Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

CEU’s Reformation (A CEU megreformálása)

Posted by jhnnsclvn - április 12, 2017

Előző posztunkra hosszú hozzászólást kaptunk egy vélhetően Károli közeli kommentelőtől. Bár a tartalom távol áll a Szerkesztőség álláspontjától,  úgy döntöttünk, a hozzászólást terjedelme okán önálló posztként közöljük. Annál is inkább, mert ez fonák megerősítése Keresztyén Szellemiség tézisének: A CEU-t a Károli érdekében szünteti meg a kormány, és a Károli kap lehetőséget arra, hogy a CEU liberális szellemű oktatóit és hallgatóit megregulázza. Az írásnak mi adtunk címet: a CEU “megreformálása” akár szójátéknak is tekinthető, hiszen a szó mindkét jelentésében igaz. A CEU-t a kormány nem megszüntetni, hanem megreformálni akarja, vagyis a szó szoros értelmében “reformátussá” tenni, azaz új szellemi gazdát keres neki Soros helyett: a jámbornak látszó, kicsit fasiszta, nem kicsit antiszemita és nagyon pénzéhes Református Egyetemet. Azt a felsőoktatási intézményt, amelyiknek a wistmanwoodos bűnügybe keveredett, oktatóit és hallgatóit titkosszolgálattal megfigyeltető Hegedűs-vő, Balla Péter a rektora, és a Balog Zoltán által személyesen a MAB-ba delegált közokirathamisító Szabó András, Bogárdi Szabó István püspök sógora az egyik tanszékvezető professzora. Az elkanászodott Soros-növendékek igazán szép környezetbe és “jó kezekbe” kerülnek a kommentelő szerint. – A Szerkesztőség

Welcome at the Károli University

Szerző: Hiteles Tájékoztatás

Nem igazán értem, mi a gond azzal, ha a kormány a hazugságot terjesztő libsi vírusfészek helyett egy sokkal jobb alternatívát kínál mind a magyar, mind a külföldi hallgatók számára. A kormány semmilyen egyetemet nem zárat be, semmi sem fenyegeti a tan-, az oktatási és a kutatási szabadságot. Aki mást mond, hazudik. Kezdettől fogva sem bezárásról volt szó, csak a CEU előjogainak megszüntetéséről. Ha ezeknek az előjogoknak az elvétele a távozásukat fogja eredményezni, az csak azt bizonyítja, hogy kizárólag az előjogaikra bazíroztak. Hogy világos legyen: egy George Soros által bejegyzett szervezethez kapcsolódik egy “Közép-Európai Egyetem” és egy “Central European University” nevű jogi személy. Az előbbi a valós képzés, ami magyar diplomát ad, az utóbbi meg csak papíron létezik, arra a célra, hogy kamu amerikai diplomát is kiadhasson. Ez utóbbiból származik a versenyelőnyük, és ez az, aminek a létét kormányközi megállapodáshoz akarja kötni a kormány. A megállapodás érdekében mindent megtesz a miniszterelnökünk. Találkozót szervez Donald Trumppal, és közben itthon is előkészíti a terepet.

Az amerikai diplomát kiadó intézmény jogutódja ugyanis nem a változatlan feltételekkel működő Közép-Európai Egyetem lesz, hanem a Károli Gáspár Református Egyetembe integrálódó CEU. Ez református vallású és elkötelezettségű miniszterelnökünk régi álma, amit a fenntartó Bogárdi Szabó István püspökkel és Balog Zoltán EMMI miniszterrel dédelget. Aki követte az egyetem fejlődését, észrevehette, hogy az utóbbi pár évben az egyetem képzési kínálata is ennek a tervnek a jegyében bővült. Erősítettük a társadalomtudományokat, új szakokat indítottunk, illetve átalakítottuk a régieket (szabad bölcsészet, szociológia), nyitottunk a romológia irányába. A Bölcsészettudományi Kart, amelyre egyre csökken az elsőhelyes jelentkezők száma, átnevezzük Társadalomtudományi Karrá, a halódó tanszékeket kiköltöztetjük a Dózsa György úti épületbe. A prosperáló kommunikációt, szociológiát és a tervezett új társadalomtudományi tanszékeket, melyek programja jól összehangolható a CEU mesterképzéseivel, a Reviczkyben helyezzük el. A lehető legrövidebb időn belül megalapítjuk a vadiúj Gazdálkodási Kart, amely a Társadalomtudományi Kar közvetlen szomszédságában, a Károlyi-Csekonics palotában kap helyet.

Ennek előkészítésére Balla Péter rektor úr 2017. április 4-én együttműködési megállapodást írt alá Matolcsy György MNB elnökkel a beindítandó Gazdálkodási Kar támogatásáról. Az együttműködés keretében az MNB 2018 júniusáig 28,14 millió forint értékben támogatja az egyetem keretein belül folyó szakkollégiumi közgazdasági képzéseket, gazdaságpszichológiát érintő kutatási témákat, konferenciák szervezését, illetve a könyvtárfejlesztést. Ezen felül ösztöndíjakat biztosít a gazdálkodási és menedzsment, valamint emberi erőforrás alapképzésen, illetve a gazdaságpszichológia, üzleti etika szakirányú továbbképzésen részt vevő hallgatók számára. Mindemellett a jegybank támogatásával az egyetem egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatója havi 30 000 forint összegű ösztöndíjat kaphat már a folyó 2016/2017. tanévben. Az új gazdasági képzésben komoly feladat vár Bogár László professzorra, aki eddig a kommunikáció tanszéken végzett munkát. Most végre képességeihez és felkészültségéhez méltó posztot, önálló tanszéket kap! Lehet akár a Gazdasági Kar dékánja is.

Jelenleg is működő és a jövőben alapítandó karainkra szeretettel várjuk a CEU keresztyéni értékeket fontosnak tartó oktatóit, jogászokat, társadalomtudósokat, közgazdászokat. Sőt, a környezettudatos szemlélet erősítése érdekében fel szeretnénk kérni a Fidesz mellett elkötelezett, a CEU jogsértő magatartása miatt méltatlan helyzetbe kerülő többgyermekes édesanyát, Ürge-Vorsatz Dianát, akinek professzori állást kínálunk valamelyik tanszékünkön addig is, míg a klímakutatási tanszéket megszervezi. Nemcsak a CEU szellemi küldetésünket magukévá tevő oktatóit fogadjuk szívesen, hanem az összes hallgatóját, akik a Belvárosban, szép történelmi környezetben kiválóan képzett keresztyén szellemiségű oktatóktól sajátíthatják el a szakmán túl a valódi keresztyén értékeket és igaz hazafiságot.

51 hozzászólás to “CEU’s Reformation (A CEU megreformálása)”

 1. igazi kereszténység said

  Ez egy nagyszerű ötlet!
  Mi leszünk a LEGNAGYOBB MAGYAR EGYETEM!!!

 2. Mészárosé a Balaton! said

  Mészáros megvette a Balaton több mint felét.
  http://24.hu/belfold/2017/04/12/meszaros-lorinc-cege-felvasarolta-a-balatoni-kemping-nagy-reszet/

 3. Lendvay utca said

  A frissen kigyönyörített Lendvay utcai székház redőnyei lehúzva: nem akarják, hogy bedobáljanak dolgokat, mint az internetes tüntetésen.
  Az utcán végig rendőrautók, rengeteg rendőr áll sorba. A tüntetők ezt skandálják: “Ruszkik haza! Európa!”

  • Rózsa Milán emlékére said

   Rózsa Milán egyszer egy tüntetésen felmászott a székház erkélyére. 2 nap múlva egy vasúti sínen találták szétvagdosva. A hivatalos verzió szerint öngyilkos lett. Úgy ahogy egykor Komáromi András, Welsz Tamás és társaik…

 4. orbán megtébolyodott said

  Orbán megy Grazba generálozásra.
  Egyelőre nem látjuk, csak a pribékjeit, köztük az aljas istentelen mocskos katolikus és református papokat és püspököket!
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/hosszabb-pihenore-megy-orban-viktor-1392769

 5. Köntös Orbán lakája said

  Köntös tovább nyalja Orbán valagát!
  http://reposzt.hu/comment/8314#comment-8314

 6. Jobbikos kiállás a CEU mellett said

  A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt. A Jobbik a jogállamiság pártján áll, és azt szeretné, hogy az Alkotmánybíróságnak legyen lehetősége állást foglalni a kérdésben. Magyarországon diktatúra épül, ennek egy állomása, hogy a Fidesz egy nap alatt megpróbál ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt.

  • Vona védelmében said

   Ahogy várható volt, sok agyhalott fikázza ezért Vonáékat. Egy dolgot hagynak figyelmen kívül, pontosabban többet.A csuticigány ezt mindenképpen bebukja. Sem az USA-val, sem izraellel nem mer szembe szállni, csak így elmondhatja, hogy a nagy nemzetközi nyomás..A Jobbiknak most az lehet csak a célja, hogy a csuticigány minél hiteltelenebbé váljon.Ha mellé állna, a Jobbik is leégne.

  • Levij mars said

   Ez a Jobbik már Ballik…

 7. refis gazember ötösfogat said

  A nép felkelt Orbán ellen!
  Mi lesz a fideszbérenc refikkel?

 8. A Washington Post a tüntetésről said

  Ezt írta a Washington Post!
  https://www.washingtonpost.com/world/europe/hungary-thousands-protest-govts-education-ngo-policies/2017/04/12/ab8b0858-1fa6-11e7-bb59-a74ccaf1d02f_story.html

 9. a CEU és a Corvinus összehasonlítása said

  A CEU és a Corvinus tudományos teljesítményének összehasonlítása
  http://orulunkvincent.blog.hu/2017/04/08/a_ceu_esete_a_manchester_city-vel?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 10. a CEU és a Károli összehasonlítása said

  Vincent, miért nem hasonlítjátok össze a Károlit a CEU-val?
  Betegre röhögnénk magunkat!

 11. Németh Zsolt hülyét csinál magából said

  Németh Zsolt jobban tudja, milyen az amerikaiak álláspontja, mint a buta amerikaiak!
  https://444.hu/2017/04/11/nemeth-zsolt-szerint-az-amerikai-helyettes-allamtitkar-nem-a-hivatalos-amerikai-allaspontot-kepviseli

 12. bayer megmondja said

  Egy méltó válasz Bayer Zsoltnak:
  http://24.hu/poszt-itt/2017/04/11/tudod-mitol-kene-duhosnek-lennetek-bayer/

 13. jakab Margot Kaessmannt gyalázza said

  Jakab, az erdélyi tetű Margot Kaessmann püspök asszonyt gyalázza:
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-04-13/pilatusos-nagyheteink?_fb_user_fbu=100005401923063

  • theologina said

   Ezt a posztot németre fordítva ELKÜLDJÜK a német testvéregyháznak.
   Hadd lássák, milyen aljas módon átkozzák őket a magyar fundamentalista reformátusok.

 14. valódi református said

  A reposztosok, főleg Köntös főjegyző maguknál sokkal különb emberek gyalázásával élik ki primitív agyuk (?) lelkük (?) kielégülését. Mikor Köntös (0 könyv, 0 tudományos publikáció) Kamarás Istvánt (MTA doktora, több tucat szakkönyv szerzője) gyalázta, és az visszaszólt, ráált külföldi nagyságok (Fukuyama, Merkel kancellár, Jürgen Habermas stb.) lehülyézésére.
  Jakab ezt a trendet folytatja a német püspökasszony (volt ő a német testvéregyház lelkészi elnöke is) becsületsértésével.
  De most rá fogtok fizetni, mert ELKÜLDJÜK NEKI EZT A POSZTOT SZEMÉLYESEN!

 15. ludvig a hullagyalázó said

  A becstelen riherongy, a magát művésznek és tudósnak képzelő tehetségtelen idióta, a még nevét is lopással szerző Ludvig még a saját apósát se átallja benyálazni és egy okádnivaló giccs hősévé tenni.
  http://www.parokia.hu/v/szabo-andor-feltamadasai/

 16. kövér a pszichopata gané said

  Kövér büntet, mert a Janót Jánosnak szólították a szocit.
  Holott mocskos görénynek kellett volna szólítani.
  https://444.hu/2017/04/13/kover-laszlo-szerint-a-koztarsasagi-elnok-urat-nem-lehet-janosnak-szolitani

 17. LMAO said

  Szétröhögöm a seggem!

 18. Németh Zoltán Zsolt, a károlis gazember alpolgármester said

  Vessünk egy pillantást erre az aljas pofára!
  Ő Németh Zoltán Zsolt, Budafok alpolgármestere, most éppen egy momentumos rúg ki.
  https://444.hu/2017/04/10/alairast-gyujtott-a-momentumnak-kirugta-a-fideszes-onkormanyzat
  De régi ismerősünk ő, a Károlira járt a 90-es évek végén.
  http://bp22.max.hu/adatlap/nemeth-zoltan-zsolt
  Erdőközi Orsolyát, volt évfolyamtársát ő neveztette ki iskolaigazgatónak másik HÖK-ös társuk, Czunyiné javaslatára.
  Minden szar a károliból jön!

  • Sóval behinteni said

   Még ez a gané is onnan jön? Mégiscsak van értelme egyetemet megszüntetni.Csak nem a CEU-t, hanem a bűnöző-képző képmutató Károlit. És sóval behinteni a helyét, hogy írmagja se maradjon.

  • régi kolléga said

   Buta és alázatoskodó görény volt hallgatóként.

 19. szegedi halászlé said

  Lázár gyilkolja a szegedi dékánokat!
  https://444.hu/2017/04/13/lazar-janos-nekiment-a-szegedi-egyetem-dekanjainak-akik-kialltak-a-ceu-mellett

 20. keresztény álláspont said

  Igazi keresztény álláspont CEU-ügyben:
  http://postit.mekdsz.hu/2017/04/a-ceu-val-vagy/

 21. székely Attila a hullagyalázó pap said

  Gennyes önhitt pofázás a székely nevű balfasztól:
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-04-15/fajdalmas-hianyunkra-megvaltas-valasz

 22. orbán, a primitív hazudozó said

  Orbán, a mocskos, aljas gazember totál becsavarodott
  http://gepnarancs.hu/2017/04/meddig-uralhatja-magyarorszagot-egy-aljassagaba-vegkepp-belehibbant-ember/

 23. Mi köze Krisztusnak Brüsszelhez? said

  Mi köze Krisztus feltámadásának Brüsszelhez? A Magyar Hírlap nem pihen. Ilyen az, amikor egy vallási tartalmat is olcsó propagandává alakít kormányunk szócsöve:

 24. vintage clothing said

  Jotunder rámutat az igazi okra, amiért ezek annyira utálják a CEU-t.
  Mert seggek, végtelenül tehetségtelenek és irigylik őket.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2017/04/12/miert_gyulolik_a_gefodrok_a_ceu-t_megjegyzesposzt_ezredszer#c32850005

 25. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös álszenten gratulál Kósa akadémikusnak.
  Akinek az “1000 szó rólunk”-at következetesen elhallgatták.
  Persze, a mocskos spiclik, a minden gyűlöletes hatalmat kiszolgáló férgek nem voltak érdekeltek a múltfeltárásban.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-04-15/unnepek-es-hetkoznapok
  Most Kósa ürügyén hörög a multukulti, a gender stb ellen.
  mocskos fideszbérenc spicli alkoholista Köntös.

 26. Jakab az erdélyi bumburnyák said

  Ma délelőtt a Kossuth adón az erdélyi féreg Jakab ugat.
  A Dinka férje, a reposzt egyik legaljasabb gonosztevője.

  • jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

   Pofázott azon az undorító, idegesítő türelmetlen hangján.
   A segg feje fölé épített a Balog egy tornyot, így hálálja meg a mocsok.

 27. fideszes haramiák said

  Meg fogtok bukni, rohadékok!
  https://kolozsvaros.com/2017/04/15/de-igen-ti-szerencsetlen-hazug-disznok/

 28. fineszes said

  Az igazi kérdés az ellenünk hozott törvény betartásáról.
  Nem maradtok sokáig uralmon, rohadt rablók!
  https://444.hu/2017/04/13/varga-gergo-az-utolso-szo-jogan-milyen-nep-az-amelyik-olyan-torvenyeket-tart-be-amit-ellene-hoztak

 29. plakátlegelő said

  Lelepleztek egy kormányplakátrongáló állatot.
  Vágóhídra vele!
  https://444.hu/2017/04/15/lebuktatott-egy-plakatrongalo-allatot-a-ketfarku-kutya-part

 30. Balog a terminátor said

  Balog még több pénzt követel:
  http://reformatus.hu/mutat/13562/

 31. bogárdi a református Tartuffe said

  Nézzük meg Bogárdi arcát! Az eltorzult arc mutatja a mélységes züllést, amit a fidesz stadionmetgáldó kiszolgálója nem szégyell az Örökkévaló előtt!
  http://www.reformatus.hu/mutat/13568/

 32. Orbán a primitív kártékony állat said

  Ha már eltorzult lelkekről meg arcokról beszélünk, itt van orbánc, a véresszájú demagóg, akia kezét is vérbe kívánja mártani:
  http://index.hu/belfold/2017/04/16/orban_aki_rejtve_volt_most_napfenyre_kerult/

 33. Ahmed said

  Say it loud, say it clear
  Refugees are welcome here!

 34. orbánnak viszket a tenyere, a miénk még jobban said

  Orbán a Kossuth Rádióból üzen a csahosainak, hogy “viszket a tenyerük”!
  A reposztos baráti tankok rögtön beindulnak!

 35. Balognak is viszket a nem mondom meg mije said

  Balog a balfasz, most pianinót igérget az iskoláknak.
  https://444.hu/2017/04/16/balog-zoltan-minden-iskolaban-lesz-pianino
  Húzz a holduccába, idióta csuhás!

 36. czunyiné a károli átkozott qrvája said

  El ne feledkezzünk már Czunyinéről, a Tenke qrvájáról!
  A károli adta a nemzet legocsmányabb és legrohadtabb ribancait!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: