Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Ms. Honti’s underpants (Károlis tanárnők bugyii)

Posted by karoligaspar - május 1, 2016

Hontiné szexi bugyii

Hontiné szexi bugyii

Olvasóink szóvá tették, hogy mostanában gyakran belpolitikai témákról írunk, és keveset foglalkozunk a Károlival, annak oktatóival, vezetőivel, az ottani eseményekkel. Bár ezek a posztok is összefüggnek a Magyar Református Egyház és a Károli Gáspár Református Egyetem ügyeivel, az igaz, hogy ezek az összefüggések áttételesek. Hallgatva olvasóink véleményére, ezúttal egy károlis oktató, H. (azaz Hontiné) Varga Márta docens asszony egy írásával foglalkozunk. Honti akadémikus feleségének ebből a cikkéből, annak sajátos témaválasztásából világosan kiderül, mit is jelent az ő számára az igazi tudományosság és a keresztyén szemlélet egysége, amiről az alapító okirat olyan megindító szavakkal emlékezik meg. Külön köszönjük Tanárnőnek, hogy az áldozócsütörtöki hétre egy ilyen mély spirituális élménnyel ajándékozott meg bennünket. – A szerk.

Írta: Macska Jancsi

Mély tudományosság és keresztyén szellemiség jellemzi a Károli oktatói karát, ebben sose kételkedtem egy percig sem. De mióta elolvastam H. Varga Márta docens asszony Bugyii vagy bugyijai? című cikkét az Édes Anyanyelvünk 2016/2. számának 16. oldalán, addigi sejtésem evidenciává mélyült.

Honti akadémikus felesége olvasott valami tréfás matekfeladatot a facebooke-on egy bizonyos celeb “bugyijairól”, s legott talpra szökkent, hogy egész nemzetét megtanítsa a helyes szóhasználatra és grammatikára. Mivel pedig docens asszony ritka(szép) haja alatt nagyon sűrű ész rejtőzik, ez pompásan sikerült is neki. Először is megállapítja, hogy “a magyarban kétfajta többesszám-kategória létezik (a homogén és a heterogén)”. Az első, a homogén többes szám “homogén halmazra utal, amelynek minden egyede ugyanahhoz a csoporthoz tartozik. A többes szám tehát azt jelenti, hogy “macska + macska + macska + macska stb., azaz macskák”. Ezt még egy magamfajta felis felis is felfogja azzal a fél eszével.  A heterogén (asszociatív) többes szám ennél bonyolultabb. A Jancsiék tehát nem azt jelenti, ahogy értelmezni próbálom a docens asszony szavait, hogy “Jancsi + Jancsi + Jancsi + Jancsi stb.”, hanem azt, hogy “Jancsi és a macskája, esetleg macskái”.

Most jön a neheze! “A birtok többségét jelölő –i alakváltozatai (-i, -ai, -ei, -jai, -jei) … a magánhangzóra végződő tövek mindig az –változatot választják”. A változatot választó tők, esetleg tövek? Furcsán hangzik, de mindegy: docens asszony eligazít bennünket: “A bugyi magánhangzóra végződő (rövidített és továbbképzett) tő (bugyogó – bugyi), következésképpen a birtoktöbbesítő jel –i változatát kell kapcsolnunk hozzá, tehát: bugyi-i-m, bugyi-i-d, bugyi-i“. Hát ennyire pontosan talán nem is akartuk tudni, főleg pedig nem akartuk elképzelni a docens asszony bugyiit, különösen ha maga a ritkaszép (hajú) docens asszony is benne van.

Márpedig a két i egymás után kell és marad. “Két i ejtése egymást követő szótagokban valóban nem kellemes hangzású, de egyelőre ez a kodifikált forma.” Hát ez a norma, így kell mondani és kész. H. Varga Márta nem sokat tart a ballib engedékenységről. Ez a cikk a hozzájárulása a károlis docens asszonynak a magyar nyelvtudományhoz.

Gondolom, ebből a témából fog még habilitálni is a magyar tudomány és a keresztyén szellem még nagyobb dicsőségére.

96 hozzászólás to “Ms. Honti’s underpants (Károlis tanárnők bugyii)”

 1. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán hazudozik
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_az_emberek_elegedettek.614036.html
  Nem vagyunk elégedettek!
  Elzavarunk téged és a mocskos bűntársaidat!

 2. Kövi Dinka said

  A szombathelyi nőstény giccsőr legújabb okádása
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-05-02/oda-egy-szulofoldhoz

 3. hübrisz said

  Nem kell sokat aludnunk az Orbán rendszer bukásáig.
  Ezt ők nem tudják: intelligencia. és erkölcsi érzék hiánya.
  http://nepszava.hu/cikk/1092668-szombati-7-es—a-hanyingeren-tul

 4. refis gazember ötösfogat said

  Összetévesztik a Teremtőt a félbolond Baloggal.
  http://reformatus.hu/mutat/12251/

 5. simicska újra ereje teljében said

  Simicska Lajost kiengedték a kórházból.
  Jól van és leszokott a cigiről.
  http://www.origo.hu/itthon/20160502-simicska-lajost-kiengedtek-a-korhazbol.html
  Különben a fia is tudja folytatni a harcot, ne örülj. G. Orbán!

 6. Hétpetty said

  Az a nagy bugyi a szélén nem a Ludvigé?

  • Ludvig a valag said

   De. Éppen csak belefér a valaga.

   • Ginger Cat said

    Igen ha előtte kinyujtják. Azzal kezdik a napot hogy Szabóval ketten nyujtogatják a bugyit mig sikerül belegyömöszölni a hatalmas valagat. Látom innen az ablakbol. Amikor kezdik a müsor szolok a többi cicának ök is jönnek röhögni.

   • szabó the cat killer said

    Csak vigyázzatok magatokra, mert a szabó már megint mérgezett szalámit rak ki a folyosóra meg a házak kapujába. Emlékeztek, amikor meggyilkolta szegény Cirmit, a Ritoókék cicáját? Szegény Szalay Ági azóta is siratja, ezek a szabó meg a ludvig meg csak röhögnek.

   • Grey Cat said

    Aztán jön a második felvonás amikor Szabó kövér pörsenéses seggét kell gatyába rázni. Az elején fityegő kis nudlival nincs gond azt Ludvig a végén belenyomja.

   • Brown Cat said

    És Szabó közben hogy visított! Fejhangon mintha nyuznák. Azt sipitotta hogy ne a nudlimat gyömöszöld hanem a valagamat!

  • Nyelvészeti kérdés said

   És melyik a H. Varga Mártáé? Elvégre ő a szenvedélyes bugyikutató, nem?

   • Bugyikutató said

    Szerintem az összes többi. Őt érdekli a bugyi többes száma, biztos azért mert több is van neki. 🙂

   • Sánta könyvtáros said

    Na látod ez már komoly tudományos kérdés. Petrőczit sosem érdekelték a bugyik. Ő mindig igénytelen alsóneműt hordott vagy néha még azt se. Praktikus volt, nem kellett folyton le föl rángatni. H. Varga Mártát viszont igen. Persze őt csakis tudományos szempontból.

   • Nimfo Mán said

    Hogy jön ide Petrőczi? Ez bugyikutatóról szól. Petrőczi viszont világéletében gatyakutató volt. 🙂

   • Matata Kakiba said

    Szerintem inkább gatyamatató…

   • Kutató Matató said

    Nem inkább Gatyában Matató?

 7. orbán megtébolyodott said

  Azorbány az Akadémián delirált.
  http://hvg.hu/itthon/20160502_Orban_az_Akademian_beszel

 8. hugyos józsi said

  Matolcsy rokonai is bevonultak Felcsútra.
  http://index.hu/belfold/2016/04/29/gobolpuszta_szemerey_tamas_matolcsy_gyorgy_mnb_felcsut_bankonzult/

 9. Petrőczi a Stádiumban said

  Petrőczit Pozsgay elpatkolása előtt pár nappal kineveztette a Stádium főszerkesztőhelyettesének.
  http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=28975
  Intenziv orális tevékenységét ismerte el ezzel.

 10. petrőczi a pöcegödör said

  Imi bácsi nem kapott trippert a Ludvigtól? Mindenki más igen!

  • Petrőczi Pozsgai Imre cselédje said

   De, Imi bácsi is kapott trippert Petrőczitől, mint mindenki más, aki bemerészkedett a babiloni kapuba.
   Csak Imi bácsi má elfelejtette. A dementia előnye

 11. Kuszaszemnek Nobeldíjat! said

  Szijjártó Péter ma délelőtt bekérette a svéd nagykövetet és közölte vele: A magyar kormány elvárja, hogy idén Matolcsy György kapja meg a közgazdasági Nobel-díjat. A svéd nagykövet sajnos azóta is súlyos állapotban van a csillapíthatatlan röhögőgörcse miatt.

 12. Szemiotika said

  H. Varga Márta kolléga írása egyrészt evidens dolgokat ad vissza, másrészt abszurd baromságokat. Docens asszony nem erőltette meg magát most sem… “Két i ejtése egymást követő szótagokban valóban nem kellemes hangzású, de egyelőre ez a kodifikált forma.” Ezzel pedig nem lehet mit kezdeni.. Mindannyian jobban jártunk volna, ha a férj egyik cikkét teszi fel a honlap!

  • Bugyigumi said

   Én csak azt hámozom ki belőle hogy a tanárnő nagy bugyiszakértő. 🙂

   • Penthouse olvasó said

    Mondjuk ha én férfi lennék, mint ahogy vagyok is, inkább a bal kezemet választanám a hajatlan mufurc Varga Márta helyett. Kinek állna fel egy ilyentől?

  • Gyakorlati bugyivizsgálat said

   H. Varga Márta tanárnő nagy bugyikutató. Már úgy értem elméletben. Gyakorlatban inkább a Hansági tanárnő érdeklődik a bugyik iránt. Ő a gyakorlati bugyikutató-matató. 🙂

   • Golyóstoll said

    Így is lehet mondani. De szerintem nyugodtan kimondhatjuk nyíltan is, hogy Hansági tanárnő valójában a bugyik tartalma iránt érdeklődik. Az a trükkje hogy a lányok ölébe ejti a tollát mintha véletlen volna de csak azért hogy kivehesse onnan meglehetősen félreérthető (vagy mondjuk ki félreérthetetlen) mozdulattal.

   • Diana said

    Nemcsak a tollát… Papírt, könyvet, de legszívesebben apró dolgokat pl pendrájvot amit nehéz felvenni és egy darabig elbabrálhat a lányok lába között.

   • Ágnesasszony said

    Nem mernek róla a hallgatólányok nyiltan beszélni de Hansági rendszeresen molesztálja a csinos lányokat. Aki lefekszik neki annak biztosítva van a karrier. Az OTDK helyezett lányok mind szexszel fizettek Hanságinak. A leghíresebb prostija Nemeh Dia volt, aki doktori ösztöndíjat és állást is kapott a Magyar Tanszéken mer hagyta hogy Hansági a bugyijába nyulkáljon.

   • Buzi-e vagy? said

    A Hansági buzi? Vannak furcsa dolgai, a hangja, a diktátorsága,erőszakossága, de ezt azér nem gondoltam volna.

   • Cuncimókus said

    Hansági tanárnő nem kifejezetten leszbikus, ha erre célzol ilyen előkelően és finoman. Emlékeztetlek rá hogy évekig dugta a Marcipista is. Kétségtelen, hogy próbálkozott lányokkal, de Marcipistát senki sem túrta ki a szívéből, szóval a maga módján hű maradt hozzá. Maximum biszex.

   • Sarki Vurka said

    Korner Veronika mindenesetre Amerikáig menekült a tulságosan intim érintései elől!

  • az igazság napja said

   Honti akadémikussal semmi bajunk nincsen. Ha az osztják vokalizmussal van dolgunk, kizárólag őt idézzük.

 13. anonymanalyst said

  Állítólag Kurucz lesz a dékán és Tepsi a helyettese.

 14. Soós az arrogáns agyhalott said

  Az istenverte balfasz Soós megint fosott valami nagyon büdöset.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-05-04/martir-lenni-igaz-terrorista-vagy-ilyesmi

 15. Petrőczi a végső stádiumban said

  Petrőczi, a Stádium főszerkesztő-helyettese ma 17 órakor a debreceni Méliusz fiókkönyvtárban fejti ki ars poeticáját a sliccnyitogatás fenomenológiája és technológiája címmel.

  • Ludvig a babiloni parázna said

   Ludvig ezzel a mocskos fellépésével – amire most elhalt vén szeretője, Pozsgai Imre MSZMP KB tag adott alkalmat, az ÁLDOZÓCSÜTÖRTÖKÖT AKARJA MEGSZENTSÉGTELENÍTENI.

   • Petrőczi a retkes giccsőr és Szabó az okirathamisító said

    Itt van MAGYARORSZÁG legundorítóbb fűzfapoetesszája, Ludvig és legnagyobb gazembere, Szabó a pedofil tolvaj és okirathamisító.

   • szabó fan klub said

    Milyen szép Ludvig a bagzó csótányokkal a gallérján!
    A randa lopós táskája előtte az asztalon.
    Abba rakja a vénqrva a lopományait.
    Ahogy írta: a tudomány és a költészet szavait tolmácsolták az ott levő idiótáknak.
    Magyarország leggagyibb egyetemének (???) legbecstelenebb és legidiótább gazemberei.

   • petrőczi a blaszfémikus vén szörnyeteg said

    Ludvig a károli babiloni paráznája tegnap Debrecenben MEGSZENTSÉGTELENÍTETTE AZ ÁLDOZÓCSÜTÖRTÖKÖT.
    Teljesen elment az esze, kielégítő nemi életére célozgatott a vén ordas

 16. fideszes kommunikáció said

  Hazudnak, mint a vöcsök.
  http://444.hu/2016/05/03/roganek-a-nagy-gyurcsanyozasban-elfelejtettek-megemliteni-hogy-messze-tobbet-koltottek-mar-hirdetesekre-a-szocialistaknal

 17. lézer jani szeretője said

  Lézerjani qrvája beseggelt.
  A luvnya részegen vezetett
  http://www.bulvarhetes.hu/ittasan-vezetett-demcsak-zsuzsa

 18. Koldus és királyfi said

  Orbán Viktor egy olyan, ügyes kezű ötvöst keres, aki a fejére igazítaná a Szent Koronát. Ugyanis focizás közben néha billeg egy kicsit, sőt a minap, a felcsúti kisvasút egyik éles kanyaránál a bal fülére billent. Ha pedig megoldható, egy kis magnót is bele kellene építeni, hogy Orbán királyfi szotyizás és kolbásztöltés közben is zavartalanul tudja hallgatni a megjöttek a fehérvári huszárok c. nótát.

 19. Orbán a csodatevő said

  Nem mehetnek a turisták a várba Orbán miatt
  http://nepszava.hu/cikk/1092943-orban-vara-nem-latvanyossag

 20. Aranyosi a vén idióta said

  Aranyos bácsi a vén alzheimeres Lukács Györgyhöz hasonlítja Ravasz püspököt.
  http://reposzt.hu/comment/7474

 21. Sepsi a tudós dékán said

  Sepsi pszeudotudományos artyogása ma este a PIM-ben
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Pilinszky2_Meghivo_torocsik.pdf

 22. jakab a Messiás said

  Jakab filozofálni próbál, pedig magas ez neki, mint kiskutyának a farzseb.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-05-05/szabad-vagy-lehet

 23. az áldozócsütörtök megcsúfolása said

  parokiás nyálzás áldozócsütörtök ürügyén
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7238/

  • Bölcsek köve said

   Ez a spiritiszta is ritka nagy képmutató és talpnyaló. Kiválóan illik a ref egyházba. Nem csinál semmit, csak jópofizik a diákokkal egész nap, aztán aki nem szimpi neki, vagy nem eléggé kegyes, azt jól hátba támadja.

 24. orbán az undorító görény said

  Orbán megint hülyeségeket beszél nyílt színen.
  http://helsinkifigyelo.blog.hu/2016/05/03/orban_hasonlata_martin_luther_king_es_az_emberi_jogok

 25. rogán a simlis csirkefogó said

  A büdös, mocskos paraszt!
  http://kolozsvaros.com/2016/05/03/ennyire-telhetetlen-penzehes-kormanya-a-budos-eletben-nem-volt-magyarorszagnak/

 26. fideszes gyilkosok said

  Mikola doktor unokatestvére átfazonírozta a volt szeretője …szervét.
  http://444.hu/2016/05/04/negy-ev-bortont-kapott-a-lugos-orvos?fbfanpage444+20160504+1456

  • Csonka Pina said

   Csak négy év? Nemiszerv csonkításért? A szerencsétlen nő nem tud pisilni és szexuális életet élni sem azóta! Ezért az USÁ-ban minimum 20 évet kapna!

 27. Rózsaszín bugyogó said

  A második bugyi a kötélen szerintem Hanságié. Neki legalább akkora valaga van mint Petrőcinek.

  • Biszex Ágens said

   Ne túlozz. Én se rajongok Hanságiért de hát ő egy piszkafa a Ludvighoz képest. Kizárt hogy ekkora bugyogóra lenne szüksége.

  • Ágnesasszony valaga said

   Hanságinak a termetkülönbség ellenére pont akkor valaga van mint Ludvignak. Bár sokkal kisebb és kisebbek a keblei, lent kiszélesedik mint egy körte. Nézd meg milyen aránytalanul torz a teste. Deréktól lefele már beéri Ludvigot.

   • Ludvig a valag said

    Melle ludvignak sincs, csak két kiszáradt zacskó lütyög a bordáin.
    Fel nem foghatom, kinek volt kedve rá, hogy felcsinálja ezt a szörnyeteget. Négyszer ellett, négy iszonyatos klónt szabadított a világra.

   • Biszex Ágens said

    Az a különbség a két szörnyeteg között, hogy Ludvig csak a fiukat zaklatta, mig Hansági a lányokat is. És ezek az esetek voltak sulyosabbak.

   • Ágnesasszony said

    Se Elekes Dóra, se Nemeh Diána, se Korner Veronika nem volt ártatlan áldozat. Önként prostituálták magukat Hanságinak, akárcsak Mészáros. Ezek mocskos üzletek voltak, de konszenzuson alapultak. Hansági egyiket se erőszakolta meg, egyiket se kényszerítette az ágyába. Önként feküdtek le neki. Karrierért, ösztöndíjért, fizetésért. Nem kell őket sajnálni.

   • Biszex Ágens said

    Tényleg ne túlozzatok. A Demes-Kofa ribanc pl nem volt a szeretője. Volt aki ki tudott térni előle és mégse kockáztatta az állását.

   • Tehénarcú ribanc said

    Kőfalusi nem jött be neki. Szőke volt, és Hanságia szőkéket utálta. Buta tehénpofája volt nagy vizeskék szemekkel, Ágnesasszony pedig csak az értelmesképűekk közül válogatott. Aztán Kőfalusi tabu volt Szabó miatt is, aki már lestoppolta magának.

   • Hájas Hermann said

    Kőfalusira hájas Hermann is igényt tartott, folyton a seggét fogdosta. Hanságinak vele is meg kellett volna küzdeni a prédáért, aki nem volt küzdelemre érdemes. Buta és jellemtelen, pletykás és született áruló. Hansági ezt az értéktelen szemetet meghagyta a hasonlóan nívótlan férfikollégáinak: Szabónak és Hermannak…

   • Báthory Ezsébet szelleme said

    Ha az ember olvassa ezeket a kommenteket a nagyhatalmú MENYről, aki szüzek vérében fürdötta Károlin, az az érzése támad, mintha Báthory Erzébet született volna újjá a MENY torz testében. Nem vetettétek el egy kicsit a sulykot?

   • Fülöp tesók said

    Nem. Képletesen tényleg abban fürdött. Voltak igazi áldozatai nemcsak olyan ócska prostik mint az elekes és a sarki vera aki az ágnesasszonytól kapott doktori ösztöndíját Amerikában költötte el. Fülöp Évát pl zsarolta. A tesója állásával. Állandóan azzal fenyegette hogy behozza a Fülöp Józsi helyére a Lőrincz Csongort, ha nem engedelmeskedik.

   • A németes Sárosdyné said

    Fülöp Józsi olyan volt a Német Tanszéken, mint Sárosdíné az Angolon. Zsinórban állította ki a nyelvvizsga bizonyítványokat. Pl. Mészáros Mártonnak a doktori vizsgához anélkül hogy az egy büdös szót tadna németül.

   • Fülöp tesók said

    Azzal a különbséggel, hogy Sárosdyné önként és dalolva tette amit tett, míg Fülöp Józsit kényszerítették.

   • Germanista said

    A Józsi nem nyelvvizsgabizonyítványokat állít ki mint Sárosdyné hanem igazolásokat ad ki nemlétező nyelvtudásról Hansági kegyenceinek és a Kulcsárszabó banda tagjainak Hansági parancsára.

   • Historiker said

    Hanságiban tényleg egy Báthori Erzsébet veszett el. Leszbikus, vérszomjas, kegyetlen, és APÓSa révén hatalma is van. Legalábbis sokáig volt.

   • Báthori Erzsébet szelleme said

    Az a baj, hogy nem veszett el. Hanem reinkarnálódott.

 28. kövér a pszichopata gané said

  Áldott Kövér testvérünk őrülési jelenete
  http://kolozsvaros.com/2016/05/05/kover-laszlo-allapota-szemmel-lathatolag-sulyosbodik/

 29. kövér a téboly sűrűjében said

  Kövér a végső stádiumban.
  http://gepnarancs.hu/2016/05/halalos-veszedelemben-kover-demokraciaja/

 30. petrőczi és szabó a két mocskos gazember said

  Ludignak MÁR ALIG VAN FOG A SZÁJÁBAN.
  Azabó a pedofil gazembernek ALIG VAN HAJ A FEJÉN.
  Csak a végtelen tudatlanság és aljasság van meg ebben a két sátánban.

 31. poltpéteri ügyészség said

  Polpot Péter ügyészsége nem hallgatja ki Mikuskát, a Qaestor vezér titkárát.
  Miért nem?
  Mert Mikuska Polt Péter lányának a szeretője.
  http://444.hu/2016/05/04/nana-hogy-nem-hallgatja-ki-a-quaestor-vezer-titkarat-az-ugyeszseg?fbfanpage444+20160504+1425

 32. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi gondolkodik, és etikai alapon.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-05-06/hi-tttttan
  Ez derék.
  De kisbogár: miért kevered össze a szívelt a szívlellel?
  Ez utóbbi csak ilyen összefüggésben használható: megszívleli a tanácsot.
  Aki a Himnuszt nem szereti, arról azt mondjuk: nem szíveli.
  Szívleld ezt meg!

 33. szűznemzés said

  A békemenetelő, fanatikus fideszes körökben terjed egy olyan nézet, hogy Orbán Viktort tulajdonképpen Szűz Mária küldte. Ebben azért kételkedünk. De annak az egész ország örülne, ha az a jó édesanyja szűz maradt volna inkább…

 34. dunántúli teológus said

  A Kötőszó egy evangélikus blog.
  Összehasonlithatatlanul különb a reposztnál.
  Egy példa
  http://kotoszo.blog.hu/2016/05/04/angela_merkel_hite_es_dontesei

 35. reposztos barmok said

  Székely a pap Krisztus menybemenetele után a fociról pofázik.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-05-07/ahol-minden-megtortenhet

 36. Köntös szétzúzza a liberálisokat said

  Köntös Orbán csahos kutyája
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-05-07/az-iszlamizacio-kisertete

 37. petrőczi a pöcegödör said

  A vén ribanc fideszbe öltözve

  • Ludvig a valag said

   Azt bámulja a vén proliqrva, mit tudna még ellopni.

  • Petrőczi alzheimeres said

   Keresi, hol a sánta könyvtáros, akit itt szokott megerőszakolni a förtelmes banya.

   • Sánta könyvtáros szelleme said

    Szegény sánta könyvtáros azóta már belehalt a nemi erőszak lelki következményeibe, nem volt olyan szerencsés, mint Kiss László áldozata. Lehet, hogy a medveformáju Ludvig brutálisabb volt vele, mint Zsuzsannával a nyápic Kiss. Tény, hogy szegény már tényleg nem él. Talán épp az ő kísértete jelent meg Ludvig előtt.

 38. Petrőczi a végső Stádiumban said

  Az ótvaros vén p..a tágra nyitott szájában néhány odvas foggal és gallérján az üzekedő csótányokkal.

 39. Petrőczi GYILKOS KÖLTÉSZETE said

  Szűnni nem akaró hányással és fosással szállitották kórházba Petrőczi Éva költői estjének könöségét.ű
  Az orvosok figyelmeztetnek:Petrőczi költészete súlyos mérgezéshez, esetleg HALÁLHOZ VEZETHET.

 40. Petrőczi az idióta vén ribanc said

  Ludvig már nem fér be a RefLapba, oda a Dinka firkál. Ludvignak adtak helyet a tévéműsor mellékletbe, igazán József Attila dijas hülyéhez méltó hely.”Nem időzitett könyv cimmel fossa a szót Száraz Miklós György könyvéről, ami “beszippantotta” őt, a “költészettel terhelt elmét”. Téged a valagad szintjén lehet csak megérteni, fehérmájú bugris vénasszony!
  A költészethez pedig a valagadnak rohadtul nincs köze, kiérdemesült vén ribanc!

 41. Petrőczi József Attila meggyalázója said

  Itt a vén idióta qrva közös performansza a hájas alkoholistával

 42. Hotel Abgrund said

  Magyarország már a szakadék szélén áll. De Orbán Viktor szerint “2017-ben mindenki léphet egyet előre…”

 43. Homepage said

  … [Trackback]

  […] Read More: jhnnsclvn.wordpress.com/2016/05/01/ms-hontis-underpants-karolis-tanarnok-bugyii/ […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: