Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Wistmanwood affair (A Wistmanwood-ügy)

Posted by jhnnsclvn - március 13, 2017

Szerző: Kisjogász

Az alábbi poszt is része Az ügyészek néha korán halnak sorozatnak, amelyben a tragikus sorsú, ám korántsem ártatlan Soltész Miklós főügyész és alszerpap hamarosan színre lép.

Miközben a BRFK-n Bézsenyi Balázs osztályvezető főügyész útmutatásai alapján elvileg folyt a nyomozás Szabó András ellen hivatali visszaélés és Balla Péter ellen közérdekű bejelentő üldözése megalapozott gyanúja miatt, Balla a volt III/I-es operatív igazgató, Földi László cégét bízta meg azzal, hogy kémkedjenek, azaz kandikamerákkal és poloskákkal felvételeket készítsenek az “ellenség” lakásáról és családjáról. Hima erről először az iratok szerint 2012 február 2-án szerzett tudomást a Károli ügyvédjétől, Nagy Gábor Lászlótól munkaügyi pere sokadik tárgyalásán. Nagyon bepöccenhetett, mert még a tudomásszerzés napján kiegészítette a Balla Péter elleni feljelentését a közérdekű bejelentő üldözése ügyében az alább olvasható dokumentum szerint. (Bézsenyi Balázs nevét a lap alján Hima nyilvánvalóan elírta.)

A közérdekű bejelentő üldözése a vérprofi nehézfiúkból álló Wistmanwood megbízásával az alábbi dokumentum értelmében minden kétséget kizáró bizonyosságot nyert, ám – mint később kiderül – sem a megbízó Ballának, sem a magánlakáson kémkedő és magánlakáson a lakásban lakók tudta és beleegyezése nélkül kép- és hanganyagot készítő, magánnyomozói engedéllyel sem rendelkező wistmanwoodos gengszereknek nem lett semmi bajuk. Ez nemcsak a Református Egyház politikai beágyazottságának köszönhető, hanem főként annak, hogy a terheltek, Balla Péter rektor és Szabó András dékán és rektorhelyettes beosztottjai, Lajtár István és Ibolya Tibor ügyészek akkor már a Legfőbb Ügyészség magas pozíciójú alkalmazottai voltak, a szintén Károlin haknizó Trócsányi László pedig igazságügyminiszter (!). Ezek a pozíciók már előrevetítették, hogy a Reformárus Egyházat és egyetemét, a Károlit nem fogják elmarasztalni, bármit tettek a múltban és tesznek a jövőben.

Ibolyát pár héttel később a Fővárosi Főügyészség élére is kinevezték, ami azt jelenti, hogy közvetlenül irányította és ellenőrizte a BRFK nyomozását saját másik munkahelye, a Károli ellen. Kvázi a terhelt nyomozott önmaga ellen és sikálta el saját ügyét! Az ügy a fellebbezések és felülvizsgálati kérelmek okán többször is visszakerült Ibolyához, ám az érintettségből adódó összeférhetetlenséget Ibolya Tibor, a Fővárosi Főügyészség vezetője egyszer sem jelezte!

feljel_kieg2012-02ww

In the case somebody reports against us to google: The addresses in the document are not private but all of them are those of public offices. Whoever whatever claims: we did not violate the law. – RLBK

Forrás: https://wordpress.com/stats/day/ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com

117 hozzászólás to “The Wistmanwood affair (A Wistmanwood-ügy)”

 1. kövesgyopárok járnak köztünk said

  A bugris trampli magának vindikálja a jogot, hogy megmondja, mi a MŰVÉSZET!
  Persze, amit te fosol, az biztos nem az.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-03-13/mas-ter

 2. Szabó a pikkelysömörös said

  Hogy el ne felejtsük szabó andrás mocskos pofáját!

 3. Köntös a refik Bayer Zsoltja said

  Annyi a hitelességetek, refi papok, mint egy kuplerájra való ócska, szakadt, vén qrvának!
  Ti a fidesz…t szopjátok.
  Akármit üvöltöz a spicli köntös!
  http://reposzt.hu/comment/8253#comment-8253

 4. No p~ra said

  Áder Jánosnak szánt angoltanáraid listáját rossz helyre tetted. Áthelyezzük az előző posztba az Áder-videó alá, ahol Áder János sürgősen angol leckét akar venni, hogy válaszolhasson a brüsszeli újságírók kérdéseire.

  Keresd ott! (A szerkesztőség)

  • Szerkesztőség said

   Para, rossz helyre tetted a linket. Nyilván az előző posztban lévő video alá akartad, ahol Áder János csak makog, amikor angolul hívják Brüsszelből, és időt kér, amíg angol órát vesz. Aztán megint csak makog, mert egy angol óra nem volt neki elég és újabb 3 óra haladékot kér. Te melyik tanárt javaslod neki?
   Áthelyezzük oda, ahová szántad.

   • No p~ra said

    Asszem még örülhetek, hiszen ilyen erővel valami gyalázkodót is írhattatok volna a nevemben. (Ez komoly? Kontextushamisítás?)

   • Szerkesztőség said

    Miért írnánk gyalázkodót a nevedben? Semmit sem írtunk hozzá. A Te saját hozzászólásodat tettük az előző poszt egyik kommentjében szereplő Áder János-video alá, amelyben úgy kiált a köztársasági elnök egy angoltanár vagy legalábbis egy angolóra (“English lesson”) után, mint egy fuldokló. Mint Vida Ildikó tolmács után, amikor Goodfriend megszólította, pedig ő leselkedett utána. Mi ebben a kontextushamisítás? Te egy linket küldtél kommentként ide, amelyben több tucat angol magántanár volt felsorolva, semmi más. Te tetted rossz kontextusba, mi csak a helyére tettük. Ádernek akartad az angoltanárokat javasolni, nem?

 5. szabó a sátán said

  A mocskos szabó röfögésén már túl vagyunk.
  Most jönnek a vállalható emberek:
  http://www.kre.hu/portal/images/doc/konferenciak/REFO500_plakat.pdf

  • Jobb program said

   Én inkább Majtényi beszédét hallgattam a Parlamentből. Kiosztott két sallert Orbánnak, mielőtt elbukta a választást.

   • Vanitatum vanitas said

    Nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy pár napig leendő államfőnek érezze magát. Be akart ülni a családjával a parlamenti díszpáholyba mint reménybeli államfő. Emberileg érthető, de politikailag hiba. Kár volt legitimálni ezt a majomcirkuszt.

   • Hiúságverseny said

    Lehet vitatkozni arról hogy ki a hiú vagy inkább ki a hiúbb. Ahhoz képest, hogy Ádernek a smittelés után alig akaródzott betölteni ezt a megtiszteltetést, nagyon ragaszkodóvá vált. Egyébként tényleg felesleges volt ez a kutyakomédia, hirdessék ki oszt punktum.

 6. fideszes gazemberek said

  Lopnak tovább rendületlenül
  https://atlatszo.hu/2017/03/10/3-milliard-forintot-koltott-a-kormany-a-kvotakampany-vegere/

 7. Bézsenyi a csaló némber said

  Ez a B… B… nevű korrupt ügyész nem ennek a közismert new age-es csaló B… Ildikó rokona?
  https://tudatosjelen.wordpress.com/acces-mint-eletmod-tanulhato/

  • Kisjogász said

   Bézsenyi Balázs nem korrupt. Ezt honnan veszed? Éppen ő az, aki Szabó Andrást bűnösnek találta, és a vádemeléshez újabb adatok begyűjtését rendelte el a nyomozóhatóságtól. Olvasd el figyelmesen a határozatát. Annyira nem korrupt, hogy még Lajtár és Ibolya se tudta megfélemlíteni. Egy gerinces, értelmes, fiatal ügyész. Hogy az Ildikó nevű némber kicsoda, azt nem tudom, még ha névrokon is, ne blamáljátok Balázst azzal, hogy lépten-nyomon a szélhámos Ildikóval emlegetitek. Szerintem töröljétek a vezetéknevét.

   Egyébként is, mi köze van ennek a new ages szélhámosnak ehhez a poszthoz? Talán református? Vagy károlis? Hogy kerül ide? Minek ezt?

 8. proli vircsaft a Dózsa Gy. 25-ben said

  Ma benn jártam a KRE BTK Dózsa Gy. 25-i palotájában. Bevittem egy megígért könyvet egy ott dolgozónak: nevét nem árulom el. Nem Hanságinak, és nem is Mészárosnak hívják, és véletlenül se Szabó Andrásnak.
  Megrendítő élmény volt.
  Ahol a főbejáratot sejtettem, ott ki volt írva: büfé.
  Mellette a másik: óvoda
  Megpróbálkoztam a kilógatott papíron 1-nek jelölttel: az volt a főbejárat.
  Dizájn, szag, mocsok: akár egy üzemi konyha krumpliraktára.
  Bemegyek egy lepattogott olajfestésű ajtón, egy ablak mögött ül egy hájas, alkoholista idióta, valamit fal.
  Felirat nincs, feltételezem, hogy ő a portás, köszönök neki.
  Nem fogadja.
  Megkérdezem tőle, itt hagyhatnék-e egy könyvet X. tanár úrnak.
  -Nem – böffent.
  Zsíros hüvelykujjával kinyúlik és rámutat a vele szemben levő falon lógó szekrénykére.
  Itt mappák a tanszékek nevével.
  Elhelyezem a könyvet – nem mondom meg, melyik mappában, és eltávozom.
  Nem zavarom a halszemű alkoholistát a zabálásban és az emésztésben.

  • Dr. Faustus said

   Tartalomhoz a forma – mit vársz egy olyan helytől, ahol a dékánnő úgy néz ki és úgy öltözik, mint egy nyugdíjas prosti?

 9. dark side said

  Azt hallottam orvosi körökből, hogy Szabó a végét járja, egy-két hónap és feldobja a pracskert.

 10. ulan bátor said

  Nagyon jó!
  http://hvg.hu/itthon/20170313_Itt_a_folytatas_trilogia_lett_a_magyar_belpolitikat_a_Star_Warsba_agyazo_membol

 11. No Para said

  Áder méltán nyerte meg a szavazást, a kormánypárt méltó elnököt választott. A Fidesz a hazát megvédte tisztességgel, és teszi ezt a mai napig is. Nem hangoztatta, hogy az iszlám az emberiség reménye és nem vált jobboldali pártból cuki balközép párttá, mint a Jobbik vezetése.

  • Cigányretorika said

   A fidesz erősen liberális pártból lett ami lett és tudjuk miért lett. 🙂 Az első bukta után rájöttek, hogy ezek a pimasz magyarok szeretik hallani, hogy szabadságharcos nép vagyunk és a többi lózungot, aminek a fele sem igaz, de ezzel a retorikával olyan színben tüntetheti fel magát, amit láthatunk jelenleg. A kerítés csak azért épült, hogy rendezetten tudjuk a migránsokat terelni. Tehát várjuk ki a végét, hogy mi is lesz ebből a kurv@ nagy szabadságharcból. Cigánynak szavára ne adj, főleg ha miniszterelnök.

  • Van Para said

   Ez a “fal” semmitol se ved meg, jobb ha elkezdik a sorozàst a katonasàgon, mivel a torokok elengedik a 3millio migrànst bosszubol!

   • Orsós véres kardja said

    Alig várom már hogy betörjenek. Csak szeretném látni, hogy orsós királyunk hordó hasával lóra pattan, és magasba emelt karddal a fideszes szabadságharcosokat harcba hívja a muszlim invázió ellen.

  • Savanyú Narancs said

   A Fidesz kultuszfilmje:
   Az új magyar narancs

  • No p~ra said

   megnyalod te még a hátad közepét kis sunyi nicknévlopdosó aranybogaram

   • Szerkesztőség said

    ????
    Nnnnna ez meg mi?
    Hülyét akarsz csinálni belőlünk? Egyszer így írod a nevedet, egyszer úgy, hogy melyikkel slisszolsz be moderálás nélkül? Egyikkel sem. A trollokat beengedjük, legalábbis egy darabig, de előtte parkoltatjuk egy kicsit.

   • ulan bátor said

    Ez fenyegetés akar lenni, kisangyalom?

 12. Feminista said

  Egy női elnök jobb lett volna. Már Platon is megírta az Államban.

  A jobbik javaslata Morvai Krisztina volt,(lehetett volna ) de a “házszabály” szerint már jelölt sem lehetett , mert a libsi és fideszes frakciók ( a kettős állampolgárok ) a parlamentben leszavazták, hogy esély se legyen szavazni rá. Ezért nem szavazott a Jobbik.

 13. orbán a maffiafőnök said

  Orbán nem válaszol!
  http://thepost.hu/reszletek.php?id=5363

 14. kósa az idióta gazember said

  Nem csodálkoztam: Kósa azt adja, ami a lényege, egy idióta pofátlan gazember.
  https://kolozsvaros.com/2017/03/13/lali-lajosom-lajosunk-normalis-vagy/

 15. szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

  Hogy el ne felejtsük Szörnyeteg Andrást meg a feleségét.
  A két rabló, okirathamisító gyilkos bűnözőt.
  “Irodalomtörténész”, meg “költő” és dedikálják könyveiket?

 16. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh most a “Menyus” verseit idézi.
  A maradék esze is elment a celli marhának.
  És egyetlen auschwitzi vicc se jutott az eszébe.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-03-14/menyus-es-az-idogep

 17. tudományos kutató said

  Csütörtökön Pénzes Tiborc tart előadást Wittenbergi történelemszemlélet és magyar-zsidó sorspárhuzam címmel a Reiczkyben.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/765-a-reformacio-elso-evszazadanak-kulturalis-paradigmai-eloadassorozat-otodik-eloadas.html

 18. Lévai Anikó és Orbán mocskos ügyei said

  Lévai Anikó orbán szerencsétlennek látszó, de cinkostárs felesége
  https://kolozsvaros.com/2017/03/14/levai-aniko-asszony-a-szanalmas-konyhai-biodiszlet/

 19. orbán az undorító görény said

  Fütyüljék ki orbánt!
  https://tasz.hu/gyulekezesi-jog/birosag-engedelyezte-tuntetest-marcius-15-i-miniszterelnoki-beszed-alatt

  • Barátaink jelezték, hogy Petrőczi meg Szabó András a Kálvin térre érkeztek kis nemzetiszínű zászlóval és bokáig érő kokárdával. Önkívületben éljeneznek Orbánnak!
   Megfizették őket, nem?
   Szabó hülyét csinál az egész MAB-ból és a pásztorkutyát is akkreditálja, ha Orbán ezt parancsolja neki.
   Petrőczinek meg Donászy Magda díjat kellett volna adni, nem pedig József Attilát alázni.

 20. orbán jövője said

  Itt van Majtényi beszéde, és Orbán rettegő pofája:
  Fél nyugodtan: megfizetsz azért, amit az országgal tettél!
  http://pestibulvar.hu/2017/03/14/harom-tekintet-amiben-benne-van-a-mai-magyarorszag/

 21. Soós az arrogáns agyhalott said

  Soós összenyálazza Erdélyt, Grabománt és Pál apostolt.
  Kifejtetted, orbánt, hülye csicska!!!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-03-15/kulturara-rendelve

 22. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntösnek az reposzt “önvédelmi reakció.
  Hülye alkoholista, orbánnyaló spicli!

 23. Orbán lop és hülyeségeket beszél said

  Beteg idióta.
  Harcol Brüsszel ellen. Hatásosan: ELRABOLJA AZ EU-S PÉNZEKET A SZEMÉT CSALÁDJÁVAL MEG A MÉSZÁROSSAL EGYÜTT.
  https://kolozsvaros.com/2017/03/15/felelmetes-szanalmas-beteg/

 24. Fütyi said

  A köztévéből kihagyott fütyi

  http://index.indavideo.hu/video/Futty_korkep

 25. Szabó a hamis tanú said

  A református félórában Szűcs Ferenc professzor emeritusszal beszélget Fekete Ágnes.
  Ő Arany balladái alapján tanítja az etikát.
  Például azt, mi vár a hamis tanúra: kiveti a föld a testét, nem kap kegyelmet.
  Szabó Andrásra is ez vár.
  Ő a bíróság előtt tett hamis tanúvallomásokat.

 26. orbánnak felcsútról buszoztattak közönséget said

  Busszal hoztak embereket Orbán böfögésére.
  http://nyugatifeny.hu/2017/03/15/fotok-felcsutrol-buszoztattak-az-embereket-hogy-legyen-valamicske-kozonseg-orban-beszeden

 27. Puzsér Róbert fan said

  Robinak igaza van!
  http://nyugatifeny.hu/2017/03/14/puzser-kifakadt-orban-viktor-terdepelt-mar-soros-es-simicska-elott-is

 28. Mészáros disznói said

  Orbán beszédének a legviccesebb része az volt, hogy mit gondolt Petőfi öregapja, mi lesz az unokájából.
  Hogy – Orbán szerint – mészároslegény lesz.
  http://nyugatifeny.hu/2017/03/15/15-perc-uszitas-gyuloletkeltes-volt-orban-beszede
  Hát igen, Mészárosnak lenni ma 200 milliárdos vagyonnal jár!

 29. bogárdi a református Tartuffe said

  Bogárdi Szabó és Tőkéczki Széchenyi díjat kapott.
  https://444.hu/2017/03/15/frenreisz-karoly-nagy-kalozy-eszter-es-tahi-toth-laszlo-is-kossuth-dijat-kapott
  Kósa akadémikus is, de ő megérdemelte-

  • bogárdi a hitvány szolga said

   Megjutalmazták a püspököt, aki Isten helyett orbánt szolgálja.

   • bogárdi a bárdolatlanul viccelődő fidesznyik said

    Ugye, hogy megérte palástban megáldani a felcsúti futballpálya gyöpét!
    Gavallérosan fizetnek az Isten helyére Orbánt állító hiteltelen és becstelen püsopöknek!

  • Esperes said

   Én örülök Bogárdi Szabó püspök úr Széchenyi-díjának. Főleg egy okból: Bölcskei megpukkad az irigységtől. Ő nem kapott ilyet, és már nem is fog.

 30. becstelen refis vezetők said

  Több refis fidesznyik görény is megkapta a vérdíjat.
  Itt a becstelenek listája:
  http://reformatus.hu/mutat/13453/

  • Szégyenpad said

   Orbántól kitüntetést kapni pont olyan blamáló mint anno Rákositól. Annyit jelent, hogy az illető jó fidesznyik, Orbán által elismert hű pártkatona.

 31. kósa az idióta gazember said

  Kósa a főbunkó
  http://nepszava.us/kosa-lajos-es-a-bunkosag/

 32. orbán megtébolyodott said

  Gyűlölet – megérzitek ezt még, orbánék !
  https://kolozsvaros.com/2017/03/15/mifele-unnep-lehet-ott-ahol-nincs-nemzet-csak-okolbe-szorult-kezek-es-agyak/

 33. orbán tolvaj vérvonala said

  Orbán a tolvaj vérvonalával
  http://gepnarancs.hu/2017/03/a-latohatarrol-nezvest-no-a-vervonal/

 34. bogárdi a bárdolatlanul viccelődő fidesznyik said

  A Széchenyi-díjas Bogárdi megint jól leteremtette, aki nem olyan fideszbérenc lakáj, mint ő.
  http://reposzt.hu/comment/8260#comment-8260

 35. Migráncs said

  Nagyon elverték Orbán bevándorlásellenes holland elvtársát, Wilderst a választáson. A részvétel nagyon magas, 80%-os volt. Az eredmény a népakaratot fejezi ki.

  A Geert Wilders vezette bevándorlásellenes, euroszkeptikus Szabadságpárt csak 19 helyet szerzett. Mark Rutte miniszterelnök formációja, a kormánykoalíciót vezető liberális konzervatív Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) 31 képviselői helyet kaphat. 19 mandátumot többen is szereztek, a kereszténydemokraták (CDA) és a liberális D66 is, a környezetvédő Zöld Baloldal (GroenLinks) 16, a szocialisták 14, a szociáldemokrata irányultságú Munkapárt (PvdA) kilenc, a Keresztény Unió (CU) pedig hat helyet.

  • Magyar széljobb said

   A “néppártosodott” Jobbik se mutatott fel nagy erőt a mai ünnepségen. A Március 15. téri megemlékezésen voltak vagy 50-en. Ennél többet egy darabbal se bírtam összeszámolni a videón, pedig többször is átszámoltam.

   • Petőfi szobor said

    300. És mindenki önként jött. Nem voltak fizetett tapsikolók és “felbuszoztatottak”.

   • Bérunió said

    Biztos azért vannak a parlamentben mert csak 50 támogatójuk van.

   • Ezer said

    Legalább ezren voltunk. Ott volt az Új Magyar Gárda, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és szép számmal voltak lengyelek is. Az árpádsávos és a lengyel zászlókat a foteljaitokból is lehetett látni. És a Budaváry-molinóinkat is.

  • Rotterdami Erasmus said

   Várható volt. Valamelyik nap néztem az m1 közvetítését Rotterdamból. Tíz járokelő közül csupán 2 volt fehér, a többi néger, arab, ázsiai. Lesújtó és félelmetes kép volt.

 36. Sajátláb said

  Az Orbánlány saját lába a tolvaj apja retorikájában is megjelenik, pl. a mai ünnepi beszédben. Pedig az adófizetők lábán állnak mindketten, ezt nevezik “sajátnak”. Vagyis beismerik, hogy lenyúlták az országot.

 37. jakab a rajtunk röhögő erdélyi patkány said

  Jakab jót “röhögött” egy videon, mint ahogy az Erdélyből idepátriált görény írja, aki számos biológiai selejtet produkált nekünk, hadd tartsuk el őket is, és a giccsíró hülye feleségét, a Dinkát.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-03-16/hol-van-gyerek-helye

 38. orbán a maffiafőnök said

  A “tehetségünk határairól” röfög az orbán.
  Pedig az ő rablási tehetségének korlátja a csillagos ég.
  https://444.hu/2017/03/15/orban-az-alkotasnak-magyarorszagon-lassan-nem-a-penz-hanem-a-sajat-tehetsegunk-adja-a-korlatjat

 39. petrőczi a donászi magda díjas fűzfapoetessza said

  Itt egy szép kép az alulmúlhatatlan ludvigról.
  Lottyadt mellén stílusosan egy aranyozott csótány lifeg.
  “Hogy mekkora orbitális tehetséget adott nekem a teremtő” – mondja éppen.

 40. károlis bugrisok said

  Itt egy kormánypárti riporternémber.
  Azt mondják, károlis.
  http://fenysebesseg.hu/2017/03/15/kikelt-magabol-a-fideszes-lakajmedia-riportere-uvoltve-kerdezte-az-ellenzekieket-video/

 41. Károli a pénzmosoda said

  Konferencia a károlin, senki nem ért semmihez.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/PROGRAM.pdf

 42. orbán megtébolyodott said

  Orbán fél a meséktől?
  Közel a vég.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/ez-mar-a-teboly-jele-nem-mehetett-le-a-kozradioban-a-szepenszolo-futyori-cimu-nepmese-mert-hat-szegeny-miniszterelnokot-kifutyultek-102983

 43. Hab(ony) a tortán said

  Ujjé, a ligetben nagyszerű!
  http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/csodalatos-felirattal-rohogik-ki-habony-arpadot-a-varosligetben-102984

 44. médialitási biznisz said

  A kormánypárti qrva
  https://kolozsvaros.com/2017/03/16/igy-neznek-hulyenek-a-prostik-draga-olvaso/

 45. Prosti Srácok said

  Önmaga ellen gyárt bizonyítékokat a kormánypárt. Ezen a videón Juhász Péter kimondottan szimpatikusan viselkedik a kormánypárti ribanc szűnni nem akaró provokációjára. A rikácsoló libának többen is világosan elmagyarázzák, milyen módon építette le Orbán a jogállamot és a demokráciát. A liba csak nyomja a demagóg szöveget a méltó módon való ünneplésről, és nem érti, hogy amíg ez a bűnöző tolvaj maffiakormány van hatalmon, nincs mit ünnepelni. Orbánt pedig senki se fenyegette torokelvágással. Az illető azt mondta, hogy vége lesz Orbánnak és ezt egy szimbolikus mozdulattal jelezte. Egyébként pedig csak azt skandálták, hogy “börtönbe” és nem azt hogy az akasztófára vagy vérpadra.

  • Kata troll said

   A pesti srácok egy az orsóst leszopó és kinyaló, prosti medium. Ez a nő meg egy mocskos provokátor, politikai kurva!

  • Orsós zsoldosa said

   Az alávaló ribanc megveretni ment magáét a fütyülők közé. Szerencsére csupa intelligens füttyös a buta libának, hogy ki az a cigányfütykös, akit leszop.

  • Pesti prosti said

   Annyira buta liba, hogy még azt sem értette, miért nevezik a tüntetők a blogját prostisrácoknak. Azt mondja a tüntetőnek: “Annyira tájékozatlan, hogy még a blog nevét se tudja kimondani”. Intelligencia nulla, humorérzék nulla, ellenben agresszió, hangerő az maximum.

   • Foltos hiéna said

    Nekem már a hangjától is kinyílik a bicska a zsebemben. Rémes hiszterikus rikácsolás. Nem is emberi hang, inkább egy őrjöngő hiénáé.

  • wannabewhore said

   Mint ahogy Jurák Katát – jegyezzük meg az orsóst leszopó liba nevét! – se kurvázta le senki. Csak a Pesti Srácok kormánydemagóg blogot nevezték annak, ami: prostisrácoknak, hiszen valóban a kormány zsoldjában állnak, közpénzből fizetik őket.

  • Őrült nő ketrec nélkül said

   A pesti “srác” Jurák Kata hisztijén röhög a fél ország, amit ő maga tett ki büszként a netre: őrült nő, ketrec nélkül – még… http://zsurpubi.hu/cikk/342-kormanyzati-teboly-orult-no-ketrec-nelkul/

 46. Kínai Nagy Fal said

  Orsós bejelentette a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában, hogy második falat is épít a déli határra a migrik ellen. A fal ugyan nem tartóztat majd fel senkit, de orsósnak a végvári vitéz szerepben meg lesz a 2018-as 2/3-ada is, ráadásul az építkezés is hoz pár milliárd zsebpénzt a strómanoknak… Ezért, ha jobban belegondolunk orsósnak valójában létkérdés a migri-téma, hisz minden más tekintetben már nyakukig ér a sz@r.

  • Rend és Biztonság said

   Más örülne ha ilyen miniszterelnöke lenne aki megvédi a népét!

   • Bányaló said

    A cigány ugat ezt – azt, aztán kimegy a gazdikhoz és mélyen analizál nekik – majd visszajön és megint kinyitlatkoztatja a hazafiságát.
    Jobban élsz és biztonságban van a vagyonod, életed, elítélik a gazembereket vagy felmentik?
    Miről beszélsz?
    Teljesen vak vagy?

   • Awaking said

    A Nyugat beenged 1 misa migránst eltartani, van miből, mi meg gyárilag egyet se, pedig de.
    Kötvény, rendőrök rabosítása stb …
    Ha ez “tényleg” a megállításról szól, én a kínai császár vagyok.
    Tényleg nem tudom, hogy mi kéne neked az ébredéshez.

  • Nicolae és Elena said

   Ez agyrém,mert a végvári vitéz szerepében ítéletnapig fosztogathatja a magyarságot,amig szitává nem lövik,mint ceausescut!

 47. ulan bátor said

  Igaz!
  https://kolozsvaros.com/2017/03/17/es-most-kerdezd-meg-tolem-hogy-te-mi-a-lofaszt-csinalj/

 48. svabra said

  A vizi lobbi idiotizmusa
  http://propeller.hu/itthon/3272578-elfelejtettek-ugrotornyot-epiteni-vizes-vb-re

 49. reposztos büdös bunkók said

  Székely Jézushoz hasonlitja Ákost.
  Lejjebb már nincs, igaz?
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-03-18/komfortzona

 50. Balog rabbi said

  Balog Zoltán, az isteni ajándékok minisztere Tel-Avivban a “helyi magyarok” (tényleg így fogalmaz az MTI – a szerk.) képviselői előtt kiemelte a “két nép közös szabadságszeretetét”, méltatta a “magyar zsidó múlt virágkorát” (lásd Kun Béla, Rákosi, Péter Gábor stb.) árcius 15. alkalmából. Ezalatt kis rabbi kapedlit viselt és héberül is megszólalt.

  • Szopóka-nyalóka said

   “azért is veszélyes ország, mert aki egyszer idelátogat, azt arra készteti, hogy újra eljöjjön”
   Eddig is tudtam, hogy egy perverz állat aki szeret szopni is meg nyalni is, de ez már túlzás. Gyomorforgat ez az idióta. Mikor lesz már végre az oktatás- és egészségügy egy normális ember kezében?

  • Elindultam szép hazámból said

   Bárcsak ne jönne vissza és maradna ott az övéinél ez a cigány- és zsidótenyésztő elmebeteg.

   • Elbocsátó szép üzenet said

    Egyetértek. Már hatszor volt ott. Minek jött közben haza? Majd üzenünk érte ha hiányzik

  • Pater noster said

   A mai kormányzatban sok alkalmatlan és ellenszenves figura van, de ez a nyomorult a legalkalmatlanabb és legellenszenvesebb.

  • Mélysegg nyalás said

   Héberül köszöntötte a kinti magyar ajkúakat Március 15-re emlékezvén??? Hányszor fogják még megszégyeníteni a magyarok nemzeti ünnepét?

  • Metélt said

   Élénk és kitartó érdeklődése Izrael iránt tisztán gasztronómiai: szereti a metéltet…

  • Holducca said

   Ez az esztergályosból lett pap nem más, mint egy irritáló, rászáradt és levakarhatatlan szarcsimbók valahol Orbán segglyuka környékén.

 51. czunyiné a női terminátor said

  Czunyinét, a károlis qrvát miért nem vitte magával?

 52. antilop és csal said

  Rogán otromba csalása.
  http://nyugatifeny.hu/2017/03/18/csunyan-lebukott-rogan-ezt-vajon-hogy-magyarazza-ki

 53. köntös az erkölcsi hulla said

  Köntös, a püspökhelyettes ma benyal a főnökének, Steinbach püspöknek.
  Aki EGYETLEN EGYSZER SEM IRT A REPOSZTRA.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-03-19/filiszteusoknak-igaza-van

 54. székely attila az oligofrén fidesznyik said

  Székely válaszol egy hozzászólásra. Az ijesztőt ly-al irja, igy: ILYESZTŐEN.
  Hát ez csakugyan ijesztő, mármint a Székely kulturálatlansága.
  http://reposzt.hu/comment/8264#comment-8264

 55. becstelenek said

  Ennyi lóvét ad az EMMI a gyalázatos egyházaknak.
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ennyi_penzt_kapnak_az_egyhazak_az_allamtol.631006.html

 56. ELTÉ-s srác said

  Szimpatikus riport Szilágyi Áronnal, a kétszeres olimpiai bajnokkal. A Károli rendszeresen visszaél a nevével, az egyetemnek nevezett mocskos pénmosoda arcaként reklámozza. Pedig Szilágyi nem dicsekszik a Károlival. Nem is említi, csak az ELTÉ-t, ahol tavasszal nemzetközi tanulmányokból diplomázni fog. A károlis diplomát, úgy tűnik, nem annyira ambicionálja. Már rég megvan pszichológiából az abszolutóriuma, de nem nagyon vágyakozik károlis papírra, pedig szívesen utánavágnák. http://24.hu/sport/2017/03/19/szilagyi-aron-az-olimpiai-palyazatrol-senkit-nem-hibaztatok/

 57. Persze, hogy a Károli said

  Szerintem meg tudja oldani, hogy ELTÉ-s diplomája legyen. Ahogy a károlis retkes cafka Czunyiné Bertalan Judit is mindig a SZTE-s jogi diplomáját emlegette. Amit amúgy a károlinak a kecskeméti kihelyezett bordélyában szerezte.

 58. petrőczi a szemétdombon said

  A Donászi Magda dijas értelmi fogyatékos fűzfapoetessza ronditott egyet a mai RefLapba. Hogyan nézett a hóvirágokba egy ócskaq lakótelepen a hóvirágokra. És ott az orbáncos qrva “fülébe csengettyűzött” valami bibliai idézetet, már ti. a növény.

  • Petrőczi az idióta vén ribanc said

   Az erzsébeti lakótelepi kétszobás lakást azért kapta a vén ringyó, mert rendszeresen leszopta Pozsgai Imrét.

  • Na, és “komoly hóvirágos előélete” is van Ludvignak a cikk szerint. “Szemetes,lepusztult kis lakótelep” – ennyire hálás Petrőczi azért a kor szinvonalán álló lakásért, amit INGYEN KAPOTT.
   Hálátlan, becstelen figura, ha eddig nem tudtuk volna, ezzel a firkálmánnyal bebizonyitotta.

   • Petrőczi a Kádár korszak legbüdösebb kapcarongya said

    Tudjuk, Ludvig volt a Kádár éra legbüdösebb és legtehetségtelenebb irodalmi (???) kapcarongya. Nem véletlen, hogy az utolsó 30 évben EGYSZER SEM JELENTETTÉK MEG A VERSEIT SZINVONALAS ORGÁNUMBAN.

 59. PERVERZ FIDESZ said

  Fideszesék igy pofátlankodnak.
  https://444.hu/2017/03/18/igy-parkol-egy-verbeli-fideszes-polgarmester

 60. polpot péter ügyészsége said

  Nos, ez a poltpéteri gazság!
  https://kolozsvaros.com/2017/03/19/ezek-annyira-idiotak-es-annyira-melyen-jarnak-a-mocsokban-hogy-meg-hazudni-sem-kepesek-koherensen/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: