Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Easter greetings 2016 (Húsvéti kívánságok 2016-ban)

Posted by karoligaspar - március 26, 2016

happy-easter-2016-text-messages-cards

Írta: Üregi Nyúl

Itt van a húsvét, a feltámadás ünnepe. Refi körökben az emelkedettségnek, ünnepi áhítatnak nyoma sincsen. Bogárdi Szabó István, a zsinat lelkészi elnökének szokásosan kioktató és öntelt hangvételű prédikációját hallhattuk vasárnap délelőtt a Kossuth adón, nem lettünk tőle boldogok. A reformatus.hu portál legerősebb üzenete a nagyhéten ez: Ide a lóvét! Ezt viszont aprólékosan tárgyalják, hogy még a legütődöttebb testvér is megkapja az utasítást, hogyan utaljon, mit töltsön ki, hogyan támogassa az anyaszentegyházat és hogyan lehessen jókedvű adakozó.

Hogy mit tesz a magyarországi református egyház miértünk? A semminél is kevesebbet, azt viszont hihetetlen arroganciával. Erre nagyon jó példa a magyarországi protestáns egyházak cigánymisszióinak 2016 február 20-án megrendezett találkozója a fasori evangélikus templomban. Az előzetes meghívóban egyetlen hivatalos személy nem szerepelt, csak a metodisták, pünkösdisták, baptisták stb. Amikor megérkezett az ember a helyszínre, az a különös meglepetés érte, hogy az állam rátelepedett erre a csakugyan lelkesítő ünnepségre. Az utolsó pillanatban benyomakodott a triplatokás Czibere Károly szegényügyi felelős az EMMI minisztériumból és tele pofával hazudozott arról, milyen sokat tesz a fideszes kormányzat a cigányokért.

Utána Czibere zsíros vigyorral ott is hagyta a templomot, elmondta, amit akart, lefotózták, felvétel készült róla, mit is érdekelték őt a cigányok. Aztán beszéltek a baptisták, a metodisták, a pünkösdisták és végül a reformátusok is. Kedvesek voltak, lelkesek, őszinte hitüket a templomban ülő cigány emberek boldog arca és ki-kitörő tapsa hitelesítette. Nyeső Ágnes volt az utolsó, a refik részéről. Kifejtette, azt akarják elérni, hogy a cigányok “bocsánatot kérjenek”. Kitől, mitől, Nyesőtől? Nos,  ez a visszataszító arrogancia jellemzi a református egyház megnyilatkozásait. Ez volt tetten érhető a zsinati elnök Bogárdi Szabó megnyilatkozásaiban is. A parokia.hu portálon megjelent interjúkban is megmutatkozott, de a legleplezetlenebb módon a reposzton írt hozzászólásaiban.

Újabban viszont Bogárdi püspök feltűnően hallgat, a reposztosok persze nem. Ugyan egyetlen részvétteljes  szavuk nem volt az áldozatokról, viszont sok gyűlöletteljes azokról a tuggyukkikről, akik mindennek az okai. Ahogy aranyos bácsi, a reposzt legbutább és legszorgalmasabb kommentelője minden alkalommal leszögezi, a liberálisok az okai mindennek. Brüsszelben, Párizsban is ők robbantottak nyilván.

A nagyon ritka ellenpéldákat Kutasiné Molnár Boglárka keresztyén szellemiségű nagypénteki írása képviseli. Ő megértette Ferenc pápa szimbolikus lábmosásának üzenetét és a maga halk módján tiltakozik a kormánycsahos sajtó inszinuációja ellen is.

Egyébként feltűnő a színvonalkülönbség a többi keresztény blog (krisztesó, kötőszó stb.) és a reposzt között. Ez utóbbi  teológiai tudatlansággal, rossz helyesírással, szerkesztetlen mondatokkal közvetít valami primitív gőgöt: Orbán velünk, ki ellenünk? – alapon. Most, hogy megkapták a kormánytól még a Károlyi-Csekonics palotát is a Károlinak, az ország leggagyibb egyetemének, elbizakodottságuknak nincs határa. Majd rájönnek nem olyan sokára, hogy mit is várhatnak Magyarország legkorruptabb miniszterelnökétől. De nincs mit Orbán, Balog és Kövér szemére vetniük, a MRE vezetői hozzájuk hasonlóan sunyi, műveletlen és korrupt figurák.

Visszatérve a feltámadás ünnepére, ha már a MRE vezetőitől nem kapunk egyetlen méltó húsvéti üzenetet sem, álljon itt egy mitőlünk: “Az Úr megnyitja a vakok szemeit, az Úr felegyenesíti a meggörnyedteket: az Úr szereti az igazakat.” (Zsolt. 146,8)

Amiből az is következik, hogy az Úr nem szereti a MRE sunyi és korrupt vezetőit. Ahogy mi sem. És ne csapják be magukat: számukra, Orbán és bűntársai számára soha nem lesz feltámadás, csak megszégyenülés és felelősségre vonás. Az élő Isten elől hova is bújhatnátok, hitvány papok? Bűnötök az égig bűzlik, nem takarja ezt el a nárciszok, jácintok édes illata sem.

95 hozzászólás to “Easter greetings 2016 (Húsvéti kívánságok 2016-ban)”

 1. Köntös szétzúzza a liberálisokat said

  Köntös megállapitja, hogy a Nyugat visszafejlődik, a racionalizmus pedig mehet a kukába.
  Milyen szerencse, hogy itt van nekünk Köntös, a hegeli világszellem.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-03-26/keresztyen-viziorol

 2. Mészáros Orbán strómanja said

  Mészáros egyre szemérmetlenebbül lop Orbánnak és/vagy magának?
  http://propeller.hu/itthon/3203393-meszaros-lorinc-mar-vasut-villamositasban-is-kaszal

 3. református identitás said

  Szép kis összeállitás
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7131/
  Kodácsy Tamás szavaival kezdődik, akit Balla kirúgott a Károliról.

 4. Petrőczi alzheimeres said

  Ludvig, az alzheimeres fűzfapoetessza ezt a nagyon büdöset rottyantotta a RefLapba:
  A feltámadás ünnepére..
  A feltámadás
  ünnepére most
  jácinbt és barkaág
  nem illik ebbe a kézbe.
  A holt avarból
  feltörő illatos hunyort
  .nagyobb hatalmú
  nem lehet virág!-ű
  hozz nemek a Mecsekről:
  gyerekkorom zöld jogarát.

  • trónkövetelő said

   Csak nem királynő akar lenni? II. Erzsébet leköszön és Petrőczinek adja át a trónt? Hiszen Petrőczi eldicsekedett vele a Kossuth rádióban, hogy rokonok. Vajon ez eljutott már Erzsébet fülébe is?

 5. Ludvig a valag said

  Tényleg nincs senki a RefLap szerkesztőségében, akinek magasabb az IQ-ja a cipőméreténél, és kidobná a ki(b)aszott vénqrva zöngeményeit?

  • Petrőczi a mostani RefLapban ennél nagyobb galádságot is elkövetett: R. S. Thomas két versét a saját szintjére nyálazva és csúfitva tette közzé.
   Mivel érdemelte ez a kiváló skót költő, hogy éppen a legszörnyebb magyar dilettáns mocskolja be?

 6. bogárdi a világszellem said

  Bogárdi megint összevissza beszél.
  http://www.reformatus.hu/mutat/a-kegyetlensegek-tortenelmeben-megjeleno-kegyelem/

 7. Vérszomjas keresztény said

  Semjén Zsolt egy általa hősiesen lelőtt döglött nyúllal kívánt boldog húsvéti ünnepeket a KDNP mind a 16 hívének. Ahelyett, hogy egy félholtából feltámasztott nyúllal köszöntötte volna. Jobban illett volna a jámbor keresztény lelkülethez.

  • Vérszomjas nyuszi said

   Mennyivel szívderítőbb lett volna, ha inkább a szegény nyuszi kíván boldog ünnepeket egy kinyiffant Semjénnel a háttérben. Fogadok, hogy azt a képet sokkal többen lájkolták volna.

  • Szkeptikus said

   Keresztény! Nem túloztad el egy kicst a KDNP nevű fantompárt híveinek a számát?

  • Vérszomjas keresztény said

   Hmm… Asszem lehet. Tényleg nincsenek annyian. A két kezemen össze tudom őket számolni.

 8. Csuti Disneyland said

  Mészáros Lőrinc tényleg kalandparkot nyitott a csuti cézárságban. http://propeller.hu/itthon/3204088-nem-vicc-volt-felcsuti-disneyland-kalandparkot-nyitott-meszaros?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

  • Impossible mission said

   Lássuk, hogy milyen kihívások várják az érdeklődőket a nemzet gázszerelőjének kalandparkjában! Először a Kifli Kanyon útvesztőin kell keresztüljutni, egy tálca friss péksüteménnyel, amelyet Selmeczi Gabi a fogait csattogtatva próbál megszerezni, minden eszközzel. Ezt követően Vida Ildikónak kell angol nyelven elmagyarázni, hogyan juthatunk ki az Adóparadicsom elnevezésű mocsaras részből. Ha ez sikerült, akkor Habony Árpival együtt át kell vinni egy különlegesen értékes, márkás táskát az Offshore-folyón. A túlparton egy kötelet kaphatunk Kövér Lászlótól, amely segítségével felmászhatunk egy meredek szirtre, a Semjén-sziklára. A szikla tetején védett állatokat kell kiszabadítani, miközben Széles Gábor antigravitációs cellákkal próbálja nehezíteni a dolgunkat. Végezetül pedig egy drónnal kell bejutni az Orbán-kastélyba és meg kell találjuk a titkos svájci számlák kódjait. Ezt sem könnyű, mert közben Polt és Pintér légpuskával lövöldöznek a drónunkra, néhány TEK-es legény pedig folyamatosan gázsprayt nyomat. A játék végén a felcsúti kisvasúttal elmehetünk egy autentikus, Mészáros Lőrinc féle disznótorra, ahol szigorú zsűri előtt kell elénekelni a “megjöttek a fehérvári huszárok” c. nótát. Végül pedig még meg kell találjuk Orbán sajátlábonálló Ráhel elveszett mobiltelefonját. Ha ez is sikerült, akkor végre kijuthatunk a kalandparkból…

  • Corruzione said

   Ha másért nem is, de az orbáncigány és bandája akasztásáért visszaállítanám a halálbüntetést!

   • Akasztófavirágok said

    Az a baj, hogy egyelőre csak a látogatók csüngenek a fákon. Látványosabb lenne, ha lőrinc és a haverje is ott csüngenének.

   • Narancsuralom said

    Most őszintén ki a hibás ŐK vagy MI akik hagyjuk…???
    ŐK eddig is csak azt tették, amit az itt maradottak engedtek nekik…

   • A nemzet gázszerelője said

    Természetvédelmi területen? Kíváncsi lennék hányan kapnánk erre engedélyt!
    Az sem mellékes, hogy milyen korrupt pénzeken lett ilyen gazdag az a kivételes “ember” példány.

   • Alapvető szükséglet said

    Éppen kalandparkra van szüksége a népnek..méghozzá madárvédelmi területen.. 🙂

   • Stróman said

    Az tiszta sor már mindenkinek aki nem hülye, hogy Orbán az ellopott tízmilliárdokat Mészárosnál parkoltatja.
    Engem az érdekelne, hogy hogyan van lepapírozva. Az érdekel, ha suttyó cigány megbukik hogyan jut a pénzéhez. Hogyan nem veszíti el a pénzét hatalmával együtt. Komolyan érdekel a konstrukció.
    Vajon Mészáros hova utal? Off Shore számlákra ami mögött a csuticigány áll?
    Egyébként meg megérdemeljük. Mert hagyjuk.

 9. kövi dinka said

  Dinka ekézi a mozgalmárokból nyugdijasokká vedlett pedagógusokat meg az agymosott kommunista rendszerben szocializálódott többit.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-03-28/milyen-az-egyhaz
  Dinkának szerencsére nem kell agymosás, ő eleve egy gyűrűsféreg intellektusával rendelkezik. Iró és pont!

  • istenhegyi kupleráj said

   A parazita arrogáns némber, a szombathelyi pap pökhendi felesége csak okádék giccseket termel meg pofátlan szövegeket.

   • ask jerves said

    Ne foglalkozzatok ezzel a falusi paraszt p..val meg a pénzeket elsummantó görény férjével, a Jakabbal!

 10. dunántúli igazmondó said

  Szegény Steinbach nagyon nem szereti a reposzt fideszes csaholását, amit Köntös, a Fidesz-szavaZÓ tulok irányit, de fél tőle, Köntös nagyon veszélyes intrikus.

 11. dunántúli teológus said

  Köntös valami furcsa pénzüggyel zsarolja Steinbachot

  • dubonnet said

   Igaz. Furcsa, hogy Steinbach soha nem posztol a reposzton, nem is kommentel

   • Bellai meg Köntös valósággal elzárják Steinbachot a világtól, mindenben döntenek helyette. Szegény Steinbach kitűnő ember, nagyszerű jellem, felkészült, de van egy súlyos hibája: nem tud nemet mondani. Még egy ilyen sötét figurának sem, mint Köntös.

 12. szabó andrás a gyilkos gazember said

  Szabó nagyon rászokott a méregre, mióta megölte Ritoókék Cirmikéjét. Jár az utcákon és el-elhelyez néhány mérgezett húsgolyót. Már több tucat cicát és kutyust nyirt igy ki.

 13. németh a celli giccsőr said

  Németh, a celli pap orgazmust él át a fasiszta Magyar Hirlaptól.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-03-29/evangelium-magyar-hirlapban
  Utána kisbetűvel irja a fasiszta nevét

 14. Orbán a vérgeci said

  Olvasni, megérteni, következtetni!
  Már ha nem reposztos agyirtott fidesz-szavazók vagyunk!
  http://kolozsvaros.com/2016/03/29/nem-egyszeru-geci-hanem-vergeci/

  • Kolozsvári szalonna said

   Ez az erdélyi lap egyszerűen zseniális. Ahogy leírja orsóscigány március 15-i fellépését, felülmúlhatatlan:

   “Köpcös, öregedő kisember, heregyulladásgyanús terpeszjárásban, el-elcsukló fejhangon forradalmat hirdetett. Elmondta szó szerint azt, amit elmondott már számtalanszor. Mintha a beszédírók sztrájkolnának és egy ráérős portás random összerakta volna a korábbi beszédek lapjai.”

   http://kolozsvaros.com/2016/03/15/eletemben-eloszor-megsajnaltam/

 15. orbán az undorító görény said

  Túllopták magukat Orbánék
  http://propeller.hu/nagyvilag/3204617-breking-eu-felfuggesztette-magyarorszag-tamogatasat-orbanek-miatt

 16. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Tiborcz és Ráhel nukleáris temetőt épít milliárdokért
  Feküdnének bele maguk a rohadt családjukkal együtt
  http://kormanyvalsag.info/a-rahel-gyerek-nuklearishulladek-lerakot-epit-1-milliardert/

 17. Kijárási tilalom said

  Az Orbán-kormány mostantól kezdve gyakorlatilag bármit megtehet a birka magyar néppel, “terrorveszélyre” hivatkozással. Telefonokat hallgathatnak le, házkutatásokat tarthanak bírósági jóváhagyás nélkül, korlátozhatják az alapvető emberi és állampolgári jogokat, a sajtót, sőt még az internet használatát is. Ami veszélyes, mert a magyar nép legnagyobb ellenségei, mondhatni a legveszélyesebb hazaárulók és terroristák éppen a gátlástalan, fideszes politikusbűnözők.

 18. balog zoltán egy katasztrófa said

  http://hvg.hu/itthon/20160325_Balog_igazgatok_mta_gyerekek_alaptanterv_valtozo_vilag
  A károlis büdösqrva Czunyinét már lapátra tették, a következő a rémpofáju Balog, a szörnyű idióta

 19. soós a lajhár pap said

  Ha a papok olyan arrogáns idióták, mint te, Soós, a gyerekek tényleg jobban teszik, ha elkerülik a templomot.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-03-30/majd-eldonti-gyerek

 20. Andy Vajna Orbán strómanja miatt büntetik Magyarországot said

  Megbüntetik Magyarországot Andy Vajna miatt.
  http://24.hu/fn/gazdasag/2016/03/29/brusszel-elkaszalta-a-magyar-kaszinoszabalyozast-johetnek-a-szazmilliardos-perek/
  Andy Orbán pénzét tartja az offshore cégeiben.
  Még mindig “éljen Orbán?” birkák?
  Mehettek a vágóhídra

 21. jövőkép nélkül said

  Elsöpörjük a rabló, becstelen, korrupt Fidesz-kormányt.
  http://rotapress.us/belpol/102750-jhet-a-gigasztrajk-sszealltak-a-szakszervezetek.html

 22. czunyiné szellemisége said

  Papcsák szerint megingatná a közbizalmat, ha vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznének a képviselők ellen.
  Ezért nem tudjuk meg a károlis retkes rüfke Cztunyiné Bertalan Judit vagyonát
  http://www.balrad.com/2014/11/27/bicskak-nyiljatok-a-kepviselok-vagyonosodasi-vizsgalata-gyengitene-a-kozbizalmat/
  De jön még a kutyára dér!
  Elkergetünk titeket, visszavesszük a lóvét!

 23. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Bunkócskáim megint rendeznek egy konferenciát, amihoz qrva semmi intellektuális közük nincsen.
  Amikor kémkedésből, rablásból, okirathamisításból világelsők, igaz, Szabó András, Balla Péter, IMO-s Hermann?
  http://textlink.ii.metu.edu.tr/node/788

 24. Balog a terminátor said

  Balog, Czibere, Hoppál, húzzatok a Czunyiné után!!!!
  http://444.hu/2016/03/30/a-nemzeti-muzeum-lepcsojere-vonultak-a-trefortos-diakok

 25. czunyiné szellemisége said

  Mocskos fideszes tanügyi rablók!
  http://index.hu/belfold/2016/03/28/a_tanteremfelujitasi_mutyi_miatt_tart_vissza_40_milliardot_az_eu/

 26. Ágoston a hollókamuzó presbiter said

  A debreceni gyilkos gazembert, Ágoston Tibort pénzbüntetésre ítélte a bíróság.
  Szerintem 9i kéne szolgáltatni a balf..t a Moszadnak.
  http://444.hu/2016/03/30/hollokamuzasert-fizet-most-mar-jogerosen-a-debreceni-jobbikos

 27. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös és a reposzt bégető birkái tovább dicsőítik Orbánt.
  Most mondtak fel 800 pápainak!
  Tönkrement a húsgyár, megszüntetik!
  http://www.infopapa.hu/hirek/olvas/papai-hus-felmondasi-erdesitot-kaptak-a-dolgozok-2016-03-30-163326
  Köntös örül ennek, áldott Orbán testvér nagyszerű tettet vitt végbe!
  KÖNTÖS EGY MOCSKOS FIDESZES GAZEMBER, EGY BÉRFIRKÁSZ!
  Majd megkeresnek téged a húsgyáriak ott a Március 15. téren, ne félj!!!!

  • Köntös köntöse alatt said

   Köntös büdös gyurcsányista proliknak szokta nevezni a húsgyáriakat.
   Örül neki, hogy megszűnt a gyár, és 800 embernek nem lesz munkája.
   Ő meg ül a refiben és kárörvendően röfög.

 28. dunantúli igazmondó said

  Köntös elgondolkodhatna azon, hogy miért sújtja őt a Teremtő a súlyos cukorbajjal és impotenciával.
  És ha már gondolkodik, azon is eltűnődhetne, kikről és kiknek jelentett Amerikában.
  Isten nem ver bottal, Köntös, és ha most örülsz, akkor nagyon rá fogsz fizetni.
  Szemmel tartunk!

 29. orbán az undorító görény said

  Lopnak, rabolnak, hazudnak.
  Börtönben fogtok megrohadni, rohadt orbán és a bérfirkászok is, a reposztos dögökkel együtt!
  http://kolozsvaros.com/2016/03/19/bortonben-fognak-megrohadni/

  • Kolozsvári szalonna said

   Az erdélyiek ingerküszöbét előbb érte el Orsóscigány pofátlan rablása, mint a magyarországi birkákét. Kolosváros posztja ismét kitűnő.

 30. balog a legnagyobb barom said

  Az ország 10 legjobb gimnáziuma tiltakozott.
  Balog persze ezt se érti.
  http://444.hu/2016/03/30/az-orszag-10-legjobb-gimnaziumbol-10-ben-tiltakoztak

 31. jakab a pap said

  Dinka férje ravaszul gyalázza a liberális “percemberkéket”.
  Te ki vagy, te fideszes csahos???
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-03-31/csendes-huseg-dicserete

 32. Köntös Orbán lakája said

  Tegnap nagy örömünnepet ültek Köntösék: MEGSZŰNT A PÁPAI HÚSGYÁR, a szocik fellegvára, a “büdös prolik” (Köntös) mehetnek éhen halni az utcára.
  Köntös, akit Audival jutalmaztak Amerikából küldött üzeneteiért, már több mint húsz éve aljasul dolgozik Pápa és környéke tönkretételén. Most nagy az öröm Köntöséknél: sikerült!
  Magyarország jobban teljesít, a pápaiak pedig éhen döglenek, ahopgy Köntös nagytiszteletű (????) úr (???), Orbán legbecstelenebb lakája akarta.

 33. czunyiné szellemisége said

  Czunyiné károlis qrva mocskos szellemisége tovább hat
  http://propeller.hu/itthon/3204894-klik-nel-is-nagyobb-vizfej-johet-ami-egyetemeket

 34. Orbán takarodj! said

  A világ is megtud mindent Orbánról és a tiltakozókról.
  http://de.euronews.com/2016/03/30/lehrer-sagen-orbans-regierung-den-kampf-an/

 35. a károli úgynevezett doktori iskolája said

  Aki hülyét akar magából csinálni, az menjen Balla programjára vagy a furcsa nemi identitású besúgó Németh Dávidhoz
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7157/

 36. Raffyay Ernő leleplezi Adyt said

  Raffay Ernő, a károli volt dékánja és rektorhelyettese már a második könyvben leplezi le Ady Endrég, a szabadkőműves pribéket.
  http://varmegyehaz.hu/szabadkomuves-zsoldban
  Jelzem, Raffay Ernő az MSZMP korszakban III/III-as spicli volt a szegedi egyetem történelmi tanszékén jelentgetett. És az anyja p..áját, még verseket se írt!

  • Szegedi Kolléga said

   Kizárt. Inkább ő volt az, akit megfigyeltek. Ezzel a mesével Szabó András és a Bölcskey banda próbálta meg lejáratni Raffayt. Olyan ez, mint a kabátlopási ügy.

   • szegedi halászlé said

    Ne röhögtessetek má! Raffay volt a legnagyobb spicli! És rendszeresen szaladgált a városi pártbizottságra a kollégáit feljelenteni, hogy nem marxista szellemben nevelik az ifjúságot!

   • anonymanalyst said

    Mi úgy tudtuk, hogy ezt csak Szabó András terjeszti róla, hogy lejárassa.

 37. Ákosváltás said

  Ákosok váltják egymást a 168 óra élén. Mester megy, Tóth jön. Sajnáljuk Mester távozását, jó lapot csinált. Reméljük, Tóth Ákos méltó utódja lesz.

 38. Aranyosi a vén idióta said

  A reposzton aranyos péter bácsi is kommentel egyet. A vén alzheimeres a sliccgombját már nem találja meg, csak a billentyűket, hogy éltesse orbánt meg a mocskos romlott refi egyházat és gyalázzon mindenki mást!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-03-31/csendes-huseg-dicserete

 39. filológus said

  Kitűnő írás a reposzton. Egyetértek vele tökéletesen!
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-04-01/seselj-mosdatas

 40. germanista said

  Orbánból bohócot csináltak a német köztévében
  http://hvg.hu/itthon/20160331_beraktak_a_fogonoszok_koze_a_nemet_kozteveben_a_trump_feju_orbant

 41. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán a mocskos pereputtyát is vitte Washingtonba.
  http://hvg.hu/itthon/20160401_Orban_a_csaladjaval_ment_Washingtonba
  Obama csak egy kézfogásnyi időre fogadta Orbánt. Reméljük, utána megszámolta az ujjait, a tolvajok királyánál sose lehet tudni.

 42. Orbán takarodj! said

  Orbán újabb 200 milliárdot költ a Várba költözésére.
  http://tenytar.blog.hu/2016/03/31/varfoglalas_ujabb_200_milliardot_koltunk_orban_ertelmetlen_megalomaniajara?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 43. fideszes gyilkosok said

  Jön még a kutyára dér.
  Rátok meg börtönt. A csahosaitokat is odaküldjük, hallod, reposzt?
  http://kolozsvaros.com/2016/04/01/nem-mi-fogunk-elmenni-ti-fogtok-ulni/

 44. károlis bugrisok said

  Bugrisék szakmai (???) továbbképzést (????) tartanak agyhalottaknak.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/kotelezok_szabadon.pdf

 45. református identitás said

  Legyen itt némi keresztyén gondolat is.

 46. Kövi Dinka said

  Dinka csak locsog egy Spiegel interjú alapján Alina Bronskyról, hogy ő szerinte is OK anyának és írónak lenni.
  Dinka, az agyhalott szombathelyi liba azt hiszi, ő is az. Pedig ha elolvasni valamit tőle, pl.
  Alina Bronsky (2015) Baba Dunjas letzte Liebe. Kiepenheuer&Witsch.
  rájöhetne, hogy az ő szófosásától (Istenhegyi kupleráj, Konokok) Bronsky csillagtávolságra van.

 47. A besurranó orbán said

  Orbán, a pocakos cigány a harmonikás nadrágjában besurrant a hátsó ajtón a Fehér Házba.
  http://24.hu/belfold/2016/04/01/orban-bejutott-a-feher-hazba/

 48. szabó a gendertudós said

  Szabó a gendertudós összelopkodott primitív irománya, összesen 9 oldal!
  http://www.academia.edu/12347332/Istenes_versek_16._sz%C3%A1zadi_magyar_n%C5%91k%C3%B6lt%C5%91kt%C5%91l

 49. Balog a darabolós gyilkos said

  Balog a balfasz 60 vagy 70 kis klikkről álmodik.
  http://propeller.hu/itthon/3205448-balog-most-azt-mondja-60-kis-kliket-hoznak

 50. Deutsch a fidesz végbele said

  Deutsch megint segget csinált a szájából.
  Már megszoktuk a fidesz dísz..jától.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/minek-orulsz-deutsch-tomi/254299

 51. KDNP-s gazemberek said

  A Fidesz-KDNP veszprémi képviselője kétszer hajtana át a migránsokon.
  http://civilhetes.net/ketszer-hajtana-at-a-migransokon-a-fidesz-kdnp-veszpremi-kepviseloje

 52. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  A vérszomjas pap sajnálja, hogy Biszku büntetés nélkül halt meg.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-04-02/bunbanat-nelkul-itelet-elott
  Ezek a papok hóhér mentalitásúak

 53. Károli a pénzmosoda said

  A mai károlis rendezvényen a honiakat Papp Ágnes Klára, Nyilasy Balázs és Horváth Csaba képviselik.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/kotelezok_szabadon.pdf
  Hol van Mészáros, a beszélő neű okirathamisító doktorcsaló?
  Hol van Hansági KSZE becstelen és tehetségtelen menye?
  Leírták őket véglegesen?
  Amikor Ludvig pont egy új verseskötetet fosott a könyvfesztiválra?

 54. Polpot Péter ügyészsége said

  Polt Orbán legmocskosabb ítéletvégrehajtója
  http://nepszava.hu/cikk/1052758-polt-peter-szuper-hazugsaga/

 55. Balog a seggmagyar said

  Az undorító balfaszértelmi fogyatékos moral insanity Balog megint röffentett valami iszonyatosat
  http://nepszava.hu/cikk/1090061-balog-zoltan-elarulta-a-boldog-es-sikeres-elet-titkat

 56. hencidai úrasztala avagy gasztrohorror a Mátyás utcában said

  Abált szalonna vöröshagymával ízléses zsírpapíron tálalva az újrafunkcionált úrasztalán.
  Petrőczi: Na mit szólsz a sikeremhez?
  Szabó: Mi van? Má teljesen meggárgyultál?
  Petrőczi: Én ugyan nem! A szennyblogon közölték a kötetemet beköszöntő almás versemet!
  Szabó: Mer röhögnek rajtad, nem esett le?
  Petrőczi: Engem? Irigyelik a tehetségemet és az eleganciámat!
  Szabó: Megin letakartad a tükröt, te vén hülye?
  Petrőczi: Én leszek a könyvfesztivál királynője, nem tudtad?
  Szabó: Azokkal a moslék verseiddel, na ne…
  Petrőczi: Te most az ellenségem vagy, vagy a férjem?
  Szabó: A férjed is, sajnos. Különben sietek, mennem kell Komáromba.
  Petrőczi:Mintha nélküled nem menne ott semmi.
  Szabó: Hát nem is.
  Petrőczi: Tudom, a komáromi zsebibabád után vágyakozol.
  Szabó: Nem tudom, miről beszélsz.
  Petrőczi: Csak aztán meg ne haljon, mer akkor gyilkosság miatt állsz a kádi elé.
  Szabó: Mocskos a fantáziád, mint mindig.
  Petrőczi: Nem a szerszámodra gondolok. Azzal élhetsz egy aranyhörcsöggel is nyugodtan nemi életet, legföljebb nem érez semmit. Csak ha ránehezedsz a csajra a másfél mázsáddal, akkor esélyes, hogy agyonnyomod.
  Szabó: Most mondjam el, mit mesélt rólad a Géza?
  Petrőczi: Tudom, még mindig szerelmes belém. Így vannak ezzel sokan.
  Szabó: Azt mondta, nemcsak a gumiját, hanem még a motorbiciklijét is elvesztett abban a hatalmas pi …dban.
  Petrőczi: Volt is neki motorbiciklije! Jut eszembe, gumija se volt. Abból lett az én gyönyörű és tehetséges Évike Lányom.

  • anonymanalyst said

   Lehet, hogy ez egy kicsit sarkítva van, de kábé ilyen lehet ennek a két testi-lelki gnómnak az élete. Mint Sartre mondta a Zárt ajtókban, a pokol a másik, akivel az ember össze van zárva.

 57. Orbán a primitív kártékony állat said

  A mocskos Orbánt Washingtonban egyetlen komoly személy nem fogadta.
  http://hvg.hu/itthon/20160331_Orban_Washington_konferencia_szijjarto_havasi_berci_tajekoztatas_kozszolgalati_media

 58. fideszes gyilkosok said

  Rohad meg Fidesz, jönnek a tehenek!
  http://nepszava.hu/cikk/1090075-hetfon-beall-a-varos-demonstracio-miatt

 59. irish coffee said

  A kotoszo.hu tök jó!
  http://kotoszo.blog.hu/2016/04/01/isten_az_egyhazban_es_az_egyhazon_kivul
  A reposztosok persze nem érthetik intelligenciahiány okán.

 60. orbán az undorító görény said

  Orbán a proliparaszt bűnöző összebarmolja az Esterházy örökséget.
  http://444.hu/2016/04/01/minden-tiltakozas-ellenere-orban-fertodre-szallittatja-az-egyetlen-magyar-fouri-kincstarat

 61. Köntös a dunántúli Kant said

  Köntös ma különösen ostoba módon röfögi ugyanazt.
  Ájvé, ha ez a volt spicli alkoholista védi a kereszténységet.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-04-02/nem-egyenloek-vallasok

 62. veszprémi tanár said

  Leváltották Katanicsot, mert tiltakozott egy fideszes korrupció miatt.
  A veszprémi önkormányzat egy mocskos fideszes bűnbanda
  http://www.veszpremkukac.hu/politika-miert-valtjak-le-katanicsot/

 63. Orbán a sátán said

  Orbán röhög a kórházban meghalt betegeken, a kivándorolt orvosokon!
  Nem veszitek észre, hogy ő a testet öltött sátán?
  Ennyire seggek vagytok?
  http://nyugatifeny.blog.hu/2016/04/03/hany_halott_kell_meg_orbannak_hogy_stadionok_helyett_korhazra_koltse_az_adonkat

 64. korrektúra said

  A kórház a pokol tornáca orbanisztánban
  Megdöglötök nyomorultul orban testvér országában
  De a reposzt meg a refi papok és püspökök most is Orbán dicséretét zengik!
  http://nepszava.hu/cikk/1090120-a-valos-helyzet-maga-a-foldi-pokol—korhazi-dolgozonak-allt-a-politikus

 65. pecking order said

  Szórják a közpénzt a mocskos papokra meg a semmire se jó templomokra
  A refik a leggaládabb bugris szemetek.
  http://hirek.ma/hirek/ketmilliard-forintos-tamogatas-templomfelujitasra-kozossegi-programokra

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: