Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

A proper Calvinist (Egy igaz keresztyén)

Posted by karoligaspar - február 20, 2017

Cseri Kálmán (1930-2017)

Cseri Kálmán (1930-2017)

Írta: Sola Scriptura

Ismét üresebb és hidegebb lett a világ: A reformáció 500. emlékévében, 2017. február 13-án Mennyei Atyjához tért meg közülünk a Budapest-Pasaréti Gyülekezet lelkipásztora, Cseri Kálmán (1939-2017).

Cseri Kálmán igazi, karizmatikus lelkész volt, olyan, akiből egyre kevesebb van a világban, különösen pedig a Magyarországi Református Egyházban. A sok tudatlan, becstelen, aljas, iszákos, parázna pap közül igazi csillagként ragyogott ki ez a tiszta lélek. Veszteségéért érzett fájdalmunkat csak az enyhíti, hogy nem múlt el nyomtalanul. A modern technika segítségével több, mint 800 igehirdetését hallgathatjuk meg halála után is.

Gyülekezetének tagjai valósággal imádták, a világi és a ninivei hatalmak, valamint a zsinat következetesen mellőzte. A világi kitüntetés csak fél évvel a halála előtt érte, 2016. augusztus 20-án kapta meg a Magyar Érdemrend tiszti keresztjét. A Károli Gáspár Református Egyetem tiszteletbeli doktorává avatta.  Nem kapkodták el, halála előtt két héttel, 2017 január 30-án került sor az ünnepségre a Kálvin téren. Cseri Kálmán ekkor már halálos betegen feküdt már otthon, a felesége vette át az okiratot és hallgatta Balla Péter és Zsengellér álságos, tartuffe-i laudációit.

Páratlan egyszerűséggel és meggyőző erővel tudott – no nem prédikálni, a MRE berkein belül megszokott avítt, patetikus, hazug módon – beszélni Krisztusról, az ő szeretetéről. Bogárdi Szabó István jól ragadja meg személyiségének lényegét, amikor így ír róla: “Ez volt az ő titka és roppant meggyőződése – érdemes szólni az evangéliumot és újra meg újra elmondani ugyanazt: mert egyetlen ima van csak: Jézus Krisztus – mindörökké. …  Egyszerű akart lenni, amilyen a gyermek – feltevések és visszavonás nélküli.”

Számos könyvet írt, ezek mély műveltséget árulnak el, nemcsak teológiai értelemben, hanem világi történelmi, földrajzi és kultúrtörténeti területen is. Ha pl. kezünkbe vesszük Pál apostol című könyvecskéjét (Református Zsinati Iroda, 1989), letenni is nehezünkre esik, olyan érzékletesen írja le a majdnem kétezer éves történetet. Ahogyan az apostol önjellemzését idézi, az Cseri Kálmánra magára is illik: “a törvényben követelt igazság szempontjából feddhetetlen voltam” (Fil 3, 5-6) (11.)

De ő is, akár az apostol, túllépett ezen a világi szempontú feddhetetlenségen, és az új, krisztusi “törvény”, az evangélium hirdetőjévé vált: “Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez, nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék”. (Ef 2, 8-9.)

Cseri Kálmán könyvei között egyik kedvencem a két kiadásban is megjelent  A tízparancsolat (Budapest, Harmat, 2000). Páratlan szemléletességgel, történelmi és mindennapi példákon keresztül magyarázza el az egyes parancsolatok megtartásának és megszegésének következményeit, s győzi meg az olvasót, hogy a törvény megtartása nem bilincsbe ver, hanem felszabadít egy teljesebb, Krisztus felé forduló életre.

Nem véletlen, hogy ezt a tiszta szívű, mély erudíciójú nagyszerű embert nem hívták meg a csak nevében református Károlira oktatni és nevelni. Hogyan is festett volna a magának nemzetközi életművet hazudó Pető, az okirathamisító, tolvaj és hamistanúzó Szabó András, bolti tolvaj cemende felesége, Petrőczi Éva mellett? Hogyan illett volna Balla Péter rektor mellé, aki nem átallott kollégái lakásába spicliket küldeni, és a megtévesztéssel kizsarolt felvételt bírósági tárgyaláson felhasználni. A Károli oktatói – néhány nagyon tiszteletreméltó kivételtől eltekintve – az otromba tudatlanság és a bűnözői agyafúrtság példáját mutatják a botor módon rájuk bízott fiataloknak. És a gonosz átkos tanítása megfogan: példa erre Czunyiné Bertalan Judit, aki becstelen pályafutását a Károli parázna rektora, Tenke Sándor ágyában kezdte, és Balog EMMI Minisztériumában folytatta a közoktatás lezüllesztésével.

De most egy igaz embertől búcsúzunk. Cseri Kálmán a reformáció félévezredes jubileumának évében elmondhatta kedvenc apostolával: “Elérkezett elköltözésem ideje. Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam”. (2 Tim 4, 7-8)

Mi pedig itt maradtunk, apátlanul és vigasztalás nélkül. A Magyarországi Református Egyház vezetősége letért a krisztusi útról, és a “politikai kereszténység” dágványába keveredett. Pénzért, kitüntetésért, vagy egyszerűen csak erkölcstelenségből és butaságból Orbán aljas és korrupt politikájának szervilis kiszolgálójává züllött. Bevégeztetett az, amit Cseri Kálmán 1994-ben így jövendölt meg: “A világ a bűn öntörvényűsége szerint egyre messzebb sodródik Istentől, s ezért az emberi együttélésben és az erkölcsi életben egyre nagyobb káosz és anómia (törvénynélküliség) lesz úrrá.”

Jobb Neked, Kálmán ott, Mennyei Édesatyádnál! Korai halálod megóvott attól, hogy végignézd imádott egyházad még mélyebb becstelenségbe süllyedését és végső elenyészését.

 

77 hozzászólás to “A proper Calvinist (Egy igaz keresztyén)”

 1. Kövi Dinka said

  Dinka, a buta vidéki trampli az ostoba kölykeiről áradozik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-02-20/ezek-mai-fiatalok

 2. fideszes haramiák said

  Lezsák meg a többi mocskos gazember lopja a közpénzt.
  https://blog.atlatszo.hu/2017/02/szazmilliokert-fejlesztheti-lakitelek-es-ozd-ivovizellatasat-a-fidesz-kozeli-aqua-holding/

 3. Aranyosi a vén idióta said

  Az agyhalott vénember a sírból is pampog.
  http://reposzt.hu/comment/8215#comment-8215

 4. demolition man said

  Deutsch az agyatlan erotomán fideszes szörnyeteg beszólt Enyedi Ildikónak!
  https://444.hu/2017/02/20/deutsch-tamas-helyretette-a-ossze-vissza-nyilatkozgato-enyedi-ildikot

 5. orbán lebuzizta vonát said

  Orbán lebuzizta Vonát
  https://444.hu/2017/02/20/orban-vonanak-nem-en-szoktam-mas-ferfiak-szoknyaja-moge-bujni

  • Fb said

   “Ma Orbán Viktor a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem. A bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseimre nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni. Reszkető, bosszúéhes kocsmapolitikussá töpörödött. Sajnáltam és szántam őt, mert egy kiégett, megroggyant embert láttam magam előtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tűnik, hogy a kormányfő számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.”
   2.9K
   252
   473
   Vona kulturált válasza

 6. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Petrőczi a Móránál is qrválkodott és lopott.
  Ki is rúgták!

  • Criminal Couple said

   Kutyából nem lesz szalonna, kurvából nem lesz apáca és tolvajból se becsületes ember.

  • Big Brother said

   Szabó és Ludvig, nem féltek? Mit fognak még előbányászni a múltatokból? Lesz ennél rosszabb lelet, mint ahogy volt is. Biztosak lehettek benne, hogy állandóan figyelnek benneteket. Egy percre se lehettek nyugodtak!

 7. Tiborcz lop, mint a vöcsök said

  Orbán veje, Tiborcz kaparintja meg a Rácfürdőt.
  http://hvg.hu/itthon/20170220_tiborcz_istvan_rac_furdo_orban_Viktor

 8. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  A gyilkos antiszemita celli papnak teljesen elmentek hazulról, az olimpiáról hörög a szerencsétlen idióta.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-02-21/olimpia-helyett

 9. Lop a Mészáros az Orbánnak said

  Lop a Lölő, mint a vöcsök magának, de főleg az orsósnak!
  http://mno.hu/belfold/meszaros-lorinc-tizeves-sikertortenete-1386784
  10 év alatt ezerszresére nőtt a Lölő vagyona

 10. szijjártó a futóbolond said

  Szijjártó találta ki a vízumbizniszt
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/szijjarto-otlete-volt-a-moszkvai-vizumgyar-1386848

 11. zsinati levéltár said

  Február 22-án lesz a zsinati tanács ülése.
  Miről lesz szó?
  Hát A LÓVÉRŐL, KERESZTYÉN TESTVÉREINKET CSAK EZ ÉRDEKLI.
  http://www.reformatus.hu/mutat/13196/

 12. Fótról kirúgták az árvákat, Orbánnak kell a kastély! said

  Mocskos gazemberek elrabolták a fóti gyermekvárost, mindenki mehet a p..ba, Orbánék lovardát építenek.
  http://24.hu/belfold/2017/02/21/orbanek-kedvence-tobb-milliardert-epithet-lovardat-a-megszuno-gyermekvarosban/

 13. orbán megtébolyodott said

  Orbán a büdös görény. Pszichiátriai kórkép róla:
  https://kolozsvaros.com/2017/02/20/allapota-aggaszto-es-felelmetes/

  • Grazi gumiszoba said

   Erősen be van gyógyszerezve. Vona normális hangnemben feltett, jogos kérdéseire csak annyit bírt válaszolni, hogy te meg buzi vagy bazmeg.

 14. Soós a bugris pap said

  Soós, az értelmi fogyatékos hülye, képeket posztol.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-02-22/reformatus-cursillo-de-colores

 15. fideszes korrupció said

  Szijjártóék kiárusítják bűnözőknek az uniós beutazást
  http://index.hu/belfold/2017/02/21/terrorista_ukrajna_magyar_allampolgarsag_karpatalja_honositas/

 16. Mészáros, Orbán strómanja said

  Orbán és családja GYARAPSZIK – a mi pénzünkből!
  Boldogság nekünk!
  http://24.hu/fn/gazdasag/2017/02/20/sokkolo-meretu-vagyont-halmozott-fel-meszaros-lorinc/

 17. Gundel Takács a jóisten és a MOB nevében said

  Gundel Takács a BOM szóvivője, az olimpia mellett kampányol.
  http://24.hu/belfold/2017/02/22/gundel-az-olimpiarol-hulyet-csinalnank-magunkbol-a-vilag-elott-ha-visszalepunk-a-palyazattol/

  • Corruzione said

   Én is szerettem volna olimpiát, mint ahogy a magyarok többsége… Ha a rezsim évek óta morálisan tisztán, felelősen, a magyarság érdekében gazdálkodott volna, akkor fel sem merülne e tárgyban népszavazás.

   • Orbán magára vessen said

    Egyetértek. Ahol iparszerűen fosztogatják Magyarország vagyonát és erőforrásait, ott kockázatos olimpiát rendezni. Szétlopták volna.

   • Medvebőr said

    Ez nem a liberális oldal győzelme. Ez az Orbán-Habony-Mészáros maffia vesztesége.

   • Kapzsi Csuti said

    Amit köszönhetnek a saját, gátlástalan mohóságuknak.

   • Lopni máshol is lehet said

    Miért?
    Kaptál valami garanciát hogy más beruházásokon ugyan ezt a pénzt nem lopják el?

   • Medvebőr said

    Csak azért nem fogom támogatni az Olimpiát, mert máshogy úgyis ellopnák azt a pénzt. Ilyen tetemes mennyiséget – ami az eddigi tapasztalatok tanulságaiból olyan 12 ezer – ~3-4 ezer milliárd = 8-9 ezer milliárd Forint lenne – ilyen könnyen nem tudnának zsebre tenni.
    Így legalább még egyszer pofára esett a kormány, ami lassan, de biztosan farigcsálja le a százalékokat.

   • Nemes cél said

    Szóval annak örüljünk hogy Habony és Mészáros nem lesz még gazdagabb? Vagyis az olimpia megfúrása nem segített senkin, csak kárt okozott Orbán strómanjainak?

   • Káröröm said

    Káröröm a legszebb öröm…

   • Károkozó said

    Káröröm vagy sem – Medvebőrnek igaza van. Ott kell gáncsolni őket, ahol lehet! Az Olimpia megszervezésével hosszú hosszú évekre bebiztosították volna maguknak az ezermilliárdos lopkodásaikat, főleg a közbeszerzések, építkezések révén. Most törhetik más projekten a fejüket.

 18. Papagájkommandó said

  A Momentum alelnöke fején találta a szöget az ATV-ben:
  “Hadd fejezzem ki őszinte részvétemet a kormányzati papagájkommandó minden tagjának. Most nagyon nehéz dolguk van, hiszen nem kapták meg azt az eledelt, amit vissza kéne köpniük.”
  A Magyar Időknek tényleg torkán akadt az aláírástömeg. A szerencsétlen kormányzati szennylap magára ismert…

 19. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  A buta erdélyi görény most Gundel Takácsit dicsőíti. Nem éri fel ésszel a hülye, hogy azzal, hogy elvállalta a BOM szóvivőségét, elárulta a ref. emlékév ügyét, aminek az arcává választották.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-02-23/hinni-es-aszerint-donteni

 20. nem félünk a köpcöstől! said

  Tóta zseniális cikke!
  “Amint egyáktalán felmerül egy sikeres referendum lehetősége, mindenható miniszterelnökünk hóna alá csapja a farkát és menekül árkon-bokrón át. Olyan gyáva, hogy le se kell szavazni.”
  http://hvg.hu/velemeny/20170223_olimpia_palyazat_visszavonas?s=hk

 21. orbán megtébolyodott said

  A felcsúti rém a budiig vitette volna az olimpiai lángot.
  http://hvg.hu/itthon/20170223_felcsut_olimpiai_lang

 22. Tiborcz, Habony, Rogán rablóbandája said

  Orbán veje, Tiborcz, a lopós paraszt Rogán, meg a nyugdíjasokat hasba rúgó Habony megszereztek három gyönyörű palotát
  http://valasz.hu/itthon/hivatalos-habony-rogan-es-tiborcz-baratai-taroltak-az-allami-arvereseken-122645

 23. Bene, a Bethesda kórház orvosa lúggal öntötte le a szeretőjét said

  Mikola unokaöccse, a Bethesdában és az Irgalmasrendi kórházban dolgozó Bene lúggal öntötte le a volt szeretője nemiszervét.
  Igazi keresztény orvos.
  Nem mellesleg a fideszes Mikola unokaöccse.
  http://nemgogol.blog.hu/2017/02/21/a_lugos_orvos_itelet_elott_egy_bunteny_kronikaja
  Pénteken lesz a másodfokú tárgyalás a Markóban

 24. matolcsynak elment a maradék esze is said

  Matolcsy delirál.
  https://444.hu/2017/02/22/nagyon-sulyos-arnyek-nagyon-sotet-arnyek-mely-szurke-arnyek-egy-arnyalata-van-sotet

 25. Cseri Kálmán áldott emléke said

  Végh Tamás nyugdíjas fasori lelkész méltó módon emlékezik meg Cseri Kálmánról:
  http://reformatus.hu/mutat/13386/

 26. fideszes gyilkosok said

  A gyilkos fidesz halálra ítéli magyar emberek százezreit!
  https://kolozsvaros.com/2017/02/22/ez-gyilkossag-aljassag-embertelenseg/

 27. orbán az undorító görény said

  Orbán mutogatja a stadion tetejéről a birodalmát.
  Miért nem rúgta le valaki?
  https://444.hu/2017/02/21/orban-a-stadion-tetejerol-mutogatta-erdogan-bizalmasanak-a-felcsuti-birtokokat

  • anonymanalyst said

   Itt is viseli azt a borzalmas lópokrócot a nyakában, amit Szegeden a Botkával való találkozásakor. Nem tűnt fel neki, hogy a fél ország röhög a szörnyű ruhadarabon.

 28. történethamisítók a Károlin said

  Egy fércművet mutat be Szakály Sándor, aki állítólag a KRE BTK tanszékvezetője
  http://www.kre.hu/btk/index.php/776-emlekezz-rank-azoka-akik-egy-kis-munkan-voltunk-a-szovjetunioban.html

  • szakály szégyene said

   Hazudnak a rohadék károlisok!
   Szakály 2011 és 2013 között volt a Károlin tanszékvezető.
   Most nem!
   Mert széágyell benneteket, mocskos senkik!
   https://hu.wikipedia.org/wiki/Szak%C3%A1ly_S%C3%A1ndor

   • Charlie said

    Mi is szégyelljük őt: középszerű történész, de jó fasiszta és kiváló Orbán seggnyaló.

   • szakály szégyene said

    Szakály egy Somogy megyei falusi suszter fia. Első generációs értelmiségként egy kicsit túl sok ambíció szorult bele. Nagyapja a Don-kanyarnál pusztult el, ez is motiváció.
    Egyébként rengeteg agresszivitás is van benne.
    A fiait pl. félholtra verte, amikor rossz jegyet vittek haza.

 29. számikutatók a károlin said

  Számikutatási konfi a károlin, KÉSZ RÖHEJ!
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/759-magyarok-a-szamikutatasban-interdiszciplinaris-konferencia.html
  Egy olyan kupiban, ahol még finnugrisztikai stúdium sincsen.
  A résztvevők ELTÉ-s nyugdíjasok, pl. Szíjj Enikő, belgrádi oktatók, mint Bogár Edit stb stb.

 30. Récsöl hatalomra tör said

  Récsöl megint hozzápofázott a politikához és gyalázott becsületes embereket.
  https://444.hu/2017/02/23/orban-rahel-ertekelte-a-momentum-mozgalmat

 31. orbán megtébolyodott said

  Elmeosztály
  https://kolozsvaros.com/2017/02/23/minden-penzt-meger-nekunk-a-miniszterelnok-ur-agybaja/

 32. Bogi a nevetős papnő said

  Bogika, te egy kicsit butácska vagy ehhez!
  Azért nem kell olimpia, mert nem akarjuk hizlalni az aljas gazember orbánt és mocskos családját, a vagyonát ezerszeresére növelő anaklfabéta Mészárost, récsölt, tiborczot meg a többi hétpróbást.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-02-24/o-o-o-o-o-huss

 33. szabónak főnöke lett a MAB-ban said

  Kenesei István professzor nagy figyelmet szentel Szabó András aljas, korrupt MAB-os tevékenységének.
  Az e heti ÉS-ben Kenesei megírta, hogy Szabó már nem garázdálkodik egyedül a MAB felülvizsgálati bizottságban.
  Falus professzor mág tavaly februárban felmondott Szabó becstelen működése fölötti felháborodásában.
  Szabó pl. Navracsics Tibor nővérét, a Pannon egyetemi Navracsics Juditot doktori iskolai vezetőjeként akkreditálta.
  Egyetlen törzstag sem volt magyar, mindenki holland volt.
  Nos, most ennek a mocskos gazemberségnek vége, mert Csiba László, a debreceni neurológus lett 2017. febr. 1-től a MAB Felülvizsgálati Bizottságának elnöke.
  Szabó már nem folytathatja a korrupt gazemberségeit tovább.
  http://www.mab.hu/web/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

  • anonymanalyst said

   Annyiban tényleg nagy csapás neki, hogy nem ő lett az elnök, pedig nagyon pedálozott érte. Viszont Csibát könnyű lesz neki bölcsészügyekben megvezetni, tehát bizonyos értelemben mégis főnök marad…

 34. szabónak főnöke lett a MAB-ban said

  Nem biztos. Egy neurológus felismerheti Szabó agyának sátáni működését!

 35. erdő és bogárdi a két aljas tartuffe said

  Erdő Péter húga becstelenül viselkedik, mint mindig.
  http://nepszava.hu/cikk/1121415-erdo-peter-huga-sportot-uz-a-torvenyszegesbol

  • Éppen olyan becstelenül viselkedett Erdő Péter húga, mint a Károli rektorai Tenke Sándortól Balla Péterig.
   Hogy a csak rektorhelyettességig jutó, de gazemberként extraorbitális Szabó Andrást ne is említsük.

 36. Nem félünk az Orbántól! said

  Nem féltek, gazemberek, Orbán, Szijjártó, Lázár, Mészáros?
  Féljetek nyugodtan!
  http://ellenszel.hu/2017/02/24/durvan-beolvasott-orban-viktornak-nepszeru-blogger/

 37. Székely Attila szerint hagyni kell orbánt lopni said

  Székely szerint hagyni kellett volna orbánnak, mészárosnak meg a többi gazembernek, hogy ellopja az olimpiára szánt milliárdokat.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-02-25/mertunk-kicsik-lenni

 38. orbán az undorító görény said

  Orbán baromságokat beszél, na, ez persze nem újdonság.
  http://magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-verlazito-mondatara-meg-sajat-radiojanak-riportere-is-megfeledkezett-magarol-es-visszakerdezett-102679

 39. vintage clothing said

  Az ifjabb Lánczi nyelve orbán valagában.
  Vincentnek megint igaza van!
  http://orulunkvincent.blog.hu/2017/02/25/lanczi_tamas_esete_a_kulturaval_hohoposzt?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 40. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán nagypénteki pénteki röfögése
  Aztán nehogy feltámadjon az istenbarma!
  https://kolozsvaros.com/2017/02/24/gyoztel-fonok-jo-vagy-fonok-mar-megint-megmentetted-az-orszagot/

 41. unortodox lelkipásztor said

  A MRE becstelensége jutalmául megkapta az államtól ingyér a geszti Tisza-kúriát.
  http://reformatus.hu/mutat/13383/

 42. Mészáros disznói said

  Nagyon jó!!!
  Állatmese orbánról
  http://24per7.info/uj-allatfarm-magyarorszagon/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 43. orbán történelemfelfogása said

  A kommunizmusért nem Moszkva felelős, mondta orbán, a világhírű történész!
  http://168ora.hu/orban-szerint-nyugat-hibas-kommunista-diktaturakert/

 44. aranyoss a lepénzelt idióta said

  Aranyos a vén idióta nyivákol az olimpia miatt.
  Hogy idejött olna rengeteg külföldi, aki elvitte volna a jó hírünket.
  A tiedet, vén hülye,
  a félnótás tolvaj orbánét?
  http://reposzt.hu/comment/8218#comment-8218

 45. czunyiné a károli átkozott qrvája said

  Lovász MTA-elnök szerint az oktatás szörnyű lezüllése miatt az ország jövője forog kockán.
  http://index.hu/tudomany/2017/02/24/egy_jobb_iskolarendszer_nelkul_az_orszag_jovoje_forog_kockan/
  Ki tette ezt? Czunyiné, a károli qrvája

 46. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös megint leleplezi a liberalizmus.
  Köntös szerint a LIBERALIZMUS = FASIZMUS.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-02-26/militans-liberalizmus-nyelvi-haboruja

 47. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  De a Lázárnak mindig van egy mocskos ötlete
  https://kolozsvaros.com/2017/02/25/ha-a-parttalan-cinizmusnak-es-aljassagnak-lenne-mertekegysege/

 48. Orbán takarodj! said

  Levél orbánnak, a rohadék rablónak:
  http://pestibulvar.hu/2017/02/25/kopd-ki-a-szotyit-ha-a-magyar-neprol-beszelsz-nyilt-level-orban-viktornak/

 49. Stefka, a vén vámpír said

  Az MSZMP-s denevér, Stefka hazudozik.
  Meghökkentően hasonlít Nosferatura, Murnai filmjének hosszú fülű vámpírjára, erkölcsi hitelessége azonban mélyebbre szállt.
  https://kolozsvaros.com/2017/02/25/szemrebbenes-nelkul-telibe-nyalni-amit-telibe-kell/

 50. orbán megtébolyodott said

  Orbán szerint nem Moszkva felelős a kommunizmusért, hanem a nyugat.
  Lenin, Sztálin, Brezsnyev visszajön a pokolból tiltakozni.
  http://hvg.hu/itthon/20170225_Orbannak_megint_sikerult_a_lehetetlen_a_kommunizmusrol_is_az_Europai_Unio_jutott_az_eszebe_es_nem_a_Szovjetunio

 51. matolcsy bűnbandája said

  Matolcsy hagymázát cáfolja az amerikai követség.
  https://444.hu/2017/02/23/nem-erti-az-amerikai-kovetseg-milyen-kormanybuktatasi-kiserletrol-beszel-matolcsy-gyorgy

 52. Szabó a vérfertőző said

  A gennyes gazember, idióta állat Szabó András ugat március 2-án az ország legszínvonaltalanabb kuplerájában
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/763-a-reformacio-elso-evszazadanak-kulturalis-paradigmai-eloadassorozat-harmadik-eloadas.html

 53. Semjén plágium iskola said

  Na jó, ezt csak a Semjén lovának szőrén ülő tetű érti!
  https://444.hu/2015/02/25/semjen-aki-orbant-tamadja-az-egyetert-a-kormany-politikajavalhttps://444.hu/

 54. Mészáros, Orbán strómanja said

  khttps://kolozsvaros.com/2017/02/26/mar-tenyleg-nincs-holnap-es-ma-sincs-de-leszarjuk-a-tegnapot-is/
  Mészáros napról napra gyarapodik -MILLIÁRDOKKAL,
  vegyétek már észre nagatokat idióta orbánchívők!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: