Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sometimes attorneys die early 6. (Néha az ügyészek is korán halnak… 6.)

Posted by jhnnsclvn - október 16, 2016

Sometimes attorneys die early 6. (Néha az ügyészek is korán halnak… 6.)

Szerző: Kisjogász

A 2009. március 27-én egyhangúlag odaítélt 4 fokozat közül 3-at az EDHT 2009. szeptember 3-án ugyancsak egyhangúlag visszavont. Ugyanazok, akik szemrebbenés nélkül szavazatukkal szentesítették a 3 PhD-csalást, 5 hónappal később szemrebbenés nélkül úgy tesznek, mintha ez meg se történt volna. Egy kivétel akadt, dr. Tanka Endre professzor, aki felhívta a figyelmet arra, hogy az ügynek az érintett doktori iskolán messze túlmutató következményei vannak, amelyek az egész egyetemet érintik. A másik jogász, Domokos Andrea az érintett Szabó András elnök helyett skrupulus nélkül levezeti a szavazást. A legnagyobb PhD-csalást elnöklő Eisemannak (ő elnökölte Mészáros el nem készült dolgozatának nyilvános vitáját és értékelte 100%-ra! – A szerk.) már a szavazás előtt büdös lesz a levegő, sietősen távozik. De beül helyette a felsőoktatás történetének legnagyobb csalója, Pethő Sándor, aki hamis, nemlétező idegennyelvű cikkek fiktív listájával szerzett magának professzori címet, és máris ki van a létszám.

A visszavonó határozatot ugyanúgy Szabó András elnök és dr. Vanó Renáta írta alá, mint a fokozatokat odaítélő hamis tartalmú határozatokat. Vanó maga is jogász, tudhatta, hogy amit elkövet, az bűncselekmény. A csalás után ő éppúgy megdicsőült, mint Szabó. Ő ma az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Főosztályának vezetője. A MAB-ot átverő, majd a MAB által lebuktatott Szabó pedig ma már a MAB tótumfaktuma Balog Zoltán akaratából.

Figyelemre méltó Németh Dávid HTK-s professzor farizeusi megjegyzése (EDHT-hat. 2.oldal 4. bek.). Ő ti. panaszkodik, hogy a fokozat odaítéléséhez nem állt rendelkezésre elegendő információ. Ez nettó hazugság. Mészáros kamu-védése 2009. március 26-án volt. Németh Dávid – a többiekkel együtt – már másnap megszavazta Mészáros (akkor még Márton, később Szegeden már István) részére a doktori fokozatot, abban a tudatban, hogy ez aznap, azaz március 27-én lett felterjesztve, mégpedig nem az Irodalomtudományi Doktori Iskola, hanem Demes-Kőfalusi Krisztina titkárnő által. Ha ez nem elegendő információ arra, hogy csalás történt, de minimum gyanús az ügy, akkor semmi sem az. Németh Dávid professzorról csak a szakállas vicc jut ezután majd mindig eszünkbe: Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, hogy megb….ák.

A 2009. szeptember 3-i – fokozatokat visszavonó – EDHT-határozat itt olvasható.

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 1

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 1

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 2

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 2

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 3

A Szabó-Vanó csalás 2. felvonása _ 3

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2016/10/16/sometimes-attorneys-die-early-6-neha-az-ugyeszek-is-koran-halnak-6/

44 hozzászólás to “Sometimes attorneys die early 6. (Néha az ügyészek is korán halnak… 6.)”

 1. miért nem dinka kapta a nobel-díjat? said

  Felháborító, hogy nem Köves Gyopár kapta meg a Nobel-díjat! TILTAKOZUNK!!!!!
  Legjobban persze a Konokok és az Istenhegyi fogadó primitív vidékies giccseinek szerzője tiltakozik.
  Miért adnak olyan falmelléki szerzőknek Nobel-díjat, mint Bob Dylan, és miért nem jutalmaznak olyan állócsillagokat, mint a Dinka? DISZNÓSÁG.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-10-17/vilag-kozepszerui

 2. Petrőczi a pöcegödör said

  Szerinte, tiszta sor, Ludvigot illeti a Nobel-díj.

 3. németh dávid orgazmusa said

  Németh Dávid a két kapura játszó áruló buzi pap pont arra vár, hogy megb..szák.,

 4. mivel fizetett navracsics szabó andrás bűntettéért? said

  Tudjuk már, mivel fizette ki Navracsics Tibor Szabó Andrást azért, hogy TÖRVÉNYTELENÜL ÉS BECSTELENÜL akkreditálta a nővére doktori programját.
  Delegálta az ENQA-ba, a MAB felülvizsgálati szervébe.
  Magyarország LEGMOCSKOSABB GAZEMBERÉT tolja be oda.

  • MAB Illetékes said

   Még oda is? Nem elég, hogy a MAB-ba besomfordált a MAB-ot átverő okirathamisító? Aki maga ismerte el hogy lebukott? (ld. Zsengellér-jelentés, 6.oldal) És aki azt nyilatkozta a belső vizsgálat során, hogy a lebukás ellenére megérte csalni mert így csak a Károli számára újabb egy év határidőt nyertek a feltételek teljesítésére, míg a többieknek az már 2009-ben lejárt.
   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/

  • Emmi Niszter said

   Állíítólag Balogot vesztegette meg Navracsics. Neki fizetnek. Szabó csak végrehajtó. Neki bőven elég hogy a MAB felülvizsgálati bizottságában ülhet gyakorlatilag egyedül, és egyedül dönthet az elkaszált akkreditációkról.

 5. Kisjogász said

  Hogy világosan lássunk, miről is szól ez a dokumentum: Szabó szemszögéből arról, hogy megpróbált áttolni saját és felesége áltémavezetése alatt három csalást, majd lebukott. Igen ám, de a lebukás előtt már aláírta a hivatalos okiratot a fokozatok odaítéléséről, ami mögött nem volt valós teljesítmény. Bazsa levele, amire hivatkozik, közli vele a lebukás tényét és a következményt: a MAB feljelenti Szabót, ha kiadja a hamis doktori okleveleket. Ezért gyorsan összehívja az egyetemi doktori tanácsot és ugyanúgy megszavaztatja velük a visszavonást, mint az odaítélést.

  És ezt a csaló gazembert ültette be az ostoba Balog a MAB-ba.

 6. Huncut Sanyika said

  Pethő levetette a 168 órá-ban megjelent leleplező cikket magáról. Nem tudom, mivel vehette rá Lampé Ágnest.

  • pethő a hamis professzor said

   A kiadó a 168 órát is meg akarja szüntetni, akár a Népszabit. Zsarolhatók.

   • anonymanalyst said

    Az is lehet, hogy egyenesen a Károli tiltatta le, elvégre az egyik épületük fotójával illusztrálták a cikket. Pethőt a szakma mindenesetre csak bibliográfia-professzorként titulálja.

   • Károli a bűnözők képzőhelye said

    Pethő akkor is egy utolsó senki, egy tudományos névsorokból eltüntetett személy, akármennyit hepciáskodik is. Nem utolsó sorban megvezette szegény Bolyki professzort, akinek Ballával együtt a halálához is hozzájárult.
    A KÁROLIN NEMCSAK Szabó András a karaktergyilkos, hanem Pethő és Balla is.

 7. Németh Orbán legbutább propagandistája said

  Németh, az auschwitzi vicceken röhögő celli pap most a nagypénteken bárgyúskodik
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-10-18/kepzeletbeli-riport-magyar-nagypentekrol

 8. journalist said

  Eörsi Mátyás visszautasította a kormány jelölését.
  http://web.dkp.hu/dk-eorsi-matyas-visszautasitja-a-kormany-jeloleset-a-community-of-democracies-fotitkari-posztjara/

 9. Jobb ötlet said

  “Se Juncker, se Rogán ne telepítsen ide bevándorlót!” – követelte Vona a parlamentben. A Jobbik csak a letelepedésikötvény-biznisz leállítása esetén szavazza meg az alaptörvény-módosítást. Magyarán: se szegény, se gazdag terrorista ne jöhessen ide.

  • Hajrá Vona! said

   szerintem igaza van Vonanak, semmilyen bevandorlo nem kell ide. orban cigany most szint vallhat

  • Rossz döntés said

   Gabi bevitte a Jobbikot a szarba.Csapdát állított Orbánnak,de maga esik bele.Ha megszavazza a Jobbik az alaptörvénymódosítást,akkor gyengeséget,a Fidesz pedig eröt mutat.Ha nem szavazza meg,akkor rengeteg szavazót veszít és aduászt ad Orbán kezébe.

   • trolloknak kuss van said

    Hajjajjj hirtelen beindultak a vonafób fidesz köcsögök, pedig hamar kellett váltani az orbánszopóról a nemzetellenes kifejezésekre. Gyökerek.

   • kamuvita said

    utána kimentek a parlamenti büfébe koccintani és kávézni egy jót
    aki nem hiszi járjon utána, meg járjon továbbra is kamu-népszavazásokra

   • Jobb ötlet said

    a letelepedési kötvényből Rogán és Habony még gazdagabb lesz de ebben mégsem a korrupció a legveszélyesebb, hanem a biztonság

    ezér 100%ig igaza van Vonának

 10. károlis bugrisok said

  A károlis bugrisok a jövő héten csak drogoznak, vedelnek és ,,, sznak, ahogy becstelen és tudatla oktatóktól tanulták,
  most is együtt züllenek.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/636-karoli-kozossegi-napok-oszi-treninghet-kezdete.html

  • Andrew said

   Igazi szexorgiák piával és kokszal. Be kéne lógnunk Cica nem gondolod? Lesz ott akkora káosz hogy csak nem szurnak ki minket.

   • AJK Illetékes said

    Nem ajánlom. A Károli még mindig vadászik rátok. Viola és Lajtár éveket huzat rátok ha elkapnak.

   • anonymanalyst said

    Viola? Ibolyára gondoltál szerintem. Virágnak virág mindegyik, de az ibolya a mákvirág. 😄

 11. Fizikus professzor said

  Megnyugvással vettem tudomásul, hogy Falus András akadémikus kiszállt ebből a tisztességtelen akkreditációs üzletből. Ugyanakkor aggodalommal tölt el, hogy Rácz Zoltán professzortársam még mindig a nevét adja Szabó András üzelmeihez.

 12. Kötvénybiznisz said

  Egyelőre úgy tűnik, nem hátrál ki Rogán és Habony biznisze mögül a Fidesz – inkább a Jobbikot hazaárulózzák A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a Jobbik “nem szeretné figyelembe venni az emberek akaratát és nem fogja támogatni az alaptörvény módosítását”.

  • Kósa a bohóc said

   Orbán képes feláldozni a népszavazás eredményét, a szavazók 98%-ának akaratát (ahogy mindig hirdetik) a saját letelepedési bizniszükért? És még ők hazaárulóznak??!!

   Kósát meg már csak azért szólaltatják meg a riporterek, hogy röhögjenek, még a kérdéseket sem érti!

   • Jobb terrorista said

    Pont ezért nem kellett volna elmenni népszavazni. Nem volt pontos a megfogalmazás. Ki kell írni új népszavaztatást arról, akarja e, hogy a Egyetért e azzal, hogy a fidesz a nép akarata ellenére terroristákat hívjon be az országba és állampolgárságot adjon nekik pénzért cserébe? A fidesz különbséget tesz jobb / gazdagabb és rosszabb / szegényebb terrorista között. Az első beengedi, a másikat nem. Egyik se jöjjön!

 13. Soós a bugris pap said

  A reposztosok tegnap semmit sem rondítottak a lapjukra.
  Ma meg a soos óodáshoz illő szövege jött.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-10-19/picurra-varva

 14. red rat said

  Trócsányi igazságtalanságügyi miniszter, a károli beépített korrpt embere tartott beszédez a protestáns újságírók összeröffenésén.
  http://reformatus.hu/mutat/12924/
  A Rát Mátyás díjat most nem egy vén cemende, mint Petrőczi kapta, hanem Máté-Tóth, egy giccsfosó vén kappan.

  • Szegedi Kolléga said

   Még jó hogy nem Máté-Tóth (András) hanem Tóth-Máté Miklós kapta. Az első egy hírhedt csaló (diploma nélküli teológus professzor Szegeden), a másik csak egy nímand. Az igazi Máté-Tóth leginkább a károlis csaló Pethőre hasonlít. Mindkettő csalással szerzett magának professzori címet.
   (És persze a PhD-csaló Mészáros MarciPistáról sem feledkezünk meg, majd ha professzor lesz, méltó módon megemlékezünk róla.)

 15. Schmidt a kancsal szibilla said

  Kitüntették a kancsal szukát.
  http://444.hu/2016/10/20/a-huseg-a-hazahoz-erdemrend-nagykeresztjevel-tuntettek-ki-schmidt-mariat

 16. Poltpéteri Ügyészség said

  Mért nem hallgatják ki Polt vő-jelöltjét Questor-ügyben? Hadházy kérdésére nem kapott választ a legfőbb bűnpártoló legfőbb ügyésztől.

  • Poltcsalád said

   Polt Péter legfőbb ügyész egyik nagybátyját, dr. Polt Márk Antalt (1934. október 2., Tata, Győri Mária) a budapesti jogi egyetem III. éves hallgatóját 1957. augusztus 29-én szervezte be a politikai rendőrség (BM II/5-d) informátornak „Kárpáti József” fedőnéven, és a forradalomban részt vett egyetemisták ellen foglalkoztatta. „…több ügyben eredményesen dolgozott, a kapott feladatokat megfelelően végrehajtotta, minden helyzetben feltalálta magát.”

 17. Fideszes háttérember said

  Orbán a módosított alaptörvénnyel sem tudná megvédeni az országot, ezért inkább nem teljesíti a Jobbik feltételét, hogy őket hibáztathassa a kvóta miatt. Vagyis a Jobbikra keni a birkanép előtt a saját kudarcát.

  • Fütyüljük ki a hazug cigányt! said

   Orsós megmondta, 10-02 után bebizonyítja brüsszelben, hogy mennyire fontos és hasznos volt a népszavaztatás. Repül a szavazás eredményével és bebizonyítja mekkora faszagyerek. Azóta mi történt? Semmi. Tehát ismét hazudott, átverte azokat akik elmentek szavazni és azoknak volt igazuk akik távol maradtak és átláttak orsós hazugságain. Hiteltelen, korrupt az egész gecigány banda! Le kell váltani! 10-23-án gyertek és együtt váltsunk rendszert!

  • vesszen orsós! said

   Ez a büdös primitív cigánybűnöző a legnagyobb csapás az országra a gengszterváltás óta.

 18. németh dávid orgazmusa said

  Könyvajánlat Németh Dávidnak
  http://valasz.hu/itthon/megelozni-a-homoszexualitast-a-magyar-katolikus-kiado-tabudonto-konyve-120970

 19. a gyilkos katicák inváziója said

  Bogi, a legkedvesebb reposztos a gyilkos, ún. harleqinkaticákról írt.
  Ezek nagyok, büdösek, falánkak és mindent elpusztítanak.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-10-21/harlekinok
  Ki is jut erről eszembe?

 20. ludvig a génmanipulált harlekinkatica said

  Ludvig: büdös, falánk, gyilkos, undorító.
  Egy kép róla két bagzó harlekinkaticával a nyakában.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: