Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The brainless inspector (Gyagya felügyelő)

Posted by jhnnsclvn - december 19, 2016

Szerző: Kisjogász

Mákné Portel Melinda alezredes asszony nyomozást megszüntető határozatának indoklása még a nagyszámú ostoba és elfogult rendőrségi iratok között is egy gyöngyszem. A MAB-vizsgálat okirathamisítások tömkelegét tárta fel, amelynek következtében bezárták a Károli Irodalomtudományi Doktori Iskoláját, de Gyagya felügyelő asszony egyetlen hamis okiratot sem bírt felfedezni. Ennélfogva olyan hivatalos személyt sem, aki hamis tartalmú közokiratot aláírt volna. Szerinte csak Balla Péter rektor hivatalos személy, Szabó András dékán, aki a doktori fokozatokat odaítélő hamis tartalmú határozatokat s.k. aláírta, nem az (4.o. 1.bek).

A Határozat tele van önellentmondással. Pl. felsorolja Hima folyamatos tiltakozásait Mészáros félig se kész szövegének vitára bocsátása ellen, majd leszögezi, hogy Hima nem tett semmit a folyamat megállításáért (2.o., 2., 4.bek). Hogy Mészáros dolgozata a Szabályzatban előírt minimális terjedelem felét sem érte el, Mákné szerint nem számít, mert ezt sem (a szürkehályogja miatt olvasni sem tudó) Szabó Andrásné, sem a Kulcsár-Szabó banda pribékjei, Bednanics és Eisemann “nem vették észre”.

Az agyatlan és hazudós rendőrnő az egyetem rendkívüli felmondásában sem lát retorziót Hima Mészáros-ügyben tett feljelentésére. Bár Balla konkrétan Bednanics 2010 szeptember 8-i kihallgatását jelöli meg rendkívüli felmondási okként, Mákvirág Melinda sehogy sem képes látni az összefüggést. Hima a 168 órában már a felmondás előtt egy évvel ország-világ előtt bejelentette, hogy feljelentette a károlis csalókat, ám a Határozat szerint nincs bizonyíték arra, hogy Balla tudott erről. Gyagya felügyelő asszonyt még Balla nyílt beismerése sem győzte meg.

Az intencióból és a szófordulatokból kiderül, hogy  az alább olvasható nyomozást megszüntető határozatot nem a BRFK-n, hanem a Károlin írhatták. A korrupt és ostoba rendőrnő odaszólhatott a terhelteknek, hogy ugyan már, legyenek szívesek indokolják meg helyette, miért nem bűncselekmény, ami az. Ez az egész irat egy nagy hatósági okirathamisítás, amit a Károli politikailag potens jogászai fogalmaztak, és aláíratták a rendőrséggel.

makne_hat_1makne_hat_2makne_hat_3makne_hat_4

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2016/12/17/the-brainless-inspector-gyagya-felugyelo/

69 hozzászólás to “The brainless inspector (Gyagya felügyelő)”

 1. Ragyás Sanyi said

  A BRFK olyan, amilyen a rosszarcú rendőrfőnök. A maffiózó markában tartja az egész fidesz vezérkart.

  90 és 93 között a fidesz csürhe ifjoncai Deutschcsal, Fodorral és Orbánnal a Széchenyi fürdőt vették ki a szxuális orgiáik lebonyolításához. Emléxünk, akkor még liberálisnak vallották magukat! Ebbe a buzizkodás nemcsak belefért, hanem elvárt volt. Ezekről az orgiákról, meleg szeánszokról fényképek készültek és az akkor még maffiózó (most is az, csak legalizálta magát) Pintér Sándor kezébe kerültek! Ezekkel a doksikkal tartja sakbban Orsóst és körét , ezért kimozdíthatatlan a helyéről…..

  • butcher said

   A károlisok is jeleskednek a nemi kicsapongásban. Mészáros kefélte Kulcsár-Szabó menyét, az Ágnest, aki meg két kapura játszik: egy ksan, egy nústény…ls így tovább.

 2. Orbán a csodatevő said

  Orbán országában minden szarság megtörténik.
  https://kolozsvaros.com/2016/12/18/a-kertvegi-pottyantos-es-a-disznool-kozott-feluton-szocializalodott-tajparaszt-definicioja/

 3. Kövi Dinka said

  A lepcsesszájú trampli most a metaforáról fosik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-12-19/adventi-metafora

 4. fideszes gyilkosok said

  Lopnak és pofátlankodnak.
  De meddig?
  Mer nekünk már elegünk van!
  http://444.hu/2016/12/17/az-i-keruleti-fidesz-szerint-az-kozossegi-ertekmegorzes-hogy-a-csokosok-fillerekert-berelhetnek-ingatlant-a-varban

 5. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  A vén picha nem nyugszik.
  Itt mozgóképen selypítve fossa az orbitális giccset.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2016/12/a-termeszet-kepei-termeszet-versei.html

  • Buli Mia said

   Köszike, akkorát rókáztam tőle…
   Ez lesz a kedvenc videóm a banyával!!!!
   Nem tudnátok összehozni, hogy személyesen is lehányjam????

  • Ludvig a self-fashioning jármában said

   A vén pichát már kidobták a RefLapból, most a tévéműsorba rakja le kígyótojásait.
   Utóhang Fanni naplójához címmel most a retkes lueszes banya Radnótihoz és Fannihoz hasonlítja magát meg a rablóvezér Szabót.
   Az ön PR-teremtéssel próbálkozik a büdös vén vakond, de hiába.
   Ki nem szar le, Ludvig?

 6. Puzsér Róbert fan said

  Robi a király!!!!
  http://ellenszel.hu/2016/12/18/puzser-robert-teljes-mellszelesseggel-nekiment-az-orban-kormanynak/

 7. bölcskei a bátor(i) spicli said

  A károlin a besúgókról röfögnek.
  Miért nem szólt hozzá Bölcskei, a fő besúgó?
  http://reformatus.hu/mutat/13160/

 8. Bagdy nyanya said

  Emő banya kuruzsol:
  http://tudnodkell.info/bagdy-emoke-nem-kertel-ez-az-oka-depresszionak-es-a-lelki-bajoknak

 9. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Hoffmann már elkezdte a közoktatást szétkúrni, de aztán jött a károlis ordasqrva czunyiné és SZÉTBASZTA TOTÁLISAN.
  http://hvg.hu/itthon/20161219_ot_eves_hoffmann_rozsa_kozoktatasi_torveny_pokorni_zoltan_pisafelmeres_oktatas_iskola

 10. reposztos barmok said

  Bárgyú szenteskedés a reposzton
  http://reposzt.hu/blog/vendeg/2016-12-20/miert-irigylem-fa-nandort

 11. becstelen refis vezetők said

  Akinek elege van a politikai kereszténységből és a MRE becstelen fideszezéséből, ÍRJA ALÁ!
  http://www.peticiok.com/allam_egyhaz_szovetseg

 12. kövér a pszichopata gané said

  Kövér a képviselők méltóságáról hablatyol, meg hogy szigorít.
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/kover-szerint-serti-a-kepviselo-meltosagat-ha-kerdeznek-tole/311421
  Neki kb. annyi a méltósága, mint egy kültelki stricié

 13. Netfigyelő said

  Itt olvasható a forgatókönyv arról, hogyan “egyházasítja” a kormány az állami iskolákat: http://zirc.blog.hu/2016/12/19/itt_a_tokeletes_forgatokonyv_az_iskolak_problemaira
  A zirci blog egyébként rátok hivatkozik.

  • unortodox lelkipásztor said

   Továbbítjuk az elismerést Tóth Károly testvérünknek, az ő posztjából származik az idézet a teológia tudományos szintjének ijesztő mélyrepüléséről.

 14. Kommuni Káció said

  Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, határozati javaslatot nyújt be a Jobbik az Országgyűlésnek, amelyben a korrupciós bűncselekmények büntetőjogi felülvizsgálatát kéri, mivel vannak olyan tényállások a büntető törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetőket az alapján nehéz elfogni. A Fidesz válaszul kovácsbélázott egyet.

  • Érvelési stratégia said

   Hát igen, ebben nagy mesterek a fideszes politikusok és szóvivők. A felelősség szétkenése, az ellentámadás, álproblémák kreálása gumicsont gyanánt teszi ki a “válaszukat”. Egy példával ézékeltetem: ha van ellenem egy gyilkossági vád, nem védekezhetnék azzal, hogy igen, de az ügyész lopott már a boltban, a bíró meg buzi…..

   • Melegbár said

    Én tudtam, hogy a bíró buzi, mondtam is a feleségemnek. Mari! Mari, gyere má ide! Ugye hogy mondtam, hogy szerintem a bíró buzi! Az ügyész lopott neki piros szaténhálóinget a Terryblack-butikban. Na Mari, hogy rohadnál meg, ugye megmondtam, hogy buzi. Elég megnézni a nézését meg a járását…

  • Al-Queda said

   Ez a Kovács Béla lassan híresebb és veszélyesebb lesz, mint Oszama 🙂

  • bloggerjogász said

   Naná hogy olyan törvényeket alkotnak ami meghagyja a kiskaput a törvény elől menekülőnek…..
   Azt kérni lehet hogy változtassanak rajta de megkapni míg nem helyettesítik egy másik kiskapuval,…. ezt a Staudt Gabi se gondolta komolyan 🙂

  • objektív said

   Erről csak a Jobbik tehet, ugyanis nem szavazta meg az új Büntető törvénykönyvet, amely kiemelten bünteti a korrupciós bűncselekményeket.

   • Bloggerjogász said

    Viccelsz? Azt én sem szavaztam volna meg mert az alapján se rogánt se habonyt se vajnát se orbánt se kovácsot se a gázszerelőt se a kancsal bankos férget senkit nem lehet nyakon csípni és elitélni….

   • Szubjektív said

    Mitől lennél te “Objektív”? Tipikus fidesznyikes csúsztatás amit csinálsz de úgy is mondhatnám nogy “noparás”.

 15. Mákvirág Melinda said

  Kisjogász vigyázz! A rusnya dagadt rendőrluvnya és a Károli illatos Ibolyája nyomoztat utánad. Vérdíjat tűztek a fejedre. Most maradj egy kicsit nyugton a seggeden. No doksi! Oksi?

 16. Soós a bugris pap said

  Az értelmi fogyatékos soós maga alá rondította ezt:
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-12-21/az-elso-siras-joga

 17. tudományos kutató said

  Amit a fidesz meg a környékbeli bugris gazemberek – beleértve a palástosokat is – csinálnak, természetes.
  Max Weber száz éve megmondta:
  “Nyilvánvaló, hogy egy olyan állapot, amelyben háromszáz-négyszázezer pártembernek semmi más képesítést nem kell felmutatnia, mint azt, hogy pártjának jó szolgálatot tett, óhatatlanul roppant visszásságokat szül, példátlan korrupciót és pazarlást…

  • Jó, hogy szóba hoztátok. Azt is mondta Max Weber:
   “Az emberek kétféle módon tehetik hivatásukká a politikát. Vagy úgy, hogy “érte” élnek, vagy úgy, hogy “belőle”. …Aki a politikáért él, az belső értelemben erre “alapozza az életét”: vagy a hatalom puszta birtoklását élvezi, vagy belső egyensúlyát és önérzetét táplálja azzal a tudattal, hogy egy “ügy” szolgálata értelmet ad az életének…. Ahhoz, hogy valaki a gazdasági értelemben a “politikáért” élhessen, a magántulajdonon alapuló rend esetében teljesülnie kell néhány, ha úgy tetszik, nagyon triviális feltételnek. Az illetőnek – normális viszonyok között – gazdaságilag függetlennek kell lennie azoktól a bevételektől, amelyekre a politika révén szert tehet. Ez egész egyszerűen annyit jelent, hogy legyen vagyona, vagy olyan magánéleti helyzete, amely elegendő jövedelmet biztosít számára…”
   Nos, mi a mai politikai helyzet ehhez Képest?
   A falu végi vályogházból induló kormányfő már nemcsak maga lett százszoros milliárdos, hanem a feleségét, apját, testvéreit, gyerekeit, vejét, még az iskolatársát, a Mészárost is azzá tette.
   Ami, szögezzük le most, a REFORMÁCIÓ ÖTSZÁZADIK ÉVFORDULÓJÁRA KÉSZÜLVE – BECSTELENSÉG.
   Ezen az sem változtat, hogy az említett kormányfő reformátusként (?) szenteskedik, a MRE szervilis vezetősége pedig aszisztál hozzá.
   Nem féltek az Istentől, hitvány papok?

 18. Schmidt a kancsal szibilla said

  A kancsal szotyka régebben a népszabiban virított, ma meg kiteszi a logóját az ótvaros múzeumában, mint önkényuralmi jelképet.
  http://www.schmidtmaria.hu/szakma/cikkek_publikaciok/gyuloletbeszed_naci_besze.html

 19. orbán az undorító görény said

  Orbánnak egy levél
  https://kolozsvaros.com/2016/12/20/pusszancs-kis-vezer

 20. Mészáros, Orbán strómanja said

  Orbán szórja a közpénzt mészárosnak meg a kutyaütő határon túli focikluboknak.
  Csak esze nincs a gázos fasznak
  http://444.hu/2016/12/14/meszaros-lorinc-mar-hogy-lenne-a-miniszterelnoknek-beleszolasa

 21. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog a balfasz
  http://kettosmerce.blog.hu/2016/12/20/kend_ram_balog_zoltan_a_szegenyekre_es_a_romakra_haritja_az_oktatas_katasztrofajat

 22. Cigány szolidaritás said

  Ezt is szépen megoldották a mi zsebünkre: Orbán betesz 1,3 milliárdot a karácsonyfa alá, és máris van miből “vissza”fizetni a Flóriék által ellopott pénzt

  • Roma felzárkóztatás said

   Az a legújabb fideszes huncutság neve, hogy speciális támogatás.

  • Tolvaj a tolvajnak nem vájja ki... said

   A cigánybűnöző-pátyolgató félnótás Balog minisztériuma a nyilvánvaló közpénzlopás ellenére vérlázító megállapodást kötött a cigány bűnszervezettel, így az 1,6 milliárd forintos adósságából havonta mindössze 5 millió forintot kellett volna törleszteni, a fennmaradó több mint másfél milliárdot pedig jövő májusban kellett volna visszafizetni egy összegben. De erre az ORÖ költségvetését és “gazdálkodását” (hétmilliós Audi vásárlása és egyebek) tekintve semmi esélyük sincs Orbánék kedvenc cigány maffiózóinak. Az ORÖ elnöke azt mondta a HírTV-nek, hogy ő is csak most a Magyar Közlönyből tudta meg, hogy ezt a pénzt megkapja az önkormányzat, és hogy “valószínűleg az adósságtörlesztésére is költik majd a pénzt”.

   • Gyáva népnek nincs hazája said

    Minden népnek megvan az ereje ahhoz, hogy ha egy kormány vagy diktatúra túlfeszíti a húrt, akkor változtasson és elsöpörje kínzóit. A tömeg sokkal nagyobb erőt képvisel, mint bármilyen testőrség, rendőrség, vagy állami terrorszervezet. Ezt számtalanszor bizonyította a történelem. Csak hát változtatni egy rendszeren, ahhoz elszántság, áldozatvállalás és közös akarat szükséges. Ez az ami nálunk teljesen hiányzik.

   • cigányok egymás közt said

    Én inkább így mondanám: cigány a cigánynak nem vájja ki a szemét.

    A szemét!

  • Matekos said

   Tehát volt legalább 2 milliárd forintnyi “hiány” és most megtoldották 1,3 milliárddal. Azaz a kár most már legalább 3,3 milliárd forint. És a helyükön maradnak büntetlenül azok, akik a legalább 2 milliárdnyi adósságot összehozták.. TAPS..

  • Kolompár Rómejo said

   Én biza kivájjom ha nem ad nekem a lovébul a floriet és az orsosét is

  • Orsós Viktor said

   A cigány szavazatok megvásárlására adott milliárdos támogatást Orbán az Országos Roma Önkormányzatnak. Elszámoltatás helyett újabb forrásokat biztosít a kormányzat a miniszterelnök fajtestvéreinek.

 23. Fidesz-budget said

  Nemrég apám kórházban volt pár napig. Az étel minősíthetetlen, hideg van (megfázott odabent éjjel), osztályonként EGY vérnyomásmérő van (természetesen régi, pumpálós). Meleg víz csak a harmadik naptól volt, “karbantartási” okok miatt. De stadionra meg lopni arra van keret.

  • Börtönkoszt said

   Ha nem írod le a “kórház” szót, meg a vérnyomásmérős mondatot, azt is hihetnénk, hogy a fatid sitten volt 🙂

   • Fidesz-budget said

    Ez sajnos nem vicc. Nagyon érdekes beszélgetést folytattam a kórteremben egy beszállítóval. Azt mondta, hogy beszállítóként határozottan állítja, hogy egy bűnöző jóval több napi ellátást kap, mint egy a munkában megroskadt beteg, aki évtizedeken át fizeti az egészségügyi ellátást.

 24. Jakab az erdélyi bumburnyák said

  Jakab, az erdélyi görény kioktatja Európát.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-12-22/krisztus-nelkuli-karacsonyvaras

 25. svabra said

  erdő, a fideszes biboros leszarja a menekülteket
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/erdo-peter-nem-vagyunk-jogosultak-segiteni-a-menekulteken

 26. hörcsögpofa said

  • A három szar said

   “A három szar” című epizódot látják. Főszerepben Andy Vajna, Habony Árpád, Németh Sándor. Epizódszerepben Kaminszky Fanni.

   • Olga választása said

    Aki még mindig nem érti, miért hagyta ott Kálmán Olga Németh Sándort, annak most már talán leesik.

 27. Goethe népe said

  A németek fantasztikusak. Berlin singt “We are the World”! #InGedenkenAnDieOpfer

  Ez a válasz a terrorra. Egy nagy nép.

 28. svabra said

  jeLzem, Goethe népe követte el az NSU-gyilkosságokat is.

 29. journalist said

  Fideszesek legyilkolják Némethet és az ATV-t.
  https://nepszava.us/blogs/news/mi-van-ha-csobe-huztak-az-atv-s-nemethet

 30. igazi református said

  Vannak okos kommentelők a reposzton, akik megkérdezik, miért csak Merkelt szidják kétpofára, Balog legböszmébb kijelentéseit nem, Orbán előtt meg leborulnak.
  MIÉRT, KÖNTÖS LOVAG, TE ALJAS, KORRUPT GAZEMBER?
  http://reposzt.hu/comment/8070#comment-8070

 31. orbán megtébolyodott said

  mocskos orbán
  http://444.hu/2016/12/23/a-miniszterelnok-ur-dolgozoszobajara-is-jutott-meg-325-milliard-3250000000-forint

 32. Bólogató János said

  Orbán ma személyesen jelentette be Ádernek, hogy újabb öt évig bólogathat…

 33. URL said

  … [Trackback]

  […] There you will find 6671 more Infos: jhnnsclvn.wordpress.com/2016/12/19/the-brainless-inspector-gyagya-felugyelo/ […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: