Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sometimes attorneys die early 3 (Néha az ügyészek is korán halnak… 3)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 28, 2016

Szerző: Kisjogász

Feljelentések 1.

A károlis botrány a 2009. márciusi PhD csalásokkal vette kezdetét, melyet Szabó András dékán hajtott végre a feleségével és a titkárnőjével. Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus rokonsága, beosztottjai és doktoranduszai is érintettek voltak. A Doktori Iskola akkori vezetője ellenezte a csalásokat és szembement Szabó Andrással, aki a Zsengellér-Jelentés és az ahhoz csatolt dokumetumok szerint már 2008 novemberétől brutálisan fenyegette és üldözte őt. Ennek a történetnek számos részlete és dokumentuma olvasható a http://www.jhnnsclvn.wordpress.com blogon, de jónéhány fontos dokumentum még nem került nyilvánosságra.

2010 márciusában a PhD-csalásokkal kapcsolatban két feljelentés érkezett a Legfőbb Ügyészségre: az egyik Szabó András, a másik Demes-Kőfalusi Krisztina ellen. Ezek nyomán indult meg a nyomozás. Az egyik dokumentumot magánszemély írta alá, a másikat a Ravasz László Baráti Társaság. A magánszemély nem járult hozzá a dokumetum közléséhez, ezért azt kitakarásokkal adjuk közre. Az RLBK hozzájárulását megkaptam. Az alábbi feljelentés mellékletei a jhnnsclvn blogon már nyilvánosságra kerültek: Mészáros Márton nyilatkozatai, MAB-határozat, továbbá: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/19/public-enquiry-nyilvanos-nyomozas-2/, https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/19/public-enquiry-2-veto-and-revenge-nyilvanos-nyomozas-2-veto-es-valasz/, https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/02/20/public-enquiery-4-correspondence-between-hima-and-balla-nyilvanos-nyomozas-4-a-hima-balla-levelezes/.

Feljel_1Feljel_2

https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2016/08/28/sometimes-attorneys-die-early-3-neha-az-ugyeszek-is-koran-halnak-3/

Some content on this page was disabled on August 29, 2016 upon receipt of a valid complaint regarding the publication of private information. You can read more about WordPress.com’s private information policy here:

http://en.support.wordpress.com/private-information/

102 hozzászólás to “Sometimes attorneys die early 3 (Néha az ügyészek is korán halnak… 3)”

 1. szabó andrás a gyilkos gazember said

  Szabó ma látható a Doktorok Collégiumában, a Coetus Ungaricusról röfög. Petrőczi meg Pápai Páriz holisztikus szemléletéről. Pont ő, aki még a kocsi szó etimológiájával sincs tisztában, amint ez kiderül a RefLap tévémellékletéből, ahol “incselkedő népdalnak” nevezi a “Kocsi szekér, kocsi szán…” kezdetűt.
  Jobb, ha tudod, Ludvig, se a kocsi, se a szekér nem jelent “f..t”, se “p..át”, márpedig a te érdeklődésednek ezek állnak a középpontjában.
  Ludvig egyre jobban leépül.

  • anonymanalyst said

   Szerintem mindenkinek meg kellene néznie ezt a sötét intrikust, legalábbis annak, aki még nem ismeri. Hallani kellene a mekegő kecske hangját, a közhelyeit, a tapintható tömény tehetségtelenséget. Hogy érthető legyen zsigeri, izzó gyűlölete a tehetséges emberek iránt.

 2. kövi dinka said

  Dinka, az ordenáré vallási giccseket a nemzetre eresztő liba irodalomtudósnak képzeli magát és igazi szerzők könyveiről beszél orbitális baromságokat.

 3. Erwin Wiener said

  Nem kellett volna feltennetek a szöveget, ha a szerzője kifejezetten tiltakozott. Kitakarásokkal sem. Vegyétek le azonnal!

  • RLBK said

   Nálunk is tiltakoztak, mikor tegnap feltettük, és mi hosszas tanácskozás után le is vettük. De közben Johannesék már ránk hivatkozva átvették, és mivel ők semmiképp sem voltak hajlandók levenni, így nem volt értelme annak, hogy mi eltávolítsuk. Ezért visszatettük.

   • Szerkesztőség said

    Nem arról van szó, hogy nem vagyunk hajlandók, hanem hogy Kisjogász szerint ez a szöveg okvetlenül szükséges a történtek megértéséhez.

  • Kisjogász said

   Mivel ez a szöveg az érintettel szembeni felmondás fő okaként szerepel, nem lehet mellőzni a közreadását.

   • Hencidai said

    Hima megérdemelte hogy kirugják. Ha nem kálvinista akor azért, ha pedig kálvinista akor azért mer nem engedelmeskedet Szabó András dékán urnak. A fejjebvalo utasitásait nem megkérdöjelezni kel hanem végrehalytani.

   • Erwin Wiener said

    Ha már… akkor sem névvel és címmel… Nézzétek meg odaát.

 4. saca said

  Asztan akkik az évikenénit basztassák azzokiss megérdemellnek mminden csunyát!

 5. Demetria said

  Nem tartozik a témához, de ide is felteszem, mert ez egy élhetetlen ország, ahol csak a maffiakormány és környezete gazdagodik, aki pedig tud elhúz innen a francba, amíg ki nem ürül ez a büdös korrupt kárpátmedence. Felháborító hogy stadionok és kisvasutak épülnek, miközben tisztességes magyar emberek koldulnak hogy éhen ne dögöljenek: http://demetria.cafeblog.hu/2016/08/28/koldusbotra-jutva/

 6. a reposzt nem ismeri a kegyeletet said

  10 éve halt meg Lukáts András, várpalota-pétfürdői lelkipásztor, veszprémi esperes, dunántúli lelkészi főjegyző. A reposztnak eszébe se jutott emlékezni rá, pedig felesége, Lukátsné Orovicz Piroska azóta is szolgál, most már kettő helyett egyedül.

  • Nem várhatjuk el Köntöstől, Lukáts András utódjától, hogy megemlékezzen az elődjéről. Minden keze tele van Merkel, Habermas, az amerikai demokraták és a liberálisok földbe döngölésével. Magyarokat mostanában nem gyaláz, mióta Kamarás István – még misére mentében – kikérte magának. Jakabné könyveket ismertet, Németh auschwitzi vicceket farag, a többi pedig nehézkes modorban, hibát hibára halmozva firkálnak arról, ami éppen az eszükbe jut.

  • Pannon GSM said

   Erről jut eszembe. Egy éve halt meg 49 évesen Szitár Katalin, a Károli egyik áldozata. Még Szigeti Lalánál is fiatalabban…

 7. PKKB said

  A Wistmanwoodot az igazságügyminiszternek csúfolt károlis gazember Trócsányi utasítására felmentő büntető bírónő egy közönséges csaló. Akit érdekel, mivel egészíti ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság egyik legbutább és legkorruptabb bírónője a fizetését, az kattintson: http://www.nlcafe.hu/ezvan/20160829/ingyen-haz-lakas-facebook-blog-toth-timea-napi-hirek/

  Íme a ribanc Tóth Tímea egy másik üzleti vállalkozása!

 8. Ludvig a valag said

  Három ványadt vénasszony jelent meg Petrőczi költői estjén, ők is csak azért, mert puszedliosztogatást igértek nekik. A vén pi..a cikket irt erről a RelLapba “Járatlan út ez” (2016. aug. 28.) Kifejtette, h neki a 3 vénasszony többet jelent, mint a stadionnyi.
  Jelzem, a három banya is nagyon dühös volt, amikor kiderült, hoigy NO PUSZEDLI, viszont a vén pi..át kellett bámulniuk. Hallani nem hallották szerencsére, töksüket volt mind a 3.

 9. Para No said

  Na látjátok, Erwinke is följelentett titeket, nemcsak a Tóth Jani. 🙂

 10. Mészáros Orbán strómanja said

  Igy lopnak orbánék
  http://kolozsvaros.com/2016/08/28/nalunk-kerem-rendes-onerzetes-bunozok-vannak/

 11. németh a celli idióta said

  Németh, az értelmi fogyatékos celli pap mai agymenése
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-08-30/hajotorottek

 12. Petrőczi alzheimeres said

  Petrőczi nagy sikerű előadást tartott a Doktorok Collegiumában “A kocsi szó etimológiája” cimmel. Bebizonyitotta, hogy ez nem Kocs falu (Komárom megye) nevének melléknévi származéka, ahogy a TESZ tudatlan szerzői állitják, hanem a pi..a népi alakja.
  A MTA megbizta Petrőczit a TESZ “csintalan” szócikkeinek átdolgozásával, a MAB megtépte köntösét, hogy ezt az országos, na mondjuk igy, tehetséget nem avatta professzorrá.
  Most újra napirendre tűzték a kérdést egy bizonyos MAB-os Szabó András felülvizsgálati kérelme alapján.

 13. Az orbánék rablóbandája said

  A németek mélyen megvetik Orbánt.
  http://pestisracok.hu/nemet-sajto-mar-keleti-veszedelemkent-ir-orban-viktorrol/

 14. czunyiné a Károli szuka pónemje said

  Tegnap a nyilvános évnyitón Czunyiné, a károli qrvája ott ült Balog mellett. Beszédet is mondott, amiben többször is elhangzott, hogy “értékek mentén” kell élni. Mondja ezt az, aki Tenke rektor f..ától szopta fel magát a kormányba.

 15. orbán Ráhelt királynőnek said

  Récsöl Bahreinben tárgyal
  http://444.hu/2016/08/30/arab-hirugynokseg-orban-rahel-a-magyar-koztarsasag-nagyra-becsult-miniszterelnoke

 16. Pröhle a PIMF igazgatója said

  Ptröhle Gergelyt nevezték ki a PIM élére.
  Egyidejűleg nevet is változtatott: PIMFFÉ.
  Pröhle se nem tudós, se nem irodalmár.
  Ez egy kádertemető.

 17. soós a medencébe hugyozó pap said

  A Soós a strand vizébe hugyozókról ir. Igen, ez tényleg keresztyén téma a reposzthoz méltó. A végén soós oda konkludál, hogy aki kritizálja az orbáni fideszes lopást, rablást, törvénytelenséget, az olyan, mint a medencébe hugyozó.
  Gratulálunk, soos,A MEDFENCÉBE HUGYOZÓ PAP!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-08-31/ne-csinalj-bele

  • dunántúli teológus said

   Lukáts András, Köntös elődje 10 éve halt meg. A reposzt egy szót sem veszteget rá. A medencébe hugyozással van elfogadva a nagytiszteletű (???) úr.
   Ilyenek a reposzt szerzői, sajnos, a paság alja mind intellektuális, mind morális szempontból.
   Nagyon friss az emlék Köntös legújabb igehirdetéséről.
   Horrorisztikus és blaszfémikus volt.

 18. advocatus dei said

  Szabó Andrásnak nem ez az első munkahelyi bűncselekménye.
  1998-ban megfúrta több munkatársát. Nekik felmondtak. Huszár Ágnes felmondásának szövege fent van a neten is:
  https://huszaragnes.wordpress.com/2011/12/21/munkaugyi-per-iratai-1-felmondas/
  Szabó András erre egy hazug tanúvallomást tett, azt, hogy hazug, a bíróság állapította meg:
  https://huszaragnes.wordpress.com/2011/12/21/munkaugyi-per-iratai-2-szabo-andras-tanuvallomasa/
  A bírósági végzés:
  https://huszaragnes.wordpress.com/2011/12/21/munkaugyi-per-iratai-3-birosagi-vegzes/
  Huszár Ágnes megnyerte a munkaügyi pert, de Szabó András továbbra is rágalmazta, mind a mai napig ezt teszi.

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó András zsigerből rágalmaz mindenkit. Nemcsak az ellenségeit hanem még az állítólagos barátait is. Pl. Szentmártoni Szabó Gézát vagy Fabinyt is.

  • Régi Kolléga said

   Szabó azért fúrta meg Szilágyi Ferenc dékánt, hogy ő léphessen a helyébe. De nemhogy a dékánságot, még a Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszéket se sikerült megkaparintania. Annak vezetését Szilágyi kifúrása után nem Szabóra bízták, hanem Huszárra. Szabónak tovább kellett intrikálnia. Azért rúgatta ki Huszárt, hogy ő lehessen a tanszékvezető…

   • Sógorok said

    Ha Szabó András nem a püspök sógora lenne, már rég börtönben ülne.

   • ELTÉ-s kolléga said

    Zsigerből gyűlöli, aki okosabb, műveltebb, jobb külsejű nála. Ezzel milliárdokra nő ösztönös ellenségeinek száma. És ezeket MEG AKARJA GYILKOLNI! Ha nem sikerül a halálba taszítani őket, mint Szilágyit, Bolykit, Györkét stb., azok ellen évtizedekig intrikál. Akiket kirúgatott, azokról LEVELET ÍRT AZ ORSZÁG ÖSSZES MEGFELELŐ EGYETEMI TANSZÉKÉNEK, hogy ne alkalmazzák az illetőt, mert tudatlan, aljas stb.

   • anonymanalyst said

    Plusz még a Zsinatnak és az Akadémiának, hogy biztosra menjen a teljes lejáratásban.

 19. sakál vokál kan dúrban said

  Egy csomó idióta pofa, ezek a “lelkészek”?
  http://reformatus.hu/mutat/12720/

 20. fideszes haramiák said

  Így lopnak fideszék:
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/omlenek_a_lathatatlan_milliardok_az_olimpiaszervezo_ceghez.620112.html

 21. Jakab az erdélyi bumburnyák said

  “Szájából zubog az ízes otthoni szó” – írja Jakab, aki ordas giccsgyártásban megirígyelte felesége, az idióta dinka dicsőségét.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-09-01/otthoniak-2-neneim
  Erdélyből került Szombathelyre ez a förtelem.
  Miért nem maradtál a küküllő partján, te undorító balfasz???
  Majd visszakergetünk!!!

 22. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Ráhel és férje, a bűnöző páros.
  https://nepszava.us/blogs/news/sajat-labon-maganuton

 23. zimmezum said

  A népszavazásról az agyhalottaknak szól a fidesz
  http://kolozsvaros.com/2016/08/31/ne-kockaztasd-orban-viktor-es-a-fidesz-jovojet/

 24. Kedves Johannes, látom megérkezett a menetrendszerű feljelentés ellenetek, mint már 10 hónapja tízszer, vagyis átlag havonta. Szükségetek lehet a honlapomra, amit nektek nyitottam menedékként. Használjátok, ha veszélyes anyagot akartok publikálni, ne kockáztassátok a sajátotokat!

 25. tudományos kutató said

  Nem mindenki olyan szervilis, mint a daliás Náray Szabó (140 cm), aki a kormánypropagandát is túllicitálkja.
  http://24.hu/kozelet/2016/09/01/alapito-is-otthagyja-a-professzorok-batthyany-koret/

 26. reposztos barmok said

  A reposztos bárgyú hülyék boldogan olvassák jakab okádék giccsét.
  http://reposzt.hu/comment/7782#comment-7782

 27. Poltpéteri Ügyészség said

  Több tanú is beszámolt az ügyészeknek arról, milyen szoros kapcsolatban állt Bús Balázs Óbuda fideszes polgármestere Vizoviczki Lászlóval. Az ügyészség ennek ellenére ki sem hallgatta a kormánypárti politikust. Az ügyészség leplezetlenül bűnpártolást folytat. A kihallgatási jegyzőkönyvek itt olvashatók: https://kuruc.info/r/2/163248/

  • Jöjjön ki Óbudára... said

   Durva ami Bús Balázs Óbudáján folyik! Gigaberuházások,aminek a zsebbe jutó része is sok milliárd..Közben milliárdos értékek pusztulnak el.Az ÚJ Bécsi út építése során egy tucat ingatlant sajátítottak ki a Solymárvölgyben. A régi Bécsi út mellett,mindössze 5 ingatlant kellett volna és 4 sávos bécsi út bukhatott volna le a vasút alá egy olcsóbb aluljáróba.Helyette egy viadukt emelkedik a hegyvidék hegyeinek panorámáját tönkre téve,zaj és légterhelését növelve, a pilisi és budai hegyek közt a főváros szélén.A terület amire építették,meg több sziget méretével,bővizű duzzasztható patakjával több tízmilliárdos rekreációs,szabadidő és programszervezésre ideális központ lehetett volna.Még villamos is épül oda..de a zsebbe tehető pénzek fontosabbak a város élhetőségénél és területei értékénél.

 28. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Itt van a nagy pöcs, a lázár.
  “Keleties nagyotmondás” – a kőgazdag bahreiniek annyira elájultak tőle, hogy a magyar romapicsa meg a fatoilvaj férje odament, hogy ELDICSEKEDTEK VELE!
  http://kolozsvaros.com/2016/09/01/lazar-janos-te-mindenkit-kretennek-nezo-kelet-europai-nagyotmondo/

 29. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán bekerült a nyolcadikos történelemkönyvbe
  http://kiskunhir.hu/index.php/friss/487-orban-mar-tortenelem-tananyag-lett-a-kedves-vezeto

 30. dunántúli igazmondó said

  Ő az egyetlen erkölcsileg komolyan vehető lény a reposzt szerzői közül!
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-09-02/elottem-utanam-csiki-csuki-helyzetek
  Boglárka felveti Bayer kitüntetésének morális züllöttségét.
  Miközben a többi reposztszerző auschwitzi vicceket farag (Németh), a medencébe hugyozásról irkálva ekézi Orbán ellenfeleit, ordenáré giccseket gyárt (Jakab), sunyi módon Merkelt, Habermast, Kamarást szidalmazzák (Köntös). A magát írónak és tudományos szerzőnek gondoló parazita papfeleségről (Gyopár) nem is érdemes szót ejteni.

 31. foltos hiéna said

  Szilágyi Áront azzal csalták a károlira, az ország leggagyibb ún. egyetemére, hogy szarér-hugyér kap diplomát.
  Most meghálálja.
  A félkegyelmű Hegedűs Márk megkérdezi tőle, azt érezte-e, hogy Isten mellette van a vívópáston.
  Nem, Isten rajtatok röhög, idióta refik!
  http://reformatus.hu/mutat/12716/

  • Éljen a Vasas! said

   Szilágyi Áron az egész interjú alatt udvariasan hárítja a szájába adott válaszokat. Semmi olyant nem mond, amit a kérdező hallani akar. Ha már nagyon károlizik a kérdező, akkor udvariasan megemlíti a Károlit is, de utolsó helyen. Nem ájtatoskodik, nem szenteskedik, nem istenezik. Egy felsőbb erőben pedig mindenki hisz többé-kevésbé, de még ha ateista is, akkor is reménykedik. Ennél többet Szilágyi sem mond. Amit igazán dícsér, és aminek igazán hálás, az nem a Károli, hanem sportklubja, a Vasas.

  • Szilágyi áldott állapotban said

   Jellemző a Károlira, hogy az interjúból pont azt a két mondatot idézik a címlapon, amit az ostoba riporter kényszerített ki Szilágyiból. http://www.kre.hu/portal/index.php/759-valaki-fent-vigyaz-ram.html

 32. Orbán és a muszlimok said

  Több mint hárommilliárd forintnyi kölcsönt adott a külügyi tárca felügyelete alatt működő Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. a kormányfő rokonaihoz köthető cégcsoportnak – derül ki a 444.hu cikkéből. Az élelmiszer- és konzervkereskedelemmel foglalkozó Cider Alma Kft. összesen 3,2 milliárd forinttal tartozik az MNKH-nak, vissza eddig csupán 280 milliót fizetett, holott a határidőből már rég kifutottak. A kft. egy egész cégcsoportot fog össze, melyben több fontos pozíciója van Orbán Viktor sógorának, a Cider Alma egyik leányvállalatát pedig a miniszterelnök unokaöccse vezeti. Még konkrétabban: a kormányfő felesége, Lévai Anikó testvérének, Lévai Gizellának az egyik fia is feltűnik a cégcsoportban: Szeghalmi Ádám vezeti a Cider Alma Drogida Hungaro nevű leányvállalatát.

  Szeghalmi Ádám testvére, Szeghalmi Balázs is szorosan kapcsolódik az MNKH-hoz, olyannyira, hogy ő vezeti a kereskedőház törökországi, izmiri kirendeltségét. Egyébként a törökországi, az iráni, a görögországi és a ciprusi MNKH-érdekeltségeket Adnan Polat oligarcha működteti, aki Erdogan török elnök egyik fontos támogatója. Polat nem kevesebb mint egymilliárd forintot kapott a kirendeltségek működtetésére a külügyi tárca cégétől. (A török oligarcha más szálon is kapcsolódik az Orbán-rokonsághoz, hiszen partnerként együttműködik a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a kastélyforgalmazó vállalkozásával.)

  http://mno.hu/belfold/orbanekig-ernek-a-szalak-1359765

 33. ohranka said

  Ennyien adták vissza a lovagkeresztet Bayer miatt:
  http://444.hu/2016/08/22/visszaadott-lovagkereszt-szamlalo

 34. réti pipitér said

  Rétvári a balfasz igazi baromságokat röfög:
  http://444.hu/2016/09/02/retvari-bence-szerint-a-kvotanepszavazas-a-keresztenyek-szamara-vallasi-kerdes-is

 35. zelóta said

  Fideszes gazemberek a gyilkosságtól sem riadnak vissza.
  http://hvg.hu/itthon/20160831_fulladas_nincstelen_zenesz_atruhazas_rc_invest_fauszt_zoltan_farkas_mihaly?s=hk

 36. jobbikos said

  Itt van a derék kereszténynemzeti jobbikos, aki beleköp a cipőkbe (a zsidó áldozatok emlékművébe), de a négygyerekes feleségét egy kiskorúval csalja.
  http://www.origo.hu/itthon/20160902-kulcsar-gergely-jobbik-szexbotrany-kiskoru-lany-eljaras.html

 37. Schmidt a kancsal szibilla said

  Schmidt a kancsal qrva megszerezte Spéder cégét.
  http://hvg.hu/itthon/20160902_speder_zoltan_bif_schmidt_maria_ungar_peter_reszvenyesek_tozsde

 38. Fidesz innováció said

  Új adónemek kerülnek bevezetésre:

  – Élenjáróknak: hang*adó* – Gyászolóknak: hamv*adó* – Szépkorúaknak: lank*adó* – Öngyilkosjelölteknek: fel*adó* – Narkolepsziásoknak: szunny*adó* – Alváshiányban szenvedőknek: fár*adó* – Zenészeknek, énektanároknak: Cé *a dó* – Karmestereknek, karnagyoknak: hang-*adó* – Túlsúlyosoknak: puff*adó*, dag*adó*, has-*adó* – Rohanó életmódot folytatóknak: szal*adó* – Könyvelőknek, matematikusoknak: szám*adó* – Kissé sem konzervatívoknak: hal*adó* – Extrém stílust követőknek: sikk*adó* – Divatdiktátoroknak: mérv*adó* – Mosodai alkalmazottaknak: szár*adó* – Szakmunkásoknak: szak*adó* – Örömlányoknak: lyuk*adó* – Szégyenlősöknek: sáp*adó* – Fagyizóknak: olv*adó* – Szomjasoknak: tikk*adó* – Horgászoknak: hal-*adó* – Szülő nőknek: élet*adó* – Atomfizikusoknak: has*adó* – Visszafogottaknak: mérték*adó* – Karosszérialakatosoknak: horp*adó* – Vendéglátósoknak: fog*adó*, vig*adó* – Rádiós, tévés szerkesztőknek: hír*adó* – Fogorvosoknak, szájbetegeknek: fog-*adó* – Agyzsugorban szenvedőknek: sorv*adó* – Gyomorbántalmazottaknak: pukk*adó* – Reumás betegeknek: zsibb*adó* – Pattanásos bőrűeknek: fak*adó* – Orvosoknak: hála-*adó* – Hívőknek: hála*adó* – Ingatlanközvetítőknek: el*adó*-ki*adó* – Sportrendezvényen szurkolóknak: rang*adó* – Magas katonai beosztásúaknak: rang-*adó* – Munkahelyteremtőknek, foglalkoztatóknak: munka*adó* – Tépőzár-készítőknek: tap*adó* – Rágógumizóknak: rag*adó* – Félősöknek: borz*adó* – Okosoknak: ötlet*adó* – Tipp-mixelőknek: tipp*adó* – Virágárusoknak: herv*adó* – Felelőknek: válasz*adó* – Ünnepélyes megnyitóknak: át*adó* – Tartozóknak: meg*adó* – Kölcsönzőknek: vissza*adó* – Színházi öltöztetőknek: rá*adó* – Szerelmeseknek: oda*adó* – Nemmel válaszolóknak: tag*adó* – Közösséghez tartozóknak: tag-*adó* – Későn távozó vendégeknek: mar*adó* – Nagytestű kutyatulajdonosoknak: mar-*adó* – Udvarias tömegközlekedőknek: hely*adó* – Napfelkeltét bámulóknak: pirk*adó* – Kamaszoknak: láz*adó* – Betegeknek: láz-*adó*

 39. Magánlátogatás said

  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14102574_10207546870655545_2417461445747368222_n.jpg?oh=fd75615e2ce10846cb0aff2630b422da&oe=5882BEC5

 40. Baloldali idióták said

  Orbán és bandája azért rabolhat permanensen, mert a legnagyobb baloldali pártot egy ilyen aljas és/vagy hülye irányítja.
  http://kolozsvaros.com/2016/09/02/kurvanak-allni-es-szuznek-maradni-egyszerre-nem-lehet/

 41. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely sápítozik a hittanon, meg a “gyülekezeteink állapotán”. Szerintem a legrosszabb a ti szellemi és erkölcsi állapototok. Napról napra bizonyítjátok a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-09-03/mellekhatas-es-ami-abbol-kovetkezik
  Idézi Kodácsy Tamást, annyira nem figyel a hülye, hogy i-vel írja a nevét.
  Azt se tudja, hogy Balla ezt a nagyszerű embert úgy rúgta ki a károliról, mint a sicc.

 42. Puzsér Róbert fan said

  Robinak igaza van: a világcsúcsoknak nincs hatása a népegészségügyre!
  http://www.borsonline.hu/aktualis/puzser-lefitymalta-hosszu-katinkaek-aranyait/118388

  • baszdmegastadiont said

   Teljesen igaza van. A riói olimpia kudarc volt. A 8 aranyéremből 3-3-at két nő nyert: Hosszú Katinka és Kozák Danuta, Hosszú még egy ezüstöt is mellé. 1-1-et pedig két vívó. Ez semmi hatással nincs a népegészségügyre.

 43. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös Oriana Fallacit idézgeti.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-09-03/fallaci-az-ateista-kereszteny
  Könnyű volt Fallacinak a biztos halált jelentő diagnózis birtokában gyűlölködni. Abban az Olaszországban, amely barátságot ápolt Kadhafival, akinek pompás sátrait Róma közparkjaiban verték fel – ő, mint beduin, nem kívánt házban lakni. Fallaci megírja, hogy Kadhafi nagy kísérete teleszarta a parkot, lehugyozták a középkori olasz templomok falát. Az ő sajátos kultúrájuk nevében, igen.
  Fallaci találkozott iszlámistákkal Rómában, tudta, miről beszél.
  Mikor találkozott Köntös Pápán a Márc. 15. téren migránsokkal, akik ellen most tele pofával uszít?
  Jut eszembe, nemrég megöltek egy nőt a Március 15. téren.
  Bizonyára aljas migráns volt a gyilkos?
  Ó jaj, nem, egy keresztyén magyar ember!
  Miről beszél ez a kútmérgező Köntös?

 44. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Robi egy zseni!
  Mindenekelőtt azért, mert túlélte szabóandrás aljas támadásait, aki “Mit keres itt ez a mocskos zsidó?” kiáltásokkal támadta szegényt.
  Most meg jól elirányította az izomagyú kopoltyúst
  http://www.life.hu/sztarok/20160901-puzser-robert-olimpikonnal-csatarozik-facebook-harc-az-olimpikon-es-puzser-kozott.html

 45. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Kutya se jelentkezett a károli erkölcstani továbbképzésére, most itt rinyálnak megint!
  Helyesen tették: ez az egyetemnek csúfolt kupleráj nevelte ki hallgatóként és oktatóként a közoktatást szétromboló retkes qrva czunyinét és az okirathamisító mocskos gazembert, szabó andrást!
  Ki akarna ilyenektől erkölcsöt tanulni?
  Na meg pláne pénzér?
  http://www.parokia.hu/v/karoli-gaspar-reformatus-egyetem-hirdetmenye/

 46. aranyoss a lepénzelt idióta said

  Aranyos bácsi a vén alzheimeres megint mondott valami orbitális faszságot.
  http://reposzt.hu/comment/7783#comment-7783
  Kia bánatnak van kedve hittanra járni, ha ilyen zombik hirdetik a saját baromságukat.

 47. szijjártó a futóbolond said

  Szijjártó leszarja a segítségre szoruló magyar asszonyt
  http://kolozsvaros.com/2016/09/03/ilyenkor-nem-mi-vagyunk-a-vilag-urai-petike/

 48. Károli a pénzmosoda said

  Holnap 10-kor lesz az ország leggagyibb ún. egyetemének az évnyitója a fasori református templomban.
  Látható: Balla a sátánista, szabóandrás, a cégéres gazember meg még számos futóbolond, elmebeteg és bűnöző.
  Meg fröccsöntött szandálban és pi..ig érő szoknyákban a kis rüfkék, tetkóval és sortban a kis stricik, ők lesznek az ún. tanulóifjúság.

 49. Irány Etelköz said

  A történelemtankönyveket is fideszcsahos senkik írják:
  http://kolozsvaros.com/2016/09/03/a-tortenelmet-a-gyoztesek-irjak-a-tortenelemkonyveket-meg-a-fideszesek/

 50. A nagy ötlet said

  Tőkéczki nagy ötlete: beterelni a cigányokat a népszavazásra!

  Az ősszel esedékes magyarországi kvótareferendum kapcsán meg kellene célozni a cigányokat, megértetni velük, hogy nem érdekük a migránsok betelepítése. Ugyanez igaz a baloldali típusú szervezetekre, a feministákra, homoszexuálisokra, a zsidóságra, és az ateistákra is – erről beszélt Tőkéczki László politológus.

  http://www.hirado.hu/2016/09/04/tokeczki-a-ciganyok-vajon-tudjak/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: