Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Demolition of our national cultural heritage (Nemzeti kulturális örökségünk szétverése)

Posted by jhnnsclvn - október 21, 2016

A református és hangsúlyozottan nemzeti Orbán csak retorikailag demonstrálja szembenállását a nyugati liberális ideológiával. A gyakorlatban a nyugati liberális tőke politikai szövetségese. Nemzeti kulturális örökségünk szétverésében is szívesen támaszkodik rájuk, mint ezt a Népszabadság és korábban az Origo közös erővel történt szétverése is bizonyítja. Az előbbihez a német kormány cinkos asszisztálására volt szükség, az utóbbiban az osztrákokéra. Sógorok, nem ezt vártuk tőletek! Ti is kettős szájjal beszéltek, mint Orbán. Kulturális örökségünk szétverése ellen a jobb- és baloldali ellenzék egyaránt tiltakozik. – A szerkesztőség

kulturalis-orokseg

Szerző: Hegyi Gyula

A liberális médiacsapda

A patinás, hosszú évtizedekre visszatekintő napilapok a nemzeti kulturális örökség részei

Elsivárodó világunkban megindító látni azt a szolidaritást, amelyet némely jobboldali újságírók és szerkesztőségi műhelyek mutatnak a Népszabadság munkatársai iránt. Egy egészséges társadalomban az újságírás hivatás, amelynek művelői politikai nézetkülönbségeik ellenére ugyanúgy szakmai szolidaritást éreznek egymás iránt, mint mondjuk az orvosok. Minél elszórtabban gondolkodnak így nálunk, annál jobban meg kell becsülni a tisztességes keveseket. A baloldalinak nevezett, de inkább liberálisnak mondható lap közösségét kétszeresen is súlyos sérelem érte. Politikai okokból verték szét – lényegében tiltották be – a műhelyüket, és ráadásul munkavállalóként is megalázták őket. Az a szakmabeli, aki ezt szó nélkül lenyeli, megérdemli, hogy egyszer maga is ilyen sorsra jusson.

A nyilvánosságra került részletek alapján sokan gyanakodtak arra (e sorok íróját is beleértve), hogy a Népszabadság betiltását a Fidesz vezetősége, feltehetően maga Orbán Viktor rendelte el. Sajnos kevesebb szó esik a magyar közéletben arról, hogy a Mediaworks mégiscsak magáncég, tulajdonosa egy osztrák milliomos. Annak az Ausztriának a dúsgazdag polgára, amelynek kormánya és közvéleménye éles kritikával illeti a diktatúrába forduló magyarországi állapotokat. Az eset kísértetiesen hasonlít ahhoz, amikor a Deutsche Telekom magyarországi cége ugyancsak politikai okokból, nyilvánvalóan a Fidesz utasítására bocsátotta el az Origó főszerkesztőjét. A cég anyavállalata közel áll a német kormányhoz, de ez utóbbi részéről senkinek sem jutott eszébe, hogy érdemben kiálljon a magyar sajtószabadság mellett.

„Sunday speeches, monday talks” – szokták mondani, ha a hangzatos vasárnapi szónoklatokkal ellentétesek a hétfői, konkrét nyilatkozatok. A nyugati politikusok szeretnek szép szavakat mondani a demokrácia kívánatos voltáról a kelet-európai országokban, de azért nem bánják, ha a cégeik előnyt húznak az ottani diktatórikus állapotokból. A szegényebb, elmaradottabb országokba érkező nyugati tőke szükség esetén igyekszik tiszteletben tartani a helyi demokratikus jogokat. De ha ilyenek nincsenek, akkor minden lelkiismeret-furdalás nélkül kihasználja a helyzetet.

A magyar újságíróknak nem volna szabad csodálkozniuk ezen, hiszen nagyjából hasonló történt több százezer munkavállalóval a rendszerváltozás után privatizált munkahelyeken. A külföldi tőkés – ritka kivételtől eltekintve – vastagon kihasználta, hogy saját anyaországával szemben nálunk nincsenek szakszervezetek, és a munkavállalói jogokat félre lehet söpörni. Sok olyan újságíró veszíti el most a munkáját, aki annak idején maga is avíttnak, a szabad versenyt akadályozónak ítélte a szakszervezeti mozgalmat. A nyugati demokráciák akkor sem álltak ki a magyarországi szakszervezeti jogok mellett, elfogadták, hogy cégeik félgyarmati módszereket vezessenek be a kelet-európai leányvállalatoknál. Végső soron persze minden nemzet maga felel a sorsáért, és a magyar demokrácia jövője is alapvetően rajtunk múlik.

A Népszabadság betiltása kapcsán gazdaságinak álcázott magyarázkodások is elhangzottak. Ezeket sokan és világosan megcáfolták már. Legkézenfekvőbb cáfolat, hogy ha a laptól a vesztesége miatt kellene megszabadulni, akkor a tulajdonos érdeke annak eladása volna. A lap megjelentetésének azonnali leállítása arra utal, hogy a cél az ellenzéki újság elhallgattatása, és nem az üzleti veszteség csökkentése volt. De a nyomtatott politikai napilapok esetében amúgy is ostobaság elvárni azt, hogy az újságot kizárólag a vásárlói és előfizetői tartsák el. Ez ugyanolyan lenne, mintha valaki azt szorgalmazná, hogy a politikai pártokat és a választási kampányokat kizárólag a párttagdíjakból lehessen fedezni. Sajátos módon a napilapok veszteségeit felrovó politikusoknak eszükbe sem jut, hogy visszafizessék az állami költségvetésnek a pártjuk, alapítványuk, frakciójuk, kampánygépezetük számára kifizetett százmilliókat.

Az Egyesült Államokban, amely a szabad verseny elvére épül, a napilapok bevételeinek átlagosan 20 százaléka származik az eladott és előfizetett példányokból. A többit részben a hirdetések, részben a kiadó egyéb bevételei fedezik. Ugyanis a komoly kiadók számára presztízskérdés egy tekintélyes napilap megjelentetése. És hosszabb távon üzleti érdek is, hiszen egy jó újság szellemi és politikai tekintélye átsugárzik a kiadó egyéb termékeire, sőt a tulajdonosának társadalmi státusára is. Legalábbis olyan országokban, amelyek a polgári tekintély, és nem parancsuralom elve alapján működnek.

Ma már kevesen emlékeznek rá, de a rendszerváltás táján Magyarországon is elhangzott az a javaslat, hogy a négy országos politikai napilap kapjon költségvetési támogatást önállósága megőrzésére. Ez a modell Svédországban a mai napig kiválóan működik, és biztosítani tudja, hogy legyenek a különböző politikai irányzatokat megjelenítő, de ugyanakkor a pártoktól független újságok. Egy lap politikai irányultsága ugyanis jó esetben nem jelenti azt, hogy kritika nélkül támogatnia kell a nézeteihez közelálló párt minden döntését. A patinás, hosszú évtizedekre visszatekintő napilapok ráadásul ugyanúgy részei egy nemzet kulturális örökségének, mint a színházak, egyetemek, utcai emlékművek, amelyek költségvetési támogatását szerencsére még nem szokás vitatni. Talán mondani sem kell, hogy a négy politikai napilap önállóságának megteremtésére szolgáló terveket annak idején éppen a liberálisok vetették el, a mindenható szabad piacra hivatkozva.

A sors kegyetlen bosszúja, hogy az illiberálisnak is nevezett sötét, antidemokratikus politikai erők szinte mindenütt az agyonliberalizált szabad piacnak köszönhetik előretörésüket. A brexitre sohasem került volna sor, ha a kizárólag üzleti alapon működő, részben külföldi tulajdonban levő, a felelős újságírással nyíltan szakító tömeglapok nem uszítanak évtizedeken át az Európai Unió és a magunkfajta kelet-euró­paiak ellen. A Közép-európai Egyetemen (CEU) néhány napja egy neves amerikai professzor és médiakutató, Viktor Pickard tartott kiváló elő­adást ezzel a címmel: Donald Trump az elüzletiesedett média terméke. Hosszan és meggyőzően beszélt arról, hogy a média totális kiszolgáltatása a nyers üzleti érdeknek hogyan vezet szükségszerűen a demagógok előretöréséhez és a demokrácia meggyengítéséhez. Bizarr volt látni a teremben azokat az egykori SZDSZ-es médiapolitikusokat, akik annak idején ránk is ezt a szabad piaci modellt erőltették. (Az akkori Fidesszel szoros szövetségben.)

Orbán Viktor szívesen beszél a hazai vállalkozók támogatásáról és a külföldi tőkével szembeni fellépésről. Ehhez mérten elég különös, hogy mind az Origót, mind a Népszabadságot egy-egy nyugati cég segítségével herélte ki, illetve tiltatta be. Biztosak lehetünk benne, hogy az osztrák és a német tulajdonosok nem puszta szívességből követték Orbán utasításait. És kormányaik sem ingyen hunynak szemet azért, hogy cégeik Kelet-Európában nyíltan szembemennek a Berlinben és Brüsszelben ismételgetett, demokratikus szövegeléssel. A Fidesz-kormány velünk, adófizetőkkel fizetteti meg ezt a piszkos alkut is.

A történelem kerekét nem lehet visszaforgatni. De hasznos lenne, ha az Orbán-kormány minden ellenzője egyetértene abban, hogy a korlátlan állami kontroll és a korlátlan szabad piac egyaránt ellentétes a valódi demokráciával. Minél több, a kormánytól és a külföldi tőkétől egyaránt független hazai vállalkozásra, szellemi műhelyre, nonprofit médiumra volna szükségünk a demokratikus közélet lassú újjáépítéséhez. Valóban szabadon választani csak ott lehet, ahol mindenkinek lehetősége van a sokoldalú tájékozódásra, a többszínű médiához való hozzáférésre. Ennek leg­alább részbeni támogatása ugyanúgy közösségi feladat, mint például a közoktatás finanszírozása.

Forrás: http://mno.hu/velemeny/a-liberalis-mediacsapda-1366930

86 hozzászólás to “Demolition of our national cultural heritage (Nemzeti kulturális örökségünk szétverése)”

 1. zelóta said

  Új médiahiéna fideszéknél.
  http://hvg.hu/itthon/20161021_fidesz_fizetett_provokatorok_akarnak_balhezni_vasarnap#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 2. károli az arabok lefizetett qrvája said

  Az arab tavaszról csinál rendezvényt egy olyan magát egyetemnek nevező ócska kupleráj, ahol még arab nyelvoktatás sincs.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/676-az-arab-tavasz-utan-ot-evvel.html
  Arab országokból jön a lóvé, de mit csinálnak érte ezek a balfaszok?

 3. matolcsy bűnbandája said

  Gyanús! Megszabadul az állampapíroktól a kancsal gazember!
  http://444.hu/2016/10/21/szabadulnak-az-allampapiroktol-az-mnb-alapitvanyai

 4. anonymanalyst said

  A piszkos munkát ezúttal az osztrákok végezték el, de a sugallat tuggyukhonnan jött. Kéz a kézben az illiberális diktatúra és a liberális nyugati tőke. “Ne azt nézzétek mit mondok, hanem hogy mit teszek” – mondta volt Orbán. Nem vagyunk hülyék, éppen azt nézzük pl most a népszabi esetében is.

 5. fucking bitch said

  Íme a szerkesztőség levele Orbánnak

  • Nyilván elküldték neves külföldi újságoknak is, és fontos politikai személyiségeknek.
   Holnap pedig a nevetséges DIKTÁTOR mond egy ócska beszédet a diktatúra elleni szabadságharcról.
   Mennyire hiteles Orbán?

 6. dunántúli igazmondó said

  A reposztosok bárgyú giccseket fosnak a szabadságharcról, miközben mocskos a pofájuk a moslékosvödörtől meg a fidesz hátuljától.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-10-22/mondd-el-nekik-ugy-hogy-megertsek

 7. Mészáros disznói said

  Az értelmi fogyatékos gazember, orbán strómanja:
  http://hvg.hu/kkv/20161021_Meszaros_jobban_el#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 8. károlis bugrisok said

  A károlis debilek úgynevezett könyvei, aki betegre akarja magát röhögni, okt. 25-én menjen el!
  http://www.kre.hu/btk/index.php/691-konyvbemutatok-a-treningheten.html

 9. református pártállami besúgók said

  Itt van a zsinat mélységesen álszent öndicsérete hűségról, helytállásról meg egyebekről.
  http://reformatus.hu/mutat/12913/
  Hogy nem sül le a pofátokról a bőr, pártállami alkoholista spiclik, Bölcskei, Köntös, Dusica.
  Égig bűzlenek a bűneitek.

 10. ohranka said

  Orbán TEK-es hülyéi Karmacson.
  http://kolozsvaros.com/2016/10/21/valaki-el-tudja-magyarazni-nekem-ertetlen-nihilista-hulyenek/

 11. hencidai úrasztala said

  Ünnepi zsírszalonna és vöröshagyma, illatos pálpusztai sajttal az úrasztalon:
  Szabó: Szeretetendégségre mész? Vigyél termoszt a madártejnek!
  Petrőczi: A szatyorból gondolod? Nem, hősi beszámolóra megyek.
  Szabó: Mióta érdekelnek téged a hősök?
  Petrőczi: Én vagyok a hős, te gárgyult. Sőt, HŐSNŐ. Az 1956.os forradalom nemtője, géniusza.
  Szabó: Azért annyira vén még nem vagy, hogy a Wittner Marcsával árultad volna a p..ád bablevesért.
  Petrőczi: Kivételes tehetségem okán már 4 évesen élére álltam a pesti srácoknak.
  Szabó, már akkor lehúztad a bugyidat, ha rád nézett valaki. Mint a múltkor a közlekedési rendőrnek. Mondta is szegény: zavart a néni…..
  Petrőczi: Irigy vagy, ennyi az egész. Mert engem mindenki tisztel, rajtad meg röhög a világ, mert a szennyblog minden faszságodat közli. Kellett neked annyit firkálni? Aztán aláírni… Én bezzeg a Mészáros opponenciáját is orálisan rögzítettem.
  Szabó: Rögzítettél te mást is orálisan, pl. a Pozsgai Imre ..át.
  Petrőczi: Nem megérte? Főszerkesztőhelyettes lettem a Stádiumnál, ami latinizmus szintjén arra utal, hogy felállítom az utcakövet is.
  Szabó: Értem a célzást, de nem reagálok.
  Petrőczi: Már húsz éve nem reagálsz, csak hugyozni vetted elő, férjemuram.
  Szabó: Téma lezárva. Hol hősködtél te 56-ban?
  Petrőczi: A Hajós utcában. Én voltam az utca zsandarkja.
  Szabó: Hol van az a Hajós utca?
  Petrőczi: Ahol az Ivánnak az a buta sógornője lakik a bagolygyűjtő hülye férjével, a Lacival.
  Szabó: És mi a bánatot csináltál a Hajós utcában?
  Petrőczi: Lehúztam a bugyimat…
  Szabó: Tudom már, mindig ezt csinálod!
  Petrőczi: Aztán felhúztam egy botra lyukas zászlónak és azt kiáltottam: Aki férfi, utánam!
  Szabó: Ezzel ma másodpercek alatt ki tudnád üríteni a 3-as metrót. AZTÁN MI TÖRTÉNT?
  Petrőczi: Aztán behúztak egy orosz tankba. Ott találkoztam Joszif Brodszkijjal, ott éreztem meg költészetének lényegét és lettem igazi poliglott. Joszif Isten tehenének nevezett, ami magyarul katicabogár.
  Szabó: Szóval egy orosz tankban lettél poliglott, ami magyarul annyi, hogy egy ki.aszott repedtsarkú qrva.

  .

 12. orbán, a primití hazudozó said

  Orbán már nem képes fejben tartani, mit hazudott 2 perce.
  http://propeller.hu/itthon/3248016-orban-letagadta-amit-par-perce-mondott-leleplezo-video

 13. zimmezum said

  Az ünnep szentsége???????????
  http://kolozsvaros.com/2016/10/22/a-polgarok-ugy-dontottek-hogy-ameddig-az-orban-nevu-ember-szoviragokat-horog-a-mikrofonba-ok-futyulni-fognak/

 14. fideszes haramiák said

  A Fidesz bűnei
  https://www.facebook.com/notes/v%C3%A1g%C3%B3-istv%C3%A1n/b%C5%B1nlajstrom/1326572037368258

 15. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös, aki Amerikából jelentgetett a pártállami szerveknek, most talált magának egy 56-os hős nagybácsit.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-10-22/antikommunizmusom-titkos-tortenete

 16. református hírmondó said

  Beindult a reformáció 500 reklámkampány a sokoldalú sportriperterrel.
  http://reformacio.ma/v/248/
  Legalább nem egy rosszarcú pappal.

 17. demolition man said

  Kitüntették a fő spiclit.
  http://hvg.hu/itthon/20161023_eloleptetes_tasnadi_IIIIIes_allamtitkar_oktober_23#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 18. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Világszínonalú!!!!!!!!!!!! a karolin.
  Leginkább persze a rosszarcú ringyók nekivetközése meg a balla hatalmas, hájas valaga
  http://www.kre.hu/btk/index.php/696-vilagszinvonalu-mediamuhely-a-karolin.html

 19. boross az agyhalott gazember said

  A vén f..sz BOROSS összekevert néhány brosúrát, az amerikai imperialistákat gyalázta.
  http://444.hu/2016/10/23/boross-peter-az-oktober-23-i-beszedeben-arrol-beszelt-hogy-be-kellene-mutatni-az-amerikai-imperialistak-gaztetteit

 20. kergessük el orbánt, szabót és ludvigot! said

  Kergessük el Orbán mocskos korrupt rezsimjét!
  Csak akkor szabadulunk meg a Szabó András féle lélekgyilkos gazemberektől meg a mocskos qrva idióta feleségétól, Ludvigtól!!!!!!!!

 21. Petrőczi a pöcegödör said

  Itt vette át Petrőczi Pozsgai Imre orális feladatokat ellátó lúdtalpas cselédje a Stádium nevű sajtpapír ún. főszerkesztését.
  http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=28975

 22. torokgyíkos farkasember said

  Mocskos gazember rabló tolvaj Orbán, förtelmes giccset röfögött a Kossuth téren.

  • Orsóscigány said

   Mit akarsz reformálni, te tolvaj KISZ titkár cigány?
   Megváltani a világot/Brüsszelt, amikor még ebben a csonka országban sem tudsz -a lopást nem számítva- semmi érdemleges kormányzati eredményt felmutatni, már 2 ciklus óta? Ne ott pattogj és hőzöngj, hanem itthon DOLGOZZ!

   • Közveszélyes munkakerülő said

    Ez meg a munka?,Életében egy órát nem volt munkaviszonyban,csak pártelnököt vagy miniszterelnököt játszik kölyök kora óta!Egy igazi,a magyar vérét szívó pióca!

   • Komcsi apák fideszes fiai said

    És a többi fideszes? Áder, Szájer, Deutsch Tompi, Rogán, Szíjjártó, Lázár Janesz?
    AZ egyetemi padsorból a parlamenti padsorba estek át. Soha egy percet nem dolgozott egyikük se!
    Mit tudnának ezek a munkáról?

   • Aki nem dolgozik ne is egyék said

    Na látod ezért nem kell őket felkötni. Hanem teljesítmény alapú kényszer munkára ítélni. Ha megvan a százalék akkor kap enni. Ha nincs, akkor nem. De természetesen a kis családdal együtt. Hogy mindenki részesüljön a jóból.

  • Grazi gumiszoba said

   Ez az Orbán teljesen meg van bikkanva? Milyen elszovjetesedéstől akar megmenteni,bennünket? Ekkora baromságot,már régen hallottam! Orbán,kapjál már a fejedhez! Mi köze van az egykori szovjeteknek Brüsszelhez? Ezek már nem a kommunisták,hanem globálkapitalisták! A lengyelek,meg épp a NATO-nak adtak lehetőséget arra,hogy tovább provokálhassák Oroszországot.

 23. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  A rezsidisznó HULK fenyegetőzik
  http://kolozsvaros.com/2016/10/23/szilus-a-te-nyomokban-es-foltokban-agyat-is-tartalmazo-vegtelenul-okos-fejedtol-kerdezem/

 24. Szabó András őrangyala said

  A Fidesz-kormány legpofátlanabb, legképmutatóbb, legcinikusabb egyben legtudatlanabb minisztere az esztergályosból lett pap, Szabó András protektora. Aki nem hiszi, hogy ez az alak még a Semjén- Harrach Rogán- Lázár-cinizmust is képes überolni, az olvassa el a vele készült interjút, amelyben ezt az urizáló, gátlástalanul lopó bandát kimondottan “puritánnak” nevezi: http://index.hu/belfold/2016/10/10/balog_zoltan_orban_viktor_menekultvalsag_rogan_antal_lazar_janos_emmi_szuperkorhaz/

  • anonymanalyst said

   Olvastam egy remek hsz-t ehhez a cikkhez a söjtöröző Balogról. Megkeresem és elküldöm nektek. Érdemes akár külön posztban is foglalkozni ezzel a mérhetetlenül buta emberrel márcsak Szabó András okán is. Mást aligha tudott volna átverni ez a közokirathamisító rabló intrikus.

   • balog zoltán egy katasztrófa said

    Érdekes, várom. Baloggal kapcsolatban az az érdekes, hogy külföldi, pl. holland ismerősei úgy emlékeznek rá, még a rendszerváltás előttről, hogy okos, szolidáris, nyitott ember.

 25. Kövi Dinka said

  Dinka “mint író” szól a reposzt olvasóihoz.
  Ennek a szerencsétlen vidéki tramplinak ez a rögeszméje.
  Nobel díj nem kell, dinka?
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-10-24/otvenhat-mondat

  • Ludvig a valag said

   A szombathelyi pap dologtalan felesége pont olyan műveletlen, személyiségzavaros pi..a, mint a Ludvig.
   Szerencsétlen idióták.

 26. fineszes said

  A tegnapi ünneségen is milliárdokat nyertek a főrablók
  http://tenytar.blog.hu/2016/10/21/a_kormany_13_5_milliardot_kulonitett_el_arra_hogy_melto_legyen_oktober_23_megunneplese

 27. ulan bátor said

  Tényleg ilyenek, akárcsak a reposzt írói.
  http://kolozsvaros.com/2016/10/24/gyulolkodo-megkeseredett-tudatlan-oregemberek-tartjak-hatalomban-az-egyre-betegebb-ember-egyre-betegebb-rendszeret/

 28. tőkés a szennyes gazember said

  A becstelen Orbán kitüntette a még nála is becstelenebb Tőkést.
  http://propeller.hu/itthon/3248221-magyar-becsulet-renddel-tuntettek-ki-tokes-laszlot

 29. Mészáros disznói said

  Mészáros röfögött és böfögött
  http://kolozsvaros.com/2016/10/23/te-lolo-en-majdnem-megsajnaltalak-bzdmeg/

 30. ohranka said

  Orbán barátja, Putyin így értelmezi 56-ot.
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/10/24/putyin_allami_teveje_cia-s_nacik_szerveztek_az_56-os_forradalmat

 31. károlis orgiák said

  Károlis tréninghét
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/BTK_Treninghet_2016-17-1_v1.xls
  new age-es faszságok, önbizalomkeltő önsimogatások
  az erotomán Hermann Baba Jagáról fantáziál
  Hansági a műfajok hasznáról delirál
  Bánki Éva a középkori pornó lehetőségeit feszegeti.

  • Artemisz temploma said

   Borzalom ez a program a részvevők miatt.
   Hermann tanár urat el kellene tiltani az oktatástól. Őt éppúgy nem szabadna diáklányok közelébe engedni mint Kun Miklós tanár urat akinek csorogni kezd a nyála és megindula a keze a csajok irányába ha két méterre megközeliti őket. Hansági tanárnő elméletnek álcázott zagyvaságai a kutyát se érdeklik már. Elavult unalmasmaszlagok amik sohase voltak trendik csak ő hitte annak. Bánki tanárnőnem pedig súlyos szexuális komplexusai vannak amiket nem tudott kiélni. Majd negyven éves koráig szűz volt aztán elvette egy nagyon ronda pasi. Azóta is a meg nem élt testi örömökről fantáziál.

   • Önbizalom said

    Viszont azóta hogy sikerült férjhez adnia magát Bánki tanárnő femme fatalenak képzeli magát. A házasságban jött ki igazán a frusztrációja. Most még jobban vágyik az igazi szexre mint azelőtt. Azt hiszi mer elvette valaki kell a férfiaknak úgy általába ami persze tévképzet. A házasság nem tette őt se szebbé se szexibbé. Nem a külseje csak az énképe változott meg.

   • Bánki a pornókirálynő said

    És firkálja az áltörténelmi – valódi pornó regényeit. FÚJ.

   • Italianista said

    Királynő??? Na ne… Még a pornóban se. Egy durva csontozatu kifejezetten csunya öregedö brumszli paraszttrampli aki elfojtott szexuális fantáziálgatásait éli ki giccses, másoktól összelopkodott szövegekben. Szánalmas…

   • Gerardo said

    Ronda tehén. Még hogy pornó. Csak szeretne pornókirálynő lenni. Legfeljebb disznólkodni tud.

 32. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  A celli pap a maradék eszét is elvesztette
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-10-25/kilatok

 33. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán súlyos beteg, a barom hívei meg észre se eszik.
  http://kolozsvaros.com/2016/10/24/verfagyaszto-kep-arrol-hogy-mive-lett-az-ember-aki-soha-nem-lehet-ellenzekben/

 34. kálomista brigantik said

  Most zajlik a megemlékezés az 56-os mártírokra a Rádayban.
  http://www.reformatus.hu/mutat/12867/
  Kik emlékeznek? Hitvány gazemberek, agyatlan papucsállatkák.

 35. demolition man said

  Nem csodálnám Balog közeli bukását.
  Dögroáson az egészségügy, a kultúra, az oktatás.
  És még a MAB-ot is szétverette az ország legszarabb bűnözőjével, Szabó Andrással.

 36. Kövér a református pápa(i) said

  Ezt mondta Kövér ma.
  http://index.hu/belfold/2016/10/25/kovernek_a_gatlastalan_hatterhatalmak_jutottak_eszebe_1956-rol/
  Mit szólna ehhez a Szocialista Hazáért kitüntetett apja?

 37. fucking bitch said

  A fidesz kormány tönkreteszi az orvosképzést
  http://mno.hu/belfold/kiborult-a-szakma-rektorok-kezeben-a-korhazak-1368283

 38. meszaros a stróman said

  “A Magyar Idők beköltözik a Népszabadságba”: tényleg Orbán gázszerelője vette meg a lapot

  • mészárszabóság said

   A lap új címe gondolom a “Mészárszabóság” lesz… Egyre jobb. Ezeknek semmi nem elég, semmi. Nekünk meg egyre szarabb.

 39. jó tanítvány said

  Meglepő.
  Ja, nem.
  Egyébként a balosok mondták a fidesznek annó, hogy vegyenek maguknak saját médiát..Hát igencsak megfogadták a tanácsot..

 40. IMO-s Hermann said

  A rabló és csaló fideszes Zelnik.
  Az IMO-n végzett, akár az erotomán ártány, Hermann.
  https://blog.atlatszo.hu/2016/10/25-milliard-forintert-arverezik-az-atveros-aranymuzeum-villajat/

 41. irish coffee said

  A 168 óra is bajban van, ezért nem hozzáférhető az archívum.
  Ez most jól jön a károlis gazembereknek, a professzorságot fiktív publikációkkal kicsaló Pethónek és a MAB-ot korrupt bűntanyává tevő Szabó Andrásnak.
  https://atlatszo.hu/2016/10/25/likviditasi-valsag-a-168-oranal-ki-all-valojaban-a-brit-media-kft-mogott/

 42. szabó a gyilkos fasiszta said

  Mivel fizetett és mennyit Navracsics Szabó Andrásnak, hogy akkreditálja a nőére doktori programját?

 43. ludvig a bárgyú okirathamisító said

  Ludvig a lueszkirálynő, a károli kiérdemesült qrvája a mai református műsor felét végigfosta, még két förtelmes versét is a hallgatók fülébe okádta.
  Azt is elmesélte a retkes vénasszony, hogyan hamisított meg egy meghívólevelet, hogy bejusson Hollandiába, ahonnan összelopott szajrékkal jött elő.

 44. szabó a MAB KORRUPT CSALÓJA said

  Egy Faggyas nevű hülye 50 protestánsról szóló firkálmányt bocsát a könyvpiacra.
  Szabó András, a MAB-os csaló és korrupt gazember na kiről is firkált bele?
  Szenciről persze,

  • Komáromi kisleány said

   Már hány bőrt nyúzott le erről a Szenciről? Kizárólag ebből a jelentéktelen szerzőből él fejedelmi módon. Ezért a csekélyke ismeretért kap legalább két professzori fizetést (Károli, Selye – utóbbin euróban)…

 45. Buli Mia said

  Kedves bulimiás olvasóink érdeklődésére elmondjuk, hogy a könyv bemutatója okt. 28-án, pénteken 4-kor lesz a Bibliás könyvesboltban, Ráday 28.
  Megjelenik személyesen Petrőczi és Szabó András is, akiket kedves olvasóink személyesen kívánnak leokádni

 46. foltos hiéna said

  A fideszesek betegre röhögik magukat a kórházi haláleseteken.
  http://168ora.hu/kirohogtek-fideszesek-hadhazyt-mikozben-korhazi-halalesetekrol-beszelt/

 47. Ludvig a babiloni parázna said

  Ma este ismét ki kellett hívni a rendőrséget a Siraz étterembe. Egy kukázó külsejű öregasszony, mint kiderült, dr. szabó andrásné petrőczi éva a becstelen neve, lerohanta az üzlet tulajdonosát, Ali bácsit, és mocskos szavakkal vele való üzekedésre szólította fel a megrettent értelemtulajdonost.
  A helyszínre érkező rendőrök előállították a magáról elfeledkezett öregasszonyt

  • szemtanu said

   Ott voltam és az egész egy szemenszedett hazugság. A kukázó külsejü öregasszony maga monta hogy Alibácsi halálosan szerelmes belé de tul félénk hogy ezt kinyilvánitsa. Ez igaz is lehet mer az öreg perzsa nemhogy félénknek de kimondottan nyuszinak látszott. A kezdeményezö öregasszony csak át akarta öt segiteni a kezdeti nehézségeken. Az a hüje vendég aki kihivta a rendöröket félreértette az egészet.

 48. balog zoltán egy katasztrófa said

  Szabó András, a magyar feksőoktatás legkorruptabb gazembere. Őt Balog szabadítoita rá a MAB-ra.
  Ugyancsak Balog tüntette ki a magyar közösség legretkesebb és legtehetségtelenebb qrváját, a mindenkit leszopó undorító férget, Ludvig Évát József Attila díjra.

 49. Ludvig a valag said

  Egy kép emlékeztetőül a vén pi..áról.

  • petrőczi de genere ludvig said

   Térdig érő, üres zacskó mellek, súlyod demenciáról árulkodó üres tekintet, csúnya, deformált, lábgombás csülkök.

 50. ki hívott ide, jakab? said

  Jakab az erdélyi patkány kioszt bennünket.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-10-27/kozallapotaink-meghaladasa-es-az-egyhaz

 51. Hermann az erotomán ártány said

  A pedofil Hermann most a gyermekirodalomban éli ki magát mint KAPCSOLATTARTÓ.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/687-kezifekes-fordulast-is-tud-konferencia-2015-16-gyerekkonyveirol.html

 52. refis Tartuffe-ök said

  A zsinat pénzügyi vezetőt keres diszkrét ügyeinek lukratív intézésére.
  “Lopjunk együtt pajtás!” jeligére.
  http://reformatus.hu/mutat/12963/

 53. Szabó a pikkelysömörös said

  Holnapután van Szabó András, a pikkelysömörös gólem világnapja.

 54. antilop és felesége said

  Rogán hazudozik és nem megy el a tárgyalásra
  http://hvg.hu/itthon/20161027_Rogan_Juhasz_per#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 55. orsós rajmondó said

  Mér adja orsós a MI PÉNZÜNKET az albánoknak?
  http://index.hu/sport/futball/2016/10/26/koszovo_nemzeti_stadion_groupama_kormany_kolcson/

 56. Mészáros disznói said

  Mészáros és dublőrje, orbán, az ország legnagyobb gazemberei
  http://kolozsvaros.com/2016/10/25/nem-szeretek-ilyeneket-leirni-de-rohadjatok-meg-hazug-semmirekello-alattomos-gazemberek/

 57. gáborjáni szabó, szabó andrás cinkosa said

  Kitüntették a reformáció emléknapja tiszteletére Gáborjáni Szabó Botondot, a debreceni könyvtár igazgatóját.
  Ő Szabó András haverja, rajta keresztül jelentgetett Bölcskeinek, amíg ő volt a zsinati főpásztor a Károliról meg a saját sógoráról, Bogárdiról.
  Fordítva is működött a spiclivonal a két gazember szabó között.

 58. jobbról vagy balról szól a gépkarabély? said

  Akkor ki haverkodik az oroszokkal, ki kap tőlük gépkarabélyt, thürmer vagy vona?
  http://index.hu/belfold/2016/10/27/orosz_hirszerzok_gyakorlatoztak_a_rendorgyilkos_harcosaival/

 59. Mészáros disznói said

  Egy szép fotó a milliárdos analfabéta állatról, Mészáros Lőrincről.
  http://444.hu/2016/10/27/elkeszult-minden-idok-legnagyszerubb-meszaros-lorinc-fotoja

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: