 23. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Egy Hegedűs lett a dunántúli főjegyző!
  Nem a Balláék rokona?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7117/
  Biztos, mert először is bejelentette, hogy emeli a lajhár, agyműtött lelkészek fizetését

 24. czunyiné szellemisége said

  A pedagógusok nem hiszik el a Czunyi utódok aljas hazudozását
  http://www.atv.hu/belfold/20160322-csak-tuzoltas-a-klik-megszuntetese-reagaltak-a-pedagogusok

 25. zelóta said

  A fideszesek rágalmazzák tovább a tanárokat.
  http://index.hu/belfold/2016/03/21/ujabb_fideszes_ment_neki_a_tunteto_tanaroknak/

 26. balog a legnagyobb barom said

  Seggbe lesz rúgva a balfasz Balog!
  http://www.168ora.hu/itthon/balog-csak-oszig-maradhat-144015.html

 27. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  A rezsidisznó mocskos karrierje
  http://nepszava.hu/cikk/1088915-nemeth-szilard-a-fideszes-okol

 28. tóratartó said

  Boldog purimot annak, akit illet!

 29. Orbán takarodj! said

  Nagyon jó cikk Orbán és környezete lopásairól és Orbán fokozódó skizofréniájáról
  http://kolozsvaros.com/2016/03/22/es-meg-mindig-van-bor-a-kepen/

 30. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog, Rétvári és a többiek hazudnak, mint a vöcsök.
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/03/22/itt_a_dokumentum_arrol_mi_valtozik_a_klik-ben_semmi_retvari_bejelentese_kamu_volt

 31. balog zoltán egy katasztrófa said

  Lehet jelölni kiemelkedőp pedagógusokatz refi kitüntetésre.
  Mi Szabó Andrást, a rabló gazembert, az okirathamisító, véresszájú antiszemita görényt ajánljuk.
  http://reformatus.hu/mutat/12016/

 32. Balog a terminátor said

  Balog az embertelen pap mocskos minisztériumától úgy kellett kiperelni a halálgyárként működő kórházak haláljelentéseit.
  http://atlatszo.hu/2016/03/22/kipereltuk-a-kilenc-ujszulott-eletet-kovetelo-korhazi-jarvanyrol-szolo-eltitkolt-antsz-jelentest/
  Nem félsz az istenedtől, Balog, te mocskos gyilkos?

 33. Orbán pónemje said

  Orbán pofája mindent elárul a szennyes lelkéről.
  http://24.hu/poszt-itt/2016/03/22/orban-megtanult-hazudni-de-az-arca-mindent-elarul/

 34. Kiugrott pap said

  Csak nem sztrájk van a reposzton? Vagy szegény papoknak is betett a terrortámadás és most nagy sietősen próbálnak összecsapni valami ahhoz kapcsolódó írást az eredetileg kigondolt téma helyett.

 35. Putyin pincsije said

  A putyinista dezinformátorok a köztévében hazudnak
  http://index.hu/belfold/2016/03/23/orosz_dezinformaciot_terjeszt_a_kozteve_szakertoje/

 36. Orbán a primitív kártékony állat said

  Följelentették a közveszélyes Orbánt
  http://www.hirarena.com/feljelentette-orban-viktort-molnart-f–arpad_1429?fb_action_ids=1062967133776899&fb_action_types=og.likes

 37. orbán az undorító görény said

  Orbán a pocakos görény felvette a komoly kabátját
  http://444.hu/2016/03/23/orban-viktor-felvette-az-operativtorzs-kabatjat

 38. orbán szétbarmolja az alkotmányt said

  A rohadt orbán suttyomban bevezeti az alkotmánymódosítást
  http://444.hu/2016/03/23/orban-utasitotta-pintert-hogy-meg-ma-keszitse-elo-a-terrorveszelyrol-szolo-alkotmanymodositas-tervezetet

 39. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Martin Schulz ezt gondolja Orbánról: aljas, sunyi gazember.
  Igaza van.
  http://www.atv.hu/belfold/20160323-aljas-abszurd-ravasz-schulz-kemenyen-kiosztotta-orbant/hirkereso

 40. tiborcz és habony said

  Na itt a veje , a Habony meg a többi gazember
  http://index.hu/belfold/2016/03/23/orban_veje_a_tv2_vezere_es_meg_nehany_fontos_ember_egyutt_ebedelt_egy_5_csillagosat/

 41. Orbán takarodj! said

  Orbán a diktátor
  http://kolozsvaros.com/2016/03/23/viktor-megved-ha-beledoglunk-is/

 42. Lóri sógor said

  A Magyarországi Református Egyház Zsinati Bírósága ifj. Hegedűs Loránt lelkész – a képen látható Balla Péter sógora – felülvizsgálati kérelmét 2016. március 11-én kelt határozatával elutasította. A határozat indoklása szerint “egyértelműen megállapítható, hogy 2013. november hó 03. napján a panaszlott hálaadó istentiszteleten végzett lelkipásztori szolgálatot, és szolgálata az istentiszteleti rendtartás formai és tartalmi követelményeinek nem volt megfelelő. Az eljáró bíróság álláspontja szerint a panaszlott igehirdetésében olyan kifejezéseket használt, melyek alkalmasak a viszálykeltésre is, illetőleg arra, hogy másokban megütközést, megbotránkozást váltson ki.”

  • Juliska néni said

   Drága Lelkész úr továbbra is szolgálja hazáját ,hiveit úgy mint eddig. Ha Isten velünk kicsoda ellenünk?

  • Várdi keserű said

   Ti nem ismeritek a refeseket..Asszony kör–férfi kör..gyerek izé..folyton ott vannak a zsidók is…Legalább is itt tiszta családellenes bulibanda a zsidó Krisztusozó gyülekezete..Én nem járok oda katolikusként,minek,hogy az adományokból a pap háza épüljön szépüljön?It legalább százévekre ott marad az adomány a közösségnek..Persze mióta a pártitkár veti a keresztet én sem vagyok jó keresztény..Birka aki megbocsát ezeknek a bűnbánatot nem ismerőknek!

  • Soli Deo Gloria said

   Tele van az egyház mocskos zsidokkal es kommunista ügynökökkel. Éljen ifj Hegedüs Loránt, akik az ő feletessei, a csizmaszáráig sem érnek fel.

  • Nyúlszívű Richárd said

   Már nememlékszem a történtekre….De mivel Hegedüs jóember, jó magyar, gondolom a gyáva református egyház megfelelési kényszerből ítélte el bármi legyen is az ok.

  • példaképünk said

   Hegedűs Lóránt példaként áll MINDEN magyar lelkész előtt.

   Ennyi.

  • Magas Lovon ülő said

   Magyarországi Református Egyház Zsidrák Bírósága.

 43. Magas Lovon ülő said

  Lemaradtam.Most mi lesz Ifj.Hegedus Lorant sorsa tulajdonkepen?A Reformatus Egyhaz is zsido gyokeru,mint a tobbi.Egy magyar hazafinak nincs helye egy ilyen egyhaznak hazudott soviniszta zsido gyulekezetben.Egy ember,egyszerre csak egy lovon tud lovaglni.Nem lehet egyszerre az ellenseget es a hazat szolgalni.

 44. soós a lajhár pap said

  Soós a magyar helyesírást is liberális mocsoknak tartja, ezért harcol ellene. A tiszta érveléssel, argumentációval egyetemben. Az alzheimeres aranyosi bácsi elébb találja meg a számítógépét, mint a sliccét és buzgón szekundál hozzá.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-03-23/gazemberek-ugyvedje

 45. jakab a pap said

  Jakab öntelt kioktatása. Részvét nulla, megértés nulla, Jakab jéghideg gőggel osztja az észt.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-03-24/merenylet-husvet-nagyheten

 46. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  A DK feljelentette a kuszaszeműt.
  http://web.dkp.hu/unios-vizsgalat-folyik-az-mnb-ellen-sokba-fog-kerulni-matolcsy-tozsdezese/

 47. Orbán takarodj! said

  Orbánék hazudnak
  http://propeller.hu/itthon/3203328-kiszivargott-titkos-kutatas-szinte-mindenben-megbukott-kormany

 48. HTK Illetékes said

  Zsengellér nemcsak hozzácsúnyult Ballához, hanem fél tőle és nyal neki.

  • Wistmanwoodos Balla said

   De még mennyire nyal Zsengellér Ballának. Még az újpesti református templomba is meghívatta ezt a pocsék patkányt igehirdetésre, ami hagyományosan a Zsengellér család gyülekezete, idősebb Zsengellér Józsefnek haláláig a saját temploma volt. Most ezt szennyezte össze a besúgókkal paktáló lelkészi jellegű patkány.

 49. fideszes gyilkosok said

  A fideszesek semmitől sem riadnak vissza.
  http://www.hirarena.com/politikai-gyilkossag-vegezhetett-vasarnap-a-kormany-buntetteket-bizonyito-szoftver-tulajdonosaval–komaromi-andrassal_151

 50. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Károlis bunkócskáink megint szerveznek egy konferenciát, amin gyakorlatilag részt se vesznek, csak a termeket adják hozzá meg a kávét főzik.
  http://textlink.ii.metu.edu.tr/node/788

 51. Handó Tünde a fideszes Justitia said

  Mocskos korrupt bíróságok Szájer szörnyű feleségének vezetésével
  http://atlatszo.hu/2016/03/24/elfelejtett-nemzetkozi-jelentes-a-magyar-birosagi-korrupciorol/

 52. fixer a provokátor said

  Mocskos uszítás a muszlim hiten levők ellen
  http://index.hu/belfold/2016/03/24/nezopont_iszlam_konferencia/

 53. Netfigyelő said

  Meghalt Pozsgay Imre volt államminiszter. Egy kommentárt idézek, ami találó: “Szegény PI erkölcsileg már úgyis régen halott volt. Most legalább utolérte magát. Azt hiszem, hogy ez nekrológnak is éppen elég vele kapcsolatban.”

 54. Közel a vég! said

  Balog a balfasz szerint azért tanuljon többet a gyerek, mert a felnőtt is többet dolgozik. Te ne dolgozz! Te ártó, kártékony idióta!
  A MTA székházba hivja az igazgatókat a marha, mintha neki lenne vmi köze a tudományhoz
  http://hvg.hu/itthon/20160325_Balog_igazgatok_mta_gyerekek_alaptanterv_valtozo_vilag

 55. Puzsér Róbert fan said

  Igaz
  http://media.mandiner.hu/cikk/20160325_puzser_robert_facebook_az_uj_evszazad_zsarnoksaga

  • Lord Peter Wimsey said

   A Robi a károli egyetlen tisztességes volt hallgatója, meg a Karácsony Gergő. Rajtuk még a gyilkos antiszemita Szabó se tudott rontani. (Mindkettő félzsidó egyébként)

 56. Törő a károlis vadállat said

  Törő is ott volt a Károliról
  http://oktatas.atlatszo.hu/2016/03/25/jogaszbal-az-urimeber-az-a-vadallat-aki-valameddig-bir-varni/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: