Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

András Szabó was found guilty (Szabó Andrást bűnösnek találták)

Posted by jhnnsclvn - február 6, 2017

Szerző: Kisjogász

Az alábbi poszt a Néha az ügyészek is korán halnak sorozat része.

A Károlin haknizó fő és legfőbb ügyészek, úgymint Lajtár István, Ibolya Tibor és társaik mindent megtettek azért, hogy eltussolják Szabó András közokirat-hamisítási és hivatali visszaélési bűnügyét. A buta és korrupt rendőrnőnek, Mákné Portel Melindának ők diktálták az ostoba és iratellenes határozatot. Miért is ne, ki olvassa azt rajtuk kívül? – gondolhatták. – A sértettet elhajtják a vérbe, oszt majd elhallgat. Fellebbezésre amúgy is csak 8 napos határidő áll rendelkezésre, ami jogvesztő. Hima azonnali, még a nyomozást megszüntető határozat átadásának napján (2011.04.11.) tett panaszára olyannyira nem számítottak, hogy nem is tudtak vele mit kezdeni. Mákné és a mögötte álló károlis főügyészek 4 hónapon át hallgattak. Hima 2011. augusztus elején elunta a csöndet, és Polt Péter legfőbb ügyésznél reklamálta a 30 napos válaszadási határidőt (1. dokumentum). A Legfőbb Ügyészség nem késlekedett, dr. Kocsis Emőke legfőbb ügyészségi ügyész azonnali válaszadásra szólította fel a Fővárosi Főügyészséget a nyári uborkaszezon kellős közepén, amelyről a panaszost is értesítette (2. dokumentum). A károlis fővárosi főügyészek épp a Balatonban vagy a Földközi tengerben áztatták a feneküket, csak egy fiatal ügyész, Bézsenyi Balázs tartotta az Akadémia utcában a frontot. Bézsenyinek Ibolyáék elfelejtettek szólni, hogy ha fellebbezés történne károlis ügyben, azt el kell utasítani. Talán azért, mert eleve nem számítottak tiltakozásra, azt hitték, az ügy magától is elhal, senki nem fogja a választ forszírozni. Csakis így fordulhatott elő, hogy Bézsenyi felsőbb instrukciók nélkül, tisztán szakmailag foglalkozhatott az üggyel: Hima fellebbezésének pikkpakk helyt adott, Szabó Andrást bűnösnek találta.

A Fővárosi Főügyészség 2011. augusztus 23-i határozata értelmében Szabó András a Mészárosnak dékánként és az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnökeként odaítélt doktori fokozattal az intellektuális közokirat-hamisítás bűncselekményét elkövette, az a határozat aláírásával befejezetté vált (3. dokumentum).

Az alábbi levelezés emellett szép példája annak, milyen magától értetődő pofátlansággal szegik meg maguk a törvény őrei a törvényeket. Míg egy fellebbezést már egy napos késés miatt is csípőből elutasítanak, addig a BRFK és a Fővárosi Főügyészség nemhogy a hivatali levelezés 30 napos határidejét nem tartják be, hanem eleve nem is válaszolnak. A hivatalos választ ezekből csak kikényszeríteni lehet.

reklamalasluvalasz_reklamalasra

bb_hat_1bb_hat_2

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2017/02/04/andras-szabo-was-found-guilty-szabo-andrast-bunosnek-talaltak/

68 hozzászólás to “András Szabó was found guilty (Szabó Andrást bűnösnek találták)”

 1. Szabó a vérfertőző said

  A mocskos Szabó azt hiszi, megússza a bűncselekményeit?
  NEM FOGJA!

  • anonymanalyst said

   Ott ül a MAB-ban, miután megállapították róla, hogy közokiratot hamisított és átverte a MAB-ot.

   • szabó andrás a gyilkos gazember said

    Miben reménykedik Szabó András, a köztörvényes bűnöző? Hogy kimossák a károlis korrupt jogászok?

  • Mákvirág Melinda said

   Szabó András abban reménykedik, hogy a Károli jogászai által befolyásolt BRFK felmenti őt a vádak alól. Ezt persze utasításra meg is tették. Csak ez még nem jelenti azt, hogy Szabó András nem bűnöző. Ez csak annyit jelent, hogy a rendőrök is gyártják a hamis okiratokat Szabó András nemlétező ártatlanságáról.

  • Eszter és András said

   Tanúi voltunk itt a blogon annak a szerelmi levelezésnek, amit Szabó András folytatott Eszter nevű tanítványával a fb-on. Ebben azzal dicsekedett a fiatal nőnek, hogy büntetőeljárás alatt állt ugyan, de a rendőrök nem találtak semmit. Ez persze nem igaz. Az a rengeteg doksi ami fent van a neten több év sittre lenne elegendő. A korrupt és ostoba rendőrnő nem akart találni semmit, és amibe belebotlott, azt letagadta. Inkább ne dicsekedett volna azzal, hogy a rendőrség falazott neki.

  • Szürkeháj said

   Annyira nem nyomozott az ügyben, hogy Szabó András helyett csak a vaksi feleségét hallgatta ki. Aki el is mondta őszintén, hogy a szürkehályogja miatt el se tudta olvasni Mészáros disszertációját, amelynek opponense volt, így azt se vette észre, hogy az csak egy recenziónyi terjedelmű.

   • Fehérmáj said

    Azt már nem mondta el mit kért cserébe Mészárostól azért hogy a semmi kis házidolgozatát opponensként olvasatlanul elfogadja. Mészáros se dicsexik vele hogy ő összekeveredett ezzel a… fizetségül.

   • Szegedi Kolléga said

    Nem ez volt a legrosszabb fizetség, amit Mészárostól a doktorijáért cserébe kértek. Egészen biztos vagyok benne, hogy nálunk a vén buzi Frieddel még ennél is rosszabbat kellett átélnie.

   • Cuncimókus said

    Ne sajnáljátok Mészárost, már megszokta. Hansági molesztálását jó egy évtizedig eltűrni mindkettőnél rosszabb lehetett. Mészáros nem tudós és nem tanár hanem szexmunkás. Ez a funkciója a felsőoktatásban. Frusztrált vén kurvák és vén buzik cuncimókusa.

  • Erünniszek said

   Szabó András csak a korrupt magyar igazságszolgáltatás büntetését ússza meg sok más bűnözőhöz hasonlóan, de bűnhődni fog. És már régóta bűnhődik is…

 2. kövi dinka said

  Dinka most egy volt károlis irodalomtörténészt gyaláz
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-02-06/erkolcs-es-remulet-kozott

  • PhD felelős said

   No pláne egy olyat, akinek remek doktoriját megcsodálták szakmai körökben is.

   • Persze, hogy a Károli said

    Tévedsz, neki NINCS PHD-JE!!!!!

   • anonymanalyst said

    A könyve minden esetre sokkal jobb, izgalmasabb és tudományosabb is, mint Mészáros semmiről sem szóló sokak által összelapátolt, a vaksi Petrőczi által 100%-ra értékelt nyúlfarknyi PhD-ja.

   • zelóta said

    Igaz!

   • Buravovskiye Babushki said

    És sokkal jobb mint Baranyai banyáé, akiből Kecskeméti Gábor három bukás után mégiscsak PhD-t csinált a miskolci doktori iskolában!

   • Perverz Kecskeméti said

    Fura ízlése van ennek a Kecskemétinek. A buta vén banyákat támogatja, Petrőczit habilitáltatja, Baranyait védeti, az értelmes fiúkat, mint Ardai vagy Hünlich pedig kivágja a doktori iskolájából…

  • korrektúra said

   Kizártnak tartom, hogy Jakabné Köves Gyopár magától talált volna rá Ardai kitűnő könyvére.
   Valaki ráuszította, lefizette, DE KI?????

   • Hátulról lesből támadó said

    Nyilván Szabó András. Nem akar a saját nevében támadni, inkább fedezék mögül bujtogat. Szokása szerint.

   • Az öreg hölgy látogatása said

    Nem biztos hogy ő volt lehet hogy a felesége. Petrőczi tanárnő ugyanis azt sipákolta a folyosón amikor még bejárogatott nyugdíjból a férjéhez, hogy Ardai is az összeesküvők között van. Le kell leplezni és ki kell rúgatni őt a minisztériumból.

   • Couple said

    Gyopárnak valamelyikük biztosan szólt. Mindkettő egyformán gyűlöli Ardai Gézát. Szabó világéletében irigy volt a jóképű. értelmes fiúkra, utálta őket. Petrőczi épp ellenkezőleg. Neki az lehetett a baja, hogy Géza a bájolgását nem vette észre, vagyis nem vette a lapot.

   • Egy adalék... said

    Szabó állandóan megjegyzéseket tett Ardaira. Bokacsattogtató belvárosi urifiunak nevezte akit móresre kell tanitani. Szerinte az lett volna a móresre tanitás ha Géza nem kap diplomát.

 3. Szamarat Balog helyére! said

  Németh a celli hülye megvédte Balog EMMI minisztert, aki helyett egy szamarat jelöltek a posztjára.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-02-07/szamar-legyen-miniszter

 4. Keresztény erkölcs said

  Gyermekkorú lánnyal folytathatott viszonyt Körmend KDNP-s alpolgármestere Lapértesülések szerint ezért mondatták le.

 5. zelóta said

  Soósnak megjött az esze. NEM KELL OLIMPIA! Orbánék szétrabolnák.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-02-08/igen-olimpia-nem

  • anonymanalyst said

   Bátor írás, persze, önmagához képest. Gratulálok neki.

   • unortodox lelkipásztor said

    Azon a blogon, amit a véresszájú Köntös üzemeltet, igazi bátorság.
    Főleg mert Köntös püspökhelyettes bosszúálló.

   • Nárai-Szar said

    Nemcsak önmagához képest bátor. A Professzorok Batthyány Körét vezető Nárai-Szabóhoz képest egyenesen hőstett. A gyávaságtól betojt professzor azt találta mondani, hogy olimpia akkor is kell, ha szétlopják. Az agyonfizetett bathyányosok is példát vehetnének Soósról.

 6. butcher said

  A Kúria is megtébolyodott.
  https://444.hu/2017/02/08/kuria-ja-bocs-teves-megsem-nyertek-a-romak-es-a-tasz

 7. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Jakab egy mocskos és aljas cikket röffentett _ a fekete ruhás nővér személyes tragédiájáról szenteskedik orbánista agitprop rovatában
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-02-09/fekete-ruhas-nover-csalodasa
  Húzz a fatornyos hazádba, dögletes pap!

 8. zsófi hóhérleányka said

  Árulják a prostikat és a magyarországi vízumokat az orosz alvilágnak a konzulátuson. Nyilván Orbán tudtával.
  http://index.hu/belfold/2017/02/08/brutalis_visszaelesek_voltak_a_moszkvai_magyar_konzulatuson/

 9. pápista gazemberek said

  Az Apor Katolikus Főiskola mélységesen korrupt!
  Akár a Károli!
  http://24.hu/belfold/2017/02/08/puspok-atya-megoldotta-maffiamodszerekrol-beszelnek-a-hallgatok-a-katolikus-foiskolan/

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ne csak a Károlit szidjátok! Nemcsak mi küldünk a dolgozóinkra magánnyomozókat, hanem a pápisták is!

   • Váci püspöki hivatal said

    Ez a katolikusoknak maguktól eszébe se jutott volna. Erdő Péterék a mocsok Ballától tanulták a maffiamódszereket.

 10. fideszes gyilkosok said

  A fideszes gyilkosok tovább garázdálkodnak.
  https://atlatszo.hu/2017/02/07/koszeg-ferenc-a-beteg-egeszsegugy/

 11. Mészáros disznói said

  A disznóforma, értelmi fogyatékos Mészáros Harley Dsaidsont ett.
  Rá se fér a zsíros valaga.
  http://index.hu/belfold/2017/02/06/meszaros_lorinc_vagyonnyilatkozat_felcsut/

 12. NOlimpia said

  Nagyot bukna az olimpiáról szóló népszavazás. Hogy a baloldali pártok ellenzik, az nem meglepő. Szenzációszámba megy viszont a Jobbik híveinek álláspontja. Vona Gáborék követőinek véleménye ugyanis teljesen megfordult: a támogatóké 47,1 százalékról 19 százalékra csökkent, miközben az ellenzőké 22,1 százalékról 45,2 százalékra nőtt.

  Forrás: http://propeller.hu/itthon/3265758-nagyot-bukna-nepszavazason-budapesti-olimpia?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

 13. Irány Etelköz said

  A buta plebs, olyan könnyű őket meggyőzni bármiről. Mennek a vezérürü után.

 14. Mészáros, Orbán strómanja said

  Mészáros ellopja a fóti gyermekvárost.
  Újabb főúri kastély az értelmi fogyatékos Orbán strómannak
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/meszaros-teheti-ra-a-kezet-a-foti-gyermekvarosra-1385178

 15. hücpe said

  Vona benyal a zsidóknak
  http://www.origo.hu/itthon/20170209-vona-gabor-eleteben-eloszor-adott-interjut-zsido-lapnak.html

 16. Lázár jános strómanja said

  Lázár Jánosnak is van egy strómanja, a KOGART-os ezotériahívő Kovács.
  https://atlatszo.hu/2017/02/09/ezoteria-hivo-moszkovita-bankar-a-rezsim-zsoldjaban-lazar-menti-meg-a-kogart-tulajdonosat/

 17. kaganovics said

  Az oroszok engedik a nők és a gyerekek verését
  https://444.hu/2017/02/09/a-nok-legyenek-buszkek-a-horzsolasaikra-uzente-az-orosz-lap-mikozben-putyin-alairta-a-csaladon-beluli-eroszakot-dekriminalizalo-torvenyt

 18. matolcsy félrekúr said

  Mit tett le matolcsy közpénzből fizetett qrvája “az asztalra”?
  https://444.hu/2016/09/21/hibatlan-interjut-adott-matolcsy-gyorgy-baratnoje-a-figyelonek

 19. orbán megtébolyodott said

  Orbán te fasz!
  https://kolozsvaros.com/2017/02/09/kedves-tanyer-segg-es-talpnyalok-mi-ez-a-szanalmas-huzas-mar-megint/

 20. média siserehad said

  Szegény pszichiátriai eset!
  https://kolozsvaros.com/2017/02/10/ilyen-arokaso-sajat-nepet-akar-felaldozni-is-kesz-onzo-fsz-talan-meg-soha-nem-csimpaszkodott-ennek-a-nyomorult-orszagnak-a-tronjaba/

 21. Orbán az uszító terrorista said

  Orbán a nagy nevettető!
  http://hvg.hu/itthon/20170210_Orban_harcol_evertekelo_fidesz

  • Itt van már a Kánaán said

   Hazaküldtük az IMF-et, megadóztattuk a bankokat és felszámoltuk a devizahiteleket. Fellázadtunk a munkanélküliség ellen, amiről azt állították, a modern piacgazdaságban együtt kell vele élnünk. Eltelt hét év, és már 700 ezer új munkahelynél tartunk. Letörtük az energiaszolgáltatók, Brüsszel és az ellenzék akaratát. Brüsszel kijelentette, hogy a migránsokat nem szabad és nem lehet megállítani. Mi megvédtük Magyarországot és mellesleg Európát is, eldöntöttük, kit engedünk be és kit nem – Orbán elhozta nekünk a Kánaánt.

   • Corruzione said

    Orsós nem beszélt arról, hogy “a korrupciót is csúcsra járatta”, aminek az ügyészség nem találja a nyomát, miközben a Fidesz körüli politikusok tobzódnak a közpénzben

  • GECI said

   3 kommunikációs trükköt alkalmazott:
   1.: Poénokkal megnyeri a tömeget.
   2.: “Bátran” kimond nagy, mindenki által tudott igazságot.
   3.: A sok geciséget elrejti az első két pont szülte szimpátia “mögé”.

 22. korrektúra said

  Pecsuk Ottó és Soós Szilárd is átlátja a fideszes kormány mérhetetlen züllöttségét.
  http://reposzt.hu/comment/8182#comment-8182

 23. hulljon a férgese - ez orbán embersége said

  Orbán hazájában gyilkolják a betegeket
  https://kolozsvaros.com/2017/02/10/olvasoi-level-akiknek-talcan-szolgaljak-fel-a-halalt/

 24. képek egy őrültről said

  Néhány szép kép a vezénylő tábornokról.
  Köntös kiteheti a falára.
  https://kepek.444.hu/2017/02/10/amig-magyarorszag-erosodik-orban-viktor-erolkodik-a-miniszerelnok-evertekelo-grimaszai

 25. a károli a kormány strómanja said

  A Bethesda meg az irgalmasrendiek összesen kapnak 7,8 milliárdot a nőgyógyászati osztály létrehozására.
  A KÁROLI KÉTSZER ENNYIT KAPOTT A KÁROLYI-CSEKONICS PALOTÁRA!!!!!!!!!!
  És senki nem veszi észre!
  http://reformatus.hu/mutat/13335/
  Balla a lóvé felét visszaadja Orbánnak!

 26. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  A töketlen Székely orbán mellett vonít!
  Legyen olimpia, jár nekünk.
  Nem tudjuk kiherélni ezt a gazember papot, mert nincs neki se töke, se agya!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-02-11/amikor-ketfarku-csovalja

 27. anti lop rendületlenül said

  Rogán lop, mint a vöcsök!
  http://pestibulvar.hu/2017/02/11/az-akk-nyilvanossagra-hozta-1671-darab-fiktiv-allampapir-nyomja-roganek-vallat/

 28. erdő és bogárdi a két aljas tartuffe said

  Erdő meg Bogárdi szenteskednek_
  http://www.atv.hu/belfold/20170210-erdo-peter-es-szabo-istvan-kerte-az-abortusztilalmat-sem-a-fidesz-sem-a-kdnp-nem-kezdemenyez-szigoritast

 29. NOlimpia said

  Amíg a szüleink és nagyszüleink így halnak meg, addig ne legyen olimpia, ne legyenek stadionok!
  Sírva könyörgött a nagymamám, hogy vigyem haza a kórházból | Mindenegyben
  http://mindenegyben.net/sirva-konyorgott-a-nagymamam-hogy-vigyem-haza-a-korhazbol-37335

 30. Fasiszták a Károlin said

  Nácik grasszálnak Budapesten.
  Közöttük károlis diákok és oktatók
  A rendőrség persze tűri.
  http://www.atv.hu/belfold/20170212-felvontak-a-horogkeresztes-zaszlot-pest-megyeben-unnepeltek-a-neonacik/hirkereso

 31. Szabó a pikkelysömörös idióta said

  Egy igazi idióta ez a szabó.
  nemcsak becstelen, hanem hülye is.
  Íme:
  http://www.kazinczymuzeum.hu/a-rejtozkodo-bibliafordita

 32. vajna qrvája a Timi Amerikába megy said

  Vajna, a tolvaj parókakészító zsidó qrvája kiköltözik Amerikába.
  A Vajna marad itthon, mer ő intézi az orsós pénzeinek a Virgin-szigetekre küldesét.
  https://kolozsvaros.com/2016/06/23/vajna-timea-veszi-a-kalapjat/

 33. […] KÜO – Bézsenyi Balázs fővárosi főügyész határozata Szabó András bűnösségéről […]

 34. […] a köztörvényes bűnözőknek örülniük kellene, hogy ezek után nem ülnek börtönben. De ezeknek több kell: nyilvános […]

 35. […] a köztörvényes bűnözőknek örülniük kellene, hogy ezek után nem ülnek börtönben. De ezeknek több kell: nyilvános […]

 36. […] a köztörvényes bűnözőknek örülniük kellene, hogy ezek után nem ülnek börtönben. De ezeknek több kell: nyilvános […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: