Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Mrs. Czunyi’s last chance (Czunyiné utolsó esélye)

Posted by karoligaspar - április 17, 2016

Mrs Balogh-Czunyi

Mrs Balogh-Czunyi

Czunyiné kiesett a pixisből. Miniszter akart volna lenni, de már államtitkár se lett. A semmire se vezető pedagógus-kerekasztal-tárgyalásokon azonban még rendületlenül ott ül Balog Zoltán balján. Számára Balog az utolsó szalmaszál a politikai karrierhez. Ha mind az oktatásügy, mind az egészségügy terén megbukott miniszter államfő lesz, Czunyiné számára is eljöhet a feltámadás. És – valljuk be – a rosszemlékű báb-elnök, Schmitt Pál ideális utódja Orbán számára nem a fejét olykor-olykor óvatosan felemelő Áder János, hanem a buta és feltétlenül engedelmes Balog Zoltán. – A szerk.

Írta: Református Identitás

2017-ben lejár Áder János államfői mandátuma. Orbán nem kedveli Csorna és Győr-Sopron-Moson megye díszpolgárát, mivel az két balinozás vagy horgászverseny között néha visszaküld egy-egy különösen brutális törvényjavaslatot. Bár Áder ugyanolyan proliparaszt miliőből származik, mint Orbán vagy Kövér, de jogilag némileg kikupálódott apósa, a nemzetközileg elismert alkotmányjogász, Hercegh  Géza akadémikus mellett. Míg a másik két “főméltóság” magához hasonlóan első generációs értelmiségi évfolyamtársat választott házastársnak, tehát a családi összkulturális szint a kiindulóponthoz képest nem emelkedett semmivel.

Áder önismerete persze ettől nem lett különb, komolyan gondolta magáról, hogy a nyelvismerete és egyéb tulajdonságai alapján ENSZ-főtitkár is lehet. A pontyok, sügérek és süllők nagyon drukkoltak is neki, de mivel a halaknak nincsen szavazati joguk, ez sem döntötte el a kérdést.

-Sto gyelaty? – tette fel magának a ruszkikat kiűző, majd Putyin lábához térdeplő géniusz a kérdést és rögtön a Lacihoz fordult, Kövér Lacihoz, aki az ő legfőbb politikai tanácsadója. Ezt pesti értelmiségi szempontból ugyan nehéz megérteni, hiszen “Laci” háromszor is megbukott római jogból, de a fideszesek “különös emberek”, ahogy Lenin Lajos, a margitszigeti Nagyszálló főpincére szokta mondogatni. Szóval Orbán azt akarta, hogy Kövér legyen az államfő, hiszen ő olyan példásan megtestesíti “a nemzet egységét”. Hát csakugyan, a vöröskatona nagypapával, a Szocialista Hazáért kitüntetett papával Kövér úr “alkatilag” és családilag is ismeri a szocialista mentalitást, sőt a “nemzetére rontó” komcsikét is. Ezt ki is fejezte erőteljesen szép szavakkal 2016. április 11-én, stílusosan a költészet napján a magyar parlamentben.

Szóval Orbán felkérte Kövért, hogy legyen ő az államfő, ő képviselje hazánkat szerte a világban. Ez nagyon is testhez álló feladat neki, jól emlékszünk, hogy pár éve a kneszetből is kitiltották, miután Nyirő hamvaival egy Tesco-szatyorban turnézott Erdély-szerte.

Kövér viszont nem vállalta a felkérést. Nos, ez sötét személyének legkülönösebb oldala: bizonyos dolgokban nemet mond. A jóindulatú “értelmiségiek” úgy gondolják, Kövér “belátja”, hogy ő egy megosztó személyiség. A magunk részéről ezt kevéssé tartjuk valószínűleg, jellemétől, intellektusától (?) messze van bármiféle belátáshoz hasonló kognitív és emocionális művelet. A másik vélemény – ez a kevésbé jóindulatúaké – hogy Kövér “látja”, mekkora bűncselekményeket követnek el pártja vezetői és “tiszta” akar maradni. Bár Kövér kifejezetten spártai életmódot folytat a palotákat rekviráló, stadionokat és vasútvonalakat építő Orbánhoz képest, ezt sem tartjuk valószínűleg. (Azonkívül azt is tudjuk, hogy a Kövér családban Szilárd öcsike felelős a financiális ügyek unortodox intézéséért, lásd a MAHIR privatizálását.)

Mindegy: Kövér nem vállalta, de javasolt maga helyett egy minden szempontból pompás jelöltet: Balog Zoltán Hold utcai lelkipásztort és EMMI minisztert. Balog persze vállalta az “elhívást”, hiszen ő már régóta Orbánt szolgálja az Örökkévaló helyett. Régi ismerősei, köztük külföldiek is nem győznek csodálkozni, mennyire megváltozott Balog, a hajdani jogvédő, tisztességes pap jelleme a Fideszhez való csatlakozása után. Orbánnak csak egy kételye(???) volt, nem baj-e, hogy akkor ő mint miniszterelnök meg az államfő is református lenne, avagy mit szólnak ehhez a pápisták, név szerint Erdő Péter bíboros?

Az furcsa módon nem jutott Orbán eszébe, hogy ebben az esetben nemcsak ő meg az államfő lenne református, hanem mind a három főméltóság, hacsak nem akarja leváltani “a Lacit”, márpedig erre kevés jel mutat. Ugyanis Kövér mostanában feltűnően gyakran fényképezkedik Steinbach dunántúli püspök oldalán, látogat el református templomokba és ott öntudatosan jelenti ki, hogy őt “reformátusnak keresztelték”. Ez ugyan kevéssé valószínű a vöröskatona nagypapa meg a szochazás párttitkár (MSZMP!) apuka ismeretében, de miért ne higgyünk neki. Szóval akkor 2017-ben igazi református diktatúra lesz Magyarországon. A történészek tudják, volt már ilyen, mégpedig Tisza Kálmán miniszterelnöksége alatt. Akadémiai elnök, főrendiház elnöke nem lehetett ezekben a dicsőséges napokban más, csak kálomista. Orbán nagyon tiszteli a Tiszákat, nem véletlenül állíttatta vissza Tisza István kivételesen szörnyű szobrát, a már szenilis Zala György ocsmányságát a Kossuth téren mind a 16 (!!!!) mellékalakkal együtt. Bizonyos (arisztokrata származású) pesti értelmiségiek ugyan azt állítják, hogy a Tiszáknak még az intézője se állt volna szóba ilyen ordas bugrisokkal, mint a mostani “főméltóságok”, de ez legyen az ő bajuk.

Mert mi azt is tudjuk, hogy mi a célja Orbánnak Balog államfővé emelésével. Az, hogy megint fideszes motor kerüljön aláírási helyzetbe, ahogy a felejthetetlen “álamfő”, a plagizáló Schmitt mondotta (és tette). Azonkívül gondolhatta azt is – már ha persze a gondolkodás nem lenne alkatilag idegen a személyiségétől -, ha a a németeknek megfelel szövetségi elnöknek egy luteránus pap, neki is jó lesz. Joachim Gaucknak azonban nem ez az első, nagy megbecsülést hozó megbízatása. Nem véletlenül lett ő a titkos STASI-akták rendszerezésére és hozzáférésének biztosítására kirendelt hivatal elnöke 1992 és 2000 között, melyet még ma is Gauck-Behördének hívnak a németek. Gauck hajóskapitány apját az NDK-ban bebörtönözték, maga pedig evangélikus lelkészként csakugyan ellenálló tevékenységet fejtett ki az NDK embertelen rendszere ellen. (Nem csak hazudja ezt, mint Balog Zoltán a hivatalos életrajzában!) 2003 óta pedig Gauck az elnöke a Felejtés ellen – a demokráciáért (Gegen Vergessen – Für Demokratie) egyesületnek. Gauck a holokauszt bűnét német emberként így élte meg: „Megoldhatatlan feladatnak tűnt számomra Auschwitz után hinni Istenben. Nem is tudom, hányszor veszítettem majdnem el a hitemet és hogyan, mikor találtam meg mégis”. (J. Gauck: Freiheit. Ein Plädoyer. München: Kösel-Verlag, 2012, 32.) A kanti felelősség-erkölcs alapján álló, Luther veretes, mégis elegáns német nyelven megírt könyvében leírja, egész lelkészi tevékenysége során tudatosan elkerülte, hogy prédikációjának tárgyául tegye a 1Móz 1,27 bibliai textust: „Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt”. Nem akarta elfogadni, hogy az Isten képére teremtett ember képes legyen embertársai céltudatos, tervszerű, ipari méretű irtására. Végül teológusként úgy oldotta fel a maga számára a dilemmát, hogy az embert “a felelősségvállalás nagyszerű képességével megáldott” teremtményként gondolta el.

Nos, ha Balog lesz az államfő, őtőle nem ilyen erkölcsi és irodalmi színvonalú, de semmilyen könyveket nem várhatunk. A németül segédesztergályosként megtanuló Balog nem hogy könyvet nem ír, de nem is olvas. Kapjuk majd tőle államfőként is azt, amit eddig is: gyors, felelőtlen locsogást, a baloldal ekézését, szemét álszent frázisokat és istenverte baromságokat. Ezt tette EMMI miniszterként is. Államfőként bizonyára hasonlóan szerencsés kézzel választja meg a munkatársait. Miniszterként a Károlin Tenke Sándor rektor szeretőjeként mindenféle erkölcstelenségben kitanult szakemberként mozgó tudatlan és aljas Czunyiné Bertalan Juditot választotta államtitkárnak, akinek proli pimaszsága és ordító hozzánemértése váltották ki a mai napig tartó pedagógus ellenállást, s akinek bűzhödt kipárolgása ma is belengi az államtitkárság termeit. Szegényügyi szakemberként a triplatokás Cziberét választotta, akinek feneketlen pofátlansága csak szociális érzéketlenségével áll arányban. A kultúráért az egyházi zenész Hoppál Péter államtitkár felel, a számos hangszeren egyaránt dilettánsan nyiszorgó zenebohóc. Balog legfőbb tette a Szabó András – Petrőczi Éva házaspár helyzetbe hozása volt: meggyalázta József Attila emlékét azzal, hogy a róla elnevezett díjat odaítélte a károlis idióta fűzfapoetesszának, míg az egész ország előtt hitelét vesztett doktorandusztolvaj, okirathamisító és csaló férjet beültette a Magyar Akkreditációs Bizottságba. Az egészségügyet vezetők változatos sorát nem is említjük. Mi tehát Balog miniszteri teljesítménye? Tönkretette pár év alatt a köz- és felsőoktatást, az egészségügyet és a kultúrát.

De nyilván maradt még olyan terület, ami eddig megmenekült a hérosztratoszi bohóc pap gyilkos tombolásától. Ha államfő lesz, az egész országot lángra gyújthatja. De talán éppen ez Orbán és Kövér titkos célja Balog államfővé emelésével. És a pusztító hatású károlis indíttatású Czunyiné ismételt helyzetbe hozása…

(A képet nem mi photoshopoltuk, forrás: http://24.hu/kozelet/2016/02/09/holgyeim-es-uraim-czunyine-dr-balog-zoltan/)

 

86 hozzászólás to “Mrs. Czunyi’s last chance (Czunyiné utolsó esélye)”

 1. orbán gáspár szektát alapít said

  Gáspár a szekta élén mint Isten eszköze.
  http://kolozsvaros.com/2016/04/16/gaspar-a-hittel-nem-kell-hazalni/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 2. orbán az undorító görény said

  Hazudnak a vagyonnyilatkozatukban: Orbán, Balog, Czunyiné.
  De ki fog derülni, mennyit lopnak!
  http://kolozsvaros.com/2016/04/16/nem-az-erdekel-mi-van-orban-vagyonnyilatkozataban-hanem-az-ami-nincs-benne/

 3. Ludvig a valag said

  világ legundorítóbb FŰZFAPOETESSZÁJA LETT PETRŐCI!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/04/kep-zene-vers-kartalon.html

 4. Kövi Dinka said

  A másik refi giccsgyáros, Dinka is megszólal.
  Nagyon ravaszul alázza más refi grafománok firkálmányaig.
  Így dicséri KONOKUL a saját ISTENHEGYI KUPLERÁJÁT.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-04-18/most-es-most

 5. Petrőczi a Clérambault-szindrómás said

  Ludvig egy nagyon elrontott fényképen. Mocskos lapátkezén a vénség májfoltjai, nyakán a bagzó csótányos sál.
  Bulimiás olvasóink KÖVETELÉSÉRE!!!

 6. szabó a gyilkos fasiszta said

  Itt Szabó napszemüveggel rejti el gyilkos kancsal mocskos pillantását.
  Az okirathamisító rabló bűnöző idióta feleségével:

  • szabó a sátán said

   A Mátyás utcai keresztapa, a bűnöző gazember.

   • komáromi csipkés györgy said

    A képen is látható, Szabó mennyire undorodik a feleségétől. Bezzeg a komáromi kisleányokhoz dörgölődzne a hájas, kopasz vén tetű!

   • cica said

    Én Szabótól jobban okádok mint Petrőczitől. Ez a hájas bűzgörény a legundorítóbb állat az egyébként is undorító károlis állatseregletben.

 7. károlis bugrisok said

  Megint hozott előadókkal csinál a károli egy látszatkonferenciát
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Meghivo_dk-33_2016-apr-27_Filozofia_KRE-DT.pdf

  • anonymanalyst said

   A konferenciázás számukra nem tudományos, hanem üzleti tevékenység. Teremért, infrastruktúráért nagyot lehet kaszálni.

   • károlis qrvák said

    Agyilag nem is alkalmasak a tudományos munkára. Legfeljebb kávéfőzésre alkalmasak a károlis docensek. Már amelyik nem nyelvvizsgabizonyítványt árul, mint az angol tanszék docense, Sárosdy Judit.
    A református erkölcs nagyobb dicsőségére.
    Hogy Czunyiné mit művelt hallgató és oktató korában, azt csak a Rákóczi téren művelik a cigánylányok.

 8. Polpot Péter ügyészsége said

  Kimossák a szarból a polpoti ügyészek
  http://varanus.blog.hu/2016/04/16/tarsoly_kozlegeny_megmentese

 9. Cser Ágnes tisztessége said

  Cser Ágnes beszól a tanároknak. Az Orbán kormány csahosa szakszervezeti vezetőként (???)
  http://kolozsvaros.com/2016/04/18/cser-agnes-bejelentkezett-a-pedagogusok-penzeert/

 10. Exegi momentum... said

  Egy nemzetközi szavazás alapján a felcsúti Pancho Aréna lett a világ legszebb luxusstadionja. Tegyük hozzá, hogy ez egyben a világ legdrágább emlékműve is. Annak a sok ezer magyar állampolgárnak a halotti emlékműve, akik emiatt a miniszterelnöki magánstadion miatt haltak meg. Elmaradt műtétek, fertőzések, gyógyszerhiány, éhezés, öngyilkosság vagy fagyhalál miatt. Hiszen az adófizetők pénzét, az uniós támogatásokat és minden egyéb közpénzt ilyen értelmetlen luxusra költik Orbánék, nem pedig a magyar nép javára. Szóval ez a groteszk és felesleges felcsúti stadion a gyalázatos orbáni diktatúra egyik undorító jelképe.

 11. havi 5 milla said

  Matolcsy nem sokallja az ötmillió forintos fizetését. Pedig amikor hatalomra kerültek, még végkielégítésben is sokallták nemhogy az 5, hanem már a 2 milliót is. Ennek 98%-át különadóban be kellett fizetni. Ezt most is alkalmazni kellene – a Fidesszel szemben.

 12. fideszes gyilkosok said

  Orbánék kidobálják a szegény öregeket a kórházakból.
  http://kolozsvaros.com/2016/04/18/micsoda-embertelen-magabol-kifordult-nyomorult-kurva-vilag-ez/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 13. Németh Tamásnak a maradék esze is elment said

  Az alulmúlhatatlanul buta celli pap legújabb öklendezése
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-04-19/szimbolikus

  • dunántúli teológus said

   Egyre kínosabb Köntösnek ez a mi nevünkben szóló (????) fideszes propagandája.
   Ezek az alulmúlhatatlan színvonalú pápaellenes uszítások különösen.
   Steinbach püspök nagyon nem ért vele egyet, de Köntös valamivel zsarolja.

  • Köntös Orbán lakája said

   Vannak értelmes hozzászólások is, rámutatnak az agyatlan fideszes propagandista tévedéseire.
   Köntöst persze nem lehet meggyőzni. Ahhoz intellektus és erkölcs kéne, márpedig neki éppen e kettő nincsen.
   http://reposzt.hu/comment/7417#comment-7417

 14. Butykos beteg said

  Ilan Mor Debrecenben.
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2016/04/15/Nemzet_kult%C3%BAra_identit%C3%A1s_p%C3%A1rbesz%C3%A9d_-_Megh%C3%ADv%C3%B3.pdf
  Korreferátumot tart: Bölcskei Gusztáv.
  Kiváncsiak vagyunk, hogy az alkoholban áztatott agyú vén spicli miket képes korreferálni.

 15. fideszes gyilkosok said

  Így gyilkol a fideszes egészségügy.
  A nemzet kormányának egészségügyi krédója: Hulljon a férgese!
  A kórházak halálgyárként működnek.
  https://atlatszo.hu/2016/04/18/a-boncolasi-jegyzokonyvben-szo-sem-volt-fertozesrol-korhazi-horrorsztorik/

 16. orbán az undorító görény said

  Gyűlöletes, beállított felvétel a NÉPKÖZELI ORBÁNRÓL.
  KI A F..OM HISZI EZT EL?
  http://sztarklikk.hu/kozelet/dobbenetes-video-orban-hazug-valosagarol/258154

 17. Mészáros disznói said

  Mészáros még rá.aszik.
  http://444.hu/2016/04/18/leallithatja-meszaros-lorinc-penzszivattyujat-az-eu?fbfanpage444+20160418+1221

 18. czunyiné szellemisége said

  Mocskos gazemberek!
  http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/bekertek-a-sztrajkra-keszulo-tanarok-nevet-kaposvaron-661147

 19. fideszes kommunikáció said

  Kirúgnak bennünket az EU-ból Orbán miatt
  http://web.dkp.hu/dk-a-baloldal-adta-a-jobboldal-elveszi-magyarorszag-nelkul-tervezik-az-uj-eu-t/

 20. red rat said

  Bárgyú nyálzás
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7167/

 21. Ludvig a valag said

  A világhírű prolipicsát Kartalon ünneplik

 22. add a pénzt és kuss said

  Adjatok lóvét – ezért üvöltöznek a becstelen refik.
  Ha te is azt akarod, hogy Butykos a te pénzeden rúgjon be, Szabó András azt sikkassza el, Balla péter a te pénzeden fizesse a moszados wostmanwoodos ügynököket, akkor ADAKOZZ A REFIKNEK, TE AGYHALOTT!
  http://reformatus.hu/mutat/12210/

 23. károlis bugrisok said

  Károlis bugriskáink megint játszanak a homokozójukban.
  Menjünk oda röhögni!
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Meghivo_dk-33_2016-apr-27_Filozofia_KRE-DT.pdf

 24. Soós az arrogáns agyhalott said

  Soós összevissza fossa a szavakat.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-04-20/valtozas-allandosaga
  Mi a f..sznak ugat ez az idióta hiéna?

 25. czunyiné az adócsaló said

  Czunyiné összevissza hazudozik a vagyonbevallásában.
  Szólok a pártomnak, hogy jelentsük fel az aljas, becstelen luvnyát.

 26. orbán a mocskos rabló said

  A Fidesz nagyon megütheti a mocskos csülkét a paksi beruházással
  http://nol.hu/belfold/ujabb-eljaras-indulhat-paks-miatt-1611749
  Mert hazudnak, csalnak és rabolnak!

 27. orbán kirabolja a nyugdíjasokat said

  Már a nyuggerek is rájöttek, hogy orbán meglopja őket
  http://propeller.hu/itthon/3210742-nyugdijasok-is-kezdenek-bepoccenni-kormanyra
  Orbánt már csak köntös és a többi reposztos hülye élteti!

 28. Viagrát Köntösnek! said

  Miután ez a szerencsétlen Köntös súlyos cukros és tizenöt éve impotens, egyetlen öröme a fidesz és orbán valagának nyaldosása.
  Ha vennénk neki egy rakat viagrát, talán megjönne az esze és jobb dolgokkal foglalkizna.

 29. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné A KÁROLIS BŰNÖZŐ TÖNKRETETTE A KÖZOKTATÁST.
  Egy kisvárosnyi tanár sztrájkol!
  http://propeller.hu/itthon/3210871-1200-iskola-25-ezer-tanar-sztrajkolt-ma

 30. czunyiné gyurcsány fideszbe épített ügynöke said

  A fidesz agyasai rájöttek, KIK ÁLLNAK A SZTRÁJK MÖGÖTT!
  Gyurcsány és a szoci banda!
  Tehát Czunyiné Gyurcsány ügynöke volt
  Netán a szeretője?
  Czunyiné sok mindenkinek volt a hogyismondjamja, Tenkének és számos fideszes nagykutyának, no de hogy Gyurcsányért csinálta? Sőt, Gyurcsánnyal is csinálta?
  Meglep bennünket a fidesz éleslátása.
  http://propeller.hu/itthon/3210889-atkozottul-vonyit-gyurcsanyozik-fidesz-25-ezer-sztrajkolo-tanar

 31. fideszes haramiák said

  Lopnak a fideszesek!
  Nem mintha ez hír lenne.
  http://kolozsvaros.com/2016/04/19/micike-a-bugyijaba-rejtve-lopta-el-a-fideszes-laptopokat/

 32. Fatal Error said

  Helmut Kohl ezúton kér elnézést mindenkitől a tévedéséért! Ugyanis ő azt hitte, hogy az a fura, pocakos, szájnyalogatós figura aki meglátogatta, az tulajdonképpen Derrick felügyelő egykori társa, Harry Klein, azaz valódi nevén Fritz Wepper, az idősödő színész volt. Szóval ő csak ennek tudatában dícsérgette az illetőt. De most, hogy bevette a gyógyszereit és utólag elmondták neki, hogy ez bizony az Orbán Viktor nevezetű tolvaj zsebdiktátor volt, természetes visszavon mindent. Helmut Kohl nővérkéje pedig üzeni, hogy mostantól sokkal jobban figyel majd a gyógyszerezésre és a látogatókra is!

 33. Csillagszemű said

  Szellemes szójátékkal találta fején a szöget Csillag István volt gazdasági miniszter. Szerinte az Orbán-kormány nem a zemberek javaát, hanem a javait akarja.

 34. Karácsony Zuglóban said

  Karácsony a károli kevés tisztességes volt hallgatója
  http://www.zuglo.hu/szolidaritas-a-pedagogusokkal/

  • Puzsér Róbert fan said

   Meg a Robi!
   Évfolyamtársak voltak, ott szenvedtek Bertalan Judittól, Czunyinétól, aki HÖK-főnökként ellopta az ösztöndíjukat

 35. jakab a pap said

  Jakab nyálzik. Isten kivételes kegyelméből pont ő, az öntelt hülye lelketlen fideszpatkáőny röföghet ebben a templomban.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-04-21/mi-oromunk-ti-oromotok

 36. szabó a pedofil sátán said

  Ti tudtátok, hogy a Szabó havi 50 ezret kap azért, hogy úgymond instruálja (valójában fogdossa és ráleheli bűzhödt kipárolgását) a komáromi kisleányra?

 37. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy a becstelen barátainak fizetett az MNB (MINDNYÁJUNK!) pénzével!
  https://atlatszo.hu/2016/04/20/hutlen-kezelessel-vadolt-zugbankar-az-mnb-festmenyuzlete-mogott/

 38. Balog a terminátor said

  Baloga balfasz megint ordított egyet
  http://sztarklikk.hu/kozelet/kimeletlenul-sujtott-le-a-klik/258432

 39. fekete a vén barom said

  A kultúrát is tönkretette a féleszű Balog Feketével a én hülyével együtt
  http://index.hu/kultur/2016/04/21/a_nagy_budos_semmit_kutatjak_fekete_gyorgyek_masfel_milliardert/

 40. Cigánytriász said

  Cigány miniszterelnökhöz remekül illik a cigány betanított esztergályosból lett rabbi és cigányügyi főminiszter. A Flóri cigányból meg csináljanak bankelnököt.

  • Nemzeti érzelmű said

   “Közismert, hogy a humáncsúcsminiszter református lelkész, és Orbán nem szeretné, ha személye miatt ellenérzés támadna Erdő Péter esztergom–budapesti érsekben és a katolikus egyházban.”

   Az még hagyján, hogy református, de zsidó is. A miniszterelnök cigány, az államfő zsidó – nem sok ez egy kicsit a magyar nép nyakán?

   • Balliba said

    Nekem inkább kevés. Olyan kéne, aki esetleg még buzi is, nemcsak zsidó-cigány keverék.

   • Re Pre Zent said

    Személyes véleményem, hogy a magyar kultúrát egy akármilyen nemzetközi fórumon lehetőleg ne egy zimbabwei cserediák képviselje. Valahogy így gondolom ezt kormányszinten is. Ezer alkalmasabb és érdemesebb ember lenne Balog posztjának a betöltésére.

   • Pincsikeverék said

    Lóf…t református ez, kb. olyan korcs mint az Orsósviktor.

   • Pincsikeverék said

    Éppen ezt a karaktermentes férget választaná? Annyi aljas gazember van a fityesz háza táján, lenne bőven miből.
    Pont ezt a gerinctelen seggnyaló barmot tenné köztársasági elnöknek, végképp lejáratva a posztot? Ha nem sejteném, miért teszi, még talán fel is háborodnék. ( vazallus kell neki, nem ellensúly – skiccpali is arra kellett)

 41. ejaculatio praecox said

  Köpeczi Bócz államtitkár istenkedő giccset ömleszt államtitkári szájából.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7203/

 42. Balog a terminátor said

  Balog és a fidesz tönkreteszi a közoktatást.
  Újabb csapás az aljas, tudatlan emberminiszter átkozott kezétől
  http://gepnarancs.hu/2016/04/rabszolgakepzes-kozepfokon/

 43. Ludvig a valag said

  Ludvig nem nyugszik.
  Nemcsak okádék képeivel sokkolja a kulturált közönséget, még a haverjának a cinvogását is fel.aszta a netre.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/04/utohang-kartlahoz.html

 44. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Ludvig a leépült vén idióta lószerszámokról (nem az istrángra gondolunk) álmodozik.
  Na persze a szúnyogcsődör Szabó mellett érthető.

 45. Czapp Czapp Czapp said

  Czapp József 500 kilométert fut a reformációért.
  Ha valaki az agyát a futócipőjében hordja, tegye!
  Meg valami galambfalvi gyűjtés is lesz.

 46. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi intelligenciája megnőtt
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-04-22/vona-vonala
  A helyesírása viszont nem.
  INGYENES TANÁCS:
  sarkalni – egy l-lel a cipész szokott.
  Sarkall (ösztönöz) két l-lel irandó.
  Miért harcolsz a helyesírási szabályzat ellen, Bogika?

 47. journalist said

  A baloldali média mögött is a zsidók pénze van és a fidesz
  https://nepszava.us/blogs/news/103907718-bartus-laszlo-zsido-szekta-kezen-a-liberalis-media

 48. red rat said

  Keresztyénies pedagógiai nyálzás, Erdélyből.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7209/

 49. református identitás said

  Mély tiszteletünk a Bethesdát alapító Bodoky családnak és a hozzájuk hasonló derék kálvinistáknak.
  http://www.leanyfalu.hu/#!reformtus-templom-alaptvany/c57b

 50. Zakkant Gazsi said

  A Körcsarnokban valóban az élő Isten fog megjelenni Orbán Gáspár idézésére, vagyis az Atya a Fiú szavára: http://24.hu/belfold/2016/04/22/orban-akar-az-isten/

 51. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán fenyegetőzik, marad!
  Nem lopott még eleget!
  http://www.pupublogja.hu/2016/04/megfenyegetett-nemzet.html?spref=fb

 52. székely Attila csodálja orbán gáspárt said

  Székely Attila dicsőíti Orbán Gáspárt, “csodálja a bátorságáért”
  Lejjebb már nincs is, te röfögő senki, te fideszhívő disznó
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-04-23/aldas-bekesseg-orban-gaspar

  • Ezzel a poszttal a reposzt átlépett egy rubicont: a new ages stadioni evangelizáció dicsőítésével Székely Attila egyértelműen a miniszterelnök és nem az élő Isten szolgálatában levőnek nyilvánította magát. Kíváncsiak vagyunk, mit szól ehhez Steinbach püspök.

  • czunyiné vérben gázol said

   Bertalan Judit, (igen, a Czunyiné!) lájkolta Orbán Gáspár igehirdetését Székely Attila elővezetésében.
   https://www.facebook.com/bertalan.judit?fref=pb&hc_location=profile_browser

   • Puzsér Róbert fan said

    Már károlis HÖK vezér korában is egy ki.aszott hülye p..csa volt

   • Kiben hisz Czunyiné Bertalan Judit? said

    Bertalan Judit a Károlin ebhiten élt együtt Tenke Sándor rektorral, magyarul a qrvája volt. Állást kapott tőle ez a tudatlan és aljas némber, nyugodtan fosztogatta a károli kasszáját. Utána felszopta magát a fidesz felső köreibe, kormánymegbizottat, majd államtitkárt csináltak belőle. Balog, a legbutább papja ennek az amúgyis félnótás felekezetnek azért vette maga mellé, hogy képviselje a kálvinista erkölcsiséget. Amit a Judit képvisel, az a legutolsó rákóczi téri viselkedés, ezt megmutatta tegnap is, amikor lájkolta a reposztnak az Orbán Gazsi egyházát dicsőító posztját.
    Kire mászik czunyiné? Már ha kell valakinek ez a szikkadt prosti?
    Orbánrs és Orbán fiára.
    Atya, fiú és a rákóczi tér bűzhödt lehellete – ez Czunyiné Bertalan Judit.

 53. journalist said

  A könyvfesztiválon találkoztam André Goodfrienddel meg a csajjal, aki miatt otthagyta a feleségét és a két kisgyerekét, és ami miatt annak idején hazament. De nem örökre, látszik.

  • ELTÉ-s srác said

   Nem nagy ügy. Nekünk kulturális antropológiát tanított. Szerintem anorexiás a csaj. Túl sokat nézegeti Petrőczi banya képeit.

 54. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös a 888-at, géfodor politikai termékét népszerűsíti.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-04-23/ideje-lenne-atertekelni-keresztenyseget

 55. orbán gazsi hipszteregyháza said

  A hites Németh kikel Orbán fiának hipszteregyháza ellen
  https://nepszava.us/blogs/news/104221190-a-hit-gyulekezete-orban-gaspar-gyulekezete-ellen-tamadt

 56. hücpe said

  Vannak tisztességes keresztény püspökök is.
  Ájvé, nem Magyarországon.
  http://nol.hu/kulfold/megtagadta-a-keritesepitest-egy-puspok-1612283

 57. Balog a terminátor said

  Megzsarolták, megfélemlítették a pedagógusokat a mocsok Balog emberei.
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/04/21/nem_az_a_legnagyobb_baj_a_pedagogusok_megfelemlitesevel_hogy_nem_mernek_sztrajkolni

 58. Ribike said

  Hallottam hogy Orbán Viktor a nép vezére erkélyt építtet a budai várba, hogy onnan gyönyörködhessen Bp panorámájában. Ez alkalomból verset írtam Nagyanyám, a József Attila díjas költőnő szellemében:

  Csuti cézár
  balkáni balkonon
  sóhajt a
  borús alkonyon.

 59. hansági unortodox nemisége said

  Hanságival beszélgetett az Elekes Dóra
  http://www.litera.hu/hirek/a_kevesebb_tobb_lenne
  A két luvnya intim viszonyban van hogy úgy mondjam.
  Ebből nem lesz kölyök KSZE klánjába!

  • Leszboszi szerelem said

   Elekes Dóra Hansági nagy szerelme. Akkoriban zúgott bele amikor elvetette magát a Kiskulcsárszabóval. És ahogy mondod: erősen csodálkozott mér nem esik teherbe. Valahogy a házasélet alatt is a Dórára gondolt. Nemi aktus közben azt súgta a Zotyó fülébe hogy ez a Dóra milyen tehetséges. Szóljon már az apjának hogy vegye be az exkluzív KSZE kutatócsoportba. És Zotyó az extázis hevében meg is igérte.

 60. tóratartó said

  Bartus leleplezte a mocskos fideszes zsidógyűlöletet
  https://nepszava.us/blogs/news/104340934-antiszemita-identitas-az-alaptorvenyben

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: