Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

La plaisir et la nausée du texte (A szöveg öröme és undora)

Posted by karoligaspar - március 5, 2017

szaboandorludvig-vigyora

Irta: Sola Scriptura

Kézbevéve a Reformátusok Lapjának 2017. március 5-i számát, Roland Barthes híres műve (La plaisir du texte) jut az eszünkbe. Utána pedig mindjárt honfitársáé, Jean-Paul Sartre-é (La nausée). A RefLap friss száma ugyanis különös, sőt, akár perverznek is nevezhető meglepetéssel szolgál olvasóinak.  Az új és a régi  felirat alatt a nemrég elhunyt Szabó Andortól olvashatunk egy rövid, de annál tartalmasabb szöveget. (Eredetileg a Lábam előtt mécses a te igéd. III. Kálvin Kiadó, 1995, 247.) Témája a böjt, amire a mózesi törvények alig utalnak. A heti kétszeri böjtölést csak a farizeusok hozták szokásba. Mint Szabó nagytiszteletű úr rámutat, a böjtölés szokását János vezette be, aki Jézus elődjének tekinthető. “Keresztelő János tanitványai (itt látható, hogy János mozgalma még tartott, amikor Jézusé már kezdett kikristályosodni) a bűnbánattal és a rendszeres imádkozással kötötték egybe böjtölésüket. Talán előzményként számítható az Ószövetségből a názirság fogalma is (4Móz6.)”

Szabó nagytiszteletű úr szövege világos, ugyanakkor eredeti, pl. amikor Jánost Jézus “útkészitőjének” nevezi, “s a jánosi tanitványi kör magatartását pedig annak az időnek, amikor majd a jézusi körből is el fog vétetni Mesterük”. Remekül kezeli a régi (János) és az új (Jézus) dialektikáját. A legcsodálatosabb pedig az, hogy még a valamiről való lemondást jelentő böjttel kapcsolatban is örömteli üzenetet tud közvetiteni: “Ha néha úgy érzed, hogy ‘elvétetett a vőlegény’ tőled és szomorkodsz, kérd, hogy legyen megint veled, és meg fogod érezni az öröm ízét.”

De alig érezzük az öröm ízét, máris undor fog el, mert ugyanennek a számnak a tévéműsor-mellékletében rábukkanunk Szabó Andor menyének, Petrőczi/Ludvig Évának Bolgár “pótreneszánsz” cimű förtelmes firkálmányára. Egy megjegyzésre sem méltó bolgár figura agymenéséről írogat a magát Petrőczinek nevező Ludvig, szegény megboldogult Szabó Andor menye. A szöveg tele van viszolyogtató ocsmányságokkal: kihajtják a gilisztákat ebből meg abból,” lelohasztják a vízkóros asszony óriási hasát”. És akkor hirtelen rájövünk: Petrőczit vonzzák a mocskos és büdös dolgok. Akkora gusztussal szövegel a “rossz emésztése miatt büdös leheletű menyasszony szájának fertelmes kigőzölgéseiről”, hogy világossá válik: Ludvig saját magáról beszél. A saját hordóhasáról, büdös leheletéről, szőrös ocsmány lábairól, elmondhatatlanul ocsmány nemiszervéről, amelyet annak idején belenyomott minden kellőképpen részeg szegedi egyetemista pofájába vagy sliccébe.

Ludvig ezt a brutális könyvet nőnapi ajándéknak szánja “bárki fiának-lányának”, és akként ünnepli.  Megjegyezném, Ludvig nem nyilatkozhat a nők nevében általában, ő legfeljebb az ótvaros becstelen ringyók szószólója lehet.

Hogyan lehet a tiszta szellem – tiszta lélek Szabó Andornak egy ennyire irritálóan visszataszító menye, arra csak egy válasz adható: Szabó András, a károlis tolvaj és okirahamistó gazember sem lehetett az ő igazi gyermeke, hiszen nemcsak apjára, hanem becsületes testvéreire sem hasonlít. Egy bűzös kakukktojásból kelt ki ez a förtelmes teremtmény, és választott magának méltó párt a parázna, agyatlan cafka, Ludvig személyében.

115 hozzászólás to “La plaisir et la nausée du texte (A szöveg öröme és undora)”

 1. Petrőczi az idióta vén ribanc said

  Szegény Szabó Andort is sokkolta, amikor meglátta ezt a hétpróbás kurucot és el kellett fogadnia menyének. De Szabó András, a sátán maga is vonzódik a mocsokhoz és a bűnhöz, neki is ez a lényege.

  • petrőczi a pöcegödör said

   Förtelmes vén ribanc, fiatal korában bordélyt csinált a szegedi koliból, a rendőrök rakták ki.
   Az első két lányát a férjéeak, a Morvainak itélte a biróság, mert ez a riherongy káros hatással lett volna az erkölcseikre.

 2. Jakab az erdélyi tetű said

  Ma nem a petrőczihez hasonló orbitális giccseket faragó dinka firkált a reposztba, hanem a férje, az erdélyből ide szabadult görény férje.
  “Premissza” “látja” – stb., árulja el mélységes tudatlanságát az idióta szombathelyi pap.
  De ugat-ugat a liberáélisok ellen. Örül az átokfajzat, megtint gazdagabbak lettek a refis gazemberek. Mostéppen a Tisza kastéllyal, hogy a szaros seggüket egy grófi kastélyban hizlalják tovább.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-03-06/tiszak-feszke

 3. refis gazemberek said

  Megkapják a refis mocskos gazemberek a geszti Tisza-kastélyt.
  http://hvg.hu/itthon/20170305_geszt_tiszakastely_trukkozes_a_kozpenzekkel_ahttp://hvg.hu

 4. Holducca said

  Ludvig nagy támogatója és giccsgyártmányainak nagyra értékelője, az idióta Balog újabb százmilliókkal segíti ki a közpénztolvaj díszcigányt, Farkasflórit – a számlát mi álljuk. Hiába dőlt be csalásgyanús foglalkoztatási programjuk, az Emmi kifizette a több mint másfél milliárdos számlát, és a legújabb hírek szerint most megveszi 270 milliós irodaházukat is.

  • Balog Farkas said


   A részletek a képen láthatók: Látod, Flórikám? Ezt is elloptátok, de mi kifizetjük. Ezt is, meg ezt is, meg ezt is…

   • Cigány a cigánynak said

    Úgy csinál a két értelmi fogyatékos mintha tudna olvasni…bár lehet csak ötödölőznek (neve helyett is csak X-elhet)….Abba azért biztos vagyok ha mást nem is de a 20000-ezrest megismerik… A parancs az adakozásra persze a másik cigánytól Orsóstól jött. És mint tudjuk cigány a cigánynak nem vájja ki a szemét…

   • Analfa Béta said

    Azt én se értem,hogy florika miért visel szemüveget…Bár olvasni tanulni sohasem késő.

 5. Stróman said


  Mészáros Lőrincet kivonszolták a Parlamentből.

  • Lölö fáraó said

   Igen ez óriási poén volt a Jobbik részéről:
   A Jobbik stróman táblát tartó, egész alakos Mészáros Lőrinc-papírfigurát vitt az Országgyűlés üléstermébe, a Pharaon és Mészáros kapcsolatát firtató kérdésre adott államtitkári válasz alatt állították Orbán Viktor helyéhez. Az ülést megszakították, Mészárost kivitették.

   • Aksztófavirág said

    Ez hír? Inkább ez:
    “Mészáros Lőrincet” kivonszolták a börtöncellájából egyenesen a bitófa alá, majd a nyakába tették a hurkot és kirugták alóla a sámlit.

   • Bal lator said

    … majd szépen ellengedezett orbán viktor és rogán tóni hintázó hullája mellett…

   • Még nem elég... said

    KREATÍV – csak nem kevés egy kicsit?

   • Tovaris Kalasnyikov said

    Kurva kevés!:) És ebben sajnos ki is merült a jobbik radikalizmusa!

 6. Az orbánék rablóbandája said

  Orbán fogorvosa nyugodtan csalhat adót.
  http://pestibulvar.hu/2017/03/04/ujra-lelepleztuk-orbant-tobb-tizmilliardos-adobevetelrol-mond-le-a-haverja-miatt/

 7. orbán Magyarország dögvésze said

  Kivonult a TEK két néni ellen!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/tamadas-a-cinege-utcai-sasfeszek-ellen/321610

 8. németh a celli idióta said

  Némethnek most nem jutott eszébe auschwitzi vicc, helyette kitalált 7 “bölcsességet” azzal a súlyosan retardált agyával.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-03-07/luther-playmobil-es-egyeb-misszios-bolcsessegeink

 9. Nyitrai kolléga said

  Mi pedig a hasunkat fogjuk a röhögéstől ha megjelenik egy Petrőczi-poszt ezen a blogon.

  • pozsonyi kolléga said

   Mi nem fogjuk a hasunkat, sőt…
   Szabó András rengeteg rosszat tett nekünk azzal, hogy mélységesen lezüllesztette a komáromi magyar szakos képzést. Kevesebben jönnek hozzánk, mert Komáromban Szabó és bugris haverjai szarér-hugyér adnak diplomát,

 10. soós a vadszamár said

  Soós, a balfasz idióta megint jártatja a száját, nem veszi észre, hogy egyik mondatával ellene mond a másiknak.
  Szerintem ezeket a mocskos parazitákat ki kell zárni az egészségügyi ellátásból.
  Iázzon az istenéhez gyógyulásért a marha!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-03-08/vizitdij

 11. orbán Magyarország dögvésze said

  Orbán, putyin pincsije megzavarodott.
  https://kolozsvaros.com/2017/03/07/jo-ez-igy-viktorov-nekem-tetszik/https://kolozsvaros.com/2017/03/07/jo-ez-igy-viktorov-nekem-tetszik/

 12. Orbán a primitív kártékony állat said

  Ha nem hajtjuk el orsóst, megdöglünk.
  https://kolozsvaros.com/2017/03/08/orban-nem-egy-baromi-tehetseges-politikus-hanem-egy-baromi-tehetseges-veszelyes-aljas-pusztito-manipulator/

 13. Sivatagi róka said

  Feladta az Iszlám Állam vezére, Al-Baghdadi. Hátrahagyta harcosait és búvóhelyet keres. Majd őt is előkotorják valami rókalyukból, mint Khadafit.

  • Rogantonyo ugyfele said

   Vegyen magyar letelepedesi kotvenyt! Tutira el tud bujni a vilag minden rendore elol! Ja, remelem, csak van annyi euroja, hogy rogantonyo is rabolintson az uzletre?

  • A sebezhetetlen said

   A bagdadi menekül??? az utóbbi 2 évbetn,évente legalább háromszor megőlték,lelötték feltobbantották,lebombázták…és még mindig menekül..hmm

 14. Kövi Dinka said

  Dinka idézi Zwinglit, aki Zürichben megengedte böjt alatt a kolbászevést.
  A szombathelyi tetű erdélyi pap idióta felesége még azt se veszi észre, hogy Zwingli igazi LIBERÁLISKÉNT VISELKEDETT.
  Amit szakmányban gyaláznak a reposztos szűkagyúak.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-03-09/kolbaszfalatozas-marcius-9-en

 15. károlis bugrisok said

  Egyetlen károlis bugris nem szerepel az EPMSZ májusi konferenciáján.
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/2017revfuloppg_hu%20(3)%20v%C3%A9gleges.pdf

 16. Petrőczi a pöcegödör said

  A horrorisztikus külsejű óriáspatkány azt hiszi, ami vele történik, az “irodalomtörténet”, pedig csak egy szerencsétlen tehetségtelen hájpacni egomán őrjöngései és gusztustalan qrválkodásai.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2017/02/kis-magyar-irodalomtortenet.html

 17. Petrőczi mocskos kezei said

  Nézzétek meg azt a rücskös, mocskos kezét a vén luvnyának!
  Azokkal lop a nyócker boltjaiban!
  Már többször elkapták, kleptomániával védekezett.

 18. fideszes haramiák said

  Dől a közpénz Kecskemétre!
  https://blog.atlatszo.hu/2017/03/12-milliardert-epiti-a-zaev-a-pallas-athene-egyetem-uj-campusat/

 19. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázár a pofátlan hazudozó!
  http://index.hu/belfold/2017/03/09/lazar_janos_kormanyinfo_81_tajekoztatoja/

 20. kéne a pénzünk, refikék, igaz? said

  Refikéim óbégatnak a lóvéért!
  Nektek az Isten pénze se elég, igaz?
  LOPTOK, RABOLTOK!
  http://reformatus.hu/mutat/13392/

 21. Lázár lovag said

  A fidesz legaljasabb görénye, a hódmezővásárhelyi presbiter, johannita lovag:
  https://kolozsvaros.com/2017/03/09/borzasztoan-rettenetesen-es-kurvara-unom-mar/

 22. Károli a pénzmosoda said

  Károlis úgynevezett konferencia március végén.
  Bene, Nyilasy, Papp Klára, Hermann, az alvóügynök, Horváth..
  DE HOL VAN SZABÓ ANDRÁS, PETRŐCZI, HANSÁGI ÉS MÉSZÁROS????
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Kotelezok_emelt_szinten.pdf

 23. lopáskönnyítő törvényhozás said

  Kanalakat lopnak a bírók a Kúrián:
  https://444.hu/2017/03/10/dr-darak-peter-ne-lopd-el-az-evoeszkozt

 24. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Robinak megint igaza van!!
  Ő az Isten, hiába alázta a rohadék Szabó, és hiába simogatta a sliccét Petrőczi, az orbitális vén qrva!
  http://www.life.hu/sztarok/20170310-puzser-robert-porig-alazta-sebestyen-balazst.html

 25. Orbán a primitív kártékony állat said

  A rohadék tolvaj veje a gazember orbánnak és a férje a loncsos qrva récsölnek
  https://kolozsvaros.com/2017/03/09/mar-este-is-van-vilagitas-miota-sikerult-lecserelnunk-a-lampakat-amiket-a-rahel-lanyod-ferje-sozott-rank/

 26. Bogi a nevetős papnő said

  Még a nevetős papnőnek is elege van a tolvaj fideszből meg a felcsúti fő gazem berből!
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-03-10/buntenger-es-tukor

 27. Bézsenyi a csaló némber said

  Van itt egy Bézsenyi Ildikó nevű némber, aki 54 ezerért hirdet new ages tanfolyamokat.
  https://tudatosjelen.wordpress.com/acces-mint-eletmod-tanulhato/
  Ez a picha egy közismert csaló, a 9. kerületben több öreg embert is kifosztott, közös képviselőként magára iratta a lakásukat.
  De megverte őt az Isten!
  Mindkét kölyke súlyosan értelmi fogyatékos.

 28. Csuti Stróman said

  Az Index uniós rovatának eurológus újságírója a brüsszeli sajtótájékoztatón Orbánnak szegezte a kérdést, hogyan lehet az, hogy egy Orbán család érdekeltségébe tartozó cég tartozását egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég fizeti ki. Konkrétan azt, hogy ezek szerint megalapozottak-e a pletykák, hogy Mészáros Lőrinc az ő családjának strómanja. Orbán válasz helyett beszólt az Index tulajdonosának, Spédernek. A 24:10 és 25:10 között zajlik az ominózus performansz:
  http://24.hu/kozelet/2017/03/10/orban-beszolt-az-index-tulajdonosanak/

 29. Március 15. said

  Kedves NER társak, vagyis a magyarok (a többi itt élő nem az). Országunk még mindig folyamatos támadásnak van ki és betéve, ezért Harcos Vezetőnk a szokásosnál is tüzesebb hablatyot fog rekedten ordibálni a közelgő ünnepen, a zártkörű társaságnak.

 30. Fütyülő said

  Bár az ellenség már készülőben az utca sarkain fütyülővel a szájukban, de majd jól elvesszük tőlük rendőrileg. Ti NER társak majd a Fényes Tekintetű fütyülőjét vehetitek a szátokba!

 31. Mikola unokaöccse said

  Kilenc évet kapott Mikola unokaöccse, a volt szeretőjét lúggal leöntő ex-kórházigazgató, Bene Krisztián. Három évvel ezelőtt még úgy nézett ki, hogy megússza. Mikola befolyására az ügyészség 2014-ben megszüntette az eljárást ellene! Sőt egy gyerekklinika igazgatójává is kinevezték az évtized legbrutálisabb bűnözőjét.

 32. Kishantos said

  Első fokon 16 millió forintos kártérítésre kötelezte a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet a Fővárosi Törvényszék két évvel a kishantosi gazdasággal folytatott per kezdete után. Gratulálunk Ács Sándornénak. Valóságos csoda, hogí sikerült érvényesítenie az igazát.

 33. orbánék mindent elrabolnak said

  Orbán veje szerzi meg Pharaon seregélyesi őalotáját.
  Orbánék MINDENT ELRABOLNAK!!!!!
  https://444.hu/2017/03/10/a-helyiek-szerint-a-tiborcz-orban-csalade-lesz-pharaon-egykori-seregelyesi-kastelya

 34. söprik a pápai utcát said

  A pápai refibe járt ez a pökhendi balfasz.
  Most az egyházi iskolák hasznáról öklendezik.
  http://reposzt.hu/blog/szakacs-gergely/2017-03-11/egyhazi-iskola-minek-az
  Csak kérdezem, milyen vallásos nevelés volt a pápai refiben, amikor Korsós Bálint igazgatóhelyettes hites felesége összeállt egy kiskorúval, az iskola egyik növendékével, majd miután az leérettségizett, eltűnt vele, a két közös kölyköt a Korsósra hagyta, aki még jobban belesüllyedt az alkoholizmus mocsarába, végül halálra itta magát.
  Tehát: PARÁZNÁLKODÁS, ALKOHOLIZMUS, EZ A REFI ISKOLÁK POZITÍVUMA?
  Meg hogy ilyen hülyék kaptak szarér-hugyér érettségit, mint ez a szakács.

 35. violenza sessuale said

  Vicces szombat mindenki viktorával!
  http://ellenszel.hu/2017/03/10/jobban-jar-ez-az-orszag-ha-viktorka-marad-tyuklopasnal-zsenialis-orban-parodia-terjed-neten/

 36. Mészáros disznói said

  Mészáros az utcára tesz 70 családot!
  http://pestibulvar.hu/2017/03/09/meszaros-lorinc-miatt-utcara-tesznek-hetven-csaladot/

 37. Orbán, a varangykirály said

  A Quimby énekese reálisan rajzolta le a fideszes magyarországot
  https://444.hu/2017/03/11/a-quimby-enekese-valoszinuleg-varangykiralynak-nevezte-orbant-egy-dalszovegben

  • Kistibi said

   Varangykirály

   Miért basszátok szét az országomat,
   Miért rúgjátok hasba az ápolót,
   Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
   Miért szarjátok szájba az álmodót?

   Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
   Még ő is megvet titeket,
   Mert a Sátán bátran vállalja magát,
   De ti hívőként lettetek hitetlenek.

   Másfél millió káposztafej,
   Hibbant elméjű hatalmasok,
   Mocsár e táj és a Varangykirály
   Ünnepli, amit alkothatott.

   De ha lepihentek a büdös sárba
   Ugyanúgy, mint a népetek
   Én pióca leszek a pusztulásban,
   És szívom majd a véretek.

 38. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Már a lengyelek is rájöttek, hogy Orbán egy becstelen disznó
  http://index.hu/kulfold/2017/03/11/lemondta_a_magyar_nemzeti_unnepet_lengyel_kulugyminiszter-helyettes/

  • Orbán az uszító terrorista said

   A pávatáncos elbotlott a saját tuskólábában.
   http://gepnarancs.hu/2017/03/europa-hipokritaja/

  • Szélkakas said

   “Orbán pedig korábban azt mondta, nem áll Tusk mögé, ha Varsó sem támogatja. ”
   És a naív lengyelek elhitték, amit ez a jellemtelen szélkakas mondott…

   • Naiv nemzet said

    A lengyelek mindig is naivak voltak. 1939-ben naivan elhitték az angoloknak és a franciáknak, hogy háború esetén mindketten megtámadják a németeket…

   • Csuti csűrcsavarosdi said

    Lengyelországban kevés cigány van, így nem ismerhetik a mentalitásukat. orsós most demonstrálta a cigány igazmondást. 🙂

   • Isteni Viktor said

    Orbán látogatást tesz a Vatikánban. Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak: – Na de Szentatyám, ez azért túlzás…! Mire a pápa: – Ti csak ne szóljatok… ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus! A bíborosok megrökönyödve kérdezik: – Hogyhogy? Erre a pápa: Istállóban született, barmok között él, akik imádják, és százezrek várják a mennybemenetelét…

   • lengyel őrület said

    A Kaczynski egy idióta. Azzal vádolja Tuskot, hogy ő tehet arról, hogy a lengyel gép lezuhant Szmolenszk fölött. Amiben aztán a Kaczynski hasonlóan síkhülye ikertestvére és sok derék és értelmes lengyel is meghalt.
    De hogy gondolja ezt?
    Tusk lőtte le, vagy megbeszélte az oroszokkal, hogy lőjék le azok?

   • orbán a balfék politikai manipulátor said

    Orbán alatt nem fog sokáig tartani a lengyel-magyar barátság.
    Mert a lengyelek, akármilyen megosztottak már történelmileg is (nie pozvolam!), egyben egységesek:
    UTÁLJÁK AZ OROSZOKAT.
    Még egy olyan idiótának is, mint Kaczynski, fel fog tűnni, hogy Orbán putyin pincsije.

 39. köntös a világszellem said

  Köntös megint egy világraszólót fingott:
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-03-12/keresztenyseg-egyszerre-aldozat-es-bunbak

 40. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  Egy új kép az eszelős giccsőrről.
  Már alig van fog a szájában.

  • Ludvig a valag said

   És egy aranyozott here a nyakában. Hogy el ne felejtse, mi az…
   A Szabó csak vizelésre használja évtizedek óta a mikroszkópikus kukacát, és már a sánta könytárosok is nyúlként iszkolnak a vén fehérmájú picha elől..

   • Ludvig keletre nyit - botrány a Sirazban said

    Ali bácsi meg rendőrökkel tiltatta ki a Shirazból!!!

   • Babiloni Parázna said

    Ezek szerint visszatér az ifjúkori tájolásához. Az akkori babiloni kapu is keletre és délre feküdt (Szeged!) akárcsak Ali bácsi szülőföldje. Ha nem is annyira. Most szélesebbre és mélyebbre tárná, ha akadna aki betévedne rajta…

 41. kövér a pszichopata gané said

  Kövér szerint az internet halálos fenyegetés a demokráciára.
  Pedig a Laci maga a dögvész a demokráciára.
  https://444.hu/2016/05/05/kover-laszlo-az-internet-es-a-media-halalos-fenyegetest-jelent-a-demokraciara

  • Dark Tangent said

   Az internet a demokrácia eszköze, viszont tényleg halálos fenyegetés az uralkodó hülyékre. Bödőcs paródiái, a kolozsvári szalonna, a nyugati fény és társaik, köztük ez a blog, lassan aláássák az uralmukat. Semmi sem halálosabb egy ilyen diktátorparódiára, mint a csuticigány, mint a frenetikus röhögés. A röhögés fogja megbuktatni ezt a tolvaj bandát.

 42. a sátán Gárdonyban said

  A két dögvész, Petrőczi és Szabó Gárdonyban mérgezte a lelkeket és a közízlést.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2017/03/wittenbergtol-puritanokig-gardonyban.html

 43. szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

  Nézzétek ezt a két pillantást:
  Szabóé a feneketlen bűzös aljasság és gonoszság,
  Petrőczi nyanyáé a teljes demencia és végső elbutulás.

  • Pszichiáter said

   Ennél pontosabban én sem tudnám definiálni a két tekintet jelentését. Szabóéból süt az aljasság, Petrőcziéből pedig az üresség.

 44. Petrőczi a potyázó vénasszony said

  Petrőczi koffeinmérgezést fog kapni március 21-én.
  http://travelo.hu/kozel/2017/03/09/ezeken_a_helyeken_fizetheti_verssel_a_kavejat/
  Olvasta ezt a hírt és bejárja Budapest összes kávézóját ingyen kávéért szórja mérgező potyadékait: versnek nevezi őket a vén picha.

 45. orbány március 15-i fosása said

  Ezzel fossa szembe Orbány a magyar és lengyel értelmi fogyatékosokat március 15-én:

 46. szabó gyilkos pofája said

  Szabónak már a tekintete is halálos!

  • dögöljön meg szabó andrás! said

   Nincs még egy ilyen lény – EMBERNEK NEM NEVEZNÉM – amelyikben ilyen magas fokon van az idiotizmus és a feneketlen aljasság

   • Erünniszek said

    Csak lassú kínhalállal. Kegyes halált nem érdemel a Föld legaljasabb lénye.

   • Justice for victims said

    Azt hiszem, Erünniszeket nem a bosszúszomj vezérli, hanem csak az igazságérzet. Szabó András minimális büntetése az kellene, hogy legyen, hogy visszakapja mindazt a szenvedést, amit ő másoknak okozott. Mivel ezek nagyok, és az áldozatok sokan vannak, Erünniszek óhajában nincs semmi túlzás. Ez nem átok, hanem jogos elégtétel.

  • szabó akkreditálta navracsics nővére doktori iskoláját said

   Mennyiért akkreditáltad, te korrupt szemét, a Naracsics nővérének a doktori iskoláját?
   Már feljelentettünk, te féreg!

  • A Mátyás utcába búdosó said

   Retteg a gazember hogy utoléri a végzete.

 47. refis Tartuffe-ök said

  Ahülyeség vámszedői: az egyháztak.
  http://mno.hu/magazinpublicisztika/isten-aldd-meg-a-magyart-az-alsag-safarai-1389810?fb_action_ids=603504386513178&fb_action_types=og.recommends

 48. orbán az undorító görény said

  Orbánon röhög az ország
  http://fenysebesseg.hu/2017/02/11/orbanon-rohog-a-fel-orszag-a-magyar-humorista-nem-tud-leallni/

 49. orbán lábbal tiporja a jogot és az erkölcsöt said

  Nélkülünk indul – kösz, orsós – az európai ügyészség, de nyomozhatnak ellenü(n)k!
  http://hirhatar.com/magyarorszag-nelkul-indul-az-unios-ugyeszseg/

 50. fideszes gyilkosok said

  Majtényit gyalázza az agyatlan fideszes-KDNP-s állat.
  Aztán összeadja, amit kivonni kéne.
  Hiányoztál az elemiben, Holik, te balfasz?
  https://kolozsvaros.com/2017/03/12/gyomorforgato-es-melysegesen-meltatlan/

  • Majtényi ártatlansága said

   Majtényi ártatlan? Őt is megilleti az ártatlanság vélelme, pontosabban megillette, amíg be nem bizonyította, hogy nem az. Ez történt:

   A civilek felkérésének elfogadása után interjút készített vele Baló az RTL Klubban. Majtényi ebben felajánlotta a seggét Orbánnak. Azt mondta: Lehetnék én is államfő, ha Orbán Viktor úgy akarná… Vissza lehet hallgatni a műsort, ezt mondta. Leplezetlen hiúsággal ambicionálja a legfőbb tisztséget, és még csak nem is burkoltan üzenget Orbánnak, hogy ő is el tudja látni azt a feladatot, amit Áder. Magyarán: benne se fog Orbán csalódni, ő sem tesz keresztbe neki, és milyen jól mutatna egy “szemmel látható zsidó” ebben a legfőbb magyar méltóságban, egyből lenne barátság Izraellel és a Szabadság téri kolóniával. Diplomáciai előny a kormánynak: liberális máz, alatta Orbánhoz hű szolgalélek…

   • Hajrá Bólogató János! said

    Én már csak ezért is a Káderjaninak drukkolok. A másik is szolga. Remélem senki nem gondolja úgy, hogy a sorosbérenc stigmatikus zsidó jobb lenne mint a csöndesen bólogató de legalább magyar János?

   • Varangykirály said

    áj dont ándörsztend jánosnál nincs megfelelőbb ember ezen a bűzölgő fostengeren

   • aj dont andörsztend János said

   • vidaildi said

    És még a NAV volt elnökét cikizték hogy tolmácsot akar a Jóbaráthoz. Áder aki évekig Brüsszelben lebzselt semmivel se tud jobban angolul. Előbb elhalasztotta a beszélgetést délután 1 órára és amikor pontban visszahívták 1-kor, akkor 4-re, hogy még angol leckét vegyen: I have not enough English lesson vagy valami hasonlót vartyog a sok ööööözés és fújtatás mellett!

   • Szerkesztőség said

    No Para javaslata Áder Jánosnak, hol vehet gyorsan angol leckét, hogy makogáson kívül egyéb választ is tudjon adni a brüsszeli újságíróknak. Reméljük, újonnan megválasztott régi köztársasági elnökünk is olvassa ezt a blogot, és hasznát veszi No Para listájának. No Para linkjét az előző poszt alól helyeztük át ide, ahová nyilvánvalóan szánta, csak elpancserkodta a kommentet:

    https://www.angoltanarok.com

  • Stürmer said

   Inkább ez a csendes észrevétlen káder mint a sunyi Majtényi aki a fidesz háta mögött pedálozik Orbánnál az államfői székért. Nemcsak nyíltan üzenget hanem már szeméjessen meg is kereste azzal, hogy szivessen lenne álamfő. Orbán hajlana is rá ha nem lenne ennyire feltünöen jordán pozitív. Csak attól fél hogy mit fognak szolni a sorosügynökhöz a pártársai.

   • Troll said

    Jó, nem tud angolul, de ez még nem ok arra, hogy ne őt válasszák meg. Nem Holik úr a gyomorforgató, hanem az aki liberálisnak tetteti magát közben Orbánnál sündörög, hogy “miniszterelnök úr hadd legyek én az Elnök”! Pont olyan undorító, mint a másik zsidó, az Eörsi, aki Szíjjártót környékezte meg egy zsíros pozícióért.

   • visszaállítjuk a jogállamiságot! said

    Még hogy nincs esélye Majtényinak? Ha nem lenne, nem fúrnák őt mindenütt a trollok. Itt a bizonyíték: még ezen a blogon is őt gyalázzák. Félnek tőle és joggal. Mert nem az látható szabad szemmel, hogy zsidó, hanem az, hogy alkalmasabb!!!

   • Troll said

    Igen, beismerem, hogy fideszbérenc vagyok, az orbán seggét nyalom és itt trollkodok a blogon 50 forintért hol No Para, hol Hunger Games, hol Fix it Ralf és a faszom tudja milyen neveken. Most például a saját becsületes nevemen.

 51. fineszes said

  Agyatlan idióták! Még mindig éljen a fidesz?
  https://kolozsvaros.com/2017/03/12/ez-nem-egy-haboru-amit-a-fideszes-szimpatizansok-fognak-megnyerni/

 52. ludvig inkontinenciája said

  A fogatlan eszelős lueszes vénqrva “irodalomtörténésznek” nevezi magát.
  Jó, hogy nem tudósnak!
  Maga alá rondít a vénség, büdös, mint egy görény!

  • Gyűjtsünk protkóra Petrőczi néninek! said

   Okádunk a fogatlan, büdös szájától!
   Tűnj má el te förtelem!
   És fogd be a büdös fogatlan szádat!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: