Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Erno Kulcsar-Szabo’s forgotten victim (Kulcsár-Szabó Ernő egyik elfelejtett áldozata)

Posted by karoligaspar - január 15, 2017

KuSza mint hóhér

KuSza hóhér

az áldozat

az áldozat

Szerző: Filológus

Kulcsár-Szabó Ernő, a magyar róna “hermeneutikai kolosszusa”, az ELTE BTK Általános Irodalomtudományi Doktori Programjának és a “Kultúraalkotó médiumok, gyakorlatok és technikák” programjának gigásza egy alternatív tudományosságot teremtett. Ezzel magának, fiának,  a tükörszínjátékos Zolinak és néhány helyi birkának lukratív “kutatási” lehetőségeket hozott létre az MTA-n és annak tágabb külső körein belül.

Ennek az alternatív tudományosságnak vannak már nem élő állócsillagai. Ezek közé tartozik Hans Rober Jauß. Ő Wolfgang Iserrel együtt alapította Poetik und Hermeneutik néven az ún. “konstanzi iskolát”, melyből aztán a helyi reformegyetem kinőtt. A recepcióesztétika irányzata az irodalmi szövegek olvasásának egészen újfajta módját vezette be. Amikor azonban 2016 júniusában hivatalosan az egyetem félévszázados évfordulóját ünneplik, Winfried Kretschmann miniszterelnök az alapítók neve között Jaußét nem említette. Az oka ennek az volt, hogy a professzor mint a Waffen-SS tagja lepleződött le.

Maga a lelepleződés az USÁ-ban történt, ahol Jaußt az 1980-as évek végén szembesítették a náci hatalom alatt elkövetett tetteivel. A vita különösen 1995-96-ban lángolt fel Németországban Jauß professzor emeritusi kinevezése után. A professzor igyekezett a maga szerepét kicsinyíteni, súlytalanná tenni, de többszörösen lelepleződött. Ma már az egész történet adatokkal, dokumentumokkal igazolva olvasható ebben a könyvben: Jens Westemeier, Hans Robert Jauß. Jugend, Krieg und Internierung. Konstanz: Uniersity Press, 2016.

Ezzel Jauß neve kikerült a komolyan vehető és idézhető tudósok köréből. Szerte a világon, kivéve a Trefort-kertet, ahol Kulcsár-Szabó Ernő továbbra is ott tartotta őt a maga privát planetáriumának, doktori programjának, tanszékének egén. Miután átadta a királyságát a dauphinnak, Kulcsár-Szabó Zoltánnak, az ő tükörszínjátékos zavaros agyának is egyik sarokcsillaga maradt a mindenütt leszerepelt Jauß. Pedig, mint a konstanzi egyetem egykori diákjának, lehetett volna információja a hajdani sztárprofesszor trónfosztásáról.

Kulcsár-Szabó Ernő azonban nem egyszerű tudományos futóbolond, zavaros mondataival gondolkodásra képtelen embereket becsapni képes csaló. Ő egy velejéig rosszindulatú, gonosz ember, akinek mások szenvedése gyönyört okoz. Ezt az aljas késztetést bőven ki tudta élni, amikor az átkosban a kollégáiról jelentgetett. Mikor Németországban magyar lektorátusokat vezetgetett, melyeket magyar írásaiban kutató tanszékké stilizált fel, besúgói munkásságát a STASI szolgálatában mélyítette el.

De a besúgás és a kóklerség a legkisebb bűne ennek a páratlanul kártékony figurának. A magyar tudománytörténet úgy fogja őt emlékezetében megőrizni, mint igazi gyilkost, valódi tudósok hóhérát. Csakis ebben a minőségben, mint hóhér, kap majd helyet a magyar tudomány panteonjában.

Egyik kevésbé ismert áldozata az Erdélyből áttelepült Rohonyi Zoltán irodalomtörténész, aki pont annyi idős volt, mint Kulcsár Szabó most, amikor belehalt az üldözésbe és megaláztatásba. (Ne feledjük: Kulcsár Szabó 1947-ben született, az 1950. év, amit ez a kókler születési dátumként előszeretettel feltüntet, hamis! Egyébként stílszerűen az. Mért pont ez lenne valódi ebben a csalásból és szélhámosságból kreált ún. “életműben”?) Csak 69 éves volt.

Mármint nem Rohonyi Zoltán kevésbé ismert, hanem az, hogy ő is Kulcsár-Szabó Ernő egyik áldozata lett. Rohonyi Erdélyben szerzett 1973-ban egyetemi doktori címet. Később áttelepült Magyarországra, a PTE-n tanított, tanítványai rajongtak érte. Hatalmas tárgyi tudása, lebilincselő előadásmódja alapján sokak kedvenc oktatójává vált.

De ahhoz, hogy vezető oktatói státusát megtarthassa, meg kellett szerezni a PhD fokozatot. Rohonyi szerencsétlenségére egy KuSza által uralt doktori iskolát választott. Kihívta maga ellen a sorsot, helyesebben a sátáni gonoszságú irodalomtudományi főkádert. Ismerünk történeteket arról, hogyan üldözött népi-nemzeti elkötelezettségű embereket, vagy olyanokat, akik nem voltak hajlandók megtanulni az ő bűvésznyelvét, és nem idézték másfél soronként az ő zűrzavaros firkálmányait. Rohonyi mindkét kategóriába beleesett. KuSzát legjobban Rohonyi becsületes magyar arca és szilárd gerince irritálta, nem csoda, ő mindkettőnek híjával van. A szemináriumokon, előadásokon rendszeresen megalázta őt, azzal vádolta, hogy semmi elméleti érzéke nincsen, nem elég komplex a kifejezési módja, végül aztán kipenderítette a doktori iskolából.

Rohonyi Zoltán nem bírta ki a megalázást, élete virágjában meghalt. Ezzel besorolódott KuSza számos áldozata közé. Egyesek vegetálnak még, súlyos betegséggel a testükben, amelyeket a Trefort-kerti sátán hosszú üldözése okozott. Mások, mint Rohonyi vay a nemrég elhunyt Szegedy-Maszák Mihály, a temetőben porladnak.

Ne felejtsük el KuSza károlis áldozatait sem! Amikor Szabó András 1997-ben becsempészte Hansági Ágnest, KuSza jövőbeni menyét a Károlira, az rögtön elkezdte ott segédhóhéri munkáját. Bár magának nem volt doktori fokozata még két teljes évig, már ítélt MTA doktorok kirúgatásáról, hiszen, mint mondani szokta: “megmondta az Ernő, amíg ez itt van, nem akkreditálják a szakot.” Amiből kiderül az is, hogy a feneketlen aljasság az egész Kulcsár-Szabó család minden tagjának közös vonása. Ahhoz is értenek, hogyan tudnak ehhez mocskos lelkű, semmitől vissza nem riadó pribékeket szerezni, ebben az esetben Szabó Andrást és Bertalan Judit szeretőjét, a KRE akkori tolvaj és okirathamisító rektorát, Tenke Sándort.

Az isteni igazságszolgáltatás persze a hóhért sem kerülte el. Megroggyant alakján, együgyű arcán látszanak a demencia összetéveszthetetlen tünetei. Amikor pedig egy akadémiai előadásában összetévesztette Kosztolányit Szabó Lőrinccel, az nemcsak a gyér számú közönségnek, hanem még jelenlevő fiának is kínos élmény volt. Kérdezzük, ilyenkor eszébe jutnak-e sírba üldözött áldozatai, vagy a demencia jótékony fátyla elfedi megtört szemei elől saját sötét múltjának bűneit is?

Kívánunk Kulcsár-Szabó Ernőnek sok doboz Cavinton fortét és agytisztító infúziót. Vagy talán inkább azt, hogy jelenjenek meg alig látó szemei előtt áldozatai, többek között Rohonyi Zoltán. Kínozza meg őt, ha nem is a bűntudat, mert ehhez erkölcs is kéne,  ami KuSzából alkatilag hiányzik, hanem áldozatainak szelleme.

86 hozzászólás to “Erno Kulcsar-Szabo’s forgotten victim (Kulcsár-Szabó Ernő egyik elfelejtett áldozata)”

 1. Balog a terminátor said

  Balog a református egyház szégyene.
  https://nepszava.us/blogs/news/pozsar-laszlo-a-megtagadott-reformacio

 2. Kövi Dinka said

  Valaki már siránkozott, hogy a gyopár abbahagyta a firkálást.
  De nem!
  Írt megint, hogy micsoda szemét a közszolgálati irodalomműsora.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-01-16/tusszentes-ketszer
  De akkor milyen valag szintre süllyedne, ha Jakabné Kövesi Gyopár ordenáré giccseit olvasná fel!
  De nem!
  Ennél még ők is jobbak!

 3. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös leleplezte a zsidókat, akiknek az se jó,
  ha valaki zsidósan néz ki,
  és ha valaki nem.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-01-15/zsido-vagy-e
  Mindenképpen libsi mocsok gaze,mberek maradnak

 4. bayer írásművészetet tanít a károlin said

  Bayer a még mocskosabb förmedvényt okádja tele
  http://444.hu/2017/01/16/bayer-zsolt-atmegy-a-magyar-idokhoz

 5. fideszes gyilkosok said

  A vég kezdetének a vége
  http://magyarnarancs.hu/belpol/janisch-attila-2018-a-kezdet-vege-avagy-a-veg-kezdete-102210

 6. Szilágyi Áron a kilóra megvett károlis sportoló said

  Szilágyi Áron, aki a károlin kap szarér-húgyér annyit is érő diplomát, az olimpiáért óbégat!
  http://444.hu/2017/01/16/csutortokon-indul-az-alairasgyujtes-a-budapesti-olimpia-ellen
  MEGAKADÁLYOZZUK!

 7. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán szerbiai focicsapatokat támogat a mi pénzünkből
  http://444.hu/2017/01/16/14-ezer-fos-szerbiai-kisvaros-harmadosztalyu-csapata-kap-3-milliard-forintot-a-magyar-allamtol

 8. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh Tordán nyálzik
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-01-17/torda-avagy-sokfele-gazdagsagunk

 9. journalist said

  Trump veje, a zsidó Jared Kushner irányítja Amerikát
  https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-trump-veje-lesz-az-antikrisztus

 10. orbán megtébolyodott said

  Orbán százmilliárdokért formálja a maga bugris hóttparaszt ízlésére a budai Várat.
  https://atlatszo.hu/2017/01/16/historizalo-populizmus-200-vagy-1000-milliardert-a-budai-varnegyed-atepitesenek-koltsegei/

  • Ehhez szépen illik a Károlyi-Csekonics palota átjátszása a Károlinak.
   Kiváncsiak vagyunk, hogy a finom esztétikai ízlésére jogosan büszke Balla rektor – lásd barna nylonjersey öltönyét -, illetve Sepsi dékánasszony – lásd befőttesgumival dizájnolt loboncát és köldökébe belátást engedő jajvörös ruháit – milyen esztétikai szörnyűséggé teszi tönkre a belváros egyik legszebb palootáját.

 11. boker tov haverim hajekarim said

  Nagyon tetszik, ahogy leleplezitek ezeknek a szörnyetegeknek az aljas antiszemitizmusát.
  Kulcsár-Szabó is az, de nem szégyelli Avigdor Hameirit dicsérgetni, amikor a jeruzsálemi egyetemre vágyik

 12. refis gazemberek said

  A gödöllői református líciumban toboroznak határvadászokat.
  http://444.hu/2017/01/17/mar-a-gimnaziumokban-toborozzak-a-hatarvadaszokat

 13. szijjártó rabló apja said

  Ennyit rabolt Szijjártó apja!
  http://index.hu/gazdasag/2017/01/17/szinte_mindenki_megussza_szijjartoek_oriasi_svindlijet/

 14. fideszes gyilkosok said

  Nem maradtok itt sokáig, gazemberek!
  http://www.atv.hu/belfold/20170117-uj-mozgalom-indult-orban-viktor-levaltasara/hirkereso

 15. Bánki a pornókirálynő said

  Bánki Éva, a károli pornókirálynője január 25-én a PIM-ben disznólkodik.
  https://pim.hu/hu/esemenyek/pim-esti-extra-66

  • anonymanalyst said

   Öreg ő már ehhez. Kiéletlen szexuális vágyaival már elkésett. Csak a frusztrációját teszi közszemlére. Szánalmas és nevetséges.

 16. Fóris tudománya said

  Már nem a Fóris a Magyar Nyelvtudományi Tanszék vezetője, hanem Bölcskei Andrea.
  Már nem elég a Fóris tudománya?
  Már nem olyan forró a kapcsolata Ballával?

  • Balla Hegedűsék júdása said

   Lórika megszorongatta a balla tökeit, ha még egyszer megcsalja a Gyöngyikét, célba lőhetnek rá a nemzeti érzelmű barátai.
   Erre a Balla beszart és leváltotta a fórist.

  • egy másik régi kolléga said

   Ne bántsátok Fórist. Nagyon beteg a férje, annak a gyógyíttatására utaztak az USÁ-ba. Közben a tanszékvezetői teendőket Bölcskei látja el, de csak megbízottként.

   • anonymanalyst said

    Ha visszajön Sáron rózsája, talán Balla potenciája is helyreáll. Most úgy néz mint egy beteg öregasszony.

 17. orbán az undorító görény said

  Orbánék, a mocskos rohadékok szórják a pénzünket a külföldi szaroknak.
  https://kolozsvaros.com/2017/01/17/csak-egy-orszag-doglik-bele/

 18. fideszes gyilkosok said

  A rohadt fideszesek
  https://kolozsvaros.com/2017/01/16/akkor-is-ha-gyavak-vagyunk-akkor-is-ha-hulyek-vagyunk/

 19. reposztos barmok said

  Az idióta reposztosok éltetik a hitgyülit!
  http://reposzt.hu/comment/8128#comment-8128

 20. soós a lajhár pap said

  Soós elhiszi a finnugor származást! És csókoltatja a hantikat!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-01-18/manysi-doktor

 21. Zója utca said

  kicsoda orbán?
  http://gepnarancs.hu/2017/01/a-magyarok-tudni-szeretnek-hogy-kicsoda-orban-viktor/

 22. károlis bugrisok said

  Január 27-én könyvbemutató a szellemhívókról és áldozárokról
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Szellemhivok_aldozarok_Konyvbemutato-Meghivo.pdf

 23. Mészáros, Orbán strómanja said

  Mészáros 2 milliárdot kaszált azon, hogy még mindig nem kezdte meg a Szépművészeti Múzeum felújítását!
  https://blog.atlatszo.hu/2017/01/2-milliard-forinttal-dragabb-lesz-a-szepmuveszeti-muzeum-felujitasa/

 24. balog zoltán egy katasztrófa said

  Csütörtökön 11-kor Balog és Bogárdi megnyitja a bibliamúzeumot.
  http://reformatus.hu/mutat/13247/

 25. fideszes kommunikáció said

  A bugrisság csimborasszója
  https://kolozsvaros.com/2017/01/18/ez-a-fesztelen-gorenyseg-a-kormanypart-legfobb-politikaja/

  • németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

   A reposzton állandóan zsidóznak keményen, főleg a vicclapfigura celli pap, a Németh.

 26. Strassbourgnak nem kellenek a magyar fideszes bírák said

  Strassbourg visszarúgta Orbán és Trócsányi jelöltjeit.
  Nem kell nekik a három fideszes erkölcstelen nimand.
  Bírák? Ne röhögtessetek! Kettő belőlük károlis becstelen.
  https://kolozsvaros.com/2017/01/18/hogy-a-taknyukon-csusztak-europa-jovendo-kiralya-fenseges-karikalabai-ele/

  • anonymanalyst said

   Már Sajó Andrást is haza kellett volna rúgni. A debreceni járásbíró az állampolgárok ellen dolgozott derék fideszes pártkatonaként.

 27. Orbán, Putyin farkcsóváló kutyája said

  Nagy disznóságot műveltek az oroszok, orbánc haverjai.
  http://www.magyardiplo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2305#Itemid=48

 28. jakab a rasszista erdélyi görény said

  Jakab a mocskos rasszista, gúnyolódik a fekete srácon!
  TE ITT IDEGEN VAGY, TE ERDÉLYI TETŰ KI A FASZ HÍVOTT IDE!
  Húzz a fatornyos faludba, de vidd a qrva Dinka feleségedet is
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-01-19/tarsaszulok-es-dalomgyermekek

 29. szijjártó rabló apja said

  Szíjjártó a bűnöző apa idióta kölyke
  http://444.hu/2017/01/19/szijjarto-szerint-hazugsag-azt-allitani-hogy-a-civil-szervezetek-a-tarsadalmat-kepviselik

 30. Baj van Pakson said

  Baj van Pakson, erre a fideszes görények még több ilyen veszélyes szart akarnak venni a ruszkiktól
  http://444.hu/2017/01/19/valami-elromlott-a-paksi-atomeromuben

 31. fixer a provokátor said

  Horváthnak van még néhány titok a kezében.
  http://ellenszel.hu/2017/01/19/horvath-andras-megfenyegette-kormanyt-mas-lapul-meg-zold-dosszieban/

 32. fideszes haramiák said

  Lopnak a fideszesek! Milliárdokat!
  http://index.hu/gazdasag/2017/01/18/bukott_par_milliardot_az_allam_egy_belvarosi_epulet_arveresen/

 33. orbánt trump semmibe se veszi said

  A felcsúti orsóst nem hívták meg Trump beiktatására, de Trtkot igen!
  http://www.borsonline.hu/aktualis/vujity-tvrtkot-meghivtak-trump-beiktatasara-el-is-megy/125621
  Szarba vesznek az amcsik, te felcsúti görény!

  • anonymanalyst said

   Azért még lehet hogy odarepül. A szállodában végignézik Havasi Bercivel a beiktatást a tévében, aztán majd azt hazudják h ott ültek a tribünön. HB lesz a tanú h Orbánt mégis meghívták. 😃

 34. unortodox lelkipásztor said

  Már a Batthyány körös profok is bírálják a csuti diktátort és kormányát.
  http://hvg.hu/itthon/20170118_professzorok_batthanyi_kore_biralat

 35. fideszes rablók said

  A kormány nem engedi, hogy szétlopják az országot!
  A KORMÁNY MAGA LOP! SAJÁT KEZŰLEG!
  http://24.hu/kulfold/2017/01/19/lazar-szerint-a-kormany-nem-engedi-meg-hogy-szetlopjak-az-orszagot/

 36. red rat said

  Fasiszta módi!
  http://hvg.hu/itthon/20170119_katonai_kepzes_iskolakban

 37. szijjártó a futóbolond said

  Szijjártó és a többi rohadék!
  https://kolozsvaros.com/2017/01/19/nem-sul-le-a-bor-arrol-a-szegyentelen-pofadrol/

 38. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi védi a kisvasútat.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-01-20/zugo-robogas
  Noé bárkaépítési projektjére emlékezteti.
  A felcsúti kisvasút ment meg bennünket a világvégéből?
  Bogi, te egy nagy nevettető vagy és szervilis hülye is egyben!

 39. Slomó, a fideszes rabbi said

  Köves Slomót egy kóser baromfivágóval kenyerezték le????
  https://atlatszo.hu/2017/01/19/hazipenztarkent-hasznaljak-az-eximbankot-kormanykozeli-uzletemberek/

 40. ne hagyjuk őket rabolni! said

  Nem kell olimpia!
  Lopni akarnak még többet!
  Ne hagyjuk!!!!
  m.hvg.hu/itthon/20170120_A_reszvetel_a_fontos_olimpia_nepszavazas_momentum

 41. bullshit said

  Balfaszék vettek néhány csiricsáré mázolmányt Kogartéktól.
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/lazarek_szazmilliokert_vesznek_festmenyeket.628202.html

 42. a rohadt cinikus kormányzati gazemberek! said

  Orbán országában saját házukban fagynak meg az emberek és a gyerekek!
  http://propeller.hu/itthon/3262085-sajat-agyaban-hult-ki-egy-11-eves-fiu
  Magyarország erősödik????

 43. balla a lelkészi jellegű patkány said

  Január 26-án beszélget Keserű Katalinnal Kodácsy-Simon Eszter a festészetről és a spiritualitásról.
  Ő nem annak a Kodácsy Tamásnak a felesége, akit Balla kirúgott?
  http://www.kre.hu/btk/index.php/738-asztali-beszelgetesek-keseru-katalin-es-kodacsy-simon-eszter-beszelgetese.html

 44. kálomista brigantik said

  Kelenföldi barokk esték, zenés cincogás, igét hirdcet Takaró Károly ref. tábori püspök.
  http://reformatus.hu/mutat/13211/
  Az a Takaró Károly, akit azért “helyeztek nyugalomba”, mert LOPOTT! PÉNZT!

 45. reposztos barmok said

  A Gera helyett az angyalok rúgják a gólt.
  A reposztos picha megírta!!
  http://reposzt.hu/comment/8129#comment-8129

 46. trágya a máglyán said

  Trump és Putyin a világ ura,
  a balfasz gyalázatos fideszes banda a mocskos orsóssal az élén mwg benyal nekik!
  http://huppa.hu/szele-tamas-a-dyson-civilizacio/

 47. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Éljen a Robi!
  http://nyugatifeny.hu/2017/01/21/bayer-egy-szervilis-es-korrupt-ember-de-legalabb-kutya

 48. vajna a kétkarú rabló said

  Vajna megszerzi Fótot, a gyerekek menjenek a faszba!
  http://pestibulvar.hu/2017/01/20/bezarjak-a-foti-gyermekvarost-de-nem-azert-mert-andy-vajna-kinezte-maganak/

 49. zimmezum said

  Böjte atyának elment az esze!
  http://nyugatifeny.hu/2017/01/21/itt-a-veg-bojte-csaba-a-pisiszexes-noeroszakolo-pszichopatat-isteniti

 50. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Orbán kiadta Vonára a kilövési parancsot.
  Köntös céloz és rő!
  Vona rasszista!
  Vona nem keresztény!
  Vona nem konzervatí!
  Konzervatív és keresztény csak Orbán és fegyverhordozója, Köntös!
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-01-21/vona-es-keresztenyseg

 51. Schmidt a kancsal szibilla said

  A kancsal qra fosása:
  http://latoszogblog.hu/blog/2017_post_liberalizmus_avagy_lazadas_az_elit_ellen_illiberalis_szuveren_es_nemzeti

 52. Orbán az uszító terrorista said

  Orbán álszent pofázása, méghogy imádkozik!
  Sújtson rá le az Ég!
  Le fog!
  http://tarkamese.blog.hu/2017/01/21/_a_gyasz_nehez_pillanataiban_imaimmal_a_tragediaval_sujtott_csaladok_baratok_mellett_vagyok_818?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 53. journalist said

  A Transparency pert nyert!
  http://magyarnarancs.hu/belpol/itt-a-vege-nem-lehet-tovabb-titkolni-hany-millio-forint-kozpenz-omlott-habony-arpad-lapjaiba-102272

 54. Orbán a Spiegel tükrében said

  A Spiegel leleplezte Orbán bűntetteit!
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_tamadas_orban_ellen_szetszedik_a_magyar_miniszterelnokot.628046.html

 55. fideszes gyilkosok said

  Orbánék aljas módon fenyegetik a becsületes embereket
  http://444.hu/2017/01/20/horvath-andras-nemcsak-kirugjak-azokat-akik-feltarjak-a-rendszer-mukodeset-es-a-korrupciot-hanem-buntetoeljarast-is-indithatnak-ellenuk

 56. trump, Amerika Orbánja said

  Trump, Amerika Orbánja!
  https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-a-valaha-volt-leghazugabb-elnoki-beszed

 57. Tállai, Orbán adóügyi disznaja said

  Tállai, a mocskos alkoholista fasz már megint hazudott!
  http://mszp.hu/hir/gyermeketkeztetes_tallai_beismerte_hogy_hazugsag_a_208_ezer_diak_ingyenes_etkeztetese

 58. fideszes haramiák said

  Olimpiából akarnak rabolni a fideszesek
  http://hvg.hu/itthon/20170120_A_reszvetel_a_fontos_olimpia_nepszavazas_momentum

 59. Kolozsvári Kolléga said

  Tévesen állítjátok, hogy Rohonyi professzornak nem volt PhD-ja. Már akkor volt, amikor áttelepült.

  • No Para said

   Akkor az Ernő ki se baszhatta ezt a szerencsétlen erdélyit a PhD képzésből. Vagyis már megint hazudnak.

   • Pécsi kolléga said

    Nem hazudnak. Keresztapa tényleg kitette Rohonyit a Pécsi Irodalomtudományi Doktori Iskolából. Csakhogy nem a hallgatók, hanem az oktatók közül. A posztoló keveri a Jézuskát a géppuskával. Rohonyi nálunk nem hallgató volt az IDIben, hanem oktató.

   • KSZE Workshop said

    De bizony az Ernő kibaszta őt a Doktori Iskolából. Zavarta, hogy értelmesen beszél, nem ugyanazt a halandzsanyelvet, mint ő és a sameszai.

   • Phd Hallgató said

    Rohonyi kezdetben tanított a pécsi Irodalomtudományi Doktori Iskolában. Nagyon népszerű volt a hallgatók között, mert volt mondanivalója és érthetően beszélt. Aztán egyszercsak nem hirdetett kurzust. Szerettük volna tudni, miért, el is mentünk hozzá, hogy rábeszéljük. Nagyon szomorúan mondta, hogy szívesen tenné, de nem rajta múlik. Kulcsár Szabó ernő nem engedélyezi neki.

   • anonymanalyst said

    Azt mondta Rohonyiról KUSZA, hogy eklektikus a stílusa…

 60. Ecsedi István said

  Ennek a förmedvénynek az ellenkezője igaz: Rohonyi segghülye volt az irodalomhoz, egyöntetűen utáltuk, mint a szart. Korai halála az alkoholizmussal van összefüggésben.

  • KSZE Workshop said

   És mi a baj ezzel? A DI vezetője Kulcsár-Szabó Ernő is segghülye az irodalomhoz. Már 70 éves, és egyetlen jó műértelmezést sem írt egész hosszú életében. Utálja a szépirodalmat, nem olvas, nem is ismeri. Nem érti az irodalmi szövegeket. Csak elméleteket ollóz össze németektől, amiket nem ért, és röhejesen félrefordít. Ennél azért Rohonyi jobb volt.

   • Kaka-Démikus said

    Ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy az öreg Kulcsártata az alkoholizmusban is osztozik áldozatával.

  • Gobbledygook said

   Nekem Rohonyi órái jobban bejöttek, mert irodalomközelibbek voltak, nem süvöltött belőlük a széprodalom utálata, mint a többiekéből. Kulcsárszabó és kontraszelektált tehetségtelen seggnyalói halandzsakutatást folytattak, és ezért a hülyeségért iszonyatos lóvét kaszáltak. A szétosztás hierarchia szerint történt, az alul levők nem láttak belőlesemmit.

   • anonymanalyst said

    Ha egyszer Kulcsár Szabó elmúlik ebből a világból, csak a rossz híre és rossz emléke marad fenn. Die Zeit kommt…

 61. […] itt ennek az eseménynek. Aki még nem látta és főleg nem hallotta a vén alkoholista és sorozatgyilkos irodalmi diktátor MENYét, most megnézheti élőben, és főleg – ha a dobhártyája kibírja – […]

  • anonymanalyst said

   Ez a Kulcsár Szabó banda kicsiben pont úgy működik, mint a Fidesz maffia. Sőt, az öreg tata előbb feltalálta a módszert, mint Orbán.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: