Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Anne-Marie Kool is O.K. (Anne-Marie Kool köszöni, jól van…)

Posted by jhnnsclvn - november 13, 2016

Szerző: Frans Hellenbroek

Anne-Marie Kool, a Károliról kirúgott és durván meghurcolt holland származású professzor köszöni, már jól van. Anne-Marie Koolt 2012-ben a Károliról nemcsak kirúgták, hanem lekaraktergyilkolták. A lejárató kampány különösen durva volt, mert angol nyelven is közzétették a professzor asszonyt megszégyenítő kommunikét, hogy Anne-Marie külföldi hívei is értsék. Anne-Marie bűne az volt, hogy próbálta megvédeni az általa alapított és jórészt a személyének szóló külföldi támogatásokkal általa finanszírozott Közép- és Kelet- Európai Missziói Tanulmányi Intézetet, amelynek – főleg holland – forrásaira az akkori alkesz besúgó püspök, Bölcskei Gusztáv és hóhérsegédje, a gátlástalan hideg gyilkos Tarr Zoltán szemet vetett. Anne-Marie egyszerűen nem volt hajlandó nekik adni az általa szerzett és a 100%-ban az intézete fenntartására fordított összeget. Makacs ellenállásával ugyanúgy kiváltotta a két tolvaj éktelen haragját, mint Szűcs Ferenc rektor és Böszörményi Jenő gazdasági igazgató, akik nem voltak hajlandók az egy másik pályázatból kapott és már elköltött összeg hamisított számláival falazni az Oktatási Minisztérium által épületfelújításra később folyósított 115 millió forint lenyúlásához.

Anne-Marie Koolt a botrányos kirúgás után a horvátországi Eszéki Evangélikus Teológiai Szeminárium fogadta be, ahol nagy népszerűségnek örvend, és igen sok barátja, tisztelője van. A professzor asszony facebook-oldaláról – érthető módon – a rosszemlékű Károlin töltött hosszú ténykedésének még a nyomait is eltörölte. Itt csak a texasi Bakke Egyetem, a prágai Károly Egyetem Protestáns Teológiai Missziója és a budapesti Baptista Teológiai Akadémia szerepel korábbi munkahelyei közül.

A professzor asszony a napokban kapta meg második csípőprotézisét az Uzsoki Kórházban, ebből az alkalomból posztolta az alábbi bejegyzést:

Day 1. Feeling grateful that surgery went well. I am in very good hands, very skillful and committed doctors and medical staff of the Orthopedic department of the Uzsoki hospital. So thankful for my dear friend Ica, who accompanied me this morning. Painkillers are a blessing… Thankful for you all, a worldwide circle of friends, who uplift me in your prayers around the clock. Day 2. The start of rehab this morning was tough. I have to take it serious what I tell my students: one step at a time. The first step was not yet possible….😦, Day 3. First ten steps. Feels like quite an accomplishment especially after a sleepless night with a concert of five snooring roommates – average age 83 – one of them constantly sharing her concern at a loud voice that her bags were stolen during the night.

Image may contain: 1 person , eyeglasses, bedroom and indoor
Mivel a Károli már eltávolította honlapjáról mind a magyar, mind az angol nyelvű kommunikét, itt most még egyszer közöljük a szövegeket az eredeti linkkel együtt, hogy szemléltessük, milyen aljas módon bánnak el ezen a “jámbor”, “vallásos” egyetemen a tisztességes oktatókkal, akik többszöri nyomatékos felszólításra, fenyegetésre és zsarolásra sem teljesítik a törvénysértő és erkölcstelen parancsokat:

COMMUNIQUE – KÖZLEMÉNY

C O M M U N I Q U E
The Senate of the Gáspár Károli University of the Reformed Church in Hungary in its Resolution No 95/2012, dated 22nd of June, 2012 dissolved the Central and Eastern European Institute for Mission Studies (CIMS) and entrusted the Faculty of Theology to take over and close down its duties. The resolution entered in force on 1st of July, 2012.However, the Faculty of Theology sees no possibilities of taking over the CIMS’s programs for the time being, therefore the Rector’s Office took charge of the continuous and uninterrupted operation of the CIMS’s programs and CIMS’s public relations.By right of the Senate Resolution the University management initiated and conducted discussions with Dr. Anne-Marie Kool, Director of CIMS on the conditions of the upcoming handover of CIMS.
The handover has been decided to take place 29th of June, 2012. At this time, the University management attempted the takeover of CIMS’s organization and ongoing affairs, but – having faced grave deficiencies in the course of the procedure – was unable to realise the task. The process of the takeover shall reach completion until 31th of August, 2012.The administrative matters of CIMS shall be governed by Mrs. Adrienne Kapitány, operative administrator ( kapitany.adrienne@kre.hu ) and dr. Gergely Bohátka, general secretary ( bohatka.gergely@kre.hu ).

Budapest, 6th of July, 2012

dr. Gergely Bohátka
General Secretary

K Ö Z L E M É N Y
A Károli Gáspár Református Egyetem Szenátusa  95/2012. (VI.22.) számú határozatával 2012. július hó 01. napi hatállyal megszüntette a Közép- és Kelet- Európai Missziói Tanulmányi Intézetet (KMTI).
A Szenátus a KMTI feladatainak átvételével, illetve lezárásával a Hittudományi Kart bízta meg. A Kar azonban egyelőre nem lát lehetőséget a feladatok átvételére, ezért 2012. július 1-jétől az Egyetem Rektori Hivatala vette át a folyó ügyek intézését és a kapcsolattartást. A szenátusi határozat alapján az egyetemi vezetőség egyeztetést kezdeményezett és folytatott Dr. Anne-Marie Kool KMTI intézetvezetővel az átadás-átvétel feltételeiről. Az átadás-átvétel lebonyolítására 2012. június hó 29-én került sor. Ekkor az Egyetem megkísérelte a KMTI szervezetének és ügyeinek átvételét, azonban az eljárás során tapasztalt komoly hiányosságokra tekintettel az átvétel nem zárult le. A folyamat lezárására 2012. augusztus 31. napjáig kerül sor.A KMTI ügyeivel kapcsolatosan a továbbiakban Kapitány Adrienne ügyvivő (kapitany.adrienne@kre.hu), illetve dr. Bohátka Gergely főtitkár (bohatka.gergely@kre.hu) foglalkoznak.

Budapest, 2012. július hó 06. napján

dr. Bohátka Gergely
főtitkár

http://www.kre.hu/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=298:communique-koezlemeny&catid=1:friss-hirek (a linkre kattintva más hír jön fel)

(Frans Hellenbroek írását hollandból fordította: ….. …..)

69 hozzászólás to “Anne-Marie Kool is O.K. (Anne-Marie Kool köszöni, jól van…)”

 1. Köntös szétzúzza a liberálisokat said

  Köntös a szokásaos aljas hablatyolásáéval.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-11-13/lesz-e-karacsonyi-kulturharc

 2. bogárdi elitéli a hamis tanúvallomást said

  Bogárdi püspök, Szabó András sógora azt üzeni: n
  NE TÉGY FELEBARÁTOD ELLEN HAMIS BIZONYSÁGOT.
  Egyetértünk. Kár, hogy nem szólt az aljas sógorának, aki röhögve tett HAMIS TANÚVALLOMÁSOKAT a kollégái ellen.

  • Pharisée said

   Mondjuk Ballának is szólhatott volna. Eljárt a Hima-perre és végighazudta azt. Amikor már sokadszorra is lebukott, felhagyott a tárgyalásra járással.

   • Kisjogász said

    Ez igaz. Balla annyit hazudott, hogy miatta zárt tárgyalást rendeltek el a Károli ügyvédjeinek a kérésére, hogy ki ne derüljön, mekkora hazug ez a rektor, aki ráadásul lelkész. Ez jelentősen megnehezíti a tárgyalási jegyzőkönyvek beszerzését, de rajta vagyok az ügyön..

   • Doctor of Law said

    Megnéztem az anyagot. A Károlinak úgy látszik mindent szabad. Szirre-szarra rendeltek el zárt tárgyalást. Röfi arra hivatkozott, hogy a jelenléti ívek vezetése belső nyilvántartás, gazdasági titok. És ezt a bíróság beszopta, hiába tiltakozott felperes az újságírók kirúgása miatt.

   • RH said

    Kénytelenek voltak kitiltatni az újságírókat, hiszen Hima összes jelenléti íve meg volt hamisítva. Erre Balla személyesen adott utasítást az egyik rektori hivatali adminisztrátornak. Hogy ne kelljen kifizetni még a járandóságát se.

   • Larissza said

    Ez nem igaz, nem utasított erre senkit. Saját kezűleg hamisította meg Hima jelenléti íveit hogy ne legyenek tanúk!

   • balla a mocskos gazember said

    Aztán bevetették a hamis videókat, balla röhögve adta át röfinek

   • anonymanalyst said

    Hát ez már nemcsak hamis tanúzás, hanem bizonyíték hamisítás. Balla természetesen nem ül börtönben egy olyan országban, ahol a beosztottja az igazságügyminiszter, a legfőbb ügyész helyettese és a Fővárosi Főügyészség vezetője.

 3. református identitás said

  Ferenc pápa fogadta a magyar hajléktalanokat.
  http://hvg.hu/itthon/20161111_Magyar_hajlektalanokkal_talalkozott_Ferenc_papa

 4. Orbanisztán sztárjai a parazita qrvák said

  Orbanisztán igazi királynői a parazita ki.aszott qrvák
  http://ellenszel.hu/2016/11/12/vajna-timi-buta-kartevo-vagy-egy-rohado-alman-vallaljuk-a-sajtopert/

 5. balla a mocskos gazember said

  Persze a főbűnös Balla, a mocskos gazember, a rektori köpenyben baromkodó bugris pojáca.

 6. Tuka-Tuka Insel said

  Nem kell ezt a holland luvnyát a mennybe meneszteni. Összeférhetetlen volt, áskálódó senki nem birta ki vele egy légtérben. Nemhogy magyarul nem tanult meg még angolul se tud rendesen. Ez a bejegyzése is hemzseg a hibáktól “I have to take it serious what I tell my students”. Legfeljebb seriously ha már… Nem tudom mire tanítja szerencsétlen eszékieket és főleg milyen nyelven? Lehet hogy a diákok már kénytelen kelletlen megtanultak hollandusul?

 7. Tiszántúli said

  Kirúgtak egy tiszántúli lelkészt, mert egy óvónő szeretőt tartott. Érdekes, hogy Bölcskei püspök is lehetett attól, hogy családapaként jó pár szeretőt tartott, pé. Czapp Enikőt…

 8. kövi dinka said

  Dinka a selejt agyával most a tudományról jártatja a felső segglyukát-
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-11-14/bator-tudomany

 9. orbán megtébolyodott said

  Orbán átjátszotta Zánkát a Kisrigónak.
  http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/lenyuljak_a_tabort_-_egyhazi_kezre_jatszotta_a_kormany_a_zankai_gyerekcentrumot

 10. anonymanalyst said

  Lehet hogy Kool prof jól van, azonban nagy különbség Budapest belvárosában vagy egy eldugott vajdasági kisvárosban dolgozni. A vajdasági protestánsoktól mindenesetre szép gesztus volt a szeretetteljes befogadása.

 11. tarajos sül begyorsul said

  A vadbarom
  http://kolozsvaros.com/2016/11/13/ket-toporzekolas-kozott-mire-kotottel-szerzodest-te-szerencsetlen/

 12. rogán a simlis gazember said

  A rogán bandája
  http://kolozsvaros.com/2016/11/12/a-luxusmanias-pojaca-mar-megint-keson-tert-magahoz-az-amneziabol/

 13. Beyond friendship said

  Akkor most ki a buzi? Vona vagy Vitya?

  • Buzi-e vagy? said

   Terry Black beadta a Habonymédiának, hogy a Vonáról készült kép egy bécsi melegbárban készült. 🙂 Remélem sokat kap ezekért a könnyen leleplezhető hazudozásokért, hadd fizessen csak a Habonymédia, miközben szénné égnek, hogy ilyen dedós “bizonyítékokkal” próbálják a Jobbikot sarazni. Röhejesen szánalmas lett a Fidesz. A legbutább komcsi időszakban sem voltak ilyen hülyék az elvtársak.

   • Terry Blacklisting said

    A gond az, hogy az izaura tv-seknek csak annyi fog lejönni, hogy a Vona Gábor buzi. Azt még a telekom is lefeküdt a kormánynak. Nat Geo helyett ott is vajna tv lesz nemsokára.

   • Választás said

    Inkább egy buzi mint egy tolvaj (cigány)!

   • anonymanalyst said

    A Lokál mai címlapján mégis a hamisított Vona-fotó jelent meg. Gusztustalan Habony-manipuláció szokás szerint.

 14. németh a celli idióta said

  Németh a gyengeelméjű pap nézi az andorrai-magyar meccset és ujjong, h az agyondatált magyarok legyőzték a világ legkisebb államának csapatgát.És erről eszébe jut Paul Ricoeur, de még a nevet se képes helyesen irni a faszfej, Ricournak firkálja.
  ne erőlködj, idióta!
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-11-15/futball-es-etika

 15. vajna a kétkarú rabló said

  Vajna a becstelen parókikészítő így reklámoz a tévéjében. Ezt Amerikában 60 éve BETILTOTTÁK
  http://444.hu/2016/11/15/1-masodpercre-felvillano-paks-reklamokkal-mossa-at-az-agyadat-a-tv2

 16. Bátor Bendegúz said

  “Személy szerint élből elutasítom, és rettentően sajnálatosnak tartom, hogy a jelenlegi rendszer valamiféle erőforrásnak tekinti a diákokat. A tanulók nem valami kibányászható barnakőszén, bauxit, nem valami önkényesen felhasználható erőforrás. Egy fejlett és jól működő oktatásban szükség van egy külön álló oktatásügyi minisztériumra, nem pedig egy működésképtelen, haldokló államtitkárságra. Jelen helyzetben úgy tűnik, hogy dilettánsok hasráütésszerűen, a diákokkal és tanárokkal konzultációt megtagadva irányítják és változtatgatják az oktatási rendszert.”
  Na ekkor Rózsás Ildikó elnök “személyeskedésre” hivatkozva félbeszakította Bradánovics Bendegúz gimnazistát a megyei diákparlament kaposvári ülésén.

  • Bendegúz nem adta fel said

   Bendegúz ekkor átírta beszédét, amely még így is elég kritikus maradt, és újra szót kért, hogy befejezze. Többek között ezt mondta:

   “A tankönyvpiaci versenyt újra kell gondolni, mert nem minden esetben az állam által előnyben részesített tankönyvek a legjobbak. A kísérleti tankönyvek tanulhatatlanok és hibásak, ezért szigorúbb vizsgálatnak kell őket alávetni kiadás előtt. A készség tantárgyakat csak 9-10 évfolyamban kéne a tanterv részévé tenni, hogy a diákok 11-12 évfolyamban az érettségire összpontosíthassanak.
   A diákönkormányzatok jogkörét növelni kell egy demokratikusabb diákérdek képviselet létrejötte érdekében. Minden iskolában meg kell teremteni a tanításhoz szükséges körülményeket, eszközöket. Nem fordulhat elő, hogy egy intézményben nincs papír, kréta, nyomtatópatron. A felsorolt okokból teljes mértékben érthető, sőt tudatosnak tűnő a népbutítás, hogy ne legyenek a diákok gondolkodó, kreatív lények ,hanem bólogassanak az aktuális hatalom minden döntésére. Ez hosszú távon nem lesz életképes és teljes mértékben lezülleszti a társadalmunkat is. Klebelsberg Kunó forogna a sírjában, ha tudná mi történik jelenleg a nevével. Példát kéne vennünk a finn oktatási rendszerről és ki kell alakítanunk egy nyugatias, modern, 21. századi oktatási rendszert.”

 17. Haza árulók said

  Megindult a roham a magyar letelepedési államkötvények piacán, miután a kormány a múlt hónapban egyértelművé tette, hogy leállítja a programot az év végén. A Magyar Nemzet informá­ciói szerint a kínai ügynökségek nem győzik befogadni a kérvényeket, olyan sokan akarnak az olcsó és gyors magyar letelepedési programban még utoljára részt venni.

  Habony és Rogán a szó szoros értelmében árulják a hazát

 18. atomtemetőt csinál orbán és bandája az országból said

  Német-orosz összjáték Paks II ügyben
  http://444.hu/2016/11/15/a-nemet-eu-biztos-elismerte-hogy-az-oroszbarat-uzletember-gepevel-jott-orbanhoz-latogatoba

 19. Matolcsy Orbán pénzszórója said

  Matolcsy ellopta a devizatartalékot.
  http://propeller.hu/itthon/3182952-hatalmas-osszeg-tunt-el-devizatartalekbol

 20. kamutudomány said

  Nemcsak a Károlin vannak kamudoktorok, Sümegen is.
  Matolcsy támogatja őket, jé, neki sincs doktorátusa.
  http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/sumegrol-kidobtak-a-nyilvantartasbol-toroltek-a-kamudoktor-intezetet-hoppa-erre-bevette-az-mta-t-101630

 21. fideszes haramiák said

  A Fidesz-világ egyik gazembere Gyárfás Tamás
  http://kolozsvaros.com/2016/11/16/mert-megis-ki-az-a-hosszu-katinka-hogy-csak-ugy-beszologasson-a-keresztapanak/

 22. Jakab az erdélyi bumburnyák said

  Jakab, az Erdélyből ideszabadult és gátlástalanul elszaporodott görény most undorító giccset fosik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-11-17/csak-ugy-milliokra-gondolunk

 23. Puzsér Róbert fan said

  Robi a király

  • Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

   De a legjobb az volt, amikor mocskos csülkű proli csürhének neezte szabó andrást, az idióta feleségét, a ludvigot meg még néhány károlis kőbunkót.

 24. 10 parancsolat said

  246 millióért kelt el egy kőtábla a tízparancsolattal – nem a Fidesz vette meg, hogy levésse róla a “Ne lopj!”-ot
  Forrás: https://kuruc.info/r/6/166211/

  • Archeológus said

   Egy nagyon fontos lelet. A négyszögletű táblán egy bevezető ajánlás után a Bibliából ismert tíz parancsolat közül kilenc olvasható. A tizedik parancsolat helyén egy utalás látható egy Garizim hegyen építendő templomra. A mai Nyugat-Jordánia területén lévő hegy már a perzsák idején is a szamaritánusok fontos vallási központja volt.

  • 1 parancsolat said

   Az Úr hívatja Orbán Viktort, hogy menjen el a parancsolatokért. Viktor elmegy a hegyre, a nyája már alig várja visszatértét. Mikor visszatér, így szól:
   – Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
   – A jóval – szólnak ők.
   – Sikerült lefaragnom 1-re a parancsolatok számát.
   – Mi a rossz?
   – A “Ne lopj” még mindig benne van.

  • öntapadó vagyon said

   A fityiszkádéenpé nem lop. Egy pártszövetség nem tud lopni, mert csak jogi személy a szövetség mindkét pártja. A tagok, azok igen, azok lophatnának bizony és csókosaik se maradnának ki belőle, de ők sem lopnak, nem ám. Minden csak úgy magától tapad a koszos mancsukhoz!

 25. Zsidók, akik megváltoztatták a világot: said

  Zsidó férfiak, akik megváltoztatták a világot:
  Ábrahám: minden a hit
  Jób: minden a kitartás
  Mózes: minden a törvény
  Jézus: minden a szeretet
  Maimonidesz: minden a tudás
  Freud: minden a szex
  Einstein: minden relatív
  Soros: minden a pénz, és mindenki kapja be!

  • Blama said

   Ha már vicc, ne maradjak ki.
   Miért kelt át Mózes a népével az elválasztott Vörös tengeren?
   Szégyelt volna velük körbe menni.

 26. Petrőczi a pöcegödör said

  Új fénykép Ludvigról, serkenő bajusszal és szakállal, tövig rágott körmű, mocskos lapátkézzel és a szokásos idióta bárgyú arckifejezéssel!

 27. Ludvig a babiloni parázna said

  Na és a bagzó csótánypár a petyhüdt zacskószerű tőgyein.

  • Petrőczi a végső stádiumban said

   Ne gúnyolódjatok ezen a súlyosan demenciás szerencsétlenen. Alzheimeres, a múltkor csupasz fenekét riszálta Ali bácsi előtt a Sirázban. A rendőrök mentőt hívtak, két hétre becsukták a zárt osztályra.

   • nyírő kórház said

    Szerencsétlen azt hiszi hogy ő a végzet asszonya. A zárt osztályon is arról hadovált hogy azért hozatta ide a főorvos mert szerelmes belé és másképp nem tudták a féltékeny férjet, Szabó Andrást kijátszani.

  • femme fatale said

   Még sokkal több szexi fotóm van a facebookon. Kattintsatok!

   • Női siker said

    Mióta posztoltam a fotót azóta már két kan megdugott. Ott a bizonyíték a fotón: két felfelé mutató hüvelykujj ami a FB-on köztudottan a lájk vagyis az erektált phallosz jele!

   • Ráday Könyvtár said

    Pár hónapja Szabó András panaszkodott hogy nemtudja a Ludvigot leállítani. Évekig sikerült visszatartania őt a fb-tól de aztán valahogy mégis rászabadult. Pedig bizonyisten nem Szabó segitett neki fiókot csinálni. Sőt mindenkit óva intett attól hogy Ludvigot támogasság a fb-os ambicioiban de valahogy megoldotta. Szabó szerint hazacipelte volt hallgatóját a H. Csaba Pétert és vénasszonyos sztriptízzel fizetett neki a fb-fiókért.

   • Pipás Könyvtáros said

    Ezt? https://www.facebook.com/csabapeter.horvath?pnref=friends.search

   • maczkaciczka said

    Aha. Az annyira rossz pasi hogy még túl is lett fizetve.

 28. károlis bugrisok said

  Az idióta károlisok megint rászívták magukat egy olyan rendezvényre, amihez semmi közük nincs.
  Se agy, se teljesítmény, csak gátléstala, aljas korrupció
  http://www.kre.hu/btk/index.php/709-meghivo-avicom-muzeumdigit-konferencia.html

 29. fucking bitch said

  Ki.aszott fideszes mocskok
  http://kolozsvaros.com/2016/11/17/remelem-deutsch-tamasnak-nincs-masik-szeretoje-akit-hirtelen-el-kell-sutni-a-koz-javara/

 30. Károli a bűnözők képzőhelye said

  A seggarcú bugrisok megint tudományt játszanak.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/hazi_TDK-fordulo-honlapra.pdf

 31. petrőczi az alzheimeres vénasszony said

  PETRŐCZI banya az alzheimeres retkes pofájával és a hiányos fogsorával.

 32. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Itt pedig a mocskos vén pi..a enyves keze. Hozzáragad könyv, sütemény, bunda, de még az asztalterítő szőttes is.

  • Bouvier Hajnalka diplomája said

   Ezzel a retkes kezével firkálta bele Bouvier Hajnalka indexébe más tanárok nevében az ötösöket.
   ÉRVÉNYES Bouvier Hajnalka diplomája?
   Szerintem kibaszottul NEM.

   • Dawn de Bouv said

    Ahhoz két ember kellett. Az agyalágyult Ludvigon kívül egy olyan alapból jellemhibás hallgató is, mint Bouvier Hajnalka. A többi hallgató utálta, mert strébernek tartotta. De ő nem egyszerűen stréber volt, dörgölőzött a tanárokhoz, ez tény, de abban sem volt köszönet. A tanárok nem ismerték hogy milyen rafkós, bíztak benne, aztán kijátszotta őket egymás ellen.

   • Bouvier Hajnalka diplomája said

    A kis luvnya osztálytársa olt az Évikének, annak, akit harmadikként ellett a vén szuka.
    Szabó gyűlölte, mert nem hasonlított hozzá, ezért bedugták egy alföldi refi gimibe, ott barátkozott bouvierrel, a kis hazuggal..

  • Csaló házaspár said

   Petrőci igazi tolvaj és csaló, semmivel sem külömb mint a férje hiába védik itt eggyesek. Ő is részt vett a nyelvizsga hamisításban de Sárosdyné fog ülni helyette. Neki ugyanis nincs püspök sógora. Csak ez a külömbség!

 33. Idelette de Bure said

  Fabiny Tamás nagyszerű beszéde
  http://www.evangelikus.hu/fabiny-kereszt-vita-nemetorszagban

 34. Department said

  A Szabó-Ludvig házaspár profitált a nyelvvizsga botrányból, de Sárosdyné szívott. Szabóék bosszúból kentek rá mindent. Névtelen leveleket firkáltak a rendőrségnek, aminek az lett a következménye, hogy Sárosdynéék villájában házkutatást tartottak és 21 milliós értékben foglalgattak. A lányát is folyton följelentgették és teljesen kicsinálták. Sárosdy Eszter eltűnt a tv-ből…

  • Rector said

   Szabó úgy volt barátja és szövetségese Sárosdynénak, ahogy a többi általa kirúgatott kollégájának. A szemében biztosította szolidaritásáról, névtelenül pedig minden lehetséges helyen följelentette. Magam hallottam, amikor egyszer azt mondta Sárosdynéról, hogy nemsokára nagyon megjárja. Már nem kell sokat várni. Pedig akkor még előszele sem volt a nyelvvizsga botránynak…

   • Nyelvész Kata said

    Pedig Sárosdyné többször is mondta, hogy mi négyen mindig együtt voltunk, ez egy ősrégi szövetség: Kulin, Szabó András, Balázs Józsefné és én. Szabó András Kulint kétszer megpuccsolta, amint dékánhelyettes lett, Balázsnét kirúgta, Szabó Gézát, régi kollégiumi szobatársát szintén. Végül Sárosdynéval számolt le utoljára. Vele a legcsúnyábban.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó Gézát, egyetemi szobatársát a mocskos tehetségtelen görény mindig is gyűlölte, mert jó külsejű volt, tehetséges, szerették a nők.
    Aztán a ludvig felcsinálva jött a házasságba, és azt mondta, hogy a Gézától van az Évike.
    Géza ezt tagadja, de a gyanú elég, hogy beindítsa a mocskos szabó bosszúhadjáratát.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: