Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Breaking News: The Accreditation Board in András Szabó’s hands (Szabó András lenyúlta a MAB-ot)

Posted by jhnnsclvn - október 8, 2016

A csaló és okirathamisító

A csaló és okirathamisító

A Népszava mai cikke leleplezte Szabó Andrást. A csaló és okirathamisító doktorandusztolvaj, miután a Károli Gáspár Református Egyetemen bűncselekményeivel bebuktatta a Hima Gabriella által alapított és vezetett Irodalomtudományi Doktori Iskolát, Balog Zoltán miniszteren keresztül bebulizta magát a MAB-ba, és mára már teljesen lenyúlta azt. A Felülvizsálati Bizottság, vagyis Szabó András, kvázi felülbírálhatja a MAB plénum döntéseit. Szabó András 2016 februárja óta gyakorlatilag egyedül dönt minden társadalomtudományi és bölcsész akkreditációról, ő a legfelsőbb ítélkező fórum személyesen. A Bizottság elnöke, Falus András akadémikus, ugyanis éppen a bizottság botrányos működése miatt lemondott. Így a 2009-ben csaláson, lopáson, közokirat-hamisításon rajtakapott Szabó András megkaparintotta a MAB-ban a teljhatalmat. Nemcsak a MAB plénum által elutasított veszprémi doktori iskolát akkreditálta egyszemélyben, hanem saját dilettáns, a plénum által sokszor leszavazott multidiszciplináris ún. “doktori iskoláját” is a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán. Ezek a döntések a szakmaiság ellen, annak megcsúfolásával születtek, amelyekhez most még újabb károlis bűntársat is kapott az egyik kari igazgató személyében. Balog Zoltán a Magyar Akkreditációs Bizottságot kiszolgáltatta egy többszörösen lebukott bűnözőnek, aki a néhai IDI-ben ösztöndíjért, állásért vásárolta vagy – dékáni pozícióból – kollégáitól rabolta a doktoranduszokat, témavezetéseket. A MAB anno határozatban ítélte el tetteit. – A Szerkesztőség

Szerző: Juhász Dániel

Viszlát, szabad felsőoktatás!

Miközben az utóbbi időben a közoktatás botrányos átalakításairól, az ezek miatt kialakult tiltakozó megmozdulásokról szólnak a hírek, a kormányzat a felsőoktatás felett gyakorolt állami kontroll kiterjesztése terén sem tétlenkedik. A kancellári és a konzisztóriumi rendszer bevezetésével megnyirbált egyetemi autonómia mellett a Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) szakmai függetlensége is jelentősen csorbult az elmúlt években. A levezényelt személycserék és szervezeti átalakítások következtében a MAB mára lényegében el is veszítette függetlenségét, a kormányzati befolyás a szervezet mindennapi tevékenységében is egyre jobban érezhető – értesült lapunk a bizottság munkájára rálátó, megbízható forrásból.

A MAB, mint a hazai felsőoktatás minőségbiztosítási szerve, már 2011-ben a kabinet kereszttüzébe került, egyik első lépésként a szervezet eredetileg 15 fős plénumának taglétszámát 18 főre emelték; így kerülhetett sor egyebek mellett arra is, hogy a katolikus mellett már a református egyház is delegálhasson valakit a testületbe. Informátorunk szerint ezt Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere – aki református lelkész is – lobbizta ki. Elérte azt is, hogy a bizottság soraiban számára megbízhatónak tartott személyek is megjelenhessenek, akik személyesen informálják őt a szervezet munkájáról.

Lapunk úgy értesült, legutóbb a titkárság bővült egy újabb dolgozóval, akinek a munkatársak előtt is alig titkolt feladata a miniszter rendszeres tájékoztatása. “A miniszter mindent tud a MAB-ban zajló munkáról, ami persze nem is jelentene gondot. A probléma az, hogy nemcsak információt kap, hanem az érintett személyeken keresztül jelentős befolyásra is szert tett, ami a döntések kimenetelére is hatással van” – fogalmazott forrásunk, hozzátéve, hogy a titkárságra kinevezett illető egyben a Károli Gáspár Református Egyetem egyik kari igazgatója is.

Az akkreditációs bizottság weblapján fellelhető információk szerint a református egyház által a MAB plénumába delegált tagja ugyancsak a Károliról való, ahogy a szervezet Felülvizsgálati Bizottságának (FvB) egyik tagja is (őt Balog miniszter delegálta – vagyis Szabó Andrást – a szerk). Az FvB eredetileg három tagból állt, ám két főre redukálódott, miután korábbi elnöke, Falus András (az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem oktatója) idén februárban lemondott tagságáról és elnöki pozíciójáról. Falus indoklásában azt írta, vállalhatatlan és elfogadhatatlan számára, hogy az FvB döntéseit Balog miniszter figyelmen kívül hagyja vagy felülírja. Jelezte azt is, hogy a MAB felülvizsgálati döntéseit megfelelő szakmai kompetencia hiányában “esetenként” nem tudja felvállalni.

Informátorunk szerint az egyik ilyen eset a veszprémi Pannon Egyetem egyik doktori iskolájának akkreditálása volt: a MAB testülete azt kezdetben elutasította, mivel szinte csak külföldi egyetemeken teljes állásban dolgozó oktatókat akartak foglalkoztatni, amit a hazai szabályozások nem tesznek lehetővé, de más, “minőségi” kifogások is akadtak. A doktori iskola később mégis elindult: az FvB felülírta a plénum döntését. A doktori iskolák ügyében ugyanis fellebbviteli eljárás keretében az FvB is döntést hozhat, az érintett tudományterület szakértőinek véleménye alapján. A szóban forgó doktori képzés pedig pont azt a tudományterületet érintette, amelyért Balog miniszter delegáltja (azaz Szabó András – a szerk.) felelős az FvB-ben. Az ügy precedenst teremtett, s mit ad Isten, nem sokkal később a Károli Gáspár Református Egyetemnek is elindult egy addig elutasított doktori iskolája, melynek a lelkészminiszter protezsáltja (azaz Szabó András – a szerk.) lett a vezetője.

Már 2014 elején is felmerült, hogy a kormány irányítása alá akarja vonni a MAB-ot, a humántárca azonban ezt érthető módon cáfolta. Csakhogy az európai felsőoktatás nemzetközi minőségbiztosítási szervezete, az ENQA már 2013 novemberében felfüggesztette a MAB teljes tagságát, s “ellenőrzött” státuszba helyezte, mert a vizsgálatok során nem tudott megfelelni a függetlenségre vonatkozó nemzetközi kritériumoknak. Az ENQA elnökségében komoly aggodalmakat váltott ki, hogy az oktatási hatóságok kényükre-kedvükre megváltoztathatják a MAB döntéseit, és hogy felsőoktatási intézmények MAB-akkreditáció nélkül is kaphatnak működési engedélyt. A tavalyi felülvizsgálatok során a függetlenség tekintetében még mindig csak “lényegi megfelelést” állapított meg az ENQA.

Forrás:  http://nepszava.hu/cikk/1108027l 

 

111 hozzászólás to “Breaking News: The Accreditation Board in András Szabó’s hands (Szabó András lenyúlta a MAB-ot)”

 1. veszprémi kolléga said

  A veszprémi döntés kedvezményezettje Navracsics Judit, a Tibor nővére. kiváncsi vagyok, mit kapott ezért a korrupt gesztusért a szabó.

 2. Hencidai Böszme said

  Itthon már mindenki ismeri ezt az aljas görényt. Nincs is egyetlen magyar témavezetettje sem. Az egyetlen védett doktorandusza szlovákiai, lasszóval fogta. A másik két neve alatt feltüntetett témavezetett is szlovákiai, Szabó maga ismeri be: “Külföldi magyar egyetem (Selye János Egyetem, Révkomárom-Komárno, Szlovákia) doktoriskolájában védett a hallgatóm, az újabb témavezetettjeim is ott vannak.” http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&lang=HU&sz_ID=1342 Tudjuk, hogy ezeket is vásárolta, hasonló módon, mint a károlisokat, akik aztán faképnél hagyták. Habodász Andreának pl. ösztöndíjat szerzett, hogy az ő nevét tüntesse fel témavezetőként. Gender témában ezét a böszméét, aki még a gender szót sem érti!

 3. fatal deceit said

  Habodász Andrea ösztöndíja elveszett, tudjuk.

  • Komáromi kisleány said

   Az nem változtat a tényen, hogy Szabó vásárolja a témavezetettjeit, mert senkinek eszébe nem jutna őt felkérni. Szegény kiscsaj duplán rosszul járt. Csak az ígéret hatására választotta Szabót, de csak rövid ideig kapta a zsét. Most aztán zsé nincs, de Szabó a nyakán maradt.

 4. MAB Illetékes said

  Aki még mindig nem hiszi, hogy a korrupt bűnöző Szabó András egyszemélyben akkreditál szakokat és doktori iskolákat, az győzödjön meg róla a saját szemével: http://www.mab.hu/web/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu Falus András kilépett ebből a szégyenletes csapatból, Rácz Zoltán pedig nem sok vizet zavar. Hagyja Szabó Andrást a saját pecsenyéjét sütögetni. Jótett helyébe jót várj… Minden mocskos ügy elsikálásáért kap valamit cserébe. Hol pénzt hol más szivességet.

 5. MAB Illetékes said

  A Károlira is becseleztek még egy külföldi nyelvészt, hogy meglegyen formálisan a létszám, akit gyorsan kineveztettek egyetemi tanárnak. Ezúttal egy németet: E3401 MAB-határozattal Marcus Andreas Kracht PhD (1991) KRE nyelvtudományok T 303/2016. (VIII.31.) KE. Korábban már csináltattak egy nyelvészprofesszort egy szlovákból. Lassan összeáll a multikulti idegenlégiós csapat Szabó András multiszélhámosságához.
  http://www.mab.hu/web/index.php?option=com_content&view=article&id=686&Itemid=1012&lang=hu

  • Mindenekelőtt köszönjük meg Kenesei István professzornak Szabó leleplezését, amelyet két ÉS-beli cikkében tett meg. Köszönjük a Népszavának, hogy a becsületes oldal mellé állt. A fideszes kormány a Népszabadságot is azért végzi ki, hogy bűnei ne derüljenek ki. Balogról meg nem tudjuk eldönteni, ennyire ostoba, vagy ennyire korrupt-e, hogy Szabóval beeresztette a farkast a juhakolba.

 6. Mi leszek ha... said

  Tüntetés a Kossuth téren a Népszabi mellett, amit Rogán helikopterezéséről írt cikk miatt ma simán kivégeztek. A magasba tartott “Mi leszek, ha nagy leszek…” plakát óriási. Nagyítsátok ki a szövegét. A fotók se rosszak a kis gecigányról.

  • Para Bola No said

   Kinagyítottam, nemcsak a fotókat hanem a tüntetőket is. Ezek a Szabadság téri hőzöngők. Úgy is mondhatnám tüntetett a hitközség.

   • Falánk Kisgömböc said

    Azt gondolom most senkinek sem jut eszébe, hogy a kurucinfot is elnyelheti majd a gömböcgeci…aztán majd néztek nagy bociszemekkel hogy nincs hova kommentelni, vagy pedig a habonyárpi vigyorog rátok a címoldalon: “kurucinfo: a 98% orbánchuszár lapja”

   • Csak csőd és más semmi said

    “Nem hagyjuk, nem hagyjuk…!!!”
    Miért, mit csináltok? Lerajzoljátok a dagadt GECIgót és széttépitek?
    Miért nem vásároltátok a lapot? Nektek is ingyen kellett volna? Akkor ne rinyáljatok.

   • Anti helikoptere said

    A Népszabadság – mint sok más nyomtatásban is megjelenő napilap – veszteséges üzleti modellre alapozva létezett (avagy létezik amíg hagyja a hatalom vagy a tulajdonos). Az olyan napilapok amik, többségében nem zsibbasztó bulvárt, vagy sportot tárnak olvasóik elé idővel csődbe mennek.

    Ezt siettethetik azzal, hogy kormányellenes propagandát tolnak a nép arcába.

    Politizáló lapnak piaci alapon lehetetlen megmaradnia. Kormányzati megrendelések meg nem jönnek, ha túl nagy a kritikai faktor.

    Kár értük. De a FIDESZes médiabirodalomért nem lesz majd kár, ha az egyszer összeomlik, örömtáncot jár majd az ország.

   • Ki a Kossuth térre! said

    Tudta, hogy a birkákat levágják?

 7. szabó a sátán said

  Mi, Szabó András áldozatai LELEPLEZÉSÉNEK MINDEN PILLANATÁT ÉLVEZZÜK.
  Megvádolt, megrágalmazott bennünket, kirugatott, pénz nélkül álltunk az utcán, ő pedig HAMIS TANÚVALLOMÁSOKAT TETT ELLENÜNK.
  Most a HÓHÉRT AKASZTJÁK.
  NAGYSZERŰ ÉRZÉS.

 8. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-10-08/egy-gyilkossag-mint-erkolcsi-tett
  köntös folytatja az uszítást, most egy testvérét meggyilkoló muszlim történetével. egy bellai zoltán nevű idióta tapsol neki.

 9. A károli a Fidesz seggében said

  A felsőoktatás lezüllesztését a Károli segítségével hajtja végre Balog. Ezköze a minden aljasságra képes idióta gazember Szabó András.
  A közoktatást a károlis BORZALMAS ringyó a tenke qrvája Czunyiné verte szét.
  Milyen borzalmat rejteget még a Károli bűzös pocsolyája?

 10. journalist said

  GRATULA!!!!!
  Szabó leleplezésében MEGELŐZTÉTEK AZ EGÉSZ MAGYAR SAJTÓT.
  A népszava se írja ki – egyelőre – a görény nevét, de SZORUL A HUROK.

 11. üzennek a temetőből a holtak said

  Szabó nemcsak kirugatott, megrágalmazott embereket, hanem MEG IS GYILKOLT.
  Szigeti Lajos, Szilágyi Ferenc, Bolyki János, Király Gyula, folytassam a sort?

 12. orbán megtébolyodott said

  orbán járja a bolondját
  http://kolozsvaros.com/2016/10/08/legjobban-az-orban-viktor-nevu-beteg-lesz-meglepodve/

 13. Hold ucca said

  Vasárnap van, a hívők és a szennyes gazemberek templomba mennek. szabó is az idióta vénasszonnyal elcsámpázik a Hold utcába, hogy Balog kihűlt lábnyomának megköszönje, hogy engedte lopni.
  NEM FÉLSZ A TEREMTŐ HARAGJÁTÓL, SZABÓ?

 14. veszprémi tanár said

  Minket itt Veszprémben az izgat, mennyit fizetett a Navracsics a Szabónak, hogy akkreditálja a nővére doktori iskoláját?

  • Üzérkedés a MAB-bal said

   Azt nem tudom, de egész jól megél abból, hogy tkp ő a MAB. A plénum csak díszlet. Egyszerűbb a vesztegetés is. Nem a plénum több tucat tagját kell megvenni, csak Szabót. Hiszen mindegy mit dönt a plénum, ő felette áll és felülbírálhatja. Jó pénzért meg is teszi.

 15. veszprémi tanár said

  Mi itt Veszprémben száz milliós kenőpénzre gondolunk.
  Közpénzből telik, nem…

  • Holducca said

   Ezt a mocsok patkányt, aki épp a MAB átverésével híresült el a felsőoktatásban, csak egy olyan degenerált hülye ültethette pont a MAB-ba, mint Balog Zoltán. Neki elég volt, hogy Szabó ígéretet tett neki minden utasítása végrehajtására.

   • fatal deceit said

    meg a másik károlis spicli is jelent. Ki az a volt karigazgató?

   • Homo-homo said

    Szerintem a nyálas buzi Gál Laci. Aki a Károli kari igazgatói székéből dobbantott az EMMIbe Klinghammer mellé. Klinghammer bukása után is hasznossá tette magát Balog számára. Balog ezért megkereste neki a megfelelő helyet, ahonnan jelentgethet neki is és Szabónak is.

   • BuziLaci said

    Gállaci mindig Szabót szolgálta, jól intrikáltak együtt. Részt vett Bíró Mária kinyírásában, pedig neki köszönhette a károlis állását. Segített Szabónak az irodalomtudományi doktori iskola körüli csalásokban, részt vett a Hima elleni hadjáratban. Ő is szerepel a Zsengellér-jelentésben mint jogtipró.

 16. ifj. Gyarmati Fanni said

  Óriási a Litera díjnyertes gimnazista verse. Az külön poén, hogy a kislány apukája merevfideszes, Áder titkára. Hülye szülőknek is lehet normális gyerekük.
  http://www.nekemnemmindegy.hu/entries/view/297

  • Új Radnóti said

   Az is nagy poén, hogy ezzel az anyakönyvezett névvel egy Radnóti versre játszik rá. A kislány őstehetség. Egy új Radnóti.

   • Nem tudhatom said

    Gyarmati Fanni: NEM

    Nem tudhatom, másnak e tájék mit jelent,
    Nekem szülőhazám itt e kerítésektől ölelt
    kis ország, nemmesszeringó gyerekkorom hiánya.
    Csakhogy tisztázzuk:
    Ez nem egy fajgyűlölő nemzet.
    Nincs bennünk semmi kinézés,
    bár kinézek az ablakon, ha ugatnak a kutyák. Azt mondják, amelyik ugat, az nem harap. Csak lop, bevándorol, gyújtogat és követel. Elszennyezik országunk poros lábnyomukkal, sátraikkal kitapossák a mezőt. Még jó, hogy a reformok működnek, így legalább ebben biztos vagyok.
    Dehát ez tényleg nem egy fajgyűlölő ország!
    Csak ha leszáll mellőlünk egy cigány,
    első dolgunk megnézni a tárcánk.
    Ez nem egy diszkriminatív ország,
    bár a muszlimok és a zsidók lenézése alap, hogy normál.
    Ez nem egy agresszív ország,
    kérdezzétek csak meg László Petrát.
    Ez nem egy önző nemzet,
    csak jobban szeretünk kapni,
    mint adni.
    Itt jó az oktatás,
    csak lassan több a stadionunk, mint iskolánk.
    Ez egy fitt ország.
    Persze kizárólag a heti öt testnevelésnek köszönhetően,
    és amúgy is, háromból két ember nem túlsúlyos, csak vastag csontozatú.
    Ez egy tudatos ország,
    ezért nem vehetsz 18 alatt még vizet sem a dohányboltban
    (harmadfokú hőségriadóban).
    Ez nem egy provokatív ország.
    Csak az “anyád” gyakrabban hangzik el, mint az “édes anyám”.
    Nálunk a tehetség számít az egyetemi felvételnél
    – évi minimum 500 ezerért.
    Ez nem egy szegény nemzet,
    bár a havi átlagkereset alig éri el a bruttó 170 ezret.
    Ez nem egy szexista nemzet,
    pontosan ezért keresnek a nők kevesebbet.
    Ez nem egy homofób ország,
    de vonulós pride-ot lécci ne tarcsá!
    Ez egy befogadó ország,
    de csakis cuki kisállatok esetén.
    Ez egy korrekt nemzet,
    ahol a nácik kiskutyákkal fotózkodnak és az árusok a saját boltjukból lopnak.
    Ez egy alapos ország,
    azért tart ennyi ideig a Moszkva téri felújítás.
    A munkamorál kitűnő: ötből négy ember sugározza az energiát,
    az ötödik meg dolgozik.
    Ez egy becsületes ország,
    bár a bliccelés nemzeti sportág.
    Mi sosem ítélünk elsőre,
    feltéve ha
    nincs tetkód, színes tincsek a hajadban, fülhallgató a füledben, nincs rajtad fekete, nem iszol és nem dohányzol.
    És persze bőröd színe egy árnyalattal sem sötétebb a hónál.
    Itt mindenki tudja a tutit,
    mindenki tudja, hogyan kell jobban csinálni.
    Ezért jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.
    És ha már itt tartunk:
    ez nem egy irigy nemzet.
    ez nem egy rosszakaró nemzet.
    ez nem egy konok nemzet.
    ez nem egy egyhelybentoporgó nemzet.
    ez nem egy gyűlölkődő nemzet.
    ez nem egy lusta nemzet.
    ez nem egy saját kertjébe szaró nemzet.
    ez nem egy rasszista nemzet.
    Ez nem egy,
    egy,
    egy…
    Ez nem.
    Ez nem egy nemzet.
    http://www.nekemnemmindegy.hu/entries/view/297

 17. Balog a seggmagyar said

  Balog az aljas idióta
  http://444.hu/2016/10/10/balog-zoltan-erre-a-kormanyra-kimondottan-jellemzo-a-puritansag

 18. mennyit fizetett navracsics szabó andrásnak? said

  Mennyit fizetett Navracsics Tibor Szabó Andrásnak, hogy korrupt módon akkreditálta a nővére doktori iskoláját?

 19. Focista said

  Orbánnak olyan fontos a 3,3 millió ember akarata, hogy szabadságot vett ki az alaptörvény-módosítás benyújtásakor egy focimeccs miatt. A szabadnapján nyújtotta be ugyanis Orbán Viktor az alaptörvény módosításáról szóló javaslatát az Országgyűlésnek. A 3,3 millió ember véleménye által megerősített módosítás beadásakor azért nem volt jelen a miniszterelnök, mert – nyilván a fontossági sorrend miatt – szabadságot vett ki hétfőn, hogy részt vegyen a magyar válogatott Lettország elleni világbajnoki selejtezőjén Rigában.

  • Leszarom a népet said

   Világos, a foci fontosabb, mint a törvénymódosítás. Ez a felcsúti törp egy elmebeteg. Valaki más fogalmazza meg helyette, hogy mit mondjon és más dönti el azt is, hogy mikor. Az, hogy nincs jelen, jól jelzi a megvetését az egész társadalommal szemben. Az már nem jutott eszébe, hogy a meccs utáni napon nyújtsa be a javaslatot se neki, se valamelyik csicskásának. Ez a fityiszkádéenpé arrogancia és intelligencia szintje. Ez a mi kormányunk, mert megérdemeljük.

   • csuti csatár said

    Egyetértek! Ez a majomparádé megnézhette volna a tv-ben is a meccset, főleg azután,hogy már 2 meccs után elszálltak a VB-re való kijutás illúziói.

   • hajcsatok magyarok said

    Alaptörvényt minden nap lehet módosítani -na de egy focimeccs az nem akármi…azt nem szabad kihagyni..
    Hogy szurkol a süketnéma a focimeccsen ?
    Telerakja a haját csatokkal és mutogat a fejére…
    Ez azt jelenti:- Hajcsatok, hajcsatok….

   • Porhintő pórhintó said

    Ló.aszt ér ez a módosítás!
    Majd Merkel nyanya megadja vagy valakiket rákényszerít, hogy megadják valamelyik unijjós állampolgárságot nekik és máris telepíthetők lesznek az állam szerint.
    A zsiráfokat meg már alapból kiemelték mert társult tagságuk van nekik..
    Pff..
    Undormány ez az egész!

   • csuti császár said

    nero caesar nem ér rá!
    fontosabb dolga van

   • Brutus said

    A következő lépés ezek szerint az lesz,hogy a praetorianusok ledöfik a gladiussal,mint egy disznót! 😀

 20. balog és szabó a két ordas gazember said

  Szerintem Szabót és Balogot egyenesen az ENQA-nál kell feljelenteni
  Ez a MAB európai felülvizsgálati szerve.
  Így lesz viláhírű Balog és Szabó, a két cégéres refi gazember

 21. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Nyálcsorgatás a reposzton
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-10-11/imadsag-csaladert-kicsit-maskepp

 22. reposztos barmok said

  Folyamatos nyálzás, Isten, család, kutya.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-10-12/vakvezeto-kutyak
  A rossebet ezetitek meg ezzel, nem bennünket.

 23. szabó a MAB elrablója said

  Aki látni akarja Szabó András mocskos pofáját, az fáradjon el holnap, 13-án az ELTÉ-re.
  http://egyetemtortenet.elte.hu/oldal_elemei/reformacio-es-peregrinacio-program.pdf
  16,10-től pofázik szabó a coetus ungaricusról.
  MI MEGYÜNK ÉS SZÉTTROLLKODJUK A FOS ELŐADÁSÁT,
  GYERTEK TI IS.

  • Gyerekek, mi NEM trollkodunk, hanem méltóságteljesen viselkedünk. De persze ott leszünk.
   MÁS: aki meg akara nézni azt a levelünket, amit az ENQA-nak írunk Szabó András MAB-os korrupt ügyeiről, az JELENTKEZZEN NÁLAM priviben.
   Várunk még dokukat Navracsics Judit doktori iskolájával kapcsolatban. Az is jelentkezzen, akinek bizonyítékai vannak arról, hogy Navracsics Tibor mivel fizetett Szabó bűncselekményéért.

 24. goedel macskája said

  Lehet, hogy csak a Ludvig rúgta valagba.

 25. a szerkesztőség said

  Barátaink feljelentették telefonos zaklatóikat.
  A lehallgatás alapján érdekes információkhoz jutottunk.
  A DOKUMEnTUMOKAT NEMSOKÁRA KITAKARÁS NÉLKÜL KÖZÖLJÜK.

  • Para Bola said

   Csak merészeljétek nem kitakarni. Le foglak tiltatni benneteket mint már olyan sokszor. Megigérték nekem ha még egyszer megszegitek a szabályokat végleg bezárják ezt a szennyblogot. Alig várom a doksikat!

 26. Jakab az erdélyi bumburnyák said

  Jakab az erdélyi görény arról fosik, miért ninmcs gyerek Erdélyben.
  Mer te is a giccsíró libával ide potyogtattátok a biológiai selejtjeiteket.
  KI A FASZ HÍVOTT TÉGED IDE?
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-10-13/ki-menti-meg-europat

 27. no para a telefonos zaklató said

  No Para a telefonos zaklató.
  Miután országos röhej tárgya lett az úgynevezett disszertációjával, így gyűjti a pontokat Ballánál, a Sátán helytartójával.
  Ha megvan a tettes, és kiteszitek a nevét, feljelenti a blogot tizedszer.
  Csak ő nyerhet.
  Persze ehhez feneketlen ostobaság és tökéletes erkölcstelenség kell.
  De a Károlin ez a kettő alkalmazási követelmény.

 28. tegyük tönkre szabó andrás ELTÉ-s fellépését said

  Ne felejtsétek el, ma délután 16.10-kor kezdődik az ELTE-n Szabó András előadása a kari tanácsteremben.
  GYertek oda, TEGYÜK FELEDHETETLENNÉ SZABÓ FELLÉPÉSÉT.
  Ez lesz az utolsó, az ELTE sose hívja meg többet.

 29. cinikus barom said

  Hogy én mivel készülök, legyen négyig az én TITKOM.
  Utána garatéltan sugárban hányják le Szabót.

 30. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  A vén fűzfapoetessza is ott lesz.
  NE FELEDKEZZETEK MEG LUDVIGRÓL, LEGYEN NEKI IS EMLÉKEZETES EZ A NAP.
  Kedvcsinálónak egy félmeztelen kép a vén p..áról gyógypapucsban és fuszekliban.

 31. Dark Tangent said

  Már szétküldtem az elektronikus értesítőket akiknek kell a Szabó-posztok linkjeivel. Akik ott lesznek tudni fogják ki ez a gazember. Szórólapokat viszek. A terjesztésre ismeretlen arcok kellenének. Engem figyelhetnek.

 32. red rat said

  Levél Orbánnak
  http://24per7.info/orban-viktor-miniszterelnok-fidesz-kommunista-nyilt-level/

 33. Fővárosi Főügyészség said

  Ebbe az ügybe halt bele Soltész Miklós főügyész:

  http://www.hirado.hu/2016/10/13/tarsoly-tovabbra-is-tagad-a-quaestor-ugyben/

  • Kisjogász said

   És a Mészáros- és Szabó András ügybe, amivel szintén megbízták. Mármint azzal, hogy sikálja el.

   • Para Bola said

    Ezt te honnan veszed? Nemcsak bedobni kéne egy nevet hanem bizonyítani is. Mondani mindent lehet.

   • Kisjogász said

    Volt kollégám hagyatékában vannak még bűnügyi anyagok Szabóról. Szép lassan beküldözgetem őket a blogra. Majd amikor jónak látom. Mert hülye azért nem vagyok. Tudom mennyien vadásznak rám. Nem fogok egy piti provokáció miatt kockáztatni.

 34. A miniszterelnököket leköpik ugye? said

  Orbánt épp csak le nem köpték a zsidók az MTK stadionavatón.

  • Fajok cirkusza said

   A MeTélteK kifütyizték a cigányt. 😀

  • Cigányfütyi said

   A zsidók akkor is kifütyülik ezt az elmebeteg cigányt, ha ingyen kapnak tőle stadiont, sajnos a magyarok még akkor sem ha minden egyes nap milliárdokat lopnak el tőlük.

   • Zores said

    Ennyivel okosabbak a zsidók 🙂

   • MTK drukker said

    Ott voltam. Én is fütyültem. Így kezdte a cigány:

    – “Tisztelt hölgyeim és uraim, jó estét kívánok!”
    – “MENJ A PICSÁBAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

    Aztán zavartan és sértődötten felnézett ránk a szektorba. Mi pedig:

    Fujjjjjjjjjjjj pííííííííííííííííííííííííííííííííííííp

   • Még csak fütyül a nép... said

    A nép hangja megszólalt

   • Turul said

    Melyik népé? Mózeséé? 🙂

   • Kubatov kopasza said

    Ne zsidózz. A Groupama Arénában a fradiszurkolók éppúgy kifütyülték és éppúgy elküldték a picsába.

   • Bölcs(kei) Bátor(i) Butykos said

    Debrecenben nem fütyülték ki… hát igen, van aki hálás egy stadionért és van aki nem. Mi igaz magyarok értékeljük az ajándékot. Nem is tudom mit vártatok a büdös zsidóktól.

   • Mediaworks said

    Az origo terjedelmes cikket írt a libás pálya megnyitójáról,de egy szóval nem említette viktátor kifüttyentését!Ki is vette meg az origot?

   • Tisztára Csauseszku! said

    Nem hiszem, hogy felfogta mi történik körülötte. Kábé úgy mint Csauseszkuék a kivégzésük előtt. De megérdemelte a kis törpe 🙂

  • Tudta hogy a birkákat levágják? said

   most nem tudom mit értetlenkednek azok akik megkérdőjelezik h “miért fütyülik ki Orbánt”… szerintem mindenkinek ezt kéne és nem birkamódon tapsolni..

  • MTK drukker said

   Kár hogy tojás nem volt nálunk.
   Úgy szónokolt ahogy Brezsnyev elvtársa hajdanán.

 35. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsynak még doktorija sincs, de egyetemet alapít,
  Szabó András segít neki.
  http://index.hu/gazdasag/2016/10/13/12_milliardert_epit_maganak_egyetemet_matolcsy/

 36. aranyoss a lepénzelt idióta said

  Aranyos a vén aljas fideszes ganajtúró méregkeverőknek nevezi a jogvédőket.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-10-14/vasbol-fakarika
  Ez a refi szellemiség: GYILKOS

 37. szabó a gyilkos fasiszta said

  Igazi tudósok a MTA vezetőségének.
  http://444.hu/2016/10/14/egy-sor-akademikus-keri-az-elnokot-hogy-az-mta-foglalkozzek-a-magyar-demokracia-gyengulesevel
  Többek között Bazsa György, a MAB elnöke, aki felfüggesztette a KRE irodalomtudományi doktori iskolájának felfüggesztését Szabó András bűntettei miatt.
  Nem számolhatott vele, hogy Balog miniszter éppen ezt az aljas gazembert helyezi a MAB felülvizsgálati bizottságába, gyakorlatilag egyeduralkodóként.

 38. 更年期 汗 said

  貴方のホームページみました。どうもです。管理人のwebページでは、女性の方々の加齢臭についてのコンテンツを書いています。夏だけではなく、年中ジブン自身の悪臭は気になります。ダンナや知り合いにクサいと思われるのは物凄くオンナの子にとってはダメです。また、自分自身の加齢臭というのは自分自身で気付きにくいと言われています。ですので、ジブン自身が思っている以上にワキガ臭について意識しておくひつようがあるのです。体臭を意識せずに、汗を放っておいた状態にしているとどんどんくさくなっていきます。また、下着なども長く着ている事で、アカなどの汚れが繊維の奥に入り、アセが出るとすぐくさくなります。ダカラシッカリケアをしていって欲しいです。女性の身だしなみである臭い(ニオイ)についてくわしく更新しています。

 39. székely Attila a hullagyalázó pap said

  Székely, a gonosz pap haló porában is belerúg Horn Gyulába. Aztán egy filmsorozatról beszél, meg hogy mennyire nem hisz se Trumpnak, se Clintonnak.
  Hitetlen gyáva senki az orbán valagát nyalja.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-10-15/latvanykonyha-latvanyszereplokkel

 40. Bouvier Hajnalka diplomája said

  A Ludvig is szokott okiratot hamisítani, pl. Bouvier Hajnalka indexébe is belehamisított a kollégái nevében nagy ötösöket a gárgyult vén tehén.
  Érvényes Bouvier Hajnalka diplomája, amit a hamisított index alapján állítottak ki?

 41. bogárdi a református Tartuffe said

  Bogárdi szervilisen csahol Orbán mocskos kezét nyalogatva
  http://reformatus.hu/mutat/12908/

 42. Köntös Orbán lakája said

  Köntös is távoli példákon hüledezik, egy torontói pap ateizmusán.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-10-15/egy-lelkipasztor-aki-azt-mondja-magarol-hogy-ateista
  Amiről aztán azt állítja, hogy az viszi Európát a megsemmisülésben.
  Orbán valaga említetlen marad.

 43. jövőkép nélkül said

  Halálos veszélyben van a demokrácia Orbán által. A Guardian cikke.
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/oct/13/hungary-future-europe-far-right-viktor-orban

 44. szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

  Interjúvolják a Stádium főszerkesztőjét. Ludvigot meg se említi. A lap Orbán kapcája, rengeteg lóvét kapnak a balogtól.
  Balog kegyencei a gané házaspár, ludvig és szabó.

 45. bogárdi a bárdolatlanul viccelődő fidesznyik said

  Bogárdi kulturálatlanság tekintetében ugyanott van, mint mikor klottgatyában ugrándozott a retkes falujában ruszki gödörben.
  A komcsikon élcelődik egy falusi kocsmatöltelék stílusában
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-10-15/egy-lelkipasztor-aki-azt-mondja-magarol-hogy-ateista

 46. […] Breaking News: The Accreditation Board in András Szabó’s hands (Szabó András lenyúlta a&n… […]

 47. […] Breaking News: The Accreditation Board in András Szabó's hands (Szabó András lenyúlta a M… […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: