Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

A leopard cannot change its spots (Kutyából nem lesz szalonna)

Posted by karoligaspar - október 2, 2016

Szabó, a sötét gazember

Szabó, a sötét gazember

Írta: Sola scriptura

Bár Szabó András nem leopárd, hanem egy sötét patkány, az angol közmondás sajnos ezzel az elegáns állattal fejezi ki a “kutyából nem lesz szalonna” jelentését. Szabó a MAB Felülvizsgálati Bizottságában ülve is csak azt képes adni, ami a lényege.

Egyszóval ott sem tétlenkedik, napjainkban sem, miközben az egyetemi oktatásból és a bölcskar életéből visszavonták, tudjuk, miért, a professzori fizetését azért rendszeresen utalják neki. Mondhatni, permanens alkotói szabadságon van a Károlin. Egy második professzori fizetést is kap – ezt euróban – révkomáromi ténykedéséért, erről még külön posztban fogunk beszámolni. Szabó 2012 novembere óta a MAB fellebbviteli bizottságának a tagja – Balog emberminiszter ezzel kárpótolta őt azért, hogy bedöntötte a saját egyetemén dékánként és az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnökeként a saját doktori iskoláját. Tudjuk, nehéz ezt követni, de ez történt. Ráadásul a tájékozatlan Balog akkor javasolta Szabó András delegálását a MAB-ba, amikor a Fővárosi Főügyészségen még javában folyt ellene a büntetőeljárás intellektuális közokirat-hamisítás és hivatali hatalommal való visszaélés miatt. Úgy tűnik, Szabó a MAB-ban is folytatja bűnös üzelmeit. Erről számol be Kenesei István professzor az Élet és Irodalom szeptember 22-i számában A felsőoktatás vidám nyara című cikkében. A cikk a felsőoktatás több más anomáliájáról is beszámol, a bűnösök nevét azonban – nem akar bíróság elé állni – elhallgatja. Mivel Szabóét is, a tájékozatlan olvasónak csak az “jön le”, hogy valami nagyon bűzlik a MAB környékén (is), ami, ugye, a felsőoktatás minőségbiztosítási szerve lenne. Már ha nem került volna be Szabó a MAB felülvizsgálati bizottságába, amelynek elvileg az lenne a feladata, hogy az apparátus hibáit korrigálja.

Szabó “áldásos” tevékenysége a MAB 3 tagú Felülvizsgáló Bizottságában azzal kezdődött, hogy Szabó, mint a Bizottság egyetlen bölcsész tagja, jóváhagyta a Pannon Egyetem Alkalmazott Nyelvtudományi Doktori Iskolájának akkreditációs kérelmét, amelyet a MAB testülete elutasított, mivel a törzstagok túlnyomó része külföldi (zömük holland) volt. A Magyar és Alkalmazott Nyelvtudományi Tanszék bázisán (tanszékvezető: Navracsics Judit, a hasonnevű Tibor nővére) létrejött konglomerátum törzstagjai természetesen nem járnak a Séd partján, ha járnának, se értené őket az a néhány magyar szakos hallgató. A DI elnöke pillanatnyilag még egy holland, de a vezetés nemsokára átkerül Navracsics Judit kezébe. Minderről egy korábbi posztunkban már beszámoltunk.

Szabó a MAB-ban is nyírja a kollégáit. Ahova ő beteszi a pszoriázisos, ortopéd cipős lábát, ott tisztességes ember nem marad meg. A fél Károlit már kiirtotta, most a MAB van soron. Falus András professzor (a Semmelweis Egyetem oktatója, az MTA rendes tagja) lemondott bizottságbeli tagságáról és elnöki funkciójáról, alighanem a veszprémi ügy miatt, amelyet szakmai vagy észérvekkel megindokolni nem lehetett. Így a bizottságnak már csak két tagja maradt, Szabón kívül Rácz Zoltán fizikus, az MTA rendes tagja. A bizottság ilyen körülmények között nem is működhetne, de mégis megteszi. Az összetételből következően minden bölcsész- és társadalomtudományi döntést Szabó hoz EGYEDÜL.

Kenesei az újonnan kinevezett egyetemi tanárok között talált egy ismerőst, akinek munkahelye csodálatos módon éppen a KRE. A történettudományok professzorának nevét a MAB honlapja az egyszerű érdeklődő számára nem tárja fel, csak annyit, hogy a történettudományok professzora lett, a döntés az E 3335 számot viseli. Tehát kineveztek professzornak egy történészt arra a karra, amelynek Történettudományi Doktori Iskolája csak 7 törzstagot tud felmutatni, azok között is több a túlkoros, mint Kun Miklós vagy Gergely András, vagy nem történész, hanem agrármérnök (borász), mint Csoma Zsigmond, irodalmár, mint Horváth Csaba, vezetője pedig nincsen.

Szabó tehát a MAB-ban is hozza formáját. Intrikál, lobbizik, csereszívességeket tesz, egyszóval szokása szerint nem a szakmaiságot képviseli, hanem saját érdekeit. Professzorságot harcol ki egy károlisnak, hogy formálisan teljesíthessék a Doktori Iskola akkreditációjának személyi feltételeit. Ahogy Kenesei professzor írja: “A történet komikumát az adja, hogy a – korábban a veszprémi doktori iskola fellebbezését elfogadó, majd elnöke lemondása miatt háromból kéttagúvá redukálódott  Felülvizsgáló Bizottságnak a tudományterületileg illetékes tagja (értsd: Szabó András) éppen ennek az érintett egyetemnek a vezető oktatója és (ún. multidiszciplináris) doktori iskolájának törzstagja.”

Kenesei professzor tovább fűzve a gondolatmenetet már a Károli szedett-vedett multidiszciplináris alakulatának sorsát vetíti előre: “Arra gondolni sem merek, hogy az is közrejátszott (Szabó Andrásnak a Pannon Egyetem Doktori Iskoláját illető döntésében), hogy saját egyetemének hasonló ügye évek óta húzódik a MAB eljárásaiban. Persze az is kérdéses, hogy ha a saját egyeteme fellebbez egy döntés ellen, akkor összeférhetetlensége miatt az FvB egyetlen maradék tagja hozza-e meg a döntést.”

Rácz akadémikus fizikusként nyilván nem akar dönteni arról, hogy a Károli fű-fa-virág összegányolt multidiszciplináris Doktori Iskola-tervezete, a törzstagok között bizottsági kollégájával, Szabóval, megfelel-e az akkreditációs kritériumoknak, ha a MAB testületi döntése elutasító volt. A területileg illetékes megmaradt tag – Szabó András maga – pedig nyilván úgy dönt, hogy a Károli multidiszciplináris doktori iskolája minden létező kritériumnak megfelel. Különösen mivel a három program egyikének (az irodalom- és kultúratudományinak) ő nemcsak törzstagja, hanem a vezetője.

Mindebből tökéletesen világos, hogy Szabó András 2012 óta az eredetileg 3 tagú FvB tagjaként, majd, miután Falus akadémikust becstelenségével elkergette, a 2 tagúra redukálódott bizottság egyik feleként korrupt üzelmeket folytat. Szívességet tett az EU biztos Navracsics Tibor nővérének, ennek busás ellentételezése reményében. Közben intézgeti a Károli mocskos Doktori Iskola-ügyeit új professzor kinevezésével. Azt is el fogja intézni bizonyára, hogy ne számítson a túlkorosság a Károli esetében, ne legyen akadály, hogy a Történettudományi DI tagjai között vannak, akik a hamut is mamunak mondják, szakmai kompetenciájuk pedig a 0-hoz konvergál. Végül pedig akkreditálja a  gagyi és vicclapba való, többször elbukott Multidiszciplináris Doktori Iskolát saját magával vezetőként.

Folytatni fogjuk Szabó András legújabb bűncselekményeinek feltárását a jövőben is. Most a MAB FvB-ben elkövetett bűncselekményeiről szóltunk, következő cikkünk egy egészen másfajta bűncselekmény sorozatos elkövetését fogja bemutatni. Amilyen szürke és unalmas oktató és tehetségtelen kutató Szabó András, olyan hihetetlenül kreatív és sokoldalú bűnözőként. Nemrégiben egy egészen másfajta bűncselekményben próbálta ki magát sikeresen, de erről majd később.

86 hozzászólás to “A leopard cannot change its spots (Kutyából nem lesz szalonna)”

 1. fideszes gyilkosok said

  A fickónak igaza van!
  http://ikotity.blog.hu/2016/10/02/mikent_szavazott_volna_jezus_ha_lenne_magyar_allampolgarsaga

 2. Közel a vég! said

  A magyar nép megmutatta, hogy nem olyan hülye, hogy bevegye a rabló kormány és a szervilis egyházak haztugságait:
  http://hvg.hu/itthon/20161002_A_magyarok_europaiabbak_a_kormanyuknal__reagalt_a_luxemburgi_kulugyminiszter

 3. advocatus dei said

  Ezt írja a Zeit:
  Orbán menekültpolitikája megbukott.
  Orbán lelepleződött populistaként.
  http://www.zeit.de/politik/ausland/2016-10/ungarn-referendum-eu-fluechtlingspolitik-viktor-orban-populist-entlarvt/seite-2

 4. Köntös Orbán lakája said

  Köntös bevallja a bukást.
  http://reposzt.hu/comment/7861#comment-7861
  Pedig ők elég hangosan csaholtak.
  Húztok innen a francba, szennyes gazemberek!

  • reposztos barmok said

   A reposzt lefagyott, még mindig nincs új poszt.
   A fideszes papi kutyák berekedtek?
   Kövi Dinka hatalmas szájára is lakat került?

   • lelkipásztor said

    Kamarás István tanár úr kommentje Köntösnek címezve a reposzton:
    “Jobb lenne, ha ezután a “migráns” helyett a “menekült”, a “felebarát” és “Isten vándorló népe” is felbukkanna reposztjaidban, és persze a legjobb az lenne, ha ezek egyre inkább protestánsabbak és keresztényebbek lennének és kevésbé járnának pártunk és kormányunk kedvében”.
    TÖKÉLETESEN EGYETÉRTÜNK!
    http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-10-02/vilagkepek-kuzdelme#comment-7863

 5. law and order said

  Jogcsavarót és puha gerincű mosogatórongyot keres a zsinat
  http://reformatus.hu/mutat/12789/

 6. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán a rabló gazember helikopteren szálldos.
  http://www.borsonline.hu/aktualis/rogan-es-csaladja-helikopterrel-ment-szabo-zsofi-eskuvojere/119939

 7. antilop és felesége said

  Anti nemcsak lop, hanem hazudik is, de lelepleződik:
  http://444.hu/2016/10/03/helikopterrel-ment-rogan-antal-szabo-zsofi-eskuvojere

 8. Tiszta MAB-ot Szabó nélkül! said

  Mikor fogják a bizonyítottan csaló és súlyosan korrupt Szabó Andrást eltávolítani a MAB-ból?
  Csak akkor, ha vége lesz az orbáni refi maffiának!

  • anonymanalyst said

   Egyáltalán hogy lehetett egy csalásért, lopásért, hamisításért, kényszeítésért, zsarolásért, hivatali hatalommal való visszaélésért büntető eljárás alatt álló személyt, akit pont a MAB buktatott le, a MAB egyedüli döntéshozójának megtenni?

   • Hülye Balog said

    Ebből is látszik, hogy Balog Zoltán mennyire hülye. Az egész ország ismerte Szabó András gaztetteit, a MAB perrel fenyegette meg miatta a Károlit, lebukott, beleírták a MAB-határozatba, hogy mekkora gazságokat követett el, Balog Zoltán mégis pont a MAB egyik főgóréjává tette meg a főgazembert.

   • Balog Zoli védelmében said

    Zoli nem hülye csak átverte őt Szabó. Csellel kúszott be a küszöb alatt a MAB legföbb döntéshozó szervébe, amely még a közgyűlési határozatokat is felülírhatja, mint ahogy mindenhova. Például a Károlira is. De ahová bekúszik, ott fúrni kezdi a bennlevőket, míg teljesen ki nem fúrja őket. Ezt Balog Zoli nem tudhatta róla, mert nem ér rá a neten lógni hogy tájékozódjon. Így aztán elhitte Szabónak amiket hazudozott magáról és másokról.

   • Hülye Balog said

    Hiába véded, akkor is hülye. Nem kellett a neten lógnia. Ha a MAB összesen 3 tagú feljebbviteli bizottságába javasol valakit, akkor legalább a MAB honlapján tájékozódnia kellett volna róla. Szabónak a MAB-ban is priusza van. Nem javasol normális ember a MAB-ba valakit, aki éppen a MAB szabályait szegte meg súlyosan és a MAB buktatta le, a MAB volt az, amelyik Szabó bűncselekményeit kirakatba tette.

   • Rablóból pandúr said

    Olyan ez, mintha egy bűnözőt a lebukása után nem lesittelnének hanem a rendőrség élére neveznék ki.

   • kis kálvinista abszurd said

    Vagy amikor a bankrablót a tett színhelyén péneszsákkal a kezében elfogva kinevezik bankigazgatónak, miközben folyik ellene a nyomozás bankrablás miatt…

 9. Ludvvig a szegedi egyetem szégyene said

  A Multidiszciplináris doktori iskolában ugye ott van Szabó eszelős felesége, a szegedi egyetem legpiszkosabb rihonyája, Ludvig Éva is?
  Akit Kenesei professzor jól megbuktatott generatív szintaxisból.

  • Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

   Itt van a bagzó csótányokkal a gallérján, a vénség májfoltjaival a mohó kezén Magyarország LEGUNDORÍTÓBB VÉNASSSZONYA,
   az eszelős giccsgyáros, a rablógyilkos Szabó felesége

 10. a Károli muszlimizálódása said

  A Károli készül a muszlim Európára!
  Tunéziai előadó lebbenti fel a fátylat a muszlim jövőről!
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/653-habib-kazdaghli-eloadasa-az-arab-tavasz-utan-ot-evvel-tuneziaban-a-remeny-tovabbra-is-el.html

 11. red rat said

  Elbuktátok, fidesz és a refis nyaloncok!
  Hallod, Bogárdi?
  Hallod, Balog, Hallod, Károli?
  Azt hiszem, új valag után kéne néznetek.
  http://huppa.hu/szele-tamas-lenni-vagy-nem-lenni/

 12. orsós rajmondó said

  Újra vizsgálja az OLAF a fideszes rablásokat.
  A legkorruptabb országok között egyre “előkelőbb” helyet foglal el Magyarország.
  A csúti gazember, orsósviktor élen jár a rablásban.
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/magyarorszag-a-legkorruptabbak-kozott

 13. Séd parti séta said

  Itt van az Alkalmazott és Magyar Tanszék, élén Navracsics Tibor nővére:
  http://alknyelvweb.uni-pannon.hu/index.php/hu/oktatok
  Egy kicsit sok a holland professzor egy magyar kis tanszékhez, nem?
  Csernicskó is külföldi, beregszászi.
  Csépe Valéria pedig MTA-nál dolgozik.
  Van az a pénz, amiért ezek mind eladják magukat.
  DE HONNAN DŐL A LÓVÉ IDE?
  Navracsics Tibor intézte el?
  MENNYIT KAPOTT SZABÓ András ENNEK A MOSLÉKNAK AZ AKKREDITÁLÁSÁÉRT?????

 14. Setéth Andris said

  El ne feledkezzünk szabó andrás RÉGI GAZTETTEIRŐL SEM!
  http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg

 15. Petrőczi a pöcegödör said

  Na itt van a grafomán vén trampli is
  http://feol.hu/hetvege/petroczi-a-katicabogaras-kolto-1747971

  • Vén kecske is megnyalja... said

   A cikkíró meg van lepve hogy Ludvig “a sikamlósabb poénoktól sem riad vissza”. Mi nem mert ismerjük Ludvigot. Csak ilyen “poénjai” vannak, ha obszcenitásait egyáltalán poénoknak lehet nevezni. Neki mindenről az jut az eszébe. Még vénségére is.

 16. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Az Auschwitzon röhögő Németh, az idióta celli pap most Bayer gondolatmenetét folytatja.
  A reposzt fasiszálódik.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-10-04/europa-avagy-egy-no-fotoalbumbol

  • a reposzt a refis kurucinfó said

   A reposzt új minőségbe süllyedt le:
   A zsidózó – Pető Andrea professzorasszonyt pl. simán lezsidózták -, az orbán mellett uszító idióták a fasszta Völkische Beobachter és a kurucinfó szintjén óbégat és lincselésre uszít.

  • Köntös megszolgálja Orbánnak a lovagkeresztet.

 17. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

  Orbán kiröhögte a korrupcióról érdeklődő képviselőt
  http://444.hu/2016/10/03/orban-viktor-elert-ervelestechnikaja-csucsara

 18. a választás bukása said

  Orbánék bebuktak.
  Elköltötték a rengeteg közpénzt, gyilkos módon uszítottak a refis reposzt meg többi hasonló újfasiszta orgánum segítségével, aztán mégis ÉRVÉNYTELEN LETT!
  http://hvg.hu/itthon/20161003_Repul_a_nehez_ko_nagyot_koppan_ottan

  • Jobbötlet said

   Orrbán pókerezet, s elbukta a full house-t, pedig üvöltöttük neki innen jobbról, hogy jobb ötletünk van, ráadásul “ócsóbb”!
   Ha tisztességesen játszott volna, azaz alaptörvénybe foglaltatta volna a csürhekizárást, akkor lehet, hogy most a royal flush-t ünnepelhetne és bemutathatná a nemzetközi jelzést ezeknek a balf@szoknak!

   • tolvaj orsós said

    Azt szoktam írni libsi oldalon ahova benyomulok és ahol végre kiélhetem magam látva erőlkodésüket, hogy én azaz én váltom le Orbánt mert lopós. Szavazáskor a nemet a libsik a cionisták ellen is húztam . Természetesen nem akarok se niggert etetni, se muszlimot, elég a zsidót és a cigányt. De igen is a libsi propaganda kontra produktív, mint a mint a szájkosár törvény . Azaz nehogy már a zsidók váltsák le Orbánt! Utálatos ember lett Orsós, de álljon már meg a nászmenet !

 19. fideszes haramiák said

  Orbánék kirabolták az országot, a hülyék meg hagyják.
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_tette_az_orszaggal_a_kormany_ot_ev_alatt.621754.html

  • hazug orsós said

   Bizunk benne egyszer mint Chaucheskuéknak neki is szembe kell néznie egy vagy több kibiztosított feltárazott gépkarabély csövével és a torkolat tűz lesz az utolsó aminek képébe hazudhat és amit utoljára lát..

 20. journalist said

  https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-orban-es-alellenzeke-is-meztelen
  Persze a Baloldaliak se tiszták!

 21. Hátulról lesből támadó said

  Szabó a MAB átverésével híresült el a felsőoktatásban. Egy ilyen határozat http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=713&pop=200 után pozíciót kuncsorogni ki az ütődött Balogtól pont a MABban, rinocéroszbőrűnek kell lenni. Az egész MAB-határozat Szabó példátlan aljasságáról szól. Benne is van szó szerint, hogy ilyen aljasságra remélhetőleg nem volt és nem is lesz példa a magyar felsőoktatás történetében. És ezek után ül be ez a sötét gazember a Feljebbviteli Bizottságba!

  • MAB Illetékes said

   Aminél már nincs feljebb. Szabó ma a bölcsészettudományok fő-fő sőt egyetlen döntéshozója. Nagyobb a hatalma mint Kulcsárszabónak!

 22. journalist said

  Soós rugalmasan elszakad a migráncsozóktól
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-10-05/korlatlan-korlatoltsag

 23. Iránytűvel a jövőbe said

  Ma már teljes szingli generációk jelenthetik ki koruknál fogva, hogy nincs és már nem is lesz gyerekük. Számukra véget ért vagy el sem kezdődött a történelem. Félreértés ne essék, nem akarom megbántani vagy még jobban megtaposni a Hansági tanárnő féléket. Tudom vagy legalábbis sejtem, hogy milyen üres tud lenni egy gyermektelen nő élete. Ugyanakkor azzal, hogy véget ért számukra a történelem, már a jövőért való felelősség sem nyomja a vállukat. Nekik már mindegy, hogy tíz, húsz, ötven év múlva európaiak, bevándorló muzulmánok vagy a tibeti bálnák népesítik be a jó öreg kontinenst. De ez merő önzés és irigység a gyerekeik jövőjét féltő magyar hazafiakkal szemben. A szinglik nem mentek el vasárnap szavazni hogy megmentsék Európát, megmentsék Magyarországot. A Hansági tanárnő féléké a felelősség hogy érvénytelen lett a népszavazás.

  • Ágnesasszony said

   Ez merő rágalom. Hansági tanárnő igenis szavazott. Mészáros MarciPista újsütetű gyerekének a jövőjéért. Hansági tanárnő igenis hű fideszes pártkatona. Ne próbáljátok itt ballibsinek beállítani csak azért mert félzsidó!

  • Zsákos Vitya said

   Vona Gábor szerint a referendum nem volt jó eszköz az ország megvédésére, a kormányfő vesztesként, “hátizsákjában egy érvénytelen népszavazással” vesz részt az Európai Tanács ülésein.

   • Langyosgabi said

    Egyszer az egyenes beszédben kálmán olga megkérdezte vonától (szándékos a sok kis betű), miért nem nyújtanak be ők is népszavazási kérdést valamilyen ügyben, mire vona annyit felelt: a népszavazás intézményét ellehetetlenítette a fidesz. És ezt a lehető legtermészetesebb módon mondta, mintha a világon a létező legevidensebb dolog lenne, hogy akkor nem is kell küzdeni ellene.
    Pedig pont egy ilyen megnehezített terepen értékelődik fel egy létrejövő népszavazás súlya, annál nagyobbat lehet ütni a fideszen, minél inkább meg kell küzdeni egy népszavazásért. De a jobbik megelégszik a parlamenti sziszifuszi munkával, és még mindig nem zavarja őket, hogy minden létező törvényjavaslatukat leszavazza a fidesz, ők a világért sem váltanak módszert…

   • felcsuti cigánysor said

    Orsós megy a feje után,nem hallgat senkire és semmire!Ideje lenne már észrevenni!

   • csuti ripacs said

    Orbán egy fantasztikus színész. Szívesen látnám több darabban. 🙂

   • Putyinpincsi said

    “karizmatikus” bohóc,egy súlytalan senki,aki idehaza az erős vezető illúziójával etet meg benneteket,oroszba meg törökbe pedig a talpát nyalja a gazdinak!Na így valahogy!:D

 24. journalist said

  orbán mocskos kommunikációja
  http://kolozsvaros.com/2016/10/05/ez-a-szarkupac-nyiltan-szegyentelenul-rekeszti-ki-a-magyarsagbol-a-magyarok-60-at

  • A megrugdosott gyermek said

   Sok mindenről árulkodik az a ’89 táján készült felvétel is, amelyen ez a megnyerő, kedves fiatalember, a kis Orsós, arról beszél, hogy az apja verte, sőt rúgta is őt. A szülők nagyon ritkán rúgják a gyerekeiket. Sok vert, pofozott gyerekkel foglalkoznak pszichológusok, de egyet sem rúgtak a szülei. „Nagyon utáltam akkor az öregemet” – mondja a kis Orsós a felvételen, és elneveti magát. Ez a nevetés jellegzetes. A nehezen síró ember nevetése, ami elfedi a szégyellt sírást. Sok ilyet láttak pszichológusok férfiaktól. Őszintén szánhatjuk ezt a nehéz sorsú embert, aki a megrugdosott gyermekből lett.

   • Paplanaláfingó said

    Akkor Szabó Andrást is szánhatjátok. Őt nem verte az apja, nem azért. Hanem mert lelencbe adta. Utálta a veleszületett jellemhibája miatt. Állandóan mószerolta a tesóit, intrikált ellenük, meg akarta veretni őket a szülőkkel. Sok genyó dolgot művelt otthon a szülei ellen is és a tesóira fogta. Sokáig hittek neki de aztán egyszer lebukott. Onnantól a szerencsétlen apjának lelkifurdalása lett mert mindig a tesókat büntette. Látni se bírta attól kezdve ezt az aljas torzszülöttet. Gyerekneveldébe adta, de a jellemhibáját ott se tudták kikezelni. Így maradt.

   • Pszichiáter said

    A fiatal Orsós azt is őszintén elmondja a felvételen, hogy van egy kis szkizofrén hajlama is. Azóta már észrevettük…

 25. Kövi Dinka said

  a hülye p..a lebassza a fél országot, akik nem orbán kedvére szavaztak.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-10-06/erdeke

 26. Zója utca said

  Nemsokára nem jön a lóvé, mit fogtok ellopni?
  http://www.pupublogja.hu/2016/10/most-volt-eleg.html?spref=f

 27. Kockás alsógatya said

  A miénkhez hasonló primitív, kulturálatlan otrombasággal, ilyen megrendítően alacsony intellektuális teljesítőképességgel nem találkozhatunk a civilizált világban. Képzeljük el, hogy az angol királynő szotyolát köpköd Ascotban, vagy bármelyik civilizált ország vezetője a parlamentben a neki feltett kérdésekre nem válaszol, vagy – nyilvános adatokkal bizonyíthatóan – rendszeresen valótlan dolgokat állít az ország nyilvánossága előtt. Vagy hogy a kormányzó párt rangos képviselője egy televíziós interjúban a kockás alsógatyájával „érvel”.

 28. orbán hazudik said

  orbán hazudik
  http://444.hu/2016/10/06/orban-elrendelte-a-civil-szervezetek-elleni-tamadast-majd-par-honap-mulva-egy-nemet-interjuban-ugy-tett-mintha-nem-is-tudna-mirol-van-sz

 29. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Tegnap tartotta nagysikerű akadémiai székfoglalóját Vörös Imre. Korábban a KRE ÁJK doktori iskoláját is vezette.
  Aztán a Balla szégyenletesen kirúgta.
  mert ballának szabó kell, a cégéres gazember.

  • Psychodom said

   Balla cinkosa ebben az a Domokos Andrea volt, akit Balla szintén kirúgott, de aztán volt doktorandusza, a gazember Poltpéter helyettesévé avanzsált Lajtár István visszaprotezsált a Károlira.

 30. CETA said

  Orbánnak csak a migráncsok ellen nagy a pofája, a CETA-tól már nem véd meg
  http://mno.hu/gazdasag/atlepnek-a-fidesz-frakcion-1365000

  • Traitor said

   A CETA aláírása megmutatja Orbán igazi énjét, beágyazottságát, vagy talán inkább bekötöttségét és a teljes, ocsmány jellemtelenségét.

   Ez a gennyes ügy méltó- és szerves folytatása pl. a Lisszaboni Szerződés olvasatlan aláírásának stb. stb. Sajnos sokáig lehetne folytatni az orbáni nemzet- és hazaárulások sorát.

  • Hunor s Magor said

   Ez gazdasági fegyverletétel, ami majd politikaivá válik. Az nem indok, hogy nem akarnak brüsszel felé újabb frontot nyitni. Ott mi már mélyebbre nem tudunk kerülni.

  • Dagadt ripacs said

   Ez az Orbán-kormányzat valódi arca….
   “Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem hogy mit teszek.”
   Orbán csak ripacskodik, mikor magyar függetlenségről, önállóságról, gazdasági meg mittudoménmégmilyen szabadságharcról, szavazófülkés forradalomról, elszámoltatásról, blabla stb., brekeg.

  • Pénz beszél kutya ugat said

   Orbán eladta az ország jövőjét és minden reményét a túlélésre. Ezek nem nagy szavak: ez a szomorú valóság.

  • Noch dazu said

   “a GMO-mentesség amúgy is benne van a CETA-ban….” Mondta a felháborodott kérdezőknek Gulyás Gergely.

   Hát persze. Én meg a római pápa vagyok.
   Kanadában már lehet kapni az élelmiszerüzletekben génmódosított lazachúst, mindezt úgy, hogy NINCS RÁÍRVA!

  • Trojean Horse said

   A CETA az a bizonyos hátsó ajtó, amin az USA szépen benyomul majd Európába és a kontinenst gazdasági rabszolgájává teszi. A CETA az USA trójai falova.

  • Milton Friedman said

   Egy ilyen, az ország sorsát a migrációval hasonló mértékben meghatározó szerződés aláírása lehetetlen parlamenti felhatalmazás nélkül.
   Orsós meg csak úgy aláírja? Annyira hülye hogy nem látja a hazánkat a multik által fenyegető veszélyt. Vagy talán így fizet sorosnak?
   Mert ugye nincs ingyen ebéd!

  • Pénz beszél kutya ugat said

   Mit csodalkoztok ezen. Orbannak egy 12 jegyű utalas ment a számlájára. Amit nem tudsz penzzel elintezni. azt oldd meg még több pénzzel.

  • Grazi gumiszoba said

   Ha ennyire sikhülye mér nem fogja vissza a többi nagypofáju narancsos?

  • Pávatánc said

   A migráncsokkal szemben is csak itthon van nagy pofája, mikor Brüsszelben van, meg csak a seggre pacsi megy Junckerrel….
   Ugyanezzel a lendülettel munkálkodik mindenen a háttérben a tetű.

 31. orbán a balfék politikai manipulátor said

  orbán megtébolyodott
  http://kolozsvaros.com/2016/10/06/orban-viktor-vegre-terdig-gazol-a-verben/#disqus_thread

 32. Kancsalszem said

  Egész kifizetődő egy bank-vezérigazgatónak, ha a jegybankelnök az albérlője: Matolcsy György jegybankelnöknek és Patai Mihálynak, az Unicredit Bank elnök-vezérigazgatójának (nem mellesleg a Magyar Bankszövetség elnökének) barátságát pénzben is mérhető történetek kísérik. A Patai és Matolcsy közötti barátságnak a legutóbbi közérdeklődésre is számot tartó megnyilvánulásaként lehet értelmezni azt, hogy az Unicredit-vezér egyik budai luxuslakását használja az MNB-­elnök.

  • Matolcsy az albérlőm said

   Valószínűleg nagyon naiv vagyok, de fel sem tudom fogni, hogy miért él egy jegybank elnök más lakásában. Nincs elég pénze, hogy vegyen sajátot?
   Vagy, ha megvette akkor miért ilyen összeférhetetlen módon vett?

 33. Kishantos said

  Meghalt Kishantos hőse. Barátaival versmondóversenyre készültek a helyi kultúrházban, ahol minden fontos ügyet elindítottak Hantosért, Kishantosért. Jó kedvű volt, viccelődtek. Elszavalta kedvenc versét (Petőfi Sándor: A nemzethez), leült, szívéhez kapott, meghalt.

  Ács Sándorné mellett Bolye Ferenc alapította a kishantosi mintagazdaságot.

 34. Kövi Dinka said

  a repedtsarkú p..a jobban tudja
  http://reposzt.hu/comment/7877#comment-7877

 35. székely attila, a fidescsahos idióta said

  megmondom, mitől jó egy iskola.Ha nincsenek benne ilyen mocskos, orbánnyaló papok, mint ti.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-10-08/mitol-legjobb

 36. csicsikov said

  fideszes ötletek, amiket csak ők maguk nem fogadnak meg
  http://kolozsvaros.com/2016/10/07/kiskunhalason-kirugjak-mancikat-a-foldhivatalbol-jon-nandi-es-atkepzi-altatoorvosnak/

 37. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Szenvelgés a Rádayban
  http://www.parokia.hu/v/mit-uzen-a-hitvallasunk/

 38. Közel a vég! said

  ezt gondolják az erdélyiek orbánról. a kárpátok második géniuszárólhttp://foter.ro/cikk/20161006_orban_viktor_vegenek_kezdete

 39. Munkában a gázszerelő said

  Mától megszűnt a Népszabadság. Csak úgy. Minden külön értesítés helyett. Mészáros Lőrinc megvette a mini-mini szterelnöknek.

  • Hasít a Lokál said

   Ahogy Simicska Metro újságja is. Helyette nyomják a Lokált a pofánkba! És van aki ezt a blődlit tényleg olvassa!

 40. Facebook said

  “2014-ben azt hittük, az Origo szétverése a legalja. Ők akkor megírták, hogy Lázár János elképesztően drágán utazgatott. A történet végét ismerjük: a Telekom a kormánynak adta a lapot, azóta propagandaszócső. Azt hittük, nincs lejjebb. De ma egyszerűen elnémították az egyik utolsó ellenzéki újságot, mert meg merték írni, hogy Rogán Antal helikopterezett”.
  “Aki nem szeretne olyan országban élni, ahol a legkisebb kritikus hangokat is elnémítják, várjuk a Kossuth térre, az Országház elé 18 órára. Hívjátok az ismerőseiteket is”

 41. szabó a sátán said

  LELEPLEZTÉK SZABÓT
  http://nepszava.hu/cikk/1108027l

 42. médialitási biznisz said

  Mészáros megvette és megszüntette a népszabit.
  http://444.hu/2016/10/08/rettego-primitiv-es-bosszuallo-hatalom-szuntette-meg-a-nepszabadsagot

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: