Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sometimes attorneys die early 1 (Néha az ügyészek is korán halnak… 1)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 15, 2016

Szerző: Kisjogász

Egyetemi hallgatóként kezdtem el kommentelgetni és posztolgatni a https://jhnnsclvn.wordpress.com blogon, mert végtelenül felháborított a református szellemiséget megcsúfoló egyházi egyetem erkölcstelensége, képmutatása, korruptsága. Az akkori fenntartó Bölcskei és hidegvérű gyilkos segédje, Tarr sorra vásárolták maguknak a Jogi Karra az államhatalomba beépült jogászokat: az azóta Snittpalival elsüllyedt Cservákot (= kis féreg, nomen est omen), az igazságügyminiszterré avanzsált Trócsányit, a Polt Péter helyettesévé kinevezett Lajtárt, az Újpesti Ügyészségről a Fővárosi Főügyészség élére betolt Ibolya Tibort, az alkotmánybíró Pokolt és a többieket. Velük végeztették el a szerecsenmosdatást. Súlyos bűncselekményeiknek soha semmilyen következménye nem lett.

A Károli Református Egyetem masszívan befolyásolja az igazságszolgáltatást ma is.

Azóta végeztem, persze nem a Károlin, hanem egy normális egyetemen (eszemben sincs megmondani, hol), “Nagyjogász” lettem, de nickemet mint márkanevet megtartottam. Nagyjogászként utánanéztem egy kicsit az 5-6 évvel ezelőtti károlis bűnügyeknek. Csak úgy, privát kíváncsiságból, nem akartam a leletekkel kezdeni semmit. De egy váratlan haláleset annyira megrendített, hogy elhatároztam, mégis nyilvánosságra hozom őket, hogy tisztára mossam egy kollégám, mesterem, ha nem is közeli, de azért mégiscsak barátom szakmai hírét és emlékét. Amikor rászignálták Szabó András hivatali visszaéléseinek és Balla Péter közérdekű bejelentő üldözésének az ügyét, úgy három éve megkeresett, hogy a károlis tapasztalataimról beszélgessünk. Láthatóan mélyen megérintették azok az információk, melyeket megosztottam vele. Megrendülten mondta, hogy teljesen egyetért fiatal kollégájával, BB-vel, aki sötét bűnözőnek tartotta ezeket, le is írta. Elmondta, hogy ő maga semmit sem tehet az igazság érvényesítéséért, semmit azért, amire felesküdött, és amit mélyen vallásos emberként a lelkiismerete diktál. (Nem református volt, mint az a poszt végén látható videóból kiderül.) A kálvinista banda szerinte politikailag túlságosan megerősödött, eltaposnák. Ráadásul az egyik érintettnek az ügyészrokona is megkereste már. Az ügyet BB-től elvették, őrá szignálták, de ő az iratokat nem is látta, mert Ibolyáék eltüntették az irattárból, és ők folytatták le az álnyomozást önmaguk ellen. Ők maguk fogalmazták meg a magukat felmentő határozatokat. Neki, mint csoportvezető ügyésznek csak egy feladata volt, hogy aláírja azt, amit elétettek. Kénytelen volt jobb meggyőződése ellenére megtenni. Féltette az állását, karrierjét, félt a bosszútól. Sok károlis iraton szerepel a neve, amihez köze nem volt, mert Ibolyáék írták.

Nem az első ilyen eset volt, és nem is az utolsó.

Aztán amikor a Questor-ügyben Polt Péter nyomás alá helyezte, betelt a pohár. Sajnos, azt már nem osztotta meg velem. Magába fojtotta, pedig egy kibeszélés talán megmenthette volna.

Ezt az indítandó sorozatot a Questor-ügybe (és más mocskos – pl. károlis – ügyekbe) belehalt kollégám, Soltész Miklós csoportvezető fővárosi főügyész és görögkatolikus alszerpap emlékének szentelem.

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2016/08/05/sometimes-attorneys-die-early-neha-az-ugyeszek-is-koran-halnak/

46 hozzászólás to “Sometimes attorneys die early 1 (Néha az ügyészek is korán halnak… 1)”

 1. Kövi Dinka said

  Jakab felesége, a dologtalan parazita liba most a modern építészetről picsog.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-08-15/pausz-es-tus-2-0
  Mereszti a valagát egy Bauhaus-házban, önti a világra a mérgező giccses szemetet és családjának a feje a férfi, ahogy írta.
  Ő meg a család valaga és illetlen zajokkal és bűzzel árasztja el a közéletet.

 2. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Orbán itt éppen az araboknak gazsulál.

 3. Judge said

  Nem hittem volna, hogy még jelentkezel. Kovács Barnabás azt terjesztette rólad, hogy megtalált és véget vetett a jogi karrierednek.

  • Kisjogász said

   Hazudott. Mint olyan sokszor. Hagy ne mondjam szinte mindig.

  • Psychodoom said

   Ha Kovács Barnabás azt mondta akkor az ugy is volt. Kisjogász megszünt létezni. Ez itt egy szélhámos.

   • Kisjogász said

    Ne reménykedj. Biztos keresett és biztos példát akart statuálni velem a hallgatók előtt. Ez eljutott hozzám is. De csak vaktában csapkodott. Nem felejtettem el sem a labilis idegzetű dékánasszonyt, sem Predatort, dékánasszony alteregóját ezen a blogon 🙂

    Sosem fog elkapni. Ha tudná, most hol vagyok éppen…

   • Doom (okos) said

    És persze nem felejtetted el Kapát sem, akihez érzelmileg kötődtél, és aki ezt kihasználta. Manipulált és eszköznek használt téged ezen a blogon.

  • Kisjogász said

   Valóban nem. Ő volt a legjobb dékán az ÁJK-n. De eszköz sosem voltam. Sem az övé, se másé.

 4. Németh úr megint olyanróél ir, amihez nem ért.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-08-16/megtert-gazdasag

 5. Curious said

  Ennek a szerencsétlen ügyésznek olyan jámbor képe van. Igaz hívőnek látszik. Vajon mit keresett az ügyészségek legmocskosabbikán, amit a károlis Ibolya Tibor vezet?

  • Fővárosi Főügyészség said

   Hát igen, ezt ő se értette. Valószínűleg azért vitték oda, hogy a naivitását és jámborságát kihasználják. Ha olyan elvetemült lett volna, mint Ibolya és Lajtár, a két károlis gazember, akkor még ma is élne. Törvényszerű, hogy így végezte.

  • Romzsa Tódor said

   Miklós testvérünknek inkább papként kellett volna szolgálnia. Erre volt alkatilag predesztinálva. Az ügyészi pálya tragikus tévedés volt részéről.

   • Atanáz said

    Ember nem ítélkezhet ember fölött. Ez Isten hatásköre. Bűnös pálya volt az övé.

   • Chalcedon said

    Egyetértek Atanázzal. Miklós testvérünk súlyosan megbűnhődött. Én leginkább az ártatlan családját sajnálom, elsősorban a feleségét, aki nehezen lel vigaszt.

   • Polt Péter mint Pilátus said

    A temetésen Polt Péter Pilátusként mosta kezeit. Megviselte a Questor-ügy – mondta. (És sok más mocskos ügy, tegyük hozzá.) Azt sem említette, hogy ezekben S.M. nem önállóan nyomozott, hanem az ő vagy a pribékjei parancsait hajtotta végre.

   • Szerecsenmosdatás said

    Nehogy már mennybe menesszétek ezt az ügyészt. Hogy meghalt sajnálatos de nem változtat azon a tényen hogy sok aljas és hazug határozatot irt alá.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Ahogy mondod, csak aláírta, de nem ő írta. Ibolyáék megírták helyette.

 6. Jobb stratégia said

  Vona gyergyószentmiklósi beszéde nem sokkal jobb, mint Orbány posványosi posványa. Vona immár sokadszorra összetéveszti a politikai elemzőt a pártvezérséggel, a politológiát a politikával. Az embereknek nem elemzőre van szükségük, hanem Vezérre.

  Ezért nem lesz Cukigabi soha miniszterelnök, mivel ezt képtelen fölfogni. Sok más dolog mellett.

 7. Ki hazudik? said

  Hova lett Vizoviczky Kubatovnak írt levele? Vizoviczky átadta az ügyészségnek, Poltpéter nem találja. Ki hazudik? Kubatov vagy Polt? Mert valamelyikük egészen biztosan.

  • Napi kérdés said

   Nemcsak a szocik kérdeztek rá a levélre, hanem Staudt Gábor jobbikos képviselő is. De Polt neki is a pofájába hazudta, hogy nem tud a levélről. Namármost: a házkutatás során megtalálták, Kubatov is ott volt, átadta az ügyészségnek. Ki keverhette el?

  • A kávé a bűnös said

   Biztos ráömlött a kávé a perdöntő bizonyítékra…

  • Vádalku said

   Polt aszongya hogy nem éri meg vádalkut kötni Vizoviczkyvel. Nem éri meg kideríteni, hogy a politikusok mennyire vannak benne a szemünk előtt zajló Rogán-féle bűnügyben. Hát Poltnak nem is. Felesége sokmilliós fizetése bánná, amit Matolcsyéktól kap.

  • Mandarin said

   A Mandiner megkérdezte az ügyészségtől, hogy Kubatov hazudott-e, mikor azt állította, hogy átadta a levelet a hatóságoknak, vagy netán az ügyészség veszítette el a levelet. Illetve, ha a két levél(töredék) azonossága nem állapítható meg, akkor ezek szerint az is elképzelhető-e, hogy Vizoviczki több levelet is küldött Kubatovnak, tehát nem csak alkalmi levelezésben álltak? Az ügyészség a lapnak küldött válaszában annyit írt, hogy visszautasítják, hogy elkeverték volna a levelet. Ismételt telefonos érdeklődésükre, hogy eszerint akkor Kubatov hazudik-e, vagy esetleg más hatóságok hibájából nem jutott el az ügyészséghez a levél, Simon Richárd, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta: fogalma sincs.

   • Az ügyészség nem hazudik! said

    Az ügyészség igazat mond, egészen biztosan nem keverték el azt a levelet.

    Hanem a biztonság kedvéért megsemmisítették. 😀

   • Rendőrakadémia said

    Hol tanultak ezek nyomozni? Miért nem hallgatják ki a levéllel kapcsolatban Kubatovot? Miért nem rendelik el a szembesítést Kubatovés Vizo között?

  • Néha a juhászok is korán halnak... said

   Nagyon útban van már ez a Vizi Laci gyerek, hamarosan kinyiffantja a fidesznyik maffiaállam.
   Csak ide-oda tologatják a terhelő problémát.

   1-2 hónapon belül holtan találják, bárki meglássa. Vagy még hamarabb. Esetleg elüti véletlenül éjszaka egy földúton egy osztrák nyugdíjas, mint Mészáros Lőrinc ellenfelét, az alcsúti juhászt…

   • Két roma said

    Veszélyesek ezek a politikuskapcsolatok. Fenyő és Orbán is jóban voltak…

   • Poltovics Polpot said

    Így méginkább értjük, miért nem akar Polpot Péter Vizóval vádalkut kötni. Korábban azt mondták, hogy a kábítószeres szálat nem vizsgálják. Most kiderült, hogy Polt ügyészsége a politikai korrupciós szálat sem vizsgálja. Majd Handó bírósága elmeszeli adócsalásért és persze mentesülhet, ha megtéríti a kárt. Ki van ez találva.

   • Néha a juhászok is korán halnak... said

    Vagyis azért kellett Fenyőnek meghalnia, mert üzleti-bűntársi szövetkezetben állt Orsóscigánnyal. Vizót pedig házi őrizetbe helyezéssel hallgattatták el – egyelőre csak így -, nehogy kiderüljön Rogán, Kubatov, Polt és a többi gazember összefonódása az alvilággal.

  • Sánta kutya said

   Az ügyészek helyből akkorát hazudnak, mint más gyarló két év edzés után, nekifutásból!

 8. KSZE Workshop said

  Megszűnik a Balassi Intézet: http://www.hirado.hu/2016/08/16/megszunik-a-balassi-intezet/

  Hová fogja küldeni Kulcsárszabó azokat a nyaloncait, akiknek itthon nem jut hely?

  • Sóhivatal said

   Nem kár ezért a szemét protekciós intézményért. Sajnos azonban ami a helyébe lép semmivel sem lesz jobb. KUSZA helyett Szíjjártó fogja kiküldeni a haverjait.

 9. Transzparencia said

  Vizoviczky nemcsak Kubatovval állt direkt kapcsolatban, hanem Orbánnal is, mint azt az átlátszó kiderítette. Csoda-e ha Polpotpéter nem akart Vizóval vádalkut kötni?

  https://blog.atlatszo.hu/2016/08/orban-viktor-a-diszkopapa-vizo-klubjaban-ertekelte-az-oszodi-beszedet-2007-ben/

 10. migránsparadicsom said

  Egy német felmérés szerint a migránsok nem szeretik a homoszexuálisokat és szívesen élnének diktatúrában – írja a 888.hu a Tagespiegel alapján.

  A felmérésben részt vevő bevándorlók többsége ugyan demokratikus országban szeretne élni, 64 százalékuk mégis úgy gondolja, hogy egy ideális államban “erőskezű uralkodóra van szükség„, a közrend fenntartása érdekében pedig megengedhető az erőszak.

  ”A tanulmány szerint a migránsok 43 százaléka elítéli az azonos neműek házasságát, és nem szeretnének homoszexuális szomszédot. 48 százalékuk gondolja azt, hogy a házasság előtti szexuális együttlét bűn. Többségük, 87 százalékuk szerint a vallás magánügy, de csak 13 százalékuk találja elfogadhatónak egy keresztény és egy muszlim házasságát.”

  http://magyaridok.hu/kulfold/soroseknak-lesz-legtobb-bajuk-migransokkal-927280/

  Fentiek alapján a migránsok többsége számára Orbanisztán az ideális leteleoedési hely!

 11. ÁJK Illetékes said

  Vigyázz Kisjogász! A nyomodban vannak. Bekérették az összes átjelentkező adatait. Vizsgálják a kilépőket. Eltökélt szándékuk hogy megtaláljanak!

  • Kisjogász said

   Köszönöm a figyelmeztetést. Megtettem minden óvintézkedést. Egyébként ott, ahol vagyok, nemhogy megtalálni nem fognak, de mégcsak nem is kereshetnek. 🙂

   • ÁJK Illetékes said

    Akkor jó. 🙂 Csak azért figyelmeztettelek mert Balla szólt az ügyedben Kovács Barnabásnak aki Spanyolországból is figyelemmel kíséri a blogolásodat és már be is izzította ellened a politikai kapcsolatait…

 12. Poltovics Polpot said

  A rendőrség nyomozna, még az ügyészség is, amíg Poltovics Polpot Nagyúr le nem állítja őket…

  http://www.168ora.hu/itthon/voldemort-ugy-folytatodik-tallai-polt-148148.html

 13. Röfi szupervájzora said

  Bagdynyanya Röfi tanitomestere már megin megmongya a tutit. Ő má csak tuggya mi kel a férfinak! Azér van ennek a buta és aljas disznóképünek már öt klónja.

  http://www.igenelet.hu/cikkek/bagdy-emoke-a-noiferfi-szerepekrol

 14. Poltovics Polpot said

  Kezdeményezik ” Voldemort Mengyi 90%” mentelmi jogának felfüggesztését, de nem kell aggódni Rolandkáért. Polt vagy Tállai már korábban figyelmeztette őt és bűntársait, hogy lehallgatják. Szó szerint az hangzik el az egyik beszélgetésben két gyanúsított között, hogy “óvatosan beszéljen, mert ki van baszva operatívra”.

  • Orsóscigány said

   Ennyire nem lehet valaki buta cigány, hogy 90%-ot kér. Ha 20%-ot mondott volna, az is 100 millió és senki nem szólt volna egy rossz szót sem.
   A felkapaszkodott buta vidéki cigány. A mohósága lesz a veszte mint a Farkasflórinak.

   Lám az Orsóscsalád mértéket tart, ők családon belül osztják szét a vagyont, jut a papának, feleségnek, gyerekeknek, vőnek. így nem annyira feltűnő.

   • felmentő sereg said

    „aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.” mondta Orbán Viktor
    Voldemort “tisztességes” volt, ergo: kihozzák.

  • Rogán a feltaláló said

   Még az is lehet, hogy tényleg kiadják Mengyi Rolandot. Még jól is jön, hogy elterelje Rogánról a figyelmet. Beáldozzák a külüszemüért.

 15. Keresztény erkölcs said

  A Vatikán jelezte az Orbán-kormánynak: ha nem változtat migránspolitikáján, annak a szentszéki–magyar kapcsolatok láthatják kárát. Ez a nagyon hangsúlyozottan keresztény kormány nemcsak a a kereszténység, hanem a humánum alapelveit is megszegi.

  http://24.hu/kozelet/2016/08/18/papai-intes-orbannak/

 16. Dilemma said

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: