Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Stinky Attorney (Az Ibolya illata)

Posted by jhnnsclvn - június 6, 2016

Ibolya főügyészmagyar-fruzsina

Szerző: A Károli Ibolyája

Ibolya Tibor (Szentes, 1967. október 8. –) jogász, ügyész, címzetes egyetemi docens, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának kriminalisztika oktatója és a bűnügyi szakjogász képzés szakfelelőse. 2012. július 1-től a Fővárosi Főügyészség vezetője. 2014-től pedig a Károli emlékérem büszke tulajdonosa. A Károli Emlékérmet állítólag azért kapta, mert Balla Péter rektor wistmanwoodos bűnügyét sikeresen elkente.

Magyar Fruzsina (Budapest, 1954. március 11. – ) dramaturg, Mécs Imre felesége, a Szabadság téri ún. emlékművel szembeni ellenállás egyik szervezője és vezetője, akit ezért durván meghurcoltak. A meghurcolásában főszerepet játszott a Károli házivédőszentje, Ibolya Tibor fővárosi főügyész. Mivel Balla Péter rektornak nemcsak a fővárosi főügyész a beosztottja, hanem a legfőbb ügyész helyettese, Lajtár István, sőt, az igazságügyminiszter Trócsányi László is, érdemes lenne feltárni a Károli befolyását a magyar igazságszolgáltatásban. Magyar Fruzsina “ponyva-firka” ügye azt szemlélteti, hogy  a magyar igazságszolgáltatás teljesen személyfüggő és ezáltal – végeredményben  – kiszámíthatatlan lett. Magyarán az igazságszolgáltatás megvalósulása a bírói bátorság függvénye. Itt kivételesen egy bátor bíróval találta szemben magát a ponyvát védelmező károlis ügyész.

Gratulálunk Magyar Fruzsinának a bátor kiállásért és Molnár Gábor Miklós bírónak, hogy a politikai nyomással dacolva volt benne kurázsi a jogszabályok alapján és esküjéhez híven dönteni. Külön elismerés illeti Czeglédy Csabát, a fiatal ügyvédet, aki a kezdetektől a Szabadság téri tiltakozók mellé állt, szívvel-lélekkel képviseli őket, ráadásul nem megbízásból, munkaként, hanem elhivatottságból.

Most pedig teljes terjedelmében közreadjuk Magyar Fruzsina Kúria előtti beszédét – 2016. május 26. (teljes szöveg, szó szerint leírva)
https://www.youtube.com/watch?v=4jCo2mK6bEI (38’30”- 44’14”)

Dr. Czeglédy Csaba által beadott írás mondhatni kettőnk nevében fogalmazódott, természetesen ő fogalmazta, de együtt hagytuk jóvá, mi sem jelzi ezt jobban, mint az első mondat, amiben igen éles kritikát fogalmaztunk meg, tehát ügyvéd és terhelt, a főügyészséggel szemben. A fővárosi főügyész és a fővárosi főügyészség, ahonnan, tudjuk, egy ugrás a legfőbb ügyész személye az igazságszolgáltatásba vetett hitet és tekintélyét rombolja. Egyrészt ebből a dologból, ha a felszínén nézzük, akkor ez egy ilyen jelentéktelen dolog, mert valóban a főügyészségnek kellett volna bizonyítania, hogy nem tudták a ponyvát használni, saját szememmel láttam, meg láttuk is, hogy használják, volt, ahol kifordítva, egy magasabb helyre rakták fel. De ez egy dolog. Én nem szeretnék ebbe a zsákutcába bemenni, mert ez egyszerűen méltatlan az egész dologhoz. Ugyanis nem lehet huliganizmusként kezelni egy olyan dolgot, amely sokkal magasabb szintű, tisztelt (gúnyosan mondtam) fővárosi főügyészség és főként dr. Ibolya Tibor – nevezzük meg -, aki jogerkölcsöt oktat, és jogerkölcsről írt tankönyvet. Jó lenne, ha az elmélet és a gyakorlat találkozna.
Ez egy sokkal magasabb rendű dolog.
Nem hogy nem veszélyes a társadalomra nézve, amit tettem, hanem hasznos. Kifejezetten hasznos a társadalomra nézve, ugyanis ez a ponyva egy olyan építési területet fogott be, ahova egy hazug, történelemhamisító, mind az áldozatokat, mind a magyar népet, köztük a zsidóságot, ők az áldozatok, hatszáz ezer áldozat emlékét gyalázta, és olyanfajta történelemhamisítást közvetített ez a szobor, amit a114 napos nagyon kemény ellenállásunkkal sem sikerült megakadályoznunk, másik büntetőjogi eljárás is folyt ellenünk polgári engedetlenség-ügyben, megszüntették a nyomozást (eljárásról van szó természetesen), és erre hívtam fel a figyelmet, a társadalom figyelmét. És olyannyira hasznos volt ez a dolog, hogy megmozdult a társadalom. Nem én mondom, többen mondják, hogy az elmúlt időszaknak, az elmúlt tizenvalahány évnek ez volt az első olyan civil megmozdulása, amely a civil öntudatot létrehozta, erősítette. A jelenlegi civil megmozdulások innen fakadtak. A mi 114 napunkból, amikor a testünkkel is (ott voltunk – nem fejeztem be a mondatot).
És ne írja azt a fővárosi főügyész, hogy másképp is elmondhattam volna, ügyvéd úr elmondta, hogy ezer módon elmondtuk (a véleményünket). Mi a testünkkel, a szellemünkkel – ott olyan szürkeállomány gyűlt össze, hogy az elmondhatatlan, és ez a szürkeállomány, itt ülnek többek közt (a teremben lévő Szabadság téri társaimra mutattam, köztük volt természetesen a férjem, Mécs  Imre is), adott esetben a testünkkel (álltunk ellen), az, hogy rendőr a kezemre lépett, meg többünket ráncigáltak, volt mindenféle. Magyarul, ez a felirat, amit én is fölhelyeztem, ez kifejezetten pozitív jellegű, kifejezetten felhívás, és nagyon-nagyon köszönöm ügyvéd úrnak, hogy ebbe a zsákutcába, hogy falfirka, nem ment be. Valamelyik ítélet indoklásában a bíró szinte kikéri magának, hogy falfirka. Olyan mondatot írt le a férjemnél, Mécs Imrénél, hogy nem falfirka – véleménynyilvánítás.
Mert egyszerűen nem értem (persze értem) mint magyar állampolgár, aki azon van, hogy az emberek végre öntudatra ébredjenek, hogy a fővárosi főügyész ezekkel foglalkozik, tonnaszám készülnek iratok, miközben, a mi első mondatunkban szerepel (az ügyvédi beadványban), hogy Questor meg egyéb ügyekben ezer milliárdokat tesznek be haverok, barátok zsebébe, ezen közben ilyen ügyekkel és komoly embereket (a kúria bíráira mutattam) arra kényszerítenek, hogy ezekkel foglalkozzanak. Köszönöm szépen.

89 hozzászólás to “Stinky Attorney (Az Ibolya illata)”

 1. polpot péter ügyészsége said

  A Fővárosi Főügyészség nagyon szorgalmas volt a ponyvaügyben. A több milliárdos Qaestor csalás esetében viszont az utolsó napig halogatta a beadvány kiegészitését, amelyre a biróság kötelezte őt. Ibolya bejelentette, hogy a “vádinditvány” tökéletes. Tehát az ügyészség ÜLDÖZI AZ ÁRTATLANOKAT ÉS SEGITI A BŰNÖZŐKET.

 2. aranyos zombi said

  Aranyos bácsi aggódik.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-06-04/kereszteny-europa-eszmejenek-elarulasa

 3. Petrőczi a dilettáns said

  Petrőczi és Szabó a magyar a Bonnie és Clyde.
  Az esztétikumgyilkos vén dilettáns és a dinnyehasú vén tolvaj és okirathamisító férje.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/06/iszkaszentgyorgyi-turne.html

 4. kövi dinka said

  Dinka, a szombathelyi pap dologtalan és önhitt felesége megint osztja az észt, pedig olyan kevés van neki. Teszi ezt olyan stilisztikai fordulatokkal, hogy “nem élt rosszan”.
  Hiába, iró és pont, ahogy gondolja a ribanc!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-06-06/egy-paranoiaval-kevesebb

 5. ipartelep said

  Ez most egy kicsit (pontosabban: nagyon) olyan, mintha valamikor a 60-as évek New York-jában valaki amiatt panaszkodna, hogy a Gambino család egyik katonája (na jó, az analógia legyen pontosabb: caporegime-je) valami igazságtalanságot követett el ellene. Közben annak kellett volna örülnie, hogy még él. Vissza az analógiával: itt annak kell örülnünk, hogy “ezek” nem lövetnek közénk. Ugyanis, végül is, lövethetnének. Bármit megtehetnek, és csak azért nem tesznek meg bármit (lövetést), mert arra még nincs szükségük. Csak a lopás, az ország szétrablása érdekli őket, és az a project nagyon jól működik.
  Tehát vissza még az analógiához. Van egy állapot, egy helyzet itt most, amit nem hogy nem árt kimondani, hanem minél többször kell kimondani, terjeszteni kell, hogy végre az ostoba birka nép is megtudja, megértse. Ezt explicit módon, egyszerű, egyértelmű, világos magyar szavakkal kell kimondani. Így: Ezt az országot most egy maffiaként működő bűnbanda vezeti. Ők vannak kormányon, és az ő maffiakatonáik ülnek minden fontos államhatalmi-igazgatási pozícióban. Ezek a maffiakatonák gondoskodnak arról, hogy a fidesz-bűnszervezet zavartalanul működhessen.
  Mi meg csak nézzük…

  • Persze, hogy a Károli said

   Igazad van. Amit tenni tudunk: rámutatni a disznóságokra és a bűnösökre. Jelen esetben arra, hogy a Károli bűzös poklából másznak elő az ügyészség legkártékonyabb tagjai. Ahogy a közoktatást szétverő Czunyiné, Baranyai Katalin is károlis gyökerekkel rendelkezik.

  • Johannes said

   Ipartelep! Abszolút a lényeget ragadtad meg. Ha nem a 21. század Európájában lennénk, hanem 60 évvel korábban, vagy most, de Afrikában vagy a Közel-Keleten, a véleménynyilvánítás miatt nemcsak az egzisztenciánkat, hanem az életünket is kockáztatnánk. A jelenleg “kormányzó” maffiózók – hátuk mögött a fundamentalista kálvinista egyházvezetéssel – kábé úgy irtanák a renitenseket, mint az Iszlám Állam vagy a Boko Haram. Pechükre még nem tehetnek meg mindent, de a terrorellenes “törvények” erőltetésével pontosan ezeket a korlátokat szeretnék megszüntetni.

 6. Séd parti séta said

  Navracsics mintha megpróbálna leválni Orbánékról.
  http://hvg.hu/itthon/20160606_Navracsics_EU_menekultkvota_bevandorlok?s=hk

  • Veszprémi szomszéd said

   Éppen ideje. Lehet még belőle normális ember. A nyugati levegő kifejezetten jót tesz neki. 🙂

   • veszprémi tanár said

    Most szerzett 6 holland professzor a nővére, N. Judit magyar tanszékére, rögvest alapítottak is egy alkalmazott nyelvészeti doktori iskolát.
    Ez erkölcsös tett?

 7. violenza sessuale said

  A Veszprém megyei Jobbikosok főnöke, Orbán Imre:
  http://sztarklikk.hu/kozelet/a-peniszuknel-fogva-akasztana-fel-a-homofob-jobbikos-kepviselo-az-altala-melegnek-velt-muveszeket/268511

 8. Keresztyén erkölcs said

  Magyar Fruzsina beszédében hivatkozik arra, hogy ebben az ügyben és általában is botrányosan eljáró Fővárosi Főügyészség vezetője, Ibolya jogerkölcsöt oktat. Mit tudhat ez az ártatlanokat üldöző bűnpártoló ügyész a jogerkölcsről és egyáltalán az erkölcsről? Csak nem azt, amit a válogatott bűnözőkből álló Károlin elsajátított?

  • Impostors said

   A Károlin Ibolya semmi erkölcsöset és semmi keresztényit nem tanulhatott. Max okirahamisítást, zsarolást, kényszerítést, lopást, rágalmazást. Ez a Károlin mind belefér a keresztyén szellemiségbe és keresztyén erkölcsbe. Ibolyát és társait pedig azért fizetik, hogy a jogba is beleférjen. Persze csak ha károlis potentátok az elkövetők.

  • A Károli zsoldosai said

   A Károli bármit elkövethet, mert zsoldosai az ügyészségen és a bíróságon megvédik. Ellenfelei pedig elmehetnek a jó édesanyjukba, esélyük sincs.

   • anonymanalyst said

    Ez azt jelenti h ha a Károli pereskedik, akkor a bíróságon ő nemcsak az egyik peres fél, hanem a bíró is. Ha feljelentik, ügyészségként ő irányítja a rendőrség munkáját, ejti a vádat, megakasztja a nyomozást, visszavonja a fellebbezést stb. Minden bűne büntetlen marad.

 9. Botanikus said

  Ez az Ibolya nem illatozik, hanem kimondottan büdös.

 10. Németh Tamásnak a maradék esze is elment said

  A bugyuta celli pap eltörte a lábát és ettől apostolnak és/vagy Karácsony Sándornak képzeli magát.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-06-07/varazsutesre

 11. korrupt ügyészek said

  Újabb bukta a korrupt és eszement ügyészségnek.
  Bepereltek egy Gabnai nevű embert, mert a saját telkén megritkította a cserjéket, s ezzel – az ügyészség szerint – értékes bagolylepkehernyók pusztulását idézte elő. Ennek a ritka lepkének 250 ezer forint az eszmei értéke, az ügyészség megsaccolta, s kijött neki MÁSFÉL MILLIÁRD FORINTOS KÁR.
  Ezt követelték Gabnaitól. A bíróság észnél volt szerencsére.
  ÚJABB FIASKÓ AZ ÜGYÉSZSÉG SZÁMLÁJÁN:
  http://www.atv.hu/belfold/20160603-film-keszult-a-masfel-milliardos-lepke-perrol?source=hirforras

 12. Balog a terminátor said

  Az Illyés Gyula Gimnázium tiltakozik az aljas és ostoba kormányzati intézkedések, Balog rémuralma ellen.
  http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/frappansan-alazza-az-orban-kormanyt-a-budaorsi-gimnazium-99609

 13. matolcsy bűnbandája said

  Matolcsyék lopják a közpénzt
  http://444.hu/2016/06/06/rendre-a-rosszabb-kamatozast-valasztottak-matolcsyek

 14. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Az úgynevezett református egyetemen azt mondta egy oktató, hogy a menekültekkel kapcsolatban nem kell humánusnak lenni. (Ezt írja az állítólag református egyetem egy másik oktatója.)
  http://reposzt.hu/comment/7555#comment-7555
  Quod erat demonstarum:
  A Károli a gyűlöletre tanít, uszít és elaljasít.
  Teszi ezt Balla Péter, Ibolya főügyész, Szabó András és a többi gonosztevő személyes példájával.

  • Department said

   Nem tudom, kire gondolsz, mert a Károli két oktatója, Tóth Sára és Bernhardt Dóra is nagyon normálisan, humánusan és keresztényien viszonyult a menekültkérdéshez, míg Köntös hülyeségeket beszél. Szerinte kereszténység = Európa. Holott Európa nem keresztény, nem vallásos, a szekuláris értékeket képviseli, a bárgyú és korlátolt keresztények és a fundamentalisták kisebbségben vannak. A két oktató szerint kereszténység = rászorulókon való segítség, akármelyik földrészről jönnek. Jó alaposan ki is oktatják Köntöst, aki sértődötten és ostobán válaszol. Szabó püspök hozzászólása fellengzős, mellébeszélő, nívótlan. Nívót, humánumot, értéket csak Sára és Dóra képviselnek.

 15. red rat said

  Az ügyészség szíves közreműködésével sikerült Tarsolynak milliárdokat meglovasítania!
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/tarsoly-szinte-teljes-vagyonat-kimenekitette-1345762

  • Havasalföldi oláh said

   Magyarországon a korrupt ügyészség a legnagyobb probléma. Poltpéter, Lajtár, Ibolya direkt ambicionálják a sértettek és ártatlanok üldözését és meghurcolását, és nagy buzgalommal védelmezik a bűnözőket. Ennél még a román ügyészség is jobb. Sőt, sokkal jobb. Nekik volt bátorságuk vádat emelni a korrupt miniszterelnök ellen. Ez a nyálas Polt aki hasoncsúszik az orsóscigány előtt sosem fogja ezt a bűnbandát felelősségre vonni. Hiszen ő is része annak feleségestül és vőstül.

 16. Bátor(i) Bölcs(kei) said

  Bátor besúgónk ismét hallatott magáról. Most rektorként buzgólkodik: szenior képzést hirdet: http://www.dehir.hu/debrecen/szenior-kepzest-hirdet-a-debreceni-reformatus-hittudomanyi-egyetem/2016/06/07/

  • Butykos beteg said

   Milyen kurzusokat tart a nagytiszteletű?
   -berúgás a sárga földig
   – nők kergetése
   – istentisztelet Pocahontasról és Maugliról

 17. soós a lajhár pap said

  Soós most a fákról bölcsködik.
  Még jó, hogy azok nem tudnak olvasni.
  Kidőlnének a röhögéstől.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-06-08/fak-ejszakaja

 18. Polpot Péter tarsolya said

  7,5 milliárdot loptak Tarsolyék a Qaestorból Polpot Péter és Ibolya ügyészségének részvételével.
  http://nepszava.hu/cikk/1096237-tarsolyek-75-milliardot-vehettek-ki-a-quaestorbol
  Polpot Péter lányának a szeretője is könyékig vájkált a kasszában.

 19. farkas a lopós díszcigány said

  Orbán ölebe farkas Flóri tovább lophat
  http://kormanyvalsag.info/borton-helyett-penzt-kap-farkas-flori-es-a-programja/

 20. Vida Ildikó tisztessége said

  http://propeller.hu/itthon/3222908-valodi-korrupcio-allt-kitiltasi-botrany-mogott
  Bírósági végzés van arról, hogy bűntényt követtek el

 21. orbán megtébolyodott said

  Orbán egyre brutálisabb
  http://nepszava.hu/cikk/1096285-orban-g-napjai

 22. petrőczi a botránykő said

  A gusztustalan vén rohadék a téboly határán és messze túl

  • petrőczi a tolvaj szar(ka) said

   Az üzemi konyha sarkában tartott felolvasásán, a hűtő és a mikró előtt.
   A ropit már magához húzta mindenesetre.
   Én a helyükben kulcsra zárnám a hűtőt is.
   Enyves a vénpicsa lapátkeze, az ám!.

  • József Attila díj said

   Méltatlan környezet ez ehhez a magasztos költészethez!

  • Fotós said

   Azért fényképeztem ebből a szögből, mert nem volt más hallgatóság, csak a mikró, a vízforraló és a majdnem üres flakonok…

 23. reposztos bölcsek said

  Tóth Sára és Bernhardt Dóra elég keményen beszólnak Köntösnek, sőt Bogárdinak is.
  Köntös alig bírja ugyanazzal a szájával nyalni Bogárdi.. talpát, nó, és kaffogni a két nő felé.
  http://reposzt.hu/comment/7562#comment-7562
  Hát igen, ISMERT ÉS ELISMERT BLOG EZ.
  Mint a szocialista Ludas Matyi, bazd meg!

 24. Fruzsina rács mögött said

  Nagyon jó ez a kép. Fruzsina nem saját lábán távozik a színhelyról. Elhurcolják. Erőszakkal. TEKesek. A kerítés dróthálója olyan, mintha egy ketrec rácsa lenne. Mintha az ellenálló már nem is lenne szabadlábon – dupla értelemben: a lába a levegőben, a külvilágtól ráccsal elzárva!

 25. red rat said

  Minket senki nem tud megfélemlíteni, sem Ibolya, sem Balla.

 26. jakab a szervilis senki said

  Jakab, a pap arról irogat, hogy Lettországban betiltották a női lelkészek szolgálatát.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-06-09/noi-lelkeszsegrol
  Jakab megvalósítja, hogy nem foglal állást.
  Ez az igazi pap: még nem tudja, Bogárdi hogy döntött.
  Meghogy áldott Orbán testvér hogyan vélekedik.

 27. köntös fenyegetőzik said

  Köntös megfenyegeti Bernhardt Dórát:
  http://reposzt.hu/comment/7565#comment-7565
  “mulatságosan ellentmondásos egynémely keresztyén, aki évezredes, évszázados épületeinkben ülve a keresztyén kulturális hagyomány érvénytelenségéről beszél.”
  Vigyázz, Dóra, Köntös KIRUGAT a nem évezredes, de évszázados épületből!!!!

  • régi kolléga said

   Minket jóval kevesebbért rugattak ki!

   • másik régi kolléga said

    Bizony, a rabló és kurvázó Tenke Sándor, a hamistanúzó Szabó András és a többi mocskos gazember tucatjával rugott ki tisztességes reformátusokat a Károliról.
    Igaz, őket a keresztyénség se érdekelte.

  • Fővárosi Főügyészség said

   Méghozzá Ibolya Tibor főfőügyész segítségével. Mert aki a Károli ellen pereskedik, az az államhatalom ellen pereskedik. Mindenhol mi vagyunk: mi vagyunk a fővárosi legfőbb főügyész (Ibolya), a legfőbb ügyész helyettese (Lajtár), igazságügyminiszter (Trócsányi), alkotmánybíró (Pokol) és a majdnem államfői jobbkéz (Cservák, aki inkább balkéz vagy balfék lett). Mindent lefedtünk – nincs esélyetek.

   • Büdös Ibolya said

    Ez a szagos Ibolya jó pár év börtöntől mentette meg a károlis bűnözőket. Nem kevés neki ezért egy emlékérem? Valami nagyobb kitüntetés kellene.

  • Köntös és a lóverseny said

   Köntös azzal fojtja Tóth Sárába a szót, hogy ez a fórum nem versenypálya, amiért Sára figyelmezteti, hogy az érveit nem tudta megcáfolni. A vita Köntös számára verseny.Az ő igazi műfaja a kinyilatkoztatás – buta olvasók számára, akik nem kérdeznek vissza, és nem cáfolják meg a hülyeségeit.

   • Department said

    Vitaképtelen, szellemileg gyenge emberek védekeznek ilyen ostobán. Gratulálunk Sárának és Dórának. Nemcsak a szellemi, hanem az erkölcsi fölény is az ő oldalakun van. Ők az igazi keresztények. Nem pedig Köntös vagy Szabó püspök.

   • Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

    Jól jellemezted Köntöst, és még jó voltál hozzá. Csak az a baj, hogy Köntös kesztyűbábként mozgatja a püspököt és a zsinatban is egyre nagyobb a befolyása. Bogárdinak benyal mindig.
    Szóval a két kolléganőnek igaza van, de Köntös bosszút fog állni.

   • köntös a világszellem said

    Tóth Sára jól jellemzi Köntös stílusát. Köntös megsértődik, de szerencsére aranyos bácsi, a vén zombi megvédi.
    http://reposzt.hu/comment/7578#comment-7578
    Tényleg szórakoztató ez a reposzt, régen röhögtem ennyit.

 28. fideszes haramiák said

  Adókedvezményt ad Orbán a kőgazdag csókosainak.
  http://index.hu/gazdasag/2016/06/08/a_waberer_s_kibulizott_maganak_egy_durva_adokedvezmeynt/
  Mi meg szívhatjuk!

 29. poltpéteri ügyészség said

  Ma van az ügyészség VILÁGNAPJA.
  Polpot Péter kifelejtett az adóbevallásából egy 70 milliós luxusingatlant.
  http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/70-millios-luxuslakast-felejtett-ki-vagyonnyilatkozatabol-a-legfobb-ugyesz/hzd2dm9
  Az ő feje se káptalan elvégre

 30. Ügyészség napja said

  Valóban ma van az ügyészség világnapja. Emlékezzünk Soltész Miklósra, a Fővárosi Főügyészség csoportvezető ügyészére, akit Polt Péter és Ibolya Tibor 50 évesen a halálba kergetett azzal, hogy a legmocskosabb ügyeket szignálták rá azzal a megbízással, hogy sikálja el. Így pl.a Questor-ügyet és a károlis bűnügyeket.

 31. Polpot Péter ügyészsége said

  Megint büszkeség fog el bennünket: VILÁGHÍRŰEK LETTÜNK! MAGYAR BANK A PANAMA-IRATOKBAN!
  A DICSŐSÉGES MAGYAR ÜGYÉSZSÉG TÁMOGATÁSÁVAL!
  http://www.direkt36.hu/2016/06/09/egy-magyar-offshore-bank-titkait-is-feltartak-a-panama-iratok/

  • Fővárosi Főügyészség said

   Azért néha csinálunk is valamit. Pl. vádat emeltünk a nyelvvizsga-csalások ügyében. A károlis Sárosdíné hetedrendű vádlott. Házkutatást is tartottunk nála. Elkoboztunk tőle 21 millió forintot. Persze előbb gondosan megvártuk, hgy hivatalosan elvágják a köldökzsinőrt a Károlitól. Nehogy má az egyház rossz színben tűnjön fel.

   • Kettős mérce. said

    Petrőczi ellen nem, pedig ő ugyanúgy benne volt. De hát neki püspök sógora van. Pedig ugyanúgy benne volt. Ibolya Tibor tudta a kötelességét…

 32. dunántúli igazmondó said

  Jakab aljas firkálmánya felháborította a tisztességes embereket, főleg lelkésznőket.
  http://reposzt.hu/comment/7580#comment-7580

 33. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán kivégzi Spéder Zoltánt.
  A többi hülye meg bámul.
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/06/10/ijeszto_csondben_vegzi_ki_sajat_oligarchajat_orban_viktor

 34. Lázár a titkosszolgálati szörnyeteg said

  Lázár nem tudja, ki hallgatta le az Eötvös Intézetet.
  Betegre röhögjük magunkat.
  A kondás arany Rolexes órájú aljas unokája dirigálja a titkosszolgálatokat.
  http://444.hu/2016/06/09/lazar-szerint-biztos-hogy-nem-az-allam-hallgatta-le-az-eoetvoes-intezetet

 35. fideszes haramiák said

  Ennyit loptak orbánék az EU-tól
  http://nol.hu/belfold/szetesett-az-eu-tamogatasi-rendszere-a-magyar-korrupcio-miatt-1618939

 36. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Megkezdődött az EB, papjaink a reposzton végre valami őket csakugyan érdeklő témával foglalkozhatnak.
  A kínkeserves szenteskedés és mindig ugyanazoknak a bibliai idézeteknek a felböfögése helyett most lesről, tizenegyesről, szögletrúgásról meg hasonlókról elmélkedhetnek a dologtalan paraziták.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-06-11/ria-ria-hungaria
  Székely Attila könnyes szemmel biztatja a csapatot. mindenesetre a MAGYAR HELYESÍRÁS ISMERETÉNEK TÖKÉLETES HIÁNYÁBAN.
  Most szólunk hogy a “játsszatok” felszólító módú ige, és ezért így, hosszú sz-szel kell írni, nem úgy, mint Székely nagytiszteletű (????) úr teszi, röviddel: “játszatok”. Amivel csak azt mutatja, hogy agyilag is a focisták szintjén áll.
  Krisztus az ilyen undorító senkiket kiűzné a templomból, mint ez a székely.

 37. az ügyészség a bagolylepkéket védi, az embereket irtja said

  Az ügyészség üldözi a senkinek sem ártó dramaturgot, Magyar Fruzsinát és férjét az 56-os halálra ítélt Mécs Imrét.
  Üldözik Gabnait, aki a saját kertjében megnyeste a bokrokat, és ezzel állítólag 1,5 MILLIÁRD FORINT KÁRT OKOZOTT a rendkívül ritka bagolylepke-állományban.
  Az ügyészség védi Tarsolyt, aki HÉT MILLIÁRDOT LOPOTT EL A BETÉTESEK PÉNZÉBŐL.
  Ez nem érdekli a t. ügyészséget.

  • Justice for victims said

   Az ügyészségnek sok bűne van. Védi pl. azt a Szabó Andrást és Györgyiné Koncz Juditot, akik 157 millió forintot loptak el nemlétező ösztöndíjak címén. Sosem derült ki, ki volt, mert feláldozták az ártatlan Marosi Margót, ak ebbe beleőrült. Annyira magába zárkózott, hogy még a telefonját sem meri felvenni. De Ibolya álmát ez sem zavarja, mint ahogy Soltész Mklós halála sem.

   • Wistmanwoodos Balla said

    És védi Ballát, aki kémkedésr, tiltott adatszerzésre adott megbízást a Wistmanwoodnak. És védi a Wistmanwoodot, hogy ne derüljön ki Balla bűne.

 38. orbán az undorító görény said

  Az EU leleplezte orbánék rablásait.
  http://www.thepost.hu/reszletek.php?id=2707

 39. Schmidt a kancsal szibilla said

  Schmidt a kancsal ribanc istenverte hülyeségeket röfög
  http://pestisracok.hu/schmidt-maria-az-utolso-pillanatban-vagyunk-hogy-atvegyuk-az-iranyitast-es-megvedjuk-europa-ertekeit/

 40. rogán a simlis csirkefogó said

  Miközben Orbánék aljasul uszítanak a “migráncsok” ellen és az EU-nak üzengetnek, maguk adják el a letelepedési engedélyeket sok pénzért gyanús, de gazdag külföldieknek.
  Rogán biznisze, de ezt is olyan balfasz módjára csinálták, hogy legtöbbet a közvetítő cégek keresnek rajta, akik persze visszafizetnek Rogánnak, az éceszgébernek.
  http://civilhetes.net/a-jo-bevandorlok-penzt-hoztak-orbaneknak

 41. Petrőczi a végső stádiumban said

  A könyvhetet meg se tartanák az ótvaros fűzfapoetessza Ludvig nélkül.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/06/a-87-unnepi-konyvheten.html
  Látható, dedikáltatni még véletlenül se akar senki a dementia mélységes bugyrába merült vénasszonnyal.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/06/a-87-unnepi-konyvheten.html

 42. köntös megvédi Merkelt said

  Köntös megvédi Merkel asszonyt – nagyon örül neki bizonyára – és rámutat az igazi bűnösre: az Amnesty Internationalra, ezek gerjesztik azt a hitet, hogy rasszisták a németek.
  Teszi Köntös mindezt a maga tőrölmetszett, parasztbunkó stílusában
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-06-11/arrol-hogy-mikent-kell-rasszizmust-krealni

 43. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  A szörnyeteg Ludvig ízléses öregségi májfoltokkal diszítve.
  Mellette a rosszarcú hülye az, aki kiadja a ronda giccsőr okádék könyveit.

 44. Balog a seggmagyar said

  Balog nyilatkozott a legutolsó szennylapnak a géfodros 88-nak.
  Arról, hogy “miniszterelnök úr” igazi demokrata, a fideszesek a legerkölcsösebb magyarok stb
  És hogy vannak szívmagyarok és hasmagyarok.
  Ő meg a seggmagyar.
  http://888.hu/article-balog-miert-gondoljuk-hogy-egy-orszagot-csak-a-politika-boldogithat

 45. Varga Mihály delirál said

  A gazdasági miniszter egy sarlatán.
  Nem lep meg, de ennyi hülyeség hogy bír kifolyni a száján?
  http://gepnarancs.hu/2016/06/a-magyar-kormanyzat-egy-kupleraj/

 46. Farkas felbujtója. said

  Miért nem ül a lopós Farkas Flóri a börtönben?
  http://kanadaihirlap.com/2016/06/09/miert-vedi-a-fidesz-farkas-floriant/
  Itt a megoldás: nemcsak magának lopott, hanem másnak is.
  De ki az a más?

 47. fideszes kommunikáció said

  A mi pénzünket adják a “külhoni testvéreknek”.
  http://www.karpataljalap.net/?q=2016%2F06%2F09%2F30-milliard-forint-karpataljai-vallalkozok-tamogatasara
  Ki a radai rossebnek a testvérei ezek?

 48. matolcsy bűnbandája said

  20 évet is kaphatna a kuszaszemű a lopásaiért.
  http://24.hu/belfold/2016/04/27/matolcsyek-akar-20-evet-is-kaphatnanak/

 49. fideszes haramiák said

  Gengszter az új fideszes igazgató
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/buntetett-eloeletu-a-vezerigazgato-1346758

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: