Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Ms. Czunyi’s girlfriend (Czunyiné barátnője)

Posted by karoligaspar - május 9, 2016

A kétszer bukott doktorandusz

A kétszer bukott doktorandusz

Írta: Tanító Bácsi

A magyar közoktatás legiszonyatosabb korszakát egy károlisnak köszönhetjük, a Tenke Sándor rektor hancúrpajtásából magát államtitkári szintre felsz…ó Czunyiné Bertalan Juditnak. Ilku Pál és Benke Valéria művelt, nyitott szellemiségű miniszterek voltak a bokodi illetőségű, intellektuálisan parasztproli  szinten megrekedt Bertalanhoz képest, és felettébb becsületesek is. Máig nem tudjuk ugyanis, hogy hol és miből él a kormánymegbízott és államtitkár Bertalan, vagyonnyilatkozatában ugyanis csak egy harmadhektáros szántó található. Márpedig a miniszterelnök szerint – ő pedig sose hazudik, maga mondta – a vagyonnyilatkozatok minden szava igaz.

Czunyiné azonban nem éri be azzal, hogy egyedül mételyezze a közoktatást. Kártékonyságát fokozza azzal, hogy ostoba és gonosz barátnőivel telehinti a közoktatás Balog Zoltán inkompetens miniszter által már amúgy is tönkrevert területét. Manolovicsné Erdőkertesi Orsolyáról, akit gimnáziumi igazgatói székbe ültetett a leszavazása ellenére, már szóltunk. De akiről most fogunk szólni, az blogunk olvasóit és a felsőoktatás szereplőit mélységesen meg fogja döbbenteni.

Új csillag tűnt fel a magyar közoktatás egén, dr. Baranyai Katalinnak hívják, az OFI (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet) főmunkatársa, tananyagfejlesztő. Mint a sajtótájékoztatókból meg az ún. kísérleti tankönyvekből kiderül, újabban MINDEN MAGYAR NYELVI ÉS IRODALMI TANKÖNYV az ő neve alatt jelenik meg. Ez meglehetősen különös: a tankönyveknek már nincsenek is saját szerzői. Tehát minden jogdíjat dr. Baranyai Katalin számlájára utalnak? De a legfontosabb kérdés mégis ez: ki is ez a mély tudású, a magyar és az általános nyelvtudomány, az irodalomtudomány, a magyar és a világirodalom történetének minden témakörében egyaránt otthon levő, hihetetlenül kreatív személyiség?

Mintha hallottuk volna már ezt a nevet, sőt, nem is egyszer hallottuk!  Mégpedig a Károli szennyes doktori védései kapcsán! A tüzetes vizsgálat kiderítette: csakugyan arról a Baranyai Katalinról van szó, aki doktori fokozatát két sikertelen nekifutás után, csak harmadszorra szerezte meg – azt is törvénysértéssel. Munkahelye pedig a Károli Gáspár Egyetem nagykőrösi kara volt, akárcsak Czunyiné Bertalan Juditnak. Baranyai szédítő karrierje a közoktatás egén összefügghet ezzel a munkahelyi kapcsolattal. De hogy doktorált le Baranyai? Nem mintha a PhD feltétele lenne a karriernek! Czunyiné Bertalan Judit pl. nem PhD, csak jogászként dr., de mint tudjuk, neki más kvalitásai vannak. Baranyai amúgy is túljutott azon a koron, amikor kizárólag megfelelő férfiaknak tett, mondjuk úgy, szolgálatoknak köszönhetően indul el egy női karrier.

Baranyai esetében inkább  egy másik nő indította el a karriert.  Lopott nevén Petrőczi Évának hívják a Károli vén szörnyetegét, aki nagykőrösi magányában felettébb összebarátkozott Baranyaival, a hozzá hasonlóan sokgyermekes anyával és tudatlan, aljas némberrel. Miután Baranyai elzokogta Petrőczinek, hogy az ELTÉ-n megbukott Cs. Szabó Lászlóról irt PhD-s értekezésével, az rögtön megigérte, hogy a Károlin megoldja. És meg is tette, egy nagyon látványos “vita” keretében, mikor vidoran odakiáltott Baranyainak: “Ne félj, nem foglak Cs. Szabó nemi életéről kérdezni!” Most ne akadjunk fenn azon, hogy egy normális védésen a témavezetőnek semmiféle szerepe nincs, különösen nem kérdezői. Arról sem ejtünk szót, hogy miért hangzik el ilyen brutálisan trágár szexuális utalás egy magát keresztyénnek nevező egyetem nyilvános védésén. Mindegy is, Baranyai védését a MAB szabályellenesnek nevezte és megsemmisítette.

A felfüggesztés egyik oka az volt, hogy az ELTÉ-n Rónay László témavezetésével a nyílt védésen megbukott dolgozatot azon frissiben benyújtotta a Károlira Petrőczi Éva témavezetői neve alatt. A másik pedig, hogy az EDHT elnöke, Szabó András – a témavezető, Petrőczi Éva férje – már a bizottság határozatát követően, de még az EDHT határozathozatala előtt önhatalmúlag felemelte Baranyai pontszámát. Ekkor már a fél ország Baranyain röhögött és a buta kis firkálmányán, amit nem szégyellt kétszer is vásárra vinni.

Mindenki más feladta volna, de Baranyai nem. Harmadszor is nekifutott a doktori védésnek, ezúttal Miskolcon. Itt Petrőczi, a barátnője már létrehozott kapcsolatokat. Érdemes Heltai Jánost megnevezni, akit Petrőczi férje, Szabó András nem egyszer hátba támadott, pl egy recenzióval, ami végül nem jelent meg, mert megmutatták az érintettnek, Heltai Jánosnak. Ő válaszolni akart rá, erre Szabó látta, hogy hátbatámadási akciója nem sikerült, és visszavonta. Kabdedó Lóránt, a doktori iskola régi vezetője elzárkózott ugyan Petrőczitől, akin az egész irodalomtörténész szakma csak röhögni tud, de az iskola új vezető, kecskeméti Gábor puha(p…)nek mutatkozott. Nemcsak Baranyai nevetséges firkálmányát fogadta el PhD értekezésnek, amivel már kétszer megbukott két különböző egyetemen, így harmadszor be sem nyújthatta volna, hanem a kiérdemesült témavezetőt is habilitálta.

Ezután dr. Baranyai Katalin karrierje meredeken szökött felfelé. Persze ennek legfőbb oka az volt, hogy a KRE nagykőrösi karán együtt tanított (???) Czunyiné Bertalan Judittal, akivel szoros barátságot ápolt. A baráti és kollegiális kapcsolat alapján Baranyai bekerült az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetbe felelős szerkesztőként. Most pedig ő minden magyar nyelvi és irodalmi tananyagért felelős főnéni.

Ilyen marhaságokat lök bele a közoktatás elczunyisodott légkörébe. Mivel pedig a könyvüzletet is megkaparintották, tudatlan bugyutaságaikat könyv alakban is terjesztik.

Czunyiné már nem közoktatási államtitkár, de még mindig ott látjuk a tévében szennyes-obszcén vigyorát Balog oldalán. De akár el is tűnhetne. A közoktatás elkárolisításának mocskos munkáját barátnője, dr. (HA-HA-HA) Baranyai Katalin folytatja a maga végtelenül prosztó, bunkó és hiteltelen módján.

PS: A kép az arckifejezést hűen adja vissza, de Baranyai közben piszkosszőkére festette és nyakba érőig megnövesztette a haját.

Baranyai Katalin részletes pályafutása itt olvasható: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/05/30/third-attempt-harmadik-nekifutas/

További olvasnivalók:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/12/19/another-petty-error-egy-masik-piti-ugy

108 hozzászólás to “Ms. Czunyi’s girlfriend (Czunyiné barátnője)”

 1. Petrőczi GYILKOS KÖLTÉSZETE said

  Ezt a népes közönséget vitte az Istvánba a mentő Petrőczi Dinnyés klimpirozásával súlyosbitett költői estje után megállithatatlan hányás és fosás tüneteivel

 2. advocatus dei said

  Mocsok ország jogállamisága
  http://jog-asz.blog.hu/2016/05/05/egszakadas-foldindulas_914

  • Doctor of Law said

   És még ezek beszélnek jogbiztonságról, igazsgszolgáltatásba vetett bizalomról! Ki bízik Poltpéterben, Lajtárban, Szájer feleségében?

 3. kövi dinka said

  Dinka Berzsenyihez hasonlitja a saját bugyiszagú firkálásait,
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-05-09/genius-loci

 4. gyopáros völgy said

  A szombathelyi papné (iró és pont!) fölösleges és haszontalan életét giccstermeléssel tölti ki. A vasárnapi RefLapban ilyeneket olvasunk CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! “Valahol álom és ébrenlét határán van a reggel, az alvás puha dunyhájába burkolózik a föld, de az arany napsugarak már keltegetik, harsány vidámsággal.” Utána kitér egy kandúrra, végül pedig a templomtoronyra, amelyet isteni JELként érzékel.
  Mi meg ezt, hogy született egy még Ludvignél is orbán(C)osabb giccsszerző ÉS PONT!!!

 5. istenhegyi kupleráj said

  Dinka fenomenális.Nem tudom nem idézni: “A tornyot korán reggel kinézi magának a nap, megjelöli mint sajátját. Késő délutánra aztán egészen megittasul, és izzó vörösbe vonja az épületet. Ilyenkor aztán tűzoszlopként ragyog ki a tetők és a park sötétjéből a torony, a terrakotta és az arany, a világitó márvány fehérsége fölött az aranyozott csillag szikrázik.”
  Megálithatatlanul hányunk: csillag született: Dinka a legnagyobb magyar gioccsőr!!!l

 6. Vándorcirkusz a tudomány said

  “A PhD-védések lassan már jobban hasonlítanak egy országos vándorcirkuszra, mint tudományos happeningre. A Károli Gáspár Református Egyetem Irodalomtudományi Doktori Iskolájának tavaly megbukott két jelöltje, Mészáros Márton és Baranyai Katalin, szinte vándorcirkuszosként járják az országot ugyanazzal a produkcióval (Károli, Szeged ill. ELTE, Károli, Miskolc). Remélik, hogy valahol tapsot aratnak, bár eddig csak füttyben volt részük. A vándorcirkusz törvénye a haknizás, fokozatszerzésre azonban ezt a módszert törvény tiltja.”

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/11/21/travelling-circus-vandorcirkusz-a-tudomany/

  • Buranovszkaja Babuska said

   Baranyai Katalin fényes pályafutását egyszer már bemutatta ez a blog, javaslom vegyétek fel a linkek közé, vagy közöljétek újra. Az egész országnak tudnia kell, ki ez a banya, aki a gyerekeinket butító sötét tankönyvekért felelős:
   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/05/30/third-attempt-harmadik-nekifutas/
   Ez még akkor volt, amikor 2 bukás utén zsinórban harmadszor is nekiszaladt Csészabónak!

  • Simone Simeone said

   Hihetetlen, hogy ez a buta agresszív banya idáig jutott. Most már értem mért olyan szörnyüek a tankönyvek. Hogy lehetett egy ilyen fontos ügyet erre a tudatlan és erőszakos némberre rábizni?

   • czunyiné szellemisége said

    Mér, a Czunyiné okosabb?
    Pont azért bízta rá, mert magához hasonlóan seggbuta, műveletlen és érlázítóan arrogáns-

 7. álszent dögök said

  Az úgynevezett nemzeti értelmiségiek
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160509_Izlelgetjuk_de_Csontos

 8. Orbán takarodj! said

  Azt akarjuk, hogy Orbán és bandája kivezessen bennünket Európából?
  http://hafr.blog.hu/2016/05/08/on_tenyleg_azt_akarja_hogy_orban_kivezesse_magyarorszagot_az_uniobol

 9. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh bárgyúsága nem ismer határokat.
  Mi az ördögről akarsz te agyatlan féreg kulturális témákról beszélni?
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-05-10/luther-oroksege

 10. bogárdi a református Tartuffe said

  Bogárdi megint orbánnak fújja a passzátszelet
  http://reposzt.hu/comment/7487#comment-7487

 11. Bagdy nyanya said

  Bagdy banya tudománytalan szófosása a Károlin

  Click to access Meghivo_Program_Jubileumi_Konferencia_Kozgyules_2016.pdf

 12. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Így is lopnak a károlis görények

 13. Petrőczi az idióta plagizátor said

  Petrőczi itt Nagy Lászlót próbálja utánozni.
  Rohadtul nem sikerül a tehetségtelen szutykos qevánakj

  • Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

   És ezt a tehetségtelen senkit dicsérte volna Lázár Ervin és Jékely Zoltán?
   Lóf..t! Csak a haláluk után meri ezt állítani a vén rohadék.

 14. Refis drogpiac said

  Drogterápiáról szenteskednek
  Miközben a Károlin működik a Mikszáth téri drogpiac legnagyobb lerakata
  Hogy kiknek a támogatásával?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7244/

 15. zsinati levéltár said

  Zsinatolnak a tolvaj görények
  http://www.reformatus.hu/mutat/11788/

 16. fideszes kommunikáció said

  A fideszes sajtó
  http://nyugatifeny.blog.hu/2016/05/09/gyalazat_a_fidesz-mediaban_frocsoges_zsidozas_kovette_a_remek_fischer-koncertet?utm_source=bloghu_megosztas

 17. matolcsy bűnbandája said

  Matolcsy pofátlan rokonai:
  http://24.hu/fn/penzugy/2016/05/10/szemereyne-nem-aggalyos-a-ferjem-400-millios-mnb-hitele/

 18. hencidai horror said

  Hencida igazi horrorfalu.
  Ő adta a nemzetnek a mocskos rabló, okirathamisító gazembert, Szabó Andrást.
  Szabó Hencidából még az úrasztalát is ELLOPTA.
  Amúgy a kis falu lakói nagyrészt marhatenyésztésből élnek.
  http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/allat/szarvasmarha/fejos-tehenek-eladok/h_6505010
  Szabó András már kisgyermekkorában szexuálisan fixálódott a tehenekre.
  Ezért vette feleségül Petrőczi/Ludvigot, az undorító tehenet.
  Most viszont Hencidán egy rosszul összeszerelt szerkezet három derék tehén halálát okozta.
  Sajnáljuk szegény kérődzőket meg a gazdáikat.
  Ha Petrőczi, az undorító tehén fordult volna fel, egy szót se szólnánk.

 19. paranormal activity said

  Sátános jani figyel bennünket.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2015/12/26/a_corvinus_egyetem_esete_a_satannal#c30257152
  Mi csak annyit üzenünk innen a spirituális nagyágyúnak, hogy a tudományos életet az érvényes helyesírási szabályzat szerint két szóba kell írni, nem úgy, ahogy ő teszi: “tudományos- és közélet”.

  • Gyorsan írjatok Johanna Laakso-nak hátha ebből is lesz egy poszt a sentroppasantrán.

  • Kancsal Jani said

   Sátános Jani minket mindig is figyelt, de most úgy botlott belénk, hogy Vincentéket figyelte. Mióta lebuktatták a sátános dolgozatát, sasszeme kettéáll mint a Matiolcsyé: egyikkel Johannest figyeli, a másikkal Vincentet. Mikor a kettő összeért a minap, elkezdett bandzsítani.

   • prudens said

    Nem kell nekünk írni, Johanna Laakso kitűnően tud magyarul, helyesebben ír, mint némely doktorandusz, és ez a téma mélyen impresszionálta, hogy úgy mondjuk. A blog finn olvasói is lelkesedtek, csak azt nem tudták megállapítani azonnal, most viccel a Johanna, vagy Magyarországon tényleg ilyen eszementek doktorálhatnak?

   • máltai selyempincsi said

    Sátán Jani most se szerepel a doktori adatbázisban
    http://www.doktori.hu/index.php?menuid=122
    Egy szerencsétlen, agyhűdött, grafomán senki ez a jani.
    És még Máltára se küldik mostanában.

   • Unalmas ez a jani, mivel már az örülünkVincent blog se fogadja az agymenéseit, áttelepült a fél vagy egész fasiszta mandinerre.
    Most üldözöttnek tünteti fel magát, akit üldöznek a ballibsi lancasteriek meg a tuggyikkik.
    Mentális állapota szempontjából jobb lenne, ha belátná, hogy ez egy veszett-fejsze-nyele, de nem adunk egy ilyen szerencsétlennek ingyen tanácsokat.

   • Kétségkívül lehet valami különös vonzereje az olyan felületeknek, ahol nem költenek hazugságokat egy doktori értekezésről vagy egy kérdőíves kutatásról; ezt a -valóban; a hazai blogoszférában irreálisan magas- szintet sem a jhnnsclvnnek sem az orolunkvincentnek nem sikerült megugrania.

    “Mentális állapota szempontjából…” a jhnnsclvn blog adminnickje mentális elmeállapotról beszél….ki érzi még az iróniát? Nem olyan könnyű; a részvét sokkal erősebb .

   • Mi csak “mentális állapotról” beszéltünk és nem “mentális elmeállapotról”, mint a száznevű, aki most a nickjébe is beleépített egy rágalmazási elemet: egy nagyon okos és tisztességes ember nevét.
    A “mentális elmeállapot” – pleonazmus. Nézd meg kisbogár az idegen szavak szótárában.

   • Használati utasítás Janihoz said

    Vincenték szóba sem állnak vele. Nem akarnak semmilyen tápot adni a gerjedelmeinek. Mindenre gerjed és mindenre harap. Odaát legfeljebb vicsoroghat, mert ott kiéheztetik. Itt is kezelni kellene.

   • jani és marci egyszerre riszálnak a Jobbiknak és a libsiknek said

    Én csodálom Janit és Marcit. Ahogy itt sasszéznak a jobbikos Bogár meg a liberális Horányi között, kacérkodnak az MSZMP-s és népfrontos Vas Csabával, az igazán elképesztő.
    Tudja a Balla, hogy ezek a fickók a libsiknek is riszálják a ..jukat?
    A maguk sajátos queer módján?

  • haggyadjani said

   ne bántsd őket janikám, sok vén bolondot, nekik ez a homokozó, tudod, a második gyerekkor. Meg aztán nyog’díjasként az élet amúgy is elkeserítő lehet, te ezt csak 50 év múlva tudod meg, és ez fáj szegényeknek. Annyi erejük még van hogy a gépet bekapcsolják, itt aztán lehet csacsorászni hogy kinek ki a szeretője és kinek mekkora a valaga meg egyéb színvonalas témák,ne vedd el tőlük mert akkor aztán nekik tényleg semmi, de semmi nem marad.

   • Márton gúnár said

    Jani barátja is megszólalt, akivel együtt grundoltak maguknak A kategóriás folyóiratot, hogy a segítségével lepéhádézzanak: http://www.kre.hu/btk/index.php/oktatoink/640-demeter-marton.html
    Persze ő is károlis, de ezt a színvonalból is kitalálhatjátok.

   • jani és marci a károlin said

    Mi az a többes szám?
    Jani mongya hogy csak egy vagy max két vénasszony hörög itten

   • haggyadjani said

    hmm ha jól látom az általad belinkelt oktatónak már rég megvolt a fokozata mire annak a folyóiratnak az első száma kijött de biztos fel voltál mentve matekból mama.

   • jani és marci a károlin said

    Az Özsébnél péhádézott Pécsen, az meg tudjuk, hogy mit ér, megmondta a Vincent.

   • Matekos said

    Ami nem számít, azt nem is számoljuk. A nulla az összeadásban nem tényező. Hát még a szorzásban! Lenulláz minden egyebet.

   • Jani a négyzeten said

    Szerintem ez a haggyadjani maga Tóth János. Csak rátereli a gyanút a barátjára.

   • ElemiLogika said

    Tökmindegy, hogy a sátános Tóth János kommentelget-e itt különböző nickeken vagy a barátja, Demeter Márton. A lényeg, hogy deklarálták az azonosságot Tóth János és Balla trollja között, aki különböző nickeken provokál. Nem én mondtam, hogy Tóth János és ethics complaint, No Para, Hunger Games stb azonosak, hanem “haggyadjani”, aki vagy Jani vagy D.Marci – egyre megy.

   • Dark Tangent said

    Ezt mi itt már régóta tudtuk, de most már az olvasók is látják, ki a Károli trollja ezen a blogon. Szép munka volt, haggyadjani, az önleleplező beismerés mindig meggyőzőbb, mint az ellenség állítása. 🙂

 20. 20% Lajos said

  20% Lajosnak ez a véleménye a sportról és az erkölcsről
  http://hvg.hu/itthon/20160510_eroszak_a_sportban_vizsgalobizottsagot_akar_a_dk_kosa_furan_reagalt?s=hk

 21. Cs Szabó fan said

  Ez tényleg az a Baranyai? Cs Szabó nemi életének kutatója? Akinek a futóbolond Ludvig volt a témavezetője? Ki futtatja ezt az ostoba és agresszív banyát?

 22. református hírmondó said

  Miközben Pesten a károlisok megkapták -HELYREÁLLÍTVA! – a Károlyi-Csekonics palotát, Mezőcsáton fizetést se kapnak a refi iskola pedagógusai.
  Mindent el tetszenek lopni, püspök urak?
  http://propeller.hu/itthon/3216276-mar-fizetest-sem-kapnak-tanarok-mezocsaton

 23. red rat said

  Nyálzás
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7247/

 24. soós a lajhár pap said

  Egy igazi parazita pap pofázik az egészségügy ingyenélői ellen.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-05-11/egeszseg-eloskodesbol-ongondoskodas

 25. Arie Yom Tov a fidesz csókosa said

  Ki gyújtotta fel a gyönyörű házat a Kodály köröndön?
  Talán meg lehet kérdezni a Wistmanwood fedett nyomozóit.
  Elvégre nincs is olyan messze az irodájuk.
  https://atlatszo.hu/2016/05/10/befekteto-vagy-bulldozer-arie-yom-tov-ingatlanuzletei-budapesten-ii/

  • Fodorné fodrai said

   Alighanem az ő kezük van a dologban. De most nem Kardos a hunyó. Azt rebesgetik hogy a nyugger Szabó Józsefet, a Wistmanwood 6 évvel ezelőtt állítólag visszavonult igazgatóját látták a környéken egy benzineskannának látszó műanyag tartállyal a kezében. Ő susmogott előtte Arie Yom-Tovval…

   • Fedett nyugger said

    Szabó József (Attila) most 67 éves, de úgy nyugger ahogy a Tóthjani vagy a Demetermarci. A nyuggerség a fedése. Ebben a fedésben úszta meg a mozizós ügyét, amivel Balla bízta meg Hima ellen. És most nyugger benzinkutas kezeslábas fedésben locsolja végig feltűnés nélkül a benzint az Andrássy úti épületek környékén…

   • zelóta said

    Amikor utoljára láttam Szabót, kitűnően nézett ki, izmos, magabiztos, elegáns.
    Jani és haverja moslék külsejűek és tele vannak belső bizonytalansággal. Mondjuk, ezt megértem. Ezért a feljelentgetés meg a többi.
    Egy férfi nem úgy néz ki, mint ők, és nem is úgy viselkedik.

   • Nem Szabó Andrásra gondoltál, ugye?

   • húzz a búsba! said

    El a kezekkel a világörökség Andrássy úttól!

   • Wistman Woody said

    Elég furcsák ezek a wistmanwoodos fiúk és lányok. “A nézésük, meg a járásuk”.

   • zelóta said

    Szabó József Attila nézett ki ragyogóan természetesen.

   • Cica said

    Aszittem má a sunyipofájú kopasz hordóhasu dongalábu büzgörény szabobandi tatárol beszélsz. A szivemhez kaptam mikor olvastam.

   • mossad agent said

    Én csak a bűnügyi nyilvántartóban láttam ezt a Szabót mármint a József Attilát. Elég randa pofája volt, nem tudom neked mi tetszik rajta. Nála csak a Fodorné volt randább. Igazi rosszarcu bűnözők. A mieink jobb arcuak. Még a bűnözőink is.

 26. orbán az undorító görény said

  Áldott Orbán testvér ki.aszott stadionja termeli a veszteséget.
  http://gepnarancs.hu/2015/05/127-millios-veszteseget-termelt-a-felcsuti-foci/

 27. Ágnesasszony said

  Hansági maminak reménysugár!

  http://24.hu/kulfold/2016/05/11/egy-72-eves-no-szult-egeszseges-gyermeket/

  Ne add fel mami, hátha igazi mami leszel!

 28. A csúti bunkó az Operában said

  Orbán az Operában. A királyi páholyban mereszti a seggét, mindkét lerágott körmű keze a zsebében. Ókovács lakáj szervírozza a pezsgőt és a szotyit.
  Dehogy ezek ott a színpadon nyekeregnek, ahelyett, hogy rúgnák a labdát – mit össze kell szenvednie egy miniszterelnöknek.

 29. Phd hallgató said

  Elképesztő, hogy milyen sikeresek ezek a Károlin megbukott doktoranduszok. Mészáros MarciPistának is meredeken ível felfelé a karrierje a Károlin. Ha Balla kiöregszik, ő lesz a rektor mint legközelebbi rokon. Akárcsak a monarchiákban, örökli a trónt. Baranyai pedig az összes magyar nyelvi és irodalmi tankönyvért felelős minisztériumi főosztályvezető. Az ember így utólag hajlamos azt gondolni, hogy érdemes volt megbukni doktoranduszként a védéseken 2009-ben…

 30. húzz a búsba! said

  Orbán legújabb mocskos hűzása
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/05/11/tartsd_el_te_az_edesanyadat_hogy_matolcsy_meg_tobbet_lophasson

 31. Hidán a nemzet barma said

  Hidán Csaba a lovagló futóbolond, a hátrafelé nyilazás kárpát-medencei bajnoka:
  http://www.kre.hu/portal/index.php/9-hirek/635-rendhagyo-toertenelem.html

 32. Kósáné szerelme said

  Kósa Lajos szerint a nemi erőszak olyan, mint egy piti szabálytalanság a fociban. Csoda, hogy a felesége inkább egy nőt választott helyette?

  Meglepő jelenet szemtanúja volt a Blikk egyik olvasója, aki a budapesti Centrál Színházban járva szúrta ki Kósa Lajos Fidesz-alelnök, debreceni expolgármester feleségét, Porkoláb Gyöngyit, mégpedig Risztov Éva (29) olimpiai bajnok társaságában. – Látva őket ezen a darabon, egyből bevillantak azok az interneten tavasz óta keringő információk, amelyek szerint az utóbbi időben szokatlanul sok időt tölt együtt Kósáné és a Debrecenben edző élsportoló.
  http://propeller.hu/szorakozas/3017910-kettesben-ment-szinhazba-kosane-risztovval

  • Béla a Bajnok said

   Mindenk erre a darabra tódul a Katona József színházba: menő vidéki polgármester, leszbikus feleség, akinek a szeretője egy olimpiai bajnok/NŐ.
   http://index.hu/kultur/2016/03/19/mese_a_polgarmesterrol_akit_a_leszbikus_felesege_egy_sportolonovel_csal_meg/

   • Kósáné szerelme said

    És még a Blikk-jelenetet is beleírta Béla a darabba:

    A mindent a felügyelete alatt tartó kampányfőnök, a város agytrösztje, Józsika le is teremti a kerti padon iszogató Margitot, hogy nem szabad ám Julcsival mutatkoznia, és igen nagy hiba volt például, hogy a múltkor együtt mentek színházba Pestre. Ő a város first lady-je, veszélybe sodorja a férje politikai karrierjét, nem mehet ez így tovább. A nő láthatóan tesz az egészre, ám kisfiuk miatt kitart a polgármester mellett…

   • Mutatis mutandis said

    Biztos vagy benne hogy a darab Kósáékról szól? És nem a kiskulcsárszabóról és hanságiról? Kósáné azért annyira nem leszbikus, hiszen szült egy kölyköt.

 33. jakab a Messiás said

  Jakab mindent tud.
  Jakab az isten.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-05-12/elszamolnivaloink

 34. bogárdi a református Tartuffe said

  Bogárdi szerint egyre többen járnak a refikhez.
  Igaz ez? Kétlem.
  Akkor miért állít ilyet?
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/7256/

 35. Orbán takarodj! said

  Orbán és családja tovább rabol
  http://index.hu/gazdasag/2016/05/11/felcsut_alcsut_stadion_szalloda_kastely_adokedvezmeny_kisvasut_meszaros_lorinc/

 36. Balog a terminátor said

  Balog megint hazudott a pedagógusoknak
  http://nol.hu/belfold/az-idosebb-tanarokat-mentesitik-a-minosites-alol-vagy-nem-1614417

 37. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Áldott Orbán testvér megdögleszti az árvákat és özvegyeket, a tanárokat pedig kiéhezteti.
  http://propeller.hu/itthon/3216341-kormany-jovo-evi-terve-tanarok-ozvegyek-az-arvak

 38. az igazság napja said

  Az evangélikusok tisztességesebbek, mint a refik.
  http://www.168ora.hu/itthon/menekulteket-segito-irodat-nyitottak-evangelikusok-145483.html

 39. Fabiny püspök úrnak said

  Tisztelet Fabiny Tamásnak!
  http://www.evangelikus.hu/az-evangelikus-diakonia-integracios-hazat-nyitott

 40. fideszes kommunikáció said

  A fidesz egyre brutálisabb
  http://nepszava.hu/cikk/1093708-a-szokasosnal-is-agresszivabb-fidesz-uzenet-az-egyet-nem-ertoknek

 41. Szegedi Kolléga said

  Javaslom, hogy Kecskeméti Gábornak ítéljük oda a Miskolc Páljóskája címet, aki ilyen előzékenyen támogatta, ráadásul törvénysértő módon, ezt az ostoba, undok, nyomulós és pofátlan személyt. Mi, szegediek, megnyugodhatunk, mert lám, nemcsak Szegeden vannak páljóskák.

  • Igaz, nemcsak Szegeden történnek szégyentelen doktoráltatások, hanem Miskolcon is.

  • Miskolci Kolléga said

   Tényleg alapítani kellene ilyen címet: “Egyetemünk Páljóskája”. Miskolcon ez a cím elvitathatatlanul Kecskeméti Gáboré. De szinte minden egyetemen vannak kulcsárszabó-csicskák, így az oklevél vagy plecsni máshol is kiosztható.

   • Egri Kolléga said

    Nem alkalmaznám ezt a megszorítást, hogy egyetemünk, hiszen vidéki főiskolákon is vannak páljóskák. Nálunk például Bednanics Gábor érdemelte volna ki ezt a címet szoros versenyben Szentesi Zsolttal.

 42. fideszes kommunikáció said

  Bitai a kis fideszes bunkócska a pápához hasonlította az Orbányt.
  http://propeller.hu/itthon/3216742-papahoz-hasonlitotta-orbant-fideszes-allamtitkar#v1604291

 43. fideszes korrupció said

  Orbánék tönkreteszik az országot.
  http://gepnarancs.hu/2016/05/kiesunk-a-vilagbol/

 44. Kőrösi emlék said

  Nem semmi, hogy egy bukott csaló PhD-s felügyeli az ország összes magyar nyelvi és irodalmi tankönyveit!

  • Aggódó szülő said

   Rémes, hogy bukottak és csalók kezében van gyermekeink anyanyelvi és irodalmi nevelése. A tankönyveket talán nem pont ilyeneknek kellene írni, és nem pont ilyeneknek kellene eldönteni, miből tanuljanak a csemetéink.

 45. tőkés kést vág Orbán hátába said

  Tőkés a szennyes gazember berágott Orbánra
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/egy-csodalatos-baratsag-vege-tokes-laszlo-kozonseg-elott-kopkodi-orban-viktort-94891

 46. ibolya főügyész said

  Az ügyészek korán halnak.
  A gazemberek meg szabadulnak.
  http://kolozsvaros.com/2016/05/12/neha-a-quaestor-ugyon-dolgozo-ugyeszek-is-tragikusan-fiatalon-meghalnak-ugye/

 47. Happy Endi pénze said

  Andy újabb pénzeket kap
  http://civilhetes.net/andy-vajna-kolcsonkert-es-kapott-13-000-000-000-forintot

 48. Tarajos Sül begyorsul said

  Szijjártó temeti az EU-t
  Tarajos nem fogja fel azzal a taraj alatti tűhegynyi agyával, hogy megdöglött tehenet nem lehet fejni.
  http://www.origo.hu/nagyvilag/20160513-szijjarto-peter-szerint-eu-kepmutatasba-fog-belehalni.html

 49. A Károli pónemje said

  A Károli konferenciát szervez az etikus foglalkozásfelfogásról

  Click to access Konferencia_felhivas_Protestans_hivatasfelfogas_20160510_JAV.pdf


  Nagyszerű példák találhatók etikus magatartásról a Károli oktatói között.
  A bőség zavara: Sárosdynétől, a nyelvvizsgabizonyítványokat több százezer forintért áruló docenstől a méltán híres Mészárosig, a többszörös doktorcsalóig.

  • Keresztyén erkölcs said

   Hogy a kollégáit sunnyogva megrágalmazó és kirúgató Szabó Andrásról ne is beszéljünk.

  • Wistmanwoodos Balla said

   A volt Nemzetbiztonsági Hivatal műveleti igazgatójának, nyírfás Földi Lászlónak a cégét a kollégáira uszító Balla Péter Újszövetség-professzort mindenképp be kell venni ebbe az etikus programba. Talán övé a legjobb műsor.

 50. Bogi a nevetős papnő said

  Bogika, egész jó vagy.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-05-13/masculinminimum
  Csak a (borsó) héját NE ÍRNÁD KÉT J-VEL!

 51. a gonosz lélek kiáradása said

  Pünkösd a Szentlélek kiáradásának ünnepe.
  A Károli a radikális gonosz testet öltése.

 52. fideszes kommunikáció said

  Egyre butább és aljasabb
  http://nepszava.hu/cikk/1093831-piszkos-es-sotet

 53. Kaka-démikus said

  Akadémiai díjakat adtak át 13 akadémikusnak. KuSza akadémikus csillaga leáldozóban. Ezúttal sikerült őt NEM kitüntetni a zagyvaságaiért. http://mta.hu/kozgyules2016/akademiai-elismereseket-adtak-at-az-mta-187-kozgyulesen-106403

 54. székely attila az oligofrén fidesznyik said

  A reposzt rohadtul elégedett magával. Székely Attila megállapitja, hogy “ismert és elismert” blog lettek, meg sok kérdésben nyilvánitottak véleményt.
  Ezt nem tagadjuk: orbánbarát szervilis nyálzások (kitérően a gazsira meg annak a szektájára. Gyűlölködés homoszexualitás ügyben és bugris acsarkodás a “liberálisokra”.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-05-14/szolni-jelen-lenni-elni
  Meg lehettek magatokkal elégedve: undoritó bunkók vagytok, csoda, hogy a betűket megtaláljátok.

 55. orbán takarodj! said

  Orbán is rohadtul elégedett.
  A hülyéket meg leszarja.
  Azokat úgyis hülyiti a reposzt
  http://kolozsvaros.com/2016/05/14/nekem-nagyon-bejott-minden-almom-a-tobbit-meg-pont-leszarom/

 56. ejaculatio praecox said

  Hallom, hogy elég gyengén sikerült az ATV első szexuális jellegű műsora. Mivel Németh Szilárd sajnos idő előtt elment…

  • rezsi rizsa said

   Mit vársz egy olyantól aki forró helyzetben is csak a rizsát nyomja a szerszáma helyett. 🙂 Láttad őt már cselekedni is vagy csak dumálni?

 57. vonakodó vagina said

  Látom az előző poszt alatt megjelent Hansági-Báthori Erzsébet pár áldozatának a neve. A lista nem teljes. A legtöbb molesztált lány behódolt és elfogadta az ezzel járó előnyöket. Elekes Dóra publikálhatott, karriert csinált, bevették KuSza kutatócsoportjába. Nemeh Dia demonstrátor lett, HÖK-képviselő a doktori tanácsban, ösztöndíjas doktorandusz, aztán állást kapott a magyar tanszéken. Fülöp Éva órákat tarthatott pénzért, és a bátyja is megmaradhatott a Német Tanszéken. De azért nem mindenki prostituálódott. Voltak nagyon tehetséges és szép lányok, akik aztán nem vitték semmire, mert… Neveket nem mondok, nem hiányzik hogy szaglásztassanak utánam Noparával és a többi trollal.

  • Csongor és Tünde said

   Mindenki tudja ki a vonakodó vagina. Nyilván Szegi Enikő aki vonakodott a vaginájába Hanságit beengedni. Nem is vették fel a tanszékre pedig már csinálták neki a helyet.

  • Ferinari Kunigunda said

   Nagyon igazságtalan ettől a blogtól hogy Petrőczi tanárnőn gúnyolódik. Ő jólelkű volt és szerette a hallgatóit. A szeretet nem jelenti azt hogy molesztálta volna a fiúkat ahogy itt egyesek a tanárnőt rágalmazzák. Lehet hogy megsimogatta őket de nem azokon a testrészeken. Ellenben Hansági tanárnő tényleg szexuálisan zaklatta a lányokat. Féltek hozzá bemenni egyesével vizsgázni pedig nála úgy kellett.

 58. Csíksomlyói said

  Mi itt nem a protestantizmust ünnepeljük, hanem hogy kivertük innen a kálvinistákat.

 59. Köntös szétzúzza a liberálisokat said

  Köntös megvédi a gazsit.
  Aki igazi keresztyén, meg az apja is. Meg a köntös is.
  A többi gonosz hülyével szemben.
  Az akadémiai doktor barmokkal szemben köntös megmondja a tutit.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-05-15/punkosdi-x-tenyezo

 60. dunántúli teológus said

  Kamarás István több tucat szakkönyvet irt, akadémiai doktor, nemcsak Magyarországon ismert vallás- és irodalomszociológus. Máthé-Tóth jónevű teológus, egyetemi tanszékvezető.
  Mit tett le Köntös az asztalra? Van akár egy könyve is? Teológiai felkészületlenségéről bárki meggyőződhet, aki meghallgatja, amikor pöffeszkedve felmegy a szószékre.
  “Mi van?” – ezt a stilust nyilván valamelyik kocsmában tanulta. Bár azut mondják, mostanában már nem alkoholizál.

 61. orbán takarodj! said

  Orbán a mocskos rabló.
  http://24.hu/kozelet/2016/05/14/egyutt-orban-viktor-a-leggazdagabb-magyar/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: