Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Protest against the salami tactics (Tiltakozás Balla bűnügyének leszalámizása ellen)

Posted by jhnnsclvn - április 3, 2017

Szerző: Kisjogász

A károlis jogászok által befolyásolt Fővárosi Főügyészség mindent megtett azért, hogy Balla Pétert kimosdassa a közérdekű bejelentő üldözése iránti bűnügyből. A Fővárosi Főügyészség sugalmazására ugyanis a BRFK a Wistmanwood tiltott adatszerzési cselekményét önálló akciónak tekintette. Egyszerűen nem akart tudni róla, hogy a Wistmanwood nem magánszorgalomból szerelt kandi-kamerákat és poloskákat Hima Gabriella professzor asszony lakásába, hanem a Károli Egyetem rektorának felbujtására. A sértett tiltakozott a feljelentés áttételéről szóló határozat ellen, és arra buzdította a BRFK-t, hogy ne a Wistmanwood, hanem Balla Péter körül szaglásszanak. A két gazember közül ugyanis Balla a büdösebb. Ehhez bizonyítékot is mellékelt: Balla Péter rektor Takács János ügyvéd számára kiállított nyilatkozatát. A Nyilatkozat arról szól, hogy Takács János nem vett részt a wistmanwoodos bűncselekményben, sőt, nem is tudott róla. De ha Balla Péter tudja, ki nem vett részt benne,  azt is tudnia kell, hogy ki az, aki igen.

Hima beadványában arra is hivatkozik, hogy Balla Péter munkaügyi perben tett tanúvallomása szerint 2010. szeptember 14-ig nem tudott a Wistmanwood létezéséről, sőt, a magánórák gyanújáról sem, megbízást tehát csak ezt követően adhatott nekik ezek “bizonyítására”. Vagyis a felvételeken szereplő 2010. július végi időpont nem lehet valós. Balla már a felmondás aláírását követően bízta meg a Wistmanwoodot, hogy a biztonság kedvéért hamisítson egy “valós” felmondási okot is arra az esetre, ha a felmondás indoklásában összelapátolt zagyva ürügyhalmaz egy munkaügyi per során valótlannak bizonyulna.

Az alábbiakban két dokumentumot adunk közre: az első Hima BRFK-nak címzett tiltakozása a wistmanwoodos ügy Balla Péterről való leválasztása ellen, a második pedig Balla Péter kvázi beismerő vallomása a Wistmanwood felbujtásáról. (Ez utóbbi dokumentum korábban már felkerült a netre.)

Balla a bűnös

41 hozzászólás to “Protest against the salami tactics (Tiltakozás Balla bűnügyének leszalámizása ellen)”

 1. orbán az undorító görény said

  Orbán világhírű lett a CEU elleni támadással:
  https://kolozsvaros.com/2017/04/02/amennyiben-az-volt-a-felcsuti-csodacsatar-celja-hogy-felfigyeljen-ra-a-vilag-akkor-ez-most-vegre-sikerult/

  • Trump sem Jóbarát said

   Már Donald Trump lapja is Orbánt fasisztázza. Nem jött be a választás előtti seggnyalás. Orbán még Trump számára is szalonképtelen. http://sztarklikk.hu/kozelet/oda-a-baratsag-mar-donald-trump-lapja-is-orban-viktort-biralja/322651/

  • OH-s Vanó said

   Nem Szabó András MAB-főnöké az egyedüli érdem a CEU kinyírásában. Ne felejtsük el régi cinkostársát a károlis PhD-csalásokban: Vanó Renátát, aki ma az Oktatási Hivatal vezetője. Mindketten az idióta Balog seggnyaló szolgái. Több dokumentum bizonyítja, hogy ezek ketten együtt írták alá anno a hamis tartalmú PhD-határozatokat, amiket aztán MAB-nyomásra vissza kellett vonniuk.

  • Pázmányos Proteszt said

   Még egy pázmányos professzor is kiakadt a CEU elleni támadáson.
   Nem feltétlen a fura kormányzati szándékkal van baja, hanem az ultimátumjelleggel és az előzetes egyeztetés elmaradásával Botos Máténak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem volt bölcsészkari dékánjának. A mostani politológia tanszékvezetőt a Heti Válasz idézi: szerinte mostantól politikusok dönthetik majd el, melyik külföldi felsőoktatási intézmény működhet az országban.

   A törvénytervezet benyújtását semmilyen konzultáció nem előzte meg. A szeptemberi hatálybalépés ténye egyértelművé teszi, hogy az érintettek még csak esélyt sem kapnak az új viszonyokhoz való adaptálódáshoz.

  • Szar a fűben said

   A Károli bezzeg kussol. Lapul mint az a bizonyos

   • hitelestajekoztatas said

    https://444.hu/2017/04/04/mar-tobb-mint-40-ezren-tiltakoznak-vilagszerte-a-ceu-bezarasa-miatt

    jé a károlis oktatók az elsők között tiltakoztak a lex ceu ellen

   • Zsidó proteszt said

    Azért nézd meg a névsort, mielőtt elájulsz. Elsősorban az angolosok és a zsidó származásúak. De lehet hogy később színlelésből Balláék is beszállnak.

   • Hiányos lista said

    Máshol az intézmény vezetői tiltakoztak: rektorok, rektorhelyettesek, nem pedig tanseggek… Ballát, Sepsit, Bozsonyit, Szabó Andrást valahogy nem látom az aláírók között… 😦

   • "Magas szintű" tiltakozás said

    Nevenincs óraadók, akiknek nincs vesztenivalójuk, néhány közismert libsi és zsidó oktatón kívül. Fabiny kilóg a sorból, de őt biztos nem fenyegeti a kirúgás veszélye, mint ahogy a rektor rokonát, Mészáros MarciPistát sem, aki libsi melegbárokba jár. Ők megengedhetik maguknak hogy jópontot gyűjtsenek a baloldalon. Jó lesz még valamire…

 2. fucking bitch said

  Megint egy aljas fidesztrükk
  http://ellenszel.hu/2017/04/02/valaki-hozzon-orbannak-egy-szeket-ha-ezeket-szamokat-meglatja-meguti-guta/

 3. kövi dinka said

  Dinka nyálzuhataga,
  FÚÚÚÚÚJ!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-04-03/hajra-fiuk

 4. Bagdy Nyanya said

  A tébolyult Bagdy nyanya végighaknizza az országot new age-es tanaival. Most épp diákrelaxáció címen próbálja ezt eladni a még romletlan kecskeméti diákoknak, miután a károlisokat már megrontotta.

  DIÁKRELAXÁCIÓS NAP
  2017. április 12.
  A Hírös Agóra Helpi Ifjúsági Fejlesztő Műhelyének és a
  Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületének
  szervezésében.

  Módszertani bemutatót dr. Bagdy Emőke és munkatársai tartanak pedagógusoknak a témában.
  A napot megkoronázza professzor asszony átfogó, nagyszerű élményt nyújtó előadása ‘Miért tanulj meg relaxálni?’ címmel a relaxációról és stresszkezelésről.

  A meghívón ott virít az eszelős banya képe.

 5. Ügyvédi Kamarai Etikett said

  Balla azzal bízta meg Takács Jánost, hogy terjesszen be hamisított bizonyítékokat Hima Gabriella magánóráihoz. Vagyis a Wistmanwood által készített felvételek betegállományra való átdátumozását nyomja át a bíróságon. Takács komoly és tisztességes ügyvéd. Nemcsak nemet mondott, hanem tisztázni akarta magát a mocskos ügy alól. Ezért kért Ballától igazolást.

  • Röfi said

   Aki ilyen finnyás nem él meg a pályán. Én bezzeg mindent bevállalok. Ha kell nemcsak beterjesztem amit a megbízóm átad hanem saját kezüleg elöállitom a pernyeréshez szükséges bizonyitékot. Ilyen egy jó ügyvéd nem mint a nyámnyila Takács.

   • devizaadós said

    A mocskos disznó Nagy Gábor László alias Röfit ismerjük. Ő tényleg nem finnyás. Mohón lesi melyik a győztes oldal hogy átsétálhasson. Évekig itt nyavalygott köztünk, hogy a devizahitelek tönkreteszik. Aztán besunnyogott egy bankhoz és felajánlotta ügyvédi szolgálatait. Azóta a bank oldalán üldözi volt sorstársait a devizahiteleseket. Az ő adósságát pedig júdáspénzként elengedték.

   • Kisjogász said

    Nagy Gábor László saját kezűleg hamisította a bizonyítékokat. Elszólta magát a per során, benne van a jegyzőkönyvben. Erre Takács ügyvéd soha nem lett volna hajlandó.

   • Judge said

    Bevallhat akármit, ha Lajtárral, Ibolyával, Trócsányival satöbbivel a zsebükben van az igaságszolgáltatás. Nem lesz következménye. A Károli törvényen felüli.

 6. Igeragozás said

  Ti dolgoztok. Ők lopnak – A Jobbik óriásplakátokon közli a legelemibb államismereti tényeket a Fidesz maffiaországáról. Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal és Habony Árpád képe alatt csak annyi olvasható, “ők lopnak”. A Jobbik elmondása szerint ma indított óriásplakát-kampányuk célja, hogy kimondja azt, ami már régen nyilvánvaló, míg a magyar emberek dolgoznak, addig a fideszes politikusok és oligarchák lopnak.

 7. Anonym Analyst said

  A Simicska család már attól kiborult, hogy a lakáson kívül lestek rájuk a kémek és a lakáson kívül fotózták őket. Akkor el lehet képzelni Hima Gabriella felháborodását, akinek a jámbor Református Egyház és az álszent Balla Péter pap-rektor a lakásába telepíttetett a Wistmanwooddal kandi-kamerákat és poloskákat, hogy élő adásban figyelhesse őket!

 8. németh a celli idióta said

  A celli idióta megint hülyeségeket nyefeg!
  Neki kell igenis az összes zsidóvicc meg az auschwitzi vonatról szóló rigmusok!
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-04-04/hagyjak-beken-memoriamat
  Tudós bácsik! – te fasz, még azt se tudod, hogy vannak tudós nénik is????
  Persze piszkavassal se nyúlnának hozzád, te szarhalom!

 9. orbán Magyarország dögvésze said

  A barom orbánc
  http://gepnarancs.hu/2017/04/a-torpe-folfuvalkodasa/

  • Orbán bábszínháza said

   Orbán bábszínházat játszik, Orbán csak színből sorosozik, valójában nem az a téma, hogy harminc éve az ő pénzéből élt, hanem az, hogy számára akár a migránskérdés, akár soros, akár brüsszel, minden és bármi, nem több ripacskodásnál, olcsó hatalmi játszmánál. Egy percig sem gondolja komolyan, amit mond, mindig az ellenkezőjét cselekszi.
   Amíg Orbán az IQ 80, orráig se látni képes tömeget érzelmi alapon, olcsó jelszavakkal, buta konccal, más zsebéből osztogatott két forint rezsicsökkentéssel, hangzatos jelszavakkal orránál fogva vezeti, addig itt változás – nem lesz.
   Gyáva embernek nincs hazája, a hülyének meg eladják a feje fölül a házát is.

   • Ripacs said

    Orbán politikai tudása ennyi, és nem több: érti a kétbitesek nem túl bonyolult gondolkodását, kiválóan ért a néphülyítéshez, elképesztő színésztehetség. Kormányzás helyett hét éve csak egy rossz bohózatot ad elő, ahol mint egy megkergült vitéz lászló, minden héten más ellenséget püföl, miközben az óvodások tapsolnak. Valójában csak a zsebét tömi magának és sleppjének.

   • Hinta-politika said

    A ripacskodás sosem tart örökké. Ahogy a nagy Bethlen Gábor mondta, lehet játszani hintapolitikát, de csak idő kérdése, hogy a hintázás pofával a szarban végződjön: ez elkerülhetetlen.

 10. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán, a kőbunkó a “nőügyről”.
  http://nepszava.us/orban-szexista-megjegyzes-a-washingtoni-magyar-nagykovetre/

 11. szabó a sátán said

  Beengedik Heltai Jánost ápr. 27-én a reformációs előadássorozatra:
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/769-a-reformacio-elso-evszazadanak-kulturalis-paradigmai-eloadassorozat-kilencedik-eloadas.html
  Ő volt az, akit Szabó András ocsmány módon megfúrt egy ItK-s közleménnyel.
  Amit a mocskos patkány visszavont, miután Heltainak megmutatták.

 12. cinikus barom said

  A Károli a cigánylóvére is ugrik.
  Itt van egy bárgyú konferenciázgatás.

  • Cigánykerék said

   Legalább megszólal egy autentikus roma is, Horváth Csaba. H. Varga Mártának is illett volna…

  • új urai vannak a Károlinak said

   Papp Ágnes és Horváth Csaba jól kijönnek egymással.Ez egy sokkal szimpatikusabb alakulat, mint a Hansági-Hermann duó volt, akik elnyomták a náluk tehetségesebb és tisztességesebb Csabát.

 13. orbán eladott bennünket a ruszkiknak said

  Orbánc eladott bennünket a ruszkiknek.
  Ezért löknek ki az EU-ból bennünket.
  De semmi vész, orbánc, mészáros, habony meg farkasflórián jó gazdagok máris.
  http://sztarklikk.hu/vasarhelyi_maria_blogja/oroszorszag-utolso-europai-csatlosaikent-megyunk-a-levesbe/322713

 14. soós a fideszes csahos said

  Miért nem visszük templomba a gyerekeinket?
  – ezt kérdezi az aljas, fideszbérenc pap, a soós.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-04-05/miert-nem-viszitek-templomba-gyermekeiteket
  Hát azér nem bazdmeg, mert meg akarjuk őket menteni a ti mocskos, görény pofátok látványától és a mézeskedő, tudatlan, orbánbérenc förtelmes szövegeitektől.

 15. czunyiné a károli átkozott qrvája said

  Czunyiné is megszavazta a CEU lemészárlását.
  Nem is vártunk mást a tenke ribancától, a HÖK pénzének elrablójától, a magyar közoktatás legordasabb qrvájától.
  Persze, hogy a károli bocsátotta a világra ezt az ótvaros dögöt.

 16. Balog a terminátor said

  Azt mondja a Balog, az a baj a CEU-val, hogy a végzettek rögtön politizálni kezdenek.
  https://444.hu/2017/04/05/balog-zoltan-szerint-az-is-baj-a-ceu-val-hogy-az-ott-vegzettek-politikai-tevekenyseget-folytatnak
  Mondjuk a Czunyiné bertalan judit is politizált már első éves korában az ALFELÉVEL, először 6tenke rektor qrvája volt, aztán meg mindenkié, akitőlk remélt valamit.

 17. czunyiné a női terminátor said

  A balog is …aszta a rohadék czunyinét a károlis qrvát?
  Nem csodálkoznék.

 18. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Majd pont egy idepofátlankodott erdélyi tetű mondja meg, mi az a kálvinizmus.
  Húzz a …..ba, rohadék Jakab!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-04-06/ref500-kis-reformatus-onertelmezes-2

 19. orbán a legnagyobb gazember Európában said

  A reformáció emlékévének tiszteletére orbánc és kövér az országot a legkorruptabbak közé navigálta.
  Igen, ŐK LOPTÁK A LEGTÖBBET!
  http://index.hu/gazdasag/2017/04/05/magyarorszag_a_legkorruptabb_orszagok_koze_kerult/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: