Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

First appeal in criminal case (Első fellebbezés a Szabó-Balla-bűnügyben)

Posted by jhnnsclvn - január 9, 2017

gorogkatolikus

Szerző: Kisjogász

Az alábbi poszt is a Questor- és egyéb mocskos ügyekbe belehalt Soltész Miklós osztályvezető fővárosi főügyész és görögkatolikus alszerpap emlékére indított sorozat darabja.

Mákné Portel Melinda elezredes asszony nyomozást megszüntető határozatát Hima természetesen csípőből visszalőtte. Még meg se száradt dr. Balogh Róbert osztályvezető aláírásán a tinta, a tiltakozás máris ott volt az asztalán. E szerint a határozat szembeszökő hibája, hogy még csak nem is érinti a fellebbezés “par excellence tárgyát”, Mészáros két, azonos keltezésű, de ellentétes tartalmú nyilatkozatát. Az egyik szerint 2009. március 8-án választott új témát és témavezetőt, a másik szerint ugyanaznap már tokkal-vonóval le is adta a dolgozatát. Bár a nyomirat ezeken kívül is hemzseg a hamis okiratoktól, amikre bőven említ példát a fellebbezés, Mákné Portel Melinda egyet se bírt találni.

Egy másik kifogás, hogy Mákné Portel Melinda Szabó András dékánt és EDHT-elnököt nem tekinti hivatalos személynek, így az általa aláírt hamis tartalmú okiratokat meg sem említi.

Végül a fellebbezés harmadik pillérét a közérdekű bejelentő üldözése iránti panasz elutasítása elleni érvelés adja. Mákné szerint Balla Péter nem a feljelentés miatt rúgta ki a professzort, mert arról még nem tudhatott a felmondás idején, azaz 2010 szeptember 15-én! Ez akkora iratellenes ordas hazugság, hogy Mákvirágot már csupán ezért ki kellett volna rúgni fegyelmivel a rendőrségtől. Hima a 168 órában már 2009 december 3-án ország-világ előtt közölte, hogy feljelentette Szabó Andrást, Balla Péter rektor explicite Bednanics Gábor 2010 szeptember 8-i rendőrségi kihallgatására hivatkozva rúgta ki Himát, 2010 májusában pedig már ügyvédi meghatalmazást is adott Hock Gyulának a feljelentés nyomán a Károli ellen indult bűnügyben. Tehát tárgyi bizonyíték és a terhelt beismerő vallomása ellenére tagadta a BRFK az összefüggést a feljelentés és a kirúgás között, csak hogy megszüntethesse a nyomozást.

Az alábbiakban közöljük a fellebbezés teljes szövegét:

fellebb_2011-04_1fellebb_2011-04_2fellebb_2011-04_3fellebb_2011-04_4

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2017/01/08/first-appeal-in-criminal-case-elso-fellebbezes-a-szabo-balla-bunugyben/

80 hozzászólás to “First appeal in criminal case (Első fellebbezés a Szabó-Balla-bűnügyben)”

 1. igazi kereszténység said

  A reformáció emlékévének megnyitóján Kövér László NAGYSZERŰ BESZÉDET MONDOTT.
  http://www.hirado.hu/2017/01/06/kover-laszlo-a-reformacio-erkolcsi-forradalma-remenyt-nyujt-mindannyiunknak/
  Kiváncsiak vagyunk, ki írta?
  De még kiváncsibbak vagyunk arra, miért nem tartják magukat a főreformátusok: orbán és köre az erkölcsi alapelvekhez?

 2. fideszes haramiák said

  Lopnak tovább RENDÜLETLENÜL.
  https://blog.atlatszo.hu/2017/01/korrupcioinfo-teleportalt-simonka-gyorgy-csaladi-cegenek-unios-penzbol-epult-automosoja/

 3. Tractor Tom said

  A dagadt korrupt luvnya nem az egyetlen a rendőrségen aki pofátlanul hazudik. Amikor Orbán veje ellopta a fát Váradi András erdejéből és rajtakapták a traktorát, akkor is megszüntették a nyomozást. Pedig le volt fényképezve a traktor rendszámostul a lopott fával és ugyanaz a traktor az azon a saját valagán ülő Récsöllel és Tiborccal az esküvőjük után. Konkrét tárgyi bizonyíték, Ferenczi Krisztina feljelentése a konkrét ügyről, oszt őt is elhajtották.

  • Nyasgem said

   Vagy ahogy Hadházy mondta, akit vegzáltak, mert Orbán felcsúti házát mutatta meg messziről külföldi újságíróknak: a rendőr vagy hülye, vagy hülyének nézi az állampolgárt, vagy egy hülye hazug határozattal azt üzeni neki, azt csinálok amit akarok, ha nem tetszik nyasgem.

  • ez a jövőtök, vazze! said

   Aztán mit értek vele?
   Váradit elgázolták, Ferenczi Krisztinát elvitte a rák.
   Ez vár azokra, akik felemelik a fejüket ELLENÜNK!

 4. Spiegel said

  „Orbán Viktor hatalma biztosítása érdekében korrupt oligarchikus rendszert épít Magyarországon, melynek a barátok és családtagok is részét képezik.” – így jellemezte a Der Spiegel, Függőségek hálója című cikkében a magyar belpolitikai helyzetet.A cikkben szó esik a felcsúti stadionról, melynek befogadóképessége több mint kétszer akkora, mint a falu lakossága.A lap nem hagyta ki belőle az uniós pénzen megépült kisvasutat sem, mellyel kapcsolatban leírják, hogy Mészáros Lőrinc néhány évvel ezelőtt még gázszerelőként dolgozott mindaddig, míg gyermekkori barátja el nem foglalhatta a miniszterelnöki széket. Ezután hirtelen nyíltak meg a kapuk számára és lett tulajdonosa több cégnek, stadionnak valamint a kisvasútnak is.A lap szerint Felcsúton gyermekkori álmok valósulnak meg, az országot pedig saját képére formálta és körbe vette magát a saját embereivel azért, hogy biztosítsa a Fidesz uralmát. Ez alól pedig a gazdasági szféra sem kivétel: ott is fontos szempont, hogy a szereplők függőségi viszonyban legyenek Orbánnal.”

  • A nemzet gázszerelője said

   És ki olvassa itt a Spígelt? Mindenki az én lapjaimat olvassa. Én nyomom a népnek a tutit. Pontosabban a gazdám.

 5. szkeptikus said

  Egyáltalán minek a rendőrség, ha nem üldözi a bűnözőket, hanem falaz nekik?

  • Holló a hollónak... said

   Az alezredes asszony határozata is megtestesíti a közokirathamisítást. Egy halom hazugságot tartalmaz hivatalos iratba foglalva. Mi más ez, ha nem hamis közokirat? Ki csodálkozik ezek után, hogy nem akarta leleplezni falazott a közokirathamisító Szabó Andrásnak? Az egyik közokirathamisító a másiknak?

 6. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  A gyűlöletes idióta celli pap Jézushoz hasonlítja orbánt:
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-01-10/2017-jezus-eve

 7. petrőczi a hullagyalázó said

  Lázár Fruzsi és Zsiga bejelentette, hogy minden módon fellépnek Petrőczi ellen, ha ez az aljas, mocskos némber az édesapjuk, Lázár Ervin után az édesanyjuk, Vathy Zsuzsa emlékét is meggyalázza. Tiltakoznak az ellen a pornográf állítás ellen, hogy az édesapjuk az ölébe ültette volna Petrőczit.

 8. Orbán a primitív kártékony állat said

  Beszóltak Orbánnak, meg az agyhűdött híveinek, nagyon helyes!
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/foglalod-a-kurvanyadat-de-nem-am-a-mi-hazankat/315097

 9. tudományos kutató said

  Nem bízom benne, hogy a Guardiannak ezt a cikkét, pláne németül, sokan megértik.
  Pedig nem ártana.
  http://www.ipg-journal.de/kommentar/artikel/gefaehrlichster-zeitpunkt-der-menschheitsgeschichte-1779/

  • Cöf birka said

   Nyugodt lehetsz senki se olvassa. Legfeljebb néhány libsi és bibsi. A birkanép a lokálból és Mészáros egyéb lapjaiból tájékozódik. 🙂

 10. soós a gyilkos fasiszta said

  Soós nyiltan dicsőíti Toroczkait.
  Le a genderrel, a pc-vel, a feminizmussal.
  ÉLJEN A FASIZMUS!
  FŐBE KELL LŐNI A FEMINISTÁKAT, A POLITIKAILAG KORREKTEREKET!
  Ez a reposzt és Soós Szilárd igazi arca!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-01-10/ha-holnap-eltunnek-eszre-sem-vennek?_fb_user_fbu=100005401923063

 11. kiszáradt a kövesi gyopár said

  Hétfőn nem jelent meg a reposzton imádott szerzőnk, Kövi Dinka szokásos fosása.
  Mi van, Dinka, beteg vagy?
  Sajnálod tőlünk tehetségtelen agyadnak szánalmas szósalátáit?
  Sok a dolgod, te lusta, dologtalan papné?
  Az erdélyi görény, Jakab bárgyú és arrogáns felesége MEGNÉMULT!

 12. Sylvanus keresztyén said

  Az erdélyi magyar református lelkipásztorok se külömbek mint a hazaiak. It olvasható hogy bánik Dobai László székelyudvarhelyi lelkipásztor a gondjaira bizot kiskoruakkal:
  http://index.hu/kulfold/2017/01/11/hiaba_volt_-15_fok_utcara_tettek_a_diaklanyt/

 13. Civilek és a bőrfejű bunkó said

  Németh Szilárd el akarja takarítani a civileket. Még többen akarnák eltakarítani őt magát – gazdistul: http://huppa.hu/szele-tamas-a-falo-szerszama/

 14. Samu és Orbán said

  Orbán szakdolgozatát a Károlin is oktatott ávós spicli, Samu Mihály dícsérte meg: „A dolgozat témaválasztása igen jó és aktuális. Mind a politikai elméletnek, mind a politikai gyakorlatnak egyik legfontosabb területévé vált a a társadalom és a hatalom viszonyának átértékelődése és ennek az új tartalmú kapcsolatrendszernek a politikai rendszerben való megjelenése (…) Igen sikeres a válság – a társadalom önszerveződési válasza – és az önigazgatás összekapcsolása”. Ám a dolgozat valamiért kínossá válhatott a szerzőnek, mert eltűnt a Miniszterelnök.hu-ról, ahol eddig olvasható volt.
  http://168ora.hu/csak-nem-kinos-lett-orban-szakdolgozata/

 15. Hansági pincsije said

  A csaló Mészáros persze még mindig egyetemi oktató. És már nem tanársegéd hanem adjunktus. Az erre a többszöri nekifutásra megvédett, semmiről se szóló, összevissza foldozott, mások által team-munkában írt ún. disszertációra kapott fokozatra. Míg mások igazi disszertációval is kívül rekednek az egyetemi oktatás keretein. A Károlin csak a tehetségtelen protekciósok kapnak esélyt.

  • maszcsi said

   Ezzel utolérte a tehetségesebb és sokkal régebb óta igazi disszertációval fokozatot szerzett Török Lajost.

   • Isti és Kati said

    És a nem sokkal régebb óta PhD viszont zseni Kisgéhert is…

   • Büszke kálvinista said

    Török és Géher nem rokona a rektornak mint a mi MarciPistánk. Géher ráadásul zsidó is. Örüljön hogy megtűrjük itt a rendes magyarok között.

   • anonymanalyst said

    A zsidó származás itt enyhén szólva nem előny. Fórist is utolérte a végzete. Már csak beosztott. Bölcskei Andi a Nyelvész Tanszék vezetője.

   • Károli BTK said

    A püspökrokonságnak nálunk sokkal magasabb az ázsiója mint holmi tehetségnek vagy tudományosságnak. Mészáros Márton, a Hegedüs család tagja és Szabó András, Szajuz sógora karunk arcaivá váltak, miután sikerült őket kimosdatnunk a büntető eljárásból!

   • Matrix D'Amour said

    Ma Ágotánknak névnapja volt. De állítólag nem volt pezsgős koccintás a rektoriban. Nem tudni mi történt köztük, de mintha lanyhulna a kapcsolat…

   • lemmák és gammák said

    Úgy érted hogy a patkánypofájú zsíros seggű Ballával már nem lemmatizálnak a vektortérben?

   • jealousy said

    Lemmatizálnának ha rajtuk múlna, de Hegedüs Gyöngyi állitólag megsejtett valamit. Most egy kicsit óvatosabbak. Alighanem ovatosságból váltotta le Balla a menórást a tanszékvezetésről is.

   • Saca said

    Mitjelentaz hogy lematizálnak a vektortérbe? Aszt hogy basznak a rektortérbe?

 16. dosszié said

  Oroszországnak kompromittáló személyes és pénzügyi információi lehetnek a megválasztott amerikai elnökről – jelentette kedden a CNN amerikai hírtelevízió arra hivatkozva, hogy értesülései szerint a Trumpnak pénteken bemutatott hírszerzési jelentéshez csatoltak egy erről szóló kétoldalas jegyzetet.

 17. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Jakab, a szombathelyi pap fideszrendezvényt csinált egy filmvetítés ürügyén
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/tiszta_szivvel_agora_nemeth_zsolt_reformatus_egyhaz

 18. Orbán a primitív kártékony állat said

  Kicsinálja Orbán a civileket
  https://atlatszo.hu/2017/01/11/bepereltuk-a-titkosszolgalatot-az-eltitkolt-soros-tanulmanyert-orbanek-megint-finkelstein-kottajabol-jatszanak/

 19. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  Németh Szilárd hadat üzent a történelemtanároknak is
  http://kettosmerce.blog.hu/2017/01/11/nemeth_szilard_szerint_a_toritanarok_azok_a_sorosista_civilek_akiket_ki_kell_takaritani_az_orszagbol

  • Németh Szilárd MATEMATIKÁJA said

   Matekból is nagyszerű ez a faszfej, azt mondta, hogy a csökkenés csökkenése az NÖVEKEDÉS

  • Erzsébet said

   Ezek az orbánchívők mind zsenik. 71 országba küldött Erzsébet-utalványt a zsenikormány – csak éppen azt nem mondták meg, mihez lehet vele kezdeni például Ausztráliában

   • RTL II Híradó said

    Ez azt jelenti, hogy összesen 32 550 darab olyan küldeményt adott fel a Posta az érintett országokba, amelyet Magyarországon kívül sehol sem tudnak felhasználni. Ezek kézbesítése átlagosan 1600 forintba került, vagyis összesen 52,2 millió forintot költöttek a magyar adófizetők pénzéből az értelmetlen akcióra.

   • Aboriginal said

    Beszéltem egy igazi őslakos Ausztrállal ő elfogadja :)) :

   • alamizsna said

    10 ezer forint az 35 dollár. Ennél a külföldön élő magyar nyugdíjasoknak a napi zsebpénze is több! Ráadásul be se válthatja semmire!

   • rágcsálnivaló said

    A fán élő őslakos beváltja eukaliptusz-levélre és elrágcsálja. Hm?

   • régi recept said

    A kormány következetes önmagához. Mindig hülye fejjel gondolkodik. Pl. amikor havazott egyszer március 15-én és az úton levők belefagytak a kocsijukba:
    “Ha fázik, üljön át másik kocsiba!”
    Most ennek analógiájára:
    “Ha nem tudja beváltani, menjen át vele egy másik országba!”

   • Elisabeth said

    Váltsa át Elisabeth utalványra!

   • gore ot uma said

    Ami jár, az jár. Az utalvány jár, az ész az nem jár.

 20. régi recept said

  A kormány következetes önmagához. Mindig hülye fejjel gondolkodik. Pl. amikor havazott egyszer március 15-én és az úton levők belefagytak a kocsijukba:
  “Ha fázik, üljön át másik kocsiba!”
  Most ennek analógiájára:
  “Ha nem tudja beváltani, menjen át vele egy másik országba!”

 21. fideszes gyilkosok said

  Veszélyeztetik orbánék a nukleáris biztonságunkat!
  http://energiaklub.hu/hirek/veszelybe-kerulhet-hazank-nuklearis-biztonsaga-4418a

 22. Károli a bűnözők képzőhelye said

  A Károlin is hirdetik a rabbiképző (ORZSE) pályázatát.
  Fasisztáink benyalnak a zsidóknak
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/ORZSE-palyazati_kiiras.pdf

 23. egy becsületes pap said

  Tarr Bélának igaza van, Orbán Magyarország szégyene, Trump meg Amerikáé.
  http://444.hu/2016/12/07/tarr-bela-szerint-orban-magyarorszag-szegyene

 24. Németh Szilárd, a beszélő disznósajt said

  Remek cikk!
  http://hvg.hu/itthon/20170113_Alapitvany_es_Birodalom

 25. Balog takarodj! said

  Az Orbán által vezetett Fidesz még a mások adományait sem adja oda a nélkülöző magyar gyerekeknek! A nélkülöző családok két éve nem jutnak hozzá az Európai Bizottság által biztosított 30 milliárd forint értékű élelmiszerhez és ruhákhoz, mert Orbán Viktor kormánya nem hajlandó meghirdetni az ehhez szükséges pályázatot.
  Balog Zoltánt azonnal meneszteni!

  • taláros tolvajok said

   Van még valami, amit a fideszes tetvek nem lopnak el? Bocsi, de a Balog pap a KDNP–s rablóbandához tartozik, igaz egy kutya a két társaság, hogy fulladnának bele az ellopott javakba, az idióta híveikkel együtt, akiknek ez tetszik!

  • Affengesicht said

   ezt az emberszabásút fordulatból, félmagasan rüszttel……

  • Human resource said

   ez olyan hiteles ,becsületes,jóember tényleg pénzre kéne nyomtatni az arcát.emberi erőforrás, a névtől felfordul az ember gyomra.

  • Cigánypolitika said

   Okos ember ez. Így irtja a cigány purdét. Füstöséket nem is kell etetni,,hisz akkor jövőre még többen lesznek,,,lehet kezdenek rájönni hogy nem szabad a segélyért gyerekcsinálokat etetni,,mert majd mégtöbb segély meg adomány kell majd nekik…munkaerő meg jó ha a 10%-uk-ból lesz..

  • journalist said

   Mit vártok Balogtól, aki a károlis czunyinét vette maga mellé. aki már HÖK elnök korában ellopta a lóvét!

 26. komáromi kisleány said

  Szabó már nem témavezetője a komáromi kisleánynak.
  A zsebibabának megjött az esze, elhajtotta a vén pedofil mocskot.

 27. székely attila a becstelen pap said

  A gyülit élteti a focirajongó refi pap.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-01-14/nelkule-vele
  Húzz oda, te patrkány

 28. IMOsok a Fideszben said

  Az Origo a Pestisrácokra hivatkozva gusztustalanul betámadja a szentendrei civil jelöltet, Helyes Imrét, aki kiáll a fideszes Orbán-fanatikus Négyessy Katalin ellen. “Nemcsak a KGB előszobájának tekinthető moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében végzett (erről az Origo számolt be egy hónapja), de aztán diplomataként fontos feladatai voltak a Szovjetunió számára fontos helyeken a hétvégi szentendrei időközi választás álcivil jelöltjének – írja a Pesti Srácok.” http://www.origo.hu/nagyvilag/20170113-egy-kgb-kepzos-alcivil-lett-a-baloldal-jobbik-osszefogasanak-jeloltje.html

  De az nem zavarja a Fideszt, sem a Pestisrácokat, sem az Origot, hogy a jelenlegi berlini nagykövet, Györkös Péter is ott végzett. Annyira nem, hogy a berlini kinevezés előtt 5 évig Brüsszelben von nagykövet az IMO-s KGB ügynök. Azelőtt pedig helyettes államtitkár volt.

  • III/II said

   Györkös felesége pedig Gyuricza Györgyi, Gyuricza Béla dandártábornok lánya, III/II-es ügynök volt. Természetesen ő is állást kapott a kormánytól a férje mellett a mindenkori követségeken. Ez sem zavarja a kormányt, csak pont Helyes Imre, aki diplomata volt Nicaraguában! Berlin és Brüsszel azért csak fontosabb hely stratégiailag hazánknak. Ide jók a volt KGB-s ügyökök?

  • Kettős mérce said

   Lehet valaki KGB-ügynök, ha a Fideszt szolgálja most. Erre elég sok példa van az említetteken kívül is. Viszont ha a baloldalt vagy a Jobbikot, akkor tele kell vele nyomni a médiát.

 29. Klukó Ágota said

  Sokan nem tudják, miért lett kegyvesztett Fóris Ágota. Tény, hogy leváltották még a tanszékvezetésről is. Én úgy hallottam azért, mert ráállított egy tucat hallgatót és doktoranduszt a blog elemzésére, de nem jutott vele semmire. Egy kummányi bizonyítékot sm talált a Szabó András és Balla Péter által megnevezett gyanúsítottak ellen. Elpocsékolt egy csomó pénzt és időt.

  • Sáron rózsája said

   Ez hülyeség. A kudarcot nem róják fel a menórásnak. Balla felesége féltékeny lett, és Balla azért, hogy elterelje magáról a gyanút, hagyta lefokozni a szeretőjét. Az érzelmek nem hűltek ki, most hogy már nics Sáron rózsája reflektorfényben, nyugodtan lammetizálnak tovább a vektortérben. Persze már nem a rektori hivatalban, ennél óvatosabbak lettek.

   • Matrix D'Amour said

    Sáron Rózsája nincs teljesen képben. Az igaz, hogy az érzelmek még nem hűltek ki és az is hogy Hegedűs Gyöngyit mardosta a féltékenység. Az is igaz hogy Balla kicsit elterelte a figyelmet a szerelméről annak árán is hogy kivonta az első sorból. Na de hogy lelki okai vannak vagy az öregedés számlájára írható, egyre ritkábban jött össze a numera. Balla időközben impotens lett.

   • Theologina said

    Csodálkoznék, ha még potens lenne. Sose dúlt benne a tesztoszteron, de egy ideje kifejezetten az ösztrogén hormonok alakítják a testét. Patkánypofája egyre kövérebb, álla alatt vastag toka, és a hátsója olyan kövér, hogy még seggbe rúgni se érdemes, mert nem érezné.

   • Buzi Dádid de Német said

    Segberugni tényleg nem de segbekurni annál inkáb.

   • Homo-Homo said

    Legfeljebb csak neked van ennek az ocsmány torzszülött patkánynak a hájas valagára gusztusod.

   • Buzi Dávid de Német said

    Gusztusom nekem sincs sok csak ha rávisz a kényszer. Mongyuk ha Petősanyika nőiesen formált kerek popsija ép nem ál rendelkezésre.

 30. vécépapír said

  Orbán a fenekét törölte ki 1988-ban az alkotmánnyal. Most a magyarok többsége ezt teszi az ő állandóan módosítgatott alaptörvényével.
  http://indavideo.hu/video/Ha_nem_nyerunk_hazamegyek_es_kitorlom_a_fenekemet_az_alkotmannyal_O_V_1988

  • Justice for citizens said

   Hogy föl volt háborodva az ifjú Orsós, hogy az ítéletek nem a jog alapján születnek, hanem azon, milyen utasítást kapnak a bírák. Pedig az még semmi nem volt ahhoz képest, ami most van. A csuti cigány hatalomra kerülve nemhogy javított volna a helyzeten, hanem rontott.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: