Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sometimes attorneys die early 7. (Néha az ügyészek is korán halnak 7.)

Posted by jhnnsclvn - november 7, 2016

Sometimes attorneys die early 7. (Néha az ügyészek is korán halnak 7.)

2016. november 6.

Szerző: Kisjogász

Szabó András hivatali hatalommal való visszaélése és intellektuális közokirat-hamisítása ügyében 2010.10.29-én egy lefoglalási határozat keletkezett a BRFK-n arról a CD-ről, melyen Szabó András maga ismeri el az általa elkövetett bűncselekményeket. A hivatali visszaélés gyanúját a BRFK Szabó András esetében megalapozottnak találta, amint ez a dokumentumból kiderül.

Lefoglaló határozat

Lefoglaló határozat

 

Ugyanezen a napon az Irodalomtudományi Doktori Iskola volt vezetője közérdekű bejelentő üldözése miatt is panaszt tett, mint a szövegből kitűnik azért, mert a feljelentését a munkáltató a lehető legdurvábban bosszulta meg. Nem egyszerű felmondással, hanem rendkívülivel távolította el a munkahelyéről, megfosztva a felmondási időtől, a végkielégítéstől, sőt, 3 hónap időtartamra őt és egész családját minden ellátásból kizárta. Ezen túlmenően még a járandóságát sem fizette ki, mert olyan módon hamisította meg a jelenléti íveket, hogy még a kirúgott dolgozó éves szabadságát se kelljen kiadnia. Balla Péter ezek szerint nemcsak a közérdekű bejelentő üldözésének bűntettét (akkor még a Btk. szerint az volt!) követte el, hanem aljas indokból közokirat-hamisítást is, hogy még a rendes járandóságától is megfossza a dolgozót.

közérdekű bejelentő üldözése

közérdekű bejelentő üldözése

A posztot az érintett tiltakozására néhány órára eltávolítottuk, ám a Szerkesztőség – Kisjogásszal is konzultálva – úgy döntött, hogy a dokumentumok nélkülözhetetlenek a történet rekonstruálásához, ezért azt ismét helyreállítottuk. Sajnos, nem lehetünk minden kérésre tekintettel, mert annak tényfeltáró munkánk látná kárát. Az érintett megértését kérjük. – A Szerkesztőség

 

34 hozzászólás to “Sometimes attorneys die early 7. (Néha az ügyészek is korán halnak 7.)”

 1. anonymanalyst said

  És ez a kreatúra még mindig rektor. És palástot hord. És az Újszövetség oktatása ürügyén meggyalázza Krisztust és a keresztény eszméket!

 2. A Harkányi Szabadegyetem kezdő napjaiban Csorba László történész gróf Széchenyi István szellemi hagyatékáról tartott előadást, Varga János mérnöktanár Neumann János életművéről emlékezett meg. Fáyné Tornóczky Judit csipkekészítő a hunnia csipkéről, Sebő Ferenc pedig a táncházmozgalomról beszélt. Szabó András irodalomtörténész a Vizsolyi Bibliáról, Fazekas István drámaíró, költő pedig a Stádium folyóiratról szólt.

  http://www.parokia.hu/v/magyarnak-lenni-lehetoseg/

 3. Harkányi polgár said

  Szabó minden évben a harkányi fürdőbe jár két hétig áztatni a egyenlőtlen hosszúságú dongalábát és a pörsenéses bőrét. Egy csomó embert megfertőz a bőrbetegségével de ő ezt természetesnek tartja. Már írtunk petíciót a polgármesternek hogy tiltsák ki de ő azt mondja nem lehet, mert a sógora a püspök.

 4. Dörmögő Dömötör said

  Ez nagyon gyenge duma az érintett tiltakozásáról, nem veszem be. Konkrétan tudom, hogy a Jani följelentett benneteket és le kellett vennetek a posztot. A Jani sokkal okosabb nálatok. Egyszer be is fogja tiltatni a szennyblogotokat.

  • Stroke said

   Úgy igaz ahogy Döme mondja. Balla már meg is simogatta Jani busa fejét és a fülébe súgta hogy nem kell már soká rohadnia a Kodolányin, csinálja már neki fészket a Károlin. Már ki is szemelte az áldozatot akinek a helyére behozza Janit. Megvan a mai napi simogatás-egység a Janinak. 🙂

   • anonymanalyst said

    Enikő néni nem adott egy puszit a buksijára? 🙂

   • Edelweiss said

    Enikő néni nem cirógatta meg Jani buksiját, ellenkezőleg megmosta. Aszonta neki hogy balfék és ott fog megrohadni a Kodolányin. Így soha nem fogja kifúrni KG-t akinek a státuszát a blog betiltatása esetén beígérték neki.

  • Folytassa Johnny! said

   A Jani nem szokta vesztegetni az idejét. Nyilván bennfelejtettek megint valamilyen adatot ezek a hülyék és a Jani lecsapott rájuk! Hajrá Jani!

 5. régi magyaros said

  Lázár memondta
  https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-lazarral-kez-a-kezben

 6. szabó andrás a gyilkos gazember said

  Mikor bukik meg végre szabó andrás, a felsőoktatás legmocskosabb gazembere?

  • Holducca said

   Sajnos valószinüleg csak a kretén Baloggal együtt amire nincs sok esély. mer Balog csak Orbánnal bukik. Vagy ha valaki a hülye Balognak el birja magyarázni mennyire gáz ez az alak a közelében.

   • Ludvig a valag said

    A hülye pi..a petrőczi viszont már szeptember 22-e óta nem fosik a blogjára.

   • anonymanalyst said

    Talán beteg a szerencsétlen. Szánjátok már meg! Ő csak szimplán bolond. Szabó az aljas bűnöző, nem az elmebeteg felesége.

   • A birkákat levágják, ugye? said

    Balogért se lenne kár, bukjanak együtt, sőt Orbánért se. Szép lenne ha ezek mind együtt lógnának, de nem fognak, mert ez a birkanép mindent eltűr.

 7. matolcsy bűnbandája said

  A fokozhatatlan
  http://gepnarancs.hu/2016/11/a-fofoglalkozasu-szurrealista/

 8. Trump a pszichopata said

  Az USÁ-t is egy elmebeteg fogja dirigálni, ott se különbek a szavazók,mint itt.
  https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-szelsosegesek-kezeben-a-vilag

  • Lelki rokon said

   “A párthűség, a fanatizmus és a gyűlölet kombinációja olyan erős volt, hogy még az sem tartotta vissza őket, hogy egy pszichopatát juttatnak hatalomra. Őszintén szólva, nem ismerek Trump-támogatót, aki ne gyűlölne valakit: vagy a spanyolokat, vagy a bevándorlókat, vagy a melegeket, vagy a muszlimokat, vagy a feketéket, vagy csak a demokratákat.

   Nem az a baj, hogy azok nyertek, akik elveivel nem értek egyet. Ha többen vannak, képviseljék. Majd ha nem tetszik a népnek, leváltja őket. A baj az, hogy tényleg súlyos mentális problémákkal küzdő, gátlástalan emberre bízták a világot, aki nem képes felmérni a cselekedetei súlyát. Ez az ember beszámíthatatlan, felelősségre sem lehet vonni, mert letagadja a tényeket. Komplett elmebeteg. Képtelen uralkodni magán.”

   Ezt írja Bartus a fenti cikkben Trumpról. Ezt egy az egyben Orbánról is el lehet mondani. Nem véletlenül áhítozta annyira a csuti őrült az amcsi őrült győzelmét. Lelki társára ismert benne.

 9. Jakab az erdélyi tetű trumpot élteti said

  Jakab, az erdélyi görény TRUMPOT DICSŐITI
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-11-10/ma-felhozza-napjat-jokra-es-gonoszokra

 10. reposztos büdös bunkók said

  ORBÁN MEG A REPOSZTOS BUNKÓK ÖRÖMKÖDNEK, nem tart ez soká, idióták
  http://kolozsvaros.com/2016/11/09/azert-szar-latni-hogy-egy-rasszista-kiszamithatatlan-budos-bunko-kerul-az-usa-elere-es-egyesek-szerint-ez-jo-hir/

 11. fucking bitch said

  Bevetted a piruláidat, felcsúti?
  http://kolozsvaros.com/2016/11/08/remelem-a-gyogyszereit-megkapta-es-mar-jol-van/

 12. kövér a szennyes hazudozó said

  Kövér megjelent a pápai ref. templomban, annak 75. évfordulóján és beszédet mondott. Többek közt arról beszélt, hogy a családja története szorosan összefonódott a templom történetével. Nagyapja festette a falakat (a 19-es vöröskatona), apja (a szochazás MSZMP-titkár) itt esküdött, őt itt keresztelték. Okádnivaló volt.

 13. Mészáros Orbán strómanja said

  A büdös gané Mészáros egy Batthyány kastélyt zabrált.
  http://24.hu/belfold/2016/11/07/meszaros-lorinc-birtokaba-kerulhet-a-bicskei-gyermekotthon-epulete-is/

 14. Persze, hogy a Károli said

  Károlis bugris banzáj
  http://www.kre.hu/btk/index.php/705-szakmai-nap-a-szin-ter-egyesulet-alapitasanak-25-evforduloja-alkalmabol.html

 15. journalist said

  Az ATV mocskos játékot űz.
  https://nepszava.us/blogs/news/osszenott-ami-osszetartozik-kepeslap-atv-nezoknek

 16. balog a seggmagyar said

  Hazudik a Balog, a mocskos fideszes pap.http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/balog_a_magyar_szocialis_rendszer_a_legjobbak_koze_tartozik_europaban.624004.html

 17. református identitás said

  Beer szerint egyházszakadás jöhet a sok mocskos farizeus miatt.
  http://szemlelek.blog.hu/2016/11/09/beer_miklos_egyhazszakadas_johet

 18. A Sátán alágyújtott Köntrösnek said

  November 10-én este tűz ütött ki a pápai refiben, éppen a Köntös által igazgatott Református Egyházkerületi Gyűjtemény alatt. A pápai tűzoltóság eloltotta a tüzet. Nagyon örülünk, hogy a pótolhatatlan ősnyomtatványok és kéziratok megmenekültek.
  A szemét Köntös persze ott se volt.

 19. orbán megtébolyodott said

  a tébolyodott megint nyilatkozott
  http://www.hirado.hu/2016/11/12/orban-van-elet-az-eu-n-kivul-is/?source=hirkereso

 20. székely attila az oligofrén fidesznyik said

  székely, az orbánista balfasz összevissza röföghttp://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-11-12/szep-uj-vilag

 21. bene sanyi tisztessége said

  Kitüntették a minden hatalomhoz elvtelenül törleszkedő, bimbózó lányokhoz dörgölődző gusztustalan Bene.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/920-bene-sandor-toldy-ferenc-dijat-kapott.html

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: